Recenzie hotelov
Belle Mare - Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez výhrad, čisté, pohodlné, maximální spokojenost.

Strava
Vzhledem k velikosti resortu a počtu klientů logicky menší výběr ale jídlo opravdu chutné, hlavně ryby, za pobyt 2 x tématická večeře. Určitě zde nezhubnete. Když něco dojde a máte strpení (kam spěchat na dovolené), tak to časem doplní. Jediné co neumí jsou kuřata. Asi je před úpravou rozsekají sekáčkama na malé kousky, které jsou plné drobných úlomků kostí. Dětem rozhodně nedávat.

Zajímavá je škrábaná zmrzlina.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku, smekám. Přetože je v manuálu k pobytu psáno, že služby končí opuštěním pokoje ve 12,00, tak Vám sdělí že veškeré služby all incusive lze využívat až do odjezdu. Tak by to mělo být všude. Dostanete k dispozici "Tranzit room", kde Vám uloží kufry, je zde sprcha, WC, umyvadlo a čisté ručníky, takže se můžete v klidu dál koupat.

Pláž
Skvělá, dostatek lehátek a slunečníků, písek, pozvolný vstup do vody. Je pohodlnější mít boty do vody, jsou zde pochopitelně kousky korálů ale nejsou ostré a nezraníte se. Voda křišťálově čistá, teplá - úžasné. Určitě Vás navštíví místní pejsci (mají rádi vejce na tvrdo ze snídaně :). A pokud se občas škrábou, tak to jsou blechy psí, ty na.... :) Pláže jsou poloprázdné, čisté a je príma procházka doleva cca 2 km na Palmar, kde je budhistický chrám. Ti zdatnější cca 5 km na Belle Mare, kde jsou také krásné pláže a podél resortů můžete volně korzovat.

Josef J., 17.04.2019, Dátum pobytu: 1.4. - 13.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní služby a nabídka výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou dostatečně veliké, čisté, obrovská koupelna (sprcha i vana), denně uklizeno, nebylo co vytknout.

Strava
Vybere si každý, lze využít i a la Carte restaurací, byli jsme ve francouzské a byla úžasná.

Služby hotela
Personál je velice milý, příjemný a ochotný se vším pomoci, jsou opravdu úslužní.

Pláž
nádherná a čistá pláž, raději boty do vody, jsou tam mořští ježci a korály.

Marie Ondráčková, 13.04.2019, Dátum pobytu: 28.3. - 9.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví. Vše je blízko- bazén, pláž,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví.

Vše je blízko- bazén, pláž, jídelna, bar ... Hotel naprosto splňuje podmínky 3-hvězdičkového hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pěkné, čisté, každý den uklizeno a doplněn bar.

Výhled na moře úžasný, příjemné posezení na terase u pokoje.

Měli jsme pokoj v patře, vše v pořádku fungovalo, spokojenost.

Strava
Strava byla chutná , ale mírně omezený výběr, hlavně na snídani.

Za to obden servírované večeře v podobě menu byly výborné.

Bar OK, pouze výtka k provozní době. Bar otevíral až v 11:00 hod.

Služby hotela
Celkový dojem výborný

Pláž
Krásná, písčitá, bílá pláž. Denně uklízena.

Po pláži možnost krásných procházek. Moře krásné, průzračné a hlavně velice teplé.

Lubomír U., 10.04.2019, Dátum pobytu: 18.3. - 27.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo fajn.

Strava
Strava byla dobra, spoustu palivy jidla, ale take dost jine na vyber

Služby hotela
Sluzby byly skvely

Pláž
Plaz krasna, cista, v blizkosti hotelu, lehatka vzdy dost

Tatyana Tomshichkova, 01.04.2019, Dátum pobytu: 18.3. - 28.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Pruměrný hotel

  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Ubytovanie
Pruměrný hotel Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava nebyla vubec dobrá, malý výběr, špatná příprava jídla, snidaně formou bufetu nazvládnuté

Služby hotela
Služby, přístup, ochota byly velmi v pořádku

Pláž
Málo lehátek, častější uklid pláže by byl vhodný v zásadě lepší průměr.

Jan B., 01.04.2019, Dátum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Organizace od CA před zájezdem i na místě skvělá. Nabídka zájezdů předražená. Služby delegáta skvělé. Vhodné pro ty, kteří chtějí mít...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace od CA před zájezdem i na místě skvělá.

Nabídka zájezdů předražená.

Služby delegáta skvělé.

Vhodné pro ty, kteří chtějí mít jistotu, že je o ně plně postaráno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování (Junior Suite) v naprostém pořádku. Z balkónu neuvidíte moře a pláž, ale palmy.

Úklid v pořádku, i když až odpoledne.

Strava
Dostatek jídla i dostatečný výběr po celou výdejní dobu. Nečekejte mořské plody a ryby v rozsahu větším, než v restauraci v Čechách. To asi zklame u jídla nejvíce.

V all inklusive nápoje zdarma, koktejly z místních značek, amatérské a z 50% nechutnající, náhražkové.

Z nějakého důvodu se Vás občas ptají a občas neptají na číslo pokoje, nepochopíte.

Obsluha ochotná, ale amatérská.

Služby hotela
Hotel fungoval dobře, ochota personálu (není tak profesionální, spíš se v mnoha věcech musí na někoho obrátit) je dobrá.

Pláž
Pláž špinavá, po odlovu sice odhrabou naplavené řasy a mrtvé korály, ale pod slunečníky a na trávnících pocit špíny.

Naprosto příšerný a trapný zvyk, že si lidé před snídaní obsadí lehátky ručníky, takže ostatní mají smůlu, že se nikam nevejdou. Hotel to toleruje, i když kolikrát na daná lehátky nikdo půl dne nepřijde. Chce to víc lehátek, nebo to netolerovat (odebrat ručníky).

Moře nenabízí moc možností na šnorchlování, hrana reefu je asi 200 metrů do pláže, ale jsou tam téměř stále nebezpečné vlny. Silné pobřežní proudy, nejen v resortu, ale i na jiných plážích. Hodně lidí bylo naštvaných, že bójky vymezující prostor pro koupání hustí lidi těsně na sebe, nejdou do dostatečné hloubky (při odlivu voda jen do pasu). Za bójkami bezohledný provoz lodí. Po osobní stížnosti manažerce hotelu žádné řešení. Nebyla odpověď na otázku, proč lodě musí plout tak těsně u břehů a proč vyhánějí plavce se šnorchly, kteří chtějí vidět alespoň něco z té chudé fauny. Výmluvy typu, že to nejsou jejich lidi (přitom sedí v domečku na pláži patřícími hotelu, že jsou nějaké předpisy, etc.). Nabízejí jednou denně pro šnorchlování odvoz loďkou, ale je to v době největšího žáru a Vaše očekávání je, že budete šnorchlovat několikrát denně a v dobu, kdy chcete vy. Z tohoto pohledu velké zklamání a pokažený dojem oproti očekávání.

Ladislav Kröbl, 19.03.2019, Dátum pobytu: 3.3. - 12.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Cesta tam proběhla hladce a cestování AIRBUS A380-800 ( jak let Praha - Dubai, tak i Dubai - Mauricius) bylo velkým zážitkem. Po první...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Cesta tam proběhla hladce a cestování AIRBUS A380-800 ( jak let Praha - Dubai, tak i Dubai - Mauricius) bylo velkým zážitkem. Po první komplikaci ohledně ubytování ( hotel neměl volné pokoje ) jsem byli nuceni přespat 2 noci v náhradním pokoji( pravděpodobně pro personál) Po urgencích jsme dostali po dvou dnech pokoj suites nadstanardní výbavou. Tím se nám hotel snažil nahradit ubytovací služby z prvních dvou nocí.Tento pokoj byl velmi luxusní. Absovovali jsme dva celodenní výlety do oblasti Chamarel a druhý výlet byl na jih ostrova Mauricius. Strava byla různorodá a naprosto výtečná. Pláž vždy uklizená, dostatek lehátek , služeb u bazénu, i na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
viz pasáž v celkovém hodnocení

Strava
Strava all inclusiv - pestrá, bohatá na ovoce,zeleninu, ryby, maso, speciality mauricijské kuchyně

Služby hotela
V hotelovém komplexz masáže, a fit centrum

Pláž
Pláž přímo u parku hotelu - od hotelu cca 100 m. Denně uklizená, lehátek dostatek. Kdo přišel až v pozdních dopoleních hodinách, nebo odpoledne musel využít lehátek v parku vedle pláže.

Jiří J., 18.03.2019, Dátum pobytu: 4.3. - 15.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše vynikající , ale poprvé jsme seděli v business třídě každý v jiné řadě. Příště si zajistím letenku raději sám nebo u jiné CK. Stalo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše vynikající , ale poprvé jsme seděli v business třídě každý v jiné řadě. Příště si zajistím letenku raději sám nebo u jiné CK. Stalo se nám to po deseti letech poprvé. Velmi nepříjemné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalitní

Strava
tři restaurace strava pestrá

Služby hotela
velmi kvalitní

Pláž
super u hotelu

Slavomír Svoboda, 18.03.2019, Dátum pobytu: 4.3. - 13.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Ambre, A Sun Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Supr relax. Jen doporučuji vzít sebou repelent proti komárům.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Supr relax. Jen doporučuji vzít sebou repelent proti komárům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, každý den uklid. Spokojennost.

Strava
Hodně se opakovalo kuřecí a ryby, ale i tak nám chutnalo. Výborné salaty, ovoce.

Pláž
Pláž čistá, moře supr, teplé. Určitě je dobré mít boty do vody. Jsou zde úlomky korálů a u kamenů ježovky.

Irena H., 17.03.2019, Dátum pobytu: 4.3. - 12.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše bez problému, úžasná dovolená, prostě úplně jiný svět. Ideální hotel pro ty co mají rádi klid a pohodu. Po 15 letech cestování po...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bez problému, úžasná dovolená, prostě úplně jiný svět.

Ideální hotel pro ty co mají rádi klid a pohodu.

Po 15 letech cestování po různých destinacích jsem si nikde neodpočinul tak jako tady. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj naprosto v pořádku, každý den uklizeno + doplněný minibar.

Strava
Jídla není tolik jako v Turecku, Řecku atd, ale KAŽDÝ si bez problému vybere. A myslím, že je to dobře, aspoň se tolik neplýtvá.

Služby hotela
Veškerý personál hotelu je ochotný, se vším poradí a pomůže.

Pláž
Pláž super, 50 m od hotelu, čistá, klidná jen pro hotelové hosty. Cca od 10 hod. do 16:00 hod. pití v rámci All inclusive.

Václav Kuneš, 09.03.2019, Dátum pobytu: 20.2. - 1.3.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)