Recenzie hotelov
Marákeš - Maroko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy nas vyzvedne transfer na letiste na ceste domu. Resila jsme to pres Invii. Pani mi to zjistila a zavolala zpatky. Akorat to byl zbytecny stres. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou velke a hezky zarizene. Z balkonu jsme meli vyhled na cely areal.

Strava
Strava se da rozdelit do 3 skupin - asijska, francouzska a marocka. Vzdy bylo z ceho vybirat. Je tam dost moznosti i pro vegetariany. K obedu a veceri se vzdy grilovalo i maso (vetsinou 2 druhy). K piti se krome nealka dalo vybrat vzdy ze 3 druhu vina a nekolika druhu koktejlu. V kavarne podavali behem dne krome kavy i marocky matovy caj.

Služby hotela
Personal byl moc prijemny a vstricny. Pokoje se uklizely denne, venkovni areal dokonce nekolikrat za den. Animacni program probiha cely den, krome toho je moznost zapujcit si rakety na ping pong, hole na minigolf,... Hotel nabizi dvakrat za den i transfer autobusem do Marrakese a pak zpet do hotelu.V nabidce jsou i ruzne vylety (v anglictine, nemcine a francouzstine).

Pláž
V arealu je hodne bazenu, dva vyhrivane jsou v prizemi jedne z budov. Krome toho spousta toboganu, minigolf, ping pong, billiard, fotbalek a ruzna hriste (fotbal, basketbal,..)

Anonym, 03.12.2018, Dátum pobytu: 18.11. - 28.11.2018
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Aqua Fun Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Hezké prostředí s milým a pozorným personálem.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké prostředí s milým a pozorným personálem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Až na pár prvotních problémů s čistotou a funkčností koupelny a zimou v pokoji, pěkné útulné prostředí, krásná zeleň v okolí.

Strava
prvotřídní

Služby hotela
Výborné. Recepce vyřešila veškeré problémy a obsluha byla velmi milá a nápomocná.

Pláž
V Marakéši pláž nenajdete :-)

Kateřina L., 13.03.2018, Dátum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Farah Marrakech

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 4,6 V zájezdu měl být transfer z letiště, ale nikdo nepřijel. Musela jsem tedy řešit přes SOS linku.

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
V zájezdu měl být transfer z letiště, ale nikdo nepřijel. Musela jsem tedy řešit přes SOS linku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokoji nefungovala klimatizace resp. nefungovalo topení klimatizací. Byli jsme tam na konci prosince. V noci teplota venku kolem 10 stupnu. Ústřední topení na pokoji nebylo, ačkoliv bylo uvedeno v popisu vybavení hotelu.

Klimatizaci, aby topila nakonec v hotelu opravili, ale za 3 dny opět nefungovala.

Wifi na pokoji šla občas.

Trezor na pokoji je jen za poplatek.

Strava
Snídaně průměrná.

Jídlo mimo hotel bylo výborné.

Blanka, 03.01.2018, Dátum pobytu: 24.12. - 31.12.2017
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Oudaya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Nejlepši dovolena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepši dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Užasny

Strava
Marocka kuchyne

Služby hotela
Nic nebyl problem

Pláž
Bez plaže

Jan Uher, 26.09.2017, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Le Caspien

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkově nejlepší servis s služby. Sám hotel si zakládá na kvalitě a dává klientům dotazníky, aby mohli vylepšovat.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově nejlepší servis s služby. Sám hotel si zakládá na kvalitě a dává klientům dotazníky, aby mohli vylepšovat. Zobraziť celú recenziu

Strava
Tady se tomu nedá co vytknout. Jak v sedmém nebi.

Pláž
Hotel má pouze dva bazény, protože je ve vnitrozemí, ale bomba. :)

Anonym, 15.06.2017, Dátum pobytu: 13.5. - 20.6.2017
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Celkově smíšené pocity a čekali jsme víc... Příjezdová cesta k hotelu připomínala tankodrom. Okolí hotelu špína a odpadky - osobně jsem...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově smíšené pocity a čekali jsme víc... Příjezdová cesta k hotelu připomínala tankodrom. Okolí hotelu špína a odpadky - osobně jsem zvyklý, ale pro přítelkyni to byl šok. Další problém byl s vytápěním - klimatizace nevytopila pokoj a na pokoji bylo 17-18 stupňů. Občas tekla pouze vlažná voda. Wifi fungovala jen občas a to hodně pomalu. Jinak služby a stravování na hotelu bez problémů. Zobraziť celú recenziu

Václav Štětina, 04.01.2017, Dátum pobytu: 25.12.2016 - 1.1.2017
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Kasbah Le Mirage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 OK

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
OK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
koupelna poněkud omšelá, dlaždičky ochozené, je vidět, že to něco pamatuje, ale jinak čisto.

Strava
I na výletě byl oběd dobrý.

Služby hotela
Moc jsem je nevyužíval, byli tam velmi ochotní

Pláž
nebyla

Miloš Netopilík, 12.12.2016, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2016
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Le Caspien

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 7,2 Až na popsané drobnosti výtečná dovolená

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Až na popsané drobnosti výtečná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj poněkud ušmudlaný

Strava
Výtečná

Služby hotela
Slabá organizace práce obsluhy

Pláž
Hotel je situován ve středu města

Andrej H., 09.06.2016, Dátum pobytu: 28.5. - 4.6.2016
Oblasť: Maroko Maroko, Marákeš, Hotel: Medina Gardens

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)