Recenzie hotelov
Flic en Flac - Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Hotel v oblasti západního pobřeží, lokalita Flic en Flac, klidné, malé městečko, nečekejte velké živé centrum.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v oblasti západního pobřeží, lokalita Flic en Flac, klidné, malé městečko, nečekejte velké živé centrum. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel vynikající, nádherné prostředí v palmové zahradě, ubytování ve stylových bungalovech různé kategorie, pěkná dlouhá pláž s možností stínu, denně čisté ručníky na pláž, v pokoji úklid 2x denně, všechny služby perfektní.

Strava
V rámci ALL Inclusive - doporučujeme, výběr všeho dostatek, jen obědy se podávají v barech formou výběru z lístků, ostatní bufetově.

Služby hotela
Celkově vynikající služby, velký zájem personálu o Vás, stále s úsměvem.

Pláž
Dlouhá, písečná, slunečníky, palmy stín, koše, čisté ručníky denně ... bar na pláži, pojízdný bar ... bez chyby.

Stanislav Pechnik, 21.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 18.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Očekával jsem od toho daleko více, bohužel bych se zde znovu nevrátil. Na servis hotelu nemůžu říct žádnou špatnou větu.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Očekával jsem od toho daleko více, bohužel bych se zde znovu nevrátil. Na servis hotelu nemůžu říct žádnou špatnou větu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl malý, s jednou místností a sociálním zařízením. Čistota pokoje docela pokulhávala.

Strava
Jídlo bylo pestré, snídaně se bohužel opakovaly každý den to stejné večeře však byly každý den tématické.

Služby hotela
Se službami hotelu jsem byl nadmíru spokojený.

Pláž
U hotelu se nachází malinká pláž s cca 8 lehátkami a čistota pláže nic moc, další pláž se nacházela cca 5min pěšky od ubytování.

Vojtěch B., 03.02.2020, Dátum pobytu: 20.1. - 29.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: Anelia Resort Villas & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krásná dovolená, v Lednu je potřeba počítat s rozmary počasí, které je hodně proměnlivé. Při PP nebo S počítejte s přemrštěnými cenami...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, v Lednu je potřeba počítat s rozmary počasí, které je hodně proměnlivé. Při PP nebo S počítejte s přemrštěnými cenami všeho 0,3 l piva cca 150 ,-, láhev vína k večeři od 900,-. My měli All in a za cokoliv kvalitního také doplatek cca 1/3 ceny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v zahradním bungalovu pěkné, čisté, ale jste v zahradě takže sem tam nějaký brouček , mravence, ještěrka nebo pavouk na pokoji, ale nic dramatického. Úklid 2 krát denně, minibar v rámci Allin doplňován.

Strava
Na to jsem trochu náročnější. Jídla v ala carte restauracích v rámci All in průměrná. Snídaňový a večerní bufet bohatý, velký výběr, spousta ryb v různých úpravách, všechny druhy masa atd. Není si na co stěžovat.

Služby hotela
Obsluha v barech ve večerních hodinách velmi pomalá, když zjistí že máte all in, tak vás ignorují a je potřeba je upozorňovat aby vás obsloužili, tento problém samozřejmě vyřeší peníze... ????.

Jinak vše fungovalo perfektně????

Pláž
Krásná palmová pláž, v písku mnoho úlomků korálů, takže koukat kam šlapete. Možnost koupání dost omezená ohraničením a šnorchlovani jakš takš, ale dále od břehu.

David Kaňák, 26.01.2020, Dátum pobytu: 12.1. - 21.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 10 Dovolenou jsme absolvovali v listopadu, přestože sem tam zapršelo, celkově byl dojem z dovolené skvělý. Počasí se totiž na ostrově mění...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme absolvovali v listopadu, přestože sem tam zapršelo, celkově byl dojem z dovolené skvělý. Počasí se totiž na ostrově mění velice rychle, takže pokud se přihrnou mraky, tak sprchne deštík a za chvíli je zase krásně. Projeli jsme jižní hornatou část ostrova s návštěvou vinařství, čajové plantáže a rumérie. Dále jsme využili celodenní výlet za delfíny se šnorchlováním, obědem na opuštěném ostrově a plaváním v laguně ostrova. Pro poznání ostrova lze využít taxi, kdy vás řidič ostrovem proveze a podá řadu informací o ostrově i životě Mauricijců. My jsme pro celodenní výlet využili českou průvodkyni, která se na ostrov provdala a podá Vám spoustu informací, které se taxikáře ostýcháte zeptat, průvodkyně má navíc srovnání se situací v naší zemi, potažmo v Evropě, tak jste obohaceni o spoustu zajímavých informací. Tento výlet hodnotíme velice kladně. Největší problém jsme zažili na cestě zpět, kdy jsme z důvodu zdravotních potíží dvou pasažérů odlétali z ostrova s 90 minutovým zpožděním, takže nám uletěl navazující let v Paříži. Nicméně přebookování letu bylo okamžité, přesto jsme si domluvili přímý let do Prahy, což se nakonec povedlo, protože jinak nám bylo nabídnuto cestování do Prahy přes Amsterdam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu La Pirogue nemá chybu, byl nám poskytnut bungalov ve vyšší kategorii než jsme měli objednán.

Vše probíhá na vysoké úrovni, úklid několikrát denně, při příjezdu i při odjezdu je možné využívat "changing room" na 30 minut, abyste se mohli vysprchovat, převléct než bude volné vaše ubytování, pokud přiletíte brzy ráno a ubytování je připraveno až ve 14 hodin. Stejně při odletu, kdy opouštíte pokoj ve 12 hodin, ale letíte až večer - opět můžete být na pláži dle vlastního uvážení a poté se připravit na cestu v "changing room".

Strava
Strava byla velice pestrá, každý si najde, co má rád.

Služby hotela
Služby hotelu jsou exkluzivní, nemohu nic vytknout.

Pláž
Pláž byla v blízkosti ubytování 20 - 50m, lehátka, osušky každý den k dispozici. Pláž je rozlehlá a koupání i podmínky pro šnorchlování skvělé.

Šárka K., 02.12.2019, Dátum pobytu: 18.11. - 27.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 8,8 dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a zpět na letiště. Dobře zorganizované byly i výlety po ostrově a na moři. Dostupné byly i další super aktivity, např parasailing nebo potápění. Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsem byli nadmíru spokojeni, krásný pokoj, výhled z terasy na oceán a do tropické zahrady. Volte raději pokoje v 1. a 2. patře, lepší výhled, v přízemí výhled jen do bazenu a zahrady. .

Strava
strava dobrá, jen někdy jídla na náš vkus zbytečně hodně kořeněná, bohatý výběr, jen v závěru e jídla trošku opakovaly.

Služby hotela
Velká spokojenost, Každý den úklid, vždy čisto, výměna ručníků denně. Veškerý hotelový personál nesmírně milý, usměvavý, obětavý, vždy vstřícný, zdvořilý, ochotný se vším pomoci.

Pláž
Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Šnorchlování si více užijete při výletech lodí na blízké ostrůvky.

Lenka O., 24.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: Anelia (ex. Klondike)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 5,4 Az na urcite nedostatky spokojny.

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Az na urcite nedostatky spokojny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme ubytovany v zahradnom bungalove ( Spalna pekna nova,.... kuchynka, obyvacka a kupelna stare neprerobene no nie uplne najhorsie ) . Problem nastal ked sme na druhy den zistili ze mame v domceku mys/mysi. Po staznosti sa to snazili vyriesit no zly pocit ostal a tak nam na druhu staznost vymineli domcek za izbu na poschodi. Izba pekna ale tiez uz starsia prerabka .

Strava
Kedze je pravdepodobne hlavnou klientelou hotela India a tomu krajiny podobne bol jedalnicek z 50 percent prisposobeny im. Ich jedla atd. Jedlo bolo ale velmi chutne a striedalo sa. Pocas obeda otvoreny aj Burger Bar mimo hlavnej restauracie. Velmi chutne hamburgery a najma steak.

Služby hotela
Personal velmi mily, ochotny a hlavne je ho tam vela. Miestami mate pocit ze na jedneho ubytovaneho cloveka pripada aj 4 5 casnikov a obsluhy.

Pláž
Pri hotely je len maly vstup do mora kde to nieje az tak pekne a najma v okoli hotela skaly. Flick en Flack plaz zacina az ca. 200 300 metrov mimo hotela a tiahne sa ca. 7 km.

Miloš M., 15.05.2019, Dátum pobytu: 3.5. - 11.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: Anelia (ex. Klondike)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 2,8 SEM SE OPRAVDU JIŽ NIKDY NEVRÁTÍM. ALL EXCLUSIVE I KDYŽ MÁTE ZAPLACENO ZDE NENÍ. PŘI PŘÍJEZDU DOSTANETE INFO, ŽE OBĚDY NEJSOU FORMOU...

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
SEM SE OPRAVDU JIŽ NIKDY NEVRÁTÍM. ALL EXCLUSIVE I KDYŽ MÁTE ZAPLACENO ZDE NENÍ. PŘI PŘÍJEZDU DOSTANETE INFO, ŽE OBĚDY NEJSOU FORMOU BUFETU JAK JE PREZENTOVÁNO, ALE V JÍDELNĚ NA PLÁŽI. ZDE JSOU, ALE VŠECHNA JÍDLA ZA DOPLATEK. MÁTE JEŠTĚ MOŽNOST BUFETU NA PLÁŽI, A PO CELOU DOVOLENOU JÍST PIZZU, SENDVIČE, BURGER, A HRANOLKY. TOTO SE NEMUSÍ DOPLÁCET.NĚKTERÉ DNY NENÍ ANI VEČEŘE FORMOU BUFETU. VÝBĚR Z JÍDELNÍHO LÍSTKU, PO OBJEDNÁVCE, ASI HODINU ČEKÁTE, A PAK DOSTANETE ÚPLNĚ NĚCO JINÉHO. PITÍ VÁM VĚTŠINOU PŘINESOU PŘI ODCHODU Z JÍDELNY. NĚKDY SE STANE, ŽE OBJEDNANÉ JÍDLO ANI NEDOSTANETE. JIŽ NIKDY VÍCE. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
HOTEL A POKOJE JIŽ STARŠÍ, ALE POKOJ PĚKNÝ VELKÝ, PROSTORNÝ, Z BALKONEM.

Strava
STRAVA ZDE SKORO ŽÁDNÁ NENÍ, KROM SNÍDANĚ, NEPOMŮŽE ANI KDYŽ MÁTE ALL EXCLUSIVE, VŠE ZA DOPLATEK, KROMĚ ALKOHOLU.

Služby hotela
TAKÉ NIC MOC, VŠUDE SPOUSTA ZAMĚSTNANCŮ, ALE NIKDO NECHCE DĚLAT.

Pláž
TAKÉ VELKÉ SKLAMÁNÍ, ZA 12 DNÍ DOVOLENÉ NIKDO NA PLÁŽI NEUKLIDIL.PŘÍMO PŘED HOTELEM SE PROHÁNÍ SPOUSTA LODÍ, TAKŽE SE NEDÁ ANI POŘÁDNĚ PLAVAT, NEBO STOJÍ CELEJ DEN PŘÍMO PŘED LEHÁTKY.

Zdeněk Kot, 09.04.2019, Dátum pobytu: 23.3. - 6.4.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: Sugar Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový dojem z dovolené v hotelu La Pirogue na Mauriciusu je skvělý. Můžeme všem vřele doporučit, i když vždy se najdou nějaké mouchy,...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené v hotelu La Pirogue na Mauriciusu je skvělý. Můžeme všem vřele doporučit, i když vždy se najdou nějaké mouchy, které zkusím popsat. Není to ale nic hrozného a určitě bychom se do hotelu znovu vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je skromné, ale čisté a soukromé. Bungalovy jsou dva roky po rekonstrukci. V pokoji trezor, jak se vejde i notebook, možnost nabíjení přímo z USB portu. Postel velká a pohodlná. V koupelně sprchový kout a vana.

Byli jsme ubytováno v zahradě, která je naprosto úžasná. Pozor na padající kokosy :o) Jeden jsme našli, personál nám jej s radostí otevřel.

Strava
Strava je tu také jiná, než když jedete na AI do evropských zemí. Snídaně i večeře jsou formou bufetu, výběr není zas tak velký, ale vždy si člověk najde jídlo, které mu chutná. Hodně ryb, večeře tématické a každý den jiné. Zmrzlina pouze na večeři, za to homemade - např. kokosová, mango, apod. Nenajdete tu hranolky, pokud by se někdo chtěl tu tímto přejídat. Pití servírováno, na snídani i možnost prosecca. Možnost využíti ala carte, popř. i snídaně a večeře v partnerském hotelu Sugar Beach. Co se týče obědů, servírované, výběr ze stálého jídelního lístku. Výborná káva, kterou si můžete vzít i na pláž.

Služby hotela
Služby perfektní. Od samotného příjezdu, welcome drink, doručení zavazadel na pokoj, každodenní úklid, každodenní doplňování minibaru. V minibaru každý den doplněno - 4 místní piva, 6 láhví nealko limo a nějaké chipsy - vše v rámci AI. Všichni usměvaví a vstřícní. Na pláži možnost zdarma využití vodních sportů, šlapadla, atd.

Večer jdete na večeři, vrátíte se na pokoj a máte uklizeno - tak každý den ;-)

Pláž
Pláž krásná, dlouhá, málo lidí. Moře čisté, zejména po tom, co se kolem ostrova prohnala cyklona :o). V moři různé rybičky, chobotnici jsme viděli. Co musím vypíchnout je to, že je v celém areálu, včetně pláže wifi s poměrně dobrým signálem. Někdo vypíná telefony, někdo je naopak stále ve spojení s rodinou a kamarády - toto si myslím, že je velké plus. Na pláži beach bary, donesou Vám drinky až pod slunečník.

Procházky po pláži se západem slunce naprosto úžasné.

Martin Z., 20.02.2019, Dátum pobytu: 7.2. - 17.2.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená v ráji, skvělé umístění resortu, nádherná a klidná pláž, lidi v resortu rozhození tak, že máte pocit, že jste tam skoro...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená v ráji, skvělé umístění resortu, nádherná a klidná pláž, lidi v resortu rozhození tak, že máte pocit, že jste tam skoro sami. Bungalowy ve stylu boho, pestrá příroda a teplé moře. Delikatesní kuchyně a místní pohostinnost. Jedinou nevýhodou je dolet 11 hod. plus čekačky na letišti. Lety s přestupy prosím plánovat smysluplně, my měli hodinu na přestup a první letadlo zpoždění 45 minut...přesun na megaletišti ve Frankfurtu spolu s check-inem se zdál nemožný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé, čisté, každý den opečovávaný domeček i zahrada

Strava
Delikatesní, místní a africká, hodně výborných ryb,ale možnost i vybrat evropské jídlo

Služby hotela
Nadstandardní, přivítání s hudbou, servis na zavolání, vůbec jsme nemuseli šáhnout na zavazadla

Pláž
Dlouhá, klidná, s typickými přírodními slunečníky, upravovaná každý den i během dne, aby byla čistá

Ivana Tesařová, 15.01.2019, Dátum pobytu: 6.1. - 12.1.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé, úklid několikrát denně.

Strava
Velmi pestrá, v průběhu jsme ochutnali mnoho světových kuchyní(Indie, Afrika, Francie, Mauricijskou)

Vše vynikající, servírované čerstvé a s upřímným úsměvem....

Služby hotela
Na vysoké úrovni, znalost Ang., a Franc. byla samozřejmostí. Což zpříjemňovalo celkový ráz všech nabýzených služeb.

Pláž
Perfektní, křišťálově čistá. Ve vodě korály, doporučuji boty do vody.

Anonym, 26.11.2018, Dátum pobytu: 14.11. - 23.11.2018
Oblasť: Maurícius Maurícius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)