Recenzie hotelov
Poľsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,2 Hotel jsme vybrali, abychom si užili rodinnou dovolenou s malou dcerou. Dle fotek a popisu na stránkách hotelu zde mají krásné dětské...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel jsme vybrali, abychom si užili rodinnou dovolenou s malou dcerou. Dle fotek a popisu na stránkách hotelu zde mají krásné dětské koutky, programy pro děti, kinosál, atd. Realita je taková, že se jedná o jiné 2 místnosti - v jedné jsou obří rozbité šachy, pár kostek, houpačka a žíněnka, kinosál nemají - tedy alespoň dle recepční. V místnosti není okno. Druhá místnost je s prolejzačkou a skluzavkou do balónků.

Recepční jsou naprosto neochotné, chtějí mluvit pouze polsky, anglicky uměla jen 1 recepční. Česky nerozumějí - zajímavé je, že ostatní personál - číšníci a pokojské ano.

Pokoje jsou velice hlučné - hluk jde z chodeb, ale i z venčí, kde je celou noc slyšet čističku bazénu i přes zavřené okno.

Vodní park je v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou velice hlučné - hluk jde z chodeb, ale i z venčí, kde je celou noc slyšet čističku bazénu i přes zavřené okno. Pod dveřmi jsou veliké škvíry.

Strava
Strava byla nejlepší složkou celého pobytu - sice není výběr jako na fotkách, ale jídlo výborné, kvalitní a velice ochotní číšníci, kuchaři.

Služby hotela
Pracovníci recepce jsou nepříjemní, neochotní a nechtějí komunikova jinak, než Polsky.

Pláž
Kvalita vody v bazénu byla v pořádku.

Filip P., 05.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 4.3.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Verde Montana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Na výlety po okolí dobré startovací místo.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na výlety po okolí dobré startovací místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel čistý i pokoje. Ale část pro wellnes konkrétně sauna a bazén s vyrivkou zanedbané. Nikdo nekontroluje dodržování hygieny. V sauně plíseň a do výřivky můžete i v trenkách.

Strava
Jídla dost. Vybere si každý.

Služby hotela
Celkově byli ochotni s námi hned řešit každý problém.

Pláž
Není

Jana S., 04.03.2020, Dátum pobytu: 18.10. - 20.10.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Buczyński Medical & Spa (Świeradów Zdrój)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Hotel jsme navštívili cca před 15-ti léty (bez ubytování) a hotel se nám líbil. Tentokrát jsme byli trochu zklamáni, hotel už působil...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel jsme navštívili cca před 15-ti léty (bez ubytování) a hotel se nám líbil. Tentokrát jsme byli trochu zklamáni, hotel už působil zastarale. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dtto

Strava
Průměrná

Služby hotela
Personál chladný, nebyl moc příjemný. Asi jsme ze zahraničí zvyklí na jiný přístup. (v lednu jsme např. byli na Tenerife - vše bylo skvělé, personál velice vstřícný).

web:review_paragraph_heading_18
Vodní svět - super.

Jiřina Juchelková, 29.02.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 24.2.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Gołębiewski (Wisla)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Lázeňské místo na klid a pohodu v měsíci únoru

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Lázeňské místo na klid a pohodu v měsíci únoru Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné místo

Strava
Hlady jsme vážně netrpěli při plné penzí

Služby hotela
Dostačující komunikace v polštině

Pláž
Místo pláže kavárna s živou hudbou

Radek Zachariáš, 19.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Zameczek

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Líbilo se nám tam moc, skvělé umístění hotelu ... na kolonádu pěšky minuta. Určitě se vrátíme.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Líbilo se nám tam moc, skvělé umístění hotelu ... na kolonádu pěšky minuta. Určitě se vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
To bylo jediné mínus ... měli jsme zaplacený pokoj superior a dostali standart, prý žádný superior nebyl volný.

Strava
Skvělé, není co vytknout.

Služby hotela
Na tak velký hotel, který byl o valentýnském víkendu plně obsazený, je ve wellness velmi málo lehátek. Slovy deset !

Pláž
Hotel nemá pláž ...

Lucie Machačková, 19.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Buczyński Medical & Spa (Świeradów Zdrój)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výkendový pobyt splnil očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výkendový pobyt splnil očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé.

Strava
Výborna

Anonym, 12.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 9.2.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,6 Byli jsme po třetí v tomto hotelu, ale kvalita rapidně padá dolů. Ubytování děsný, prý máme smůlu že na nás vyšel holo pokoj. Nebylo...

  • 1 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme po třetí v tomto hotelu, ale kvalita rapidně padá dolů. Ubytování děsný, prý máme smůlu že na nás vyšel holo pokoj. Nebylo vybaveno jak slíbili. Byla nám nabídnuta náhrada - menší doplnění a NIC. Velmi neochotní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc špatný. Pokoj děsný

Strava
Strava byla odpovídající a chutná

Služby hotela
špatné

Ivana Pilc Procházková, 09.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 9.2.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel velmi komfortní. Perfektní pobyt se skvělými službami. Velmi dobré propojení ubytování a přechod koridorem do wellness části. Bylo...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi komfortní. Perfektní pobyt se skvělými službami. Velmi dobré propojení ubytování a přechod koridorem do wellness části. Bylo možné přejít z pokoje jen v županu a plavkách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi pěkně vybaven, včetně luxusní sanity, vše čisté. Krásný výhled na krajinu i propojení s wellness částí. Viděli jsme kolik lidí je v bazénu, i obou vířivkách.

Strava
Na vynikající úrovni, velmi pestrá,čerstvá a chutná. Polopenze byla dostačující, nebyla nouze, při snídaních a večeřích žádné přejídání.

Služby hotela
Využili jsme připlacení masáže, který byla skvělá ( lávové kameny a aroma-olejová, ta mohla být vzhledem k ceně

pobytu i její součástí) Ale na štěstí pobyty v bazénu, solné jeskyni,sauně a vnitřní i venkovní vířivce byly časově neomezené, takže příjemné

Jaroslav Kozák, 22.01.2020, Dátum pobytu: 12.1. - 15.1.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Medi Spa Bialy Kamien

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená předčila mé očekávání. Tři noci s polopenzí (9. - 12. 1. 2020) v krásném a příjemném hotelu s vánoční výzdobou a příjemnou...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená předčila mé očekávání. Tři noci s polopenzí (9. - 12. 1. 2020) v krásném a příjemném hotelu s vánoční výzdobou a příjemnou obsluhou. Možnost ubytování od 15 hodin, vyklizení pokojů v den odjezdu do 11 hod. Naše první a věřím, že ne poslední dovolená v tomto hotelu. Personál příjemný, ochotný, vše naprosto dokonalé. Vše co je nafoceno k tomuto hotelu se shoduje s realitou.

V našem případě příjezdová cesta k hotelu byla v rekonstrukci - blátivá. Parkování u hotelu pouze v omezeném množství, ale další parkovací plocha pro hotelové klienty je vpravo za rohem - naprosto bez problémů. Ubytovací poplatek bylo nutné platit v hotovosti, ale stačilo až na konci pobytu. V okolí hotelu je mnoho směnáren - Kantorů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj 2 + 1 standard s pohodlným křeslem, židlí a dvěma taburety, malý vlastní balkon. Sociální zařízení se sprchovým koutem a WC, vybaven vestavným vysoušečem vlasů. Na pokoji televize (bohužel české TV programy nefunkční, zřejmě z důvodu změny vysílání, ale nám to nevadilo), WIFI připojení, lednička, konvice, skleničky, porcelán. Instantní káva, čaj a voda na jeden den v ceně. K dispozici osuška, ručník a osuška + župan a jednorázové přezůvky (ne vhodné do bazénu) pro wellness.

Strava
Stravování formou bufetu - na snídani několik druhů uzenin a sýrů, pomazánky, máslo, sádlo se škvarky, zelenina, ovoce, moučníky, cereálie, v teplém pultu - vajíčka, párky, klobásky, vafle, lívance, několik druhů chleba a pečiva. Nápoje - 2 kávové automaty s několika druhy nápojů, mletá káva k přípravě turecké kávy,několik druhů zeleného, bylinkového a ovocného sáčkového čaje, mléko teplé i studené, ve džbáncích asi 3 druhy nápojů. Všechno jídlo je průběžně doplňováno, nestalo se, že by něco chybělo. Určitě si vybere každý dle své chuti.

Večeře také formou bufetu, polévka většinou se zeleninou, ale vždy naprosto teplá a chutná ne žádná voda.Teplý pult - vařené brambory, těstoviny, smažené kuřecí řízečky, špíz, dušená ryba, žebírko, saláty - přílohy - mrkvový salát, žampionový salát, zelný salát, ... K dispozici ve džbánku voda s citronem. K dokoupení další nápoje. Vše skvěle dochuceno, upraveno.

Služby hotela
K dispozici služby hotelu od 8 do 20 hod - herna pro děti vedle vstupní haly, v suterénu spa centrum - bazén s možností proudů a dvěma masážními lehátky, dvě vířivé vany, parní sauna. Relaxační centrum vybavené polohovatelnými sedačkami s vlastní televizní obrazovkou, tlumeně osvětleno s výhledem na bazén - skvělé místo k případnému odpočinku. Za úplatu možnost dvou finských saun, solární jeskyně, masáže. Do spa centra z pokoje v županu výtahem, naprosto skvělé bez nutnosti převlékání, ukládání svršků.

Marie, 15.01.2020, Dátum pobytu: 9.1. - 12.1.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Zatím náš nejlepší pobyt.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím náš nejlepší pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní ve vedlejším pensionu v luxusním pokoji.V koupelně sprchový kout s masážnímí tryskami.

Strava
Večeře perfektní podávané v restauraci pensionu, samozřejmostí je i pití k jídlu.Výběr ze dvou jídel s polévkou.Snídaně bohaté švédské stoly v hotelové restauraci.Výborná káva,čaje i džusy.Nepřeberné množství a kvalita potravin

Služby hotela
Wellness bezkonkurenční neomezeně celý den.Personál na úrovni.V okolí spousta míst k návštěvě.

Anonym, 27.12.2019, Dátum pobytu: 15.12. - 17.12.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Hotel: Klimek Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie