Recenzie hotelov
Katschberg - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená v Rakousku, v hotelu Katschberghof, byla skvělá, užili jsme si ji i přes trochu nepříznivější počasí. Líbila se nám lokalita,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Rakousku, v hotelu Katschberghof, byla skvělá, užili jsme si ji i přes trochu nepříznivější počasí. Líbila se nám lokalita, hotel a jeho služby, užili jsme si vynikající jídlo, personál byl velmi milý a ochotný. Bohužel jsme museli ze začátku řešit problém ohledně stravy, protože jsme si v Invii zaplatili All inclusive (všechno v ceně), ale nakonec v hotelu nabízeli jen Light all inclusive (alkoholické nápoje jsme si museli platit sami), což jsme se dozvěděli, až tam. Ve smlouvě byla napsaná All inclusive, i byla zaplacená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo opravdu krásné. Všude čisto, balkon, výhled na hory. V pokoji jsme měli i ručníky a župany do bazénu nebo sauny. Celkově hotel hezky zařízený, v centru lyžařského areálu, proto i v zimě vynikající lokalita.

Strava
V hotelu vařili výborně! Na snídaně i večeře byl velký výběr, vše bylo vynikající. Obědové polévky i zákusky chutné, na stravu si nemůžeme stěžovat.

Služby hotela
Hotel nabízel saunu, bazén, posilovnu, služby na pokoj. Personál ochotný, se vším poradil.

Milan Štros, 20.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 15.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Katschberghof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Idealni hotel pro rodinu s detmi.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Idealni hotel pro rodinu s detmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velky hotel s krasnou dvoupatrovou hernou pro deti a bazenem

Strava
Velka spokojenost. Hotel nabizi all inclusive. Kvalita jidla super, vzdy je vyber jidel pro deti, diety apod.

Služby hotela
Teple bazeny pro deti, ruzne zabavni a vytvarne akce pro deti.

Pláž
Hory :)

Olga K., 22.07.2019, Dátum pobytu: 12.7. - 17.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel v krásném horském, především asi zimním, středisku Katschberg. Protože zrovna nejely lanovky, využili jsme turistické trsy s...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v krásném horském, především asi zimním, středisku Katschberg. Protože zrovna nejely lanovky, využili jsme turistické trsy s krásnými výhledy na okolní štíty hor a výšlap do 1840 m na horskou chatu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi slušné ubytování, koupelna těsnější, ale stačila. Balkón s krásným výhledem. V noci klid.

Strava
Vynikající strava domácího typu, rozmanitý výběr mas včetně ryb. Nealko nápoje po celý den, ovoce také. K obědu polévka s pečivem, ale vzápětí dezerty a káva, takže na váze jsme neztratili. Ráno teplý i studený bufet, krajové uzené speciality a skvělé sýry.

Služby hotela
Moc pěkný bazén s nabídkou nápojů, ovoce, relaxační lehátka a krásný výhled na okolní kopce.

Pláž
Pláž jsme za tři dny pobytu nenašli. Od moře nás dělilo výškově 1680 m.

Evžen H., 12.06.2019, Dátum pobytu: 6.6. - 9.6.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Katschberghof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Vyborny hotel pro rodiny s detmi s perfektnim zazemim-wellness jako pro dospele tal deti,tripatrova herna,vyborna strava.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborny hotel pro rodiny s detmi s perfektnim zazemim-wellness jako pro dospele tal deti,tripatrova herna,vyborna strava. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.04.2019, Dátum pobytu: 27.3. - 31.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Ideální poloha hotelu na lyžařskou dovolenou. Vše bylo skvělé, určitě doporučuji, hlavně rodinám s dětmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ideální poloha hotelu na lyžařskou dovolenou. Vše bylo skvělé, určitě doporučuji, hlavně rodinám s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel leží přímo u svahu, hned u nástupní stanice lanovky. V lyžárně nasadíte boty, a jdete lyžovat. Naprosto ideální! Pokoje jsou docela malé, jelikož tam netrávíme moc času, tak to stačí. Snad jen by tam mohlo být více úložných prostor.

Strava
Hotel poskytuje plnou penzi, stravování formou bufetu. Jídla jsou každý den jiná a naprosto delikátní! Nápoje v ceně.

Služby hotela
Všude velmi příjemný a nápomocný personál.

Pláž
Pláž zde není :-)

Sjezdovky a lanovka přímo u hotelu, což je skvělé.

Eva H., 26.03.2019, Dátum pobytu: 18.3. - 23.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Fantastická dovolená, které není co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolená, které není co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo luxusní

Strava
Nekonečný výběr všeho na všechny chutě. Jen škoda, že v jídelně byl dost hluk od neukázněných téměř vždy českých dětí, které rodiče neuměli nebo nechtěli uklidnit

Služby hotela
Na vysoké úrovni, vše pro dokonalý pocit. Ocenili jsme kvalitní wellness.

Pláž
Lyžování superní, výstup z lyžárny na svah. Bohužel dva dny kvůli větru (vichřici) nejezdila lanovka na Aineck, takže se muselo lyžovat ve složitých povětrnostních podmínkách jen na druhé straně silnice. Za to ale hotel nemůže....

Vratislav L., 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 15.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pohled z chodbičky u našeho pokoje ve &quot,věžičce&quot, 1 fotografia

Celkom: 7,6 Děti si dovolenou užili nejvíce- koupání,bobování i dětský koutek super.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Děti si dovolenou užili nejvíce- koupání,bobování i dětský koutek super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasné,čisté

Strava
Velmi bohaté a rozmanité rautové snídaně a večeře. Jen bych občas volila jiné přílohy...Obědy vesměs smažené a malý výběr,ale i dětmi to stačilo.

Služby hotela
Nesmyslné zavíraní dětského koutku během dne...a zavírání fitka v 19 nám vadilo.

Soňa, 22.01.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 19.1.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Slušný hotel přímo na sjezdovce

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Slušný hotel přímo na sjezdovce Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasika v moderním hávu.

Strava
Odpovídající bufetovemu stravování

Služby hotela
Většina personálu Maďaři a Jugoslávci neurazí ale nenadchnou

Igor, 25.12.2018, Dátum pobytu: 14.12. - 22.12.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Hotel Cristallo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vynikající dovolená. Celé středisko je orientováno na rodinnou dovolenou. Moc jsme si pobyt užili. Hotel je výšce 1680 m. Okolní vrcholy...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Vynikající dovolená. Celé středisko je orientováno na rodinnou dovolenou. Moc jsme si pobyt užili. Hotel je výšce 1680 m. Okolní vrcholy mají 2200 a 2000 m. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tradiční hotel zasazený v malebné horské krajině. Hotel se nachází v údolí mezi dvěma vrcholy, které jsou protkány sjezdovkami. Měli jsme štěstí, v rámci promo akce jsme byli ubytováni v apartmánu o 3 místnostech se 2 koupelnami. U pokoje byla i ohromná terasa.

Strava
Strava byla různorodá a bohatá. Měli jsme polopenzi. Kontinentální snídaně obsahovala celou řadu místních produktů a večeře byla formou bufetu. Je třeba počítat s tím, že u večeře nejsou v ceně nápoje. Na oběd servírovali polevku s pečivem a také zákusky. Vedle hotelu byl malý obchod s potravinami. Dále byly ve středisku i další restaurace kam se dalo zajít.

Služby hotela
Pokoj jsme měli umístěný hned vedle hrací místnosti pro děti, která byla dobře vybavená různými hračkami. Naše děti si hernu zamilovali. V hotelu byl i wellness - bazén, sauna, masáže a posilovna. Využili jsme pouze bazén (10x5m). Na pokoji jsme měli župany a osušky. U bazénu byly odpočívací křesla. U hotelu je škola lyžování. Velmi milí instruktoři. Výcvik je koncipován od 10-12 a 14-16 hodin.

Zjazdovky
Nedaleko hotelu jsou tři dětské sjezdovky. Pokud vyjedete na okolní vrcholy čeká vás nepřeberné množství sjezdovek s proměnlivou obtížností, kdy z jedné sjezdovky přejíždíte na druhou.

Lukáš Valenta, 25.12.2018, Dátum pobytu: 16.12. - 21.12.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Katschberg, Hotel: Katschberghof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)