Recenzie hotelov
Riviera Maya - Mexiko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Obrovský resort, ve kterém můžete strávit celou dovolenou a nevytáhnout paty, protože je tak rozsáhlý, že je stále co objevovat.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Obrovský resort, ve kterém můžete strávit celou dovolenou a nevytáhnout paty, protože je tak rozsáhlý, že je stále co objevovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušné a v Karibiku průměrné. Pokoje jsou starší a tomu také ubytování odpovídá, ale denně vyměněné ručníky i ložní prádlo odpovídá kvalitě uvedených služeb. Doporučujeme

Strava
Obrovský výběr, i když za 11 dnů se trochu omrzí, ale to je nevýhoda all inclusive. Hotel však nabízí několik tematických restaurací, které výběr rozšíří. Zároveň i výběr nápojů a to jak alko, tak i nealko je obrovský. Moc doporučujeme

Služby hotela
Spousta různých možností, které jsme většinou ani nevyužili. Personál hotelu je neuvěřitelně milý, ochotný a usměvavý, nepotkali jsme jediného zaměstnance, který by se na nás mračil.

Pláž
Krásný jemný písek. Naplavené řasy, které bohužel trápí celé pobřeží poloostrova se pracovníci hotelu snaží odklízet a vesměs se jim to daří, pouze větší kusy korálů trošku znesnadňují vstup do moře, jinak pohádka.

Hana K., 20.12.2018, Dátum pobytu: 2.12. - 12.12.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Grand Palladium Colonial Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Tato dovolena, tento hotel, tato destinace, ty služby hotelu atd - vse splnilo nad ocekavani.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolena, tento hotel, tato destinace, ty služby hotelu atd - vse splnilo nad ocekavani. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejhezčí ubytovani ve kterem jsme kdy byli

Strava
Stravu takove urovni jsme nikde nezazili

Služby hotela
Neuveritelny servis

Pláž
Nadhera

Zuzana R., 04.06.2018, Dátum pobytu: 15.5. - 27.5.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: The Royal Suites Yucatán

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byli jsme ze zájezdu velmi nadšeni. Skvělá destinace vhodná jak na válení na pláži, u bazénu nebo i na výlety po okolí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme ze zájezdu velmi nadšeni. Skvělá destinace vhodná jak na válení na pláži, u bazénu nebo i na výlety po okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc pěkné, čisté. denně uklizené.

Strava
Jídlo zde bylo to nejlepší, které jsem kde ochutnala. Výběr kuchyní naprosto impozantní. Škála jídel neskutečná. Vybere si zde opravdu každý. Vše čerstvé a velmi chutné. Každý den jiné zaměření (Francie, Itálie, Mexiko, apod.)

Služby hotela
Velmi dobré. Každý hovořil velmi anglicky. Na všem se dalo domluvit. Jediné co bych vytkla bylo ranní obsazování lehátek. Každý si obsadil lehátko ručníkem a objevil se tam až odpoledne. Takže téměř půl dne bylo 60% lehátek nevyužitých a zároveň nepoužitelných.

Pláž
Bohužel v našem termínu se na pláži objevila neskutečná kvanta vyplavené mořské trávy. Což samozřejmě nevytýkám hotelu, jejich staff se snažil co se dalo tuto trávu odklízet pomocí bagrů. Jinak byly pláže čisté, každý den uklizené od smetí, připravené pro nové opalovací komando.

Dominika J., 12.03.2018, Dátum pobytu: 27.2. - 8.3.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,2 velmi sa mi pacilo a bola som spokojna, hlavne servis hotela

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
velmi sa mi pacilo a bola som spokojna, hlavne servis hotela Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovanie na urovni, cistota a krasne prostredie

Strava
personal ochotny a poradi so vsetkym, nikdy som nedostala odpoved NIE

Služby hotela
profesionalita a ochota pomoct

Pláž
ciste okolie a pekne prostredie

Katarína P., 13.02.2018, Dátum pobytu: 30.1. - 6.2.2018
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,8 Zajimava lokalita, pekne ubytovani, ciste teple more, dobre potapeni na nedalekem ostrove Cozumel, zajimava oblast na vylety

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zajimava lokalita, pekne ubytovani, ciste teple more, dobre potapeni na nedalekem ostrove Cozumel, zajimava oblast na vylety Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelovy komplex kvalitni, dobre udrzovany, dobre sluzby, dobre stravovani. Z meho pohledu az moc veliky komplex.

Strava
Dobra vsestranna strava

Služby hotela
V dnesni dobe jsem nepochopil internet za poplatek, jinak dobre

Pláž
Hotel ma vlastni peknou plaz s palmami, dostatek lehatek, fungujici obsluha na plazi, PADI zakladna v hotelu, siroka moznost ruznych vodnich sportu

Radek Strnad, 08.05.2017, Dátum pobytu: 24.4. - 4.5.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Barceló Maya Palace Deluxe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,2 Zajímavá destinace, poměrně hodně turisticky exponovaná. 4 denní putování po Mayských památkách bylo velmi zajímavé.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zajímavá destinace, poměrně hodně turisticky exponovaná. 4 denní putování po Mayských památkách bylo velmi zajímavé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní hotel, perfektní služby. Z pohledu Středoevropana neskutečně velký, cesta z pokoje na pláž trvala cca 20 min.(5 min. chůze a 15 min. vláčkem), takže hlavně nic si nezapomenout !

Strava
Mexické jídlo asi nepatří k vrcholům světové gastronomie, přesto stojí za to ho ochutnat. Mexickému vínu rozlévanému v hotelích se raději vyhněte. Pokud narazíte na hotelu na "Italskou restauraci", nečekejte, že dostanete opravdové italské jídlo. Pravděpodobně v něm bude místo Oregana Koriandr.

Služby hotela
Perfektní, pravděpodobně jsou již vycvičeni od náročných amerických turistů.

Pláž
Hezká, poněkud našlapaná, ale byly velikonoce, tedy vrchol sezóny, možná je to jindy lepší. Na šnorchlování to nebylo, koupací zóny ohrazeny bójemi a plavčíci dost nekompromisní. Pokud se popojde mimo pláže hotelu (v našem případě měla hotelová pláž několik kilometrů !), je to lepší.

Petr, 26.04.2017, Dátum pobytu: 17.4. - 22.4.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Luxury Bahia Principe Sian Ka'an

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pro nás to byla první návštěva Mexika, ze které jsme nadšení. Kromě pobytu v resortu jsme využili možnosti jednodenních výletů a zažili...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pro nás to byla první návštěva Mexika, ze které jsme nadšení. Kromě pobytu v resortu jsme využili možnosti jednodenních výletů a zažili tak ještě něco navíc. Ale ani plážoví či bazénoví povaleči v tomto resortu nepřijdou zkrátka! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá dané kategorii. Ocenili jsme rozlehlost komplexu, klidné prostředí, upravené okolí, každodenní úklid pokoje s výměnou ručníků a doplněním minibaru. Pokoje jsou prostorné s dostatkem místa pro uložení kufrů. Snad jediná věc, se kterou je třeba počítat, je nutnost zakoupit trezor na pokoji - platili jsme 5 USD za den. Příjemným překvapením byla žehlička s žehlicím prknem v šatní skříni.

Strava
Strava v hotelu byla v rámci programu all inclusive spíše ultra all inclusive! Ve společné restauraci Yucatán byl nejširší výběr jídel od snídaně po večeři, včetně široké nabídky nápojů, speciální výživy - bezlepkové, diabetické, výběru světových kuchyní - denně sushi, čínská kuchyně, mexická, italská,... Vybrat si musí opravdu každý.

Pokud se nechcete v době oběda zdržovat a chcete zůstat na pláži, máte k dispozici menší restauraci s omezeným, ale i tak dostačujícím výběrem jídel. Nápoje všeho druhu jsou k mání během celého dne na různých místech komplexu, takže se nemusíte vzdalovat od pláže nebo bazénu nebo čekat na určitou hodinu (jak tomu bývá v různých evropských destinacích). Důležitá byla také hygiena při přípravě a servírování jídel - rukavice, síťky na vlasy. Zato při konzumaci jídel mimo resort buďte velmi opatrní, pokud se chcete vyhnout nepříjemným potížím!

Služby hotela
Při příjezdu vám pomohou se zavazadly, po komplexu se můžete dopravovat golfovými vozíky s řidičem, wi-fi byla v hlavní budově - v recepci - k dispozici celý den, ale připojení bylo pomalé a komplikované. Osušky na pláž jsou k dispozici zdarma, měnit je můžete klidně denně. Platí se použe v případě ztráty nebo zničení. Můžete využít hodiny potápění v bazénu zdarma, za poplatek pak na moři. Součástí areálu je také delfinárium s každodenní show. Za poplatek si můžete s delfíny zaplavat. U bazénu probíhá celodenní animační program - soutěže, hry, sport.

Obecně platí, že za všechny služby, včetně obsluhy v barech a restauracích, instruktorů, průvodců, atd. se očekává, že poskytnete spropitné, min. 1USD nebo přibližný ekvivalent v mex. pesos (20MXN).

Pláž
Pláž je velká, členitá, chráněná vlnolamy. Vstup do moře je pozvolný, s písčitým dnem se sporadickými kameny. Voda je čistá, rybky můžete pozorovat přímo nebo při šnorchlování

Markéta C., 23.02.2017, Dátum pobytu: 12.2. - 20.2.2017
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (11) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkově velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Pláž
Pláž je jediné malé minus,v moři jsou vlnolamy,takže se nedá pořádně zaplavat

Petr H., 31.01.2017, Dátum pobytu: 18.7. - 28.7.2016
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (4)

Celkom: 8,4 Hotel byl velmi příjemné, služby a jídlo skvělé, personál velice ochotný a milý. Jediná vada na kráse byla zastaralá vzduchotechnika....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl velmi příjemné, služby a jídlo skvělé, personál velice ochotný a milý. Jediná vada na kráse byla zastaralá vzduchotechnika. Klimatizace se nedala nastavit, takže se musela buď vypnout nebo nám foukala přímo na hlavu. Navíc byla velice hlučná. Výsledek - dovezla jsem si angínu, tomu skutečně nebylo možné zabránit.

Absolutní propadák byla ovšem naše delegátka. V hotelu nebyla žádná informační tabule, Delegatku ( možná ) jsme tam zahlédli jednou. Nejhorší ale bylo to, že tak jak to uvádí cestovní kancelář, nám osobně vůbec nesdělila termín odjezdu na letiště, za pomoci hotelového personálu a delegátů jiných CK jsme nenašli informační tabuli, kterou tam jiné CK měly, neměli jsme vzkaz na recepci a termín odjezdu jsme se dozvěděli v kooperaci pomoci delegátky jiné CK, recepce a dalšího pracovníka hotelu. Delegatke zavolal a ta nám na základě toho termín sdělila. Neomluvila se a byla dost nepřijemná. Pokud bychom se nedomluvili anglicky, tak jsme v Mexiku asi doteď. To se nám skutečně ještě nikdy nestalo. Vážně nevím, k čemu tam vlastně byla, protože nabídky výletů poskytovaly spolupracující kanceláře hotelu a konkrétně náš výlet byl tak o 40 USD lacinější, než byla nabídka CK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příjemné, každý si mohl najít "to svoje". Kromě klimatizace velká spokojenost.

Strava
Strava byla skvělá. Různorodá, velký výběr, spousta ryb, plodů moře, kvalitní, zdravá. Problém byl ráno u snídaně, protože kapacita restaurace nestačila uspokojit všechny hosty najednou, takže se muselo čekat. Ale personál byl tak milý, že se to dalo dobře vydržet.

Služby hotela
Personál byl velice ochotný a snažil se vyhovět všem požadavkům. Jediné, co nás zarazilo bylo to, že jsme si v tomto typu hotelu museli zvlášť platit trezor na pokoji - za týden to vyšlo asi na 36 USD.

Pláž
Pláž byla příjemná. Byla pravidelně čištěná od mořských řas, které se naplavily. I když byla písečná, při vstupu do vody bylo vhodné použít boty do vody kvůli naplaveným kamenům a korálům. Horší to bylo s bazény, které nebyly zcela čisté a zasloužily by si více pozornosti.

Gabriela Brůžičková, 01.01.2016, Dátum pobytu: 20.12. - 29.12.2015
Oblasť: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Grand Oasis Tulum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)