Recenzie hotelov
Omán

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Se zájezdem jsem byl velmi spokojen.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Se zájezdem jsem byl velmi spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoje byly čisté. uklízelo se každý den. Personál i obsluha velmi příjemná.

Strava
Výběr z mnoha jídel evropské i místní či arabské kuchyně. Jídlo bylo kvalitní a chutné.

Pláž
Bazén, pláže v lagunách i u moře byly čisté. Vždy se dalo najít lehátko u bazénu i na pláži. Voda byla čistá, pláže s postupným sklonem do moře.

Svatopluk Peroutka, 11.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vsetko super akurat to nie je PRIAMY let ale je to let s medzipristatim dotankovat aj tam aj napsat

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vsetko super akurat to nie je PRIAMY let ale je to let s medzipristatim dotankovat aj tam aj napsat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
v pohode akurat ranajky slabsie bez sunky syra suchej salamy na platky

Služby hotela
Super

Pláž
Super

Martin O., 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená se nám moc líbila. S rodinou jsem přemýšlel kam s rodinou vyrazit, aby to bylo originální a za rozumný peníz. Musíme...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila.

S rodinou jsem přemýšlel kam s rodinou vyrazit, aby to bylo originální a za rozumný peníz.

Musíme pochválit personál hotelu i delegáty, vše bylo bez problémové a koupání více než luxusní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nový, čistý a elegantní hotel.

Vzdálenost na pláž byla okolo 15-20 min procházkou nebo kyvadlovou dopravou. Pokoje velmi čisté, prostorné, nebyl s ničím problém. Vše voňavé.

Strava
Standardní služby, vše čerstvé, chutné. Určitě si člověk vybral.

Služby hotela
Bazén i chování personálu bylo v pořádku.

Pláž
I když se vzdálenost na pláž zdála jako problematická, hotelový shuttle na pláž jezdil velmi často a zdarma, nebylo se tak problém kdykoliv dostat na hotel a zase zpět.

Patrik M., 10.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 28.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Millennium Resort Salalah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 My jsme byli spokojení, zatím naše nejlepší dovolená a určitě sem pojedeme znovu :-)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
My jsme byli spokojení, zatím naše nejlepší dovolená a určitě sem pojedeme znovu :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S pokojem jsme byli spokojeni. Byl prostorný, čistý.

Strava
Výborná. Pestré, každý den bylo něco jiného. Maso na různé způsoby, různé přílohy, saláty. Na snídani velký výběr od slaného po sladké. 10 out of 10

Pláž
Pláž byla super, lehátka se slunečníky, poměrně dál od sebe, takže jsme mohli lehátka různě posunovat, aniž by jsme zavazeli ostatním. Každý den čisté ručníky na pláži.

Anonym, 10.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 7.12.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

12 fotografií

Celkom: 10 dovolenka dokonala, uplne bez problemov a nejakych utajenych nakladov jedine co by mala cestovka este urobit - zakupenie viz vopred.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dovolenka dokonala, uplne bez problemov a nejakych utajenych nakladov

jedine co by mala cestovka este urobit - zakupenie viz vopred. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvele

Strava
famozna

Služby hotela
vynikajuce

Pláž
doporucujem, 3 plaze, kazdy si moze vybrat. Plus tri bazeny, ak by nestacilo...

Lucia T., 10.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 7.12.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dokonalý relax.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dokonalý relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Priestranné izby, čisté, pekne zariadené, nádherné porstredie

Strava
Strava bola slabšia, chýbalo viac čerstvého ovocia a viac druhov mäsa. V rámci All Inclusive sme očakávali okrem raňajok, obedov a večerí aj nejaký ten snack v priebehu dňa.

Pláž
Nádherná, široká a čistá pláž s dostatkom lehátok. Treba počítať so silnejšími vlnami. Je tu však aj záliv, kde sa dá bez problémov plávať.

Branislav, 04.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 30.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Výborný rezort, všetkým doporučujem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný rezort, všetkým doporučujem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi účelové, funkčné a čisté

Strava
Pestrá a chutná

Služby hotela
Služby hotela boli rôznorodé a na úrovni

Pláž
Pláž čistá, lehátka pohodlné, uteráky vždy čisté k dispozícii, bar nealko slušne vybavený. Oceán väčšinou na plávanie nevhodný pre veľké vlny, ale osviežiť sa v ňom dá.

Monika Gandlová, 04.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 30.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,8 Všetko bolo skvelé

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všetko bolo skvelé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, priestranné izby, kúpeľňa pekná, veľká, upratovanie každý deň

Strava
nič nám nechýbalo, bola pestrá, dostatok ovocia a zeleniny

Služby hotela
veľký areál s množstvom možností trávenia voľného času, veľa atrakcií, 3 pláže, každý si tam nájde to čo hľadá

Pláž
3 druhy, jedna kľudná pre rodiny s deťmi, druhá vhodná na športové aktivity a tretia oceánska

Miriam, 03.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 30.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolenka bola super,úplne leto voňavé, počasie úžasné, oceán teplučký. Najhorší bol let 8 hodín v lietadle.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super,úplne leto voňavé, počasie úžasné, oceán teplučký. Najhorší bol let 8 hodín v lietadle. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola výborná

Strava
Strava bola dobrá, mohlo byť viac rýb.

Služby hotela
Spokojnosť

Pláž
Výborná, more teplé.

Ondrej Hrubina, 12.11.2019, Dátum pobytu: 2.11. - 9.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Západ slnka v Ománe 1 fotografia