Recenzie hotelov
Playa del Carmen - Mexiko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto hotela sa urcite vratim. 10 uzasnych dni vratane Vianoc a Silvestra. Zabavy a aktivity rozneho druhu. Okrem iného sa po rezorte volne pohybovali rozne zvieratka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemám čo vytknúť. Izby boli utulne a upratovane kazdy den. Nechybala kvetinova vyzdoba, resp. rozne vytvory z uterakova v podobe zvierat.

Strava
Strava bola rozmanitá od výmyslu sveta. Okrem hlavnej reštaurácie Hacienda tam boli ďalšie "a la carte", ktoré bolo mozne navstivit po predchadzajucej rezervacii. V baroch ci uz pri bazene alebo v hlavnej budove v lobby bol siroky vyber alko aj nealko, kokteijly ake ste mozno este nikdy neochutnali.

Služby hotela
Celkovo sluzby na vysokej urovni. Hotel je "only adults" tak aj samotny program, o ktory sa kazdy den starali animátori (pri bazene aj vecerny program v amfiteatri) bol uzasny a nikdy sme sa nenudili. Urcite si kazdy najde ten svoj druh zabavy ci uz kludnej alebo viac odvaznej a blaznivej.

Pláž
Cista, upravena. Aj ked sa po dazdi objavili na plazi riasy, zamestanci hotela sa snazili plaz vycistit co najskor.

Zuzana M., 08.01.2019, Dátum pobytu: 21.12.2018 - 1.1.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Ocean Maya Royale

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 8,4 Jde o exklusivní resort s širokou nabídkou možných sportovních aktivit, tenisu, zumby, aquaaerobicu a jiných, v lednici je každý den...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jde o exklusivní resort s širokou nabídkou možných sportovních aktivit, tenisu, zumby, aquaaerobicu a jiných, v lednici je každý den doplněna základní škála nápojů, jídlo pití all inclusive. Krásné jsou procházky po pláži, je možno dojít až do Playa del Carmen, ca za 1,5-2 hodiny. Kdo chce mít klid, musí si ho najít, často hraje do ca 17ti hlasitá hudba, ... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez námitek, o pořádek postaráno

Strava
Výborná, je možné si např. objednat langustu za 600 Peso.

Služby hotela
Viz výše

Pláž
Bezpečná, bez kamenů a ježků.

Milena C., 07.01.2019, Dátum pobytu: 10.12.2018 - 3.1.2019
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Grand Riviera Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Mexiko jsme zvolili proto, abychom poznali kulturu původních obyvatel a Karibské moře, což se nám splnilo. Před Vánocemi jsme vyjeli na...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Mexiko jsme zvolili proto, abychom poznali kulturu původních obyvatel a Karibské moře, což se nám splnilo.

Před Vánocemi jsme vyjeli na dovolenou do země, která je od nás velmi vzdálená. To znamená, že již první hodiny dovolené jsou velmi náročné. Celkově jsme ve dvou letadlech na cestě tam strávili 13,5 hodiny, zpátky to bylo o něco méně. Je dobré se seznámit s leteckými společnostmi, se kterými poletíte. Mohou se lišit rozsahem poskytovaných služeb a váhovým limitem zavazadel. Proto je důležité se na cestu lépe připravit. Při přestupu nesmíte mít vodu, kterou jste si koupili na letišti předchozím.

Počasí jsme měli jako na houpačce, někdy tam bylo jako v prádelně a z toho jsme dva dny chodili ráno a večer ve svetrech. Běžné jsou v tomto období krátké přeháňky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se nachází v příjemném prostředí, všechny budovy jsou umístěny v tropické zeleni. Žijí tady milá zvířátka, leguáni, veverky, spousta druhů ptáků. Hned za vstupem do hotelu je prostranství pro odpočinek pod otevřeným nebem mezi palmami a tropickými stromy. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, ale nebylo ji nutné v prosinci zapínat. Zásuvky neodpovídají našim koncovkám, proto je vhodné si s sebou vzít adaptér (dal se koupit i v prodejně v hotelu). Postele jsou velmi široké a pohodlné. Mezi vybavení pokoje patřila i televize, fén, žehlička s prknem, deštník atd.

Strava
Byla naprosto dokonalá. Každý si určitě vybere, na co má chuť. Denně byly v různých úpravách ryby, na které jsme se hodně těšili. Při snídani poskytovali velký výběr džusů. Při každém jídle nabízeli několik druhů zeleniny, různé omáčky, tropické ovoce, zákusky, zmrzlinu atd. Kuchaři před vámi restují, opékají a doslova vás rozmlsají. Velmi jsme si oblíbili pizzu, dělají ji přímo v peci v restauraci u bazénu od oběda do večeře.

Služby hotela
Služby, úklid, výměna ručníků - vše v naprostém pořádku. V areálu hotelu je v průběhu dne spousta aktivit. Například cvičení v bazénu, míčové hry na pláži, výuka různých druhů tanců, cvičení při hudbě, různé hry pro děti i dospělé, malování keramiky, výcvik na visuté hrazdě, výuka španělského jazyka atd. My jsme si oblíbili lukostřelbu. Také jsme si zdarma půjčili kola a projeli se po okolí. Je lepší si pořídit zámek, protože kolo nemůžete jen tak někde postavit. Každý večer o půl desáté začínala vystoupení, ze kterých nás upoutaly mexické lidové tance a latinské tance. Ještě je dobré upozornit, že poslední den pobytu musíte v poledne odevzdat karty od pokoje, karty na plážové ručníky a zaplatit taxu na životní prostředí. Prodloužení užívání pokoje bylo možné za příplatek asi 40 dolarů. Můžete však jít na oběd a stravovat se až do doby odjezdu. Kufry vám uschovají u recepce. Můžete se jít ještě koupat a u bazénu se osprchovat. Je dobré si vzít s sebou dostatek oblečení, neboť prádlo v pokoji neschne. Na balkoně nepověsíte šňůru a jedině na pláži, kde téměr pořád fouká, občas něco přeschne na léhátku. Je zde také zvláštní tekuté mýdlo na koupání a šampon - téměr vůbec nepění, zřejmě kvůli životnímu prostředí. O klienty se v hotelu stará hodně lidí, od ochranky až po prodejce výletů. Celodenní výlet stojí od asi 100 dolarů výše. Nasnídáte se ještě v hotelu, oběd je na výletě, večeři stihnete v hotelu. Mayské památky a cenote určitě stojí za návštěvu. Navštívili jsme historické místo na skále u moře v městě Tulum, v Cobá umístěné v džungli jsme vystoupali na pyramidu s překrásným rozhledem, v Chichen Itzá jsme obdivovali především Kukulcanovu pyramidu a zaplavali jsme si v cenote - krasové prohlubni s vodou.

Pláž
V moři jsme si zaplavali v průběhu pobytu až poslední dva dny, jinak byly pořád vlny, které přinášely mořské rostliny a vířily písek. Zaměstnanci hotelu sice každé ráno čistili pláž traktorem (je dost široká), ale za chvíli byla znovu znečištěná. Voda byla chladnější. Ovšem pohled z lehátek na bílou pláž a modré moře, pokud svítí slunce, je opravdu nezapomenutelný. Velkým zážitkem byly přelety pelikánů kolem okraje moře a jejich lov ryb. Mají určitě lepší zrak než my, protože my jsme živého tvora v moři u hotelu neviděli. Jednou jsme se vydali na celodenní šnorchlování k ostrovu s korály a rybičkami. Prodejce výletů nám ale neřekl, že když budou větší vlny, tak nás do moře nepustí. S ohledem na bezpečnost je to pochopitelné, ale termín výletu nepřeložili. Rozdali nám plovací vesty na lodi a užili jsme si to jako v lunaparku. Ostrov byl krásný přírodní park plný různých druhů ptáků.

Věra D., 20.12.2018, Dátum pobytu: 6.12. - 17.12.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)

Tulum 24 fotografií

Celkom: 9,2 Dovolená byla, až na pár drobností způsobených cestovní kanceláří, krásná.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla, až na pár drobností způsobených cestovní kanceláří, krásná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo hezké, pokoje denně čistě uklizené. Sice jsme neměly výhled na moře, ale nevadilo to. V pokojích nebylo horko, klimatizaci jsme pouštěly ojediněle. Všude okolo byly palmy a zeleň. Překvapující bylo, že v oblasti jsme nepotkaly jediného komára.

Strava
Strava v bufetové jídelně (La Terazza) byla úžasná, nepřeberné množství jídel jak pro vegetariány, tak pro milovníky masa. K snídani byly v nabídce čerstvé freshe z různých druhů ovoce a zeleniny. V rámci all inclusive jsme navštívily 3 a la carte restaurace - Mexickou, mezinárodní a Italskou. Všechny byly výborné, nejvíce nám jídlo chutnalo v mezinárodní, ovšem Mexická nabízela bezkonkurenční Margaritu :-)

Služby hotela
Personál vždy milý a usměvavý, pomohl nám rychle vyřešit jakýkoliv problém.

Pláž
Písečná pláž byla překrásná, rozlehlá, nikdy nebyla přeplněná (i když hotel měl plnou kapacitu). Bylo k dispozici spoustu lehátek jak na slunci, tak ve stínu palem. Po dešti a silném větru moře vyplavili na pláž řasy, do druhého dne ale bylo opět čisto. Moře bylo průzračné, přístup do moře dlouho pozvolný. Velké vlny.

Lenka M., 15.12.2018, Dátum pobytu: 30.11. - 10.12.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 S dovolenou celková spokojenost včetně výletu, bohužel další výlet na ostrovy nám byl zrušen údajně pro silný výtr, prostředí hotelu...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou celková spokojenost včetně výletu, bohužel další výlet na ostrovy nám byl zrušen údajně pro silný výtr, prostředí hotelu krásné a udržované, služby výborné, na pláži stále volná místa, dobré animační programy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, záleží jaký pokoj dostanete, bohužel mi měli pokoj v přízemí v rohu hned proti SPA a asi patřil k těm horším (porovnávali jsme se spolucestujícími), denně uklid, všude čisto, doporučujeme vzít sebou repelent, zejména u pokojů v přízemí. Jinak hotel pěkný a příjemný s krásnou zahradou

Strava
Velice dobrá a pestrá, každý si vybere, bohatý bufet, dostatek ovoce, obsluha v restauraci velice dobrá

Služby hotela
Služby na úrovni a bez připomínek, ve všem se snaží vyjít vstříc

Pláž
pláž pěkná a čistá, občas na břehu chaluhy, které jsou odklízeny. Jediná velice špatná věc je zaparkování cca 60 lodí přímo u pláže hotelu. Pokud nechcete plavat u lodí musíte cca 200 metrů bokem, kde je moře již volné. Hned u pláže i přístup do bazenu a výřivek.

Vladimír Wimmer, 10.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 5.12.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Reef Coco Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Super dovolenka dlhá cesta ale s tým sme počítali.pocasie nádherné

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka dlhá cesta ale s tým sme počítali.pocasie nádherné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel bol perfektný úplná spokojnost

Strava
Super.trosku slabšie na dezerty ale vyvazilo to ovocie

Služby hotela
Služby hotela super.spolupraca z delegátmi nič moc tam by som mala čo vytknúť.

Pláž
Pláž čistá

Silvia B., 03.12.2018, Dátum pobytu: 21.11. - 29.11.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Catalonia Riviera Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Nezáujem,neochota delegáta!

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nezáujem,neochota delegáta! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvele

Strava
Skvela

Služby hotela
Ok

Pláž
Pekna

Miroslav Kozáček, 18.10.2018, Dátum pobytu: 5.10. - 15.10.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená nádherná

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená nádherná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Dobrá

Služby hotela
Výborné

Pláž
Nic moc

Andrej Makuňa, 04.07.2018, Dátum pobytu: 23.6. - 1.7.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (3)

Celkom: 9 Dovolenka bola super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo OK, čistota veľmi dobrá, upratovacia služba stále viditeľná a v činnosti

Strava
veľmi dobrý výber, každý večer venovaný nejakej medzinárodnej kuchyni

Služby hotela
stále nejaké aktivity počas dňa, využili sme aj služby druhého hotela siete Iberostar

Pláž
pláž kazila celkový dojem z dovolenky, veľa naplavených chalúh, ktoré nebol manažment hotela schopný dať odpratať počas 14 dní - tmolili sa pri tom jeden, dvaja zamestnanci, ktorí najskôr vytvárali kopy, a potom sa ich snažili zakopať, čo sa im evidentne nedarilo. Pri vedľajších hoteloch využívali ťažkú techniku a pláž vyzerala neporovnateľne.

Jana S., 12.04.2018, Dátum pobytu: 25.3. - 8.4.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Iberostar Quetzal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborné

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Viřívku na pokoji jsme nevyužili. Nebyl čas

Strava
Tematické večeře

Služby hotela
Ochotný a usměvavý personál

Večerní programy

Pláž
Přímo před hotelem. Donos nápojů až k lehátku

Anonym, 08.02.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Playacar Palace Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)