Recenzie hotelov
Cancún - Mexiko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Super dovolenka a ešte lepší hotel.Hotel odporúčam ľuďom čo majú radi zábavu,hudbu atd.Kazdy deň pri bazénoch...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka a ešte lepší hotel.Hotel odporúčam ľuďom čo majú radi zábavu,hudbu atd.Kazdy deň pri bazénoch hudba,animacie,súťaže.Obsluhuju vás aj pri lehatkach.Od bazénov pár metrov je pláž a more.Pri hoteli je aj taký kamenný breh.Vedla je hneď hotel Riu caribe my sme mohli využívať služby oboch hotelov.Mozno pre niekoho môže byt pláž sklamaním je menšia na taký veľký hotel ale môžte využiť tu vedľa.Nam úplne stačila. Mali sme aj šťastie pretože pláž bola čistá alebo minimum rias.V takom Tulume by ste sa nedostali do mora toľko rias na pláži a vo vode.Priroda my to neovplyvníme. Večerné animácie začínajú neskôr 21.45 ešte predtým sú animácie pre deti a živá hudba.Raz párty na pláži,inokedy párty v bazéne.V hoteli sú aj vilky tzv Adults only kde majú svoj vlastný bazén a vlastnú reštauráciu.Sport bar je otvorený 24 hod. Som veľmi náročný klient ale tento hotel si neviem vynachvalit.Do centra je to busom 10 min.Autobus stojí 12 pesos na osobu,je jedno koľko zastaviek sa zveziete.Napr od hotela k diskotéke Coco bongo dvaja sme platili 24 pesos - taxi opačná cesta do hotela 250 pesos s taxíkom.Peniaze nemeniť na hoteli bol tam najhorší kurz. Môžte platiť aj americký dolár,ale ja si vždy mením na mexické pesos.Nedaleko hotela sú prístavy kde sa dostanete loďou na ostrov Isla Mujeres.Takze ti odvážni čo sa dohovoria anglicky radšej si obehať všetko sami vyjde to oveľa oveľa lacnejšie ako výlety objednáne cez cestovku.Na začiatku Cancúne sú ruiny El rey Archaeological Zóne za malé vstupné si môžte pozrieť ruiny s množstvom leguánov.Predsa má napadlo jedno negatívum a to sú tie výlety cez cestovky -stoja nehorázne peniaze-my sme síce boli cez nemecké cestovku ale ceny sú isto podobne.Najvacsie sklamanie pre mna bolo prírodná rezervácia chránená unescom Sian Kaan 190 e na osobu a videli sme jedného krokodíla jednu korytnačku a troch delfínov a pár vtákov.Tento výlet som si vybrala lebo má dobre recenzie a veľa ľudí ho odporúča ale ja nie :) voľne žijúce zvery čo znamená,že buď ich uvidíte alebo neuvidíte :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme izbu Juniorsuite Seaview na 12 poschodí - nádherný výhľad. Izba veľká,priestranná, v izbe vaňa umývadla -wc je separátne aj sprchovací kút. V skrini žehlička aj zehliaca doska. Upratovali každý deň,aj keď sme každý deň nechali tringeld nie vždy urobili niečo s uterákov.V izbe dve postele. Na balkóne stôl stoličky aj popolník.

Strava
Neviem si vynachváliť stravu v tomto hoteli.Mam pochodenych dosť 5* luxusných hotelov ale strava v tomto hoteli je perfekt.Vecere môžte jesť aj v iných reštauráciách bez poplatku buď si miesto rezervujete,usadia vás aj bez rezervácie ak budú mat voľne -tam samozrejme sa už necháva vyšší tringeld.

Služby hotela
Služby hotela veľmi dobre vždy nápomocní,mili,ochotní

Pláž
Pláž čistá minimum rias voda krásna tepla.Na schnorchlovanie tam nič nie je, nič neuvidíte :)

Anonym, 13.05.2019, Dátum pobytu: 24.4. - 4.5.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Riu Palace Peninsula

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Super dovolenka,Mexiko je nadhera.Hotel je top !!!

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka,Mexiko je nadhera.Hotel je top !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme izbu Juniorsuite Seaview,boli sme na 12 poschodi.Vyhlad s balkona nadhera,prilozim aj fotky.V izbe su dve postele,stol,stolik,maly gauc,vana.V skrini je zehlicka a zehliaca doska,sprchovaci kut je separat aj toaleta je separat.Na balkone stolik,stolicky aj popolnik.Izba je dost velka,pekna.Upratovali kazdy den,vzdy sme nechavali tringeld 20pesos ale nie vzdy urobili nieco s uterakov.

Strava
Tak strava v tomto hoteli je top!!! mam toho vela pochodene hlavne luxusne 5* hotely ale tento hotel a strava nieco uzasne.Dokonca je to prvy hotel kde som si dala sunku a salamu,uz len na pohlad vyzerali dobre.Bolo tam vsetko mozne rozne druhy masa,ovocie,morske plody jednoducho vsetko mozne.Mohli sme sa najest aj inych restauraciach,bud si rezervujte do predu miesto,mozte ist aj bez rezervacie ak bude v tej danej restauracii volne miesto tak vas usadia.Samozrejme tam sme uz nechavali vyssie prepitne.

Služby hotela
Sluzby hotela super,ustretovi,mili,ochotni niet co vytknut.Mozte vyuzivat aj vedlajsi hotel riu caribe-my sme tam neboli,pretoze nas hotel bol perfektny nic nam nechybalo.Pri bazenoch vzdy hudba ,animacie, sutaze.Vecerne animacia tiez velmi dobre,samozrejme v reci spanielsky a anglicky.Dva dni sme mali problem s kartou do izby,viackart sme sa nemohli dostat do izby ale riesili to hned,kartu od izby nemat v blizkosti napr mobilu.Aby som nezabudla hotel je plny americanov,aby sa nejako zle spravali som nepostrehla,ziaden bordel alebo nieco take.Musim povedat ze hotel je skor pre aktivnych ludi co chu zabavu,hudbu atd urcite nie vhodny pre tych co chcu totalny klud.Bolo tam aj vela rodin s detmi dokonca tam v bazene mali nejaku detsku party.Pre tych co chu navstivit slavnu disko schow-je to sice drahe ale radsej si objednajte VIP s rezervaciou stola ako keby ste mali stat ako sardinky v konzerve,kedze kazdu noc navstivi tuto diskoteku tisic ludi aj viac.Musim povedat ze vylety su velmi drahe na sk pomery-my sme boli sice cez CK,ale myslim ze sk ceny daleko neusli.

Pláž
Plaz v tomto hoteli moze byt pre niekoho sklamanim.Pred hotelom plaz na tak obrovsky hotel sa moze zdat ze mala-ale od bazenov k moru mate 1 minutu,takze raz bazen,raz more.Na pravej strane je taky kamenny breh pomedzi su aj take mini zakutia,pre niekoho kto chce sukromie,su aj kamenne schody takze v pohode sa dostanete tiez do mora.Da sa povedat ze my sme mali stastie lebo sme nemali ziadne riasy alebo minimum.Ked som videla ine oblasti napr.Tulum tak tam by ste sa do mora nedostali take mnozstvo rias na plazi aj v mori.Komu sa zda plaz mala mozte vyuztit hned vedlajsi hotel.

Anonym, 11.05.2019, Dátum pobytu: 24.4. - 4.5.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Riu Palace Peninsula

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

dekoracia s uterakov 5 fotografií

Celkom: 9 Příjemný rodinný hotel přímo u krásné čisté a denně udržované pláže.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný rodinný hotel přímo u krásné čisté a denně udržované pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné a čisté pokoje. Vybavení - lednice, TV, klimatizace, fen, žehlička, dostatek úložných prostor.

Strava
Strava velmi rozmanitá, vybere si každý. Dostatek ovoce, zeleniny, různé druhy skvěle připraveného masa, rozmanité přílohy. Při obědě dózy s různými druhy sladkostí pro děti.

Služby hotela
Na velmi dobré úrovni. Personál velmi vstřícný.

Pláž
Nádherná a denně udržovaná.

Dagmar Jiříčková, 30.01.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 23.1.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dos Playas Beach House

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celá dovolená se nám moc líbila a byli jsme se vším moc spokojeni.Výlety po okolí super.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celá dovolená se nám moc líbila a byli jsme se vším moc spokojeni.Výlety po okolí super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní je standartní,čisté,plně dostačující.Nádherná zahrada

Strava
Strava byla moc dobrá,každý den změna,stále doplňované,jídlo i pití moc dobré

Služby hotela
Personál celkově moc ochotný

Pláž
Pláž a moře nádherné-pravý Karibik

Eva R., 01.02.2018, Dátum pobytu: 19.1. - 29.1.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dos Playas Beach House

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byla to zatím nejkomfortnější dovolená jakou jsme absolvovali.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to zatím nejkomfortnější dovolená jakou jsme absolvovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velký moderně zařízený, Minibar zdarma a denně doplňován! Z balkónu nádherný výhled do bazénového areálu, na vyhlídkovou otočnou věž a částečně i na moře. Z chodby nádherný výhled na moře a navíc automat na výrobu ledu.

Strava
Strava byla vynikající, zvláště všechny ovocné šťávy byly lisovány z ovoce, žádné práškové. Jídla nebyla typicky mexicky ostrá, ale k dispozici byla ochucovadla, kterými se dala dochutit (pálivost apod.) Navíc v areálu hotelu zdarma jídelny mexická, italská a asijská. Bylo nutné se ráno nahlásit na recepci z důvodů rezervace. My byly 2x v mexické a 1x v italské a opět vynikající!!

Služby hotela
Neměli jsme žádné podstatné výtky, snad jen recepční pracují pomaleji, než bývá obvyklé. Velmi kvalitní denní animační a večerní kulturní programy. V prostoru u Loby baru navíc hráli denně pianista doprovázený basovým kytaristou. Využívali jsme i dobře vybaveného fit centra. . Hotelový bazén byl nejen příjemně teplý (28 st.), ale i přístupný od 8. do 22. hodin. Všichni zaměstnanci byli mimořádně milí a vstřícní ! Z ČR jsme byli jedinými účastníky.

Velkou výhodou hotelu je blízkost vyhlídkové věže s otáčivou plošinou, stanoviště pirátských lodí nabízející noční vyjížďky a přístaviště lodí jezdících na ostrovy Conzumel a Mujerez.

Pláž
Pláž je kousek od bazénu i od jídelny. Je poměrně velká, většina lehátek pod palmami. Prostor na koupání je ale menší, zato zde nebývají vlny.Občas moře vynášelo na pobřeží trávu, ale byla pravidelně uklízena. Plážový bar fungoval bezvadně. Lehátek je dostatek.

Oldřich Lhoták, 03.05.2017, Dátum pobytu: 11.4. - 19.4.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Occidental Costa Cancún

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

výhled z balkónu 6 fotografií

Celkom: 10 Mohu napsat, že dost cestujeme, ale tento hotel předčil naše očekávání. Vyloženě luxusní hotel a nač si vzpomenete to tam najdete....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Mohu napsat, že dost cestujeme, ale tento hotel předčil naše očekávání. Vyloženě luxusní hotel a nač si vzpomenete to tam najdete. Doslova nás rozmazlovali. Na dotazy ráda odpovím. Můj email LA012@seznam.cz Zobraziť celú recenziu

Anonym, 11.03.2017, Dátum pobytu: 15.2. - 2.3.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Super dovolenka-Hotel je cca 20 minut od letiska.Oproti hotelu golfove ihrisko/cez cestu/s krokodilmi.Pri hoteli nie je nic,na nakupy si...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka-Hotel je cca 20 minut od letiska.Oproti hotelu golfove ihrisko/cez cestu/s krokodilmi.Pri hoteli nie je nic,na nakupy si musite vziat taxi alebo bus,v hoteli vam poradia.Samozrejme bus stoji 10 pesos na osobu a taxi zaplatite cca 200-300 pesos.Taxiky su hned pri hotely.Kludne si vezmite eura,zmenia vam bez problemov/na euro bol lepsi kurz ako na dolar,Euro bolo 20,30 pesos a dolar bol len 19 pesos.Platit mozte bud ich pesos alebo dolarom./POZOR NA FALOSNE PENIAZE/ vacsinou 50 bankovky-dokonca aj v hoteli nam dali falosne.Dohovorite sa anglicky,spanielsky,taliansky.Nakupne centra+luxusne obchody/ceny ako v nemecku/ my sme si vzali bus a isli nakupovat medzi domacich,je to sice dalej ale aj ceny su nizsie.Domaci ludia mili,ochotni,vzdy poradili.Predajcovia vas lakaju do obchodov ale slusne podakovat,odmietnut-mate pokoj-nie ako v Turecku,ze vas z obchodu nepustia.Ceny mozte handlovat,ale neprehanat s tym,nie kazdy vyjde v ustreti.Po plazi tak isto chodia predavaci,predavaju cigary,okuliare,sosky atd,pre zeny pekne koralky/my sme nakupili az az/ V hoteli oproti recepcii je kutik kde si mozte objednat vylety.Pri bazenoch kazdy den animacie,sutaze atd,v bazene je bar.Od bazena par metrov a ste na plazi-v pravo aj v lavo sprchy,wc-takze blizko pri bazene aj pri plazi./cestou na wc mozte stretnut aj leguana/ Vylety k pyramidam atd sme neboli lebo to bolo dost daleko/3 hod.cesta/ plavanie delfinmi cca 140 e.Boli sme cez nemecku cestovnu kancelariu.Kto je dobrodruzny typ a dohovori sa tak vobec by som neobjednavala cez cestovky nieco,bud u domacich alebo na vlastnu past.Rodiny s detmi samozrejme radsej si objednajte cez cestovku vylety.Asi 15 minut chodze od hotela su take zrucaniny,kde je vela leguanov volne pohybujucich sa-je tam minimalne vstupne.Pocasie-teplo 28,29 stupnov-sem tam ukazovalo dazd ale na koniec vobec neprsalo,prinajhorsom trochu mrholilo vecer par minut. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izbu by som hodnotila normalny standart,satnik-v satniku trezor,zupany,vesiaky,zehlicka,zehliaca doska.V izbe TV,stol,stolik,pohovka,kanvica na kavu,caje.My sme mali izbu z balkonom na prvom poschodi ale vyhlad bol pekny.Nie vsetky izby su z balkonmi.Pre fajciarov-popolnik ziadny/pouzit kvetinac z balkona alebo priniest vlastny popolnik/ Su tam aj vily -tie su uz vacsie 2 umyvadla,vana aj sprchovaci kut,bazen pod vilou.Izby upratovali kazdy den,vzdy nieco pekne urobila z uterakov/upratovacke sme nechavali 20pesos kazdy den/

Strava
Stravy som sa obavala najviac,ale nobolo treba,vsetko mozne dokonca aj rezen,ryby,sushi,no vsetko mozne.Boli sme aj v mexickej restauracii v hoteli-celkom fajn-taky minimalizmus na tanieri :) V meste sme neboli v ziadnych restauraciach takze povedat neviem.Do konca je tam niekde restauracia/trochu drahsia/ kde mozte krmit krokodili-ako presne sa vola neviem info vam daju v hoteli.

Služby hotela
Sluzby hotela hodnotim na dobrej urovni,nemam co vytknut.

Pláž
Plaz bola cista,pekny biely piesok,more super teple a ta farba...Na plazi taktiez ziadny popolnik,ale ludia fajcili,plaz rano cistili vzdy./trochu dalej bol hotel kde bolo na plazi vela ludi a vela bordelu,takze plaz v tomto hoteli ok.More bolo bez rias,ciste ani voda nebola hlboka.Akurat co boli tak vlny-raz vacsie inokedy mensie.Servis chodi aj po plazi a prinesie drinky az k leatku-par metrov od plaze je aj bar.

Anonym, 26.02.2017, Dátum pobytu: 6.2. - 16.2.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Iberostar Cancun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

vyhlad s balkonu 26 fotografií

Celkom: 6,4 Mexiko jako takové mě co se týče moře trochu zklamalo. Tam kde je tyrkysová voda, tam je hromada lidí. Isla Mujeres - plno lidí, stín...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Mexiko jako takové mě co se týče moře trochu zklamalo. Tam kde je tyrkysová voda, tam je hromada lidí. Isla Mujeres - plno lidí, stín zdarma - neexistuje. Co stálo za to je výlet na Chichen Itza a Cenote Ik-Kil. Měli jsme slovenskou průvodkyni a musím říct, že luxusní výlet.

Po cestě do centra Cancunu jsme narazili na krokodýli v laguně Nichupte, stojí za foto. Nákupy doporučují v nákupním centru Chedraui v Cancunu. Super ceny, jen Tequilu doporučuji naproti v obchůdku Mexican Outlet. Vedou i malé a jako suvenýr jsou super.

Asi už bych nemusela znovu do stejného hotelu, ale vcelku spokojenost za ty peníze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jako takové nebylo špatné, ale co mě tedy iritovalo, bylo že na záchodě nebylo prkýnko. Přes delegátku jsme se snažili, aby nám jej zařídili, ale do konce pobytu jsme se ho ani tak nedočkali. Jinak hotel menší, málo lidí, což bylo bezva. Krásná udržovaná zahrada. Hned vedle hotelu obchůdek a přístav na protější ostrov Isla Mujeres.

Strava
All inclusive - Jídlo bylo rozdělení do témat jako Mayská, Americká, Italská...Bohužel se opakovala a mísila. Jinak docela uspokojivé. Občas chyběly pohárky na nealko. Koktejly (Piňa colada, Cuba Libre, Miami vice, Mojito...) výborné, barmani i číšníci slušní, usměvaví a pracovití aniž by z vás chtěli něco vysát. Nosí drinky až na pláž a v těch polobotkách, klobouk dolů. Během dne pizza dle vaší chutě, hamburger, hotdog, špagety...

Služby hotela
Všichni na jedničku s hvězdičkou, jen tedy uklízečky stály za nic. Ručníky občas donášely až v půl desáté večer. Byli jsme čtyři pokoje a ve dvou případech se stalo, že zmizela půlka voňavky, což bylo zvláštní. Úklid každý den, ale žádná sláva. Jen zameteno, ustláno...nic, co by stálo za extra dýška. Ručníky na pláž byly dostupné jen občas, většinou je neměli, proto jsme brali normálně z pokoje, kterých jsme měli dost. Animační programy byly krátké, ale zajímavé. Největší zážitek byl z Mariachi.

Pláž
Každý den uklízeli. Některé dny byla voda krásně tyrkysová a někdy bohužel plná řas a zakalená. Nejspíš za to mohlo období, kdy jsme se tu vyskytovali. Byl tu bar u pláže, sprchy, bazény...Moc hezké.

Hned vedle hotel Riu, přeplněný a všude kameny, skály...takže spokojenost na té naší straně.

Kateřina M., 31.10.2016, Dátum pobytu: 13.10. - 23.10.2016
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dos Playas Beach House

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Pláž 5 fotografií

Celkom: 9,4 \Skvělá dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
\Skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný, čistý a dobře vybavený pokoj, úklid několikrát denně. Hotel se nachází v zahradě s tropickými rostlinami, vyhlídka na Karibik, ráno vás budí zpěv ptáků a šumění moře. K dispozici je několik bazénů - možnost hraní míčových her nebo ping pongu v bazénu, koktejlový bazén, venkovní vířivka.

Strava
Velký výběr možností stravování, mezinárodní i místní, vždy čerstvé a velmi chutné, velká ochota personálu.

Služby hotela
Pouze all inkluziv. Nabídka lázeňských procedur, tělocvična, nabídka výletů a sportovních aktivit. Denně zábavný program, dětský klub.

Pláž
Krásná pláž s bílým pískem, několikrát denně čištěná, dostatek lehátek a slunečníků, pláž se nachází ihned u hotelu, k dispozici plážový bar, hřiště na plážový volejbal, možnost vodních sportů a aktivit.

Jiřina N., 25.07.2016, Dátum pobytu: 9.7. - 21.7.2016
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Už po príchode do hotela sa nás ujali a v priebehu 20 minút sme boli na izbe. Na izbe kávovar, s čajmi a kávami. Minibar s občerstvením....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Už po príchode do hotela sa nás ujali a v priebehu 20 minút sme boli na izbe. Na izbe kávovar, s čajmi a kávami. Minibar s občerstvením. Izby denne upratovali, Personál veľmi milí. Cena podstate odpovedá a vrele odporúčam Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby denne upratovali, Personál veľmi milí. Postele veľké, kúpelňa na solidnej úrovni, čisté

Strava
Veľmi pestrá, pri boxoch neustále prítomná čašníčka alebo čašník. Po príchode do jedálne vás služba uviedla k stolom. Občas malý neporiadok ale hneď nabehli upratovači.

Služby hotela
Keď som objednal automobil je nutná VISA karta zlata mimo EUROPU. Objednávka prebehla absolútne bez problémov. Nepožadujú plnú nádrž ale to čo tam je. Peniaze nevracajú za neprejazdené pohonné hmoty.

Jetsky priamo na pláži cca 50 USD/30 min. Obchod-market, suvenír, trošku predražené.

Každý večer program, 3 bary fungovali v kuse. Po 24 hodine bar s malou reštauráciou na 1 poschodi k dispozicii....v cene. cca pr 25 ludi

Pláž
V celku čistá, upratovavali od riasov a zelene, lehátka v cene.

Jozef N., 16.07.2016, Dátum pobytu: 5.1. - 15.1.2015
Oblasť: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Occidental Costa Cancún

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií