Recenzie hotelov
Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Krásné okolí Wolfgangsee, možnost cyklovýletů, nejstrmější zubatá dráha v Evropě, lodě, lanovky, zmrzlina, hotelová pláž. Parádní...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné okolí Wolfgangsee, možnost cyklovýletů, nejstrmější zubatá dráha v Evropě, lodě, lanovky, zmrzlina, hotelová pláž. Parádní dovolená. Jen hodně našinců, z nichž někteří nedodržovali noční klid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý prostorný, pěkný výhled z balkonu.

Strava
Polopenze. Snídaně klasika - jogurty, müsli, salámy, sýry, máslo, marmelády, nutella, čaje, džusy, káva, housky, chleba. Večeře tříchodová - polévka, hlavní jídlo se salátkem, sladkost nakonec - naší rodince chutnalo vyloženě vše.

Služby hotela
služby akorát, zaměstnanci milí a vycházeli vstříc.

Pláž
pláž akorát, travnatá a čistá, voda parádně teplá a čistá.

Martina D., 25.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 18.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Carossa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Shrnutí jsem rozepsal do jednotlivých bodů níže.

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Shrnutí jsem rozepsal do jednotlivých bodů níže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dle propagačních materiálů měl být hotel v roce 2017 rekonstruován, ovšem rekonstrukcí prošly pouze prostory wellness a nábytku pokoje. Ostatní prostory hotelu a koupelna na pokoji už nikoliv. V mém případě jsem se potýkal s protékajícím wc, který i přes upozornění na recepci za celý týden mého pobytu nikdo neřešil. Koupelna byla původní, kolem vany byly prasklé obklady a prasklá skleněná police. Připojení wifi nefunkční. Kladně však hodnotím čistotu a každodenní úklid. A za velkou kompenzaci považuji nádherný výhled na hory.

Strava
Snídaně pro tento typ propagovaného hotelu hodnotím slabě. Během večeře chyběl uváděný salátový bufet. Jídlo ovšem chutnalo.

Služby hotela
Wellness menší ale pěkný a k relaxaci ideální. Prezentované tématické večery nebyly. Whirpool a relaxační koupele nebyly umožněny.

Pláž
V okolí horského hotelu pláže většinou nebývají :-)

Tomáš P., 21.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel: Alpenhotel Dachstein

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Apartmán byl nově vybaven. Překvapila nás krásná terasa a velikost pokoje pro 4 - velmi komfortní. S ubytováním jsme získali Letní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Apartmán byl nově vybaven. Překvapila nás krásná terasa a velikost pokoje pro 4 - velmi komfortní.

S ubytováním jsme získali Letní kartu, která platila na všechny lanovky, vlaky, autobusy, vstupy do nejatraktivnějších míst, dokonce i do místního bazénu - vše zdarma.

Okolí Kaprunu je nádherné. V pěkném počasí se dá koupat, v horším chodit na krásné tůry.

S Kartou se dá dostat do míst i dál od Kaprunu. Zobraziť celú recenziu

Rita Vavrdová, 20.07.2021, Dátum pobytu: 12.7. - 17.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: VAYA Kaprun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,2 Lokalita, ubytování, jídlo a služby, vše bylo skvělé. Schladming je výborné startovací místo pro nádherné výlety, vše do 15 km.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita, ubytování, jídlo a služby, vše bylo skvělé. Schladming je výborné startovací místo pro nádherné výlety, vše do 15 km. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé jídlo, velký prostorný a čistý apartmán, milá obsluha.

Strava
Bohatý snídaňový bufet, skvěla káva, výborné večeře - výběr ze tří jídel - k tomu salátový bufet, polévka, hlavní jídlo, dezert. Krásná práce kuchaře.

Služby hotela
Se službami, recepcí, úklidem jsme byli moc spokojeni. Chybělo nám jen hřiště pro míčové sporty ;)

Ivana B., 19.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 16.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Ferienalm Schladming

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi hezká dovolená, krásná lokalita s velkou možností turistických tras. Ski pas v ceně hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi hezká dovolená, krásná lokalita s velkou možností turistických tras. Ski pas v ceně hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné, čisté (každodenní úklid), výborná strava, velmi ochotný a vstřícný personál.

Strava
Výborná, kulinářský zážitek.

Služby hotela
Výborné.

Michaela Polášková, 14.07.2021, Dátum pobytu: 6.7. - 11.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Mountainclub Hotel Ronach (Wald im Pinzgau)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla perfektní. Skvělé místo v oblasti Zell am See, kde je spousta možností na výlety. Ideální pro všechny věkové kategorie.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla perfektní. Skvělé místo v oblasti Zell am See, kde je spousta možností na výlety. Ideální pro všechny věkové kategorie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, účelně a pěkně zařízený. Koutek pro menší děti, hřiště pro menší i větší děti. Oceňuji pokoj s terasou, ze které se dalo hned vyjít ven. Měli jsme krásný výhled do zeleně.

Strava
Úžasná. Velký výběr a jídlo bylo opravdu velmi chutné.

Jana B., 13.07.2021, Dátum pobytu: 3.7. - 7.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gartenhotel Daxer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Fantastické místo ve všech směrech

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastické místo ve všech směrech Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný srub s atmosférou, fantastický výhled. Pozor, krásný výhled je jen z některých srubů. Na druhou stranu je nádherný výhled je tu i z restaurace nebo z wellness, tak v chalupě ho již člověk nutně nepotřebuje.

Strava
Vynikající. Stojí za to přiobjednat večeře. Jsou až do pozdních hodin a jedná se o pětichodové vynikající menu. Snídaně také výborné.

Služby hotela
Na nejvyšší úrovni. Luxusní wellness

Ondřej K., 12.07.2021, Dátum pobytu: 3.7. - 8.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Almwelt Austria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Kemp vždy čistý a uklizený, ostatně jako všude v Rakousku. Pro 5 -členou rodinu ale opravdu příliš malý.

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Kemp vždy čistý a uklizený, ostatně jako všude v Rakousku. Pro 5 -členou rodinu ale opravdu příliš malý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standard, mobilheimy a la " Italská" kvalita :-)

Strava
bez stravy

Tereza P., 12.07.2021, Dátum pobytu: 30.6. - 5.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Prázdninový areál Bella Austria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená v Tirolsku je vždy krásná,lidé,příroda,upravená okolí domů

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Tirolsku je vždy krásná,lidé,příroda,upravená okolí domů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký,prostorný pokoj se soc.zařízením a balkonem

Strava
Snídaně velký výběr,večeře velké porce,vždy nějaká místní specialita

Služby hotela
Služby jsme nevyužili

Josef F., 05.07.2021, Dátum pobytu: 27.6. - 1.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Gasthof Dorfwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 krásné místo, spousta míst k navštívení

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
krásné místo, spousta míst k navštívení Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné, chybí lednice

Strava
dostatek, ale chtělo by to přidat na pestrosti

Služby hotela
dostačující

Pláž
pláž pěkná a vybavená

Blanka B., 05.07.2021, Dátum pobytu: 27.6. - 2.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Carossa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)