Recenzie hotelov
Berlín - Nemecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Pobyt splnil očekávání, jen už ne nikdy se spaním. Neskutečný hluk v noci z reproduktorů

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt splnil očekávání, jen už ne nikdy se spaním. Neskutečný hluk v noci z reproduktorů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stany v pohodě, fajn matrace

Strava
Skvělá snídaně, jídlo jinak velmi předražené a mastné

Miroslava Přibylová, 09.03.2020, Dátum pobytu: 5.3. - 6.3.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Moc zajimave, naprosto spokojena ze strany CA Invia. Bohuzel tam ale byli svaby a nebylo to moc prijemne. Take byl problem najit zasuvku.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Moc zajimave, naprosto spokojena ze strany CA Invia. Bohuzel tam ale byli svaby a nebylo to moc prijemne. Take byl problem najit zasuvku. Zobraziť celú recenziu

Karina Krasteva, 02.03.2020, Dátum pobytu: 26.2. - 27.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 8,8 Myslím,že dva dny a jedna noc jsou tak akorát. Jeden celý den tedy 24h,by ale taky stačilo,zvášť v zimě. V létě,když je otevřený i...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím,že dva dny a jedna noc jsou tak akorát. Jeden celý den tedy 24h,by ale taky stačilo,zvášť v zimě. V létě,když je otevřený i venkovní areál,je asi lepší vyžití .My jsme si po uložení zavazadel a převléknutí celý areál prohlédli,co kde je a odkoukali,jak to chodí.

Nejlepší byla laguna s vodou teplou 32°C s výřivkama a vodopády. Jižní moře je zase prostornější a po ránu nebyl ani moc veklý provoz u tobogánů,kdo ráno dlouho nespí,užije si je v klidu,bez delšího čekání. Tedy,pokud nebudou mít tem samý nápad všichni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K přespání postel a sprcha bohatě stačí.Tady naprostá spokojenost.My dostali pokoje v klidnější části,ale v noci se ruch stejně trochu zklidnil. A tím,že je areál v provozu 24h,s hlukem a ruchem se prostě musí počítat.

Strava
Bylo z čeho vybírat,my jsme využili jídelny,tam je to levnější a rychlejší,ale kdo má raději výběr z menu a potrpí si na luxusnější stolování i tato možnost tam je. POZOR při zakoupení nápoje se platí za kelímek vratná záloha 2Euro,po vrácení kelímku u pokladny,kde se platilo jídlo(čipem)vám zálohu přičtou zpět na čip.

Služby hotela
Skříňky na úschovu zavazadel jsou bezva "vymakané",při vstupu obdržíte náramek/hodinky s čipem a tím se ovládá zámek,ale i placení jídla,suvenýrů či jiných placených služeb např.půjčení osušek nebo županů.

Václav Voldřich, 02.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 26.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme spokojeni. zájezd určitě zopakujeme, jediné mínus komunikace. Kromě recepce se jinak než německy nedomluvíte, což je můj...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni. zájezd určitě zopakujeme, jediné mínus komunikace. Kromě recepce se jinak než německy nedomluvíte, což je můj problém a anglicky se s vámi moc nikdo nebaví v celém areálu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování ve stanu v pořádku.

Strava
Strava na úrovni, i náročnější si uřčitě přijdou na své.

Pláž
koupání všude, výborný přístup, možná jen více chloru. čistota.

Marcela Frištenská, 27.02.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 24.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásny Resort so všetkým ako má byť. Je to niečo iné ako klasický aqapark,krásna príroda,čistá voda,pláže aj celé okolie. Bolo nás 8...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásny Resort so všetkým ako má byť.

Je to niečo iné ako klasický aqapark,krásna príroda,čistá voda,pláže aj celé okolie.

Bolo nás 8 osôb a všetci veľmi spokojní.

Prekrásny, celkový dojem nám pokazil až samotný záver pobytu v sobotu 22.2. o cca 23h, keď neprispôsobivý občania tmavšej pleti svojim hulvátskym správaním/išiel z nich strach a to chceli/ znepríjemňovali pobyt viacerím návštevníkom a najhoršie je na tom,že bezpečnostná služba si ich vôbec nevšímala,aj keď ich rev bolo počuť po celom Tropical island.Škoda, je to smutné, keď tisíce ľudí sa správalo prívetivo a spokojne a 3.os.to úmyselne pokazia svojím neprispôsobivým správaním. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme ubytovaní v stanoch na piesku, veľmi príjemné, kvalitné matrace/aj veľké/ a bolo to niečo iné.

Veľmi dobré

Strava
Výborná

Služby hotela
V hoteli sme neboli

Pláž
Na pláži bolo čisto, voda čistá,vôbec nesmrdela chlórom.

V sobotu bolo viacej ľudí, nakoľko boli prázdniny v celom okolí a susedných štátoch.

Ale na kvalite to vôbec neuškodilo, nakoľko v tom obrovskom priestore sa toľkí ľudia stratia.

V hlavnom, najväčšom bazéne sa dalo plávať bez obmedzenia a dostatočne široké uličky medzi lehátkami tiež prispeli k pohodiu na pláži

Ivan Kováčik, 25.02.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 22.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Již jsem tam byl dříve, a ještě tam určitě pojedu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Již jsem tam byl dříve, a ještě tam určitě pojedu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stan je dostačující, jen ten písek by tam nemusel být. Ale je to imitace tropického podnebí a pláže.

Strava
Je jen snídaně zbytek si musíte zajistit v restauraci.

Služby hotela
Velké bazény, zkluzavky, výřivky prostě super koupání.

Jaroslav, 13.02.2020, Dátum pobytu: 3.2. - 5.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkově jsme byli s prostředím velice spokojeni. Všechny informace, které jsme dostali byly přesné.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s prostředím velice spokojeni. Všechny informace, které jsme dostali byly přesné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme měli ve dvojlůžkovém stanu, ve kterém jsou dvě matrace, poměrně pohodlné, a čisté povlečení. Stany jsou umístěny úplně na druhé straně areálu od skříněk, kam si člověk může dát cenné věci atp. Je potřeba počítat s tím, že areál jede nonstop a např. tobogány, které jsou velice blízko jedou asi skoro až do půlnoci. Nám to nějak příliš nevadilo, to ale závisí na každém zvlášť. Stany jsou umístěný v písku, takže je potřeba si očistit pořádně chodidla.

Ve stanu je velké dusno a teplo, ale k večeru se to srovná a i ty lehké přikrývky, které jsou k dispozici, přišly vhod.

Abych ubytování shrnul, tak na tu jednu noc je to dostačující. Každopádně je jasné, že pokoji s vlastním soc. zařízením a větším pohodlím se to nevyrovná. Je třeba s těmito věcmi počítat.

Strava
Byli jsme jen na 1 noc a měli jsme v ceně snídani. Bufet, který tam k snídaním nabízejí opravdu stojí za to si zaplatit. Pravděpodobně ten nejrozmanitější bufet, který jsem kdy měl možnost vidět, včetně Hiltonu ve Wembley. Nechybělo pečivo, máslo, salámy, sýry (i u nás drahý Babybel), vajíčka, zelenina, ovoce, sladké pečivo, lívance, vafle a dokonce i losos. Samozřejmě džusy, limonády, voda, káva, čaj.

Nabídka jídla z tamních restaurací nebyla asi úplně nejpestřejší, ale dá se bez problému vybrat. Jen je potřeba počítat s německými cenami. Minimálně pití doporučuji přivézt si vlastní, i když je to oficiálně zakázané. Platit ale €4 za půl litru ledového čaje se potom na peněžence projeví. Jedno jídlo tam koupíte za cca €10. Asi 20 minut autem od Tropical Islands je městečko, kde je Lidl a ceny jsou v obchodech srovnatelné, mnohdy nižší, než v ČR.

Služby hotela
Je důležité zvážit dobu příjezdu, pokud přijedete v sobotu, tak budete pravděpodobně dlouho čekat jak na jednodenní vstup, tak i na zapsání se k ubytování ještě před případným checkinem, protože koupat se můžete již od rána a zatím ani nemít svoje ubytování dostupné. Stejně tak to funguje s checkoutem, kdy jste povinni vyklidit do 11:00 uvolnit svoje ubytování, ale koupat se můžete až do půlnoci téhož dne. My přijeli v pátek kolem oběda a čekali jsme maximalně 15 minut i s tím, že předem vyplňujete papír se základními údaji, aby se to urychlilo.

Pokud jste ubytováni, máte zdarma půjčení županů u lázní. Jen €60 záloha na jeden župan, kterou po vrácení županu zase vrátí na čipové hodinky.

Pláž
Je nutné počítat s velkým množstvím lidí, ale rozhodně se nebudete ve vodě tlačit. To spíš nenajdete lehátko, ale nám to nijak nevadilo. Voda teplá, čistá. Určitě stojí za to zkusit si i ten největší(černý) tobogán, který tam mají a Amazonii, která je venkovní s teplou vodou okolo 30°C.

Jaroslav K., 11.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 8.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Vše jak mělo být, byli jsme již po druhé a nezklamali nás ani nyní. Všude čisto, jídlo perfektní, kvalita služeb dokonalá.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše jak mělo být, byli jsme již po druhé a nezklamali nás ani nyní. Všude čisto, jídlo perfektní, kvalita služeb dokonalá. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.02.2020, Dátum pobytu: 31.1. - 1.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Celkový dojem z celého dne byl skvělý,den skvěle prožitý.

  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z celého dne byl skvělý,den skvěle prožitý. Zobraziť celú recenziu

Program poznávacieho zájazdu
Co se nám na celém dni bohužel nelíbilo je organizace cestovní kanceláře. Příjezd a vstup do areálů se velmi zdržuje,nakonec se vstup uskutečnil až v dopoledních hodinách. Co se týče informací slečny delegátky,tak v podstatě katastrofa. Nehledě na to,ze nám skomolili vstup a museli jsme doplácet abychom se dostali i do saun za slevovy vstup pro skupinu. Ani nemluvě o komunikaci před zajezdem. Ptáte se na důležité info a dočkáte se jiné odpovědi. Co nás šokovalo je jakysi podvod na lidi,aby co nejvíce zde utraceli peněz. Bylo řečeno,ze pití ani jídlo nesmí dovnitř a prohledávání tašek. Úplná blbost. Byli jsme zde několikrát a nikdy tak toto nebylo. Bohužel ten kdo je zde poprvé tak dělá to,co mu je řečeno a muže vše vyhodit a úplně zbytečně.

Anonym, 03.02.2020, Dátum pobytu: 31.1.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Perfektní vyžití,byli jsme už po druhé,nemá chybu

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní vyžití,byli jsme už po druhé,nemá chybu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve stanu , vše ok ,ale mohlo být klimatizované ,velké dusno

Strava
Strava super

Služby hotela
Všechno ok až na to dusno

Pláž
Super čisto , lehátka za 1????

Marian Škorňa, 25.12.2019, Dátum pobytu: 21.12. - 22.12.2019
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)