Recenzie hotelov
Rauris - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Hotel byl dobře pešky dostupný k lyžařskému středisku.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl dobře pešky dostupný k lyžařskému středisku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj byl malý, ale nám to stačilo.

Služby hotela
tento hotel tuto službu neměl takže se to nedá ohodnotit.

Anonym, 28.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 2.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Sonnhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné ubytování, volný vstup do bazénu, sjezdovky v blízkosti ubytování, vhodné pro rodiny s dětmi

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásné ubytování, volný vstup do bazénu, sjezdovky v blízkosti ubytování, vhodné pro rodiny s dětmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný vybavený apartmán 3kk

Strava
Strava vlastní, kuchyň vybavena

Michaela, 20.03.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Schönblick Mountain Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 za ty peníze to mohlo být lepší

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Cena
  • 7 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
za ty peníze to mohlo být lepší Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
podle objednávky , apartmán měl být vetší, byli jsme zklamaní malým prostorem, málo vybavená kuchyn , nedostatečné úložné prostory (skříně )

Strava
bez stravy

Služby hotela
nebyl hotel, ale apartmán

Zjazdovky
v místě pobytu pruměr

Petr Černý, 20.03.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 17.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Schönblick Mountain Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Malé středisko s očekávaným lyžařským areálem, na sjezdovkách standardní dobré rakouské služby

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Malé středisko s očekávaným lyžařským areálem, na sjezdovkách standardní dobré rakouské služby Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel neodpovídá kategorii ****, spíše jen***, část bazénů uzavřena, župany za poplatek, pokoj prostorný, ale starší vybavení, plíseň na dveřích na balkon. Snídaně bez sladkého pečiva, dostatek místa ne parkování.

Strava
mírné zklamání z neodpovídajícího ubytování, ale žádná tragédie

David Zítko, 06.03.2019, Dátum pobytu: 28.2. - 3.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Ferienwelt Kristall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Bylo krásné počasí, to umocnilo celkový dojem z pohodové dovolené. V hotelu bylo ubytováno mnoho Čechů a Slováků, zřejmě cílil na tuto...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo krásné počasí, to umocnilo celkový dojem z pohodové dovolené. V hotelu bylo ubytováno mnoho Čechů a Slováků, zřejmě cílil na tuto klientelu. Služby hotelu odpovídaly ceně, tzn. výborný poměr cena/výkon. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel, ale vše upravené, čisté, funkční, bezproblémové. My měli rodinný pokoj, kt. byl velký, což jsme ocenili.

Strava
Snídaně chudší na 4x hotel, ale všeho dost. Kromě mís s jablky a pomeranči nebylo v nabídce ovoce ani zelenina. Jen vařená vejce. Žádná další teplá kuchyně. Ale výborné šunky, salámy, sýry, jogurty, müsli ....

Večeře čtyřchodová, jídlo chutné. Oproti jiným podobným hotelům nebylo jídlo tak načančané, ale to odpovídá ceně. Všeho bylo dost, saláty výborné.

Služby hotela
Standard. Bazén studený a byla tam zima.

Klára R., 04.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 28.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Ferienwelt Kristall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Velmi dobré místo pro dovolenou v menším lyžařském středisku.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré místo pro dovolenou v menším lyžařském středisku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na dobré úrovni, hotel spíše pro rodiny s menšími dětmi v malém městečku, místních podniků s možností zábavy mino hotel není mnoho.

Strava
Stravování formou bufetu ráno i večer, kvalita výborná dostatek jídla i pro velké jedlíky.

Služby hotela
V hotelu je k dispozici sauna i menší bazén vhodný spíše pro děti.

Pláž
Sjezdovky necelý 1 km od hotelu, dobře upravované, vhodné pro začínající i pokročilé lyžaře.

Anonym, 04.03.2019, Dátum pobytu: 24.2. - 1.3.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Sonnhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělé místo, působí moc příjemně, krásná vilová oblast, nové domky.Do centra i do obchodu blízko, na sjezdovku pěšky.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Skvělé místo, působí moc příjemně, krásná vilová oblast, nové domky.Do centra i do obchodu blízko, na sjezdovku pěšky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní na jedničku, krásné nové apartmány, plně vybavené. Ložnice, i postel velmi pohodlné. Kuchyň plně vybavená. Dostatek teplé vody pro všechny členy, nutné se zmínit, nebývá to všude.

Strava
Resort nemá restauraci, tedy je nutné si bud vařit v krásné kuchyni nebo zajít pát metrů do některých z restaurací. Je blízko skvělá pizzeria, kavárna a cukrárna. Výběr v okolí je.

Služby hotela
Služby hotelu nabízí welness, tedy bazén a dvě sauny, a pozor již v ceně. Což je velmi příjemné, se jít po celodenním lyžování vyhřát do sauny.

Zjazdovky
Sjezdovky plně dostačující, samozřejmě jako všude je mít dobré počasí, nám moc sněžilo, jeden den byla kabina uzavřená, ale přesto všechny ostatní lanovky a dvě kabiny byly k dispozici. Z důvodu bezpečnosti to bylo nutné, byla veliká mlha, a nešlo vidět ani na metr. Když se vyjasnilo, bylo vše plně v provozu, a krása.

Lucie, 18.02.2019, Dátum pobytu: 10.2. - 14.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Schönblick Mountain Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Velmi dobře vedený hotel zaměřený na rodiny s dětmi (bazén, hernička u jídelny, ochotný a trpělivý personál) s výborným servisem...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobře vedený hotel zaměřený na rodiny s dětmi (bazén, hernička u jídelny, ochotný a trpělivý personál) s výborným servisem (restaurace+recepce+úklid). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
č.25 - pěkný pokoj s balkónem a 2 přistýlkami pro děti, nejsou slyšet žádné zvuky z vedlejších pokojů, skvělé matrace a dokonalá čistota

Strava
výborné snídaně (sušené šunky, sýry, vejce, jogurty) a delikátní večeře v dostatečném množství i po času večeře

Služby hotela
perfektní každodenní úklid

Pláž
skvělá poloha

Martina T., 03.01.2019, Dátum pobytu: 22.12. - 29.12.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Sonnhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Pohodová dovolená v příjemném městečku s překrásnou okolní přírodou.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená v příjemném městečku s překrásnou okolní přírodou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pohodlné, čisté, účelně zařízené. Od 6 ráno do 22 hodin večer byl slyšet kostelní zvon.

Strava
Výborná a rozmanitá

Služby hotela
-

Pláž
nebyla

Mgr. Zuzana Holemá Skřivánková, 23.08.2018, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Gasthof Platzwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)