Recenzie hotelov
Mexiko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Celkově nemám hotelu ani okolí co vyčíst, dovolenou jsme si užili, jediné z čeho jsme byli nepříjemně zklamání byly služby delegátky...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově nemám hotelu ani okolí co vyčíst, dovolenou jsme si užili, jediné z čeho jsme byli nepříjemně zklamání byly služby delegátky německé cestovní agentury, která se nám ukázala pouze jeden den na 20 minut a poté nereagovala na zprávy a vesměs nám byla k nicemu. Navíc nám nedala kompletní informace. Druhá věc pak byla, ze jsme si museli sami dohledávat jaké potřebné doklady musíme mít vyplněné pro vstup do Mexika, které je nutné vyplnit on-line. Čekala bych, ze tuto informaci s nějakým odkazem obdrzim přímo od cestovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní, personal vstřícný.

Strava
Strava formou švédských stolů, pestrá

Služby hotela
Co se týče služeb hotelu, všichni jsou tam sehraní, opravdu se tam o člověka postarají.

Pláž
Pláž byla přímo u hotelu hned za bazénem. V této oblasti mají trochu problém s řasami, ale každý den to tam odklízí, takže to člověka vůbec netrápí. Moře bylo teplé a čisté, celkový dojem z moře super.

Martina Rauchová, 07.10.2021, Dátum pobytu: 19.9. - 4.10.2021
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Ocean Maya Royale

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,2 Krásná dovolená,možnost projet si celou majskou riviéru,navštívit cenotes. Hotel rozlehlý ale příjemný v krásné zahradě. Potkáte tu...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená,možnost projet si celou majskou riviéru,navštívit cenotes. Hotel rozlehlý ale příjemný v krásné zahradě. Potkáte tu zvířata a prostředí je krásné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velký,sprcha také,prostorný balkon. Zařízeno bylo standartně,žádný luxus ale vkusné ,čisté a hezké.

Strava
Strava pestrá,obědy,večeře steaky z několika druhů ryb a mas. Sushi,polévky,opravdu velký výběr všeho,vždy minimálně 8 druhů juice.Velký výběr ovoce i zákusků.Přes den jsou u bazénu super stánky na hotdogy a burgery ( i vegetariánské ),plus palačinky.

Tady opravdu si vybere každý

Služby hotela
Velká spokojenost,vše co potřebujete zařídí,my si půjčovali auto přes hotel. Moc milý personál a přístup.

Pláž
Přístup na pláž super,lehátek bylo taky hodně,obsluha chodí i na pláž. My ale bohužel byly v červenci a moře byla samá řasa. Takže koupat v moři se moc nedalo. Jinak vše čisté,uklizené.

Martin Černý, 14.08.2021, Dátum pobytu: 29.5. - 9.6.2021
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Catalonia Playa Maroma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,6 Moc hezky hotel , příjemný personal, čisté okolí všude béhaji zvižatka- déti mély obrovskou radost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezky hotel , příjemný personal, čisté okolí všude béhaji zvižatka- déti mély obrovskou radost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý pokoj, vždycky doplnéna lednička. Dobře vybaven.

Strava
Jídlo super. Nejvic mi chutnaly suší.

Služby hotela
Prrsonal hotelu profesionální vždycky ochotný poradit , a pomoc

Pláž
Kvůli velkému množství řas byl jsem sklamanej pláži, a moře prvni 3 dni

Yuriy Karpusevych, 19.07.2021, Dátum pobytu: 7.7. - 16.7.2021
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Bahia Principe Luxury Akumal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Resort je jedním slovem úžasný,je tam vše co potrebuje ke skvělé dovolené aniž by jste ho museli opustit,je tak rozlehlý že nám rtrvalo...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Resort je jedním slovem úžasný,je tam vše co potrebuje ke skvělé dovolené aniž by jste ho museli opustit,je tak rozlehlý že nám rtrvalo 10 dni ho prozkoumat,jediné rozčarováni bylo že vlastně neni v Tulumu,jak jsme si mysleli,ale vedle vesnicky Akumal a do Tulumu je to 20 km.Pro rodiny s dětmi take super,děstke bazény,hřiště,možnost hlidání dětí.Opravdu na naše poměry luxus.Rozhodně doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré,velika postel,koupelna,dostatečně velika skříň,lednice,trezor,ķresilka se stolečkem a dvoukřeslo.

Strava
Výborná,zastoupeni všech kuchyní,veliky výběr a vse skvělé.

Služby hotela
Nadstandartní,u Američanů běžné pro Evropana mile překvapeni.

Pláž
Pláže krásné s bílým pískem,bohužel v době kdy jsme byli připlouvala tráva ale zaměstnanci každý den neúnavně pláže uklizeli.

Ludmila Knopová, 25.05.2021, Dátum pobytu: 8.5. - 22.5.2021
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkový dojem naprosto úžasné

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem naprosto úžasné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v domcích naprosto skvělé a dostačující pohodlná postel i klimatizace a trezor v ceně zájezdu.

Strava
Strava skvělá. Večeře byly tematické vždy věnované nějaké zemi třeba italský večer španělský večer mexický večer a tak dále. Bylo opravdu z čeho vybírat

Služby hotela
Služby hotelu byly také skvělé až na wifi, která i přesto že je inzerována na lobby baru zdarma není vůbec nikde zdarma . Nutno zaplatit buďto 12 dolarů za den nebo 45 za týden. My vyřešili koupí sim karty. Toto jedině bych vytkla.

Pláž
Nádherná a čistá. Když náhodou připluly řasy ihned naběhli zaměstnanci a pláž čistili. vstup do moře pozvolný a jen písek který ani přes pravé poledne vůbec nepálí. Lehátek na pláži je dostatek , neni nutno si privstát a dávat ručníky jak je zvykem v jiných destinacích

Martina Lišková, 03.03.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 28.2.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Occidental Allegro Playacar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 10 doporučuji, vše skvělé, čisté a hodné lidičky, naprosto dokonalé

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
doporučuji, vše skvělé, čisté a hodné lidičky, naprosto dokonalé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj byl romanticky výhled na moře, naprosto dokonalý. bar na pokoji, super koupelna skvělá.ručníky měnili.

Strava
strava bezkonkurenční

Služby hotela
super!!!!! se vším nám vyšli vstříc úsměvem

Pláž
čistá, bíly písek nemá chybu

Pavel Šmíd, 25.02.2020, Dátum pobytu: 13.2. - 21.2.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Riu Cancun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,2 problémy v přepravě přes Atlantik, ikdzž jsem byl ubezpečován, že vzdálenosti mezi jednotlivými ředani sedadel v letadle budou dostatečné...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
problémy v přepravě přes Atlantik, ikdzž jsem byl ubezpečován, že vzdálenosti mezi jednotlivými ředani sedadel v letadle budou dostatečné tak u společnosti jsem se skoro nevešel na svou sedačku, měřím 192 cm Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré ikdyž výhled z okna byl v 1.patře do klimatizace

Strava
dobrá

Služby hotela
dobré, mimo placeného wifi - 12USD/den . I na Kubě v horším hotelu byla zdarma

Pláž
malá a v bezprostřední blízkosti plavební dráhy lodí

Libor Jalůvka, 23.02.2020, Dátum pobytu: 5.2. - 13.2.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Occidental Costa Cancún

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Hotel Paradisus la Esmeralda je vhodný především pro rodiny s dětmi od 1/2 do 6 let. My jsme cestovali s 13 letým vnukem a protože jsme...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 1 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Paradisus la Esmeralda je vhodný především pro rodiny s dětmi od 1/2 do 6 let. My jsme cestovali s 13 letým vnukem a protože jsme nesměli navštěvovat polovinu restaurací a bazénů určených pouze pro dospělé, tak nám zůstaly k dispozici pouze prostory pro malé děti a tím velký hluk a bazény 70 cm hluboké.

Hotel je vzdálen od centra Playa de Carmen cca 7km, je nutno jezdit taxi.

Hotel je vhodný

1. pro rodiny s malými dětmi do 6 let

2. pro dospělé kterým stačí lehátko u bazénu a nechtějí pláž Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je poměrně dobře vybaven a pokoje prostorné. I když jsme zaplatili za 3 dospělé osoby náš pokoj byl vybaven pouze dvoulůžkem a přistýlkou pro malé dítě. Reklamaci nám hotel neuznal neboť jejich dospělá osoba je od 18 let. Proč jsme tedy platili plnou sazbu za 3 dospělé osoby?

Strava
Strava byla velmi rozmanitá, jídlo chutné a znamenité. Byli jsme velmi spokojeni

Služby hotela
Služby jsme nevyužívaly neboť mimo wellness nic nebylo nabízeno.

Pláž
Hotelová pláž velmi špatná, nedalo se jít do moře po celou dobu našeho pobytu. Museli jsme docházet na městskou pláž abychom se vykoupali čisté a průzračné slané vodě. O této skutečnosti nás informovali ostatní účastníci, kteří si na základě této informace zvolili jiný hotel.

Pavel N., 20.02.2020, Dátum pobytu: 4.2. - 16.2.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Paradisus La Esmeralda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

hotelová pláž 1 fotografia

Celkom: 9,2 Jedna z nejlepších destinací, kde jsem kdy byl, ve srovnání Jamajka- Negril, USA Miami Beach, Thajsko Kho Samed a pod

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna z nejlepších destinací, kde jsem kdy byl, ve srovnání Jamajka- Negril, USA Miami Beach, Thajsko Kho Samed a pod Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá 5*, K dispozici klimatizovaná posilovna, 2 bazény pro dospělé, bazén pro děti a dětské brouzdaliště, na pokoji trezor zdarma, lednice, fén na vlasy, u bazenu i na pláži dostatek lehátek, ručníky k bazénu i na pláž zdarma.

Strava
Kvalita stravy v pořádku, ale výběr jídel je celkem malý, neodpovídá hotelu 5* ve srovnání třeba s hotely 5* v Egyptě nebo Tunisku, výběr jídel je spíše jako v hotelu 3*.

Služby hotela
Celkový dojem z hotelu je více než OK, je příjemné, že personál si nevynucuje spropitné, jako třeba personál hotelů na Jamajce, v Turecku, Egyptě nebo Tunisku. Většina ubytovaných u baru nedávala žádné spropitné a číšníci se pořád usmívali. V hotelu byli nejčastěji ubytováni lidé z Jižní Ameriky - Argentina, Peru, Brazílie, dále lidé z USA, Kanady, téměř žádní z Ruska ani z Evropy.

Pláž
Pláž i vstup do moře čistý, avšak místy v mělké vodě rostla na dně vodní tráva, člověk se bál do trávy stoupnout, aby tam něco živého nebylo, třeba krab nebo hvězdice .

Miroslav Kubáč, 17.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 13.2.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dos Playas Beach House by Faranda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Z pobytu jsme měli velmi dobrý dojem (i když rozpačitém začátku z hlediska ubytování) a pobyt můžeme doporučit.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Z pobytu jsme měli velmi dobrý dojem (i když rozpačitém začátku z hlediska ubytování) a pobyt můžeme doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v jednotlivých 3-podlažních budovách po 6 dvoulůžkových pokojích s balkonem na každém podlaží. Velká nepříjemnost byla po příjezdu 30. ledna navečer a po našem uvedení do přiděleného pokoje (2614), kde byly pro 3 dospělé osoby, uvedené ve woucheru od CK, jen 2 postele. Po reklamaci na recepci nám po dohadování přivezli cca do 2 hod. přistýlku - lehátko pro "dítě", vnuka 15 let s výškou 189 cm, což nebylo dle smlouvy, kde byly uvedeny 3 dospělé osoby!! Následují den 31,ledna jsme problém dále řešili v recepci při schůzce se zástupkyní CK "Mexikočesky" , kde byla po delší diskuzi domluvena výměna pokoje na následují den tj. 1.února (nové č.pokoje 2002) se 3 postelemi, tj. prakticky až 3 den pobytu. To jsme se měli dostavit do recepce se zavazadly v 10 h. dopoledne. Z naší iniciativy jsme cca po 1 hodině této dohody v recepci ověřili prostřednictvím pokojské bloku, kde se nacházel pokoj 2002, že tento pokoj jej již zcela uvolněný a byl i uklizen cca ve 13 h . Nato jsme šli znovu do recepce, jestli se do něj můžeme ještě týž den přestěhovat, avšak v recepci nám oznámili, že to z nějakých důvodů nejde a že pokoj bude k dispozici až skutečně další den tj. dle původní domluvy s delegátkou 1.února v 10 h, což nás velmi rozčílilo, protože celý další den u pláže byl ztracen. Dostavili jsme se tedy se zavazadly 3. den v 10 h v sobotu 1.února do recepce, kde nám bylo řečeno, že se můžeme přestěhovat až v 15 h.Po rázné výměně názorů s recepcí jsme se vrátili čekat do původního pokoje 2614 (vzdálenost od recepce cca 500 m) a teprve po 14 h jsme obdrželi klíč od nového pokoje 2002. Tím chceme poukázat na naprostou neschopnost recepce vyhovět hostům jejich oprávněným nárokům, čímž dokázali znechutit začátek pobytu. Ubytování ve 3 dospělých na původně 2-lůžkovém pokoji neodpovídalo již pokoji Superior na hotelu 5*, ale budiž, člověk tam netráví celý den a slouží to hlavně na přespání. Podstatný nedostatek zřejmě všech pokojů v hotelu je neodvětraná koupelna se záchodem.

Strava
Ke stravě nelze mít žádných připomínek, byl velmi pestrý výběr jídel k snídani, obědu i večeři včetně veškerých nápojů. Stravování i obsluha v restauracích výborná.

Služby hotela
Hotel je velmi dobře udržovaný včetně okolí hotelových objektů, velmi čistý. Velmi dobrá i dopravní obsluha v rámci hotelu elektrickými vozíky pro více osob při větších vzdálenostech k jídelnám a recepci atd. Poněkud méně příjemné bylo zavlažování s přidáváním vody z čističky odpadních vod, kdy byl cítit zápach. To na druhou stranu musí být z ekologického hlediska hodnoceno kladně.

Pláž
Pláž čistá, udržovaná, dostatek lehátek i slunečníků, přístup k moři dobrý. Rovněž čisté a udržované bazény a okolí, dobrý servis plážových ručníků, plážových barů.

Jan Ondruch, 13.02.2020, Dátum pobytu: 30.1. - 10.2.2020
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)