Recenzie hotelov
Lungau / St. Michael - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Hezký alpský hotel s velmi dobrým stravováním. Počet hvězdiček odpovídá místní kvalitě a zvyklostem v Rakousku. Okolní prostředí nabízí...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký alpský hotel s velmi dobrým stravováním. Počet hvězdiček odpovídá místní kvalitě a zvyklostem v Rakousku. Okolní prostředí nabízí spousty výletů, pro prozkoumání delších vzdáleností je však lepší auto. Parkování zajištěno bezplatně u hotelu. Hotel má pěkné welness, které však funguje pouze dva dny v týdnu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Útulky pokoj, který byl každý den velice pečlivě uklizen. Pro objemnější osoby by mohl být problém v koupelně, je malá, ale dostačující.

Strava
Stravování dokonalé a vždy doplňované. Snídaně bufetového stylu, večeře - polévka, salát, výběr ze dvou menu, dezert.

Služby hotela
Hotel odpovídal hvězdičkam. Škoda jen, že sauna funguje pouze dva dny v týdnu...

Radek K., 24.08.2018, Dátum pobytu: 16.8. - 21.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Alpengasthof Bacher

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Příjemný klidný hotel s dobrou polohou u zastávky ski autobusu.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný klidný hotel s dobrou polohou u zastávky ski autobusu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Renovované, čisté pokoje pro nenáročnou klientelu.

Strava
Polopenze v umírněné rovině avšak dostačující.

Služby hotela
Příjemný a vstřícný personál.

Anonym, 20.03.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Gasthof Mentenwirt (St. Michael)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásná rodinná dovolená, užili jsme si ji, splnila naše očekávání. Vhodné pro rodiny s dětmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná rodinná dovolená, užili jsme si ji, splnila naše očekávání. Vhodné pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Věra H., 16.03.2018, Dátum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: JUFA Hotel Lungau

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Ubytovanie príjemné, no skôr pre kľudné rodiny bez detí.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanie príjemné, no skôr pre kľudné rodiny bez detí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohodlné, priestranné, dostatočne veľký apartmán pre 5-člennú rodinu. Plusom bola umývačka, trúba. Chýbala nám rýchlovarná kanvica a hriankovač.

Strava
Mali sme variantu bez stravy.

Služby hotela
Okrem wifi sme nevyužili v podstate žiadne služby. Nepáčili sa nám veľmi ani dodatočné poplatky za posteľné prádlo a upratovanie. A dosť mi znepríjemnil pobyt zážitok pár hodín po príjazde: deti sa rozbehli do vonkajšieho bazéna a dcéra majiteľov mi prišla na izbu 2x vynadať pod hrozbou vyhodenia z apartmánu, že majú okamžite vyjsť von, lebo sú strašne hlučné a bazén je vraj ich súkromný (nikde nebola žiadna tabuľka, čo by na to upozorňovala a počas pobytu som tam zazrela sa kúpať pár rôznych ľudí). Zrejme tam nemajú veľmi radi deti, aj keď pred ubytovacím zariadením sú 2 hojdačky, keď sa deti hrali s kamienkami, to im už tiež vadilo.

Pláž
-------------

Zuzana H., 30.08.2016, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Königshaus (St. Michael)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 hezké prostředí sjezdovky jsou trošku dál od ubytování ale dá se dojíždět.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
hezké prostředí sjezdovky jsou trošku dál od ubytování ale dá se dojíždět. Zobraziť celú recenziu

Denisa J., 30.03.2016, Dátum pobytu: 24.3. - 27.3.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Apartmány Bogen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Úžasné počasí = úžasná dovolená

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Úžasné počasí = úžasná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování - pokoj č. 11 vemi dobré . Společenská místnost na chodbě před pokojem - velmi nepříjemné pokud tam chtějí parta hostů pařit několik dnů po sobě do pozdních nočních hodin .

Strava
Strava dobrá

Služby hotela
Obsluha velmi vstřícná , příjemná .

Zjazdovky
Sjezdovky a lanovky úžasné

Bohumil Prejda, 22.03.2016, Dátum pobytu: 16.3. - 19.3.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Gasthof Mentenwirt (St. Michael)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 6,5 celkový dojem celkem dobrý

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
celkový dojem celkem dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán by byl zcela vyhovující pro 3 osoby. Nás bylo 5, takže málo míst k sušení oblečení pouze 3 věšáky, 2 osoby spaly na rozkládacím gauči, což bylo zcela nevyhovující. V místnosti celou noc jela lednice. Místo pro stůl bylo malé, židle se nedaly zcela odsunout, protože za nimi byl rozložený gauč. Takže ze zadní strany se dalo přejít v předklonu pod šikminou, nebo druhou stranou přes gauč.

Strava
bez stravy

Zjazdovky
kvalita sjezdovek i dalších služeb na výbornou

Radka V., 08.03.2016, Dátum pobytu: 27.2. - 5.3.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Apartmány Grübl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 byli jme velmi spokojeni, jak s ubytováním, tak s kvalitou lyžařských areálů v okolí, vyšlo i počasí

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
byli jme velmi spokojeni, jak s ubytováním, tak s kvalitou lyžařských areálů v okolí, vyšlo i počasí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
apartmán byl dostatečně prostorný i vybavený, hostitelka milá

Strava
něco jsme si přivezli s sebou a stravování v restauracích na sjezdovkách je v pohodě

Zjazdovky
obertauern byl přelidněný, ta menší střediska Katschberg a Speireck byli super

Petr K., 24.02.2016, Dátum pobytu: 17.2. - 20.2.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Apartmány Mauterndorf

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Ubytování praktické, čisté, milý personál (hovořící i anglicky). Poblíž hotelu je i čerpací stanice, obchod Billa i další obchody s...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytování praktické, čisté, milý personál (hovořící i anglicky). Poblíž hotelu je i čerpací stanice, obchod Billa i další obchody s oblečením! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj (v přízemí) hrozně malý, ale na 4 dny postačující, postele pohodlné, topení dobře fungující.

V pokoji nebyl stůl či jiné odkládací plochy

Strava
Snídaně i večeře formou bufetu pestré, zdravé, mnoho domácích produktů, chutné, v dostatečném množství. Snídaně od 7:30, večeře od 18h.

Služby hotela
Služby dobré, přiměřené. Wifi v celém hotelu, i na pokojích zdarma, v dobré kvalitě. Využívali jsme každý večer saunu (zdarma, v provozu do 22h) - 3 druhy s odpočívárnou, připravené ručníky.

Prostorná lyžárna s nahřívačem bot. Parkoviště s dostatečnou kapacitou.

Zjazdovky
Menší středisko 1,5 km (skibus), větší Katschberg 10 min autem - dobré pro lyžaře všech úrovní od začínajících dětí až po zkušené lyžaře (kopec Aineck). Díky blízké dálnici se dá jet i do oblasti Ski Amade - Flachau (za 30 min), ale vjezd i výjezd do údolí Lungau je zpoplatněn 5,50€ ! :-( a u mýtné brány se tvoří fronty.

Martina L., 17.02.2016, Dátum pobytu: 11.2. - 14.2.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: JUFA Hotel Lungau

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Doporučuji :-)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Doporučuji :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v apartmánu pro 6 osob bylo příjemné, všude čisťounko. Měli jsme ubytování bez jídla.

V kuchyňce byla i myčka, což nás velice příjemně překvapilo :-)

Jedině co bych vytkla je, že bylo hrozně málo nádobí. Vše bylo po 6 ks a co jsem zde postrádala byly hrnky na čaj ty tam nebyly vůbec jen malé hrnečky na mokka kávu.

Tím pádem jsme myčku využily jen 3x za pobyt, protože tím, že bylo málo nádobí, tak jsme ho museli umývat, jinak bychom neměli z čeho jíst.

Určitě bych ještě do vybavení přidala mikrovlnou troubu, které na ohřev jídla chyběla.

Postrádala jsem zde lopatku se smetáčkem. Nic takového v apartmánu nebylo.

Nanosili jsme si písek do apartmánu, který byl poházený na silnici a nebylo čím ho zaméct.

A ještě jednu věc jsem postrádala a to je sušák na prádlo. Když máte 2 děti, které přijdou po celém dni vymáčené od sněhu, tak nemáte kam dát prádlo usušit. Museli jsme ho naházet na topení, protože na věšáku by nám neuschlo.

Sauna zdarma a tu jsme využili.

Jinak velká spokojenost.

Strava
V ubytovacím zařízení jsme stravu neochutnali, protože při příjezdu v sobotu nám bylo oznámeno, že mají v so a ne zavřeno a v pondělí mají nějakou akci, tak taky bylo zavřeno, což nás mrzelo. Těšili jsme se na nějakou specialitu místní kuchyně.

V úterý už jsme v restauraci nebyli, protože jsme byli celý den na sjezdovkách a vrátili jsme se až večer, tak nemohu jídlo posoudit a ve středu po snídani jsme jeli domů.

Služby hotela
Služby hotelu - každý den paní uklízela na chodbách a jinak nedokážu posoudit, protože jsme žádné služby neměli až závěrečný úklid za 50 EUR.

Sauna - zdarma

Zjazdovky
Sjezdovky upraveny, lanovky super a i když bylo hodně lidí, tak tady se ztratí :-)

Alena M., 15.02.2016, Dátum pobytu: 6.2. - 10.2.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Apartmány Bogen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)