Recenzie hotelov
Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Menší hezký hotel, všude čisto.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Menší hezký hotel, všude čisto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
U silnice, kde je celý den velký provoz a tím i hluk, ale v noci celkem klid. Výborné široké matrace, takže se spalo moc dobře.. Někomu by mohl vadit zápach z vedlejšího statku, který byl občas cítit, ale zvykli jsme si na to, vůně venkova! :-)

Strava
Snídaně docela bohaté včetně čerstvého ovoce a zeleniny, ale z teplého bufetu pouze vajíčka. Byli jsme v době corona viru, takže večer byl švédský stůl pouze s polévkou (2 druhy) a se saláty, jinak hlavní chod byl servírován a vždy ráno jsme si zaškrtli, které jídlo chceme. Na výběr dvě možnosti plus jedno dětské jídlo. Jídelní lístek psaný pouze v němčině, takže jsme dost tápali, někdy využili překladač, ale někdy jsme se nechali překvapit. Vždy to bylo dobré, až na jednu výjimku a to bylo rybí curi s rýží a se zeleninou. Já jsem našla jeden asi 5mm velký kousek ryby, můj manžel nenašel rybu žádnou! Pivo docela ušlo (Plzeň to nebyla) a víno bylo dobré. A zákusky výborné!

Služby hotela
Žádné jsme nevyužili.

Pláž
Koupat jsme se jezdili na městské koupaliště v Imstu a tam se nám líbilo moc! Krásné prostředí, čisté bazény, záchody, sprchy.

Malý kiosek s posezením. Výborné zázemí pro malé děti!

Jitka Štěpánová, 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Pitztal, Hotel: Auderer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Hotel se nachází v krásném prostředí nad městem.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází v krásném prostředí nad městem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování klasika, pokud chcete lepší výhled než na příjezdovou cestu, musíte si připlatit.

Strava
Stravování super. Ochotný a vstřícný personál.

Služby hotela
Žádné služby jsme nevyužili.

Pláž
Byli jsme v Alpách. Takže pláž jsme neviděli. Ale byla tam krásná horská jezera.

Květoslava M., 14.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 10.9.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Alpenkrone

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Super poloha, výborná kuchyně. Čistý a velmi příjemný hotel v centru.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super poloha, výborná kuchyně. Čistý a velmi příjemný hotel v centru. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 14.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 10.9.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Hanneshof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 maximální spokojenost nádherný wellness a výborné jídla v hotelu Latini hned vedle hotelu Schütthof není co vytknout v polopenzi byl i...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
maximální spokojenost nádherný wellness a výborné jídla v hotelu Latini hned vedle hotelu Schütthof

není co vytknout v polopenzi byl i odpolední snack dopručuji !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojenost

Strava
polopenze skvělé jídla snídaně :)

Služby hotela
na jedničku

Pavla Sukeníková, 10.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 7.9.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Schütthof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Ubytování velice příjemné, čisté, krásném místě, personál skvělí. Nemám co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytování velice příjemné, čisté, krásném místě, personál skvělí. Nemám co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování , pokoje čisté, každý den uklizeno, čisté nové ručníky u povlečení.

Strava
Strava výborná, ráno na výběr dle chuti vše možné a večeře. Za mě i manžela spokojenost nad míru.

Služby hotela
Služby hotelu, vše jsme ani nevyužili.

Zjazdovky
Byli jsme mimo zimní sezonu i tak doporučuji. na turistiku a pokochání se velikosti hor, paráda.

Radana Vyletělová, 08.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 5.9.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Zur Mühle

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel hezký, čistý, moderní.Velmi milý personál, luxusní jídlo, Hotel je situovaný u frekventované silnice a nemá vlastní zahradu. Jezero...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel hezký, čistý, moderní.Velmi milý personál, luxusní jídlo, Hotel je situovaný u frekventované silnice a nemá vlastní zahradu. Jezero je vzdálené asi 20 minut pěšky. Hotel je vhodný spíše pro lidi, co chtějí podnikat výlety po okolí (pěšky, autem, na kole). Vhodný i pro vozíčkáře a pejskaře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme rodinný pokoj (prostorný pokoj s manželskou postelí + menší pokojíček s rozkládacím gaučem). V obou místnostech byla TV. V lednici zdarma láhev vody. Dostatek úložného prostoru. Koupelna se sprchovým koutem. Veliká terasa se stolečkem, židlemi a křesílkem. Všev pokoji bylo čisté, moderní, působilo příjemně. Klimatizace na pokoji se měla samostatně ovládat, ale nějak nám nechladila. Neřešila jsem to, protože jsme zrovna neměli vedro, tak nám to nevadilo. Jediné, co bych mohla vytkout, že jsme měli okna na frekventovanou silnici, takže při otevřených oknech byla hodně slyšet auta.

Strava
Jídlo bylo to nejlepší na tomto hotelu. Prostě luxus. Měli jsme zajištěnou polopenzi. Snídaně byla fornou bufetu. Široká nabídka pečiva, salámů, sýrů, zeleniny, míchaná vajíčka, ovesná kaše, cerálie, parmská šunka, losos, marmelády a bio jogurty z nedaleké farmy. K pití několik druhů džusů, prosecco a samozřejmě výborná kávička dle přání, nebo horká čokoláda pro děti. Večeře měla 4 chody. Polévka, salátový bufet, hlavní jídlo a dezert. Hlavní jídlo jsme si vybírali na další den vždy ze tří nabídek : 1. maso, 2. ryba, 3. vegetariánské jídlo. Polévka a dezert byl jednotný. Děti si mohli vybrat mezi dezertem a zmrzlinou. Jídlo bylo krásně naservírované a hlavně výborné. Po celou dobu pobytu jsme měli rezervovaný vlastní stůl, což mě velmi potěšilo. A k tomu všemu neuvěřitelně milý a ochotný personál.

Služby hotela
Recepční velmi milé a ochotné. Úklid probíhal každý den. V hotelu byla k dispozici herna se 2 kulečníkovými stoly, fotbálkem a spoustou společenských her. K dispozici jsme měli uzamčenou kolárnu ( v zimě lyžárna) Jiných služeb jsme nevyužili. Celý hotel je bezbariérový, včetně kopelny na pokojích, takže vhodný pro vozíčkáře, či lidi s omezeným pohybem. Dále je hotel vhodný i pro majitele psích mazlíčků. Pejskové nemusí zůstávat doma, jsou zde vítáni i v restauraci. Na recepci je možné zakoupit Korutanskou kartu, což vřele doporučuji. Za 50 EUR/osobu/týden máte zdarma lanovky, výletní loď, opičí park, lanové centrum, sokolnickou show, hornické muzeum, krápniková jeskyně, muzea, koupaliště a mnoho dalšího. Určitě se to vyplatí.

Pláž
Hotel je vzdálený od pláže u jezera asi 20 minut chůze, nebo 10 minut na kole. Nezapomeňte si na recepci hotelu vyzvednout lísteček, se kterým máte vstup na pláž zdarma. Děti ocenili veliké molo, na kterém mohli řádit celý den. Voda i pláž byla čistá. Ležení na trávě, k dispozici nějaké herní prvky pro děti (myslím, že tam byl kolotoč, houpačky, odstíněné pískoviště)

Dita Z., 31.08.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Educare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Restaurace 14 fotografií

Celkom: 9 Nově zrekonstruované pokoje, příjemný personál, dobré jídlo, výborná poloha hotelu.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nově zrekonstruované pokoje, příjemný personál, dobré jídlo, výborná poloha hotelu. Zobraziť celú recenziu

Martina P., 26.08.2020, Dátum pobytu: 17.8. - 22.8.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Gasthof Brixnerwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Spokojenost. Krásné místo.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Krásné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel, ale velmi čistý. Každý den přicházela paní uklidit. Chyběla mi lednička na pokoji. Pláž pěkná, udržovaná. Jsme spokojeni.

Strava
Snídaně byly dobré. Sice každý den stejná nabídka, ale vybrala jsem si. Byla tam výborná káva :-).

Služby hotela
Úklid na pokoji byl každý den.

Pláž
Pláž byla čistá, byly tam i lehátka. Voda krásně čistá. Přístup do vody pěkný. Lidí na pláži moc nebylo.

Zdenka Tiahniboková, 25.08.2020, Dátum pobytu: 17.8. - 22.8.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Horné Rakúsko, Hotel: Strandhotel Weyregg

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,4 S celým pobytem jsme byli spokojeni.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S celým pobytem jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování splnilo naše očekávání .

Služby hotela
Velice ochotný personál.

Petr Kučera, 25.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Bad Neunbrunnen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Velmi spokojeni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Super

Služby hotela
Velmi spokojeni

Pláž
Bazen u hotelu a jezero - kvalitni

Michal Klepš, 24.08.2020, Dátum pobytu: 16.8. - 20.8.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Turnersee

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)