Recenzie hotelov
Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Báječná dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl moc hezký a čistý, každý den úklid.

Strava
Opravdu velký výběr z jídel různých kuchyní u oběda i večeře (asijská, indická, mořská a tématická podle dne). Nejsme úplně na ryby, ale každý den jsem se těšila jaká bude dnes, protože byly opravdu dokonalé.

Služby hotela
Hotel je moc hezký, zaměstnanci jsou všichni velice příjemní a ochotní. Je tu spoustu aktivit k vyžití. Hezké je to i venku - chodníčky mezi pokoji s palmami a osvětlením v noci.

Jenom příjezd do hotelu není úplně ideální, pokud přijede brzy (my cca o půl jedenácté). Ubytovává se až od 15nácté, všechny restaurace jsou na rezervaci den dopředu a tak jsem byla nejen unavená z letu, ale k tomu opravdu hladová.

Pláž
Pláž krásná a upravená, ráno nastoupila vždy uklízecí četa. Na pláži opravdu fouká a to hodně, není to žádný vlahý větřík, ale pořádný vítr a k tomu studený, mysleli jsme si že lidé s tím větrem přehání :D , nepřehání je to návětrná strana. Asi 300 metrů doleva po pláži je ale zátočina s bezvětřím. Byli jsme ale v jejich zimě, je možné že když mají léto je situace jiná a vítr příjemný.

Anonym, 10.07.2019, Dátum pobytu: 10.6. - 19.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená se nám moc líbila. Jeli jsme s přítelem a byly jsme spokojeni jak s hotelem tak i s cestovni agenturou a zajišťováním výletů....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila. Jeli jsme s přítelem a byly jsme spokojeni jak s hotelem tak i s cestovni agenturou a zajišťováním výletů.

Doporučuji jet přes místní zimní (naše léto) sezónu. Počasí bylo příjemné a severozápadni strana je téměř bez větru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl pěkný, čistý, jako na obrázcích. Zaměstnanci milí, nebyl problém se s nimi anglicky dohodnout. Vždy nám vyšli vstříc.

Strava
Měli jsme balíček all inclusive a pokud rádi večer posedíte u baru s koktejlem nebo si ho rádi dáte na pláži nebo přes den tak se určitě balíček vyplatí. S jídlem jsme byli spokojení. Dobrá nabídka bufetu při snídani a večeři. Oběd byl ala carte. Vše nám chutnalo. Jídlo bylo ovlivněno indickou a kreolskou kuchyní ale i evropské jídlo bylo k dispozici.

Služby hotela
Bez námitek. Hotel nabízel řadu služeb zdarma jako například výlet loďkou se skleněným dnem a pujčení kajaků. Pokoj byl pěkný, dostali jsme s evropskými zásuvkami a velkou terasou. Koktejly jsme si mohly odnášet na pokoj. Každý náš požadavek byl splněn bez problému.

Pláž
Písečná pláž s kamenitým vstupem do vody. Pozor - občas silnější proud, který může vtahovat dál do moře, ale dobré potápění. Určitě si vemte boty do vody. Voda čistá. Lehátka zdarma a je jich dost.

Miroslava D., 09.07.2019, Dátum pobytu: 28.6. - 6.7.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Velmi pěkný hotel se profi službami a skvělým jídlem, doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný hotel se profi službami a skvělým jídlem, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel překvapil krásnými interiéry, pokoj byl čistý, měl vanu i sprchu, velmi pohodlnou postel, velká spokojenost!

Strava
Strava na velmi dobré úrovni. Hotel má michelinskou restauraci, určitě doporučujeme navštívit. Jídlo je jak na snídaních, bufetu, na pláži i v restauracích opravdu skvělé, nemám absolutně co vytknout.

Služby hotela
Celkový dojem je skvělý. Personál je evidentně velmi pečlivě školen, působí přirozeně, profesionálně, všichni se usmívají, zdraví, umí poměrně dobře AJ.

Pláž
Měli jsme možná trochu smůlu na větrné počasí, byli jsme na dovolené na konci června. Pláž byla pravidelně uklízena, hotel nebyl na konci června plný, takže bylo všude dostatek místa. S přelomem měsíce se na hotelu ubytovalo výrazně více lidí, tak to bylo s místy složitější, ale stále nesrovnatelné s klasickým hotelem, kde se perete o místa na ležení. V hotelu můžete využít mnoho služeb - krásné wellness, půjčení vybavení do moře - paddleboard, šlapadla, apod.

Tomáš N., 03.07.2019, Dátum pobytu: 21.6. - 30.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: LUX Belle Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená sestavená termínově na míru v době místní "zimy" s ubytováním v severozápadní části ostrova - rozhodně méně srážek,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená sestavená termínově na míru v době místní "zimy" s ubytováním v severozápadní části ostrova - rozhodně méně srážek, než na jihu ostrova. Letecká doprava s Emirates s přestupem v Dubaji (6+6h letu). Rozhodně jde o pohodlnější variantu, než 12h let z Evropy. Na každém letu byla nějaká česky hovořící letuška.

Po celou dobu počasí v noci 22, přes den 26 - příjemně.

Skvělý odpočinek, služby opravdu příjemné - komunikační dovednost v cizím jazyce je velmi důležitá (A, Fr, N). Skvělý zážitek a odpočinková dovolená. 14 dní je málo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Maritim je v obrovské vlastní ohrazené zahradě s vlastní bezpečnostní službou. Součástí je mj. 9 jamkové golfové hřiště a obrovská pestrost květin, keřů a stromů s péčí mnoha zahradníků. Hotelové budovy jsou jednopatrové, pokoje mají výhled na moře a pláž. Přízemí má verandu přímo do zahrady k moři. Velikost pokoje Privileged - pro dva více než dostatečná. Samostatně vana a vedle samostatný oddělený sprchový kout. Evropské zásuvky v dostatečném množství (místní jsou britského standardu). Pokojový servis automaticky několikrát denně.

Strava
Hotel v hlavní restauraci vaří škálu jídel včetně vegetariánských.Mezinárodní i místní kuchyni. Vybere si snad každý. Nelze nic vytknout.

K večeři se vyžaduje smart casual. Pro pány košile s límečkem, společenské dlouhé kalhoty, pro další restaurace v areálu se vyžaduje večerní standard včetně společenské obuvi.

Služby hotela
Hotel je cash less. Služby recepce jsou v angličtině, francouzštině, němčině. Hotel sice nabízí směnárenské služby, ale strhává si přes10% ve srovnání se směnárnou na letišti. Hotel má nabídku "taxi" s výkladem od řidiče, typovými výlety za pevné ceny - rozhodně pohodlnější, než řízení vypůjčeného vozu vlevo po místních silnicích. Shuttle na botanickou zahradu, Port Louis, Grand Baie. Hotel provozuje Boat house s velmi solidní nabídkou vodních hrátek + diving center. Kromě toho Spa s masážemi a další služby.

Hotel má vlastní stáje a koně k vyjíždce a plavání v moři. Mikro zoo má sbírku želv obrovských.

Pláž
Pláž je v podstatě privátní, písečná + další prostor s lehátky je kolem vlastního hotelového bazénu. Celý ostrov je od Indického oceánu schovaný za korálovou bariérou. Tomu odpovídá příjemný vstup do moře a teplá voda i v zimním období.

Radim R., 02.07.2019, Dátum pobytu: 15.6. - 26.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Balaclava, Hotel: Maritim Resort & Spa Mauritius

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Z barového křesílka u daiquiri 3 fotografie

Celkom: 9,8 Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku dokonalé. Jen denně nevyměňují ručníky, ale to byla malickost :).

Strava
Rozmarná strava, pití taktéž. Piňa Colada..nejlepší!

Služby hotela
Personál příjemný. Od začátku do konce se o nás hezky starali.

Pláž
Krásná pláž, občas obsadili všechna lehátka. Nám to ale nevadilo, leželi jsme na trávě a pohoda :)

Regina Černá, 21.06.2019, Dátum pobytu: 10.6. - 18.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu, že sme boli na ostrove v zimnom období, počasie bolo veľmi príjemné, ako vonkajšia teplota, tak aj teplota vody. Oproti letnému obdobiu na ostrove bolo menej zrážok, ale o niečo veternejšie. Bolo to super, pretože na slnku nebol taký úpek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je rozdelený do množstva menších budov, niečo ako radová zástavba cca 50 m od pláže. Od samotnej pláže ho oddeľuje malý park s kokosovými a ďatlovými palmami. Kvalita ubytovania je na veľmi dobrej úrovni, izba naozaj priestranná a tak isto aj kúpeľňa. WC je v osobitnej miestnosti, nie je spojené s kúpeľňou, čo je naozaj v rámci mnohých hotelov rarita.

Strava
Výber stravy bol veľmi dobrý, vždy sa dalo vybrať nie len z "klasickej" kuchyne, ale aj s domácej, teda rôzne ryby a iné morské plody. Večere boli vždy tématické - čínska kuchyňa, americká kuchyňa a pod. Nápoje boli neobmedzené počas celého dňa. Jediné na čo si treba dať pozor, že nie všetky nápoje sú zahrnuté v All Inclusive, ale na toto sme boli aj upozornení obsluhou hneď na začiatku. Napriek tomu je výber nápojov v rámci All Inclusive veľmi široký, aj nápoje typu Cola, Fanta.. V rámci All Inclusive je zahrnutý aj minibar, ktorý sa nachádza na izbe.

Služby hotela
Personál hotela je na vysokej úrovni, aj pri obyčajnom stretnutí len počas chôdze sa automaticky pozdravia. Nie je problém sa na čokoľvek opýtať v rámci recepcie. Po celom areáli hotela sa maximálne snažia udržovať čistotu.

Pláž
Pláž je piesočná, očakávali sme, že fotky, ktoré sú uverejnené na webe budú viac-menej retušované, ale nebolo tak, prakticky fotky zodpovedajú realite. Počas veternejšieho obdobia každý deň more naplaví na pláž nejaké riasy, ktoré pravidelne každý deň odstraňujú. Vstup do mora pri hoteli je veľmi pohodlný, sú miesta kde sa dá vojsť do mora aj 100-200 m bez plávania, ale aj miesta, kde je možné pohodlne si zaplávať. Vzhľadom na neďalekú koralovú bariéru sa vlny nedostávajú až na pobrežie a rozbijú sa o bariéru a medzi bariérou a plážou more prakticky nie je nijak zvlnené. Na pláži sa nachádza aj veľké množstvo drobných úlomkov koralov, ktoré more prinesie od bariéry.

Anonym, 15.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 12.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Ambre, A Sun Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pohľad od pláže smerom na recepciu 2 fotografie

Celkom: 10 naprostá spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skromné a čisté ubytování. Vše dle kategorie.

Strava
Strava velmi rozmanitá a chutná

Služby hotela
Personál vstřícný

Pláž
Pláž čistá, přístupnost bez problému

Jaroslava K., 25.05.2019, Dátum pobytu: 9.5. - 20.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se nám velice líbila. Rádi bychom se sem vrátili a objevovali další krásy, které tento ostrov nabízí. Služby delegáta nejlepší s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila. Rádi bychom se sem vrátili a objevovali další krásy, které tento ostrov nabízí. Služby delegáta nejlepší s jakými jsme se kdy setkali. Rychlost, ochota a spolehlivost, vše jak má být. Můžeme jen doporučit. Neváhejte a jeďte na Mauricius!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný personál, čistota na pokoji i všude na hotelu nás velmi překvapila. Pokoj každý den uklizen, vždy nás čekalo nějaké překvapení v podobě dekorace.

Strava
Vynikající gastro zážitek. Velký výběr masa, příoh, dezertů, ovoce i zmrzliny. Samozřejmostí je zde i fast food (pizza, hamburgery, hranolky atd.) Asijská a indická kuchyně je velmi pestrá, bohužel jsme nestihli ochutnat všechno... :-)

Služby hotela
Hotelové služby jsou na profesionální úrovni, nelze nic vytknout. Večerní programy s živou hudbou, animační zábavné programy přes den i večer...velmi vtipné.

Pláž
Pláž čistá, jemný písek. Vhodná pro vodní sporty i na koupání.

Petr V, 22.05.2019, Dátum pobytu: 7.5. - 20.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Misto nadherne, asi bych priste jel spise na zapadni pobrezi, jelikoz je tam dle me vice zajimavych mist co jsme chteli navstivit a...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Misto nadherne, asi bych priste jel spise na zapadni pobrezi, jelikoz je tam dle me vice zajimavych mist co jsme chteli navstivit a timpadem by to bylo jednodussi na cestovani. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosta spokojenost, super bylo, ze na hotelu meli i evropske zasuvky => nebyli jsme zavisli jen na jedne redukci, kterou jsme sebou meli.

Strava
Pokud jedete na vylet a nechate si pripravit snidani na pokoj, dostanete drobnejsi verzi, ktera spise je pro jednoho misto pro dva.

Zaroven neni mozne si nechat zabalit obedovy balicek (i kdyz mate all inclusive). Zduvodnenim bylo, ze nekteri hoste v minulosti si stezovali, ze se jidlo nekomu zkazilo, jak ho nechal v teple a bylo mu pak nevolno a vinil z toho hotel. Tak radeji se rozhodli uplne zakazat delani obedovych balicku.

Služby hotela
Na hotelove recepci doporuci kam se vydat a podobne. Je lepsi si zaridit dopravu zvlast, jelikoz v pripade pouziti hoteloveho taxiku je vyssi sazba, predevsim kvuli priplatku na pojisteni, coz z naseho pohledu bylo zbytecne, kdyz jsme meli vlastni cestovni pojisteni.

Pláž
V podstate jen hotelova plaz (oficialne vsechny plaze tam v okoli byly verejne) => je mozne si na ni vzit piti z all inclusive. Na druhou stranu tam clovek nenajde zadne mistni stanky s mistnimi pokrmy.

Radim H., 20.05.2019, Dátum pobytu: 3.5. - 13.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší servis hotelu. Pokud se chystáte na luxusní nebo romantickou dovolenou a chcete využívat klidu, pohody a služeb hotelu, tak toto není ideální volba. Pokud budete trávit v hotelu málo času a neočekáváte služby na vysoké úrovni, tak klidně tento hotel, pokud zrovna nebude za stejnou cenu jako nesrovnatelně lepší hotely jako to bylo v našem případě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje v pohodě. Areál hotelu malý, ale pěkný - 3 bazény + 1 malinký, který má být jako vířivka, fitko, spa centrum (nevyužili jsme, nevím, jak vypadá), velká venkovní zastřešená restaurace a recepce.

Strava
Snídaně, večeře bufetové. Večeře tématické. Obědy jsme měli servírované s výběrem podle menu - asi z důvodu vedlejší sezóny a velkého množství klientů s polopenzí. Hotel nebyl plný.

Jídlo bylo chutné, ale na výběr bychom toho ocenili trochu více (hlavně u snídaní).

Pokud má člověk pouze polopenzi, jsou ceny jak pití, tak jídla v hotelu opravdu strašně vysoké (cca 3x vyšší než ve stáncích u pláže).

Pití v programu all inclusive bylo také fajn - v ceně i míchané drinky (mojito, super pina colada, atd.).

Služby hotela
Velké zklamání. Všechno včetně vstupu do fitka, jídla a pití se musí neustále podepisovat na účtenkách, a to, i když jsme měli zaplacený all inclusive a měli jsme vše zdarma. Na pokoji nám přestalo uprostřed pobytu svítit světlo v chodbě, kde není okno. Do konce pobytu nebyl personál schopný světlo opravit. Měli jsme na pokoji problémy s tlakem vody. Několikrát nám voda vůbec netekla.

Při all inclusive programu máte nárok na jídlo pouze na hotelu, když si naplánujete celodenní výlet, tak vám nejprve slíbí obědový balíček s sebou a druhý den řeknou, že to nelze a nic vám nedají.

Bazény čistí pouze ráno, přes den je tam pak spousta smetí z palem. Víno i pivo předtáčeli do sklenic do lednice, takže nám na baru chtěli dávat zvětralé pivo. Když jsme si objednali více než 2 drinky zároveň, už se na to netvářili a měli problém. V programu all inclusive je pouze jeden bar. Druhý je placený.

Obecně nám přišlo, že se více věnovali "platícím" klientům, tj. těm, kteří neměli all inclusive, ale pouze polopenzi.

Úklid pokoje super.

Animační programy přes den na papíru naplánované v reálu nula, ale nám nechyběly. Cca každý druhý večer živá hudba, ukázka místních tanců nebo jiný program + prodejný stánek s místním zbožím přímo v hotelu při večeři.

Pláž
Začátek veřejné pláže je 300 m od hotelu podél silnice. Na pláži pak doporučuji pokračovat vpravo - méně lidí, lodí a příjemnější ležení pod palmami. Výhodou pláže je určitě šnorchlování. Korály samozřejmě nejsou tak barevné jako v Egyptě, ale jsou, a rybek je kolem korálů spousta. Navíc doporučuji během dopoledne sledovat, kde je ve vzdálenosti asi 150 m od břehu (cca 5 min plavání s ploutvemi) chumel lodí. Na toto místo totiž místňáci vyváží turisty (1000 - 1500 rupií za 2 osoby) na 1 hod na výlet za želvami. Lákají želvy na maso, ty jsou na to zvyklé, takže je jisté, že cca 5 želv připlave a celou dobu plavou i se spoustou rybek mezi lidmi.

Jinak na pláži krásný bílý písek. Vyplavené řasy, které hotelová služba z přilehlého hotelu pravidelně uklízí, možnost koupení si lehátka nebo klidně ležení mezi lehátky cizího hotelu na ručníku. V levé části pláže mnoho ukotvených lodí. V pravé části je to volnější. Možnost nákupu výletů lodí nebo vodních sportů přímo na pláži.

Soňa B., 17.05.2019, Dátum pobytu: 29.4. - 9.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)