Recenzie hotelov
Kaprun / Zell am See - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Doporučuji. Hotel je kousek od nástupního místa na lanovku. Příjemný personál :)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji. Hotel je kousek od nástupního místa na lanovku. Příjemný personál :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
naprostá spokojenost. Pokoje každý den vzorně uklizené. Vše v naprostém pořádku.

Strava
Výborná kuchyně, salátový bufet s výbornými saláty. Každý den, jsme si pochutnali.

Eva, 13.01.2022, Dátum pobytu: 2.1. - 6.1.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Hotel má nový majitel, takže jak uvádí CA, že v polopenzi je zdarma nějaký nápoj, tak to pravda není,nápoje se platí. Vybavení pokoje...

  • 3 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel má nový majitel, takže jak uvádí CA, že v polopenzi je zdarma nějaký nápoj, tak to pravda není,nápoje se platí. Vybavení pokoje starší, kávový servis tam nemají( prý se to lidi kradli), Invia zase uvádí, že to tam je.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou starší..ale jinak hotel pěkný.

Strava
Bylo z čeho vybírat, nápoje se platí

Alexandra Blahová, 23.12.2021, Dátum pobytu: 17.12. - 20.12.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenou jsme si celkově moc užili, krásné prostředí, příjemná poloha.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si celkově moc užili, krásné prostředí, příjemná poloha. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, čisté, voňavé, vše skvěle připraveno.

Strava
Nehodnoceno - vlastní stravování

Služby hotela
Paní na recepci byla velice příjemná a ochotná, s ničí jsme neměli problém. Jediný nedostatek byla absence fénu na vlasy, ale vybavení apartmánu je dopředu známo (ve výčtu vybavení fén nefiguruje), dá se tedy vyřešit svým vlastním.

Pláž
Není relevantní.

Radka Grabiecová, 11.10.2021, Dátum pobytu: 4.10. - 8.10.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: VAYA Kaprun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Rodinný hotel s příjemnou atmosférou.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rodinný hotel s příjemnou atmosférou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
měli jsme pokoj v přízemí, který byl po rekonstrukci (moderně a vkusně zařízený s balónem)

Strava
Stravování formou bufetu, kde po celou dobu podávání jídla jídlo průběžně doplňovali. Jídla byl velký výběr a bylo ho dostatek.

Stravování odpovídalo spíše 4* hotelu.

Adam H., 03.10.2021, Dátum pobytu: 24.9. - 28.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Příjemný hotel v dobré lokalitě.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel v dobré lokalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokojů mírně starší, ale příjemné, čisté.

Strava
Jídlo skvělé.

Dalibor Mazáč, 08.09.2021, Dátum pobytu: 1.9. - 5.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dojem je velmi dobrý a máme s pobytu hezký dojem.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem je velmi dobrý a máme s pobytu hezký dojem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Je velmi zajímavé a je stavebně velmi komplikovaný, což se personál velmi snažil ulehčit. Konplex je složen ze dvou hotelů s průchozí chobou.

Strava
Velmi dobrá

Služby hotela
Velmi dobré, splní co potřebujete.

Pláž
Tentoktát hory. Rakouské Alpy nelze hodnoti jinak než velmi, velmi, ale raději napíši skvělé.

Jiří Šplíchal, 07.09.2021, Dátum pobytu: 30.8. - 4.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Fischerwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Pohodova dovolena

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodova dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice mily cesky personal, vstricny a ochotny, cisto a klid

Strava
V podstate ceska kuchyne, chutne a skvele servirovane

Veronika P., 01.09.2021, Dátum pobytu: 26.8. - 29.8.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme spokojeni, hotel byl v reále stejný jako na fotografiích, v okolí krásná příroda k turistickým výletům nebo na kolech.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni, hotel byl v reále stejný jako na fotografiích, v okolí krásná příroda k turistickým výletům nebo na kolech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně, každý den jsme měli čistě uklizeno, vyměněné ručníky. Jediné, co nebylo příliš pohodlné, byla již proleželá matrace, kterou jsme museli otočit, abychom se pohodlně vyspali. Noční lampičky byly zavěšeny v úrovni hlavy nad postelí, takže se v posteli nedalo pohodlně posadit, aniž byste se nebouchli do hlavy. Odpad v umývadle špatně odtékal.

Strava
Velmi chutné jak snídaně tak i večeře ve formě bufetu.

Služby hotela
Moc příjemná a vstřícná obsluha.

Pláž
Koupaliště bylo přes cestu naproti hotelu, ale počasí nám neumožnilo jej využít.

Hana S., 30.08.2021, Dátum pobytu: 21.8. - 27.8.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Krásný příjemný hotel,skvělé výchozí místo pro výlety.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný příjemný hotel,skvělé výchozí místo pro výlety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování si myslím odpovídá ceně,pokoj poměrně prostorný,hezká koupelna,vše čisté,přivítala bych denní výměnu ručníků,zvlášť když je nelze nikde sušit.

Co byla katastrofa,tak bazén,špinavý,plavaly v něm zelené chuchvalce,evidentně dlouho nikdo nečistil,byli jsme tam 4 dny,nic se nezměnilo..

Strava
Měli jsme polopenzi, Úžasné 3 chodove večeře velké porce, dobré jídlo. Snídaně...výběr sice byl,ale 3 dny jsme jedli to stejné,nabídka se vůbec nezměnila,ale to je asi standart

Služby hotela
Služby hotelu nevim přesně jaké byli,rádi bychom využili bazén,ale v tom se skutečně koupat nedalo.

Pláž
3km jezero See,nutné najít oficiální pláž

Markéta V., 26.08.2021, Dátum pobytu: 20.8. - 23.8.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)