Recenzie hotelov
Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5 Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých pejsků,plaž není oslnující jak bývá na fotkach v cestovkách,šnorch nic moc, možná za bojkami,kdo chce pláž krásnou musíte na

Flic en Flac nebo Grand Baie, ale na těchto plážích je moc lidí. Jestli chcete na výlet je lepší si to domluvit na pláži ne přes delegáta, je to levnější, chlapíci jeden se jmenoval Bredly je příjemný cenu přizpůsobí,dále pokud chcete do Port Luis krásné město, jen se vyhněte Central Marketu ,delegát nám řekl že je tam nejlevněji , není to tak, pokud chcete koupit levněji magnetky, čaj, koření, upomínkové předměty,káva, a mauricijský Rum nejlevnější maji v marketu POPO. Pokud chcete dobrého taxikáře na hotelové recepci řekněte že chcete Michaela, dobrý chlapík... cena dobrá poradí vám jaký výlet, má pěkné auto pro 6 oso Mazda,

celkově, dovolená se nám líbila. Mrzí nás přístup cestovní kanceláře, chtěli jsme zrušit tuto dovolenou, kvůli korona viru ale cestovka by nám nevrátila zalohu 60 000 kč. Návrat vyšel za 5 min 12 jak se říká .Ti co přijeli po nás už mají smůlu, to se mi nelíbí cestovky vše ví předem a nechají lidi odjet, hlavně aby nemuseli vracet peníze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dost opotřebované uklízí každý den, cisto

Strava
snídaně nejlepší,obědy slabší, večeře jak kdy,

Služby hotela
Služby hotelu na jedničku, obsluha příjemná vstřícná,

Anonym, 20.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 15.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfekt.,každý den úklid,pokojský co uklízel ,byl výborný.

Strava
Ovoce,zelenina nechyběla.Vařili dobře.Výběr byl dostačující.

Služby hotela
dobrý

Pláž
Pláže byly hezké,voda čistá.

Mária Rudyová, 19.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 11.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Organizace CK byla bez problemu a vse probehlo velmi hladce vcetne transferu na letistich.Informace ktere jsme obdrzeli pomohli nasi...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace CK byla bez problemu a vse probehlo velmi hladce vcetne transferu na letistich.Informace ktere jsme obdrzeli pomohli nasi orientaci.Prace delegata byla vstricna a jeho doporuceni nam zpestrilo pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovidalo 3´hvezdickovemu hotelu v mistnich podminkach,uklid denni,klima fungovala,vzdalenost od more,bazenu a centralnim

jidelnam velmi dobre.Zpestrenim byly navstevy malych gekonu na terase a nekdy i v pokoji.

Strava
Odpovidajici mistnim zvyklostem,dostatek ovoce-vytecne chuti,priloh a ruznych grilovacich specialit podavanych na plazi.

Pro nasi chut ruzne okorenena jidla ovsem je to domorody zvyk.Svedske stoly byly vzdy plne ruznych zakusku a zmrzliny.

Celkove strava super.Denni bar s chapajicim personalem mel otevreno dle potreb nas zakazniku s velmi bohatou nabidkou alko i nealko koktejlu.

Služby hotela
Velmi dobre,obsluha prijemna,nekdy pomala ,ale vzdy usmevava s peknymi devcaty tmave pleti.Kazdy vecer hudebni produkce.

Zpestrenim jednoho vecera bylo vystoupeni tanecni skupiny se sesti tanecnicemi doprovazenymi hudebniky s bubny v uzasnem rytmu do nehoz zapojili i nas divaky

Pláž
Rozhodne neni piscita s bilym piskem.Je to smes ulomku muslicek,koralu i pisku pod nohama propadajici se se vstupem do oceanu.Rozhodne si zajistit boty do vody.Daji se koupit v nedalekem supermarketu za cca 200kc.Bohuzel v hotelovem shopu nebyly.

Jinak i na plazi mezi slunecniky neuklizeno,zbytky ostrych kamenu a jinych sutin.To je snad nejvetsi slabina.

Jindřich Zendulka, 16.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 12.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel je velikostí dostačující, nabízí krásnou zahradu a ještě krásnějsí a udržovanou pláž. Na pláži je vždy dostatek lehátek. Místní...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je velikostí dostačující, nabízí krásnou zahradu a ještě krásnějsí a udržovanou pláž. Na pláži je vždy dostatek lehátek. Místní prodejce suvenýrů je velmi srandovní a přátelský pán, hodně jsme si ho oblíbili. Číšníci v baru jsou ochotní a i přes naše jazykové bariéry si s námi dokázali "pokecat" což bylo příjemné. Jsou usměvaví a ochotní. Večeře: 4x v týdnu s obsluhou, 3x bufet. Na večeřích s obsluhou bych být vedením hotelu trochu zapracovala. Ti kluci (i holky samozřejmně) tam běhají, nestíhají a nedivím se jim. Je jich na tu obsluhu málo celkem hodně hostů. Ono roznosit ve dvou pro cca 50 lidí najednou pití, předkrm, polévku, hlavní chod a dezert a zase doplňovat pití je trochu složité. Vždy se nás zaptali zda nám chutná, co mohou pro nás ještě udělat, nic sme nechtěli, protože jsme věděli, že by nestíhali obsloužit dál. Ale úsměv na rtech měli stále. Úklid pokojů byl v pořádku. Zahradu také udržují každý den. Do tohoto hotelu se na 100% vrátíme. Maximální spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Jana Tichá, 16.03.2020, Dátum pobytu: 3.3. - 12.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,6 Pohodová a bezproblémová dovolená. Vše splnilo naše očekávání. Ideální místo na odpočinek a zároveň možnost mnoha výletů za poznáním...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová a bezproblémová dovolená. Vše splnilo naše očekávání. Ideální místo na odpočinek a zároveň možnost mnoha výletů za poznáním ostrova. Překvapilo nás, že na hotelu bylo 80procent Čechů. Jinak pár Němců, Slováků, Francouzů, Britů... Je důležité mít i štěstí na počasí (minimálně teď v březnu). Během výletů, slunění a šnorchlování nám počasí opravdu přálo (pouze první den po příletu, a pak poslední 2 dny dovolený, kdy jsme už měli po výletech a zážitcích, prakticky pořád pršelo). Člověk se vykoupe i tak a zabaví se jinak. Ale bavili jsme se, že kdybychom přicestovali zrovna v čase, kdy 2-3 dny po sobě prší, tak by to mohlo dovolenou značně zkazit. I proto doporučujeme pobyt minimálně na 10 dní s all inclusive. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bezproblémové ubytování, vše fungovalo. Každodenní úklid, čisto, pravidelná výměna ručníků a dokonce i povlečení. V lednici jsme každý den měli vodu, co bylo příjemné, protože nejbližší obchod byl ve vesnici (cca 1km daleko). Sem tam nějaká ta ještěrka na pokoji, ale s tím člověk asi musí počítat, když je ubytován v džungli :)

Strava
Slabší snídaně - chybělo ovoce, zelenina, sýry, šunky... Každý den vlastně to samé (vajíčka, palačinky, velmi sladké jogurty). Z ovoce pouze ananas, pomeranč a papája. Vzhledem k tomu, v jaké destinaci se člověk nachází, tak bychom očekávali velmi bohatou nabídku ovoce (citrusy, mango, liči, dračí ovoce, kokosové ořechy a další plody jsme si kupovali na ulici za pár drobných). Delegát nám k tomu řekl pouze to, že hotel je 3 hvězda a nabídka hotelu tomu odpovídá.

Obědy skvělé, dostatek masa, ryb, příloh. Vždycky bylo z čeho vybírat. Nabídka cukroví byla slabší, ale nechybělo nám to. Zmrzliny bylo dost.

Večeře skvělé. Šaty a dlouhé kalhoty nutností. 4krát týdně tematické večeře (kreolská, indická, čínská, italská, mexická...). Někdo tady psal, že to bylo o ničem a obsluha trvala velmi dlouho (cca 2 hodiny). My jsme to hodnotili kladně. Jídlo nám moc chutnalo (předkrm, polévka, hlavní chod, dezert). Vždycky jsme se najedli cca během hodiny, rychleji to snad člověk ani nesní, vždycky nám nechali tak 5 minut a hned servírovali další chod. Během večeře živá hudba, zpěv, klavír - velmi příjemná atmosféra. Zbylé 3 dny v týdnu (úterý, pátek, sobota) - večere formou samoobslužného bufetu. Nestalo se nám, aby jsme měli k večeři to samé jídlo dvakrát, každý den jsme si vybrali něco jiného.

Služby hotela
Milý, usměvavý personál, každý mluví anglicky, bezproblémová komunikace s recepcí. Doporučujeme zakoupit si výlety přes hotel. Delegát nabízel výlety s průvodcem za 102-175 euro za jednu osobu (1 výlet). Starší pár, který s námi bydlel, měl dokonce zaplatit 200 euro za osobu - to je krádež! My jsme se s recepčním domluvili na 2 výletech, objednal pro nás řidiče, který nám byl celý den k dispozici, zastavil nám kde jsme chtěli, čekal na nás a bylo mu jedno jestli je to zastávka na 5 minut nebo 2 hodiny. Viděli jsme toho mnohem víc, než kdybychom cestovali s cestovkou, na všechno jsme měli tolik času, kolik jsme chtěli. Všechny vstupy (například do národního parku) jsme měli zajištěné. Před cestou nám hotel zařídil snídani na pokoj (odjížděli jsme už v 6 hodin ráno), oběd jsme absolvovali v místní restauraci a na večeři jsme byli zpátky na hotelu. Vše bez problémů a za 120 euro za oba výlety na osobu (60 euro jeden výlet). Během dvou výletů plavání s delfíny, šnorchlování v několika krásných lagunách, výlet lodí na nedaleké ostrovy s nejhezčí pláží, Chamarel, Země 7 barev, Hinduistický chrám a posvátné jezero, sopečný kráter, vodopády... stihli jsme toho hodně. Mrzí nás jenom to, že jsme toho nestihli ještě víc. Ostrov nabízí spoustu dalších možností.. Port Louis, botanická zahrada, safari... další zážitky jsou spíše o finančních možnostech (zip line, skydive, okružný let helikoptérou, vyhlídkové lety letadlem, podmořské skútry...).

Pláž
Krásná, čistá, dostatek lehátek. Boty do vody nejsou nutné.

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 10.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 8 Nádherný ostrov, krásná pláž v Belle Mare, průzračné moře, pozitivní lidé, výborná obsluha Pozitivní lidé, žádný problém. Obsluha...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný ostrov, krásná pláž v Belle Mare, průzračné moře, pozitivní lidé, výborná obsluha

Pozitivní lidé, žádný problém. Obsluha neustále milá, nikdo se nemračí.

O to je horší návrat do ČR, již na letišti potkáte zakaboněné spoluobčany..... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný resort, nadstardně velké pokoje se zastřešenou terasou,krásná udržovaná zahrada.

Vybavení je staršího data, koupelna by potřebovala trochu renovovat.

Úklid denně,snaží se, ale...

Strava
Dobrá,dostačující, každý si vyberte. Každý den jiná - mexická, italská, turecká ,....

Snídaně + věčeře v hlavní restauraci - ta by si zasloužila renovaci, obědy jsou podávány v restauraci u bazénu

Drinky po celý den. Pro milovníky sektu : podáván i ke snídani

Drinky u bazénu, v plážovém baru, v Ice baru - vynikající obsluha, velký výběr alko i nealko, míchaných nápojů, vše s úsměvem podávané...

Služby hotela
Jedná se o 4*, dala bych spíše 3*+, výborná poloha, resort příjemný, krásná zahrada, ráj

K dispozici vše co je potřeba, masáže, široká nabídka výletů, animační programy přes den, tematické večery v Ice baru

Pláž
fantastická, jedna z nej na ostrově, čistá , udržovaná, dostatek slunečníků i lehátek, lehátka i v zahradě, u bazénů také dostatek

Helena Pirkova Hernová, 10.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 7.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd zprostředkovala. Příjemní delegáti , skvělé rady a jejich doporučení. Místo krásné, mnoho možností perfektně zařízených výletů přes delegáty a společnost po ostrově za rozumnou cenu. Byla to pro nás zřejmě nejhezčí dovolená doposud. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, prostorné a dostupné pokoje. Bezpečnost výborná, obsluha hotelu bez chyby.

Strava
Převažovala Indická kuchyně, ale byla i možnost si vybrat z mezinárodních jídel. Kvalita jídla výborná, moc chutné hlavně Indická kuchyně. Jídlo bylo opravdu lahodné.

Služby hotela
Služby v hotelu na vysoké úrovni. Vstřícnost a přístup zaměstnanců byl výborný. Úsměv a naše případně požadavky řešili okamžitě a velice citlivě. Opravdu veliká spokojenost.

Pláž
Pláž je přes cestu cca 30 m od vchodu do hotelu. Jde o korálovou bariérou obklopený ostrov, takže pláže jsou všude posypané úlomky korálů a sopečných kamínků. Písek je krásně bílý. Všude čisto a hotelová lehátka vždy volná, což bylo dáno termínem - leden až duben.

Robert B., 25.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 22.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Vzhledem k tomu, že se resort prezentuje jako 3*, tak mu nelze snad nic vytknout. Poskytuje nadstandardní služby, v krásném rezortu a s...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu, že se resort prezentuje jako 3*, tak mu nelze snad nic vytknout.

Poskytuje nadstandardní služby, v krásném rezortu a s velkým důrazem na péči o klienty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na velmi slušné úrovni, s každodenním úklidem v klimatizovaných pokojích.

Strava
Výběr a kvalita jídla byla na dobré úrovni.

Služby hotela
Služby hotelu a obzvláště personálu byly na vysoké úrovni, s velkým důrazem na potřeby klientů.

Pláž
Pláž je nádherná a klidná, krytá korálovým útesom, podmínky pro šnorchlování jsou dobré.

Počet slunečníků není dostatečný, údajně kvůli stanoveným limitům.

Část pláže patřící resortu je udržovaná a čistá

Zoltán P., 24.02.2020, Dátum pobytu: 11.2. - 20.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Hotel v oblasti západního pobřeží, lokalita Flic en Flac, klidné, malé městečko, nečekejte velké živé centrum.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v oblasti západního pobřeží, lokalita Flic en Flac, klidné, malé městečko, nečekejte velké živé centrum. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel vynikající, nádherné prostředí v palmové zahradě, ubytování ve stylových bungalovech různé kategorie, pěkná dlouhá pláž s možností stínu, denně čisté ručníky na pláž, v pokoji úklid 2x denně, všechny služby perfektní.

Strava
V rámci ALL Inclusive - doporučujeme, výběr všeho dostatek, jen obědy se podávají v barech formou výběru z lístků, ostatní bufetově.

Služby hotela
Celkově vynikající služby, velký zájem personálu o Vás, stále s úsměvem.

Pláž
Dlouhá, písečná, slunečníky, palmy stín, koše, čisté ručníky denně ... bar na pláži, pojízdný bar ... bez chyby.

Stanislav Pechnik, 21.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 18.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)