Recenzie hotelov
Kaprun / Zell am See - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.8 pěkný hotel, už jsem znal i místo s předešlého pobytu v Zeel am See, doporučuji ,bezvadná dostupnost na turistiku na kole

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
pěkný hotel, už jsem znal i místo s předešlého pobytu v Zeel am See, doporučuji ,bezvadná dostupnost na turistiku na kole Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně a vše v pořádku , personál bezva

Strava
Strava bazvadná , až nadstandartní večere i snídaně , není co vytknout

Služby hotela
Dojem velmi dobrý ,rád se vrátím a využijí služeb Invia

Jaroslav Blaško, 19.05.2022, Dátum pobytu: 12.5. - 15.5.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Zur Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Majitelovi vadia hostia po 23h na spolocnych toaletach a vyhana ich na izbu s neprijemnymi komentarmi hraniciacimi s obtazovanim. Toalety...

  • 5.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Majitelovi vadia hostia po 23h na spolocnych toaletach a vyhana ich na izbu s neprijemnymi komentarmi hraniciacimi s obtazovanim. Toalety na izbe vybavene sklenenymi dverami potlacaju intimitu pri pouzivani, hlavne ak v jednej izbe je ubytovana viac clenna rodina. Nehovoriac o tom, ze v takomto pripade pre 4 clenov na jednej izbe je toaleta mixovana so sprochou absolutne nedostatocna. Zobraziť celú recenziu

Henrich Eckhardt, 22.04.2022, Dátum pobytu: 7.3. - 13.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Velmi příjemná dovolená nedaleko od lyžařských středisek.

  • 8.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená nedaleko od lyžařských středisek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, milý a ochotný personál.

Strava
Stravování nelze nic vytknout, výborné. Dostatek a velký výběr.

Ivana Kaderová, 14.03.2022, Dátum pobytu: 6.3. - 11.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Vse paradni, v pripade vlastni dopravy je umisteni penzionu celkem na dobrem miste. Vsechna lyzarska strediska jsou cca do 20 minut.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vse paradni, v pripade vlastni dopravy je umisteni penzionu celkem na dobrem miste. Vsechna lyzarska strediska jsou cca do 20 minut. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Myslim, ze cena odpovidala kvalite ubytovani. Pokud nekomu nevadi palanda, tak ok.

Strava
Jidlo v penzionu bylo dobre. Na pozadani pridali. Vecere obsahovala polivku, hlavni jidlo a dezert. Napoj zdarma dle libosti - voda/dzus. Snidane formou bufetu, vseho dostatek.

Služby hotela
V hotelu maji fotbalek, ping pong a dalsi hry. Je tam spolecenska mistnost s deskovkami a knihami k zapujceni. Jine sluzby jsme nevyuzili a ani se o ne nezajimali.

Pláž
V horske oblasti Zell am See je plaz naprosto uzasna :)) ..

Veronika Novotná, 02.03.2022, Dátum pobytu: 25.2. - 27.2.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion JHA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Velmi pěkný hotel poblíž lyž. středisek

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný hotel poblíž lyž. středisek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté, pohodlné ubytování

Strava
Bohatá, široký výběr, velmi dobré

Radim J., 16.02.2022, Dátum pobytu: 6.2. - 10.2.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Personál úžasný, ochota, výborné jídlo. Určitě se vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Personál úžasný, ochota, výborné jídlo. Určitě se vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto bez chyb

Strava
Výborné švédské stoly. Hojnost výběru.

Služby hotela
Nejlepší za posledních pár let :)

Barbora Kojecká, 15.02.2022, Dátum pobytu: 5.2. - 12.2.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 Menší příjemný hotel umístěný mezi Kaprunem a Zell am See. Milá obsluha, kromě němčiny jste se mohli domluvit i slovensky nebo maďarsky.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Menší příjemný hotel umístěný mezi Kaprunem a Zell am See. Milá obsluha, kromě němčiny jste se mohli domluvit i slovensky nebo maďarsky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje standardní - postele, noční stolky, stolek s TV, velká skříň. V koupelně vana. Náš pokoj jako jeden z mála neměl balkón...

V -1. poschodí místnost na uložení lyží a bot, dostupné výtahem. Parkování ve dvoře. Když čerstvě napadl sníh, byl trochu problém vyjet mírným kopečkem z parkoviště na cestu, jinak OK.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu, ke snídani výběr široký, k večeři méně pestrý, ale dostatečný. Odpolední svačinu jsme stihli jen 1x, nenadchla (suchá buchta, zapečené brambory z předchozí večeře).

Služby hotela
Restaurace a bar - OK, obsluha příjemná, rychlá, ochotná. Po večeři se dalo posedět v krbové místnosti nebo u baru, ale bylo tam jen pár stolů, takže byl problém chytit místo.

Jitka P., 15.02.2022, Dátum pobytu: 5.2. - 12.2.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 10 Dobrý den, Děkujeme za krásný pobyt v hotelu Florian. Moc hezký hotel, blízko sjezdovky, přijemní lidé a výborné jídlo. Není co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dobrý den,

Děkujeme za krásný pobyt v hotelu Florian. Moc hezký hotel, blízko sjezdovky, přijemní lidé a výborné jídlo. Není co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté pokoje.

Strava
Výborné jídlo.

Zjazdovky
Upravené sjezdovky.

Marcel Rokos, 14.02.2022, Dátum pobytu: 6.2. - 10.2.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Není co dodat, naprosto TOP

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Není co dodat, naprosto TOP Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní

Strava
Výborná

Služby hotela
Pecka

Zjazdovky
Super

Denisa Tkadlčíková, 09.02.2022, Dátum pobytu: 3.2. - 6.2.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lebzelter

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.4 Doporučuji. Hotel je kousek od nástupního místa na lanovku. Příjemný personál :)

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji. Hotel je kousek od nástupního místa na lanovku. Příjemný personál :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
naprostá spokojenost. Pokoje každý den vzorně uklizené. Vše v naprostém pořádku.

Strava
Výborná kuchyně, salátový bufet s výbornými saláty. Každý den, jsme si pochutnali.

Eva, 13.01.2022, Dátum pobytu: 2.1. - 6.1.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)