Recenzie hotelov
Korutany - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8.4 velmi dobré

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi dobré

Strava
velmi dobrá

Služby hotela
velmi dobré

Jarka Jašková, 30.05.2022, Dátum pobytu: 17.5. - 20.5.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Turnersee

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Rodinný hotel, majitel slušně mluvi anglický, takže skvěle! Poměr cena a kvalita je rozhodně velmi dobrý!

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Rodinný hotel, majitel slušně mluvi anglický, takže skvěle! Poměr cena a kvalita je rozhodně velmi dobrý! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Typická rakouská budova jako hlavní část hotelů, plus nová budova (kde se nachází i bazén).

My jsme objednali pokoj na 2 dospělé osoby a dítě a ubytovali nas v prostornem pokoji (2 ložnice), takže maximální spokojenost.

Strava
Snídaně: několik druhů šunky a sýrů, jogurt, trochu zeleniny, hodně vloček na výběr, čerstvé a kvalitní pečivo, vařena vejce, míchána vejce, maslo, med apod. Velmi dostačující a čerstvé.

Kvalitní čaj, káva, nealko nápoje. U večeře si můžete načepovat pivo, vino.

Večeře: na výběr z dvou jídel, jedno vegetariánské a jedno masové. Jednoduché ale chutná skvěle.

Co by mohlo byt lepší: stalo se nám, že jedno jidlo mělo v sobě česnek a druhé - pepřovou omáčku, takže pro dítě trochu problém.

U večeři jsme dostali polevku a dezert.

Seděli jsme vždy u stejného stolu, takže paráda!

Služby hotela
Bazén jsme nenavštívili, protože byl v jiné budově, a župany na pokoji nebyli :(

V koupelně není sprchový gel ani šampon.

Pláž
Hotel je u jezera, které jsme objeli na kolech - fantastická příroda!

Diána I., 22.04.2022, Dátum pobytu: 15.4. - 18.4.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Steindl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 klidné místo u jezera

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
klidné místo u jezera Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté

Strava
mohla by být rozmanitější

Služby hotela
výborné

Petr, 29.03.2022, Dátum pobytu: 19.3. - 26.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Steindl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Jedním slovem skvele

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem skvele Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nic z hotelu nemělo chybu, prostředí, personal, sluzby apod

Strava
Luxusni

Služby hotela
Top

Jana Prezmecka, 21.03.2022, Dátum pobytu: 14.3. - 18.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Byla to super dovolená v pěkném středisku a dobrém hotelu.Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Byla to super dovolená v pěkném středisku a dobrém hotelu.Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na super místě přímo u sjezdovky.Pokoje čisté a každý den krásně uklizené.Zřízení starší ale jinak vyhovující a účelové.

Strava
Strava byla naprosto dokonalá.Jídlo pefektně dochucené.Velký výběr jídel na večeři i na snídani.Obědy také super jen menší výběr ale dostačující.Pití pivo i vína také moc dobré.Ochotný a milí personál

Služby hotela
Krásné sauny i vnitřní a venkovní bazény byly super.Venkovní vířivka byla parádní relax.Mnoho zábavy pro děti.

Zjazdovky
Sjezdovky poměrně dlouhé a dobře zasněžené,jen některé vleky zastaralé.Jinak spokojenost.

Vlastimil Houda, 16.03.2022, Dátum pobytu: 9.3. - 13.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Krásně strávené vánoční svátky v nádherné přírodě a s milým personálem.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásně strávené vánoční svátky v nádherné přírodě a s milým personálem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělý poměr cena a kvalita služeb. Hotel je vhodný i pro osoby se sníženou pohyblivostí. Disponuje i pokojem, uzpůsobeným pro vozíčkáře, samostatné velké wc, velká koupelna s bezbarierovou sprchou, Dokonce je k dispozici i vana. V pokoji je rozkládací pohovka, která slouží jako přistýlka, bohužel po rozložení je pokoj špatně průchozí. Pokoj disponuje i balkonem s pěkným posezením, což jsme vzhledem k chladnému počasí moc nevyužili. Do pokoje je pohodlný přístup prostorným výtahem s automaticky otvíranými dveřmi.

Strava
Snídaně s dostatečným výběrem Míchaná vejce, fazole, šunka, salámy a velká nabídka kvalitních sýrů. Jogurty, nutela, marmelády a vánočka tvořily nabídku pro sladkou snídani. K dispozici bylo rovněž čerstvé ovoce (mandarinky, kiwi, pomeranče, banány, hrušky) a kompot. Bylo k dispozici jak bílé, tak tmavé pečivo.

Večeře byly delikátní. K dispozici byl výběr ze dvou jídel a navíc dětské menu. Bohatý bufet s polévkou a se saláty doplnil kvalitní tříchodové menu. Opravdu jsme si moc pochutnali.

Celkový zážitek byl ještě umocněn milým personálem, který ve slavnostní den, obsluhoval v krojích.

Dále se nám velmi líbil pravidelný ranní tisk, který krom nabídky výběru jídla na večer obsahoval i doporučení pro daný den.

Služby hotela
Se službami jsme byli spokojeni až na hotelový bazén. Ten byl se studenou vodou. Vzhledem k tomu, že ho za celou dobu pobytu nikdo nevyužíval (alespoň my nikoho neviděli) tak byl poněkud zanesen usazenými nečistotami na dně.

Naopak velmi dobře posloužily 3 sauny (infra, 60 a 90 stupňů). K ochlazení sloužila odpočívárna a sprchy. Bohužel bazén je umístěn tak, že nemohl sloužit ani po sauně jako ochlazovací. (nutnost plavek)

Pláž
V zimním období jsme ocenili spíše 8 km vzdálené lyžařské středisko.

Danuše K., 29.12.2021, Dátum pobytu: 23.12. - 26.12.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Laurenzhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

11 fotografií

Celkom: 7.6 Dobré služby, super bazény a atrakce pro děti, pokoj menší a už trošku starší, ale v pořádku.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobré služby, super bazény a atrakce pro děti, pokoj menší a už trošku starší, ale v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Pavla, 04.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 29.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6.6 Hezké místo, dobrá dostupnost.

  • 7.5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké místo, dobrá dostupnost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení hotelu, ale čisto a velké pokoje.

Strava
Snídaně spíše chudší, pomalé doplňování, žádný koláč , buchta, pouze jeden druh jogurtu, párky vůbec, vajíčka pouze na vyžádání.Nejhorší byla ale servírovaná káva, pomalá obsluha, kávu donesli třeba až za půl hodiny a v miniaturní konvičce ,

čaj to samé. Večeře také spíše slabší, kromě dvou grilovacích večerů nebylo skoro co vybrat.

Je poznat, že se šetří, kde se dá.

Byl to obrovský rozdíl podle ubytování , které jsme měli v následujícím týdnu též v Rakousku za stejné peníze a taktéž i v minulosti .

Služby hotela
krásný venkovní bazén , vnitřní bazén starší, sauna nebyla zapnuta

Iveta Nedoluhová, 13.09.2021, Dátum pobytu: 29.8. - 4.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Fantur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Hotel byl moc hezký, stojí na kopci, takže je z něj hezky vidět jezero. Bohužel jen z jedné strany, navíc třeba pro rodiny s malými dětmi...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl moc hezký, stojí na kopci, takže je z něj hezky vidět jezero. Bohužel jen z jedné strany, navíc třeba pro rodiny s malými dětmi je to blbý v tom, že kopec k hotelu je poměrně prudký, takže třeba na kolech nebo s kočárkama to není úplně jednoduché. Celkový dojem místa (Seeboden) je úchvatný.. Je tam tolik možností co v okolí dělat, že jsme x z nich nestihli a "musíme" se tam vrátit ještě jednou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je čistý, voňavý, denně úklid atd. Bohužel jsem bydleli na straně s výhledem na les (hory), což by nevadilo, ale tam nebyl balkón. a to byl celkem problém. pokoje s výhledem na jezero měly všechny balkon, navíc byly větší a po rekonstrukci.

Strava
na snídani mi chyběl výběr teplého bufetu a večer bych možná trošku obměnila salát bar. Jinak jídlo výtečné, jako prostě všude v Rakousku :-)

Služby hotela
Personál příjemný, ve všem vyšli vstříc.

Kateřina Zmrhalova, 01.09.2021, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel: Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)