Recenzie hotelov
Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 I když jsem řešil pár týdnů před jarními prázdninami, nakonec to dopadlo výborně. Dal jsem na doporučení Invia a bylo to k naší...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
I když jsem řešil pár týdnů před jarními prázdninami, nakonec to dopadlo výborně. Dal jsem na doporučení Invia a bylo to k naší spokojenosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Většinou jezdíme v 5, tentokrát ve 4. Pokoj byl prostorný, příslušenství OK, jen je třeba dotáhnout maličkosti typu více úložného prostoru.

Strava
Polopenze OK, přiměřené porce s možností se "dojíst" v zeleninovém koutku. Nebyla možnost polopenze s nápoji, takže celková cena plánovaně narostla.

Služby hotela
Spokojenost. K dispozici lyžárna s možností sušení bot. Možnost domluvy v němčině, polštině i chorvatštině. Nebyl problém s parkováním.

Ota F., 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 14.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kitzbühel / Mittersill, Hotel: Alpenhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkový dojem z dovolené je super. Moc jsme si to užili, počasí vyšlo krásně. Se službami v hotelu jsme byli spokojeni, personál byl moc...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je super. Moc jsme si to užili, počasí vyšlo krásně. Se službami v hotelu jsme byli spokojeni, personál byl moc milý a celkové prostředí hotelu i penzionu příjemné. Jídlo bylo výborné, opravdu veliký výběr obzvlášť u večeří. Kvalita sjezdovek také moc dobrá. :) Zobraziť celú recenziu

Andrea S., 18.02.2019, Dátum pobytu: 11.2. - 15.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Super hotel přímo u sjezdovky.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super hotel přímo u sjezdovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše čisté a v pořádku, jen starší nábytek,

Strava
Výborná, pestrá.

Služby hotela
Pěkný bazén, super sauna, i když byl hotel docela naplněný, ve welness přeplněno nebylo.

Marie H., 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 15.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Sporthotel Fontana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 x

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
x Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nebydleli jsme v hotelu ale v chatce cca 400m vzdalene, u chatky nebylo parkoviste a vnitrni vybaveni odpovidalo tak 70 letum minuleho stoleti.

Strava
Celkem dobre jidlo, i kdyz moucnik v podobe mandarinkoveho kompotu uplne nenadchnul.

Služby hotela
Nejvic nam vadilo zakourene prostredi hotelu a to ze se v polovine restaurace kourilo i pri vecerich.

Zjazdovky
x

Anonym, 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 13.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Ubytovani bylo odpovidajici, servis velmi prijemny a jidlo chutne.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovani bylo odpovidajici, servis velmi prijemny a jidlo chutne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl uklizeny, kazdy den nove rucniky a vse bylo ciste a utulne.

Strava
Strava v zarizeni celkem odpovidajici, jen by byl lepsi vetsi vyber napr. bezmasich jidel a v ramci polopenze bych predpokladala alespon jeden nealko napoj jako soucast vecere tedy bez doplatku. V okoli jidlo jednotvarne prevazne smazene a malo vegetarianskych moznosti.

Služby hotela
Celkem sluzby ok.

Pláž
N/A

Helena B., 18.02.2019, Dátum pobytu: 11.2. - 15.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Sonnenhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkový dojem byl opravdu dobrý, v penzionu byli připravení na náš příjezd a i když jsme chvílemi bojovali s Rakouskou němčinou, tak vše...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl opravdu dobrý, v penzionu byli připravení na náš příjezd a i když jsme chvílemi bojovali s Rakouskou němčinou, tak vše dopadlo podle očekáváni. Areál Ski Amadé sotva 5 minut autem a kousek od penzionu i zastávka ski busu, takže spojení na 1*. Penzion je hned u silnice, což teda není pro každého ideální, protože jde slyšet průjezd každého auta (měli zvláštní okna, pořád šlo vše z ulice slyšet jakoby byla okna otevřená). Ale i tak výhled jsme měli úžasný, takže rozhodně budeme chtít jet znova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly podle očekávání. Jen pokoj s přistýlkou byl o něco stísněnější, ale to vždy záleží na kapacitách zařízení. Dneska už se péřové lůžkoviny tak často nevidí, a pro alergiky je to problém (u nás jsem toto už dlouho v hotelech nebo penzionech nezaznamenala). Co by jsme s rodinnou ocenili tak určitě lepší polštáře. Bohužel na pokojích byli ty nejměkčí a nejnižší, co jsme kdy zažili. Ačkoliv hotel byl veden jako nekuřácký, tak v restauraci se kouřilo. Je to nemilé hlavně proto, že i když jdete na hodinu na večeři, tak jste celý načichlí kouřem. Ale dalo se to zvládnout. bylo vidět, že proběhla v zařízení rekonstrukce před nedávnem, ale ještě by to chtělo pár věcí předělat.

Strava
Jídlo byla lepší než byla naše očekávání. Strava opravdu na jedničku. Vždy výběr ze dvou hlavních jídel, takže i nás nejmladší lyžař si vybral a jídlo chválil (a že je rýpal). Každý den jsme chodili z večeře příjemně unaveni po jídle. Snídaně byla bohatá, ocenili bychom možná přidat párky, nebo vajíčka na jiný způsob než vařené, ale to je jen malá poznámka, ničemu toto nevadilo. Jídlo na sjezdovkách bylo kvalitou srovnatelné s lepší restaurací. U nás by se mohli ještě učit o kvalitním jídle. I přes množství návštěvníků jsme nikdy nečekali příliš dlouho.

Služby hotela
Dojem z hotelu byl příjemný. Z nábytku a výzdoby byl cítit duch rakouské kultury. V penzionu jsme nevyužili další služby kromě ubytování a restaurace, takže případný bowling, který měl být v penzionu nemůžeme hodnotit.

Zjazdovky
Ski Amadé je vyhlášené kvalitou sjezdovek. Ani za ty 3 dny aktivního lyžování jsme nestihli projet celý areál, na to by nám nestačil ani týden. Srovnávat sjezdovky tam se sjezdovkami u nás, to ani nejde. Máme již zážitky z Italských Alp a Raskousko je v kvalitě sjezdovek a zážitků srovnatelné. Na lanovkách jsme nikdy dlouho nečekali, a že lidí okolo bylo opravdu hodně. Rozhodně to stálo za to.

Lucie Konečná, 18.02.2019, Dátum pobytu: 9.2. - 13.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Gasthof Bacher

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Velmi pěkné ubytování na krásném místě.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkné ubytování na krásném místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozkládací pohovka v obývacím pokoji je vhodná spíše pro menší děti.

Strava
Stravu jsme měli vlastní, takže nemůžu hodnotit.

Služby hotela
Děti se každý den vyřádily v hotelovém bazénu.

Pláž
Ubytování je přímo na pláži s krásným výhledem na jezero a hory.

Hana K., 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 14.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel: Feriendorf Obertraun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Feriendorf Obertraun 1 fotografia

Celkom: 8,6 Super, útulný penzion na romantickém místě.

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super, útulný penzion na romantickém místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Snídaně úžasné, večeře dobré

Anonym, 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 15.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Hinterstoder, Hotel: Penzion Inge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme v tomto ubytování již podruhé a byli jsme maximálně spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v tomto ubytování již podruhé a byli jsme maximálně spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v třílůžkovém pokoji, předsíň, koupelna se sprchovým koutem ( doplněná vysoušečem na vlasy) a vlastní pokoj(televize), který nám zcela vyhovoval.

Strava
Snídaně probíhaly formou švédských stolů, prakticky každý den to samé, ale neměli jsme problém. Večeře byli servírované majitelem podle předchozí nabídky ze dvou jídel, vždy polévka, zákusek a hlavně volná nabídka zeleninových salátů, což jsme ocenili.

Služby hotela
Vždy ochotný a milý majitel.

Petra G., 16.02.2019, Dátum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Gasthof Hammerschmidt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,2 Výborný hotel, milý personál, příjemné zázemí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborný hotel, milý personál, příjemné zázemí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprostá spokojenost. Klidné místo. Domácí produkty z vlastní farmy. Nádherné wellness.

Strava
Zatím nejlepší z našich cest. Originální a stále nové. Velký výběr.

Služby hotela
Hotel nabízí masáže, které nejsou v ceně (škoda).

Možnost sauny a pláže. Jen mě trochu mrzelo, že je to pouze pro dospělé, děti vstup zakázán.

Zjazdovky
Sjezdovky jsou super, když tam není moc lyžařů. O víkendu po 3 hod po otevření vleků jsou sjezdovky, jak řešeto a odpoledne už je to fakt nepříjemné. Pokud jedete lyžovat v týdnu, tak nápor turistů není tak velký a lyžování je super.

Petra Císařová, 15.02.2019, Dátum pobytu: 8.2. - 10.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Hinterstoder, Hotel: Gut Enghagen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)