Recenzie hotelov
Belle Mare - Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel je určen pouze pro dospělé.

Hezké místo na procházky. 1 km od hotelu pár obchůdků se suvenýry, které jsou rozhodně levnější jak v hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, útulný a hezky vybavený. Denně uklizeno. V rámci all inclusive lze využít na pokoji minibar, kde jsou v lednici denně dvě plechovky Pepsi, piva a láhev balené vody. Sušenky jako Snickers, Bounty a brambůrky Pringles za poplatek okolo 75 mauricijských rupií. Dále je na pokoji konvice na přípravu kávy a čaje. Na pokoji byl evropský typ zásuvek, takže adaptéry nebyly třeba. K dispozici byl elektrický odpuzovač hmyzu do zásuvky, který jsme používali každou noc. První den bylo v pokoji pár komárů, tak jsme se pozabíjeli a zavřeli všechna okna a

celý týden jsme pak od nich měli klid. Klimatizaci jsme nevyužili ani jednou, jelikož v noci bylo poměrně chladno a spali jsme pod dvěma přikrývkami.

Strava
Vše co jsme jedli bylo výborné. Jelikož se jedná o menší rodinný hotel, tak zde toho není na výběr tolik jako ve velkých resortech, ale určitě si vybere každý. Sama jsem hrozně vybíravá, ale i tak jsem si vždy vybrala a pochutnala si. K snídani bylo prakticky to stejné - kuřecí a vepřová šunka, sýry, másla, marmelády, pečivo, palačinky, hodně ovoce, jogurty, musli, míchaná vajíčka na různé styly, fazole a spousty dalšího. Velice dobré mají džusy, které nejsou kupované, nýbrž domácí výroby. K obědu se střídaly různé druhy masa. Téměř skoro každý den byla na výběr i ryba. Klasické přílohy jako rýže, hranolky, těstoviny a americké brambory. Deserty byly poměrně dost sladké, takže na ochutnávku doopravdy stačil jeden kousíček. Za celý pobyt jsme měli večeři 2x formou menu, kdy si vybíráte ze dvou hlavních chodů. Samozřejmostí byl překrm, polévka a desert. Bohužel u hlavního chodu to byla malá porce, takže chlapi si ještě říkali o jeden další chod, protože měli stále hlad, ale není problém a druhou porci donesou. Jediné co nás u jídla vždy tak trochu mrzelo, že si nemůžete jít a sami natočit pití (Cola, Sprite, pivo, voda atd...). Vždy vám k jídlu donesou jednu skleničku pití a pro další si musíme dojít do Lobby baru sami.

Na večeře se dodržuje dress code, u snídaní a obědů můžete jít v čem chcete.

Při plánovaném delším výletu si můžete na recepci předem objednat piknikový koš, který je velmi bohatý, a vyberete si z nabídky (2 varianty), které "menu" chcete.

V druhé a lá carte restauraci Kot Nou najdete pouze místní kuchyni, kde byla v nabídce pouze pikantní jídla (mauricijská kuchyně). Je otevřena pouze na večeři asi 4 dny v týdnu.

Služby hotela
Za příplatek v nabídce spa a masáže. Přímo v hotelu je kancelář taxi, kde se dá domluvit odvod, popřípadě některé nabízené výlety. Také nabízejí praní a žehlení oblečení.

V rámci all inclusive lze zdarma využít hodinu vaření se šéfkuchařem, místní bazar atd.

3x do týdne večerní program, který byl buď taneční nebo hudební.

Pláž
Pláž byla nádherná, bez odpadků. Řasy z oceánu byly pravidelně odklízeny. Jsou místa ve vodě, kde určitě doporučuji boty do vody pro výskyt ježků. Lehátka jsou již brzy ráno zabraná ručníky ostatních návštěvníků.

Po pláži chodí sem tam nějaký prodejce a nabízí zboží, ale nejsou vtíraví - stačí si jich nevšímat nebo slušně odmítnout a jdou zase dál.

V rámci all inclusive lze využít loďku s proskleným dnem (plutí trvá asi 1 hodinu). Obsluha z hotelu nosí na pláž drinky.

U pláže není žádná sprcha či wc, ale zase je vše dostupné hned přes ulici v hotelu.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 26.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

26 fotografií

Celkom: 8,2 Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid. Služby společnosti CK katastrofální

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid.

Služby společnosti CK katastrofální Zobraziť celú recenziu

Strava
Ne příliš velký výběr, ale jídlo chutné. Líbily se nám servírované večeře, které jsou 3x týdně.

Služby hotela
všichni milí a ochotní pomoci

Pláž
pláž čistá, vždy se našla nějaká volná lehátka

Šárka H., 23.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 18.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 4,4 Musím říci, ze za mě zatím největší zklamání z dovolené, hotelu, jídla, cestovky(delegátky) znovu ne a ne přes cestovku. Vše se zde dá...

  • 5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Musím říci, ze za mě zatím největší zklamání z dovolené, hotelu, jídla, cestovky(delegátky) znovu ne a ne přes cestovku. Vše se zde dá zařídit jinak a užit si to mnohem lépe. Zapomněl jsem dodat ze po výlezu z pokoje 15 metru staveniště dalšího hotelu.... naštěstí jsme si je-li dovolenou užit a zařídili jsme si sami dostatek skvělých zážitku. A noc jsme vždy přežili v zatuchlem pokoji. Personál byl na některých pozicích famózní někde vysloveně tragedie. To, že není hlavní sezóna by snad nemělo znamenat, ze kvalita bude méně než poloviční... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vypadal úplně jako na fotkách - pecka. ovšem ihned po vstupu facka zatuchleho smradu, který nezmizel ani po urgencich a umístěného osvezovace a vysousece ???? vyrivka v pokoji delší dobu neudrzovana...

Strava
Zatím nejhorší výběr a to nejsem náročný. Kvalita jídla neodpovídala kvalitě prezentovane dovolené :( :( :( raději jsme chodili jist k místním na ulici, kde jídlo bylo nesrovnatelně lepší a za par korun. Drinky v all-inclusive klasicky katastrofa .... pivo se dalo:))

Služby hotela
Služby jsou vtipné - prezentují co vše je v ceně, ale doplňkových plateb je až až.... za vše možné

Pláž
Pláž fajn jen lehatek méně než lidi , a bohužel ručníky na pláž hotel neměl třeba 3 dny ....

Pavel Z., 12.08.2019, Dátum pobytu: 29.7. - 7.8.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Báječná dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl moc hezký a čistý, každý den úklid.

Strava
Opravdu velký výběr z jídel různých kuchyní u oběda i večeře (asijská, indická, mořská a tématická podle dne). Nejsme úplně na ryby, ale každý den jsem se těšila jaká bude dnes, protože byly opravdu dokonalé.

Služby hotela
Hotel je moc hezký, zaměstnanci jsou všichni velice příjemní a ochotní. Je tu spoustu aktivit k vyžití. Hezké je to i venku - chodníčky mezi pokoji s palmami a osvětlením v noci.

Jenom příjezd do hotelu není úplně ideální, pokud přijede brzy (my cca o půl jedenácté). Ubytovává se až od 15nácté, všechny restaurace jsou na rezervaci den dopředu a tak jsem byla nejen unavená z letu, ale k tomu opravdu hladová.

Pláž
Pláž krásná a upravená, ráno nastoupila vždy uklízecí četa. Na pláži opravdu fouká a to hodně, není to žádný vlahý větřík, ale pořádný vítr a k tomu studený, mysleli jsme si že lidé s tím větrem přehání :D , nepřehání je to návětrná strana. Asi 300 metrů doleva po pláži je ale zátočina s bezvětřím. Byli jsme ale v jejich zimě, je možné že když mají léto je situace jiná a vítr příjemný.

Anonym, 10.07.2019, Dátum pobytu: 10.6. - 19.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Velmi pěkný hotel se profi službami a skvělým jídlem, doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný hotel se profi službami a skvělým jídlem, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel překvapil krásnými interiéry, pokoj byl čistý, měl vanu i sprchu, velmi pohodlnou postel, velká spokojenost!

Strava
Strava na velmi dobré úrovni. Hotel má michelinskou restauraci, určitě doporučujeme navštívit. Jídlo je jak na snídaních, bufetu, na pláži i v restauracích opravdu skvělé, nemám absolutně co vytknout.

Služby hotela
Celkový dojem je skvělý. Personál je evidentně velmi pečlivě školen, působí přirozeně, profesionálně, všichni se usmívají, zdraví, umí poměrně dobře AJ.

Pláž
Měli jsme možná trochu smůlu na větrné počasí, byli jsme na dovolené na konci června. Pláž byla pravidelně uklízena, hotel nebyl na konci června plný, takže bylo všude dostatek místa. S přelomem měsíce se na hotelu ubytovalo výrazně více lidí, tak to bylo s místy složitější, ale stále nesrovnatelné s klasickým hotelem, kde se perete o místa na ležení. V hotelu můžete využít mnoho služeb - krásné wellness, půjčení vybavení do moře - paddleboard, šlapadla, apod.

Tomáš N., 03.07.2019, Dátum pobytu: 21.6. - 30.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: LUX Belle Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku dokonalé. Jen denně nevyměňují ručníky, ale to byla malickost :).

Strava
Rozmarná strava, pití taktéž. Piňa Colada..nejlepší!

Služby hotela
Personál příjemný. Od začátku do konce se o nás hezky starali.

Pláž
Krásná pláž, občas obsadili všechna lehátka. Nám to ale nevadilo, leželi jsme na trávě a pohoda :)

Regina Černá, 21.06.2019, Dátum pobytu: 10.6. - 18.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu, že sme boli na ostrove v zimnom období, počasie bolo veľmi príjemné, ako vonkajšia teplota, tak aj teplota vody. Oproti letnému obdobiu na ostrove bolo menej zrážok, ale o niečo veternejšie. Bolo to super, pretože na slnku nebol taký úpek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je rozdelený do množstva menších budov, niečo ako radová zástavba cca 50 m od pláže. Od samotnej pláže ho oddeľuje malý park s kokosovými a ďatlovými palmami. Kvalita ubytovania je na veľmi dobrej úrovni, izba naozaj priestranná a tak isto aj kúpeľňa. WC je v osobitnej miestnosti, nie je spojené s kúpeľňou, čo je naozaj v rámci mnohých hotelov rarita.

Strava
Výber stravy bol veľmi dobrý, vždy sa dalo vybrať nie len z "klasickej" kuchyne, ale aj s domácej, teda rôzne ryby a iné morské plody. Večere boli vždy tématické - čínska kuchyňa, americká kuchyňa a pod. Nápoje boli neobmedzené počas celého dňa. Jediné na čo si treba dať pozor, že nie všetky nápoje sú zahrnuté v All Inclusive, ale na toto sme boli aj upozornení obsluhou hneď na začiatku. Napriek tomu je výber nápojov v rámci All Inclusive veľmi široký, aj nápoje typu Cola, Fanta.. V rámci All Inclusive je zahrnutý aj minibar, ktorý sa nachádza na izbe.

Služby hotela
Personál hotela je na vysokej úrovni, aj pri obyčajnom stretnutí len počas chôdze sa automaticky pozdravia. Nie je problém sa na čokoľvek opýtať v rámci recepcie. Po celom areáli hotela sa maximálne snažia udržovať čistotu.

Pláž
Pláž je piesočná, očakávali sme, že fotky, ktoré sú uverejnené na webe budú viac-menej retušované, ale nebolo tak, prakticky fotky zodpovedajú realite. Počas veternejšieho obdobia každý deň more naplaví na pláž nejaké riasy, ktoré pravidelne každý deň odstraňujú. Vstup do mora pri hoteli je veľmi pohodlný, sú miesta kde sa dá vojsť do mora aj 100-200 m bez plávania, ale aj miesta, kde je možné pohodlne si zaplávať. Vzhľadom na neďalekú koralovú bariéru sa vlny nedostávajú až na pobrežie a rozbijú sa o bariéru a medzi bariérou a plážou more prakticky nie je nijak zvlnené. Na pláži sa nachádza aj veľké množstvo drobných úlomkov koralov, ktoré more prinesie od bariéry.

Anonym, 15.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 12.6.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Ambre, A Sun Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Pohľad od pláže smerom na recepciu 2 fotografie

Celkom: 9,6 Naprosto uzasna dovolena. Velice ochotny personal hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto uzasna dovolena. Velice ochotny personal hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice luxusni. Perfektni uklid. Vzdy vse doplneno, vymeneno, srovnano.

Strava
Velky vyber vseho. Snad jen svickova nebyla. Vecere vzdy s tematem nejake kuchyne + nejaky klasicky zaklad salatu a ryb.

Služby hotela
Vynikajici. V ramci hotelu funguje i "sestra" obdoba naseho obvodaka. Vi jak na deti aby neplakaly - spokojenost.

Pláž
Krasna cista plaz. Nikdy nebyla prelidnena. Temer vzdy dost lehatek snad jednou bylo chvili plno. Kazdy den plaz uklizi. Mezi plazi a morem je vzdy urcity pas 0,5 - 1,5m vyplavenych ulomenych koralu - je potreba opatrneji prejit nebo mit boty do vody. Jinak pisek je jemnoucky. Na potapeni s pristrojem moc pekna lokalita. V ramci hotelu je Dive centrum. Ceny uplne suprove.

Zdeněk Wagner, 16.05.2019, Dátum pobytu: 2.5. - 13.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nemám záporné hodnocení k ničemu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nemám záporné hodnocení k ničemu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Attitude Friday je menší hotel, ale vybavení perfektní, pokoje čisté, útulné, denně uklizené. Ručníky měněny dle potřeby. Pokoje jsou ve dvou patrech v samostatných domcích v zahradě.

Strava
Strava trochu jednotvárná, ale hlad určitě nikdo nemá, ob den je servírovaná tříchodová večeře výběrem z menu. Personál ochotný, ale trochu zpomalený na evropeské tempo. :-). Když najedete na jejich rychlost, bude vše ok. Jste na dovolené, není kam chvátat. Občas je nutné přivřít oko, že jste si objednali jiné víno, než bylo doneseno, ale s ochotou přinesou tu správnou barvu :-). Bar je tam v podstatě jeden otevřený od 11h, až večer v 18h se otvírá další u recepce. V případě deště si není kam sednout u baru na recepci, je tam málo krytých míst.

Služby hotela
Hotel poskytuje masáže (nevyužili jsme) a v zahradě je menší bazén (též jsme nevyužili, moře bylo parádní). Zdarma je možno využít plavbu na vedlejší ostrov IIe aux Crefs, stačí si objednat na recepci den. Dále je možno na recepci objednat taxi na celodenní výlet za 3000 MRU nebo 80 Eur, případně si můžete vzít taxi před hotelem sami za stejné ceny. Využili jsme 2x, taxikář velice ochotný, odvezl všude, kam jsme chtěli, poradil, dokonce nás pozval i k sobě domů na čaj. Taxametry nemají, berou peníze od hodin ne od km, ale ono to většinou na celý den vyjde.

Pláž
U hotelu je krásná malá pláž se slunečníky a lehátky, vše zdrama. Žádná tlačenice o lehátka, byla vždy pro všechny. Ne každý hotel v okolí má tak pěknou pláž. Na pláži i v hotelové zahradě jsou všude kamery, což dodává pocit bezpečí, že by do hotelu neměl vstoupit nikdo nepovolaný, ještě vše hlídá securitní služba.

Blanka Mojdlová, 08.05.2019, Dátum pobytu: 23.4. - 5.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

hotelová pláž 2 fotografie

Celkom: 9,2 Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez výhrad, čisté, pohodlné, maximální spokojenost.

Strava
Vzhledem k velikosti resortu a počtu klientů logicky menší výběr ale jídlo opravdu chutné, hlavně ryby, za pobyt 2 x tématická večeře. Určitě zde nezhubnete. Když něco dojde a máte strpení (kam spěchat na dovolené), tak to časem doplní. Jediné co neumí jsou kuřata. Asi je před úpravou rozsekají sekáčkama na malé kousky, které jsou plné drobných úlomků kostí. Dětem rozhodně nedávat.

Zajímavá je škrábaná zmrzlina.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku, smekám. Přetože je v manuálu k pobytu psáno, že služby končí opuštěním pokoje ve 12,00, tak Vám sdělí že veškeré služby all incusive lze využívat až do odjezdu. Tak by to mělo být všude. Dostanete k dispozici "Tranzit room", kde Vám uloží kufry, je zde sprcha, WC, umyvadlo a čisté ručníky, takže se můžete v klidu dál koupat.

Pláž
Skvělá, dostatek lehátek a slunečníků, písek, pozvolný vstup do vody. Je pohodlnější mít boty do vody, jsou zde pochopitelně kousky korálů ale nejsou ostré a nezraníte se. Voda křišťálově čistá, teplá - úžasné. Určitě Vás navštíví místní pejsci (mají rádi vejce na tvrdo ze snídaně :). A pokud se občas škrábou, tak to jsou blechy psí, ty na.... :) Pláže jsou poloprázdné, čisté a je príma procházka doleva cca 2 km na Palmar, kde je budhistický chrám. Ti zdatnější cca 5 km na Belle Mare, kde jsou také krásné pláže a podél resortů můžete volně korzovat.

Josef J., 17.04.2019, Dátum pobytu: 1.4. - 13.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia