Recenzie hotelov
Kaprun / Zell am See - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Úchvatné místo - vše na dosah ruky - voda, hory, kolo, lyže, procházky... vše se dá zvládnout za jediný den!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úchvatné místo - vše na dosah ruky - voda, hory, kolo, lyže, procházky... vše se dá zvládnout za jediný den! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel s rodinnou atmosférou a vstřícným personálem, měli jsme pocit, že jsme někde, kde nás rádi vidí a mají radost, že jsme přijeli. Maximální vstřícnost ke všem požadavkům, včetně pomoci s orientací v místě a návrhy na výlety.

Strava
Široký výběr jak u snídaně tak u večeře, vše v perfektní kvalitě, pečlivě popsáno a upraveno.Nabídka pro všechny kategorie stravovacích zvyků. Na stolech každý den přehled toho, co se v bufetu dá najít, navíc přehled předpovědi počasí a návrh nějaké akce, kterou je možno daný den navštívit - geniální servis!

Služby hotela
Ocenili jsme hezký bazén, který byl otevřen od 7 do 21 hodin, plus od 14h několik druhů sauny - vše perfektně čisté se vstupem na kartu od pokoje, což dává pocit bezpečí a klidu, výborná je i možnost využití neomezeného množství osušek, což je při pobytu s dětmi velkou výhodou, použité osušky je možno odložit přímo u bazénu a vzít si na pokoj čisté.

Miluše Vondráková, 24.04.2019, Dátum pobytu: 19.4. - 21.4.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Latini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Ideální lyžařské podmínky na duben. Ale překvapilo mne, jak velké množství lyžařů se na místě sešlo. Fronty na vleky byli místy i na 20...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ideální lyžařské podmínky na duben. Ale překvapilo mne, jak velké množství lyžařů se na místě sešlo. Fronty na vleky byli místy i na 20 minut Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost, penzion vede velmi příjemný pár středního věku, veselí a pohodoví lidé. Pokoje čisté a standartní.

Strava
"V pohodě". Snídaně sice podobné, ale ono se nedá moc vymýšlet a vždy bylo z čeho vybrat.

Večeře byly pestré, na tak malý penzion dost slušný výběr.

Radim Mádr, 23.04.2019, Dátum pobytu: 13.4. - 17.4.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Od ubytování, přes stravu a ochotu personálu až po celkovou vybavenost hotelu bylo vše na čistou jedničku s hvězdičkou. Určitě všem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Od ubytování, přes stravu a ochotu personálu až po celkovou vybavenost hotelu bylo vše na čistou jedničku s hvězdičkou. Určitě všem doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v krásném menším hotelu s plně českým personálem bylo naprosto perfektní. Pokoje čisté, útulné a veliké akorát.

Strava
Strava polopenzí. Jídlo výborné a bohatě dostačující. Snídaně formou švédských stolů, k večeři výběr ze dvou teplých jídel, které bylo potřeba si vybrat již při snídani.

Služby hotela
Ochotný a vstřícný personál. V hotelu zdarma přístupné wellness s několika saunami a relaxačními prostory a také menší posilovna s několika moderními stroji. Solárium za poplatek jsme ani nestihli využít.

Petr Loos, 14.04.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 4 Lyžování bylo skvělé, co nás ale velmi zklamalo bylo ubytování.

  • 1 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Lyžování bylo skvělé, co nás ale velmi zklamalo bylo ubytování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Místo do penzionu nás šoupli do nějakého starého baráku, kde to páchlo zatuchlinou, starý nábytek, postele vrzaly tak, že se na nich nedalo spát a ještě k tomu byl náš pokoj průchozí s vedlejším pokojem. Sprcha byla na chodbě a zabudovaná hned za dveřmi, takže jsme si ani neměli kam dát boty.

Strava
K večeři byla vždy polévka, předkrm, hlavní jídlo a dezert, takže jsme se najedli dobře, hlad jsme neměli.

Služby hotela
Obsluha byla milá.

Zjazdovky
Lyžování naprosto super, není co vytknout.

Anonym, 10.04.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super zájezd, mohu jen doporučit

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super zájezd, mohu jen doporučit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá popisu

Strava
Dle popisu, velký výběr snídaní

Služby hotela
Dle popisu dostačující

Zjazdovky
Super, upravené

Anonym, 09.04.2019, Dátum pobytu: 5.4. - 6.4.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion JHA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dostupný a velmi pěkný čistý hotel.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dostupný a velmi pěkný čistý hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý, čistý a pěkný pokoj, prostorná koupelna

Strava
výborná strava a milý personál, všeho dostatek

Služby hotela
Kvalifikovaný a milý personál, nemáme žádný důvod cokoli vytknout, doporučujeme!

Stanislava Hrstková, 08.04.2019, Dátum pobytu: 31.3. - 4.4.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Lokalita vyborna. Vadilo mi, ze v penzionu se vsude kouri. Nedalo se mi dychat. Skoda, ze cestovka mi neupozornila, ze penzion je urceny...

  • 3 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita vyborna. Vadilo mi, ze v penzionu se vsude kouri. Nedalo se mi dychat. Skoda, ze cestovka mi neupozornila, ze penzion je urceny pro kuraky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani slusne. Trochu nam byla zima. Ubytovali jsme v rohu na konci chodby. Nejhorsi je, kour ze cigaret se dostal z prizemni do druheho patra do pokoje. Tak nam nasmradlo i ciste obleceni. To bylo hodne nejprijemne.

Strava
Obycejna strava. Neco se opakovalo. Skoda, ze stravy nebyly mistni speciality. Zeleniny bylo dost.

Služby hotela
Majitelka je prijemna. Stary a udrzovany penzion. Skoda kuracky. Bowling nefunkcni.

Bedrich Broz, 04.04.2019, Dátum pobytu: 8.3. - 12.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 Za málo peněz hodně muziky :)

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za málo peněz hodně muziky :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý pokoj s pohodlnou postelí.

Strava
Polopenze. Snídaně lehce jednotvárné, chyběla zelenina a ovoce a káva by mohla být lepší. Večeře se skládaly z polévky, hlavního chodu, míchaných salátů a výběru dezertů. Došlo i na Wienerschnitzel :)

Služby hotela
K dispozici vířivka, wellness a lyžárna.

Veronika P., 04.04.2019, Dátum pobytu: 28.3. - 31.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Klidna lokalita, sjezdovky kousek na dojez, skibus hned u hotelu.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidna lokalita, sjezdovky kousek na dojez, skibus hned u hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani trosku omsele, ale zase odpovidalo cene.Jinak pokoje opravdu uklizene. Dobre tekla voda, odtekal odpad - stava se mi, ze mi nekdy nejde splchnout sampon z vlasu, apod.

Wifi, kterou musite zaplatit na tyden 10€ nam na pokoji skoro nesla.

Strava
Meli jsme zaplacenou polopenzi, snidane standartni, jen nebyli parky a vajicka. Zato vecere opravdu bohate, klasicka rakouska jidla. Jeden vecer byla "otevrena"kuchyn????

Služby hotela
Zadne extra jsem nepostrehla.

Kateřina Pecková, 25.03.2019, Dátum pobytu: 17.3. - 22.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)