Recenzie hotelov
Krakov - Poľsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Hotel byl velmi útulný a na skvělém místě. Pokoj byl dostatečně velký (celý den jsme byli pryč) a na přespání to úplně stačilo.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl velmi útulný a na skvělém místě. Pokoj byl dostatečně velký (celý den jsme byli pryč) a na přespání to úplně stačilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování proběhlo bez problému, personál byl velmi ochotný. Při příchodu do pokoje byla cítit vůně a byl uklizený a čistý. V koupelně byly čisté ručníky a mýdlo k umytí rukou. Pokoj měl moderní vybavení. V pokoji byla připravená i perlivá a neperlivá voda a varná konvice s čajem a kávou. V koupelně mě akorát chyběly úchytky na ručníky, takže bylo trošku obtížnější si ručníky usušit na druhý den. Během Vánoc měl pokoj i vánoční dekoraci (Stromeček s baňkami)

Strava
Snídaně byly velmi chutné a dostačující. Bylo na výběr od slaniny, párku, šunky po sýry, pomazánky, plněná vejce nebo klasické cereálie. Vše bylo čerstvé a průběžně doplňováno.

Viktor K., 26.12.2019, Dátum pobytu: 19.12. - 21.12.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Pod Wawelem

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Vše bylo naprosto v pořádku, ubytování moderní, čisté, snídaně vynikající. Jediné mínus, které pro nás bylo, že hotel je dál od centra...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo naprosto v pořádku, ubytování moderní, čisté, snídaně vynikající. Jediné mínus, které pro nás bylo, že hotel je dál od centra Krakova a víceméně se za památkami a krásami Krakova musí dojet, což v tak rušném městě, není žádná hitparáda. Ale když už jsme se do centra probojovali, tak to stálo za to, myslím, že jsme v Krakově nebyli naposledy. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 11.12.2019, Dátum pobytu: 6.12. - 8.12.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Apis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Super, spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Super, spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, uklizené

Strava
Kafe super, snidane dostacující

Služby hotela
Nevyužili sme

Anonym, 23.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 20.10.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Apis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Můžu jen doporučit. I přes malé mouchy jde o čistý hotel, s příjemným personálem, výbornou kuchyní, který je velmi dobře dostupný centru...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Můžu jen doporučit. I přes malé mouchy jde o čistý hotel, s příjemným personálem, výbornou kuchyní, který je velmi dobře dostupný centru města (cca 10 - 15 min. busem). Pokud bych jel někdy s rodinou znovu do Krakova, ubytoval bych se zase tady. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování (rodinný pokoj pro 2 dospělé a 2 děti, 9 a 4 roky) bez problémů, pokoj byl čistý, denně uklízen, vše fungovalo jak mělo.

Strava
V restauraci vaří naprosto luxusně, dlouho jsem nic tak dobrého nejedl. Výběr sice menší, ale stálo to za to. Snídaně bohatá, mimo nabídku nabídli našim dětem i palačinky :-)

Služby hotela
Personál na recepci byl velmi ochotný, poradil nám, jak se dostat do centra bez auta, poskytl mapky, poradil, kde a jak koupit lístky na MHD, domluva naprosto bez problémů (polsky rozumím velmi špatně, ale anglicky jsme se domluvili).

Parkování přímo před hotelem, dostatek místa.

Zápor:

zahrádka za hotelem a personál restaurace. Bohužel jeden večer bylo v restauraci plno, neboť přijel zájezd (restaurace má docela malou kapacitu), takže jsme šli na "zahrádku" u hotelu. Ta by se mohla jmenovat U Suchánků. Z této zahrádky měli děti přístup přímo ke kontejnerům hotelu, u kterých se povalovalo rozbité sklo (první -). Pro personál jsme v podstatě přestali existovat. Nejvíc mě vytočilo, když servírka přinesla něco k vedlejšímu stolu, minula náš stůl s prázdným sklem, zastavila se u dalšího stolu a plynule pokračovala dovnitř (druhé -).

Miroslav V., 21.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 18.8.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Apis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dlouho jsme si přáli navštívit Krakov a teprve v důchodu jsme se odvážili jet takovou dálku a na vlastní pěst.Byl s námi i vnuk a taky...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dlouho jsme si přáli navštívit Krakov a teprve v důchodu jsme se odvážili jet takovou dálku a na vlastní pěst.Byl s námi i vnuk a taky byl moc spokojený.Krakow je jiný než Praha,má jinou atmosféru a i když je tam spousta návštěvníků,tak je i kolem odpadkových košů pořádek.Pokud stojíte u přechodu,tak vás vždycky pustí,nemusíte mít strach,že vás další řidič srazí.Jen nás trochu mrzelo,že jsme nesehnali průvodce a mapku v češtině,anglicky neumíme,tak jsme luštili polštinu,ale i tak paráda.Nejhorší pro nás asi bylo koupit jízdenky v automatu,ale díky ochotě lidí,jsme se dostali,kam jsme potřebovali.Jsme rádi,že jsme jeli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je na krásném místě,nádhernývýhled na Wawel i Vislu.Večer jezdilo mnoho mladých na koloběžkách a byli jako světlušky.Pokoj nebyl moc velký,ale jeli jsme poznávat a ne se válet,díky televizi v polštině,jsme se procvičovali i v tomhle jazyce.Postele nám vyhovovaly,krásná výzdoba stěn,nemáme co vytknout.

Strava
Měli jsme jen snídaně,ale bohatý výběr všeho.Myslím,že si každý vybral na co měl chut.

Služby hotela
Mimo ubytování a snídaní jsme nic jiného nevyužili.Na nějaké kolo,jsme večer už neměli síly-Wieliczka-3hod. ve frontě,hrad-něco podobného,courání po Starém městě taky dalo zabrat.

Miluše Nedvědová, 15.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 12.8.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Pod Wawelem

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Fakt super Hotel veľmi dostupný od centra.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fakt super Hotel veľmi dostupný od centra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi oceňujem vysokú čistotu, klimatizáciu, vybavenosť izdy čaj káva voda všetko krásne upratané.

Strava
Mali sme síce iba raňajky, ale boli super, veľký výber a super servis, vedeli sme si vybrať, čerstvé potraviny ovocie sladké taktiež, a samozrejmosťou bolo ovocie.

Služby hotela
Veľmi ochotný personál.

Martin Fojtík, 19.06.2019, Dátum pobytu: 14.6. - 16.6.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Apis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Bez jakýchkoliv závad

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bez jakýchkoliv závad Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní

Strava
Perfektní

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Ta k dokonalosti chyběla :)

Zdeněk W., 10.12.2018, Dátum pobytu: 3.12. - 5.12.2018
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Apis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pobyt byl velmi pěkný, Krakov je nádherné město a návštěva solných dolů stojí za to !!

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt byl velmi pěkný, Krakov je nádherné město a návštěva solných dolů stojí za to !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je skromné, ale čisté a služby dobré.

Strava
Snídaně velmi dobrá, nic nám nechybělo.

Libor Martinů, 02.11.2018, Dátum pobytu: 27.10. - 29.10.2018
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Krakus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkový dojem bol dobrý.

  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem bol dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytovaním sme boli spokojní, všetko bolo ok.

Strava
Strava vyhovovala.

Program poznávacieho zájazdu
Program bol dobrý, páčil sa mi aj Krakow aj Vielička či Zakopané. Vyšlo nám celkom aj počasie.

Eva B., 28.09.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 23.9.2018
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: IBIS Budget Krakow Bronowice

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Příjemný a klidný hotel nedaleko starého města.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný a klidný hotel nedaleko starého města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování standardní, čisté prostředí.

Strava
Snídaně rozmanité, chutné a dostačující.

Služby hotela
Personál na vrátnici a obsluha vstřícná a ochotná.

František K., 17.09.2018, Dátum pobytu: 12.9. - 14.9.2018
Oblasť: Poľsko Poľsko, Krakov, Hotel: Maksymilian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)