Recenzie hotelov
Saalbach / Hinterglemm - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,2 Ochotná majitelka, čistý penzion, jenom je už vybydlený. Ručníky otřepené, nábytek na odpis, ale čistota. Dobré parkování i přesto, že je...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ochotná majitelka, čistý penzion, jenom je už vybydlený. Ručníky otřepené, nábytek na odpis, ale čistota. Dobré parkování i přesto, že je tam 2 m sněhu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nábytek je starý, ošuntělý. Chtělo by to rekonstrukci. Pokoje a koupelna čisté, bez plísní, vymalované. Denní výměna ručníků a úklid překvapil mile.

Strava
Strava standardní. Chybí ovoce, párky, k dispozici talířek s mixem salámů a sýr. Ale myslím

Služby hotela
Služby jsou kvalitní.

Pláž
Kéž by tam byla..........

Slavomír Darakev, 25.02.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 22.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Penzion Christa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Za ty peníze to splnilo představy.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Za ty peníze to splnilo představy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme přesunuti do samostatné vily nedaleko bez parkoviště. Dlouho trvalo než jsme pokoj vytopili, naštěstí zde byl k dispozici přímotop.

Strava
Večeře chutné,dostatek, možnost salátů zdarma. Snídaně stále stejné, personál ochotný

Služby hotela
Žádné jsem nevyužil. Na recepci, která byla součástí baru se velmi kouřilo stejně jako ve druhé části terasy/jídelny.

Zjazdovky
Sjezdovky velmi brzy ledovaté - technický sníh, ale v tom množství se dalo najít dost pohodových. Doprava skibusEM v pohodě.

Ondřej L., 11.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 7.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Gasthof Unterwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jezdím na stejné místo již 5 roku a vždy maximální spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Jezdím na stejné místo již 5 roku a vždy maximální spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Paní domácí je ochotná a vše je perfektní.

Strava
Všeho je dost.

Služby hotela
Vše funkční a čisté.

Zjazdovky
Volba ze třech středisek: Zell am See, Karpun a Salbach. V Kaprunu možnost do Aquparku a saunový svět.

Jiří Pešek, 25.01.2019, Dátum pobytu: 16.1. - 19.1.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Penzion Christa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Celkový dojem je pozitivní a to z důvodu velkého množství sjezdových tratí v blízkosti (do 15 minut jízdy autem).

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je pozitivní a to z důvodu velkého množství sjezdových tratí v blízkosti (do 15 minut jízdy autem). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování na depandanci Olga cca 300 m od hlavní budovy penzionu. Náš pokoj byl velmi malý ale na přespání stačil. V domě nebyla žádná lyžárna ani sušárna což byl trochu problém. Na pokoji bylo jedno elektrické topení (wafky) tzn po celodenním lyžování bylo problematické usušení věcí. Na pokoji nebylo žádné nádobí (pouze plastový kartáček na čištění zubů) a byly tam pouze 2 zásuvky. Postele byly krátké (190 cm) a matrace měkké a proležené.

Strava
Veškeré jídlo se podávalo v jídelně mimo hlavní restauraci se dveřmi přímo proti kuchyni tzn do jídelny se natahovaly veškeré "vůně".

Snídaně každý den stejné (šunka, salám, plátkový sýr, máslo, marmeláda, paštika, juice, musli, bílý jogurt) + káva/čaj + 2 čerstvé housky na osobu. Velmi jsem postrádala zeleninu či ovoce.

Večeře ucházející - polévka, hlavní chod (ne vždy nejchutnější), zákusek - zmrzlina, kompot, sladká roláda (kupovaná). Pití u večeře se platilo.

Služby hotela
Penzion jako takový celkem zklamání - až na jídelnu a půl restaurace bylo celé přízemí kuřácké a kamkoli člověk šel procházel dýmem. V penzionu není žádná recepce - při příjezdu je nutno požádat servírku o zavolání šéfové - to vše v zakouřeném baru.

Dle tvrzení některých ubytovaných byly pokoje v hlavní budově nasáklé kouřem. Na naší depandanci se naštěstí nekouřilo.

V penzionu nebyl organizován žádný silvestrovský večer - na návsi vesnice od 23.00 otevřeny 2 stánky a o půlnoci byl ohňostroj.

Wifi byla opravdu pouze v přízemí hlavní budovy ale velmi slabá.

Personál byl milý a ochotný ale mluvil pouze německy.

Zjazdovky
Lyžování úžasné až na mírnou nepřízeň počasí (během 2 dnů napadlo 60cm sněhu :-) ). Při lyžování v Saalbach/Hinterglemm je nutno hlídat uzavírání lanovek/sjezdovek při špatném počasí abyste nezůstali v jiném údolí.

Z vesnice jezdí do středisek skibus který jsme však nevyužili. Použili jsme ho pouze pro odpolední cestu do Zell am See kterou jsme však museli zaplatit (bez lyží se skibus platí :-/ ).

Alena H., 07.01.2019, Dátum pobytu: 28.12.2018 - 2.1.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Gasthof Unterwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Prožili jsme báječné dny plné vánoční atmosféry. Díky spokojenosti uvažujeme o další lyžařské dovolené ve stejném hotelu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prožili jsme báječné dny plné vánoční atmosféry. Díky spokojenosti uvažujeme o další lyžařské dovolené ve stejném hotelu. Zobraziť celú recenziu

Olga Drápalová, 02.01.2019, Dátum pobytu: 26.12. - 30.12.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Ferienhotel Lindenhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Senzační dovolená, krásné prostředí okolních hor, zelené lesy, čistota, rakouská preciznost - super.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Senzační dovolená, krásné prostředí okolních hor, zelené lesy, čistota, rakouská preciznost - super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný pokoj, krásná čistá koupelna, stylový selský nábytek.

Strava
Výborná kuchyně: bohatý výběr na snídani, vždy jste schopný složit si jiný druh snídaně a neopakovat celý týden salám,sýr ..... Večeře výběrem z nabídky . Každý týden grilovačka (skvělé).

Služby hotela
Součástí pobytu zdarma karta "Joker Card", super věc : lanovky v okolí zdarma, autobusy, minigolf a jiné výhody a slevy, nemusíte nic řešit jen si užíváte.

Michal Müller, 12.09.2018, Dátum pobytu: 14.8. - 24.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Vorderronach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Vynikající stravování, nechybělo nic. Nápoje k večeři však drahé.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající stravování, nechybělo nic. Nápoje k večeři však drahé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, jednoduše vybavené. Neměli jsme pokoje s balkónem, ale bydleli jsme v podkoroví, střecha zakrývala výhled na hory. Žádný sušák na mokré oděvy, celkově malý prostor v koupelně. Mýdlo bylo tekuté a pouze ve sprchovém koutu. Věšáky, skříň, zrcadlo vše v pořádku. WIFI fungovalo, v TV mnoho programů, dokonce ČT 24.

Strava
Snídaňový bufet rozmanitý, od nepřeberného množství cereálií, smažená vejce, slaninu, zeleniu, jahody, běžné sýry a salámy po vynikající marmelády. Nám nechybělo nic. Obědový balíček úplně stačil. Každý den byl v sáčku malý džusík a oplatky, sáčky jsme mohli doplnit houskou a ovocem. Večeře byla většinou bufetovým způsobem, pokud byl výběr ze tří jídel, pak byl bufet dezertový dokonce i s čokoládovou fontánou.

Služby hotela
Personál milý, vstřícný. Několik zaměstnanců je polské či jiné slovanské národnosti, takže domluva je jednoduchá.

Lenka J., 04.09.2018, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Sonnblick

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Dovolená se vydařila, Alpy jsou krásné, měli jsme i pěkné počasí.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila, Alpy jsou krásné, měli jsme i pěkné počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel, vybavení dostatečné, všude čisto, denně se uklízelo.

Strava
Snídaně každý den úplně stejné, ale postačující. Večeře horší, některé dny katastrofální. Nedopečený zeleninový závin s bramborovu kaší ze sáčku byl nepoživatelný a totálně přesolené špenátové knedlíky strašné.

Eva P., 28.08.2018, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Reisinger

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená bylka krásná,počasí nám přálo.Na lanovky je to fakt kousek,navštívili jsme i lanovku v Leogangu,doporučuji.Ovšem co bylo nad...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená bylka krásná,počasí nám přálo.Na lanovky je to fakt kousek,navštívili jsme i lanovku v Leogangu,doporučuji.Ovšem co bylo nad očekávání,bylo koupaliště v Saalbachu pro děti hotový ráj, zvláště v parném počasí,které jsme ćelý týden meli.Jede tam autobus kousek od hotelu je stanice a je tam za deset min. To vše je zadarmo na kartu kterou dostanete v hotelu.Jediná má nespokojenost byla s pokojem,který byl v prvním patře připlatila jsem si i balkon,ale dostala jse v pokoj až v rohu u stráně v přístavbě,balkon neměl nad sebou střechu a nikam jsem neviděla jen na střechy.Balkon není rozdělený,takže nemáte soukromí a je proto zbytečné si ho připlácet.Posezení je na opalovací terase,kde je i trávník.Druhý pokoj jsme dostali zase nad větrákem z kuchyně,který od rána vrčel.Ale jinak jsem byla spokojená,protože jsme se vraceli z tůry stejně až večer. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je čistý,personál příjemný,domluvíte se i česky

Strava
Strava byla výborná a bylo jí dost.Bohatý výběr zeleniny.Jen moučníky by mohly být rozmanitější,byly pořád krémy.Pro malé děti bylo jídlo velmi ostré.Jinak každý den na stole připravený balíček se sušenkami a s pitíčkem.\pořád stejné\Jinak si můžete připravit balíček sami což jsme ani navyužili.

Služby hotela
Pro děti trampolína a stolní tenis.Parkování v garážích.

Hana K., 24.08.2018, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Sonnblick

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie