Recenzie hotelov
Trou aux Biches - Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd zprostředkovala. Příjemní delegáti , skvělé rady a jejich doporučení. Místo krásné, mnoho možností perfektně zařízených výletů přes delegáty a společnost po ostrově za rozumnou cenu. Byla to pro nás zřejmě nejhezčí dovolená doposud. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, prostorné a dostupné pokoje. Bezpečnost výborná, obsluha hotelu bez chyby.

Strava
Převažovala Indická kuchyně, ale byla i možnost si vybrat z mezinárodních jídel. Kvalita jídla výborná, moc chutné hlavně Indická kuchyně. Jídlo bylo opravdu lahodné.

Služby hotela
Služby v hotelu na vysoké úrovni. Vstřícnost a přístup zaměstnanců byl výborný. Úsměv a naše případně požadavky řešili okamžitě a velice citlivě. Opravdu veliká spokojenost.

Pláž
Pláž je přes cestu cca 30 m od vchodu do hotelu. Jde o korálovou bariérou obklopený ostrov, takže pláže jsou všude posypané úlomky korálů a sopečných kamínků. Písek je krásně bílý. Všude čisto a hotelová lehátka vždy volná, což bylo dáno termínem - leden až duben.

Robert B., 25.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 22.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku!

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 20.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 17.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotel Récif Attitude 1 fotografia

Celkom: 10 Krásná dovolená v krásné části ostrova.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v krásné části ostrova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na vysoké úrovni.Prostorný, čistý pokoj s moderním nadstandartním vybavením /osobní váha, žehlička, žehlící prkno,domácí pantofle,elektrický odpuzovač hmyzu, vybavená lednička nápoji /.

Strava
Rozmanitá, bohatá na ovoce.Při snídani džusy kvalitní i z čerstvých pomerančů.Jídla dostatek -ryby denně, maso kuřecí, hovězí, skopové výborně upravené.K večeři výběr dvou polévek.

Služby hotela
Hotel má vlastní fitko, možnost masáží za poplatek.Hotel zařídí na přání taxi .

Pláž
Nádherná s dostatkem lehátek, proutěných oválných košů.a několika sítěmi.Plážové ručníky jsou k dispozici s denní bezplatnou výměnou.Pláž každé ráno uklizená a uhrabaná.Sprcha k dispozici.

Hana Pachmanová Nováková, 28.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 25.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Krásná dovolená, příjemné prostředí. Krásný hotel i pláže. Až na služby delegáta. Krásná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, příjemné prostředí. Krásný hotel i pláže.

Až na služby delegáta. Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté , každý den chodí uklízečka. Vždy doplní minibar o pitnou vodu.

Strava
Měli jsme All inclusive byli jsme velice spokojeni. Snídaně formou bufety velký výběr od sladkých jídel, klasické snídaně plno ovoce a zeleniny. Obědy v restauraci dle vlastního výběru z jídelního lístku, pozdní svačina formou sladkého bufetu, večeře byli opět rautové. Po celý den neomezené množství pití jak nealkoholických nápojů tak koktejlů a jiných alkoholických nápojů. Se stravováním jsme byli nad míru spokojeni.

Služby hotela
Hotel čistý, velice milý a vstřícný personál ve všem se snažili vyjít vstříc.

Pláž
Pláž je hned u hotelu prostorná a čistá, K dispozici mnoho lehátek.

Adriana Mahmoodová, 28.01.2020, Dátum pobytu: 17.1. - 25.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Veľmi sme boli spokojní

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi sme boli spokojní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v LE PALMISTE resort odporučujeme

Strava
Strava pestrá a chutná

Služby hotela
len uteráky sme si požičali, ostatné služby sme nevyužívali. Páčilo sa nám, že upratovačka ktorá mala nastarosťmnašu izbu bola ústretová a ochotná

Pláž
Verejná pláž v Trou aux Biches bola OK. Plne vybavená.

Robert Brnák, 08.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 30.12.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování celkově mensi hotel ale vše skvělé uklizené vybavené několikrát denně pokojový servis. Vše perfektní doplněné atd

Strava
Jídla bylo vždy dostatek a roste na rozmanitost

Služby hotela
Masáže i denní animace.

Pláž
Čistá ohraničená zabezpečená vybavena coby kamenem dohodil od baru :-)

Jan Rudolf, 06.01.2020, Dátum pobytu: 22.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,2 Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i prirodu, hory a poznat jinou kulturu. S cestovni kancelar ale nedoporucuju dovolenou absolvovat. Meli jsme velmi spatnou zkusenost s delegatem primo na miste a prisli diky nemu o nemale penize! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mensi hotel, jednoduse vybaveny, bez deti. Ciste pokoje, kazdy den uklidova sluzba, velmi pratelsky personal. Moznosti vyziti primo v ramci hotelu. Na plazi a u bazenu dostatek lehatek, kazdy den ciste plazove rucniky.

Strava
Upravena mauricijska strava pro evropsky jazyk. Snidane stejne kazdy den, ale velky vyber z jidel sladkych i slanych. Cerstve ovoce, stavy. Vecere napadite, kazdodenni nabidka ryb a morskych plodu. S jidlem v okolinich restauracich se to neda srovnat, ale asi nejlepsi hotelove jidlo, co nabizi all inclusive co jsem zazila.

Služby hotela
Personal je opravdu ochotny, mily, porad se o nas nekdo staral, ptal se jestli jsme spokojeni. Moznost zajit do malinke posilovny, take male Spa primo v hotelu, slapadla, kurzy vareni, kreolstiny a dalsi vyziti. Na recepci si muzete domluvit vylet, objednat taxi, atd. V ramci arealu hotelu je i obchod se suvenyry. Kazdy vecer ziva hudba a nejaky bazar s mistnimi vecmi.

Pláž
Plaze v ramci hotelu jsou ciste, udrzovane, na verejnych plazich to neplati vzdy, prece jen mistni kultura je jina.

Anonym, 20.11.2019, Dátum pobytu: 29.10. - 14.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byli jsme velice spokojeni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Le Palmiste - úžasná destinace a velmi vstřícný personál.

Strava
Velmi lahodná a pestrá.

Služby hotela
Pouze u půjčovny kol, kola jsou špatně servisovaná.

Pláž
Nejhezčí co jsme kdy viděli.

Jaroslav Vadas, 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Pláž 1 fotografia

Celkom: 9 Celkový dojem z dovolené dobrý, ale shodli jsme se s manželem, že jsme očekávali o něco víc. Jeli jsme na svatební cestu a čekali jsme,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené dobrý, ale shodli jsme se s manželem, že jsme očekávali o něco víc. Jeli jsme na svatební cestu a čekali jsme, že Mauricius bude ostrov jak z plakátu, všude palmy a krásný písek, ale skutečnost je jiná. Na velké většině ostrova panuje nepořádek a celkově ostrov působí dost chudě... Další věc, nechali jsme si doporučit destinaci, protože jsme chtěli letět v červenci a potřebovali jsme vybrat exotiku, kde bude sezóna a kolega z Invie nám doporučil Mauricius, že tam je v podstatě sezóna celoročně, což jsem se v průvodci dočetla také, ale realita je zase trochu jiná. Dozvěděli jsme se, že červenec je nejhorší měsíc, každý den nám pršelo, takže jsme jeli na pár výletů, ale pokaždé jsme přijeli do hotelu promáčení, zabahnění a unavení a musím říct, že takhle jsme si líbánky nepředstavovali. Do oceánu se nám taky úplně nechtělo protože voda byla samozřejmě studená a když vylezete ven z vody a ještě prší, tak to je opravdu ideální. Kdybychom to věděli dopředu, tak zvolíme jinou destinaci nebo bychom raději dovolenou odložili! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé a především, co se personálu týče. Řekla bych, že jsme toho nacestovali už něco málo a nikdo se k nám tak hezky nechoval jako tady, opravdu úžasné.

Strava
Strava super, jen vegetariáni si tam úplně nevyberou, téměř všude je maso.

Služby hotela
Služby hotelu bez problémů, wifi fungovala i na pláži.

Pláž
Na pláži se nedalo bosky skoro chodit, v písku byly pomerně velké kamínky, mušle a občas se tam našlo i sklo, zip a podobné věci, to nás dost překvapilo, ale když jsme popošli trochu dál, tak jsme našli i krásné písčité pláže nebo jen oblázové, dá se na Mauriciu najít asi vše, ale konkrétně u tohoto hotelu nic moc. Co musím vynachválit byl bazén Připlatili jsme si za ubytování beach front a byli jsme vlatně hned u bazénu a to bylo fakt perfektní, určitě se to vyplatí, doporučujeme.

Helena Kalašová, 05.08.2019, Dátum pobytu: 23.7. - 1.8.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 7,2 Líbanky na Mauriciu byli můj sen. Všechno se povedlo, všechno klaplo tak jak mělo.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Líbanky na Mauriciu byli můj sen. Všechno se povedlo, všechno klaplo tak jak mělo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v menším hotelu na pláži. Dostali jsme pokoj v patře s výhledem na moře. Pokoj byl menší, ale v celku čistý, uklízeli každý den, doplňovali minibar (voda, pivo a cola). Ručníky a ložní prádlo měnili na požádání. Jediné co se nám na pokoji nelíbilo byl plesnivý závěs, naštěstí byla v noci taková tma, že jsme ho nemuseli zatahovat. Pokoje mají balkony se stolečkem a židlemi a sušákem na plavky.

Strava
Měli jsme all inclusive. K snídani bylo pečivo, šunka, sýr, jogurt, ovoce, klobásky, fazole, ovesná kaše...čerstvě par připravovali vejce na několik způsobů, vafle a palačinky. Bylo také čerstvé ovoce - banány, ananas, papája, maracuja, jablka, pomeranče a grepy. Obědy byly a la carte - předkrmy, saláty, hlavní jídla - pizza, burger, těstoviny, masové směsi, kuřecí s hranolkami, a deserty. Večeře byli formou bufetu - saláty, kořeněné masové směsi, rýže....Je možné si také zatím do restaurace v patře, kde je výběr z jídelního lístku. Odpoledne je také v provozu stánek Taba-J s vybraými specialitami. Od 4 hodin byla svačina - káva, čaj, koláče, palačinky. Na hotelu nám také připravili speciální večeři pro novomanželé - 3 chody.

Služby hotela
Ihned po příjezdu na hotel se nás ujali, odvezli nám kufry, usadili nás, poté jsme dostali welcome drink, studený ručník na ochlazení, pak přišli z recepce a v tabletu s námi vyplnili chech-in. Pak už jsme byli uvedeni na pokoj s tím, at přijdeme ráno, že nám vše ukáží (na hotel jsme totiž dorazili až za tmy). Ráno proběhla problídka areálu, nabídli nám aktivity, které hotel pořádá - kurzy kreolštiny, kurzy vaření, k dispozici je menší fitko. Každou středu večer pořádájí speciální drink. Každý večer je nějaká zábava - živá hudba, trhy... V hotelu je k dispozici malý krámek se suvenýry.

Pláž
Pláž je hned před hotelem a je vcelku čistá. Je ale hodně kamenitá, boty do vodu jsou nutností. Moře je dost mělké, takže při šnorchlování skoro dřete břichem o kameny, pokud tedy neplavete o dost dál. Před hotelem je ale korálový útes, takže je se na co dívat. Hotel má vlastní Glassbottom lodičku, zdarma dělají 2x denně vyjíždky.

Gabriela M., 05.08.2019, Dátum pobytu: 21.7. - 2.8.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)