Recenzie hotelov
Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 velmi dobrá

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
velmi dobrá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré

Strava
velmi dobrá

Služby hotela
dobré

Zjazdovky
dobré

Radek Tamé, 22.01.2020, Dátum pobytu: 16.1. - 19.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Annaberg, Hotel: Musikantenwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Lokalita v centru města, parkoviště v místě, starší hotel se základními službami, čistý, starší vybavení. Vhodné pro nenáročnou klientelu...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita v centru města, parkoviště v místě, starší hotel se základními službami, čistý, starší vybavení. Vhodné pro nenáročnou klientelu a krátkodobé pobyty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
OK, standard

Strava
Snídaně základní, večeře servírovaná, dobrá kvalita, chutné

Služby hotela
Negativum - hotel nepřijímal platební karty!!! A o této skutečnosti jsem nebyl extra upozorněn cestovní kanceláří!!!

Aleš K., 22.01.2020, Dátum pobytu: 17.1. - 19.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Skiwelt Brixental, Hotel: Schachtnerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel celkově doporučuji, zejména pokud chcete, aby na Vás dýchala rodinná atmosféra s vynikající kuchyní, čistota a milý personál....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel celkově doporučuji, zejména pokud chcete, aby na Vás dýchala rodinná atmosféra s vynikající kuchyní, čistota a milý personál. Hotelu nelze nic vytknout, sauna vždy vyhřátá a připravená, v hotelu není problém se česky domluvit s velice milou slečnou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Každý den uklizené a čisté pokoje.

Strava
Večeře byly o 4 chodech, kdy jsme nejprve jedli očima pak zasytili žaludek, vynikající.

Služby hotela
Sauna vždy připravená na teplotu, která má být.

Petra Jílková, 22.01.2020, Dátum pobytu: 15.1. - 19.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel: Der Abtenauer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Služby CK jsou na velmi dobré úrovni. Ochotně nám pomáhali s hledáním vhodného ubytování dle našich požadavků.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Služby CK jsou na velmi dobré úrovni. Ochotně nám pomáhali s hledáním vhodného ubytování dle našich požadavků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme v apartmánu. Prostorné místnosti. Všude čisto. Bohužel vybavení je poněkud staršího data, zejména v kuchyni. Mikrovlnná třeba by se hodila.

Součástí penzionu je i restaurace, takže se dá i dobře najíst.

Zjazdovky
Dostupnost sjezdovek je do 30 min autem. Velmi dobré.

Milan J., 21.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Penzion Arthur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Ubytování příjemné, personál velice ochotný, skvělé jídlo. Okolí Ideální na zimní i letní dovolenou.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování příjemné, personál velice ochotný, skvělé jídlo. Okolí Ideální na zimní i letní dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Eva Janotová, 21.01.2020, Dátum pobytu: 11.1. - 18.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Tannerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasné prostředí. Milí lidé.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Úžasné prostředí. Milí lidé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkně

Služby hotela
Hotel má krásné wellnes. Vybavení hotelu starší , ale účelné. Všechen personal vstřícný, milý, ochotný.

Zjazdovky
Sjezdovky výborné. Jezdíme sem pravidelně.

Iva Kemrová, 20.01.2020, Dátum pobytu: 14.1. - 17.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel: Johannesbad Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 menší penzion se snídaní, příjemná majitelka - ráda si povídá

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
menší penzion se snídaní, příjemná majitelka - ráda si povídá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování krásné, velký pokoj s příslušenstvím a balkonem, pravidelný úklid,

pozor při příjezdu - klíče jsou k dispozici v obálce v poštovní schránce (majitelka přijde až ráno ke snídani, obálka je označena jménem klienta a je uvedeno kdy je snídaně, na klíči číslo pokoje)

k dispozici je vyhřívaná lyžárna, parkovací místo u penzionu

jediný nedostatek pokud nehodláte večeřet mimo penzion - není zde k dispozici např. varná konev či mikrovlnka

Strava
snídaně - naprosto dostačující (pečivo, vejce, salám, šunka, sýr, jogurt, káva, čaj, džus...)

Služby hotela
penzion téměř u lanovky, sjezdovka v blízkosti, pod penzionem dětská lyžařská škola a o cca 100 m dál další

nedaleko pekárna/cukrárna, několik obchodů a restaurací v docházkové vzdálenosti

Pláž
penzion ani ne 100 m od nástupní stanice lanovky Salvenbahn (jen nesmí být naklouzáno, je to docela kopeček.....)

Lenka D., 20.01.2020, Dátum pobytu: 11.1. - 15.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Skiwelt Brixental, Hotel: Landhaus Michael

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená odpovídá ceně.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená odpovídá ceně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje velmi jednoduché.

Strava
Snídaně jednotvárné, chybí teplé párky, nebo míchaná vajíčka, večeře vynikající.

Anonym, 20.01.2020, Dátum pobytu: 12.1. - 16.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Místo je autem dobře dostupné, v blízkosti je lyžování nad Zell am See do 20min a Kaprun 30min. Obchody nejlépe v Zell am See, v okolí...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Místo je autem dobře dostupné, v blízkosti je lyžování nad Zell am See do 20min a Kaprun 30min. Obchody nejlépe v Zell am See, v okolí nic moc. Hotel je moc milý a je vidět, že pokud má někdo na něco připomínku, ihned se to snaží napravit. Je kompletně zrekonstruovaný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všude čisto, všichni z personálu usměvaví, ochotní. Pokoje prostorné, koupelna se sprchovým koutem, velká šatní skříň s trezorem, příjemné led osvětlení v ložnici, pokoj byl bez ledničky, z ložnice vstup na balkónek.

Strava
V zásadě skromná jídla, ale se skvělým nápadem a velmi chutná. K snídani klasický bufet, opravdu pestrý výběr a všeho dostatek, připravují na požádání vajíčka sunny side up se slaninou nebo omeletu. Ke kafi bych měl malou výhradu - něco jako mašina v IKEA. Po návratu z lyžování je připraven malý snack - polévka nebo třeba zapečená zelenina a roastbeef.

K večeři salát z bufetu a dále 4 chody. Předkrm, polévka, hl. jídlo a dezert. Nápoje se platí extra. Víno za 3€, pivo 5€, lahvička 0,2l prosecca DOCG 11€. Porce malé, protože je hodně chodů, ale nechají i přidat! Platí se při odjezdu na recepci v hotovosti.

Služby hotela
Na stole v jídelně po příjezdu připravený papír s uvítáním a drobným info o tom, co se v okolí děje a jaké bude počasí. V recepci milá paní, poskytla veškeré potřebné informace k ubytování a režimu v hotelu. Součástí budovy je lyzarna s vysoušeči obuvi, malý obchůdek jako půjčovna a prodejna lyžařského vybavení. Dále herní místnost s kulečníkem, samostatný dětský koutek a sauna. Sauna je malá, obsahuje jednu finskou, jednu bio (vyšší vlhkost, nižší teplota), jednu infra saunu, dvě sprchy a pár lehátek. Nahrnulo se tam spousta lidí a byli dost hluční. Pro relax po lyžování téměř nepoužitelné, minimum soukromí. Ve vedlejší místnosti připraveno horizontální solárium za příplatek. Parkoviště s dostatečnou kapacitou z obou stran hotelu. Úklid denně.

Pláž
Pláž tu bohužel nebyla, ale asi by na ní stejně byla zima. Nicméně v tomto ohledu je stále co zlepšovat.

David F., 20.01.2020, Dátum pobytu: 13.1. - 17.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lampenhäusl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Co se týče ubytování, bylo spíše hezké, nemáme k němu žádné podstatné výhrady. Vše podstatné bylo popsáno v katalogu. Co se nám ale...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Co se týče ubytování, bylo spíše hezké, nemáme k němu žádné podstatné výhrady. Vše podstatné bylo popsáno v katalogu. Co se nám ale nelíbilo, bylo chování majitelky ubytování. Byla neskutečně arogantní, nepříjemná a nebojím se říci, že protivná. Nezajímal ji ubytovací Voucher, stále se nás ptala, čím nám může pomoci. Dávala nám najevo, že pokud neumíme perfektně německy, nemá se s námi o čem bavit. Trvala na třídění odpadu, ale neměla k tomu připravené odpovídající nádoby. Trvala na zaplacení vratné kauce, přitom nám ani nepředala apartmán, ve kterém nefungovala cca. třetina světel. I přes naprostou aroganci a nepříjemné chování majitelky, je ubytování celkem hezké. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K ubytování nemám zásadní připomínky. Ubytování bylo hezké, v apartmánu teplo, bez povlečení a ručníků, což bylo popsáno v katalogu o zájezdu.

Strava
Ubytování bylo bez stravy.

Služby hotela
Žádné služby nebyly poskytovány, nebyly však ani nabízeny.

Zjazdovky
Lyžovali jsme ve středisku Penken, jiné středisko jsme nevyzkoušeli, i když je jich v dosahu poměrně mnoho. Co se týče střediska Penken, dle našeho názoru je skvělé, vybere si v něm každý to své. S tímto střediskem jsme byli naprosto spokojeni.

Anonym, 18.01.2020, Dátum pobytu: 13.1. - 17.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Apartmán Regina (Tuxertal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)