Recenzie hotelov
Salalah - Omán

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolenka bola super,úplne leto voňavé, počasie úžasné, oceán teplučký. Najhorší bol let 8 hodín v lietadle.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super,úplne leto voňavé, počasie úžasné, oceán teplučký. Najhorší bol let 8 hodín v lietadle. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola výborná

Strava
Strava bola dobrá, mohlo byť viac rýb.

Služby hotela
Spokojnosť

Pláž
Výborná, more teplé.

Ondrej Hrubina, 12.11.2019, Dátum pobytu: 2.11. - 9.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Západ slnka v Ománe 1 fotografia

Celkom: 10 Ak niekto uvažuje nad návštevou Ománu a resprtu Rotana, tak už neuvažujte. Odporúčam na 100%, v novembri nádherné počasie, teplota...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ak niekto uvažuje nad návštevou Ománu a resprtu Rotana, tak už neuvažujte. Odporúčam na 100%, v novembri nádherné počasie, teplota vzduchu 33 a teplota mora 25. Nádherná krajina. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekne priestranné a velke izby, vždy všetko doplnene, ciste a uteráky vám menia každý deň bez ohladu nato, či ste ich nechali na výmenu alebo nie.

Strava
Oman je trosku iná krajina a preto treba brat ohlad aj na all inclusive. No napriek tomu bolo vzdy na vyber. V ponuke bola pravidelne ryba, bbq maso, domace maso, kuracie, polievky, salaty.. nieje to ako v Egypte ze mate 300 jedal, ale ponuka je velmi siroka a chutna

Služby hotela
Co sa tyka sluzieb tak su velmi profesionalne. Mozem povedat ze v urcitych pripadoch na ovela vyssej urovni ako by clovek ocakaval alebo bol zvyknuty. Ani raz som nepocula ze by personal na nieco povedal ze sa neda. Priatel si dokonca zabudol telefon na plazi a po asi 15 minutach ked sme sa vratili a spytal sa personalu ktory upratoval lehatka, ci nenasiel telefon, okamzite povedal ze hej a ze ho odovzdal sbs-ke.

Pláž
Plaz sme mali najkrajsiu. Nepisem to preto aby som nieco napisala ale pisem to na zaklade toho ze hostia zo susedneho hotela chodili ku nam na plaz. Nadherne fotky zo zapadu slnka, jemnulinky piesok, vzdy pekne cista plaz, prijemny vstup do mora a velmi vela zabavy pri vlnach. Myslim ze to bolo top a nielen pre nas (vela starsich parov si tie vlny neskutocne uzivalo).

Zuzana Blehová, 12.11.2019, Dátum pobytu: 2.11. - 9.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherné a klidné prostředí s vřelým uvítáním

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné a klidné prostředí s vřelým uvítáním Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou krásné, čisté a zařízené podle očekávání. Nezbytnou součástí je klimatizace, která vyloženě potřebná v tak horkém počasí.

Strava
Jelikož jsem docela vybíravý člověk, měla jsem strach, co se jídla týče. Ovšem musím uznat, že strava byla výborná a vždycky si bylo z čeho vybírat. Mě nejvíce zaujalo množství desertů, mezi nimž bylo taky možné najít také místní speciality.

Služby hotela
Personál je nejen neskutečně milý, ale taky si s Vámi rádi popovídají a zažertují. Všichni jsou ochotni s čímkoliv pomoct.

Pláž
Krásná písčitá část jenom několik set metrů od pokoje. Pláž je hojně využívaná hosty hotelu, ale vždycky se tam dají najít volná lehátka. Plážové ručníky se dají vypůjčit přímo na místě a nechybí ani plážový bar.

Anonym, 08.11.2019, Dátum pobytu: 25.10. - 2.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 Spokojnosť s dovolenkou delegát Igor bol super

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojnosť s dovolenkou delegát Igor bol super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pri príchode do hotela sme dostali izbu bez balkonu s dvoma malými oknami a vyhladom na klimatizačnu jednotku č. izby 453 . Tato izba by sa vôbec nemala ponúkať hosťom aby tam strávili dovolenku. Ale za pomoci delegáta nàm izbu vymenili za izbu s balkonom a pekným výhladom.

Strava
Strava bola výborná

Služby hotela
Služby hotela na úrovni, nemali sme žiadne výhrady.

Pláž
Pláž pekná, ale voda v obidvoch lagunách sa nám nezdála úplne čista.

Eva Maholanyiová, 05.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Běžně hodnocení a recenze svých dovolených nepíšu, ale tentokrát neodolám podělit se za své pocity. Dovolená byla úžasná a splnila...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Běžně hodnocení a recenze svých dovolených nepíšu, ale tentokrát neodolám podělit se za své pocity.

Dovolená byla úžasná a splnila všechna naše očekávání. Po zkušenostech s větším množství destinací, které jsme s rodinou navštívili, byla tato nejlepší. Alespoň dle mého úsudku. Odlétali jsme z Prahy v 6:10 a let byl celou dobu klidný a pohodový. Z důvodu odstavení B 737 Max 8 plánované zdržení na letišti v Arabských Emirátech 50 minut. Po přistání na letišti v Salalahu jsme bez problému prošli, bez jakéhokoliv zdržení, měli jsme víza zajištěny předem elektronicky. Jednotlivý delegáti konkrétních CK uvítali své cestující a ihned nám dali náramky, číslo pokoje, na kufry přidělili vizitku s naším číslem pokoje, dostali jsem obálku se základními informacemi a s číslem autobusum, který již čekal před letištěm. V autobuse nám delegátka poskytla první informace o tom, jak to bude vypadat po příjezdu na hotel. Na hotelu jsme dostali welcome drink (džus), obálku s kartou na pokoj a kartami na plážové ručníky. Najít pokoj nebylo složité, i přesto, že jsme nebyli ubytovaní v zaplacené hlavní budově. Za to jsme byli vlastně i rádi, protože jsme byli v přilehlých rezidencích, které byli klidnější. Kufry nám dovezli během chvíle na náš pokoj. Následoval klidný přesun na večeři. A další pobyt …. Perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje odpovídají fotografiím. Na pokoji televize, wifi, lednička (každý den doplnění balené vody, podle počtu osob na pokoji), žehlička, žehlící prkno, kávovar na kapsle (taktéž denně doplňováno), čaj a fén v koupelně.

Strava
Maximální spokojenost. Výběr z několika restaurací a ve všech velký výběr neskutečného množství pokrmů. Hned druhý den jsme si objednali tématické večeře, které byly v nabídce a byly součástí all inclusive. My jsme zvolili Ománskou (skvělá), Brazilskou (skvělá) a řeckou (normál). V ostatních restauracích netématicky zaměřených klasický bufet, jak na snídaně, tak obědy a večeře. Opravdu velký výběr jídel. Musí si vybrat i ten největší labužník.

Služby hotela
Vše maximální. Každý se Vám snaží pomoci a poradit. Měli se jsem pocit, že si hostů opravdu váží.

Pláž
Pláže jsou to nejkrásnější co si z Ománu odvážím a jsou zde celkem tři. První pláž - laguna, je hned vedle hotelu, je ideální pro malé děti s pozvolným vstupem do moře. Tam jsme za celou dobu nebyli. Druhá pláž - také klidnější, navazuje na první pláž a je zde možnost půjčit nějakou vodní aktivitu – skutr, člun atd. Tam jsme byli poslední tři dny. A nejvzdálenější pláž je u otevřeného oceánu. Je na neskutečně dlouhé písečné pláži. Opravdu nezapomenutelné. Na téhle pláži si přijdete jako na soukromém ostrově, jak na pláži pod deštníky, tak i ve vodě. Většinu času jsou opravdu vlny, které můžou být pro některé jedince nepohodlné a nepříjemné pro běžné klidné koupání. Vyřádí se zde opravdu každý. Některý den byly vlny i tak velké, že nechali přítomní plavčíci pro vstup do vody z důvodu bezpečnosti pouze úsek cca 80m a nepouštěli dále do vody než po prsa. Malé děti neměli v tomto období přístup vůbec. Proto je příjemné, že je zde možnost dalších klidných pláží, kde není žádné omezení. U této pláže je restaurace, kde je možné se občerstvit po celý den, alko, nealko a obědy se svačinou. Je od hlavní budovy cca 800m. Jde se na ní kolem zbývajících pláží pře krásnou a udržovanou zeleň. Ke každé rostlince vede vlastní závlaha. U ostatních pláží je možné zajistit pitný režim. K dispozici jsou deštníky a lehátka.

Odlet v odpoledních hodinách cca ve 14 hodin, all inclusive k dispozici až do odjezdu. Přesun na letiště bez problému, pouze menší chaos na letišti při zahájení odbavovaní. Vypadalo to tak, že jsme první turisti, které odbavují. Ale nakonec vše OK. Opět mezipřistání na dotankování na letišti v Arabských Emirátech a po 50ti minutách bezproblémový návrat do Prahy. Pouze…. Kdo je zimomřivější, vezměte si do letadla vlastní deku, na palubě je chladněji a zápůjčních dek je pouze omezené množství.

Kdo touží po nezapomenutelné dovolené, která bude v klidném a prvotřídním resortu s dokonalými službami, kdo chce zažít spoustu vzrušení v úžasném oceánu, volte Omán a Fanar Hotel and Residences. Opravdu stojí za návštěvu.

Anonym, 03.06.2019, Dátum pobytu: 23.4. - 30.4.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (63) Nie (2)

7 fotografií

Celkom: 9,4 krasna krajina, prijemny ludia, skvely sprievodca , uzasny hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
krasna krajina, prijemny ludia, skvely sprievodca , uzasny hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velka pekna izba a velka kupelna, vyborne vybavenie

Strava
pestra strava, dobry vyber, dostatok vsetkeho

Služby hotela
vsetko bez problemov, vyborny servis

Pláž
plaz fantasticka, velke vlny, cista voda

Ludmila M., 28.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolenka super, okrem tej dlhej cesty s medzipristátím.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka super, okrem tej dlhej cesty s medzipristátím. Zobraziť celú recenziu

Jan Terezka, 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla dle očekávání, splnila vše. Ubytování, strava, pláže, služby, vše na super úrovni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla dle očekávání, splnila vše.

Ubytování, strava, pláže, služby, vše na super úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo 5* standardu, postele převlečené každý den, vše fungovalo, výhled super

Strava
Strava byla výborná, vše chutné, výběr velký, každý si určitě našel to co má rád

Služby hotela
Služby na úrovní, personál ochotný, vstřícný

Pláž
Pláž bez chyby, hned u hotelu, voda teplá, výběr - laguna nebo otevřené moiře

Ružena Komárová, 13.05.2019, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (2)

Celkom: 10 Dovolenka super, odpočinková, kľudná, pekné prostredie, výborné služby hotela a delegáta, super čistota na izbách aj v priestoroch...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka super, odpočinková, kľudná, pekné prostredie, výborné služby hotela a delegáta, super čistota na izbách aj v priestoroch hotela, denne dopĺňaný minibar vodou, denne dopĺňané kávy a čaje, na izbe je kávovar na kapsule, denne vymieňané uteráky na izbe, boli sme spokojní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie výborné, mali sme krásny výhľad na more a bazény, izby veľké, priestranné, čisté, boli sme spokojní.

Strava
Strava v celku dobre, len by mohlo byť viacej našich jedál.

Služby hotela
Personál ochotný, milý, ústretový, ak sme niečo chceli doplniť, nebol to problém.

Pláž
Pláž čistá, blízko od hotela, slnečníky, lehátka všetko ok.

Anonym, 03.05.2019, Dátum pobytu: 23.4. - 30.4.2019
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)