Recenzie hotelov
Blue Bay - Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 100% super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
100% super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné umístění hotelu u moře, menší resort nám vyhovoval, klid, čisto, animátoři velice příjemní. personál usměvavý, pohodový a rádi se vrátíme znovu

Strava
Velice dobrá, pestrá na 100%

Služby hotela
Hotel odpovídal popisu a našim požadavkům dokonale

Pláž
Pláž přesně odpovídala popisu a naší spokojenosti

Martina Prachařová, 03.01.2020, Dátum pobytu: 11.12. - 21.12.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Le Peninsula Bay Beach Resorts & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 skvela poloha,uzasne more,sportovni vyziti-vodni sporty,vynikajici jidlo,lazne,proste nemelo to chybu:)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvela poloha,uzasne more,sportovni vyziti-vodni sporty,vynikajici jidlo,lazne,proste nemelo to chybu:) Zobraziť celú recenziu

Nikola H., 11.12.2019, Dátum pobytu: 29.11. - 8.12.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 9,6 Skvělá dovolená, moře krásné a čisté, ubytování vyhovující, personál výborný a jídlo znamenité

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, moře krásné a čisté, ubytování vyhovující, personál výborný a jídlo znamenité Zobraziť celú recenziu

Simona Čadová, 03.10.2018, Dátum pobytu: 21.9. - 30.9.2018
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Le Peninsula Bay Beach Resorts & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Krajina krásna s prekrásnou flórou a faunou. Podnebie pre európana náročné. Lagúna pri hoteli očarujúca, plávať sa dalo bez problémov....

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Krajina krásna s prekrásnou flórou a faunou. Podnebie pre európana náročné. Lagúna pri hoteli očarujúca, plávať sa dalo bez problémov. Vidieť rozmanitosť podvodnej krásy bolo nezabudnuteľné. Hotel ponúkal zdarma využitie rôznych vodných športov. Celodenne bola možnosť využiť animačné programy. Potkan pri bazéne a pri izbách a šváby - to bola hrôza! Izby zrekonštruované, denne upratované.Strava podpriemerná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podpriemerné. Bývali sme na prízemí, ale museli sme si stále zatvárať dvere. Dôvod? Videli sme špacírovať sa potkanov pri bazéne a pred izbou a na izbe sme zabili švába. K tomu niet čo dodať!!!

Strava
Na raňajky žiadna zelenina, 1 druh syra, 2 druhy salámov. Obed - nikdy sme nemali žiadnu polievku, veeelmi slabý výber mäsa - max 1 druh a denne ryba, nič viac. Prílohy stále ryža na rôzne spôsoby, občas zemiaky, Šaláty - vlastne len surová nakrájaná zelenina, ale aj rôzne miešané šaláty/rybací, rybí, tuniakový, kurací/ Čo im zostalo z raňajok zmiešali dokopy.Obsluha dobrá.

Služby hotela
Dostatočné množstvo animačných programov vo francúzskom a anglickom jazyku.

Pláž
Pláž úzka s malým počtom lehátok. Ak sme chceli lehátka museli sme si privstať a obsadiť si ich.

Magdaléna F., 05.03.2018, Dátum pobytu: 22.2. - 2.3.2018
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Le Peninsula Bay Beach Resorts & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 nejlepší dovolená za celý život , od nynějška jen s Vaší cestovkou

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nejlepší dovolená za celý život , od nynějška jen s Vaší cestovkou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
luxusní, čisté, úklid pravidelný, vše fungující, přitom pocit bezpečí a soukromí

Strava
obrovský výběr jídel , gluten free potraviny , čerstvé pečivo , ryby - úlovky dne , ovoce a zákusky na jaké člověk pomyslel , výběr vín , voda neustále po ruce a velmi ochotný a příjemný personál , naprostá spokojenost

Služby hotela
celkový dojem vynikající - čisto , možnost nákupu v buticích,výlety , spa , masáže - sen

Pláž
pláž dostupná - cca 50 m od pokoje , voda teploučká , každý den úklid pláže , šnorchlování , potápění výlety lodí kamkoliv, pozvolný vstup do moře ,písek - super

Filip Zeman, 21.02.2018, Dátum pobytu: 8.2. - 18.2.2018
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,2 Krásná dovolená,resort je přímo u moře,nic mu nechybí. Každý večer animační program,bohaté a výborné jídlo. Pláž a okolí resortu každý...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená,resort je přímo u moře,nic mu nechybí. Každý večer animační program,bohaté a výborné jídlo. Pláž a okolí resortu každý den perfektně uklizeno.Celkově k tomuto krásnému ostrovu nic moc nepotřebujete. Doporučuji spojit se s Milošem z CK,neskutečně milý člověk a dokáže spoustu věcí zařídit. Za nás s malým dítětem mohu řct,skvělé a doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je jednoduché,není to kvalita jako v Emirátech.Pokoje jsou přiměřeně vybavené,ne moc novým nábytkem. Ale pokoj každý den perfektně uklizený,každý večer nové ručníky. Je třeba počítat s občasnou návštěvou mravenců. Ale co se týče personálu a kvalitě služeb,je to na super úrovni.

Strava
Hotel nabízí pestrou paletu jídel,zejména místní kreolská kuchyně vévodí. Ale výběr je dostatečně široký,takže jídlo patří k velkým plusům hotelu. Není třeba se bát ani jíst mimo resort,byly jsme 4x na různých koutech ostrova a všude něco k jídlu bylo ochutnáno. Vše čerstvé,lidé usměvavý.

Služby hotela
Hotel má služby na skvělé úrovni,není problém s ničím,prší - dostanete deštník,máte chuť na něco co není v nabídce,snaží se Vám vše vyplnit. Taxi,půjčovna,prádelna,to vše hotel zajistí a za velmi milou cenu. V hotelu je převlékárna se sprchou,což je super pro pozdní odlety a dřívější check in pokoje.

Pláž
Pláž velká,skvělý přístup do moře. Vždy čistá,bar na pláži funguje skvěle. Je velký výběr sportovnách aktivit.

Martin Černý, 07.08.2017, Dátum pobytu: 25.7. - 3.8.2017
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Preskil Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Pláž 1 fotografia

Celkom: 9,4 Dovolená na Mauriciu byla krásná, ale byla také (myslím, že až zbytečně) velmi drahá! Je poměrně těžké najít správné roční období, ve...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na Mauriciu byla krásná, ale byla také (myslím, že až zbytečně) velmi drahá! Je poměrně těžké najít správné roční období, ve kterém tak jet. V našem létě tam je na koupání chladno. A bohužel v naší zimě je tam sice vedro, ale přicházejí cyklony. Nás tam zastihl poslední dva dny. Ale už den předtím se zkazilo počasí a bylo zataženo. Kvůli cyklonu jsme pořád nevěděli, zda poletíme nebo budeme muset zůstat v jiném hotelu na vlastní náklady. Mnoho letů bylo zrušeno a do poslední chvíle jsme nevěděli na čem jsme. Letěli jsme Emirates tím velikým letadlem a to odletělo. Takže jsme si celkem oddychli a vůbec nezáviděli lidem, kteří do toho zrovna přiletěli. Nás tam naštěstí při příletu zastihlo krásné počasí, ale byla velká škoda, že se počasí zkazilo. Kdyby tohoto nebylo, asi bychom odjížděli úplně s jiným dojmem.

Takže za mě....je to hodně finančně náročné a vzhledem k tomu, co nikdo neovlivní a to je nestálost počasí bych tam určitě znovu nejela. Protože, když Vám dva dny prší a prší, tak se pomalu propijete a projíte až do večera:-) což už je i jeden pěkná otrava.

Jiné oblasti ať v Karibiku nebo např. Maledivy....taky tam není v únoru či lednu úplně stoprocentní počasí, ale zaprší a za chviličku je zas hezky.Tady to třeba taky bude tak fungovat, ale my jsme měli smůlu a kdybych měla někomu radit, tak bych ho tam neposlala. Je to nádherný ostrov, ale na zadek si z toho asi nesednete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování....my jsme měli pokoj superior (což je základní nabídka), pak byly de luxe, které byly asi zase o třídu výše. Ale i tento náš pokoj byl velmi pěkný, ale zase jak říkám, vzhledem k ceně pobytu bych asi očekávala lepší. Jinak čistota, pantofle, župánky, mini bar v ceně allinclusive. Plážové osušky Vám nosili na pokoj. Úroveň 5* hotelu to mělo. Všechny pokoje jsou situovány směrem k moři, což je velmi pěkné.

Strava
Strava...tak to je asi věc, kterou budu hodnotit úplně nejlépe. Prostě neměla chybu. Nač si vzpomenete, jídlo chutné, výborně upravené. Výběr dovozových vín, dávali jsme si k jídlu lahev, kterou jsme si vybrali, číšník před Vámi otevřel, dal ochutnat a pak uložil do chladícího stojanu u stolu a chodil Vám dolévat.

Restaurace ala carte to je další kapitola, jsou naprosto vynikající. Rozhodně stojí za to. Objednat hned zkraje a min. den předem. Opravdu to měli skvěle vše připravené!

Služby hotela
Služby hotelu jsem zmínila již v prvním odstavci, byly super. Byli ochotní, usměvaví. Stravu v den odletu můžete čerpat až přímo do odletu. My jsme se museli odhlásit do těch 12 hodin (jako všude) a pak jsme mohli čerpat allincl. až do příjezdu taxiku. Letěli jsme ve 23 hod. Mysleli jsme, že prožijeme ten den ještě na pláži, ale bohužel s ohledem na počasí to opravdu nešlo. Takže celý den bar:-(

Co se týká koktejlů....žádný zázrak to rozhodně nebyl, moc to neumí. S Kubou či Dominik.se to nedá srovnat! Kdo má rád tvrdé, tak je tam výběr skoro všech značek v rámci allincl.

Pláž
Pláže neměly chybu, byly tam krásné tři druhy pláží, takže v tomto si mohl každý vybrat co chtěl.

Mnoho kamarádů se mě ptalo, co je lepší zda toto nebo Maledivy....úplně jednoznačně jsem neodpověděla, ale teď po čase říkám Maledivy!!

Ivana K., 22.02.2017, Dátum pobytu: 28.1. - 7.2.2017
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (0)

Celkom: 9,2 dovolená vráji, milí a vždy nápomocní místní obyvatelé, krásné počasí, vyšší vlhkost, průzračně čistá a teplá voda,možnost všestranného...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená vráji, milí a vždy nápomocní místní obyvatelé, krásné počasí, vyšší vlhkost, průzračně čistá a teplá voda,možnost všestranného využití, pohoda, golfové hřiště s krásným výhledem na oceán, tenisové kurty, spa,prostě se není možné nudit, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, prostorný,koupelna s vanou i sprchovým koutem též prostorná. Denně úklid a ráno i večer výměná ručníků

Strava
Stravování bylo na vysoké gastronomické úrovni, jídla se neopakovala, možnosti objednání do 3 dalších restauraci ala carte /italská, thajská a mauricijska/ velký výběr nápojů, čerstvého ovoce atd.

Služby hotela
Personál hotelu na všech úrovních profesionalni, v duchu "cokoli si přejete, nic není problém", s úsměvem a řešením případných přání.

Pláž
čistá, skvělý přístup do vody, dle libosti se můžete kochat klidnou lagunou nebo pozorovat rozbouřený oceán, které obklopují svojí vodou hotel. Neexistuje zde tzv.hlava na hlavě, máte pocit soukromí. Hotel nemá 1 dlouhou pláž, ale členitá menší místa a menší pláž před hotelem a u oceánu. Jako vrchol péče o hosty jsme vnímali nabídku chlazených nápojů přímo až k lehátku...Nejsme příznivci bazénů, ale ty působily udržovaně.

Anonym, 29.03.2016, Dátum pobytu: 11.3. - 25.3.2016
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (1)

Celkom: 9,8 Úžasná dovolená po všech stránkách.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená po všech stránkách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní.

Strava
Opět perfektní, široký výběr pro každého.

Služby hotela
Nadstandardní.

Pláž
Hotel má k dispozici 3 pláže v různých zátokách, klidné moře až po bouřlivý oceán, takže si vybere každý. Kromě toho nabízí i spoustu vodních sportů.

Anonym, 09.12.2015, Dátum pobytu: 18.11. - 4.12.2015
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (3)

Celkom: 8,4 Celkový dojem z dovolené byl dobrý, ač jsme si přáli lepší počasí (což se nedá nijak ovlivnit), určitě jsme odjížděli spokojeni.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl dobrý, ač jsme si přáli lepší počasí (což se nedá nijak ovlivnit), určitě jsme odjížděli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování můžu hodnotit víc jak kladně, nikdy se nestalo, že by jsme neměli čistý, neuklizený pokoj a to jak dopoledne tak i večer.

Strava
Určitě jsme si pochutnali ve vybraných restauracích, které hotel nabízel a neměli jsme sebemenší problém. Celkově příjemné prostředí, čistota i obsluha. Co se restaurace kde probíhaly snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, určitě si každý přijde na své.

Služby hotela
Myslím si, že není až tak co vytknout. Neměli jsme žádný problém.

Pláž
Pláže jsme měly tři. Z toho první se nacházela v blízkosti bazénu. Na této pláži byla možnost využit vodních sportů. Druhá pláž byla mnohem větší, klidnější a třetí byla podle mého názoru nejhezčí, málo lidí, široká krásná čistá pláž a oceán šel krásně vidět. Obě předchozí pláže byly spíše v zátoce, ale na druhou stravu výhodou bylo, že byly blízko barů, mimo toho, že na plážích několikrát denně projížděla obsluha.

Anonym, 30.07.2013, Dátum pobytu: 14.7. - 26.7.2013
Oblasť: Maurícius Maurícius, Blue Bay, Hotel: Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (0)