Recenzie hotelov
Nemecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Již jsem tam byl dříve, a ještě tam určitě pojedu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Již jsem tam byl dříve, a ještě tam určitě pojedu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stan je dostačující, jen ten písek by tam nemusel být. Ale je to imitace tropického podnebí a pláže.

Strava
Je jen snídaně zbytek si musíte zajistit v restauraci.

Služby hotela
Velké bazény, zkluzavky, výřivky prostě super koupání.

Jaroslav, 13.02.2020, Dátum pobytu: 3.2. - 5.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkově jsme byli s prostředím velice spokojeni. Všechny informace, které jsme dostali byly přesné.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s prostředím velice spokojeni. Všechny informace, které jsme dostali byly přesné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme měli ve dvojlůžkovém stanu, ve kterém jsou dvě matrace, poměrně pohodlné, a čisté povlečení. Stany jsou umístěny úplně na druhé straně areálu od skříněk, kam si člověk může dát cenné věci atp. Je potřeba počítat s tím, že areál jede nonstop a např. tobogány, které jsou velice blízko jedou asi skoro až do půlnoci. Nám to nějak příliš nevadilo, to ale závisí na každém zvlášť. Stany jsou umístěný v písku, takže je potřeba si očistit pořádně chodidla.

Ve stanu je velké dusno a teplo, ale k večeru se to srovná a i ty lehké přikrývky, které jsou k dispozici, přišly vhod.

Abych ubytování shrnul, tak na tu jednu noc je to dostačující. Každopádně je jasné, že pokoji s vlastním soc. zařízením a větším pohodlím se to nevyrovná. Je třeba s těmito věcmi počítat.

Strava
Byli jsme jen na 1 noc a měli jsme v ceně snídani. Bufet, který tam k snídaním nabízejí opravdu stojí za to si zaplatit. Pravděpodobně ten nejrozmanitější bufet, který jsem kdy měl možnost vidět, včetně Hiltonu ve Wembley. Nechybělo pečivo, máslo, salámy, sýry (i u nás drahý Babybel), vajíčka, zelenina, ovoce, sladké pečivo, lívance, vafle a dokonce i losos. Samozřejmě džusy, limonády, voda, káva, čaj.

Nabídka jídla z tamních restaurací nebyla asi úplně nejpestřejší, ale dá se bez problému vybrat. Jen je potřeba počítat s německými cenami. Minimálně pití doporučuji přivézt si vlastní, i když je to oficiálně zakázané. Platit ale €4 za půl litru ledového čaje se potom na peněžence projeví. Jedno jídlo tam koupíte za cca €10. Asi 20 minut autem od Tropical Islands je městečko, kde je Lidl a ceny jsou v obchodech srovnatelné, mnohdy nižší, než v ČR.

Služby hotela
Je důležité zvážit dobu příjezdu, pokud přijedete v sobotu, tak budete pravděpodobně dlouho čekat jak na jednodenní vstup, tak i na zapsání se k ubytování ještě před případným checkinem, protože koupat se můžete již od rána a zatím ani nemít svoje ubytování dostupné. Stejně tak to funguje s checkoutem, kdy jste povinni vyklidit do 11:00 uvolnit svoje ubytování, ale koupat se můžete až do půlnoci téhož dne. My přijeli v pátek kolem oběda a čekali jsme maximalně 15 minut i s tím, že předem vyplňujete papír se základními údaji, aby se to urychlilo.

Pokud jste ubytováni, máte zdarma půjčení županů u lázní. Jen €60 záloha na jeden župan, kterou po vrácení županu zase vrátí na čipové hodinky.

Pláž
Je nutné počítat s velkým množstvím lidí, ale rozhodně se nebudete ve vodě tlačit. To spíš nenajdete lehátko, ale nám to nijak nevadilo. Voda teplá, čistá. Určitě stojí za to zkusit si i ten největší(černý) tobogán, který tam mají a Amazonii, která je venkovní s teplou vodou okolo 30°C.

Jaroslav K., 11.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 8.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše jak mělo být, byli jsme již po druhé a nezklamali nás ani nyní. Všude čisto, jídlo perfektní, kvalita služeb dokonalá.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše jak mělo být, byli jsme již po druhé a nezklamali nás ani nyní. Všude čisto, jídlo perfektní, kvalita služeb dokonalá. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.02.2020, Dátum pobytu: 31.1. - 1.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Celkový dojem z celého dne byl skvělý,den skvěle prožitý.

  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z celého dne byl skvělý,den skvěle prožitý. Zobraziť celú recenziu

Program poznávacieho zájazdu
Co se nám na celém dni bohužel nelíbilo je organizace cestovní kanceláře. Příjezd a vstup do areálů se velmi zdržuje,nakonec se vstup uskutečnil až v dopoledních hodinách. Co se týče informací slečny delegátky,tak v podstatě katastrofa. Nehledě na to,ze nám skomolili vstup a museli jsme doplácet abychom se dostali i do saun za slevovy vstup pro skupinu. Ani nemluvě o komunikaci před zajezdem. Ptáte se na důležité info a dočkáte se jiné odpovědi. Co nás šokovalo je jakysi podvod na lidi,aby co nejvíce zde utraceli peněz. Bylo řečeno,ze pití ani jídlo nesmí dovnitř a prohledávání tašek. Úplná blbost. Byli jsme zde několikrát a nikdy tak toto nebylo. Bohužel ten kdo je zde poprvé tak dělá to,co mu je řečeno a muže vše vyhodit a úplně zbytečně.

Anonym, 03.02.2020, Dátum pobytu: 31.1.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Perfektní vyžití,byli jsme už po druhé,nemá chybu

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní vyžití,byli jsme už po druhé,nemá chybu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve stanu , vše ok ,ale mohlo být klimatizované ,velké dusno

Strava
Strava super

Služby hotela
Všechno ok až na to dusno

Pláž
Super čisto , lehátka za 1????

Marian Škorňa, 25.12.2019, Dátum pobytu: 21.12. - 22.12.2019
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 7,4 Když v zimě nechcete za teplem letět, Tropical Islands v Německu je dobrou volbou. :-)

  • 8 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Když v zimě nechcete za teplem letět, Tropical Islands v Německu je dobrou volbou. :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Volili jsme ubytování ve stanu a bylo to moc fajn.

Strava
Ve stravě jsme bohužel strádali. Resort Tropical Islands nabízí jen velmi malou nabídku rostlinné stravy (což je pro mě v Německu k nepochopení) a tak jsme se moc nenajedli. Pár věcí za nemalé peníze se však dalo najít.

Jo a fakt tam nemají ani trochu dobrou kávu.

Marta Kletenská, 16.12.2019, Dátum pobytu: 11.12. - 13.12.2019
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,4 Byl jsem spokojeny a příští rok jedu znova

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem spokojeny a příští rok jedu znova Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
stan byl naprosto v pořádku jen chyběla zásuvka pro nabíjení telefonu

Strava
za mě dobrý

Pláž
vše je perfektní a čistý

Jindřich Hývnar, 28.11.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 27.8.2019
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Vše se nám moc líbilo, ale mínus to mělo. Bez županu, nebo osušky bylo po vykoupání zima.

  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vše se nám moc líbilo, ale mínus to mělo. Bez županu, nebo osušky bylo po vykoupání zima. Zobraziť celú recenziu

Petra Švingrová, 05.11.2019, Dátum pobytu: 2.11.2019
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8 spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování spokojenost, jen mi vadilo, že nebyli ochotni na recepci hotelu mluvit anglicky

Strava
ok

Luboš K., 31.10.2019, Dátum pobytu: 24.10. - 27.10.2019
Oblasť: Nemecko Nemecko, Bavorsko, Hotel: Karoli (Waldkirchen)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)