Recenzie hotelov
Algarve - Portugalsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Destinace krásná, hotel bezvadný. Delegátky jsme téměř neviděli, byli málo aktivní, zažili jsme již daleko lepší. Výlet vyšel pouze...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Destinace krásná, hotel bezvadný. Delegátky jsme téměř neviděli, byli málo aktivní, zažili jsme již daleko lepší.

Výlet vyšel pouze jeden, o Lisabon nebyl zájem. Jediný výlet v příliš rychlém tempu - na konci světa jsme byli asi 15 min. a jelo se dále. Tento výlet se mohl rozdělit ve dva a více si místa užít. Avizované menší výlety v nabídce se neuskutečnili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré, čisté, klima, pějné prostředi v rezortu

Strava
Dobrá, bohatě stačila

Služby hotela
Výbornrné. Od uklízeček až po recepci

Pláž
Super, klidná, čistá

Zdeněk Linha, 12.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 9.9.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Auramar Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Krasna priroda,more,plaz cista

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krasna priroda,more,plaz cista Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stare vybaveni ale ciste,

Strava
Poradcstejna jidla a chutove nevyrazne,malo ovoce i zeleniny,byly kompoty a nakladane zeleniny.V sezone nic moc

Služby hotela
V poradku

Pláž
Plaze krasne,ciste

Simona Kruppová, 12.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 9.9.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Auramar Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená stála za to, velká spokojenost , krásná pláž

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená stála za to, velká spokojenost , krásná pláž Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je staršího tipu, ale čistý a pěkný, krásný výhled na oceán. Je vidět, že země je opravdu kulatá .

Strava
Byl velký výběr, ale každý den, skoro to samé. Což tak asi bývá u allinclusive. Chutnalo, jen maso bylo vždy tvrdé. A řízky by raději neměli dělat vůbec???? . Ale byl velký výběr ryb a chuťově dobře udělané????????

Služby hotela
Hotel byl čistý , jen wi-fi nebyla na pokojích. Jen na recepci . Doporučuji rozšířit.

Pláž
Dostupnost pláže po schůdkách, ale v podstatě hned u hotelu. Krásná písečná , plno mušliček. Krásný výhled na širý oceán. Voda čistá , leč studená cca 18 stupňů . Ale je to příjemné osvěžení v tom teple .

Jiřina K., 05.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Auramar Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkově se jednalo o moc krásnou dovolenou, krásné prostředí, hezké ubytování, spokojenost. Jediné obrovské mínus letecká společnost...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se jednalo o moc krásnou dovolenou, krásné prostředí, hezké ubytování, spokojenost. Jediné obrovské mínus letecká společnost (Smartwings). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel sice trochu starší, ale (i díky tomu) je na naprosto bezvadném místě! Kousek od pláže, hned za hotelovou brankou skály, krásná procházka i výhledy.

My jsme měli štěstí na pokoj s krásným výhledem na moře. Jinak velmi čisto, vybavení dostačující.

Strava
Bohatý výběr, slušné jídlo, vždycky jsme byli spokojení. Docela velký výběr drinků v rámci AI.

Služby hotela
Milý a ochotný personál.

Pláž
Pláž u hotelu není na rozdíl od dalších v místě nijak zvlášť přeplněná. Přístup do moře pohodlný, jemný písek.

Pavla Bauerová, 05.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Auramar Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Velmi spokojen, pár vylepšení by se našlo. Např. služby delegátky - organizace pobytu v hotelu, zajištění hotelových služeb. Délka pobytu...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojen, pár vylepšení by se našlo. Např. služby delegátky - organizace pobytu v hotelu, zajištění hotelových služeb. Délka pobytu se mi zdá taky trochu podivná - 9 dní/ 7 nocí: první den příjezd ve 22 hodin, poslední den odchod z pokoje v 11 hodin a odjezd z hotelu v 17:40 hod. = dva dny skoro o ničem :( Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ucházející, pokoje by mohly být větší, televize taky větší a v dnešní době by mohl být alespoň jeden český zpravodajský kanál.

Strava
Bez připomínek, vynikající.

Služby hotela
Bez připomínek, vynikající.

Pláž
Pláž super, obrovská, písčitá, spousta mušlí, pozvolný vstup do oceánu. Oceán svou teplotou odpovídá poloze, ale je velmi příjemný. Krásné procházky po dlouhých plážích, krásné okolní scenerie. SUPER.

Miroslav Krejčí, 05.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Adriana Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 6,8 Pěkný hotel v zahradě. Bohužel bez výtahu. Ochotný personál. Bohužel daleko od městečka, víceméně " v polích"

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel v zahradě. Bohužel bez výtahu. Ochotný personál. Bohužel daleko od městečka, víceméně " v polích" Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměrný pokoj, denní úklid v pořádku, pěkná terasa, klidné místo

Strava
Slušná nabídka, velmi příjemné byly tematické dny. bohužel drinky nebyly v rámci all inclusive zahrnuty všechy, pouze seznam na jednom listu - tudíž malý výběr

Služby hotela
Ochotný personál

Pláž
daleko od hotelu, 94 schodů k pláži, málo slunečníků a lehátek

Věra Navrátilová, 05.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 2.9.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Adriana Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,8 Celkově: Portugalsko je krásná země, okolí hotelu Atismar bylo super. Vše by v oblasti bylo krásné kdyby hotel Atismar zbourali.

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově: Portugalsko je krásná země, okolí hotelu Atismar bylo super. Vše by v oblasti bylo krásné kdyby hotel Atismar zbourali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tragédie!!!! Pokoj budiž... osprchujes se, vyspíš, čistý ručník taky dostaneš a že polovina věcí je rozbitá a starší než vybavení naší chaty, tak ale ok, přežiješ.... ale samotný hotel? Hrůza. Zábava pro děti- 0, zábava pro dospělé- 0, jakákoliv zábava- 0, personál neochotny, služby hotelu - 0 a ty co píšou že má, tak nefungujou....dva malé pidi výtahy na 11 pater? Takže se uchodite radši dobrovolně po schodech. Zažili jsme již hodně hotelů, levné, dražší, ale tohle se nedá.... fakt jsem byl nasranej,protože nemůžete ani říct,ale tak za ty prachy.... lepší v kempu pod stanem,než v Atismaru!

Strava
Tomu se ani nedá říkat strava. Max dvě jídla na výběr. To bych ještě přežil kdyby se dali jíst. Denně rýže a hranolky jako příloha. Hranolky tvrdé jak šutr. Pro děti nějaký nápad- vůbec. Ovoce ? Občas meloun a chciplej pomeranč. Zákusek? Max dva druhy které chutnali stejně uměle. No hrůza, víc jsme jedli venku a nechápal jsem za co jsem platil all inclusive.

Služby hotela
Jaké služby? Tohle slovo Atismar nezná. Max jeden malí bazén,který byl denně špinavý jak rybník.... proboha jen blázen by jel do toho hotelu někdy znovu!!!! Nejel bych i kdyby mi to Invia nabídla zdarma. Opravdu ne.

Pláž
Pláž krásná. Ocean trochu studenejsi a vlny více divočejší,takže pro prcky nic moc,ale i tak se tam ten nás 6 ti letý vyřadil až až.... Pláž,promenada,okolí vše super, pěkné čisté paráda!!!! Jak říkám Portugalsko skvělá země, Quarteira krásné místo,ale Atismar vše posral. Klidně bych jel znovu, ale určitě ne do tohoto hotelu. Všem kteří jste tam nebyli, určitě nedoporučujeme tento hotel. Na hotelu je vidět,že se snaží ušetřit, to všichni asi, ale nikdo to nedělá tak extrémně okatě jako Atismar. Budete si tam připadat jak žebráci. Ale dokud tam lidi budou jezdit, tak se to nezmění. Kdybych před odjezdem našel takovou recenzi,tak bych nejel. Jenže některým z nás stačí, že má hotel střechu a už říkáme, že to nebylo špatný .... je to špatný, hnus,hrůza hotel.

Miroslav O., 31.08.2019, Dátum pobytu: 18.8. - 26.8.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Atismar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dobré hotelové služby, příjemný personál hotelu.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré hotelové služby, příjemný personál hotelu. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 30.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 19.8.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Atismar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Moc hezká dovolená, krásné prostředí. Služby na vysoké úrovni.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezká dovolená, krásné prostředí. Služby na vysoké úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výhled na moře a krásné pokoje.

Strava
Strava výborná. Jen mínus je pití u oběda a večeře, kdy si musíte objednávat. Obsluha přijde jednou a pak když máte ještě chuť na další nápoje, tak dlouho čekáte. Lépe si říci na začátku o tři piva na osobu. :-)

Služby hotela
Na vysoké úrovni.

Pláž
Dostupnost dobrá, po schodech od hotelu, zadní brankou.

Roman Cetl, 29.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 19.8.2019
Oblasť: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Auramar Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)