Recenzie hotelov
Kaprun / Zell am See - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3 Bohužel se přímo před hotelem nachází hlučná stavba. Od časného rána do večera ohromný hluk. I přes snahu a orodovani majitele hotelu o...

  • 2 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 1 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Bohužel se přímo před hotelem nachází hlučná stavba. Od časného rána do večera ohromný hluk. I přes snahu a orodovani majitele hotelu o větší klid se logicky nic nevyresilo... Pokoj jsme meli asi nejhorší z celeho hotelu. Byl citit zatuchlinou a mel hodne opotrebovane vybavení vc. špinavého koberce. Majitel byl starsi pan, ktery byl moc mily, ale celkovy dojem z naseho pobytu to moc nezlepsilo.. Rozhodne nedoporučujeme..! Min. nez se naproti dostavi... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hodně vysoke znamky opotrebeni

Strava
Docela usla, mohla byt vice rozmanita. Po 3 dnech uz nevite, co by jste si dali..

Služby hotela
Majitel byl moc fajn

Lenka D., 16.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Pension Bergheil

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Všechno při ruce, městečko, lanovka, obchody, aquapark, zastávky autobusu - na místě jsme dostali slevovou kartu, na kterou se zároveň...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno při ruce, městečko, lanovka, obchody, aquapark, zastávky autobusu - na místě jsme dostali slevovou kartu, na kterou se zároveň mohlo neomezeně jezdit zadarmo autobusem, který vás doveze na všechna zajímavá místa v okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasický apartmán, čisto, klid. Vybavení apartmánu jednoduché, ale na přespání a uvaření si něčeho malého dostačující. Zadarmo je k dispozici přenosná wifi, na kterou můžete být připojeni i kdekoliv venku.

Andrea K., 15.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Domizil apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8 Víkendový pobyt v Zell am See v termínu 10 - 11.8.2019. Výborné umístění pensionu v centru města. Výhodné na procházky městem. Součástí...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Víkendový pobyt v Zell am See v termínu 10 - 11.8.2019. Výborné umístění pensionu v centru města. Výhodné na procházky městem. Součástí pobytu i Sommer Zell am See - Kaprun card s mnoha aktivitami. V okolí mnoho zajímavých míst pro turistiku a výlety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pensionu bylo velmi dobré. S balkonem a výhledem na jezero. Pokoje a sociální zařízení čisté. Pro přenocování naprosto dostačující.

Personál ochotný.

Strava
Pension poskytuje snídaně v dobré kvalitě. Na výběr je z několika druhů uzenin, sýrů, ovocný salát, zelenina, džemy, pečivo. Kvalitní džus a ne jako u některých ubytovatelů. kteří za džuš vydávají šťávu nebo 30% džus :-)

Jediné co bych možná změnil je kvalita kávy, kdy bych do nabídky přidal klasické esspresso. V rámci ubytování bych nabízel i mimo snídaně možnost dát si kávu.

Služby hotela
Pension poskytuje základní služby: Bed and breakfest. Pension bez noční recepce. V rámci ubytování je poskytována Zell am See - Kaprun card.

Pláž
promenáda kolem jezera je od pensionu přes ulici. Ihned naproti hotelu je placené koupaliště a pláž s možností koupání v jezeru nebo v bazénu se skluzavkou. Toto koupaliště je zdarma přístupné v rámci Zell am See - Kaprun Card.

Pavel Masař, 14.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 11.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Pension Herzog (Zell am See)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Perfektni letni dovolena. V okoli je spousta krasnych a zajimavych mist co stoji za videni. Malicko nas po prijezdu rozladilo, ze hotel...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektni letni dovolena. V okoli je spousta krasnych a zajimavych mist co stoji za videni.

Malicko nas po prijezdu rozladilo, ze hotel nevydava summer card, jelikoz jsme s ni dle informaci z vice zdroju pocitali.

Poloha hotelu vyborna. Zastavka autobusu je kousek, v blizkosti supermarket, lekarna, sport, pekarna. Spodni stanice lanovky take v blizkosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorny pokoj s terasou. Nabytek starsi, ale funkcni. Kazdy den uklid na pokoji. Parkovani pred hotelem bez problemu.

Strava
Snidane a vecere nemely chybu, siroky vyber, jidla chutna, kvalitni. K veceri polevka, salatovy bar, dezert. Hlavni chod byl vyberem ze dvou jidel. Snidane byla formou svedskych stolu. Nic nam nechybelo.

Služby hotela
Pozor, hotel v lete nevydava Zell am See-Kaprun Summer Card, pouze kartu mobility - tu jsme vyuzili hodne. Vyhodou byl personal, ktery mluvi cesky- ochotny poradit s planovanim vyletu. Dalo se na cokoliv zeptat vzdy vstricni a ochotni. Celkove jsme byli spokojeni.

Jana P., 14.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 11.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celková spokojenost, ochotný majitel penzionu, umístění penzionu nedaleko centra.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost, ochotný majitel penzionu, umístění penzionu nedaleko centra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný a útulný pokoj, spousta odkládacích prostor, prostorná koupelna.

Strava
Snídaně vyhovující, pestrá.

Služby hotela
-

Pláž
-

Pavel T., 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Rieder

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Znovu bych sem rozhodně nejela.

  • 8 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Znovu bych sem rozhodně nejela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl ok, chyběla jen lednice, ale s tím jsem počítala. Bazén je nechlorovany, voda teče že samočistícího jezírka, což je fajn, ale je strasne studený - nedokázala jsem vydržet ani půl minuty, děti byly statecnejsi.

Strava
Absolutni tragédie, večeře bez nápadů, každý den tentýž vývar bez zeleniny s měnící se zavarkou a schnitzel s měnící se přílohou. Výběr ze dvou jídel, ale nikde nejsou napsaná a ani jeden číšník neuměl anglicky tolik aby nám to dokázal přeložit, takže jsme vždy objednali aniz bychom věděli co. Při čekání na dezert jsme se 3x nedočkali vůbec. Krom dvou číšníku ostatní neochotni a nepříjemni, několikrát nás během jídla přemístili s tím že sedíme na místě které je určeno ne těm s polopenzí, ale návštěvníkům restaurace, ale nikdo nám předem neřekl, která místa jsou tedy určena pro nás.

Služby hotela
Personál hotelu mluví pouze německy, anglicky jen pár slov a nedomluvite se.

Anonym, 13.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 26.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 5,2 krásná lokalita, příroda, skvělé pro cyklisty a turistiku

  • 4 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
krásná lokalita, příroda, skvělé pro cyklisty a turistiku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
horší, dost staré vybavení, okolo stavba a hluk. Ubytování nás zklamalo, ale celý den jsme se pohybovali mimo ubytování, takže dovolenou jsme si užili.

Strava
velmi dobré večeře, ale velmi slabá obsluha

Alena B., 12.08.2019, Dátum pobytu: 19.7. - 24.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Limberghof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Penzion dobře vybaven, často uklízen, příjemný i ochotný personál.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Penzion dobře vybaven, často uklízen, příjemný i ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez výhrad, skvělé.

Strava
Snídaně bez výhrad.

Služby hotela
Častý úklid, dodržování noční klid, okolí prnzionu čisté a upravené.

Pláž

Stanislav Preissler, 12.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 8.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Rieder

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel s vlastním bazénem, saunami a skvělou kuchyní !

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel s vlastním bazénem, saunami a skvělou kuchyní ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2 dospělí s 2 dětmi v pokoji pro dva. Přes cestovky jsme ubytování pro 4 nesehnali, ale po přímé komunikaci s hotelem se jeden pokoj našel. Druhá přistýlka už ale byla jen "spartakiádním lehátkem" a moc místa na pokoji nezbylo.

Strava
Bohaté snídaně a hlavně výborné servírované večeře a dezerty. Pochvala pro kuchaře i pro personál. Jídlo skvěle vypadalo i chutnalo.

Služby hotela
Bazén s protiproudem , vířivka a 3 druhy saun. Možnost chlazení ledem.

Pláž
K ubytování dostanete kartu Zell am See/Kaprun se spoustou volných vstupů a slev, takže nudit se nebudete.

Martin P., 08.08.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 12.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Zur Burg

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)