Recenzie hotelov
Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.4 Rodinný hotel, majitel slušně mluvi anglický, takže skvěle! Poměr cena a kvalita je rozhodně velmi dobrý!

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Rodinný hotel, majitel slušně mluvi anglický, takže skvěle! Poměr cena a kvalita je rozhodně velmi dobrý! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Typická rakouská budova jako hlavní část hotelů, plus nová budova (kde se nachází i bazén).

My jsme objednali pokoj na 2 dospělé osoby a dítě a ubytovali nas v prostornem pokoji (2 ložnice), takže maximální spokojenost.

Strava
Snídaně: několik druhů šunky a sýrů, jogurt, trochu zeleniny, hodně vloček na výběr, čerstvé a kvalitní pečivo, vařena vejce, míchána vejce, maslo, med apod. Velmi dostačující a čerstvé.

Kvalitní čaj, káva, nealko nápoje. U večeře si můžete načepovat pivo, vino.

Večeře: na výběr z dvou jídel, jedno vegetariánské a jedno masové. Jednoduché ale chutná skvěle.

Co by mohlo byt lepší: stalo se nám, že jedno jidlo mělo v sobě česnek a druhé - pepřovou omáčku, takže pro dítě trochu problém.

U večeři jsme dostali polevku a dezert.

Seděli jsme vždy u stejného stolu, takže paráda!

Služby hotela
Bazén jsme nenavštívili, protože byl v jiné budově, a župany na pokoji nebyli :(

V koupelně není sprchový gel ani šampon.

Pláž
Hotel je u jezera, které jsme objeli na kolech - fantastická příroda!

Diána I., 22.04.2022, Dátum pobytu: 15.4. - 18.4.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Steindl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Majitelovi vadia hostia po 23h na spolocnych toaletach a vyhana ich na izbu s neprijemnymi komentarmi hraniciacimi s obtazovanim. Toalety...

  • 5.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Majitelovi vadia hostia po 23h na spolocnych toaletach a vyhana ich na izbu s neprijemnymi komentarmi hraniciacimi s obtazovanim. Toalety na izbe vybavene sklenenymi dverami potlacaju intimitu pri pouzivani, hlavne ak v jednej izbe je ubytovana viac clenna rodina. Nehovoriac o tom, ze v takomto pripade pre 4 clenov na jednej izbe je toaleta mixovana so sprochou absolutne nedostatocna. Zobraziť celú recenziu

Henrich Eckhardt, 22.04.2022, Dátum pobytu: 7.3. - 13.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Útulný hotel, milý personál, výběr jídla rozmanitý, porce k večeři opravdu velké

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Útulný hotel, milý personál, výběr jídla rozmanitý, porce k večeři opravdu velké Zobraziť celú recenziu

Jana K., 20.04.2022, Dátum pobytu: 14.4. - 17.4.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Pitztal, Hotel: Wiese (St. Leonhard)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Do tohoto hotelu se vracíme již několik let.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu se vracíme již několik let. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v pořádku.

Strava
Strava v tomto hotelu byla a je stále na vysoké úrovni.

Služby hotela
Vracíme se proto, že v tomto hotelu všechno funguje.

web:review_paragraph_heading_18
Jezdíme sem lyžovat.

Irena V., 05.04.2022, Dátum pobytu: 20.3. - 27.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Haas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pěkný hotel, luxusní wellness v ceně, vynikající jídlo formou bufetu,

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel, luxusní wellness v ceně, vynikající jídlo formou bufetu, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje malé ale dostačující, čisté...jen zde není ani rychlovarná konvice,ale pití do termosky lze vzít u snídaně

Strava
Bufetová, rozmanitá a velmi chutná

Služby hotela
Wellness luxusní

Pavel Hrubý, 04.04.2022, Dátum pobytu: 27.3. - 30.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Berghotel Rudolfshütte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené je na dlouhou dobu nepřekonatelný. Díky cestovní agentuře Invia !!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je na dlouhou dobu nepřekonatelný. Díky cestovní agentuře Invia !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo popisu v nabídce, proto jsme si tento hotel vybrali. Mezonetový apartmán s terasou a kuchyňkou předčil naše očekávání. Tichý pokoj, milí sousedé (o kterých jsme díky tichosti vůbec nevěděli :-)).

Strava
Měli jsme objednané snídaně, které probíhali formou "švédských stolů". Každý den nás vítal s úsměvem pan číšník, který se o nás během snídaně staral (přinesl kávu, čaj, chtěl vědět, zda máme všechno a jsme spokojeni).

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužili, byli jsme stále "v terénu".

Lucie Soukupová, 04.04.2022, Dátum pobytu: 27.3. - 31.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Derag Livinghotel Kaiser Franz Joseph

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená (lyžováni) byla i díky užasnému počasí a upraveným sjezdovkám i při vyšších teplotách perfektní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená (lyžováni) byla i díky užasnému počasí a upraveným sjezdovkám i při vyšších teplotách perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Jufa bych zařadila mezi nejlepší v lokalité Saalbach, Hinterglemm, Leogang.

Strava
Jídlo skvělé. Bohužel v 7 ráno si těžko můžu užít bohaté snídaně, tak jsem si to vynahradila večeří, která byla každý den excelentní.

Lucie Danešová, 03.04.2022, Dátum pobytu: 24.3. - 27.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: JUFA Alpenhotel Saalbach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 7.6 Hezká dovolená, jen krátká :) :)

  • 7.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená, jen krátká :) :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel trochu vybydlený, prošlapané koberce, otlučený nábytek, etc. Měli jsme dva pokoje a to jak na hlavní budově, tak na depandance. Ta byla lepší než hlavní budova. Na fotkách vypadá mnohem lépe, než je skutečnost.

Strava
Vynikající, není co dodat.

Služby hotela
Příjemní lidé a to vynahradilo všechny ostatní nedostatky. Služby normální, vše OK.

Martin D., 02.04.2022, Dátum pobytu: 16.3. - 19.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Alpbachtal / Wildschönau, Hotel: Harfenwirt (Niederau)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Pobyt ve Vídni fajn. Hotel nic moc.

  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt ve Vídni fajn. Hotel nic moc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nás rozčaroval. Takto si zákaznický servis skutečně nepředstavuji.

Strava
Naprosté zklamání. Ačkoliv jsme měli zaplacené ubytování se snídaní v ceně více než 100 EUR/den , tak nám nebylo dovoleno se nasnídat. Zdůvodnění bylo takové, že nemáme plné očkování proti Covid- 19 (chybí 3. dávka, nebo jsme neprodělali Covid v uplynulých 6 měsících) a "pravidla" nám tak nedovolují se v hotelu nasnídat (čerstvý PCR test nebyl dle "pravidel" dostatečný). Toto všechno jsem chápal a přijal s naprostým porozuměním a respektem ("pravidla jsou pravidla"). Co mě však šokovalo bylo, že nám personál odmítl dál i minimální snídaňový balíček (například jablko) na pokoj, nebo abychom si ho snědli na ulici venku. Covidu se evidentně pracovníci neobávali, rádi a sáhodlouze "vysvětlovali", že nemáme na snídani nárok ani v hotelu, ani na pokoj, ani na ven. To, že jsme zaplatili nás prý ke snídaňovém balíčku neopravňovalo...

Služby hotela
Podle mého subjektivního názoru jedním slovem - špatné. Neochota a neflexibilita personálu cokoliv řešit a vyjít zákazníkovi vstříc.

Program poznávacieho zájazdu
Vše jsem si organizovali sami. Poznávací zájezd nebyl součástí ubytování. Nemohu nic vytknout.

Petr Kašpar, 01.04.2022, Dátum pobytu: 26.3. - 27.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Lucia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.8 klidné místo u jezera

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
klidné místo u jezera Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté

Strava
mohla by být rozmanitější

Služby hotela
výborné

Petr, 29.03.2022, Dátum pobytu: 19.3. - 26.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Steindl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)