Recenzie hotelov
Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Hotel přispěl k naší hezké dovolené

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel přispěl k naší hezké dovolené Zobraziť celú recenziu

Anonym, 18.10.2019, Dátum pobytu: 13.10. - 15.10.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Kugel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Lokalita je skvělá v létě i v zimě je kam jít a co vidět.Apartmany jsou čisté,vybavené vším potřebným k vaření.Okoli je typické, Tyrolské.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita je skvělá v létě i v zimě je kam jít a co vidět.Apartmany jsou čisté,vybavené vším potřebným k vaření.Okoli je typické, Tyrolské. Zobraziť celú recenziu

Jan, 02.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 29.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Skiwelt Brixental, Hotel: Schindlhaus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená i přes pokročilý podzim proběhla k naší spokojenosti. Trasy pro pěší turistiku si každý může vybrat dle svých schopností. Můžete...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená i přes pokročilý podzim proběhla k naší spokojenosti. Trasy pro pěší turistiku si každý může vybrat dle svých schopností. Můžete jít delší trasy nebo si dojet místní dopravou pod vrcholky hor. Lanovky, místní doprava, vstupy např. do alpinária v Galtüru, platba mýtného na Silvrettu - mimochodem úžasná cesta přes hřeben k jezeru 2080m nad mořem jsou v rámci ubytování hrazeny tzv. Silvretta Card all inclusive - hotelovou kartou po celou dobu pobytu. Vstupy nejsou omezeny, karta je na jméno a je nepřenosná. Pro ilustraci - mýtné na Silvrettu pro OA je 16,50 euro. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohodlné, čisté s veškerým komfortem, dvoulůžko, 2 křesílka, stolek, malá chladnička, trezorek (klíč na vyžádání v recepci), koupelna s vanou. Úklid precizní.

Strava
Výtečné krémové polévky, strava rozmanitá, jen je třeba nastudovat názvy jídel v NJ. Obsluha profesionální, my měli štěsttí na krajany ze Slovenska mladý pár, velice ochotný a příjemný.

Služby hotela
Vstřícný personál, poradí, pouze jazykové bariéra, ale není problém komunikovat v AJ, pokud se nedomluvíte německy.

Každopádně pobyt v hotelu Fluchthorn **** v Galtüru mohu s klidným svědomím doporučit každému kdo miluje přírodu, hory a pobyt na čerstvém vzduchu.

Luboš B., 01.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 28.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Ischgl / Kappl, Hotel: Fluchthorn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Silvretta 3 fotografie

Celkom: 9,2 Skvělá dovolená v září, která předčila naše očekávání z hlediska počasí (slunce, modrá obloha bez mráčků), krásného výhledu na Alpy,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená v září, která předčila naše očekávání z hlediska počasí (slunce, modrá obloha bez mráčků), krásného výhledu na Alpy, upraveného prostředí Tyrolska, neponičené přírody a krásných lesů a řek, upravených turistických stezek, vodopádů a v neposlední řadě perfektního servisu a služeb hotelu. Hledali jsme klidnou dovolenou a vzhledem ke staršímu věku klientů hotelu se nám to splnilo. Zaměstnanci hotelu preferují němčinu, anglicky uměla za dobu pobytu jen jedna z recepčních. Prospekt je také v němčině, stejně tak tabule u kabinové lanovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní na dvoulůžkovém pokoji s možností 1 přistýlky, která je oddělena dřevěnými dveřmi. Dále zde byla koupelna a toaleta. Na pokojích čisto a útulno dle našich představ. Není zde lednice ani minibar, ale vzhledem k typu stravy all inclusive není potřeba.

Strava
Před prvním jídlem je třeba zjistit v plánku na recepci Váš stůl, který Vám určí hotel na celou dobu pobytu. Strava all inclusive byla dokonalá. Bohatá snídaně formou bufetu, obědový kotlík polévky, odpolední snack (výběr z několika různých dezertů) a bohatá večeře formou bufetu. Dostatečný výběr masa a příloh, zeleniny i sladkých dezertů. Po celou dobu pobytu pití (pivo, limo, víno) zdarma. Káva zdarma je u snídaně a během dne lze kávu zakoupit.

Služby hotela
Dokonalá sauna s panoramatickým výhledem na Alpy a bazén zdarma ve vedlejší budově. Sleva na kabinovou lanovku. Parkovaní u hotelu zdarma.

Jana Švecová, 26.09.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 22.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Sporthotel Großglockner

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 8 Pro někoho, kdo se jde na pokoj jen vyspat, naprosto dostatečné.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pro někoho, kdo se jde na pokoj jen vyspat, naprosto dostatečné. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 26.09.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 23.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Annaberg, Hotel: Musikantenwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Příjemný pobyt v okolí Achensee, perfektní ubytování a krásná příroda

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný pobyt v okolí Achensee, perfektní ubytování a krásná příroda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, obývací místnost s kuchyňským koutem, balkonem, další balkon z ložnice. Klidné prostředí, vstřícný a velmi přátelský personál.

Strava
Výborné bohaté snídaně, luxusní večeře. Polopenze zahrnovala i svačiny v 15hod, ale ty jsme nevyužili.

Služby hotela
V areálu se nacházel vnitřní bazén, výřivka, sauna - vše krásně čisté.

Michaela F., 25.09.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 22.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Cordial Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělý výběr. Oblast Kaprunu vhodná k mnohostrannému vyžití: lyžování, turistika, cykloturistika, termální lázně, koupání a další vodní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý výběr. Oblast Kaprunu vhodná k mnohostrannému vyžití: lyžování, turistika, cykloturistika, termální lázně, koupání a další vodní sporty na nedalekém jezeře Zell am See. Hotel super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na velmi dobré úrovni, příjemné zázemí restaurace, lobby baru, wellness a také pokoje s prostornou koupelnou.

Strava
Při zvoleném stravování formou polopenze bohatost a rozmanitost bufetové snídaně, večeře čtyřchodové s výběrem hlavního chodu ze tří nabídek. Kuchař vaří famózně. Další stravování v místních horských restauracích s výbornou typickou regionální kuchyní. Dobré jídlo doplněno rakouskými víny či pivy.

Služby hotela
Hotel dobře situován v Kaprunu přímo pod hradem s výhledem na okolní bílé vrcholky Alp. Parkování zdarma u hotelu. Velmi milý a vstřícný slovensky hovořící personál, což bylo pro nás příjemné. V hotelu jsme využili i dostatečně velký bazén a vířivku.

Pláž
Nerelevantní

Šárka K., 24.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 18.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Zur Burg

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 skvělé

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý a útulný pokoj s krásnou vyhlídkou na údolí.

Strava
Velmi bohatá a chutná strava, snídaně formou bufetu, večeře výběr ze dvou jídel, polévka i dezert - vše vynikající.

Služby hotela
Služby hotelu velmi dobré a velmi příjemný personál.

Anonym, 22.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 8.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Kirchenwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Moj celkový dojem z dovolenky sa totálne skazil na konci zájazdu, keď som sa chcel od CHECK-OUT-ovať z hotela.Pracovníci na recepcii...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Moj celkový dojem z dovolenky sa totálne skazil na konci zájazdu, keď som sa chcel od CHECK-OUT-ovať z hotela.Pracovníci na recepcii nemali vobec informáciu, že mám pobyt uhradený a tak my vystavili faktúru na pobyt v sume 828,80 eur.V cestovnej kancelárií my bola vyfaktúrovaná suma 1168 eur.Takže rozdiel bol bezmála 339,20 eur.Po tomto zistení som ostal maximálne rozhorčený, nakoľko som už viac ako 45 min stál na recepcií kde zisťovali a snažili sa overiť, či som si pobyt naozaj uhradil.339,20 eur ako rozdiel nieje málo a ja sa pýtam ?...za aké služby si zaúčtovala túto sumu, keď ja sám som si musel zisťovať kedy mám CHECK-In, kedy mám CHCECK OUT atď. Očakávam že ma bude kontaktovať niekto s CA a navrhne mi kompenzáciu. Originál faktúry vystavenej na hoteli na sumu 828,80 eur mám a taktiež mám aj vašu na 1168 eur a ďalší moj postup závisí len od vás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
super/exkluzívna

Služby hotela
super

Andrej D., 20.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 17.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Falkensteiner Hotel Schladming

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)