Recenzie hotelov
Trou aux Biches - Maurícius

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5 Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých pejsků,plaž není oslnující jak bývá na fotkach v cestovkách,šnorch nic moc, možná za bojkami,kdo chce pláž krásnou musíte na

Flic en Flac nebo Grand Baie, ale na těchto plážích je moc lidí. Jestli chcete na výlet je lepší si to domluvit na pláži ne přes delegáta, je to levnější, chlapíci jeden se jmenoval Bredly je příjemný cenu přizpůsobí,dále pokud chcete do Port Luis krásné město, jen se vyhněte Central Marketu ,delegát nám řekl že je tam nejlevněji , není to tak, pokud chcete koupit levněji magnetky, čaj, koření, upomínkové předměty,káva, a mauricijský Rum nejlevnější maji v marketu POPO. Pokud chcete dobrého taxikáře na hotelové recepci řekněte že chcete Michaela, dobrý chlapík... cena dobrá poradí vám jaký výlet, má pěkné auto pro 6 oso Mazda,

celkově, dovolená se nám líbila. Mrzí nás přístup cestovní kanceláře, chtěli jsme zrušit tuto dovolenou, kvůli korona viru ale cestovka by nám nevrátila zalohu 60 000 kč. Návrat vyšel za 5 min 12 jak se říká .Ti co přijeli po nás už mají smůlu, to se mi nelíbí cestovky vše ví předem a nechají lidi odjet, hlavně aby nemuseli vracet peníze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dost opotřebované uklízí každý den, cisto

Strava
snídaně nejlepší,obědy slabší, večeře jak kdy,

Služby hotela
Služby hotelu na jedničku, obsluha příjemná vstřícná,

Anonym, 20.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 15.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfekt.,každý den úklid,pokojský co uklízel ,byl výborný.

Strava
Ovoce,zelenina nechyběla.Vařili dobře.Výběr byl dostačující.

Služby hotela
dobrý

Pláž
Pláže byly hezké,voda čistá.

Mária Rudyová, 19.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 11.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Organizace CK byla bez problemu a vse probehlo velmi hladce vcetne transferu na letistich.Informace ktere jsme obdrzeli pomohli nasi...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace CK byla bez problemu a vse probehlo velmi hladce vcetne transferu na letistich.Informace ktere jsme obdrzeli pomohli nasi orientaci.Prace delegata byla vstricna a jeho doporuceni nam zpestrilo pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovidalo 3´hvezdickovemu hotelu v mistnich podminkach,uklid denni,klima fungovala,vzdalenost od more,bazenu a centralnim

jidelnam velmi dobre.Zpestrenim byly navstevy malych gekonu na terase a nekdy i v pokoji.

Strava
Odpovidajici mistnim zvyklostem,dostatek ovoce-vytecne chuti,priloh a ruznych grilovacich specialit podavanych na plazi.

Pro nasi chut ruzne okorenena jidla ovsem je to domorody zvyk.Svedske stoly byly vzdy plne ruznych zakusku a zmrzliny.

Celkove strava super.Denni bar s chapajicim personalem mel otevreno dle potreb nas zakazniku s velmi bohatou nabidkou alko i nealko koktejlu.

Služby hotela
Velmi dobre,obsluha prijemna,nekdy pomala ,ale vzdy usmevava s peknymi devcaty tmave pleti.Kazdy vecer hudebni produkce.

Zpestrenim jednoho vecera bylo vystoupeni tanecni skupiny se sesti tanecnicemi doprovazenymi hudebniky s bubny v uzasnem rytmu do nehoz zapojili i nas divaky

Pláž
Rozhodne neni piscita s bilym piskem.Je to smes ulomku muslicek,koralu i pisku pod nohama propadajici se se vstupem do oceanu.Rozhodne si zajistit boty do vody.Daji se koupit v nedalekem supermarketu za cca 200kc.Bohuzel v hotelovem shopu nebyly.

Jinak i na plazi mezi slunecniky neuklizeno,zbytky ostrych kamenu a jinych sutin.To je snad nejvetsi slabina.

Jindřich Zendulka, 16.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 12.3.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd zprostředkovala. Příjemní delegáti , skvělé rady a jejich doporučení. Místo krásné, mnoho možností perfektně zařízených výletů přes delegáty a společnost po ostrově za rozumnou cenu. Byla to pro nás zřejmě nejhezčí dovolená doposud. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, prostorné a dostupné pokoje. Bezpečnost výborná, obsluha hotelu bez chyby.

Strava
Převažovala Indická kuchyně, ale byla i možnost si vybrat z mezinárodních jídel. Kvalita jídla výborná, moc chutné hlavně Indická kuchyně. Jídlo bylo opravdu lahodné.

Služby hotela
Služby v hotelu na vysoké úrovni. Vstřícnost a přístup zaměstnanců byl výborný. Úsměv a naše případně požadavky řešili okamžitě a velice citlivě. Opravdu veliká spokojenost.

Pláž
Pláž je přes cestu cca 30 m od vchodu do hotelu. Jde o korálovou bariérou obklopený ostrov, takže pláže jsou všude posypané úlomky korálů a sopečných kamínků. Písek je krásně bílý. Všude čisto a hotelová lehátka vždy volná, což bylo dáno termínem - leden až duben.

Robert B., 25.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 22.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku!

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 20.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 17.2.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotel Récif Attitude 1 fotografia

Celkom: 10 Krásná dovolená v krásné části ostrova.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v krásné části ostrova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na vysoké úrovni.Prostorný, čistý pokoj s moderním nadstandartním vybavením /osobní váha, žehlička, žehlící prkno,domácí pantofle,elektrický odpuzovač hmyzu, vybavená lednička nápoji /.

Strava
Rozmanitá, bohatá na ovoce.Při snídani džusy kvalitní i z čerstvých pomerančů.Jídla dostatek -ryby denně, maso kuřecí, hovězí, skopové výborně upravené.K večeři výběr dvou polévek.

Služby hotela
Hotel má vlastní fitko, možnost masáží za poplatek.Hotel zařídí na přání taxi .

Pláž
Nádherná s dostatkem lehátek, proutěných oválných košů.a několika sítěmi.Plážové ručníky jsou k dispozici s denní bezplatnou výměnou.Pláž každé ráno uklizená a uhrabaná.Sprcha k dispozici.

Hana Pachmanová Nováková, 28.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 25.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Krásná dovolená, příjemné prostředí. Krásný hotel i pláže. Až na služby delegáta. Krásná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, příjemné prostředí. Krásný hotel i pláže.

Až na služby delegáta. Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté , každý den chodí uklízečka. Vždy doplní minibar o pitnou vodu.

Strava
Měli jsme All inclusive byli jsme velice spokojeni. Snídaně formou bufety velký výběr od sladkých jídel, klasické snídaně plno ovoce a zeleniny. Obědy v restauraci dle vlastního výběru z jídelního lístku, pozdní svačina formou sladkého bufetu, večeře byli opět rautové. Po celý den neomezené množství pití jak nealkoholických nápojů tak koktejlů a jiných alkoholických nápojů. Se stravováním jsme byli nad míru spokojeni.

Služby hotela
Hotel čistý, velice milý a vstřícný personál ve všem se snažili vyjít vstříc.

Pláž
Pláž je hned u hotelu prostorná a čistá, K dispozici mnoho lehátek.

Adriana Mahmoodová, 28.01.2020, Dátum pobytu: 17.1. - 25.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Veľmi sme boli spokojní

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi sme boli spokojní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v LE PALMISTE resort odporučujeme

Strava
Strava pestrá a chutná

Služby hotela
len uteráky sme si požičali, ostatné služby sme nevyužívali. Páčilo sa nám, že upratovačka ktorá mala nastarosťmnašu izbu bola ústretová a ochotná

Pláž
Verejná pláž v Trou aux Biches bola OK. Plne vybavená.

Robert Brnák, 08.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 30.12.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování celkově mensi hotel ale vše skvělé uklizené vybavené několikrát denně pokojový servis. Vše perfektní doplněné atd

Strava
Jídla bylo vždy dostatek a roste na rozmanitost

Služby hotela
Masáže i denní animace.

Pláž
Čistá ohraničená zabezpečená vybavena coby kamenem dohodil od baru :-)

Jan Rudolf, 06.01.2020, Dátum pobytu: 22.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,2 Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i prirodu, hory a poznat jinou kulturu. S cestovni kancelar ale nedoporucuju dovolenou absolvovat. Meli jsme velmi spatnou zkusenost s delegatem primo na miste a prisli diky nemu o nemale penize! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mensi hotel, jednoduse vybaveny, bez deti. Ciste pokoje, kazdy den uklidova sluzba, velmi pratelsky personal. Moznosti vyziti primo v ramci hotelu. Na plazi a u bazenu dostatek lehatek, kazdy den ciste plazove rucniky.

Strava
Upravena mauricijska strava pro evropsky jazyk. Snidane stejne kazdy den, ale velky vyber z jidel sladkych i slanych. Cerstve ovoce, stavy. Vecere napadite, kazdodenni nabidka ryb a morskych plodu. S jidlem v okolinich restauracich se to neda srovnat, ale asi nejlepsi hotelove jidlo, co nabizi all inclusive co jsem zazila.

Služby hotela
Personal je opravdu ochotny, mily, porad se o nas nekdo staral, ptal se jestli jsme spokojeni. Moznost zajit do malinke posilovny, take male Spa primo v hotelu, slapadla, kurzy vareni, kreolstiny a dalsi vyziti. Na recepci si muzete domluvit vylet, objednat taxi, atd. V ramci arealu hotelu je i obchod se suvenyry. Kazdy vecer ziva hudba a nejaky bazar s mistnimi vecmi.

Pláž
Plaze v ramci hotelu jsou ciste, udrzovane, na verejnych plazich to neplati vzdy, prece jen mistni kultura je jina.

Anonym, 20.11.2019, Dátum pobytu: 29.10. - 14.11.2019
Oblasť: Maurícius Maurícius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)