Recenzie hotelov
Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolenou jsme absolvovali v listopadu, přestože sem tam zapršelo, celkově byl dojem z dovolené skvělý. Počasí se totiž na ostrově mění...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme absolvovali v listopadu, přestože sem tam zapršelo, celkově byl dojem z dovolené skvělý. Počasí se totiž na ostrově mění velice rychle, takže pokud se přihrnou mraky, tak sprchne deštík a za chvíli je zase krásně. Projeli jsme jižní hornatou část ostrova s návštěvou vinařství, čajové plantáže a rumérie. Dále jsme využili celodenní výlet za delfíny se šnorchlováním, obědem na opuštěném ostrově a plaváním v laguně ostrova. Pro poznání ostrova lze využít taxi, kdy vás řidič ostrovem proveze a podá řadu informací o ostrově i životě Mauricijců. My jsme pro celodenní výlet využili českou průvodkyni, která se na ostrov provdala a podá Vám spoustu informací, které se taxikáře ostýcháte zeptat, průvodkyně má navíc srovnání se situací v naší zemi, potažmo v Evropě, tak jste obohaceni o spoustu zajímavých informací. Tento výlet hodnotíme velice kladně. Největší problém jsme zažili na cestě zpět, kdy jsme z důvodu zdravotních potíží dvou pasažérů odlétali z ostrova s 90 minutovým zpožděním, takže nám uletěl navazující let v Paříži. Nicméně přebookování letu bylo okamžité, přesto jsme si domluvili přímý let do Prahy, což se nakonec povedlo, protože jinak nám bylo nabídnuto cestování do Prahy přes Amsterdam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu La Pirogue nemá chybu, byl nám poskytnut bungalov ve vyšší kategorii než jsme měli objednán.

Vše probíhá na vysoké úrovni, úklid několikrát denně, při příjezdu i při odjezdu je možné využívat "changing room" na 30 minut, abyste se mohli vysprchovat, převléct než bude volné vaše ubytování, pokud přiletíte brzy ráno a ubytování je připraveno až ve 14 hodin. Stejně při odletu, kdy opouštíte pokoj ve 12 hodin, ale letíte až večer - opět můžete být na pláži dle vlastního uvážení a poté se připravit na cestu v "changing room".

Strava
Strava byla velice pestrá, každý si najde, co má rád.

Služby hotela
Služby hotelu jsou exkluzivní, nemohu nic vytknout.

Pláž
Pláž byla v blízkosti ubytování 20 - 50m, lehátka, osušky každý den k dispozici. Pláž je rozlehlá a koupání i podmínky pro šnorchlování skvělé.

Šárka K., 02.12.2019, Dátum pobytu: 18.11. - 27.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Týdenní pobyt v tomto hotelu jsme si moc užili a to zejména díky jeho službám - perfektně vyškolení a milý personal a opravdu ale opravdu...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Týdenní pobyt v tomto hotelu jsme si moc užili a to zejména díky jeho službám - perfektně vyškolení a milý personal a opravdu ale opravdu výtečné jídlo. Fajn doplněk byly také večerní programy, které nebyly jako to většinou bývá nucenym animačním programem ale naopak hudebními koncerty různých žánrů, které opravdu staly za to! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je sice starší nicméně dobře udržovaný, takže nám nevadilo postarší vybavení. Hotel nabízí několik vicepatrovych menších budov s apartmány ve více patrech. My byli ubytování v zahradě v prvním patře s balkonem, který nám naprosto vyhovoval. Pláž je perfektní, lehátka a slunečník je zdarma a vždy k dispozici. Zdarma je také snorchl, kajak, a šlapadla...

Strava
Naprosto výtečná! Oběd bufet, večer se střídají dny s a la card menu a bufetem.

Služby hotela
Profesionální a mily personal

Marek P., 27.11.2019, Dátum pobytu: 16.11. - 24.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i prirodu, hory a poznat jinou kulturu. S cestovni kancelar ale nedoporucuju dovolenou absolvovat. Meli jsme velmi spatnou zkusenost s delegatem primo na miste a prisli diky nemu o nemale penize! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mensi hotel, jednoduse vybaveny, bez deti. Ciste pokoje, kazdy den uklidova sluzba, velmi pratelsky personal. Moznosti vyziti primo v ramci hotelu. Na plazi a u bazenu dostatek lehatek, kazdy den ciste plazove rucniky.

Strava
Upravena mauricijska strava pro evropsky jazyk. Snidane stejne kazdy den, ale velky vyber z jidel sladkych i slanych. Cerstve ovoce, stavy. Vecere napadite, kazdodenni nabidka ryb a morskych plodu. S jidlem v okolinich restauracich se to neda srovnat, ale asi nejlepsi hotelove jidlo, co nabizi all inclusive co jsem zazila.

Služby hotela
Personal je opravdu ochotny, mily, porad se o nas nekdo staral, ptal se jestli jsme spokojeni. Moznost zajit do malinke posilovny, take male Spa primo v hotelu, slapadla, kurzy vareni, kreolstiny a dalsi vyziti. Na recepci si muzete domluvit vylet, objednat taxi, atd. V ramci arealu hotelu je i obchod se suvenyry. Kazdy vecer ziva hudba a nejaky bazar s mistnimi vecmi.

Pláž
Plaze v ramci hotelu jsou ciste, udrzovane, na verejnych plazich to neplati vzdy, prece jen mistni kultura je jina.

Anonym, 20.11.2019, Dátum pobytu: 29.10. - 14.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásný klidný hotel se skvělým personálem, v nádherné tropické palmové zahradě, v blízkosti pláže.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný klidný hotel se skvělým personálem, v nádherné tropické palmové zahradě, v blízkosti pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vždy čistý, krásně uklizený, výborné služby.

Strava
Strava dobrá, ale dost jednotvárná. Ale každý si své najde.

Služby hotela
Služby hotelu perfektní, personál vždy milý a vstřícný.

Pláž
Pláž přírodní, krásná,s několika lehátky, popř. soukromí pod palmou nebo ve stínu stromů.

Josef Škubal, 12.11.2019, Dátum pobytu: 28.10. - 9.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 velice dobrá

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
velice dobrá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
perfektní

Strava
rozmanitá, mnoho místních specialit

Pláž
pláže byla slabina, přístup přes frekventovanou silnici, pláže v blízkosti hotelu neudržované

Roman Hradecký, 12.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 7.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolenou hodnotíme velmi kladně. Objednávala jsem zájezd pro rodinu, pět lidí, žádné malé děti. Mauritius je úžasný ostrov, který stojí...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou hodnotíme velmi kladně. Objednávala jsem zájezd pro rodinu, pět lidí, žádné malé děti. Mauritius je úžasný ostrov, který stojí za návštěvu a dovolená byla úžasná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nenápadný tříhvězdičkový hotel je starší, ale všude je čisto. Když něco nefunguje, ochotně Vám pomůžou. Vybavení jednoduché, ale dostačující, chodili jsme jen přespat. Úklid pokojů pravidelný, každé dopoledne uklizeno.

Strava
Výborná indická kuchyně, hodně kari a pálivého jídla. Výběr není nijak ohromující, ale zjistíte, že si vždy vyberete. Chybělo nám více ovoce jak při snídani, tak během oběda. Vanilková zmrzlina fantastická. Velmi kladně hodnotíme servírované večeře, polévky nic moc, ale hlavní chod, dezert a předkrm výborný. Bar je fajn, pár základních koktejlů, ale když zdravíte a kamarádíte se s barmanem, ochotně Vám dodá i jiný koktejl.

Služby hotela
Tady to trochu pokulhává, žádný velký odvaz nečekejte. Na pláži půjčují kajaky, šlapadla a vybavení na šnorchlování. Víc nic. Jedině tady byl personál ne úplně vstřícný. Jako plus je každodenní výměna osušek. Večerní zábava byla někdy dobrá, jindy slabší. Kulečníkový bar katastrofa.

Hotel je opravu malý, když hledáte klidné místo a příjemný bar, je to pro Vás dobrá volba.

My jsme si zařídili několik výletů, to bylo super, ostrov je krásný.

Pláž
Pláž je moc hezká! K dispozici u hotelu lehátka. Byli jsme na třech výletech, viděli několik pláží a tahle je jedna z hezčích. Čistá, menší, kousek od hotelu možnost šnorchlování.

Místní na pláži Vám budou nabízet hrozně výhodně vodní sporty. Je to OK, ale délka je cca 5 min u vodních lyží, i když budou tvrdit 20, za 50 euro hustý...

Dominika S., 07.11.2019, Dátum pobytu: 24.10. - 4.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hotel i pláž dobrý, jen nespokojenost s cestovní kanceláří. V popisu zájezdu je psané, že tam bude česky mluvící delegát, následně vám...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel i pláž dobrý, jen nespokojenost s cestovní kanceláří. V popisu zájezdu je psané, že tam bude česky mluvící delegát, následně vám pošlou nabídku s cenou, kde vše vypadá že to bude podle popisu, který uvádí na stránka, odsouhlasíte to, podepíšete smlouvu, kde si kontrolujete časy letů, jména a datumy narození s tím, že to je však jak počítáte a pak ejhle malinkatým písmem ve smlouvě je, že tam není český delegát, ale pouze německy mluvící. Německy nemluvíme, anglicky taky ne, tak píši do cestovky a odepíšou mě, že tam našim jazykem mluvícího delegáta nemají, pro jistotu tam volám paní prodejkyni opět řekne, že at se nebojím, že vše bude v pořádku, že tam žádného delegáta bohužel nemají. Přiletíme do hotelu, první schůzka, mluví na nás německy, vůbec jim nerozumíme a ochota německé delegátky taky nebyla nic moc, když zjistila, že se nedomluvíme německy. Další den jsme zjistili, že je tam pro jinou skupinku delegát, co mluví slovensky k čechům, tak se jich ptáme, s jakou cestovkou tam jsou a oni řekli, že to kupovali přes CA . Stejně jak my. Takže upozorňuji, dejte si velký pozor při nákupu zájezdů od této společnosti, nemusí se to shodovat s popisem na stránkách, podle kterého vybíráte a nikdo vás na to dopředu neupozorní! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel dobrý, akorát trochu vlhčí postele a matrace, ale to se dá očekávat v této destinaci. Úklid denně

Strava
jídlo se dalo , velký výběr z různých kuchyní (asijská, indická, arabská...), ovšem nejlepší je velký výběr drinku alko i nealko.

Služby hotela
celkem ochotný personál

Pláž
krásná, čistá, uklizená

Šárka Z., 24.10.2019, Dátum pobytu: 21.7. - 1.8.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel je určen pouze pro dospělé.

Hezké místo na procházky. 1 km od hotelu pár obchůdků se suvenýry, které jsou rozhodně levnější jak v hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, útulný a hezky vybavený. Denně uklizeno. V rámci all inclusive lze využít na pokoji minibar, kde jsou v lednici denně dvě plechovky Pepsi, piva a láhev balené vody. Sušenky jako Snickers, Bounty a brambůrky Pringles za poplatek okolo 75 mauricijských rupií. Dále je na pokoji konvice na přípravu kávy a čaje. Na pokoji byl evropský typ zásuvek, takže adaptéry nebyly třeba. K dispozici byl elektrický odpuzovač hmyzu do zásuvky, který jsme používali každou noc. První den bylo v pokoji pár komárů, tak jsme se pozabíjeli a zavřeli všechna okna a

celý týden jsme pak od nich měli klid. Klimatizaci jsme nevyužili ani jednou, jelikož v noci bylo poměrně chladno a spali jsme pod dvěma přikrývkami.

Strava
Vše co jsme jedli bylo výborné. Jelikož se jedná o menší rodinný hotel, tak zde toho není na výběr tolik jako ve velkých resortech, ale určitě si vybere každý. Sama jsem hrozně vybíravá, ale i tak jsem si vždy vybrala a pochutnala si. K snídani bylo prakticky to stejné - kuřecí a vepřová šunka, sýry, másla, marmelády, pečivo, palačinky, hodně ovoce, jogurty, musli, míchaná vajíčka na různé styly, fazole a spousty dalšího. Velice dobré mají džusy, které nejsou kupované, nýbrž domácí výroby. K obědu se střídaly různé druhy masa. Téměř skoro každý den byla na výběr i ryba. Klasické přílohy jako rýže, hranolky, těstoviny a americké brambory. Deserty byly poměrně dost sladké, takže na ochutnávku doopravdy stačil jeden kousíček. Za celý pobyt jsme měli večeři 2x formou menu, kdy si vybíráte ze dvou hlavních chodů. Samozřejmostí byl překrm, polévka a desert. Bohužel u hlavního chodu to byla malá porce, takže chlapi si ještě říkali o jeden další chod, protože měli stále hlad, ale není problém a druhou porci donesou. Jediné co nás u jídla vždy tak trochu mrzelo, že si nemůžete jít a sami natočit pití (Cola, Sprite, pivo, voda atd...). Vždy vám k jídlu donesou jednu skleničku pití a pro další si musíme dojít do Lobby baru sami.

Na večeře se dodržuje dress code, u snídaní a obědů můžete jít v čem chcete.

Při plánovaném delším výletu si můžete na recepci předem objednat piknikový koš, který je velmi bohatý, a vyberete si z nabídky (2 varianty), které "menu" chcete.

V druhé a lá carte restauraci Kot Nou najdete pouze místní kuchyni, kde byla v nabídce pouze pikantní jídla (mauricijská kuchyně). Je otevřena pouze na večeři asi 4 dny v týdnu.

Služby hotela
Za příplatek v nabídce spa a masáže. Přímo v hotelu je kancelář taxi, kde se dá domluvit odvod, popřípadě některé nabízené výlety. Také nabízejí praní a žehlení oblečení.

V rámci all inclusive lze zdarma využít hodinu vaření se šéfkuchařem, místní bazar atd.

3x do týdne večerní program, který byl buď taneční nebo hudební.

Pláž
Pláž byla nádherná, bez odpadků. Řasy z oceánu byly pravidelně odklízeny. Jsou místa ve vodě, kde určitě doporučuji boty do vody pro výskyt ježků. Lehátka jsou již brzy ráno zabraná ručníky ostatních návštěvníků.

Po pláži chodí sem tam nějaký prodejce a nabízí zboží, ale nejsou vtíraví - stačí si jich nevšímat nebo slušně odmítnout a jdou zase dál.

V rámci all inclusive lze využít loďku s proskleným dnem (plutí trvá asi 1 hodinu). Obsluha z hotelu nosí na pláž drinky.

U pláže není žádná sprcha či wc, ale zase je vše dostupné hned přes ulici v hotelu.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 26.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

26 fotografií

Celkom: 9,6 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Šlo to

Služby hotela
Super

Pláž
Super

Pavel H., 04.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 23.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 8,8 dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a zpět na letiště. Dobře zorganizované byly i výlety po ostrově a na moři. Dostupné byly i další super aktivity, např parasailing nebo potápění. Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsem byli nadmíru spokojeni, krásný pokoj, výhled z terasy na oceán a do tropické zahrady. Volte raději pokoje v 1. a 2. patře, lepší výhled, v přízemí výhled jen do bazenu a zahrady. .

Strava
strava dobrá, jen někdy jídla na náš vkus zbytečně hodně kořeněná, bohatý výběr, jen v závěru e jídla trošku opakovaly.

Služby hotela
Velká spokojenost, Každý den úklid, vždy čisto, výměna ručníků denně. Veškerý hotelový personál nesmírně milý, usměvavý, obětavý, vždy vstřícný, zdvořilý, ochotný se vším pomoci.

Pláž
Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Šnorchlování si více užijete při výletech lodí na blízké ostrůvky.

Lenka O., 24.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: Anelia (ex. Klondike)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)