Recenzie hotelov
Mölltal / Ankogel - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Klidná dovolená, v hezkém prostředí, dostupnost taky skvělá, určitě doporučuji!

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Klidná dovolená, v hezkém prostředí, dostupnost taky skvělá, určitě doporučuji! Zobraziť celú recenziu

Zjazdovky
Molltaler Gletscher a Ankogel-príma!

Veronika N., 25.03.2020, Dátum pobytu: 4.3. - 8.3.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Pension vypadal hezky, skromně, ale čistě. Personál však moc sympatický není. Pán jo, ale paní vůbec. Arogantní s nevhodnými a...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Pension vypadal hezky, skromně, ale čistě. Personál však moc sympatický není. Pán jo, ale paní vůbec. Arogantní s nevhodnými a neprofesionálními poznámkami. Už bych se, díky ní, nejela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj skromný, ale stačil. Měli jsme však nádherný výhled.

Strava
Výběr jídla hrozný. Večeře psaná jen v německém jazyce, nabídka ze 2 druhů jídel.

Zjazdovky
Pro děti nic moc atrakcí, pro dospělé super. Z Molltalu ale krásné modré sjezdovky z vrcholku až dolů.

Anonym, 09.03.2020, Dátum pobytu: 29.2. - 4.3.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,3 Ubytovani vyborne. Cisty velky apartman.Mili hostitele. Ledovec nas zklamal. Modre sjezdovky se nam pro deti zdaly hodne narocne....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 5 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ubytovani vyborne. Cisty velky apartman.Mili hostitele.

Ledovec nas zklamal. Modre sjezdovky se nam pro deti zdaly hodne narocne. Nektere sjezdovky byly neustale zavrene i v hezkem pocasi. Po nasnezeni nevyjely rolby upravit sjezdovky. Pocasi clovek neovlivni, zde je potreba pocitat i s obcasnym uzavrenim celeho arealu. Zobraziť celú recenziu

Strava
Ubytovani bylo bez stravy.

Na ledovci pekna restaurace,moznost vyberu z mnoha jidel.

Adéla V., 02.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 28.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Apartmánový dům Bidner (Flattach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkový dojem z dovolené vynikající. Služby hotelu, strava, personál, naprostá spokojenost.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené vynikající. Služby hotelu, strava, personál, naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, všude čisto, úklid každý den. K dispozici sauna, fitcentrum, pink ponk. Za tuto cenu naprostá spokojenost.

Strava
Strava rozmanitá, všeho dostatek. Čerstvá zelenina, ovoce. Není co vytknout.

Služby hotela
Služby hotelu na vynikající úrovni. Ochotný vstřícný personál. Snad jenom jídelní lístek přeložený do češtiny (vzhledem k četným návštěvníkům z Čech a Slovenska.

Zjazdovky
Středisko Ankogel je poměrně malé a na kabinkovou lanovku se musí čekat. Na Mölltalském ledovci je to už o něčem jiném.

Petr M., 02.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 27.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Ferienhotel Alber

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Vstřícný přístup - domácí prostředí

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Vstřícný přístup - domácí prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasika za slušnou cenu

Strava
Kvalitní domácí strava, výborné saláty, dobrá obsluha, skvělá péče

Služby hotela
Výborný (v ceně zájezdu) welnes - bazén se saunovým komplexem - super ralax se saunovými obřady

Zjazdovky
3,7 Km Ankogl - dobré sjezdovky - ale lanovky jen na stání.

24,5 Km Mölltarer - super sjezdovky, přiměřeně lidí, výborný free ride, občerstvení (samoobslužná jídelna) kvalitní a za dobrou cenu, dokonce točí i Plzeň

Jiří Plšek, 26.02.2020, Dátum pobytu: 19.2. - 23.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Příjemný tichý hotel, WiFi v pohodě

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Příjemný tichý hotel, WiFi v pohodě Zobraziť celú recenziu

Strava
Večeře až od 18.30, to už je docela pozdě na nás.

Zjazdovky
Ledovec skvělá lyžovačka.

Karel H., 24.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 19.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Prostorne a ciste apartmany za dobrou cenu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Prostorne a ciste apartmany za dobrou cenu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jedine, co mi v apartmanu chybelo, byla mycka.

Alena P., 24.02.2020, Dátum pobytu: 15.2. - 19.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Gugganig

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 I přes to, že ve Flattachu, kde jsme byli ubytování v penzionu Monika nebyl sníh, ve středisku Mollital a Ankogel bylo lyžování skvělé....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
I přes to, že ve Flattachu, kde jsme byli ubytování v penzionu Monika nebyl sníh, ve středisku Mollital a Ankogel bylo lyžování skvělé. Na běžky jsme mohli vyrazit do nedalekého Mallnitzu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný, čistý penzion, velmi příjemná a ochotná paní majitelka.

Blanka V., 18.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Apartmány Monika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Moc se nám tam líbilo. Uvažujeme o stejné dovolené i příští rok.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Moc se nám tam líbilo. Uvažujeme o stejné dovolené i příští rok. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli prostorné, jen postele trochu proležené. Čisto a útulně.

Strava
Vynikající.

Služby hotela
Jediným problémem bylo připojení na wi-fi, jinak vše bylo v pořádku.

Zjazdovky
Sjezdovky byly dlouhé, za dobrého počasí i upravené. Pouze nám chyběla sedačková lanovka, aby si mohl člověk trochu odpočinout :). Spokojenost.

Zuzana Králová, 17.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)