Recenzie hotelov
Trou aux Biches - Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5 Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých pejsků,plaž není oslnující jak bývá na fotkach v cestovkách,šnorch nic moc, možná za bojkami,kdo chce pláž krásnou musíte na

Flic en Flac nebo Grand Baie, ale na těchto plážích je moc lidí. Jestli chcete na výlet je lepší si to domluvit na pláži ne přes delegáta, je to levnější, chlapíci jeden se jmenoval Bredly je příjemný cenu přizpůsobí,dále pokud chcete do Port Luis krásné město, jen se vyhněte Central Marketu ,delegát nám řekl že je tam nejlevněji , není to tak, pokud chcete koupit levněji magnetky, čaj, koření, upomínkové předměty,káva, a mauricijský Rum nejlevnější maji v marketu POPO. Pokud chcete dobrého taxikáře na hotelové recepci řekněte že chcete Michaela, dobrý chlapík... cena dobrá poradí vám jaký výlet, má pěkné auto pro 6 oso Mazda,

celkově, dovolená se nám líbila. Mrzí nás přístup cestovní kanceláře, chtěli jsme zrušit tuto dovolenou, kvůli korona viru ale cestovka by nám nevrátila zalohu 60 000 kč. Návrat vyšel za 5 min 12 jak se říká .Ti co přijeli po nás už mají smůlu, to se mi nelíbí cestovky vše ví předem a nechají lidi odjet, hlavně aby nemuseli vracet peníze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dost opotřebované uklízí každý den, cisto

Strava
snídaně nejlepší,obědy slabší, večeře jak kdy,

Služby hotela
Služby hotelu na jedničku, obsluha příjemná vstřícná,

Anonym, 20.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 15.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfekt.,každý den úklid,pokojský co uklízel ,byl výborný.

Strava
Ovoce,zelenina nechyběla.Vařili dobře.Výběr byl dostačující.

Služby hotela
dobrý

Pláž
Pláže byly hezké,voda čistá.

Mária Rudyová, 19.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 11.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd zprostředkovala. Příjemní delegáti , skvělé rady a jejich doporučení. Místo krásné, mnoho možností perfektně zařízených výletů přes delegáty a společnost po ostrově za rozumnou cenu. Byla to pro nás zřejmě nejhezčí dovolená doposud. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, prostorné a dostupné pokoje. Bezpečnost výborná, obsluha hotelu bez chyby.

Strava
Převažovala Indická kuchyně, ale byla i možnost si vybrat z mezinárodních jídel. Kvalita jídla výborná, moc chutné hlavně Indická kuchyně. Jídlo bylo opravdu lahodné.

Služby hotela
Služby v hotelu na vysoké úrovni. Vstřícnost a přístup zaměstnanců byl výborný. Úsměv a naše případně požadavky řešili okamžitě a velice citlivě. Opravdu veliká spokojenost.

Pláž
Pláž je přes cestu cca 30 m od vchodu do hotelu. Jde o korálovou bariérou obklopený ostrov, takže pláže jsou všude posypané úlomky korálů a sopečných kamínků. Písek je krásně bílý. Všude čisto a hotelová lehátka vždy volná, což bylo dáno termínem - leden až duben.

Robert B., 25.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 22.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 10 Krásná dovolená v krásné části ostrova.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v krásné části ostrova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na vysoké úrovni.Prostorný, čistý pokoj s moderním nadstandartním vybavením /osobní váha, žehlička, žehlící prkno,domácí pantofle,elektrický odpuzovač hmyzu, vybavená lednička nápoji /.

Strava
Rozmanitá, bohatá na ovoce.Při snídani džusy kvalitní i z čerstvých pomerančů.Jídla dostatek -ryby denně, maso kuřecí, hovězí, skopové výborně upravené.K večeři výběr dvou polévek.

Služby hotela
Hotel má vlastní fitko, možnost masáží za poplatek.Hotel zařídí na přání taxi .

Pláž
Nádherná s dostatkem lehátek, proutěných oválných košů.a několika sítěmi.Plážové ručníky jsou k dispozici s denní bezplatnou výměnou.Pláž každé ráno uklizená a uhrabaná.Sprcha k dispozici.

Hana Pachmanová Nováková, 28.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 25.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Veľmi sme boli spokojní

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi sme boli spokojní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v LE PALMISTE resort odporučujeme

Strava
Strava pestrá a chutná

Služby hotela
len uteráky sme si požičali, ostatné služby sme nevyužívali. Páčilo sa nám, že upratovačka ktorá mala nastarosťmnašu izbu bola ústretová a ochotná

Pláž
Verejná pláž v Trou aux Biches bola OK. Plne vybavená.

Robert Brnák, 08.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 30.12.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování celkově mensi hotel ale vše skvělé uklizené vybavené několikrát denně pokojový servis. Vše perfektní doplněné atd

Strava
Jídla bylo vždy dostatek a roste na rozmanitost

Služby hotela
Masáže i denní animace.

Pláž
Čistá ohraničená zabezpečená vybavena coby kamenem dohodil od baru :-)

Jan Rudolf, 06.01.2020, Dátum pobytu: 22.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,6 Byli jsme velice spokojeni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Le Palmiste - úžasná destinace a velmi vstřícný personál.

Strava
Velmi lahodná a pestrá.

Služby hotela
Pouze u půjčovny kol, kola jsou špatně servisovaná.

Pláž
Nejhezčí co jsme kdy viděli.

Jaroslav Vadas, 23.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Pláž 1 fotografia

Celkom: 6,4 Nádherná dovolená, na kterou bychom se určitě vydali znova!

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, na kterou bychom se určitě vydali znova! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V resortu jsme téměř nepotkali nepříjemného člověka, někoho, kdo by se na nás neusmál, nepozdravil... jediné, co bychom doporučili vylepšit je koupelna a signál wifi, tu ovšem tolik využívat nepotřebujete, máte jiné zájmy :) ale na hledání výletů se jistě hodí.

Strava
Strava byla spíše průměrná, ale neurazila. Každý den téměr stejné jídlo, jen každý den uvařené podle jiné kultury (Mauricijská kuchyně, Indická kuchyně, Asijská kuchyně, Francouzská, Italská..) snídaně každý den stejné. Bohužel jsme za celý pobyt nejedli pořádně teplé jídlo, ale spíš vlažné. Ale to je podle našeho poznatku pro místní obyvatele běžné - teplé nebylo pořádně ani v bistru či restauraci.

Služby hotela
Na služby hotelu a chování personálu si nelze stěžovat, naopak jen chválíme. Hotel nabízí také mnoho výletů.

Pláž
Pláž v okolí hotelu čistá a bez připomínek, pokud ale zajdete lehce mimo běžně navštěvované pláže, je z moře v okolí naplavený různý odpad. Místa na šnorchlování jsme využili především na výletech na lodi a katamaránu, v okolí hotelu nelze při šnorchlování nic spatřit. Voda je nádherně čistá, pozvolný vstup do vody, vhodné pro děti.

Adéla, 16.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 5.9.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší servis hotelu. Pokud se chystáte na luxusní nebo romantickou dovolenou a chcete využívat klidu, pohody a služeb hotelu, tak toto není ideální volba. Pokud budete trávit v hotelu málo času a neočekáváte služby na vysoké úrovni, tak klidně tento hotel, pokud zrovna nebude za stejnou cenu jako nesrovnatelně lepší hotely jako to bylo v našem případě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje v pohodě. Areál hotelu malý, ale pěkný - 3 bazény + 1 malinký, který má být jako vířivka, fitko, spa centrum (nevyužili jsme, nevím, jak vypadá), velká venkovní zastřešená restaurace a recepce.

Strava
Snídaně, večeře bufetové. Večeře tématické. Obědy jsme měli servírované s výběrem podle menu - asi z důvodu vedlejší sezóny a velkého množství klientů s polopenzí. Hotel nebyl plný.

Jídlo bylo chutné, ale na výběr bychom toho ocenili trochu více (hlavně u snídaní).

Pokud má člověk pouze polopenzi, jsou ceny jak pití, tak jídla v hotelu opravdu strašně vysoké (cca 3x vyšší než ve stáncích u pláže).

Pití v programu all inclusive bylo také fajn - v ceně i míchané drinky (mojito, super pina colada, atd.).

Služby hotela
Velké zklamání. Všechno včetně vstupu do fitka, jídla a pití se musí neustále podepisovat na účtenkách, a to, i když jsme měli zaplacený all inclusive a měli jsme vše zdarma. Na pokoji nám přestalo uprostřed pobytu svítit světlo v chodbě, kde není okno. Do konce pobytu nebyl personál schopný světlo opravit. Měli jsme na pokoji problémy s tlakem vody. Několikrát nám voda vůbec netekla.

Při all inclusive programu máte nárok na jídlo pouze na hotelu, když si naplánujete celodenní výlet, tak vám nejprve slíbí obědový balíček s sebou a druhý den řeknou, že to nelze a nic vám nedají.

Bazény čistí pouze ráno, přes den je tam pak spousta smetí z palem. Víno i pivo předtáčeli do sklenic do lednice, takže nám na baru chtěli dávat zvětralé pivo. Když jsme si objednali více než 2 drinky zároveň, už se na to netvářili a měli problém. V programu all inclusive je pouze jeden bar. Druhý je placený.

Obecně nám přišlo, že se více věnovali "platícím" klientům, tj. těm, kteří neměli all inclusive, ale pouze polopenzi.

Úklid pokoje super.

Animační programy přes den na papíru naplánované v reálu nula, ale nám nechyběly. Cca každý druhý večer živá hudba, ukázka místních tanců nebo jiný program + prodejný stánek s místním zbožím přímo v hotelu při večeři.

Pláž
Začátek veřejné pláže je 300 m od hotelu podél silnice. Na pláži pak doporučuji pokračovat vpravo - méně lidí, lodí a příjemnější ležení pod palmami. Výhodou pláže je určitě šnorchlování. Korály samozřejmě nejsou tak barevné jako v Egyptě, ale jsou, a rybek je kolem korálů spousta. Navíc doporučuji během dopoledne sledovat, kde je ve vzdálenosti asi 150 m od břehu (cca 5 min plavání s ploutvemi) chumel lodí. Na toto místo totiž místňáci vyváží turisty (1000 - 1500 rupií za 2 osoby) na 1 hod na výlet za želvami. Lákají želvy na maso, ty jsou na to zvyklé, takže je jisté, že cca 5 želv připlave a celou dobu plavou i se spoustou rybek mezi lidmi.

Jinak na pláži krásný bílý písek. Vyplavené řasy, které hotelová služba z přilehlého hotelu pravidelně uklízí, možnost koupení si lehátka nebo klidně ležení mezi lehátky cizího hotelu na ručníku. V levé části pláže mnoho ukotvených lodí. V pravé části je to volnější. Možnost nákupu výletů lodí nebo vodních sportů přímo na pláži.

Soňa B., 17.05.2019, Dátum pobytu: 29.4. - 9.5.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)