Recenzie hotelov
Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel je určen pouze pro dospělé.

Hezké místo na procházky. 1 km od hotelu pár obchůdků se suvenýry, které jsou rozhodně levnější jak v hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, útulný a hezky vybavený. Denně uklizeno. V rámci all inclusive lze využít na pokoji minibar, kde jsou v lednici denně dvě plechovky Pepsi, piva a láhev balené vody. Sušenky jako Snickers, Bounty a brambůrky Pringles za poplatek okolo 75 mauricijských rupií. Dále je na pokoji konvice na přípravu kávy a čaje. Na pokoji byl evropský typ zásuvek, takže adaptéry nebyly třeba. K dispozici byl elektrický odpuzovač hmyzu do zásuvky, který jsme používali každou noc. První den bylo v pokoji pár komárů, tak jsme se pozabíjeli a zavřeli všechna okna a

celý týden jsme pak od nich měli klid. Klimatizaci jsme nevyužili ani jednou, jelikož v noci bylo poměrně chladno a spali jsme pod dvěma přikrývkami.

Strava
Vše co jsme jedli bylo výborné. Jelikož se jedná o menší rodinný hotel, tak zde toho není na výběr tolik jako ve velkých resortech, ale určitě si vybere každý. Sama jsem hrozně vybíravá, ale i tak jsem si vždy vybrala a pochutnala si. K snídani bylo prakticky to stejné - kuřecí a vepřová šunka, sýry, másla, marmelády, pečivo, palačinky, hodně ovoce, jogurty, musli, míchaná vajíčka na různé styly, fazole a spousty dalšího. Velice dobré mají džusy, které nejsou kupované, nýbrž domácí výroby. K obědu se střídaly různé druhy masa. Téměř skoro každý den byla na výběr i ryba. Klasické přílohy jako rýže, hranolky, těstoviny a americké brambory. Deserty byly poměrně dost sladké, takže na ochutnávku doopravdy stačil jeden kousíček. Za celý pobyt jsme měli večeři 2x formou menu, kdy si vybíráte ze dvou hlavních chodů. Samozřejmostí byl překrm, polévka a desert. Bohužel u hlavního chodu to byla malá porce, takže chlapi si ještě říkali o jeden další chod, protože měli stále hlad, ale není problém a druhou porci donesou. Jediné co nás u jídla vždy tak trochu mrzelo, že si nemůžete jít a sami natočit pití (Cola, Sprite, pivo, voda atd...). Vždy vám k jídlu donesou jednu skleničku pití a pro další si musíme dojít do Lobby baru sami.

Na večeře se dodržuje dress code, u snídaní a obědů můžete jít v čem chcete.

Při plánovaném delším výletu si můžete na recepci předem objednat piknikový koš, který je velmi bohatý, a vyberete si z nabídky (2 varianty), které "menu" chcete.

V druhé a lá carte restauraci Kot Nou najdete pouze místní kuchyni, kde byla v nabídce pouze pikantní jídla (mauricijská kuchyně). Je otevřena pouze na večeři asi 4 dny v týdnu.

Služby hotela
Za příplatek v nabídce spa a masáže. Přímo v hotelu je kancelář taxi, kde se dá domluvit odvod, popřípadě některé nabízené výlety. Také nabízejí praní a žehlení oblečení.

V rámci all inclusive lze zdarma využít hodinu vaření se šéfkuchařem, místní bazar atd.

3x do týdne večerní program, který byl buď taneční nebo hudební.

Pláž
Pláž byla nádherná, bez odpadků. Řasy z oceánu byly pravidelně odklízeny. Jsou místa ve vodě, kde určitě doporučuji boty do vody pro výskyt ježků. Lehátka jsou již brzy ráno zabraná ručníky ostatních návštěvníků.

Po pláži chodí sem tam nějaký prodejce a nabízí zboží, ale nejsou vtíraví - stačí si jich nevšímat nebo slušně odmítnout a jdou zase dál.

V rámci all inclusive lze využít loďku s proskleným dnem (plutí trvá asi 1 hodinu). Obsluha z hotelu nosí na pláž drinky.

U pláže není žádná sprcha či wc, ale zase je vše dostupné hned přes ulici v hotelu.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 26.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

26 fotografií

Celkom: 9,6 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Šlo to

Služby hotela
Super

Pláž
Super

Pavel H., 04.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 23.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a zpět na letiště. Dobře zorganizované byly i výlety po ostrově a na moři. Dostupné byly i další super aktivity, např parasailing nebo potápění. Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsem byli nadmíru spokojeni, krásný pokoj, výhled z terasy na oceán a do tropické zahrady. Volte raději pokoje v 1. a 2. patře, lepší výhled, v přízemí výhled jen do bazenu a zahrady. .

Strava
strava dobrá, jen někdy jídla na náš vkus zbytečně hodně kořeněná, bohatý výběr, jen v závěru e jídla trošku opakovaly.

Služby hotela
Velká spokojenost, Každý den úklid, vždy čisto, výměna ručníků denně. Veškerý hotelový personál nesmírně milý, usměvavý, obětavý, vždy vstřícný, zdvořilý, ochotný se vším pomoci.

Pláž
Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Šnorchlování si více užijete při výletech lodí na blízké ostrůvky.

Lenka O., 24.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: Anelia (ex. Klondike)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,6 Byli jsme velice spokojeni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Le Palmiste - úžasná destinace a velmi vstřícný personál.

Strava
Velmi lahodná a pestrá.

Služby hotela
Pouze u půjčovny kol, kola jsou špatně servisovaná.

Pláž
Nejhezčí co jsme kdy viděli.

Jaroslav Vadas, 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Pláž 1 fotografia

Celkom: 8,2 Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid. Služby společnosti CK katastrofální

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid.

Služby společnosti CK katastrofální Zobraziť celú recenziu

Strava
Ne příliš velký výběr, ale jídlo chutné. Líbily se nám servírované večeře, které jsou 3x týdně.

Služby hotela
všichni milí a ochotní pomoci

Pláž
pláž čistá, vždy se našla nějaká volná lehátka

Šárka H., 23.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 18.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 10 Hotel byl velice útulný. Vše odpovídalo. Personál hotelu byl velice milý a přívětivý. Aktivity v hotelu byli dostatečně a výborně...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl velice útulný. Vše odpovídalo. Personál hotelu byl velice milý a přívětivý. Aktivity v hotelu byli dostatečně a výborně organizované. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Tarisa Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8 Dobré - lokace hotelu, skromný-útulný resort. Bambusový style.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré - lokace hotelu, skromný-útulný resort. Bambusový style. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý styl ubytování. Výborná čistota hotelu.

Strava
Pestrý výběr jídla. Snídaně a večeře byly bufetového stylu

Služby hotela
Bohužel služby hotelu nebyly úplně v pořádku. Příliš mnoho personálu, který byl zmaten a všichni dělali všechno a pak nikdo nedělal nic. Jednou jsme dlouho 1:20 minut čekali na objednané jídlo v hotelové restauraci Tribu a nechápali jsme proč to tak dlouho trvá, když tam skoro žádní lidé nebyli!? Při odjezdu jsme měli mít 24 hodin vzkaz od delegátky, kdy nás řidič vyzvedne a recepční nám tvrdily, že nic nepřišlo, prostože důležitý vzkaz už tam od rána byl. Museli jsem volat delegátce a urgovat to. chyba tedy byla na recepci hotelu. V personálu je mnoho trenee, kteří se všecho učí. Chybí tam pořádný vedoucí, který by na to dohlíže!

Pláž
Celkově čistá.

Monika Tocháčková, 23.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 20.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Tamarin by Veranda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Nádherná dovolená, na kterou bychom se určitě vydali znova!

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, na kterou bychom se určitě vydali znova! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V resortu jsme téměř nepotkali nepříjemného člověka, někoho, kdo by se na nás neusmál, nepozdravil... jediné, co bychom doporučili vylepšit je koupelna a signál wifi, tu ovšem tolik využívat nepotřebujete, máte jiné zájmy :) ale na hledání výletů se jistě hodí.

Strava
Strava byla spíše průměrná, ale neurazila. Každý den téměr stejné jídlo, jen každý den uvařené podle jiné kultury (Mauricijská kuchyně, Indická kuchyně, Asijská kuchyně, Francouzská, Italská..) snídaně každý den stejné. Bohužel jsme za celý pobyt nejedli pořádně teplé jídlo, ale spíš vlažné. Ale to je podle našeho poznatku pro místní obyvatele běžné - teplé nebylo pořádně ani v bistru či restauraci.

Služby hotela
Na služby hotelu a chování personálu si nelze stěžovat, naopak jen chválíme. Hotel nabízí také mnoho výletů.

Pláž
Pláž v okolí hotelu čistá a bez připomínek, pokud ale zajdete lehce mimo běžně navštěvované pláže, je z moře v okolí naplavený různý odpad. Místa na šnorchlování jsme využili především na výletech na lodi a katamaránu, v okolí hotelu nelze při šnorchlování nic spatřit. Voda je nádherně čistá, pozvolný vstup do vody, vhodné pro děti.

Adéla, 16.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 5.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi krásná dovolená. I přes to že na Mauriciu bylo zimní období bylo přes den příjemných 25-27°C (ve stín) a Moře mělo tak 26°C. Nejsem...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi krásná dovolená. I přes to že na Mauriciu bylo zimní období bylo přes den příjemných 25-27°C (ve stín) a Moře mělo tak 26°C. Nejsem příznivcem Parného léta, takže ideálka. Teplo ale ne vedro :) Někdo kdo očekává výheň 30+ °C a 29°C vodu musí přiletět na Mauricijské léto, někdy mezi listopadem až březnem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trošku starší, ale velmi příjemný prostorný, vzdušný a světlý pokoj s balkónem a krásnym výhledem na moře (2 patro). Popravdě lepší výhled na moře jsem ještě neměl a na Mauriciu výhled stojí za to :D Vybavení pokoje naprosto dostačující. Manželská postel, který jsme přezdívali letiště, pro velkou plochu :D, Gauč, stolek, televize, trezor, skříně, minibar (v něm nealko nápoje, vše v cene, a denně doplňováno), konvice na kávu/čaj (káva/čaje hned vedle), hrnky a skleničky, botník, noční stolky, lampa a dvě noční lampičky. Koupelna a záchod starší, ale vše plně funkční a naprosto dostačující. V koupelně byla jak vana, tak prostorný sprchový kout. Pro dámy zde byl i fén :D

Strava
Se stravou jsme byli velmi spokojeni, velký výběr a snažili se různě jídla pozměňovat. Přítelkyni nejvíce oslovila indická kuchyně a všeobecně ryby a plody moře. Ty tam umí dobře připravovat. Masožrouty jako jsem já jistě potěší velké množství různých druhů masových pokrmů. Nejvíce jsem ujížděl na hovězim i jehněčim. Bylo výborné. Někteří našinci ale jehněčí moc nemusí, nejsou na jeho chuť zvyklý. Mě ale chutnalo velmi. Snídaně velmi bohaté, každý si vybere. Já doporučuji místní sušenou šunku, a opečenou slaninku, ta byla neskutečně dobrá :D Všeobecně ke všem chodům velmi bohatá nabídka zeleniny, ovoce ale i předpřipravených salátů. Vybere si každý.

Služby hotela
Služby hotelu prvotřídní. Všechen místní personál a obyvatelé Mauricia všeobecně velmi přátelský, usměvavý a milý. Stačilo o cokoliv požádat a vše hned řešili s úsměvem. A rozhodně to nebyl takový ten přetvařovaný úsměv. Mají prostě pozitivní náladu v krvi. Kdo by neměl, když žijí v ráji :D Nejlepší byl barman Dave, vždy usměvavý a vtipný týpek, na kterého budeme dlouho vzpomínat. Zůstali jsme s nim v kontaktu :D

Pláž
Pláž u hotelu čistá, udržovaná s lehátky pro hosty zdarma. Půjčí Vám tam i čisté osušky. U pláže hned malý bar, kte sí může te dát s all inclusive vše na co máte chuť. Kolem pláží spousta kokosových palem. Na této straně je pláž malinko větrnější. O kousek dál je ráj pro vodní sporty. Asi největrnější pláž, kterou vyhledávají především milovníci Kite boardingu , nebo windsurfingu. Ta je dost větrná. Když ale půjdete dalších 300metrů po krásné písečné pláži, tak dojdete na úžasnou bílou písčitou pláž s blankytně modrou vodou. Naprosto dokonalá. Tam jsme chodily my. Pláže vhodné jak pro dospělé tak pro menší děti. Voda klesá poměrně zvolna a je krásně průzračně čistá. Díky korálům a všeobecně živému moři vhodné pro šnorchování. My raději používali boty do vody, ale asi nejsou úplnou ntností. Ale jistota je jistota. Prostě tropický ráj :D

Jiří B., 09.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Mauricius - Září 2019 7 fotografií

Celkom: 10 Byli jsme příjemně překvapeni Mauriciem jako ostrovem plným zeleně, krásné přírody a zajímavých turistických míst.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme příjemně překvapeni Mauriciem jako ostrovem plným zeleně, krásné přírody a zajímavých turistických míst. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Riu Le Morne doporučujeme pro pobyty bez dětí, klidné prostředí, velice slušné ubytování, zvláště Superior pokoj s výhledem na moře zajistí všem naprostou spokojenost.

Strava
Strava v hotelu byla vynikající, all-inclusive pobyt včetně neobvyklého zahrnutí pokojového minibaru je nejlepší volbou.

Služby hotela
Profesionální a ochotný přístup všech zaměstnanců hotelu.

Pláž
Pláž je písčitá, ale dosti větrná. Ještě že tam jsou křoviny, za které se dá schovat lehátko. Boty do vody nutností - i když je ohraničená pláž vyčištěná od korálů, vždy se jich tam pár ještě najde.

Jan R., 03.09.2019, Dátum pobytu: 22.8. - 31.8.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Le Morne, Hotel: Riu Le Morne

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)