Recenzie hotelov
Bad Gastein - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Do tohoto hotelu se vracíme již několik let.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu se vracíme již několik let. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v pořádku.

Strava
Strava v tomto hotelu byla a je stále na vysoké úrovni.

Služby hotela
Vracíme se proto, že v tomto hotelu všechno funguje.

web:review_paragraph_heading_18
Jezdíme sem lyžovat.

Irena V., 05.04.2022, Dátum pobytu: 20.3. - 27.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Haas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Místo je skvělé, hotel má pěkný a čisté i velké pokoje ,personál příjemný s čím koliv vyjdou vrict.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Místo je skvělé, hotel má pěkný a čisté i velké pokoje ,personál příjemný s čím koliv vyjdou vrict. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé byl jsem hodně spokojen ,vybavený jak má a čistý pokoj ,denně uklizeno, a doplněno, na nic jsem si nemohl stěžovat.

Strava
Snídaně velmi dobré a bohaté, večeře taky dobrý, bylo s čeho vybírat.

Služby hotela
Personál opravdu skvělí, takhle to má vypadat.

Miloš Mergl, 25.03.2022, Dátum pobytu: 18.3. - 22.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Das Gastein

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Top hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Top hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný nově zařízený pokoj.Pravidelný úklid,vše voňavé a čisté

Strava
Výborná.Nejen místní speciality ale maximální nabídka ovoce,zeleniny,pečiva.Možnost u snídaně čerstvých palačinek, omelety a vajec.Čerstvé freše a džusy.Odpolední svačinky.Výběr při večeři i vegetariánské jídlo.

Služby hotela
Welnes ,fitnes ,výlety.masaže

Luboš Šutko, 01.02.2022, Dátum pobytu: 22.1. - 29.1.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Norica Therme

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborný hotel v centru Bad Hofgastein, velmi příjemný personál, krásné pokoje. Hotel je přímo propojený chodbou s Alpentherme, termálním...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výborný hotel v centru Bad Hofgastein, velmi příjemný personál, krásné pokoje. Hotel je přímo propojený chodbou s Alpentherme, termálním koupalištěm s venkovním i vnitřním bazénem, výřivkou, saunový světem. Pro děti k dispozici další bazén s tobogánem. Z pokoje tedy dojdete v županu až tam :) Alpentherme pro hosty hotelu zdarma. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj po rekonstrukci bez balkonu. Balkon se dá připlatit.

Prostorný, matrace na nás trochu měkčí, ale pohodlné.

Úklid pokojů každý den.

Strava
Strava výborná.

Snídaně vajíčka na přání, několik druhů salámů, šunek, sýrů, ovoce, jogurty, čerstvě vymačkaný pomerančový džus, výborné pečivo a mnoho dalšího.

Je zde navíc k dispozici i odpolední snack, který jsme stíhali i po návratu z lyží (v zimě do 16:30), polévky, těstoviny, dezerty, salátový bufet.

Večeře je servírovaná a je výběr ze 2 nebo 3 hlavních chodů. Vždy předkrm i dezert. K tomu navíc bufet se sýry, zeleninou, pečivem... , odcházeli jsme vždy strašně přejedení.

Vždy je k dispozici i vegetariánská verze, jakékoli další diety zařídí taktéž.

Služby hotela
Hotel má vlastní spa centrum s několika druhy saun, vnitřní bazén, k dispozici masáže (za popl) a fitness.

WiFi zdarma.

Přístup chodbou do Alpentherme zdarma.

Možná úschovna zavazadel a převlíkárna, pokud se chcete zdržet poslední den déle.

Lyžárna s uzamykatelnými skříňkami cca 50m od zastávky skibusu (na sjezdovku tak 3 minuty).

Hotel nabízí i pohledy a jejich zaslání zdarma.

Zjazdovky
Nejbližší kabinová lanovka cca 3 min skibusem. Skiareal velký, každý si najde tu svoji perfektní sjezdovku.

Bad Gastein je součástí Ski Amade, pokud by tedy nestačili nejbližší sjezdovky, v rámci skipasu se dá popojet i dál.

Nejdelší sjezdovka Salcburska se nachází právě tady.

Alžběta S., 17.01.2022, Dátum pobytu: 9.1. - 12.1.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Norica Therme

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

7 fotografií

Celkom: 9.6 Vzhledem k velmi vydařenému počasí (slunečno) byl pobyt vynikající.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k velmi vydařenému počasí (slunečno) byl pobyt vynikající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V tomto hotelu jsme již byli, proto jsme si jej znovu vybrali. To myslím mluví za vše.

Strava
Strava výborná a rozmanitá, jen u snídaně chybí něco sladkého ( palačinka, bábovka apod.)

Služby hotela
Služby bez chyby, velmi vstřícný a ochotný personál.

Kamil Škrobák, 04.11.2021, Dátum pobytu: 28.10. - 31.10.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Alpina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Skvělé jídlo i servis. Perfektní čistota ve SPA, lázně dostupné chodbou přímo z hotelu.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé jídlo i servis. Perfektní čistota ve SPA, lázně dostupné chodbou přímo z hotelu. Zobraziť celú recenziu

Petra S., 02.11.2021, Dátum pobytu: 24.10. - 30.10.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Norica Therme

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5.2 Díky počasí, přírodě v okolí a mému úžasnému příteli jsem si dovolenou užila.

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Díky počasí, přírodě v okolí a mému úžasnému příteli jsem si dovolenou užila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel sám o sobě stojí nedaleko centra městečka. V blízkosti hotelu je nádherný vodopád, který jsme viděli pouze z jídelny nebo pokud jsme obešli hotel z venčí. Byl nám přidělen pokoj ve třetím patře s výhledem na kostel. Bohužel kostelní zeď byla zhruba 1,8m od oken. Takže slibovaný výhled na vodopád nebo hory nebyl. V pokoji byla tím pádem tma i když venku svítilo sluníčko. Pokud to tedy shrnu, horší pokoj v hotelu již nebyl, proč tedy zrovna my..? I na sídlišti v prvním patře by byl větší výhled.

Strava
Snídaně v hotelu stále naprosto stojné (4dny). Nic míň a nic navíc nebo uvařeno jinak. Večeře různé, nechalo se dobře kombinovat. Nestále doplňované švédské stoly.

Obědy jsme trávili mimo hotel (většinou v restauracích na sjezdovkách). Vše v pořádku, výborné, některá jídla úplná premiéra.

Služby hotela
Lyžárna se vstupem přímo z ulice. Funkční sušáky na boty. Hotelový bazén jsme nevyužili, jeli jsme do termálních lázní. Župany nebyly na pokoji, ale pouze na vyžádání na recepci. Úklidová služba na pokoji v pořádku. Číšníci v restauraci snaživý, milý.

Zjazdovky
Letošní zvláštní zima nepřeje nikomu, ale Gastein překvapil a my jsme si lyžovačku parádně užili. Lanovky pohodlné, bez front. Sjezdovky ráno upravené a super.

Monika Radilová, 25.02.2020, Dátum pobytu: 19.2. - 22.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Sanotel Bad Gastein & Residenz (Gasteinertal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 7.2 Hotel velmi čistý a příjemný, nachází se v klidném prostředí v bezprostřední blízkosti běžeckých tratí. Personál ochotný, milý a...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel velmi čistý a příjemný, nachází se v klidném prostředí v bezprostřední blízkosti běžeckých tratí. Personál ochotný, milý a vstřícný. Velká vzdálenost k autobusové zastávce vede k nutnosti jezdit ke sjezdovkám autem. Pro jazykově nevybavené hosty je velkou výhodou slovensky mluvící personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový pokoj jsme měli čistý a prostorný. Postel pohodlná, polštář i přikrývka příjemná.

Strava
Snídaně výborná. K večeři na výběr dva druhy polévky + salátový bar, hlavní chod servírovaný. Výběr ze tří možností, kdy jedna je vždy pizza, další těstoviny, ryba a pod. a jedno jídlo je klasická hotovka. Na závěr vždy "sladká tečka". Uvítali bychom stravu spíše regionální, protože když jedeme do Rakouska, tak nejsme zvědaví na italskou kuchyni a československé hotovky. Nic méně jídlo bylo vždy chutné.

Služby hotela
Uvítali bychom službu zajišťující dopravu k autobusové zastávce.

Zjazdovky
Sjezdovky nádherné, kabiny moderní, sedačky většinou starší bez "bublin". Hospůdky na sjezdovkách super.

Anonym, 19.02.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 16.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Haas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.4 Pěkná dovolená - mohu doporučit.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená - mohu doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný rodinný hotel

Strava
Výborná

Služby hotela
Vždy uklizeno, příjemný personál

Aleš H., 18.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 15.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Haas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.4 okolí hotelu - neutěšené, sousední hotely prázdné, zavřené, objekt naproti (?) nefunkční, zřejmě to byly obchody

  • 7.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
okolí hotelu - neutěšené, sousední hotely prázdné, zavřené, objekt naproti (?) nefunkční, zřejmě to byly obchody Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
v hotelu ubytována klientela rusky mluvící

Strava
dostatečné

Služby hotela
- u hotelu uvedeno parkoviště bez dalšího, v placených službách není uvedeno a ve skutečnosti se parkuje v placeném soukromém parkovacím domě

- wellnes - naprosto tristní, bez kontroly, hotel nezajímá chování hostů, nejsou na pokoji k dispozici župany, prostěradla

- Gastein card nám byla vydána druhý den večer, kdy jsme již měli ski pasy nakoupeny

-

Pláž
ne

Josef Vávra, 07.02.2020, Dátum pobytu: 31.1. - 4.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel: Elisabeth Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)