Recenzie hotelov
Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez výhrad, čisté, pohodlné, maximální spokojenost.

Strava
Vzhledem k velikosti resortu a počtu klientů logicky menší výběr ale jídlo opravdu chutné, hlavně ryby, za pobyt 2 x tématická večeře. Určitě zde nezhubnete. Když něco dojde a máte strpení (kam spěchat na dovolené), tak to časem doplní. Jediné co neumí jsou kuřata. Asi je před úpravou rozsekají sekáčkama na malé kousky, které jsou plné drobných úlomků kostí. Dětem rozhodně nedávat.

Zajímavá je škrábaná zmrzlina.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku, smekám. Přetože je v manuálu k pobytu psáno, že služby končí opuštěním pokoje ve 12,00, tak Vám sdělí že veškeré služby all incusive lze využívat až do odjezdu. Tak by to mělo být všude. Dostanete k dispozici "Tranzit room", kde Vám uloží kufry, je zde sprcha, WC, umyvadlo a čisté ručníky, takže se můžete v klidu dál koupat.

Pláž
Skvělá, dostatek lehátek a slunečníků, písek, pozvolný vstup do vody. Je pohodlnější mít boty do vody, jsou zde pochopitelně kousky korálů ale nejsou ostré a nezraníte se. Voda křišťálově čistá, teplá - úžasné. Určitě Vás navštíví místní pejsci (mají rádi vejce na tvrdo ze snídaně :). A pokud se občas škrábou, tak to jsou blechy psí, ty na.... :) Pláže jsou poloprázdné, čisté a je príma procházka doleva cca 2 km na Palmar, kde je budhistický chrám. Ti zdatnější cca 5 km na Belle Mare, kde jsou také krásné pláže a podél resortů můžete volně korzovat.

Josef J., 17.04.2019, Dátum pobytu: 1.4. - 13.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní služby a nabídka výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou dostatečně veliké, čisté, obrovská koupelna (sprcha i vana), denně uklizeno, nebylo co vytknout.

Strava
Vybere si každý, lze využít i a la Carte restaurací, byli jsme ve francouzské a byla úžasná.

Služby hotela
Personál je velice milý, příjemný a ochotný se vším pomoci, jsou opravdu úslužní.

Pláž
nádherná a čistá pláž, raději boty do vody, jsou tam mořští ježci a korály.

Marie Ondráčková, 13.04.2019, Dátum pobytu: 28.3. - 9.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše bylo připravené naprosto dokonale naplánovane od letišť až po transfery a ubytování.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo připravené naprosto dokonale naplánovane od letišť až po transfery a ubytování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, nádherný se soukromou pláži. Dokonce nám po zjištění že jsme Češi daly pokoj kde byly české zásuvky takže adaptér jsme braly zbytečně. Hotel byl nádherný všichni pracovních hotelu naprosto užasní, ochotní, usměvaví a velice chápavý (naše kvalita angličtiny) Hotel mužů jen doporučit a sám osobně se tam minimálně ještě jednou vrátím.

Strava
Strava je klasická jak u nás,měly jsme polopenzi(snídaně a večeře) snídaně byly klasické salám,sýr, plno ovoce, lívance, palačinky, omelety, lupínky s mlékem, džusu, čaje káva a různé saláty s kuřecím i hovězím nebo ryba.

Večeře byla skoro to samé jen tekutiny už nebyly ty si člověk musel koupit na baru 2 metry vedle. Rýže, saláty, ovoce prostě paráda a vše řešeno švédskými stoly takže jste mohly jist do prasknutí klidne několik hodin. Snídaně od 7:00-10:00 a večeře taky tak od 19:00-22:00. Jídlo bylo vše naprosto v pořádku.

Služby hotela
Wi-Fi v celém areálů(pokoj, pláž nebo bar) Wi-Fi jste chytli všude a je zdarma. Trezor na pokoji zdarma, ručníky na pláž a plážové lehátka zdarma. Denně úklid pokoje. Při příjezdu welcome drink na uvítání.

Soukromá pláž čistá uklizena. Hned na pláži typek u kterého si můžete zapůjčit brýle a šnorchl(zdarma) také je schopný zatřídit výlety jako třeba potápění s želvami ( 2200Mur dvě osoby což je cca 1540,- Kč pro dvě osoby) dále parasailing ( dvě osoby 3000 MUR což je cca 2100,- Kč ) a mnoho dalšího. Vše naprosto dokonalé. Voda stojí 1litr 90 MUR takže klidně chcete-li ušetřit pojďte s kohoutku voda je čistá a pitná pily jsme ji cely pobyt a vše naprosto OK. Klidne si ji dávejte chladit do minibaru.

Pláž
Pláž krásná uklizena, Písek ale i par kamínků. Rozumný člověk má ke koupené boty do vody kdyby náhodou šlápl na ježka takže kamínky taky nepocitite.

Anonym, 11.04.2019, Dátum pobytu: 30.3. - 8.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 7,8 Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví. Vše je blízko- bazén, pláž,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví.

Vše je blízko- bazén, pláž, jídelna, bar ... Hotel naprosto splňuje podmínky 3-hvězdičkového hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pěkné, čisté, každý den uklizeno a doplněn bar.

Výhled na moře úžasný, příjemné posezení na terase u pokoje.

Měli jsme pokoj v patře, vše v pořádku fungovalo, spokojenost.

Strava
Strava byla chutná , ale mírně omezený výběr, hlavně na snídani.

Za to obden servírované večeře v podobě menu byly výborné.

Bar OK, pouze výtka k provozní době. Bar otevíral až v 11:00 hod.

Služby hotela
Celkový dojem výborný

Pláž
Krásná, písčitá, bílá pláž. Denně uklízena.

Po pláži možnost krásných procházek. Moře krásné, průzračné a hlavně velice teplé.

Lubomír U., 10.04.2019, Dátum pobytu: 18.3. - 27.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,8 SEM SE OPRAVDU JIŽ NIKDY NEVRÁTÍM. ALL EXCLUSIVE I KDYŽ MÁTE ZAPLACENO ZDE NENÍ. PŘI PŘÍJEZDU DOSTANETE INFO, ŽE OBĚDY NEJSOU FORMOU...

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
SEM SE OPRAVDU JIŽ NIKDY NEVRÁTÍM. ALL EXCLUSIVE I KDYŽ MÁTE ZAPLACENO ZDE NENÍ. PŘI PŘÍJEZDU DOSTANETE INFO, ŽE OBĚDY NEJSOU FORMOU BUFETU JAK JE PREZENTOVÁNO, ALE V JÍDELNĚ NA PLÁŽI. ZDE JSOU, ALE VŠECHNA JÍDLA ZA DOPLATEK. MÁTE JEŠTĚ MOŽNOST BUFETU NA PLÁŽI, A PO CELOU DOVOLENOU JÍST PIZZU, SENDVIČE, BURGER, A HRANOLKY. TOTO SE NEMUSÍ DOPLÁCET.NĚKTERÉ DNY NENÍ ANI VEČEŘE FORMOU BUFETU. VÝBĚR Z JÍDELNÍHO LÍSTKU, PO OBJEDNÁVCE, ASI HODINU ČEKÁTE, A PAK DOSTANETE ÚPLNĚ NĚCO JINÉHO. PITÍ VÁM VĚTŠINOU PŘINESOU PŘI ODCHODU Z JÍDELNY. NĚKDY SE STANE, ŽE OBJEDNANÉ JÍDLO ANI NEDOSTANETE. JIŽ NIKDY VÍCE. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
HOTEL A POKOJE JIŽ STARŠÍ, ALE POKOJ PĚKNÝ VELKÝ, PROSTORNÝ, Z BALKONEM.

Strava
STRAVA ZDE SKORO ŽÁDNÁ NENÍ, KROM SNÍDANĚ, NEPOMŮŽE ANI KDYŽ MÁTE ALL EXCLUSIVE, VŠE ZA DOPLATEK, KROMĚ ALKOHOLU.

Služby hotela
TAKÉ NIC MOC, VŠUDE SPOUSTA ZAMĚSTNANCŮ, ALE NIKDO NECHCE DĚLAT.

Pláž
TAKÉ VELKÉ SKLAMÁNÍ, ZA 12 DNÍ DOVOLENÉ NIKDO NA PLÁŽI NEUKLIDIL.PŘÍMO PŘED HOTELEM SE PROHÁNÍ SPOUSTA LODÍ, TAKŽE SE NEDÁ ANI POŘÁDNĚ PLAVAT, NEBO STOJÍ CELEJ DEN PŘÍMO PŘED LEHÁTKY.

Zdeněk Kot, 09.04.2019, Dátum pobytu: 23.3. - 6.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: Sugar Beach, A Sun Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Hotel předčil naše očekávání

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel předčil naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krásné velké pokoje

Strava
velký výběr, výborné

Služby hotela
odpovídající pěti hvězdám

Pláž
horší přístup do moře

Gabriela K., 08.04.2019, Dátum pobytu: 24.3. - 3.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Balaclava, Hotel: Maritim Resort & Spa Mauritius

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 VÝBORNÉ

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
VÝBORNÉ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Všeobecně všude výborné

Služby hotela
Naprosto bez chyby

Pláž
Špatný vstup do vody, kalná voda, šnorchlování nebylo možné

Marie Jaremová, 05.04.2019, Dátum pobytu: 22.3. - 31.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Skvělá dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní ubytování, skvělá, komunikativní paní na úklid, každodenní výměna ručníků, na vyžádání ložního prádla. Čistota ubytování byla v pořádku.

Strava
Výběr obědového menu se v průběhu dovolené maličko snížil, snídaně a večeře byly OK. Kvalita, množství stravy a pití byly odpovídající rámci all inclusive.

Služby hotela
Velice ochotný personál komunikující anglicky, francouzsky a německy. Všichni velice ochotní, odpovídající na jakýkoliv dotaz, připraveni pomoci vyřešit problémy.

Pláž
Hotel u pláže, pláž tvořená z písku a maličkých úlomků korálů a drobných mušliček. Nicméně i pro bosou nohu poměrně příjemná. Moře průzračné a poměrně hodně teplé a čisté. Lávové kameny tvoří v místě před hotelem poměrně hezkou a chráněnou zátoku.

Pavel P., 03.04.2019, Dátum pobytu: 17.3. - 29.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Vše bylo výborné, ubytování na přání v přízemí, jídlo paráda, mimo výběr jídel byly i dny zaměřené na různé kuchyně světa. Personál milý,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo výborné, ubytování na přání v přízemí, jídlo paráda, mimo výběr jídel byly i dny zaměřené na různé kuchyně světa. Personál milý, úslužný, jedna chybička se vloudila : že nás zapomněli v noci probudit k odjezdu, ač slibovali večer i malou snídani. Zažili jsme pak pěkný fofr, abychom chytili mikrobus na letiště.

Večer pěkné programy, ponejvíce místní folklor i pro děti.

Pláž u hotelu malá, krásná velká pláž 500 m po břehu moře.

Celkově doporučuji dovolenou na Mauritiu. Zobraziť celú recenziu

Václav M., 01.04.2019, Dátum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel - skvělý

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel - skvělý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní

Strava
Pestrá - výborná

Služby hotela
Skvělé

Pláž
Moře i pláž dokonalá

Marta B., 01.04.2019, Dátum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)