Recenzie hotelov
Sudety - Poľsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Hotel je umístěný v pěkném a klidním místě

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je umístěný v pěkném a klidním místě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku, pokoj vkusně vybavený, hlavně prostorné což v některých hotelech jsou pokoje stísněné, že tam nemůžete ani projít

Strava
Strava byla pestrá a výborná, sice jsme ji měli servírovanou z důvodu COVI, ale za to o několika chodech

Služby hotela
Příjemný personál, nemáme negativní zkušenosti

Pláž
Měli jsme Wellness - bazén, vířivka i sauna bez připomínek

Hana S., 22.10.2020, Dátum pobytu: 15.10. - 18.10.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Kudowa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Bylo skvěle, personál sama ochota, jídla výborná a velké množství, hotel čisťounký. Jediná menší chybička, že ve vířivce byla poměrně...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo skvěle, personál sama ochota, jídla výborná a velké množství, hotel čisťounký. Jediná menší chybička, že ve vířivce byla poměrně studená voda. Na posezení a uvolnění svalů po celodenním chození to nebylo. Bohužel nám nepřálo počasí na túry, ale i tak bylo kam jít a na co koukat. Zobraziť celú recenziu

Martina, 23.03.2020, Dátum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Kudowa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Hotel jsme vybrali, abychom si užili rodinnou dovolenou s malou dcerou. Dle fotek a popisu na stránkách hotelu zde mají krásné dětské...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel jsme vybrali, abychom si užili rodinnou dovolenou s malou dcerou. Dle fotek a popisu na stránkách hotelu zde mají krásné dětské koutky, programy pro děti, kinosál, atd. Realita je taková, že se jedná o jiné 2 místnosti - v jedné jsou obří rozbité šachy, pár kostek, houpačka a žíněnka, kinosál nemají - tedy alespoň dle recepční. V místnosti není okno. Druhá místnost je s prolejzačkou a skluzavkou do balónků.

Recepční jsou naprosto neochotné, chtějí mluvit pouze polsky, anglicky uměla jen 1 recepční. Česky nerozumějí - zajímavé je, že ostatní personál - číšníci a pokojské ano.

Pokoje jsou velice hlučné - hluk jde z chodeb, ale i z venčí, kde je celou noc slyšet čističku bazénu i přes zavřené okno.

Vodní park je v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou velice hlučné - hluk jde z chodeb, ale i z venčí, kde je celou noc slyšet čističku bazénu i přes zavřené okno. Pod dveřmi jsou veliké škvíry.

Strava
Strava byla nejlepší složkou celého pobytu - sice není výběr jako na fotkách, ale jídlo výborné, kvalitní a velice ochotní číšníci, kuchaři.

Služby hotela
Pracovníci recepce jsou nepříjemní, neochotní a nechtějí komunikova jinak, než Polsky.

Pláž
Kvalita vody v bazénu byla v pořádku.

Filip P., 05.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 4.3.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Verde Montana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Na výlety po okolí dobré startovací místo.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na výlety po okolí dobré startovací místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel čistý i pokoje. Ale část pro wellnes konkrétně sauna a bazén s vyrivkou zanedbané. Nikdo nekontroluje dodržování hygieny. V sauně plíseň a do výřivky můžete i v trenkách.

Strava
Jídla dost. Vybere si každý.

Služby hotela
Celkově byli ochotni s námi hned řešit každý problém.

Pláž
Není

Jana S., 04.03.2020, Dátum pobytu: 18.10. - 20.10.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Buczyński Medical & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Líbilo se nám tam moc, skvělé umístění hotelu ... na kolonádu pěšky minuta. Určitě se vrátíme.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Líbilo se nám tam moc, skvělé umístění hotelu ... na kolonádu pěšky minuta. Určitě se vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
To bylo jediné mínus ... měli jsme zaplacený pokoj superior a dostali standart, prý žádný superior nebyl volný.

Strava
Skvělé, není co vytknout.

Služby hotela
Na tak velký hotel, který byl o valentýnském víkendu plně obsazený, je ve wellness velmi málo lehátek. Slovy deset !

Pláž
Hotel nemá pláž ...

Lucie Machačková, 19.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Buczyński Medical & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel velmi komfortní. Perfektní pobyt se skvělými službami. Velmi dobré propojení ubytování a přechod koridorem do wellness části. Bylo...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi komfortní. Perfektní pobyt se skvělými službami. Velmi dobré propojení ubytování a přechod koridorem do wellness části. Bylo možné přejít z pokoje jen v županu a plavkách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi pěkně vybaven, včetně luxusní sanity, vše čisté. Krásný výhled na krajinu i propojení s wellness částí. Viděli jsme kolik lidí je v bazénu, i obou vířivkách.

Strava
Na vynikající úrovni, velmi pestrá,čerstvá a chutná. Polopenze byla dostačující, nebyla nouze, při snídaních a večeřích žádné přejídání.

Služby hotela
Využili jsme připlacení masáže, který byla skvělá ( lávové kameny a aroma-olejová, ta mohla být vzhledem k ceně

pobytu i její součástí) Ale na štěstí pobyty v bazénu, solné jeskyni,sauně a vnitřní i venkovní vířivce byly časově neomezené, takže příjemné

Jaroslav Kozák, 22.01.2020, Dátum pobytu: 12.1. - 15.1.2020
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Medi Spa Bialy Kamien

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 pobyt byl po všech stránách úžasný, personál příjemný, jídlo perfektní!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
pobyt byl po všech stránách úžasný, personál příjemný, jídlo perfektní! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl nádherně luxusně vybaven, při příchodu do hotelu jsme byli s manželem ohromeni krásou a luxusem kolem sebe, vždy uklizeno

Strava
snídaně a večeře byly úžasné, nejlepší byly saláty, každý den bylo jídlo jiné, prostě perfektní

Služby hotela
v hotelu Golebiewski byly služby v pořádu, personál vždy vstřícný, slušný

Pláž
u hotelu Golebiewski není pláž

Anonym, 07.11.2019, Dátum pobytu: 25.10. - 27.10.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Gołębiewski (Karpacz)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásný hotel v pěkném prostředí. I podzim má v lázeňském parku své kouzlo.Rádi se sem vrátíme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel v pěkném prostředí. I podzim má v lázeňském parku své kouzlo.Rádi se sem vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, vkusné, všude čistota, na pokoji minerální voda, rychlovarná konvice, káva, čaj.

Strava
Strava vynikající!!!

Služby hotela
Bazén příjemný (teplý), vířivka (malá tak pro 4 osoby, dost obsazená, moc nevoní), 2x sauna a parní komora - dobrý.

Masáže využijeme příště.

Eva J., 06.11.2019, Dátum pobytu: 1.11. - 3.11.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Kudowa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Pokud bych měla hotel doporučit, tak ano.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud bych měla hotel doporučit, tak ano. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování na dobré úrovni. Vadí mně koberce v pokoji. Nebudily zrovna dojem čistoty. Ve sprchovém koutě bylo lehce plísně.

Strava
Strava výborná.

Služby hotela
Co se týče služeb hotelu, hodnotím celkem dobře. Velmi mě překvapil nezájem při přihlášení k pobytu. Prakticky žádné informace, vše jsme si museli sehnat sami.

Miluše K., 05.11.2019, Dátum pobytu: 27.10. - 2.11.2019
Oblasť: Poľsko Poľsko, Sudety, Hotel: Verde Montana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)