Recenzie hotelov
Rauris - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Pekny hotylek na krasnem miste.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pekny hotylek na krasnem miste. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorne, ciste pokoje s balkonem. Klidna lokalita s krasnymi vyhledy. Parkovani pred hotelem. Z Raurisu je to vsude kousek.

Strava
Na jidlo jsme se dle recenzi moc tesili, ale prvni nase jidlo byly rizky, masa jako ziletky a 1cm strouhanky, tak to nas zklamalo. Nastesti to bylo jen prvni den, pote s jidlem naprosta spokojenost, vseho dostatecne mnozstvi a chutne. K piti byly v ramci all, krabicove dzusy, nebo limonady. Alko napoje, lahvove pivo a cervene/bile vino, vse dobre.

Služby hotela
Usmevava recepcni, vse oc jsme zadali, nam na pockani splnila. Obsluha take usmevava a ochtna. K pobytu jsme chteli nekakou kartu se kterou se da navstivit zajimava mista v okoli. Tento hotel nabizi Rauriskou kartu, tu jsme vubec nevyuzili. Koupili jsme si za 76 Euro Salzburgland card, ktera se s Rauriskou neda porovnat. Rozhodne se vyplati si ji koupit 3x se nam vynalozene penize vratili + dalsi tipy na vylety.

Pláž
V hotelu je mensi, ale cisty bazen s teplou vodou. Saunu jsme nevyzkouseli.

Václav M., 09.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 6.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Sonnhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Jedná se o spíše menší rodinný hotel s velmi příjemným a ochotným personálem.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jedná se o spíše menší rodinný hotel s velmi příjemným a ochotným personálem. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 29.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 4.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Gasthof Bräu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Došiel so na hotel, nikto nevedel, že tam ten deň mám prísť. Po pol hodine sme sa dopátrali, že nás ubytujú v súkromí u akejsi pani...

  • 2,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Došiel so na hotel, nikto nevedel, že tam ten deň mám prísť. Po pol hodine sme sa dopátrali, že nás ubytujú v súkromí u akejsi pani tristo metrov od hotela, super krásne to začalo. No len vonku tri smery kadiaľ mám ísť. Tak som šiel do vnútra pekne poprosiť, nech mi aspoň ukážu cestu kadiaľ máme ísť. Teta bola zlatá a ukázala nám cestu. V dome nikto, nikto nás nečakal. Tak volám do cestovky čo mám robiť. Pani bola veľmi zlatá a pomáhala. Po pol hodine došla domáca s ospravedlnením, že si bola nakúpiť. Krásne. Ukázala nám maličkú izbičku, kde sa ledva vošli dve postele ale sme potrebovali štyri postele. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tak to teda nie! Buď nám dáte to čo sme zaplatili, alebo ideme domov a budem si nárokovať všetky výdaje spojené s týmto menej serióznym jednaním. Zrazu zázrak, volala pani z cestovky, Môžme ísť naspäť, izba je nachystaná. Paráda. Hoteliér len ukázal, tam sú schody a povedal číslo izby a dovidenia, veľmi príjemné privítanie, vie ako urobiť dobrý prvý dojem. Niečo, ospravedňujem sa Vám za komplikácie... vôbec nič, aspoň kedy sú večere.... vôbec nič. Bývaš, tak čo ešte chceš...

Strava
Super strava, veľké porcie. Úžasný čašníci z Čiech. Super, super, super. Verím, že si nájdu lepší podnik s lepším majiteľom. Majú moje maximálne odporúčanie.

Služby hotela
Dali nám izbu s balkónom a krásnym výhľadom na Alpy. Ten nábytok, asi ten najmenej dobrý pozbierali a dali nám ho na izbu. Posteľ, rozvrzaná, prasknutý rošt na detskej poschodovej posteli, uvolnené pánty na skriny, nedotiahnuté skrutky v prechodových lištách, ktoré držia koberec....... Keď som to nahlásil cestovke, nech to opravia, domáci bol menej šťastný, prečo to neriešim priamo s ním...... Trval som na opravení roštu, tak ten opravil, ostatné nič...

Pláž
Ideálny haťotel pre ľudí, ktorí sa chcú hádať a sťažovať a pre domácich majstrov, ktorý pošle ráno preč deti s manželkov a kutí si do sýta. Ja som si prišiel oddýchnuť a nie opravovať, domáhať sa izby, ktorú som si zaplatil.. Verím, že o rok mi ponúknete lepšiu alternatívu od tejto. Podliezť sa to asi už nedá.

Peter Haviar, 12.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 9.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Gasthof Andrelwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Celkový dojem je rozhodně kladný, dovolenou jsme si užili i díky super počasí. Je ale pár věcí, které z popisu hotelu nevyplývají. Předně...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je rozhodně kladný, dovolenou jsme si užili i díky super počasí. Je ale pár věcí, které z popisu hotelu nevyplývají. Předně některé fotografie neodpovídají skutečnosti. Hotel je starší, své nejlepší časy má za sebou, ale nám to nevadilo. Hotel je tedy rozhodně vhodný pro méně náročnou klientelu. My jsme si záměrně vybrali 3*** hotel, neboť jsem přijeli za horama a krásnou přírodou a nikoliv za luxusem. Byla zde příjemná rodinná atmosféra a klid. Velmi ochotná a vstřícná paní recepční i milý personál. Jednu perličku ale musím zmínit - od šesti hodin ráno do deseti hodin večer zvoní kostelní zvony jako zběsilé (kostel se nachází hned v sousedství). Nepočítejte tedy s tím, že se zde kdovíjak vyspíte. Není to žádné nenápadné zvonění, spíš bych to označila jako mohutné exploze oznamující mobilizaci nebo začátek světové války. Kdo má lehké spaní, má smůlu a kdo tvrdé, tak taky, neboť tyto zvony by probudily i mrtvého. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje mají sice starší vybavení, ale jsou čisté a docela velké.

Strava
Jídlo bylo opravdu velmi dobré a nám moc chutnalo. Výběr jídel odpovídal 3***. Stravování all inclusive v tomto hotelu znamená, že nápoje (pivo, džus atd.) jsou rozlévané (z pet lahví či krabic...). Od čtyř do pěti hodin je dezert a káva (rozpustná). Po snídani si každý může udělat jeden sendvič. Snídaně a večeře byly moc dobré.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídaly 3***. Je k dispozici bazén, venku lehátka, zahrada, hračky pro děti a podobně. Super byla terasa s pěkným výhledem, kde se příjemně sedělo. Chování některých dětí, které ničily hračky (či cokoliv jiného okolo), nechaly je po sobě rozházené atd. za znuděného přihlížení rodičů nechám raději bez komentáře. Co však nelze nezmínit je katastrofální parkování. Pokud po snídani odjedete a vrátíte se později odpoledne, pak je problém zaparkovat, a to i díky tomu, že někteří řidiči parkují špatně a nelogicky. Je ale pravda, že pro auta je zde opravdu velmi málo místa.

Lucie Šlachtová, 01.08.2019, Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Sonnhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená ve skvělém hotelu s úžasným okolím.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená ve skvělém hotelu s úžasným okolím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pohodě. Bylo čisto a uklizeno. Na pokoji televize, samostatná koupelna s toaletou.

Strava
Jídlo bylo vynikající. Snídaně byly švédské stoly a všeho dostatek. Po snídani jsme si udělali svačinu místo oběda sebou na túry, jelikož jsme měli all-inclusive. Večeře byly lepší než v leckterých špičkových restauracích. Polévka, hlavní chod ze dvou možností a zákusek. Musí si tam držet opravdu skvělého kuchaře.

Služby hotela
V hotelu bylo více českých číšníků, takže nebyl problém se na cokoliv zeptat. Jediné co nás mrzelo, že když jsme u CK zjišťovali jestli je možné vzít sebou psa tak nám bylo řečeno že ne a přitom na místě jsme zjistili, že by to nebyl vůbec problém a dokonce jenom za 5 euro na den. Ale to je kritika na cestovku né na tento hotel.

Anonym, 30.07.2019, Dátum pobytu: 25.7. - 28.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Gasthof Andrelwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Pobyt proběhl bez problémů a splnil naše očekávání

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt proběhl bez problémů a splnil naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně,pokoje byly velké,čisté,velký balkon

Strava
Strava byla chutná,bohaté snídaně i večeře

Služby hotela
Personál byl velmi ochotný a příjemný

Pláž
není

Dagmar B., 29.07.2019, Dátum pobytu: 22.7. - 26.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Sonnhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel byl na vynikajícím místě, autem dostupné do spousty lokalit: Salzburg, Hallstatt, Zell am See, i kdyby člověk nikam nejel, tak v...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl na vynikajícím místě, autem dostupné do spousty lokalit: Salzburg, Hallstatt, Zell am See, i kdyby člověk nikam nejel, tak v okolí ubytování je nádherně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, měli jsme pokoj pro 4-6 osob. V jedné části byla velká manželská postel a rozkládací gauč, v druhé části byla patrová postel, která je ale opravdu jen pro děti, tak max do 170 cm. Na pokoji byla lednička a rychlovarná konvice (hrnky a lžičky vezměte s sebou).

Strava
Strava byla vynikající.

Služby hotela
Škoda byla, že vnitřní bazén byl otevřen v době 7 - 19 hodin. Když vyrazíte na celodenní výlet, tak nemáte moc šancí bazén stihnout a bohužel nebyla ochota nechat bazén otevřený déle.

Radka B., 29.07.2019, Dátum pobytu: 21.7. - 25.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Ferienwelt Kristall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolenka v krásnom prostredí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka v krásnom prostredí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán aj celý objekt boli čisté.

Strava
Stravovali sme sa individuálne.

Služby hotela
Personál bol ochotný, bez problémov.

Jana V., 18.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Schönblick Mountain Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Fantasie!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantasie!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, lepší jak někde hotelu. Velké apartmány, vybavené pračkou,myčkou, mikrovlnka, trouba, toustovač. Přímo v domě fitko,terasa. Jedinou vada na kráse. Byli jsme v přízemí, dům č. 1.Pid oknem kanál, kde tekla neustále voda. Nebyl to odpad, ale jen voda, ale v noci to bylo i sakra slyšet! Představovali jsme si, že jsme u potoka ????. Byli jsme na kraji, tak jsme na terase koukali do přírody a ne někomu do okna. Domky jsou k sobě blízko, takže povídajíci na terase Vám mluví pod okny ložnice. Jinak velká spokojenost!

Strava
Stravování jsme se sami, nad míru

vybavená kuchyň.

Služby hotela
Velká spokojenost. Majitelé příjemní, ochotni, přivítají Vás v v kroji.

Pláž
Okolí nádherně, jezdili jsme na výlety, božsky klid.

Jana Frolíková, 15.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 11.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Schönblick Mountain Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená byla bez chyby.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Dovolená byla bez chyby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmány jsou luxusně vybavené. Nemám žádnou výtku. Balkóny jsou prostorné kuchyně je vybavená lépe než co máme doma :).

Strava
Strava byla dobrá vařili jsme si samy. Ale něco jsme nakoupili v krámu a chutnalo nám. Pivo mají také dobré..

Služby hotela
Služby byly fajn. Tak teplou vodu v bazénu nemáme ani doma..:) Byl to příjemný zážitel.

Zjazdovky
Na sjezdovkách jsme nebyly bylo léto. I když jsme šli jednu dolu a můžu říct na lyžích to musí být asi zajímavé..:)

Michala S., 10.07.2019, Dátum pobytu: 4.7. - 7.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel: Schönblick Mountain Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)