Recenzie hotelov
Kaprun / Zell am See - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Místo je autem dobře dostupné, v blízkosti je lyžování nad Zell am See do 20min a Kaprun 30min. Obchody nejlépe v Zell am See, v okolí...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Místo je autem dobře dostupné, v blízkosti je lyžování nad Zell am See do 20min a Kaprun 30min. Obchody nejlépe v Zell am See, v okolí nic moc. Hotel je moc milý a je vidět, že pokud má někdo na něco připomínku, ihned se to snaží napravit. Je kompletně zrekonstruovaný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všude čisto, všichni z personálu usměvaví, ochotní. Pokoje prostorné, koupelna se sprchovým koutem, velká šatní skříň s trezorem, příjemné led osvětlení v ložnici, pokoj byl bez ledničky, z ložnice vstup na balkónek.

Strava
V zásadě skromná jídla, ale se skvělým nápadem a velmi chutná. K snídani klasický bufet, opravdu pestrý výběr a všeho dostatek, připravují na požádání vajíčka sunny side up se slaninou nebo omeletu. Ke kafi bych měl malou výhradu - něco jako mašina v IKEA. Po návratu z lyžování je připraven malý snack - polévka nebo třeba zapečená zelenina a roastbeef.

K večeři salát z bufetu a dále 4 chody. Předkrm, polévka, hl. jídlo a dezert. Nápoje se platí extra. Víno za 3€, pivo 5€, lahvička 0,2l prosecca DOCG 11€. Porce malé, protože je hodně chodů, ale nechají i přidat! Platí se při odjezdu na recepci v hotovosti.

Služby hotela
Na stole v jídelně po příjezdu připravený papír s uvítáním a drobným info o tom, co se v okolí děje a jaké bude počasí. V recepci milá paní, poskytla veškeré potřebné informace k ubytování a režimu v hotelu. Součástí budovy je lyzarna s vysoušeči obuvi, malý obchůdek jako půjčovna a prodejna lyžařského vybavení. Dále herní místnost s kulečníkem, samostatný dětský koutek a sauna. Sauna je malá, obsahuje jednu finskou, jednu bio (vyšší vlhkost, nižší teplota), jednu infra saunu, dvě sprchy a pár lehátek. Nahrnulo se tam spousta lidí a byli dost hluční. Pro relax po lyžování téměř nepoužitelné, minimum soukromí. Ve vedlejší místnosti připraveno horizontální solárium za příplatek. Parkoviště s dostatečnou kapacitou z obou stran hotelu. Úklid denně.

Pláž
Pláž tu bohužel nebyla, ale asi by na ní stejně byla zima. Nicméně v tomto ohledu je stále co zlepšovat.

David F., 20.01.2020, Dátum pobytu: 13.1. - 17.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lampenhäusl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolenou jme s manželkou vybírali na poslední chvíli a ještě na Silvestra :-), a tak jsme ani nedoufali, že něco seženeme. Ale na...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jme s manželkou vybírali na poslední chvíli a ještě na Silvestra :-), a tak jsme ani nedoufali, že něco seženeme. Ale na internetu jsem narazil na reklamu CA INVIA a zkusili jsme to tady. Zavolal jsem na uvedené telefonní číslo, kde se ozval velmi příjemný hlas paní prodejkyně. Potvrdila mi, že je celkem pokročilý čas, ale že se pokusí najít nám tu správnou dovolenou. Skutečně za cca 30 minut nám přišla první nabídka několika hotelů a my jsme si mohli vybrat.

Přístup paní prodejkyně byl naprosto perfektní a profesionální a tak mohu jen doporučit. Určitě se na tyto služby znovu obrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Lukashansl

hotel je celkem velký s příjemnou atmosférou zapálených krbů. Co se týká pokoje tak ten měl starší vybavení ale účel splnil dobře. Druhý den při návratu ze sjezdovek jme měli pokoj uklizený s vyměněnými ručníky.

Personál hotelu příjemný a usměvavý

Můžu určitě doporučit

Strava
Ubytování jsme měli s polopenzí což bylo příjemné. Snídaně formou bufetu. První večeře výběr ze dvou jídel a druhá večeře formou bufetu.

Hlady jsme v žádném případě netrpěli :-)

Jídlo bylo vynikající a pochutnali jsme si. Hlavně při druhé večeři.

Služby hotela
Nemám co bych dodal. Personál příjemný a usměvavý.

Jakub H., 10.01.2020, Dátum pobytu: 1.1. - 3.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Daleko od lyziarskych stredisk.

  • 2,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Daleko od lyziarskych stredisk. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stary penzion,kde strasne vrzgala podlaha,obklopeny hospodarskymi budovami,poriadok priemerny,po chodbach rozhadzane veci,urcite sa tam uz neubytujem.

Strava
Strava bola dobra.

Služby hotela
Majitelka bola ochotna.

Zjazdovky
Strediska v okoli su vyborne,zvladaju aj vacsi napor lyziarov.

Róbert V., 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Embachbauer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 8,4 Ubytování, strava, dostupnost sjezdovek v dobrém poměru k ceně zájezdu

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytování, strava, dostupnost sjezdovek v dobrém poměru k ceně zájezdu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve vile, nutnost docházet cca 100 m na stravování v hotelu.

Úklid probíhal každý den, jediné na co jsme si mohli stěžovat byla nutnost regulovat nadměrné teplo v pokoji větráním

Strava
Snídaně i večeře byly velmi dobré.

Služby hotela
V hotelu jsme nebydleli, služby ve vile v pořádku

Zjazdovky
Lyžovali jsme v Zell am See, Kitzsteihornu a Saalbachu, dopravovali jsem se vlastním autem.

Lucie Švancarová, 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Za tu cenu je ubytování ok.

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Za tu cenu je ubytování ok. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v hlavní budove. Pokoje sice meli novou koupelnu ale rucnik jsme si nepovesili. Nábytek téz hodne obydleny a postele jsou prolezele. Ale pokoj byl cistý. Bohuzel nam nesla televize a zvenku nam odpadavala klika. Po upozorneni na recepci, se do konce pobytu (5 noci) nic nespravilo.

Strava
Snídane je hodne strohá. Kupovaná bábovka nebo vánocka. Rozpekané housky, kdyz máte stestí tak dostanete i zitný chléb. Nekdy jsou i vajícka na tvrdo. Jinak obloha na pecivo je syr eidam, kdyz mate stesti hermelin, a z masite oblohy si muzete vybrat lionsky salam, lionsky s paprikou, salam a kdyz mate stesti tak sunka a nebo uzeny bok. Jinak sladke - 2 Marmelády, Nutela a Müsli nebo Cornflakes s mlékem nebo jogurtem. Stoly v hotelu jsou na snidani nepripravene, na stole nejsou pribory, ubrousky atd. K pití je moznost si dát silnou kávu, která pro me osobne nebyla pozivatelna, bylinkový caj, vodu nebo stavu. K veceri jsou 3 chody (polevka, hlavní chod, dezert) hlavní jidlo se muze vybrat z 2 moznosti k tomu si muzete nabrat i salat ze salatoveho bufetu, nápoje si musíte uhradit.

Služby hotela
Za poplatek Sauna - nebyli jsme. V lyzárne v hotelu vám udelají servis na lyze. Jinak servis na recepci, z 90% co jsme byli na recepci, recepce nebyla obsazená. Jak jsem jiz zmínila nutné opravy nebyly do konce pobytu provedeny.

Pláž
Pláz jsme nemeli. Byl to lyzarsky zajezd. Lyzarske stredisko Zell am See bylo super.

Anonym, 07.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byl jsem se službami hotelu naprosto spokojen a hotel doporučím dalším známým, kteří mají zájem o lyžování v dané oblasti.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem se službami hotelu naprosto spokojen a hotel doporučím dalším známým, kteří mají zájem o lyžování v dané oblasti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto v pohodě, každý den jsem měli navíc na pokoji uklizeno, ustláno a složené ručníky.

Strava
Strava byla naprosto dokonalá formou polopenze. Snídaně, každý den k výběru párky, míchaná vajíčka, sýry, šunka, salám, zelenina, sladké pečivo atd. Večeře každý den lexusní polévky, poté k výběru ze salátového budetu, hlavní chod k výběru ze dvou jídel a na závěr nějaká sladká tečka. Mohu říci, že se to vše nedalo sníst.

Služby hotela
Všechen personál naprosto perfektní přístup. Velice ochotní a milí. Na Silvestra se nás přišla zeptat i sama majitelka, zda je vše v pořídku.

Pláž
Hotel pouze 200 metrů od lanovky.V hotelu je lyžárna, kde si můžete nechat usušit lyžařské boty a lyže.

Tomáš V., 06.01.2020, Dátum pobytu: 30.12.2019 - 3.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Naprostá paráda. Velký plus je český kuchař. Výborně vaří a když něco nejíte, tak Vám vyhoví.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Naprostá paráda. Velký plus je český kuchař. Výborně vaří a když něco nejíte, tak Vám vyhoví. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasika. Žádný luxus,ale nám to stačilo, kdyz jsme byli stále pryč.

Strava
Výborná!! Kuchař opravdu umí.

Zjazdovky
Kaprun prostě TOP! Nedá se to srovnat s ČR.

Anonym, 27.12.2019, Dátum pobytu: 21.12. - 24.12.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Limberghof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,4 Pokud toužíte po slovanském družení s východními národnostmi, mohu tento hotel jen a jen doporučit. Krom nás byli ubytování pouze Rusové...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud toužíte po slovanském družení s východními národnostmi, mohu tento hotel jen a jen doporučit. Krom nás byli ubytování pouze Rusové a Ukrajinci. Personál povětšinou nerakouský. Hotel starý. Wellness ovšem jako z roku 2020, naprosto perfektní. Škoda jen, že personál byl lenivý cokoliv doplňovat či uklízet, takže pár hodin po spuštění saun došly plastové kelímky na pití a nebylo se jak napít. Pracovník hotelu sice vizitu provedl, ale kelímky nedoplnil. Ostuda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starší, čistý. Pokoje malé.

Strava
Hrůza, několikrát jsem se musel uchýlit k vařené zelenině, protože nic z masa či jiných příloh nebylo vábné ani chutné. Deserty hrůza. V tomto hotelu jíst - už nikdy.

Služby hotela
Na rakouský standard hrůza. Personál nezdraví, manažerka se tváří jako královna světa, ale to, že číšník nechá na stole 3 špinavé talíře a neodnáší, už neřeší.

Pláž
Šlo o zimní dovolenou.

Martin K., 09.12.2019, Dátum pobytu: 30.11. - 4.12.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Latini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byly jsme nadšené. Krásně čisté, vybavené, blízko na skiibus

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme nadšené. Krásně čisté, vybavené, blízko na skiibus Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, velké, čisté

Strava
Vlastní

Služby hotela
-

Pláž
Byly jsme na horách, ne u moře

Michaela B., 03.12.2019, Dátum pobytu: 27.11. - 30.11.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gotthardt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Doporučuji celkově tento hotel, velice dobré služby na vysoké úrovni, po celý den, i navečer, wellness výborné, bazén již od 7 hod...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Doporučuji celkově tento hotel, velice dobré služby na vysoké úrovni, po celý den, i navečer, wellness výborné, bazén již od 7 hod ráno...personál ochotný... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje čisté, větší, balkon nebo terasa,

Strava
strava naprosto dokonalá, snídaně-obědy-večeře vše naprosto v TOP provedení,

Služby hotela
lze mít masáže, recepční zajistí asi vše - jsou milé a ochotné...

Zjazdovky
v době našeho zájezdu byla lanovka mimo provoz, ale na Kitzsteinhorn Ledovec je to kousek...

David Šindelář, 31.10.2019, Dátum pobytu: 24.10. - 28.10.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Latini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)