Recenzie hotelov
Lungau / St. Michael - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 S pobytem jsme byli spokojeni celkový dojem pokazila strava.

  • 9 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytem jsme byli spokojeni celkový dojem pokazila strava. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté a útulné.

Strava
Hotová jídla byla celkem v pořádku na náš vkus trochu slaná. Saláty k večeři byly však hrozné . Oba s manželkou jsme méli žaludeční problémy. Vypadalo to jako když saláty z několika předchozích dnů pouze domíchávali.

Petr Kučera, 29.08.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 26.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Alpengasthof Bacher

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hezký alpský hotel s velmi dobrým stravováním. Počet hvězdiček odpovídá místní kvalitě a zvyklostem v Rakousku. Okolní prostředí nabízí...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký alpský hotel s velmi dobrým stravováním. Počet hvězdiček odpovídá místní kvalitě a zvyklostem v Rakousku. Okolní prostředí nabízí spousty výletů, pro prozkoumání delších vzdáleností je však lepší auto. Parkování zajištěno bezplatně u hotelu. Hotel má pěkné welness, které však funguje pouze dva dny v týdnu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Útulky pokoj, který byl každý den velice pečlivě uklizen. Pro objemnější osoby by mohl být problém v koupelně, je malá, ale dostačující.

Strava
Stravování dokonalé a vždy doplňované. Snídaně bufetového stylu, večeře - polévka, salát, výběr ze dvou menu, dezert.

Služby hotela
Hotel odpovídal hvězdičkam. Škoda jen, že sauna funguje pouze dva dny v týdnu...

Radek K., 24.08.2018, Dátum pobytu: 16.8. - 21.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Alpengasthof Bacher

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Příjemný klidný hotel s dobrou polohou u zastávky ski autobusu.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný klidný hotel s dobrou polohou u zastávky ski autobusu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Renovované, čisté pokoje pro nenáročnou klientelu.

Strava
Polopenze v umírněné rovině avšak dostačující.

Služby hotela
Příjemný a vstřícný personál.

Anonym, 20.03.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Gasthof Mentenwirt (St. Michael)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásná rodinná dovolená, užili jsme si ji, splnila naše očekávání. Vhodné pro rodiny s dětmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná rodinná dovolená, užili jsme si ji, splnila naše očekávání. Vhodné pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Věra H., 16.03.2018, Dátum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: JUFA Hotel Lungau

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Ubytovanie príjemné, no skôr pre kľudné rodiny bez detí.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanie príjemné, no skôr pre kľudné rodiny bez detí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohodlné, priestranné, dostatočne veľký apartmán pre 5-člennú rodinu. Plusom bola umývačka, trúba. Chýbala nám rýchlovarná kanvica a hriankovač.

Strava
Mali sme variantu bez stravy.

Služby hotela
Okrem wifi sme nevyužili v podstate žiadne služby. Nepáčili sa nám veľmi ani dodatočné poplatky za posteľné prádlo a upratovanie. A dosť mi znepríjemnil pobyt zážitok pár hodín po príjazde: deti sa rozbehli do vonkajšieho bazéna a dcéra majiteľov mi prišla na izbu 2x vynadať pod hrozbou vyhodenia z apartmánu, že majú okamžite vyjsť von, lebo sú strašne hlučné a bazén je vraj ich súkromný (nikde nebola žiadna tabuľka, čo by na to upozorňovala a počas pobytu som tam zazrela sa kúpať pár rôznych ľudí). Zrejme tam nemajú veľmi radi deti, aj keď pred ubytovacím zariadením sú 2 hojdačky, keď sa deti hrali s kamienkami, to im už tiež vadilo.

Pláž
-------------

Zuzana H., 30.08.2016, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Königshaus (St. Michael)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 hezké prostředí sjezdovky jsou trošku dál od ubytování ale dá se dojíždět.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
hezké prostředí sjezdovky jsou trošku dál od ubytování ale dá se dojíždět. Zobraziť celú recenziu

Denisa J., 30.03.2016, Dátum pobytu: 24.3. - 27.3.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Apartmány Bogen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Úžasné počasí = úžasná dovolená

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Úžasné počasí = úžasná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování - pokoj č. 11 vemi dobré . Společenská místnost na chodbě před pokojem - velmi nepříjemné pokud tam chtějí parta hostů pařit několik dnů po sobě do pozdních nočních hodin .

Strava
Strava dobrá

Služby hotela
Obsluha velmi vstřícná , příjemná .

Zjazdovky
Sjezdovky a lanovky úžasné

Bohumil Prejda, 22.03.2016, Dátum pobytu: 16.3. - 19.3.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Gasthof Mentenwirt (St. Michael)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 6,5 celkový dojem celkem dobrý

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
celkový dojem celkem dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán by byl zcela vyhovující pro 3 osoby. Nás bylo 5, takže málo míst k sušení oblečení pouze 3 věšáky, 2 osoby spaly na rozkládacím gauči, což bylo zcela nevyhovující. V místnosti celou noc jela lednice. Místo pro stůl bylo malé, židle se nedaly zcela odsunout, protože za nimi byl rozložený gauč. Takže ze zadní strany se dalo přejít v předklonu pod šikminou, nebo druhou stranou přes gauč.

Strava
bez stravy

Zjazdovky
kvalita sjezdovek i dalších služeb na výbornou

Radka V., 08.03.2016, Dátum pobytu: 27.2. - 5.3.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Apartmány Grübl

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 byli jme velmi spokojeni, jak s ubytováním, tak s kvalitou lyžařských areálů v okolí, vyšlo i počasí

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
byli jme velmi spokojeni, jak s ubytováním, tak s kvalitou lyžařských areálů v okolí, vyšlo i počasí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
apartmán byl dostatečně prostorný i vybavený, hostitelka milá

Strava
něco jsme si přivezli s sebou a stravování v restauracích na sjezdovkách je v pohodě

Zjazdovky
obertauern byl přelidněný, ta menší střediska Katschberg a Speireck byli super

Petr K., 24.02.2016, Dátum pobytu: 17.2. - 20.2.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: Apartmány Mauterndorf

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Ubytování praktické, čisté, milý personál (hovořící i anglicky). Poblíž hotelu je i čerpací stanice, obchod Billa i další obchody s...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytování praktické, čisté, milý personál (hovořící i anglicky). Poblíž hotelu je i čerpací stanice, obchod Billa i další obchody s oblečením! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj (v přízemí) hrozně malý, ale na 4 dny postačující, postele pohodlné, topení dobře fungující.

V pokoji nebyl stůl či jiné odkládací plochy

Strava
Snídaně i večeře formou bufetu pestré, zdravé, mnoho domácích produktů, chutné, v dostatečném množství. Snídaně od 7:30, večeře od 18h.

Služby hotela
Služby dobré, přiměřené. Wifi v celém hotelu, i na pokojích zdarma, v dobré kvalitě. Využívali jsme každý večer saunu (zdarma, v provozu do 22h) - 3 druhy s odpočívárnou, připravené ručníky.

Prostorná lyžárna s nahřívačem bot. Parkoviště s dostatečnou kapacitou.

Zjazdovky
Menší středisko 1,5 km (skibus), větší Katschberg 10 min autem - dobré pro lyžaře všech úrovní od začínajících dětí až po zkušené lyžaře (kopec Aineck). Díky blízké dálnici se dá jet i do oblasti Ski Amade - Flachau (za 30 min), ale vjezd i výjezd do údolí Lungau je zpoplatněn 5,50€ ! :-( a u mýtné brány se tvoří fronty.

Martina L., 17.02.2016, Dátum pobytu: 11.2. - 14.2.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Lungau / St. Michael, Hotel: JUFA Hotel Lungau

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)