Recenzie hotelov
Bad Kleinkirchheim - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Pěkná, dostupná destinace s mnoha možnosti zábavy a vyžití.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pěkná, dostupná destinace s mnoha možnosti zábavy a vyžití. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je naprosto TOP! Vše je nové čisté, moderní a plně vybavené.

Strava
Ubytování bylo bez stravy s vlastní kuchyní. Ta je moderní a plně vybavená.

Služby hotela
Ubytovací komplex malých domků je blízko sjezdovky i města. Recepce funguje spolehlivě, včetně prodeje skipasů a slevových karet. Ubytování bylo po všech stránkách příjemné bez chyb. Teplo, světlo, čisto. Není co dodat.

Zjazdovky
Sjezdovky jsou široké rozmanité a je jich dostatek na týdenní pobyt. Snad jen chybí více krytých sedaček v případě špatného počasí. To lze ale vyřešit kombinací lyžování a návštěvy dvou místních komplexů termálních lázní(mnohdy zdarma v ceně skipasu).

Ivo Zobal, 10.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Tröster apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 5,8 Vecere velmi spatne, personal neumi moc anglicky, snidane prumerny bufet.

  • 7 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Vecere velmi spatne, personal neumi moc anglicky, snidane prumerny bufet. Zobraziť celú recenziu

Strava
Vecere velmi spatne, personal neumi moc anglicky, snidane prumerny bufet.

Radan Liška, 07.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 2.3.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kolmhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Jednodušší, ale celkem fungující apartmány. Zásadní problém byl jen chybějící jeden pokoj než bylo požadováno.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Jednodušší, ale celkem fungující apartmány.

Zásadní problém byl jen chybějící jeden pokoj než bylo požadováno. Zobraziť celú recenziu

Martin Lebeda, 03.03.2020, Dátum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Reichl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,5 Městečko je pěkné, dva supermarkety, pekárna, kostel. Vše co jsem potřeboval. Ubytování je velmi blízko k lanovce.

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Městečko je pěkné, dva supermarkety, pekárna, kostel. Vše co jsem potřeboval. Ubytování je velmi blízko k lanovce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací prostory jsou velmi malé a vybavení je staršího data. Ale všechno je perfektně čisté. Kuchyňka byla dobře vybavená, i když taky velmi malá. Na druhou stranu dobrá lokalita u vleku. Dostatek míst na parkování. Pekárna cca 600m od ubytování a supermarkety cca 1km.

Strava
- bez stravy.

Služby hotela
- bez služeb

David Mach, 26.02.2020, Dátum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Taferner

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Celkový dojem spíše pozitivní.

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkový dojem spíše pozitivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování odpovídala nižší ceně.

Pokud by byl sních, dalo by se hovořit i o tom, že ubytování je téměř na sjezdovce.

Vzhledem k tomu, že sních nebyl, museli jsme v přaskáčích dupat 400 metrů k dolní stanici lanovky.

Strava
Beze stravy.

Zjazdovky
Snaha udržet kvalitní sjezdovky i v nepříznivém počasí byla velká.

Lanovky jsou až na jednu vyjímku starší a pokročilé.

Milan K., 18.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Taferner

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto dokonale vámi vybraný hotel se skvělými službami,personálem a jídlem. Krásné okolí a prázdné sjezdovky. Děkuji za výběr, prostě...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto dokonale vámi vybraný hotel se skvělými službami,personálem a jídlem. Krásné okolí a prázdné sjezdovky. Děkuji za výběr, prostě dokonalá svatební cesta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý, prostorný, plně vybavený pokoj s výhledem na les. Denní úklid.

Strava
Výborné jídlo, velmi kvalitní a pestré.

Služby hotela
Příjemný personál, služby wellnes také skvělé.

Marcela Šimečková, 03.04.2019, Dátum pobytu: 23.3. - 27.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Trattlerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená je vždy hlavně o počasí. Podvečer 17.3. po příjezdu nám začalo sněžit, takže další dny bylo lyžování na upravených sjezdovkách...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená je vždy hlavně o počasí. Podvečer 17.3. po příjezdu nám začalo sněžit, takže další dny bylo lyžování

na upravených sjezdovkách úžasné. Úterý, středa, čtvrtek a pátek jen sluníčko , takže doslova nádhera.Kvalita

ubytování a služby personálu jen podtrhují celkovou spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v perfektně udržovaných a čistých pokojích, personál usměvavý a ochotný, není co víc dodat.

Strava
Snídaně velmi pestré a chutné, jak je v Rakousku dnes už běžné.

Večeře formou výběru ze tří jídel včetně několika chodů opět na vysoké úrovni.

Výhrady jsem osobně měl pouze k hovězím snad steakům, které jsem nebyl schopný rozžvýkat,

i když na pohled se zdálo, že se jedná o kvalitní hovězí. Jinak pestrost večeří a stolování byly na velmi

vysoké úrovni.

Služby hotela
Obsluha v jídelně byla vždy velmi úslužná, taktní a usměvavá.

Úklid jsme viděli vždy jen na chodbě, kdy nás vždy zdravili. Na pokojích uklízeli až když tam nikdo nebyl,

prostě tak jak to má být. Pokoje vč sociálních zařízení byly každý den perfektně uklizené.

Pláž
Hotel Kolmhof je asi cca 200 m vzdálený od nástupní stanice čtyřsedačky Mainbrun, takže jsme byli velmi brzy

nahoře na sjezdovkách.

Otakar Žurman, 25.03.2019, Dátum pobytu: 17.3. - 22.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kolmhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)