Recenzie hotelov
Mexiko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Z pobytu jsme měli velmi dobrý dojem (i když rozpačitém začátku z hlediska ubytování) a pobyt můžeme doporučit.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Z pobytu jsme měli velmi dobrý dojem (i když rozpačitém začátku z hlediska ubytování) a pobyt můžeme doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v jednotlivých 3-podlažních budovách po 6 dvoulůžkových pokojích s balkonem na každém podlaží. Velká nepříjemnost byla po příjezdu 30. ledna navečer a po našem uvedení do přiděleného pokoje (2614), kde byly pro 3 dospělé osoby, uvedené ve woucheru od CK, jen 2 postele. Po reklamaci na recepci nám po dohadování přivezli cca do 2 hod. přistýlku - lehátko pro "dítě", vnuka 15 let s výškou 189 cm, což nebylo dle smlouvy, kde byly uvedeny 3 dospělé osoby!! Následují den 31,ledna jsme problém dále řešili v recepci při schůzce se zástupkyní CK "Mexikočesky" , kde byla po delší diskuzi domluvena výměna pokoje na následují den tj. 1.února (nové č.pokoje 2002) se 3 postelemi, tj. prakticky až 3 den pobytu. To jsme se měli dostavit do recepce se zavazadly v 10 h. dopoledne. Z naší iniciativy jsme cca po 1 hodině této dohody v recepci ověřili prostřednictvím pokojské bloku, kde se nacházel pokoj 2002, že tento pokoj jej již zcela uvolněný a byl i uklizen cca ve 13 h . Nato jsme šli znovu do recepce, jestli se do něj můžeme ještě týž den přestěhovat, avšak v recepci nám oznámili, že to z nějakých důvodů nejde a že pokoj bude k dispozici až skutečně další den tj. dle původní domluvy s delegátkou 1.února v 10 h, což nás velmi rozčílilo, protože celý další den u pláže byl ztracen. Dostavili jsme se tedy se zavazadly 3. den v 10 h v sobotu 1.února do recepce, kde nám bylo řečeno, že se můžeme přestěhovat až v 15 h.Po rázné výměně názorů s recepcí jsme se vrátili čekat do původního pokoje 2614 (vzdálenost od recepce cca 500 m) a teprve po 14 h jsme obdrželi klíč od nového pokoje 2002. Tím chceme poukázat na naprostou neschopnost recepce vyhovět hostům jejich oprávněným nárokům, čímž dokázali znechutit začátek pobytu. Ubytování ve 3 dospělých na původně 2-lůžkovém pokoji neodpovídalo již pokoji Superior na hotelu 5*, ale budiž, člověk tam netráví celý den a slouží to hlavně na přespání. Podstatný nedostatek zřejmě všech pokojů v hotelu je neodvětraná koupelna se záchodem.

Strava
Ke stravě nelze mít žádných připomínek, byl velmi pestrý výběr jídel k snídani, obědu i večeři včetně veškerých nápojů. Stravování i obsluha v restauracích výborná.

Služby hotela
Hotel je velmi dobře udržovaný včetně okolí hotelových objektů, velmi čistý. Velmi dobrá i dopravní obsluha v rámci hotelu elektrickými vozíky pro více osob při větších vzdálenostech k jídelnám a recepci atd. Poněkud méně příjemné bylo zavlažování s přidáváním vody z čističky odpadních vod, kdy byl cítit zápach. To na druhou stranu musí být z ekologického hlediska hodnoceno kladně.

Pláž
Pláž čistá, udržovaná, dostatek lehátek i slunečníků, přístup k moři dobrý. Rovněž čisté a udržované bazény a okolí, dobrý servis plážových ručníků, plážových barů.

Jan Ondruch, 13.02.2020, Dátum pobytu: 30.1. - 10.2.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Velmi pohodová dovolená

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pohodová dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování velmi dobré , ale odpovídá spíše 4* .

Strava
strava byla velmi dobrá a rozmanitá

Služby hotela
kvalitní hotel s dobrým a ochotným personálem.

Pláž
na pláž je zde doprava autobusem , ale je to pohoda a pláž je kvalitní.

Jaroslav Tesárek, 31.01.2020, Dátum pobytu: 13.1. - 28.1.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Riu Lupita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená zatím nejúžasnější, kterou jsme zažili, Mexiko je nádherná země a Bahia Principe Grand Coba je nádherný resort. V resortu pobíhá...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená zatím nejúžasnější, kterou jsme zažili, Mexiko je nádherná země a Bahia Principe Grand Coba je nádherný resort. V resortu pobíhá mnoho nosálů, kteří jsou docela krotcí, dále potom aguti, mývalové a mnoho leguánů, spousta různých druhů ptáků, vily jsou umístěny v dobře udržované tropické zahradě, mnoho kokosových palem, nádherných květin (některé máme u nás jako pokojovky) živé ploty z pokojových ibišků.Doporučuji určitě výlety za Mayskými památkami, koupání v cenote (krápníkové jeskyně) a nádherná je návštěva vesničky v pralese, se šamanem a ukázkami života dnešních potomků Mayů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V příjemných dvoupatrových vilách, pokoj opravdu velký , hezky vybavený, obrovská vysoká postel s kvalitní matrací, v minibaru cola, fanta, voda, pivo, vše denně doplněno a v rámci all inclusive zdarma, na pokoji také kávovar, žehlící prkno a žehlička, velká koupelna s hydromasážní vanou, úklid každý den převlečená postel, doplněny hygienické potřeby, klimatizace tichá.

Strava
Neskutečné ! Tak rozmanité stravování ani snad není možné. Snídaně spousta druhů uzenin, jamon šunka, uzený losos, kaviár, různé druhy chorizza, mnoho druhů klobásek, skvělá smažená slanina, vejce na všechny možné způsoby, na přání připravované omelety, pečivo, sendviče, sýry, výborné přírodní šťávy a džusy, samozřejmě něco i z mexické kuchyně, na své si přišli i milovníci sladkých snídaní, nápoje ke snídani , obědu i večeři nosí číšník.

Obědy a večeře opět něco neuvěřitelného. Všechny možné světové kuchyně, různé druhy masa, výborné steaky, různé polévky, saláty , spousty ovoce, sladkostí, mnoho druhů ryb, slávky na všechny možné způsoby, různé druhy krevet, velké mušle, kalamáry, krabi, mořské ovoce, výborné pizzy, na přání připravované těstoviny s ingrediencemi dle vlastního výběru, vynikající a rozmanité sushi, spousta ovoce, sladkostí, zeleninových salátů. Mnoho barů a restaurací u pláže, u bazénů. Výborné alko i nealko koktejly, spousta druhů alkoholu, ale ne jak je zvykem třeba v Egyptě, ale nápoje jsou originály (whisky, vodky, rumy, samozřejmě tequilla, sekt, vína, nealko nápoje . Je dobré určitě využít nabídku ala carte restaurací, byli jsme v Le Gourmet restauraci, výborné jídlo (třeba jehněčí kotletky s langustou, výborný lososový krém), potom jsme byli v Mexické, dobré fajitas v horké pánvi, Brazilská je obdoba našeho Ambienta Brazileira, ale slabší nabídka a vepřové se nedalo rozžvýkat. Zato japonská restaurace, kde jsme měli teppanyiaki, je opravdu zážitek. Neskutečná show kuchaře, to rozhodně stojí za to vidět a jídlo vynikající.

Služby hotela
Hotel se o klienty opravdu stará, spousta různých sportovních vyžití, služby animátorů, v komplexu je i velká hala s programem, každý večer tematické představení, např rock, vystupuje docela kvalitní kapela s company. V areálu je sport bar, kde na 12 velkoplošných obrazovkách se dá sledovat asi každý sport, v Haciendě doňa Isabela je možnost shlédnout fiestu, to je ale myslím zpoplatněno.

Pláž
Resort Coba má svojí pláž, kam Vás odveze vláček, kterých jezdí velké množství ca každých 10 minut. Kromě toho je možné zajet vláčkem do loby Tulum, tam je výhoda velké restaurace u pláže, baru a vodního baru, a bazénů (samozřejmě na pláži Coby jsou bary také) Kromě toho je ještě pláž pro Luxury resort Sian-ká-an a Akumal, kde Vás nikdo nevyhodí, ale neplatí tam pásky all inclusive z Coby a Tulumu a Premieru (tzn. že v barech a restauracích Vás neobslouží) Je to luxusní resort, kde jsou ubytováni klienti 18 + (bez dětí) Pláže jsou nádherné s bílým pískem, osušky a lehátka zdarma v dostatečném množství, ve vodě spousta rybiček, u pláže Sian -ká-an jsou nejlepší, jsou tam koráli a rybiček jak v akváriu, ve vodě vedle Vás běžně plavou pelikáni.

Jan K., 29.01.2020, Dátum pobytu: 14.1. - 26.1.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Hotel: Gran Bahia Principe Coba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,8 Super,luxusní dovolená

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super,luxusní dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné,čisté,pokoje v průměrné kvalitě

Strava
Super na 1*****

Služby hotela
Vše OK jediný nedostatek celé dovolené nedostupnost wifi což je v dnešní době považováno za velké minus.Wifi je dostupné jen v jediné části z 5hotelu a to pouze od 10-17.30hod,jinak lze zakoupit za 12dolarů na den,ale funguje pouze v pokoji,kde celý den stejně nejste,takže je do zbytečné.

Pláž
krásná,čístá,lehátek vždy dostatek.

Martina Hase, 20.01.2020, Dátum pobytu: 4.1. - 15.1.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Barceló Maya Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Báječná dovolená splňující naše očekávání

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená splňující naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dle našich požadavků.

Strava
Široká nabídka formou bufetu a nabídka několika restaurací ala carte. Nabídka místní i mezinárodní kuchyně. Senzační zážitek

Služby hotela
Služby hotelu perfektní

Pláž
Krásná písčitá pláž, průzračná voda. Výborný plážový bar.

Blanka, 03.12.2019, Dátum pobytu: 17.11. - 30.11.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Hotel: Gran Bahia Principe Coba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená neměla chybu, krásné ubytování ve velkém resortu, kterýí se nacházel v upravené džungli. Žilo tady s námií plno zvířátek -....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená neměla chybu, krásné ubytování ve velkém resortu, kterýí se nacházel v upravené džungli. Žilo tady s námií plno zvířátek -. nosáli, opičky, pro děti malá zoologická zahrada. Plno barů, restaurací k dispozici, jídlo výborné. Personál milý a ochotný, nebránil se sem tam nějakému tomu dolaru.

Večer pěkné animační programy. Moře teplé, pláž udržovaná, jen místy bylo v moři hodně hnědých řas.

Dají se podnikat pěkné výlety za památkami starých Mayů. Rozumný poměr cena/výkon. Zobraziť celú recenziu

Eva Kožoušková, 03.12.2019, Dátum pobytu: 16.11. - 28.11.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Sandos Caracol Eco Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Určitě doporučuji absolvovat dovolenou v Mexiku, neskutečné památky, neuvěřitelná pracovitost a ochota personálu a lidí v oblasti ,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě doporučuji absolvovat dovolenou v Mexiku, neskutečné památky, neuvěřitelná pracovitost a ochota personálu a lidí v oblasti ,

vynikající služby místní agentury Mexikočesky. Pár mínusů a upozornění: Neskutečná dlouhá a nepříjemná celní prohlídka ve Frankfurtu n/M při zpáteční cestě. Netuším proč jsme členy EU?? Na výletech pozor na to, že v autobusech je klimatizace nastavena na 17 stupňů. Mexičani se snaží všemožně vycházet tímto ,,gringos" z USA.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný menší hotel Viva Azteka , veškeré služby výborné. Pouze všude přítomná vlhkost na pokojích a minimální možnost někam mokré věci pověsit. Personál se ale enormně snaží, výborný úklid a čistota. Spoustu stromů a zeleně, aguti, nosálové, veverky, ještěrky a kočky v areálu- úžasné.

Bohužel při objednání v Praze nás nikdo neinformoval, že v části hotelu probíhají stavební úpravy a hned vedle se kompletně přestavuje hotelový komplex.

Strava
Plno jídla a pití od rána až do noci, doporučuji navštívit restaurace alacarte - orientální a mexickou ( v Hotelu Viva Maya) . Bohužel je škoda, že větší část potravin pro hotelové řetězce pochází z USA.

Služby hotela
Výborné, ale je nutné počítat, že se jedná o menší hotel a například velkolepé divadelní představení je možné navštívit v cca 400 metrů vzdáleném hotelu Viva Maya, který je dvojnásobný. Ale i místní program v tomto menším hotelu je kvalitní a stojí za to se ho zúčastnit.

Pláž
Denně upravovaná, perfektní lehátka pod palmou. Ale pozor, pláž je písčitá a rozhodně není vidět na dno při vlnách. Na potápění za rybkami je potřeba si dojet dále.

Michal, 29.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 23.10.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Azteca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená byla výborná, na to že mimo sezónu, počasí bylo nádherné. Celkově jsme si to užili.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla výborná, na to že mimo sezónu, počasí bylo nádherné. Celkově jsme si to užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování rozhodně neodpovídá 5*, ale tak celkově pokoj jsme využili minimálně. Nicméně spíše kategorie 3*. Pokoje mají to nejlepší za sebou.

Strava
Klasická de facto stejná jako evropská. Každý den nějaká mexická specialita. Nicméně nic extra a člověk se toho taky přejí.

Služby hotela
Personál byl bezchybný, dává restauraci ten správný punc, usměvavý, ochotný a úžasný.

Pláž
Přístup k pláži no pokud bydlíte nahoře tak jako my, tak je to doopravdy kus cesty a člověk rád využije hotelového vláčku, aby ho popovezl. Nicméně pláž byla znečištěna řasama, bylo to hodně cítit, jeden den se tam nebylo vůbec být a v moři se nedalo koupat vůbec, právě kvůli řasám. To jsme si vynahradili, až v Playa del Carmen.

Anonym, 09.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Super dovolenka a ešte lepší hotel.Hotel odporúčam ľuďom čo majú radi zábavu,hudbu atd.Kazdy deň pri bazénoch...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka a ešte lepší hotel.Hotel odporúčam ľuďom čo majú radi zábavu,hudbu atd.Kazdy deň pri bazénoch hudba,animacie,súťaže.Obsluhuju vás aj pri lehatkach.Od bazénov pár metrov je pláž a more.Pri hoteli je aj taký kamenný breh.Vedla je hneď hotel Riu caribe my sme mohli využívať služby oboch hotelov.Mozno pre niekoho môže byt pláž sklamaním je menšia na taký veľký hotel ale môžte využiť tu vedľa.Nam úplne stačila. Mali sme aj šťastie pretože pláž bola čistá alebo minimum rias.V takom Tulume by ste sa nedostali do mora toľko rias na pláži a vo vode.Priroda my to neovplyvníme. Večerné animácie začínajú neskôr 21.45 ešte predtým sú animácie pre deti a živá hudba.Raz párty na pláži,inokedy párty v bazéne.V hoteli sú aj vilky tzv Adults only kde majú svoj vlastný bazén a vlastnú reštauráciu.Sport bar je otvorený 24 hod. Som veľmi náročný klient ale tento hotel si neviem vynachvalit.Do centra je to busom 10 min.Autobus stojí 12 pesos na osobu,je jedno koľko zastaviek sa zveziete.Napr od hotela k diskotéke Coco bongo dvaja sme platili 24 pesos - taxi opačná cesta do hotela 250 pesos s taxíkom.Peniaze nemeniť na hoteli bol tam najhorší kurz. Môžte platiť aj americký dolár,ale ja si vždy mením na mexické pesos.Nedaleko hotela sú prístavy kde sa dostanete loďou na ostrov Isla Mujeres.Takze ti odvážni čo sa dohovoria anglicky radšej si obehať všetko sami vyjde to oveľa oveľa lacnejšie ako výlety objednáne cez cestovku.Na začiatku Cancúne sú ruiny El rey Archaeological Zóne za malé vstupné si môžte pozrieť ruiny s množstvom leguánov.Predsa má napadlo jedno negatívum a to sú tie výlety cez cestovky -stoja nehorázne peniaze-my sme síce boli cez nemecké cestovku ale ceny sú isto podobne.Najvacsie sklamanie pre mna bolo prírodná rezervácia chránená unescom Sian Kaan 190 e na osobu a videli sme jedného krokodíla jednu korytnačku a troch delfínov a pár vtákov.Tento výlet som si vybrala lebo má dobre recenzie a veľa ľudí ho odporúča ale ja nie :) voľne žijúce zvery čo znamená,že buď ich uvidíte alebo neuvidíte :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme izbu Juniorsuite Seaview na 12 poschodí - nádherný výhľad. Izba veľká,priestranná, v izbe vaňa umývadla -wc je separátne aj sprchovací kút. V skrini žehlička aj zehliaca doska. Upratovali každý deň,aj keď sme každý deň nechali tringeld nie vždy urobili niečo s uterákov.V izbe dve postele. Na balkóne stôl stoličky aj popolník.

Strava
Neviem si vynachváliť stravu v tomto hoteli.Mam pochodenych dosť 5* luxusných hotelov ale strava v tomto hoteli je perfekt.Vecere môžte jesť aj v iných reštauráciách bez poplatku buď si miesto rezervujete,usadia vás aj bez rezervácie ak budú mat voľne -tam samozrejme sa už necháva vyšší tringeld.

Služby hotela
Služby hotela veľmi dobre vždy nápomocní,mili,ochotní

Pláž
Pláž čistá minimum rias voda krásna tepla.Na schnorchlovanie tam nič nie je, nič neuvidíte :)

Anonym, 13.05.2019, Dátum pobytu: 24.4. - 4.5.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Riu Palace Peninsula

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)