Recenzie hotelov
Playa del Carmen - Mexiko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 S dovolenou celková spokojenost včetně výletu, bohužel další výlet na ostrovy nám byl zrušen údajně pro silný výtr, prostředí hotelu...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou celková spokojenost včetně výletu, bohužel další výlet na ostrovy nám byl zrušen údajně pro silný výtr, prostředí hotelu krásné a udržované, služby výborné, na pláži stále volná místa, dobré animační programy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, záleží jaký pokoj dostanete, bohužel mi měli pokoj v přízemí v rohu hned proti SPA a asi patřil k těm horším (porovnávali jsme se spolucestujícími), denně uklid, všude čisto, doporučujeme vzít sebou repelent, zejména u pokojů v přízemí. Jinak hotel pěkný a příjemný s krásnou zahradou

Strava
Velice dobrá a pestrá, každý si vybere, bohatý bufet, dostatek ovoce, obsluha v restauraci velice dobrá

Služby hotela
Služby na úrovni a bez připomínek, ve všem se snaží vyjít vstříc

Pláž
pláž pěkná a čistá, občas na břehu chaluhy, které jsou odklízeny. Jediná velice špatná věc je zaparkování cca 60 lodí přímo u pláže hotelu. Pokud nechcete plavat u lodí musíte cca 200 metrů bokem, kde je moře již volné. Hned u pláže i přístup do bazenu a výřivek.

Vladimír Wimmer, 10.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 5.12.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Reef Coco Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Super dovolenka dlhá cesta ale s tým sme počítali.pocasie nádherné

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka dlhá cesta ale s tým sme počítali.pocasie nádherné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel bol perfektný úplná spokojnost

Strava
Super.trosku slabšie na dezerty ale vyvazilo to ovocie

Služby hotela
Služby hotela super.spolupraca z delegátmi nič moc tam by som mala čo vytknúť.

Pláž
Pláž čistá

Silvia B., 03.12.2018, Dátum pobytu: 21.11. - 29.11.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Catalonia Riviera Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Nezáujem,neochota delegáta!

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nezáujem,neochota delegáta! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvele

Strava
Skvela

Služby hotela
Ok

Pláž
Pekna

Miroslav Kozáček, 18.10.2018, Dátum pobytu: 5.10. - 15.10.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená nádherná

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená nádherná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Dobrá

Služby hotela
Výborné

Pláž
Nic moc

Andrej Makuňa, 04.07.2018, Dátum pobytu: 23.6. - 1.7.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Celkom: 9 Dovolenka bola super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo OK, čistota veľmi dobrá, upratovacia služba stále viditeľná a v činnosti

Strava
veľmi dobrý výber, každý večer venovaný nejakej medzinárodnej kuchyni

Služby hotela
stále nejaké aktivity počas dňa, využili sme aj služby druhého hotela siete Iberostar

Pláž
pláž kazila celkový dojem z dovolenky, veľa naplavených chalúh, ktoré nebol manažment hotela schopný dať odpratať počas 14 dní - tmolili sa pri tom jeden, dvaja zamestnanci, ktorí najskôr vytvárali kopy, a potom sa ich snažili zakopať, čo sa im evidentne nedarilo. Pri vedľajších hoteloch využívali ťažkú techniku a pláž vyzerala neporovnateľne.

Jana S., 12.04.2018, Dátum pobytu: 25.3. - 8.4.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Iberostar Quetzal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborné

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Viřívku na pokoji jsme nevyužili. Nebyl čas

Strava
Tematické večeře

Služby hotela
Ochotný a usměvavý personál

Večerní programy

Pláž
Přímo před hotelem. Donos nápojů až k lehátku

Anonym, 08.02.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Playacar Palace Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Za ty peníze jsme čakali něco jiného. Pláž nebyla vůbec hezká, moře špinavé, hnědé. Když jsme šli po pláži k jiným vedleším hotelům, tak...

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze jsme čakali něco jiného.

Pláž nebyla vůbec hezká, moře špinavé, hnědé. Když jsme šli po pláži k jiným vedleším hotelům, tak tam bylo moře už krásné, tam byl ten pravý Karibik. Byli jsme hodně zklamáni. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Pláž nebyla vůbec hezká, moře špinavé, hnědé. Když jsme šli po pláži k jiným vedleším hotelům, tak tam bylo moře už krásné, tam byl ten pravý Karibik. Byli jsme hodně zklamáni.

Miroslava C., 25.01.2018, Dátum pobytu: 12.1. - 22.1.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (3)

Celkom: 7,2 Moc pěkná rodinná dovolená. Hotel přátelský k dětem, vše v hotelu bezbariérové. Ochotný milý personál. Krásné teplé moře, pěkná čistá...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkná rodinná dovolená. Hotel přátelský k dětem, vše v hotelu bezbariérové. Ochotný milý personál. Krásné teplé moře, pěkná čistá pláž s bílým pískem. Výborný program na pláži. Každý den jiný. Často živá hudba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování starší. Do pokoje se nás vešlo 5, ale bylo to tam těsné. Jen jedna skříň se třema policema nedostačující. Každý den dobře uklizené. Vše čisté. Na přistýlce, což byla rozložená sedačka se nedalo spát. Tlačily tam příčky do zad, tak jsme sedačku složili a spali jsem na dvou manželských postelích.

Strava
V hlavní jídelně bylo dostatek jídla a pití. Výborné bílé víno, možnost šumivého vína každý den. Výborné čerstvé ovocné šťávy každý den k snídani. Hodně druhů a také čerstvé mléčné ovocné koktejly. Velké množství ovoce a zeleniny, zeleninových salátů. Denně krevety, mušle a kalamáry, ale pořád na stejný způsob. Denně pizza několik druhů, moc dobrá. 3 druhy polévek - výborné. Jídlo výborné, ale bohužel každý den úplně to samé. Několik restaurací a la carte. Navštívili jsme jenom asijskou. Nadšení. Kvalitní zmrzliny.

Služby hotela
Služby výborné. Úklid pokoje výborný. Obsluha v restauracích výborná a milá. Na recepci milí. Dva krát nás zastavili v hotelu a ptali se nás, jestli jsme spokojení. Protože nám CK neposkytla žádného delegáta, koupili jsme si výlet do Chichen Itzá přímo v hotelu a vše proběhlo podle našeho očekávání. Všechny služby navíc se na závěr pobytu hradily na recepci. Jak výlet tak třeba zaplétání copánků našim holčičkám.

Pláž
Krásný bílý písek. Moře teplé a průzračné. Někdy vlny, to byla pro nás zábava. Pokud přišly vlny moře se někdy trošku zakalilo u břehu nebo připluly chaluhy, ale brzy to přešlo. Na pláži palmy, tak když někdo vyhledával stín, mohl se schovat. Každý den program na pláži. Živá hudba, tance,..Kousek od hotelu krátkou procházkou přírodní pláž se skálama a zeleným pralesem. Nádhera.

Aleš M., 22.01.2018, Dátum pobytu: 7.1. - 17.1.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Sandos Playacar Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,6 Fantastická dovolená, hrozně milý a ochotný personál, perfektní služby

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolená, hrozně milý a ochotný personál, perfektní služby Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krásný pokoj, každý den čisté osušky

Strava
Výborné a rozmanité jídlo, kde si každý vybere

Služby hotela
perfektní servis

Pláž
krásná pláž, moře je dlouho mělké, krásně teplé, nejsou žádné medůzy, jediný problém, že se naplavují chaluhy, ale stále je uklízí

Anonym, 18.05.2017, Dátum pobytu: 1.5. - 10.5.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená v Mexiku byla opravdu úžasná, klidně bych sem jela znovu. Příjemní lidé, bělostné pláže a nádherné památky, 15 dní zde je málo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Mexiku byla opravdu úžasná, klidně bych sem jela znovu. Příjemní lidé, bělostné pláže a nádherné památky, 15 dní zde je málo :-) Za mne nejhezčí dovolená a to už jsem něco nacestovala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je výborný, eco resort, jak už napovídá je mezi mangrovníky a pobíhají zde volně zvířata, opice , želvičky nosáli atp. Je to nádherné místo jako stvořené k odpočinku. U recepce vybudovaný senot a další laguny, kde se lze i projet na lodčce, perfektně vymyšlené a k tomu i přizpůsobený mayský program. Pokoj mi na přání hotel umístil blízko pláže, tak i za to dávám plusové body. Areál je opravdu rozlehlý a chvilku trvalo než jsem se zde zorientovala. Určitě doporučuji pro pobyt s dětmi, kde je úžasný aqua pak.Zažila jsem tu oslavu prvního jarního dne, bylo to perfektní.

Strava
Několik restaurací, strava výborná, za mne nejlepší mexická restaurace jak strava, tak nejpříjemnější personál, který na konci pobytu připravil i malé překvapení.Vybere si každý.

Služby hotela
perfektní, vše čisté , uklizené, pokud se vyskytl problém, všichni okamžitě pomohli a vyřešili.

Musím vyzvednout chování místních oproti jiným destinacím, kteří nečekají až něco dostanou a pak se teprve věnují klientům, zde je to právě naopak. Dělají to s radostí.

Pláž
pláž nádherná bílá, lehátek dostatek, není třeba chodit ráno s ručníkem předem, vždy si místo najdete. Jediné mínus je mělké moře, nedá se plavat a kamenité dno.

Marie Ondráčková, 03.05.2017, Dátum pobytu: 11.3. - 26.3.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Sandos Caracol Eco Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)