Recenzie hotelov
Poľsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 S pobytem v uvedeném hotelu jsem byla částečně spokojená.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytem v uvedeném hotelu jsem byla částečně spokojená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoje jsou zařízené v zámeckém stylu, na pokoji však nebyla lednice a varná konvice, které ve většině hotelů již jsou.

Strava
Strava byla velice chutná, na výběr však byla vždy jen jedna příloha a to 2x brambory a 1x bramborová kaše. Chyběla nám k tomu na výběr rýže nebo těstoviny.

Soňa, 13.09.2021, Dátum pobytu: 6.9. - 9.9.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Super dovolena

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý vše ok, neuklizi každý den ani nemění ručníky,ale to nám nevadilo

Strava
Stravování formou bufetu, Velký vyber

Služby hotela
K dispozici bazén a sauna,na recepci nemluví anglicky,parkování k dispozici u hotelu za poplatek,ale dalo se parkovat vedle hotelu zadarmo

Pláž
Písečná Plaz asi 750m od hotelu

Magdalena Velasová, 13.09.2021, Dátum pobytu: 6.9. - 10.9.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Baltské more, Hotel: Mona Lisa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Velká spokojenost. Jen personál na recepci by mohl umět anglicky.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost. Jen personál na recepci by mohl umět anglicky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly pěkné a čisté.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu, velký výběr, dobré jídlo.

Služby hotela
Hotel nabízí wellness, které bylo pěkné a čisté.

Pláž
Pláž nebyla od hotelu daleko, pláže jsou písčité, pěkné. Akorát voda v moři nebyla nejčistší, oproti jiným místům které jsme v Polsku navštívili.

Anonym, 10.09.2021, Dátum pobytu: 1.9. - 7.9.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Baltské more, Hotel: Król Plaza Spa & Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Cestovní kancelář uvádí, že hotel je 200 metrů od pláže. To je sice pravda, ale bohužel je v jezeře zákaz plavání, protože se jedná o...

  • 4 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Cestovní kancelář uvádí, že hotel je 200 metrů od pláže. To je sice pravda, ale bohužel je v jezeře zákaz plavání, protože se jedná o oblast NP. Nepovažuji tedy za korektní tuto informaci vůbec uvádět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl vybaven dostatečně. Velmi chyběla lednice. Úklid na pokoji velmi podprůměrný. Pod postelí byly zbytky jídla. Celkové koberec nebyl podle našeho názoru vysáván. Za celou dobu pobytu (9 nocí) nám nebyly ani jednou vyměněny ručníky, doplněn toaletní papír ani převlečeny postele. V koupelně chyběla předložka a sprchový závěs.

Strava
Snídaně dobré. Výběr dostatečný.

Služby hotela
V podstatě žádné služby jsme kromě parkování a zaplacených snídaní nevyužili.

Pláž
“Pláž” byla vzdálena cca 200 metrů, se zákazem koupání. Velké zklamání.

Eva K., 26.08.2021, Dátum pobytu: 4.8. - 14.8.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Łebsko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 6,5 Vybavení neodpovídalo 4*.Na pokojích nebyla možná udušení mokrých oděvů. Jídelna neodpovídala kapacitě hostů.

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vybavení neodpovídalo 4*.Na pokojích nebyla možná udušení mokrých oděvů. Jídelna neodpovídala kapacitě hostů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nebyl vybaven např ramínky vesaky.

Strava
Dobrá ale jednotvarna

Služby hotela
Standartní

Pláž
Pláž cca 20 min

Jaroslav Votik, 23.08.2021, Dátum pobytu: 13.8. - 19.8.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Baltské more, Hotel: Król Plaza Spa & Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Poměr cena /ubytování :ucházející.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena /ubytování :ucházející. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
je to dvou hvězda ,tak nelze očekávat velký luxus. Součástí pokoje není lednice a zařízení nese viditelné známky opotřebení.na přespání při cestování dostačující.

Strava
měli jsme snídaně - plně dostačující, slušný výběr.

Služby hotela
Recepční ochotná, příjemná. Placené parkování u hotelu, není v ceně cca 25 zlotých za den.

Pláž
Pláž není :)

Petr, 22.08.2021, Dátum pobytu: 3.8. - 5.8.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Campanile Poznan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

58 fotografií

Celkom: 7,6 Velice dobrý dojem,krásné místo

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velice dobrý dojem,krásné místo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na velice slušné úrovni,úklid každý den.

Strava
Strava v hotelu velice dobrá,rozmanitá.V okolí všude samé místní pochoutky.

Služby hotela
Služby hotelu parádní,wellness velice kvalitní.problémje trochu,že hotel nedisponuje parkovištěm pro klienty,parkování na hlídaných parkovištích je poměrně drahé

Pláž
Pláž velice blízko,hlídaná plavčíky moře chladnější,pozvolný přístup

Martin Dlugoš, 19.08.2021, Dátum pobytu: 10.8. - 15.8.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Baltské more, Hotel: Trofana Wellness & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2 Leba je krásná, je zde mnoho vyžití pro dospělé i pro děti. Mnoho dobrého jídla a hlavně ryb za dobrou cenu. Určitě se zde někdy...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Leba je krásná, je zde mnoho vyžití pro dospělé i pro děti. Mnoho dobrého jídla a hlavně ryb za dobrou cenu. Určitě se zde někdy vrátíme.

Ale do tohoto ubytování nikdy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Katastrofa. Smrad zatuchliny. Pokoj malý, bez manželských postelí, povlečení každé jiné, propálené. Matrace špinavé. Malá skříň, do které si dá věci jen 1 člověk. Nejde celá otevřít, protože je před ní předsíňová stěna. Zrcadlo na ní zčernalé. Televize hrála jen někdy a to 3 polské programy. Jen jsme to zkoušeli, nedíváme se. Koupelna bez okna, spojená se záchodem, sprchový závěs prorvaný, takže voda teče všude. Ručník na zem nedostanete, jen 2 osušky na 12 dnů.Toaletní papír 1. Pokoj nikdo neuklízí ani nevynáší odpadky. Okno v pokoji nízké, hned u chodníku.Všichni vidí dovnitř, nemůžete ho nechat otevřené a vyvětrat ten zápach. Když ho otevřete, tak neotevřete dveře do koupelny. Na pokoji je jen varná konvice, lednici nehledejte, prádlo není kde sušít! Šňůru, kterou jsme si přivezli, není kde pověsit. Pokoj nemá žádnou terasu ani pro 2 židle, prostě si nemáte večer v soukromí, kde posedět.

Zdi pokoje jsou teňoučké, slyšíte všechno! Když jde někdo nad váma na záchod, sprchování........

Do tohoto ubytování jezdí děcka na tábor. Ubytujou je všude vedle vás. Běhají, řvou, třískají dveřmi od 5 hodin ráno! Pod našim oknem měli postavený stan, kde už před 6 ráno cvičili a dělali rámus! Do půl noci si promítali filmy na zeď našeho pokoje. Kravál pokračoval dlouho do noci. No co si víc přát??? Pokuď chcete na 12- ti denní dovolené být nevyspalí a neodpočatí, tak tam jeďte. Já už nikdy. Nejsme nároční, ale čisto a voňavo být musí!

Strava
Snídaně - ušly. Chystal je majitel, který neuměl ani odpovědět na pozdrav.

Služby hotela
Hotel to není. Služby žádné nenabízí, kromě snídaně. Nečepujou ani pivo, i když výčep mají.

Pláž
Pláž je od "hotelu" vzdálená 7 km !!!!!

Lidí je na ní mnoho, ale my jsme na pláž jezdili z ubytování na kole, které jsme si naštěstí přivezli z domu. Pěšky by se šlo na pláž vzdálenou 7 km dlouho. Mohlo by se jezdit i autem, ale platit za parkování!

Tím, že jsme měli kola, jezdili jsme dál po pláži, kde bylo lidí málo.

Pláže písčité, krásné, moře kupodivu teplé a čisté. Nebyli jsme v Polsku u moře poprvé. Hodně fouká, paraván je nutný.

Renáta K., 08.08.2021, Dátum pobytu: 17.7. - 28.7.2021
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Łebsko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)