Recenzie hotelov
Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Pohodová a bezproblémová dovolená. Vše splnilo naše očekávání. Ideální místo na odpočinek a zároveň možnost mnoha výletů za poznáním...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová a bezproblémová dovolená. Vše splnilo naše očekávání. Ideální místo na odpočinek a zároveň možnost mnoha výletů za poznáním ostrova. Překvapilo nás, že na hotelu bylo 80procent Čechů. Jinak pár Němců, Slováků, Francouzů, Britů... Je důležité mít i štěstí na počasí (minimálně teď v březnu). Během výletů, slunění a šnorchlování nám počasí opravdu přálo (pouze první den po příletu, a pak poslední 2 dny dovolený, kdy jsme už měli po výletech a zážitcích, prakticky pořád pršelo). Člověk se vykoupe i tak a zabaví se jinak. Ale bavili jsme se, že kdybychom přicestovali zrovna v čase, kdy 2-3 dny po sobě prší, tak by to mohlo dovolenou značně zkazit. I proto doporučujeme pobyt minimálně na 10 dní s all inclusive. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bezproblémové ubytování, vše fungovalo. Každodenní úklid, čisto, pravidelná výměna ručníků a dokonce i povlečení. V lednici jsme každý den měli vodu, co bylo příjemné, protože nejbližší obchod byl ve vesnici (cca 1km daleko). Sem tam nějaká ta ještěrka na pokoji, ale s tím člověk asi musí počítat, když je ubytován v džungli :)

Strava
Slabší snídaně - chybělo ovoce, zelenina, sýry, šunky... Každý den vlastně to samé (vajíčka, palačinky, velmi sladké jogurty). Z ovoce pouze ananas, pomeranč a papája. Vzhledem k tomu, v jaké destinaci se člověk nachází, tak bychom očekávali velmi bohatou nabídku ovoce (citrusy, mango, liči, dračí ovoce, kokosové ořechy a další plody jsme si kupovali na ulici za pár drobných). Delegát nám k tomu řekl pouze to, že hotel je 3 hvězda a nabídka hotelu tomu odpovídá.

Obědy skvělé, dostatek masa, ryb, příloh. Vždycky bylo z čeho vybírat. Nabídka cukroví byla slabší, ale nechybělo nám to. Zmrzliny bylo dost.

Večeře skvělé. Šaty a dlouhé kalhoty nutností. 4krát týdně tematické večeře (kreolská, indická, čínská, italská, mexická...). Někdo tady psal, že to bylo o ničem a obsluha trvala velmi dlouho (cca 2 hodiny). My jsme to hodnotili kladně. Jídlo nám moc chutnalo (předkrm, polévka, hlavní chod, dezert). Vždycky jsme se najedli cca během hodiny, rychleji to snad člověk ani nesní, vždycky nám nechali tak 5 minut a hned servírovali další chod. Během večeře živá hudba, zpěv, klavír - velmi příjemná atmosféra. Zbylé 3 dny v týdnu (úterý, pátek, sobota) - večere formou samoobslužného bufetu. Nestalo se nám, aby jsme měli k večeři to samé jídlo dvakrát, každý den jsme si vybrali něco jiného.

Služby hotela
Milý, usměvavý personál, každý mluví anglicky, bezproblémová komunikace s recepcí. Doporučujeme zakoupit si výlety přes hotel. Delegát nabízel výlety s průvodcem za 102-175 euro za jednu osobu (1 výlet). Starší pár, který s námi bydlel, měl dokonce zaplatit 200 euro za osobu - to je krádež! My jsme se s recepčním domluvili na 2 výletech, objednal pro nás řidiče, který nám byl celý den k dispozici, zastavil nám kde jsme chtěli, čekal na nás a bylo mu jedno jestli je to zastávka na 5 minut nebo 2 hodiny. Viděli jsme toho mnohem víc, než kdybychom cestovali s cestovkou, na všechno jsme měli tolik času, kolik jsme chtěli. Všechny vstupy (například do národního parku) jsme měli zajištěné. Před cestou nám hotel zařídil snídani na pokoj (odjížděli jsme už v 6 hodin ráno), oběd jsme absolvovali v místní restauraci a na večeři jsme byli zpátky na hotelu. Vše bez problémů a za 120 euro za oba výlety na osobu (60 euro jeden výlet). Během dvou výletů plavání s delfíny, šnorchlování v několika krásných lagunách, výlet lodí na nedaleké ostrovy s nejhezčí pláží, Chamarel, Země 7 barev, Hinduistický chrám a posvátné jezero, sopečný kráter, vodopády... stihli jsme toho hodně. Mrzí nás jenom to, že jsme toho nestihli ještě víc. Ostrov nabízí spoustu dalších možností.. Port Louis, botanická zahrada, safari... další zážitky jsou spíše o finančních možnostech (zip line, skydive, okružný let helikoptérou, vyhlídkové lety letadlem, podmořské skútry...).

Pláž
Krásná, čistá, dostatek lehátek. Boty do vody nejsou nutné.

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 10.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 8 Nádherný ostrov, krásná pláž v Belle Mare, průzračné moře, pozitivní lidé, výborná obsluha Pozitivní lidé, žádný problém. Obsluha...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný ostrov, krásná pláž v Belle Mare, průzračné moře, pozitivní lidé, výborná obsluha

Pozitivní lidé, žádný problém. Obsluha neustále milá, nikdo se nemračí.

O to je horší návrat do ČR, již na letišti potkáte zakaboněné spoluobčany..... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný resort, nadstardně velké pokoje se zastřešenou terasou,krásná udržovaná zahrada.

Vybavení je staršího data, koupelna by potřebovala trochu renovovat.

Úklid denně,snaží se, ale...

Strava
Dobrá,dostačující, každý si vyberte. Každý den jiná - mexická, italská, turecká ,....

Snídaně + věčeře v hlavní restauraci - ta by si zasloužila renovaci, obědy jsou podávány v restauraci u bazénu

Drinky po celý den. Pro milovníky sektu : podáván i ke snídani

Drinky u bazénu, v plážovém baru, v Ice baru - vynikající obsluha, velký výběr alko i nealko, míchaných nápojů, vše s úsměvem podávané...

Služby hotela
Jedná se o 4*, dala bych spíše 3*+, výborná poloha, resort příjemný, krásná zahrada, ráj

K dispozici vše co je potřeba, masáže, široká nabídka výletů, animační programy přes den, tematické večery v Ice baru

Pláž
fantastická, jedna z nej na ostrově, čistá , udržovaná, dostatek slunečníků i lehátek, lehátka i v zahradě, u bazénů také dostatek

Helena Pirkova Hernová, 10.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 7.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd zprostředkovala. Příjemní delegáti , skvělé rady a jejich doporučení. Místo krásné, mnoho možností perfektně zařízených výletů přes delegáty a společnost po ostrově za rozumnou cenu. Byla to pro nás zřejmě nejhezčí dovolená doposud. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, prostorné a dostupné pokoje. Bezpečnost výborná, obsluha hotelu bez chyby.

Strava
Převažovala Indická kuchyně, ale byla i možnost si vybrat z mezinárodních jídel. Kvalita jídla výborná, moc chutné hlavně Indická kuchyně. Jídlo bylo opravdu lahodné.

Služby hotela
Služby v hotelu na vysoké úrovni. Vstřícnost a přístup zaměstnanců byl výborný. Úsměv a naše případně požadavky řešili okamžitě a velice citlivě. Opravdu veliká spokojenost.

Pláž
Pláž je přes cestu cca 30 m od vchodu do hotelu. Jde o korálovou bariérou obklopený ostrov, takže pláže jsou všude posypané úlomky korálů a sopečných kamínků. Písek je krásně bílý. Všude čisto a hotelová lehátka vždy volná, což bylo dáno termínem - leden až duben.

Robert B., 25.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 22.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Vzhledem k tomu, že se resort prezentuje jako 3*, tak mu nelze snad nic vytknout. Poskytuje nadstandardní služby, v krásném rezortu a s...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu, že se resort prezentuje jako 3*, tak mu nelze snad nic vytknout.

Poskytuje nadstandardní služby, v krásném rezortu a s velkým důrazem na péči o klienty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na velmi slušné úrovni, s každodenním úklidem v klimatizovaných pokojích.

Strava
Výběr a kvalita jídla byla na dobré úrovni.

Služby hotela
Služby hotelu a obzvláště personálu byly na vysoké úrovni, s velkým důrazem na potřeby klientů.

Pláž
Pláž je nádherná a klidná, krytá korálovým útesom, podmínky pro šnorchlování jsou dobré.

Počet slunečníků není dostatečný, údajně kvůli stanoveným limitům.

Část pláže patřící resortu je udržovaná a čistá

Zoltán P., 24.02.2020, Dátum pobytu: 11.2. - 20.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Hotel v oblasti západního pobřeží, lokalita Flic en Flac, klidné, malé městečko, nečekejte velké živé centrum.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v oblasti západního pobřeží, lokalita Flic en Flac, klidné, malé městečko, nečekejte velké živé centrum. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel vynikající, nádherné prostředí v palmové zahradě, ubytování ve stylových bungalovech různé kategorie, pěkná dlouhá pláž s možností stínu, denně čisté ručníky na pláž, v pokoji úklid 2x denně, všechny služby perfektní.

Strava
V rámci ALL Inclusive - doporučujeme, výběr všeho dostatek, jen obědy se podávají v barech formou výběru z lístků, ostatní bufetově.

Služby hotela
Celkově vynikající služby, velký zájem personálu o Vás, stále s úsměvem.

Pláž
Dlouhá, písečná, slunečníky, palmy stín, koše, čisté ručníky denně ... bar na pláži, pojízdný bar ... bez chyby.

Stanislav Pechnik, 21.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 18.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku!

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 20.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 17.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotel Récif Attitude 1 fotografia

Celkom: 6,8 Můj dojem z dovolene je úžasný.Užili jsme si to.počasí perfektni až poslední den pršelo ale bylo teplo.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Můj dojem z dovolene je úžasný.Užili jsme si to.počasí perfektni až poslední den pršelo ale bylo teplo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly vcelku dobré.Jen by chtělo trochu pečlivějši uklid.Jinak paní pokojské byly velmi příjemné.Za příplatek možnost zůstat na hotelu do konce odjezdu.

Strava
Strava byla dobrá.Očekávaly jsme více pestrou stravu ovoce zelenina.Jídlo se opakovalo.

Služby hotela
Na služby žadnà výtka všichni byli moc milí a snažili se ve všem vyjit vstříct.

Pláž
Pláž byla krásná jen bylo nedostatek lehatek.Oceán čistý nádherný.

Lenka Marečková, 17.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 12.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Tarisa Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Naprostá spokojenost s dovolenou,ubytováním,prostě paráda.Hotel naprosto klidný,opravdu pro ty co touží po odpočinku

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost s dovolenou,ubytováním,prostě paráda.Hotel naprosto klidný,opravdu pro ty co touží po odpočinku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje dostatečně prostorné,vybavené,úklid každý den,pokojový bar taktéž denně doplněn

Strava
Strava rozmanitá,převážně formou bufetu,některé dny večeře s obsluhou a výběrem z menu.Vždy čerstvé ovoce,ryby výborně upravené,vybere si každý

Služby hotela
Na výborné úrovni,recepce,bar,jídelna,úklid ..... nelze nic vytknout.Veškerý personál milý,ochotný,nestalo se aby jakékoli přání odmítli,nebo byli nedůtkliví

Pláž
Vše super,každý den uklizená,jediné co by bylo možné vytknout jsou poškozená některá lehátka,která by chtěla opravit nebo vyměnit.I na pláži možno občerstvení ..... pizza,nealko nápoje a pivo

Libor Durčák, 16.02.2020, Dátum pobytu: 30.1. - 9.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné prostředí, nádherné a čisté moře, ochotný a milý personál

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí, nádherné a čisté moře, ochotný a milý personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl plně vybaven, měl i balkónek s křesílky a každý den byl uklizen

Strava
Strava mezinárodní kuchyně. Samozřejmě koření bylo cítit, že je jiné než naše, ale mohl jsme si dát od salátů, těstovin, burgrů až po pizzu

Služby hotela
Naprosto bez výtek, vše bylo dokonalé

Pláž
Krásné čisté moře, čisté pláže s lehátky a slunečníky

Adriána Gryc Dorková, 11.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Grand Gaube, Hotel: Zilwa Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)