Recenzie hotelov
Saalbach / Hinterglemm - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Naprosto úžasná dovolená v nádherném prostředí. Rádi se sem vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto úžasná dovolená v nádherném prostředí. Rádi se sem vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi příjemné, majitelé penzionu jsou velmi milí lidé. Poradí a pomohou se vším. Apartmán velmi čistý a hezky zařízený.

Strava
Vzhledem k vlastní stravě nelze hodnotit.

Markéta Hánlová, 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Paulina apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel spíše pro bohatší klientelu s vyššími požadavky na pohodlí.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel spíše pro bohatší klientelu s vyššími požadavky na pohodlí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel působí zvenku moderně, zevnitř spíše staromódně, jako z Habsburské éry, zato noblesně. Kromě jídelny ještě minimálně tři společenské místnosti s pohodlnými křesly a pohovkami. Jednolůžkový pokoj v nejvyšším patře naprosto v pořádku, postel, pohovka, televize, křeslo, psací stůl s židlí, šatní skříň, trezor na cennosti. Součástí vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou, také vlastní balkón se stolem, lehátky a v mém případě i výhledem na hory kolem dokola. Příjemný personál mluvící výborně anglicky i německy.

Strava
Kvalita stravy na hotelu nadprůměrná. V mém případě polopenze. Snídaně formou švédských stolů, večeře ve sledu: předkrm, polévka, výběr ze tří hlavních jídel (s masem, s rybím masem nebo bezmasé), dezert. Hlavní jídlo na objednávku při snídani. Ceny nápojů na baru přemrštěné.

Služby hotela
Wellness nic moc, samotné potírny v sauně vyhovující, zato absolutně nedostatečný počet lehátek v odpočívárně vzhledem k omezenému prostoru. Žádné vědro, dokonce ani ochlazovací bazének, pouze sprchy. Bazén příliš malý, vhodný ke koupání, nikoliv však k plavání.

Pláž
Okolí hotelu bohaté, vhodné k pěším tůrám, výletům na kole i autem. Lokalita ovšem až příliš rušná, v blízkém okolí spousta podobných hotelů, častý hluk od nedaleké železniční tratě i vozů pro zásobování. Dostatek parkovacích míst.

Jan P., 12.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 9.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Alpina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 7,8 Hotel se nachází na krásném klidném místě (vesnice), má krásné okolí, což jsme ostatně od dovolené v Rakousku čekali. Pokud máte malé...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází na krásném klidném místě (vesnice), má krásné okolí, což jsme ostatně od dovolené v Rakousku čekali. Pokud máte malé děti, na přilehlé zahradě je spousta možností, jak je zabavit.

Na základě recenzí jsme očekávali jídelní lístek a tipy na výlet v češtině, ale nebylo tomu tak. Německy neumíme, takže jsme vše museli pracně překládat a možná tak k naší škodě nevyužili všeho, co nabízeli... Z výletů určitě doporučujeme lanovou dráhu v Leogangu s výstupem na ASITZ! Lanovka je v ceně kartiček Alpincard a strávili jsme tam včetně výstupu, oběda v restauraci a pobytu na střední stanici lanovky (to určitě nevynechat!) půl dne. Ač jsme vyjížděli ráno za drobného deště, nakonec se vyčasilo, takže jsme byli rádi, že jsme to kvůli počasí nevzdali. Určitě ale s sebou bundy a vyrazit v pořádných botách, ne žabkách... Další z výletů, který nás nadchl, byl výlet na Hitlerovo Orlí hnízdo, které je cca hodinu cesty od hotelu, takže se dá v pohodě stihnout být do večeře zpátky ... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, vcelku pěkné, dvoulůžáky mají oddělené postele :-)

Strava
Jídlo velmi chutné, mužská část naší rodiny byla spokojena. Pro nás ženy příliš mnoho vepřového, klobás, salámů a zelí k večeři. Pouze 1x kuřecí maso! Aspoň vždy zelenina. Pivo k večeři po přepočtu za 100,- Kč ;-)

Gabriela S., 01.08.2019, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Ferienhotel Lindenhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektni dovolená! Proste dovolená snu!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektni dovolená! Proste dovolená snu! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uklizený, pěkný výhled, čistota, proste super

Strava
Tak tady jednoduše shrnuto: báječné!!

Služby hotela
Nestihli jsme využít saunu, ostatní služby zcela na super úrovni.

Pavel Pendl, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Vorderronach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Ochotná majitelka, čistý penzion, jenom je už vybydlený. Ručníky otřepené, nábytek na odpis, ale čistota. Dobré parkování i přesto, že je...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ochotná majitelka, čistý penzion, jenom je už vybydlený. Ručníky otřepené, nábytek na odpis, ale čistota. Dobré parkování i přesto, že je tam 2 m sněhu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nábytek je starý, ošuntělý. Chtělo by to rekonstrukci. Pokoje a koupelna čisté, bez plísní, vymalované. Denní výměna ručníků a úklid překvapil mile.

Strava
Strava standardní. Chybí ovoce, párky, k dispozici talířek s mixem salámů a sýr. Ale myslím

Služby hotela
Služby jsou kvalitní.

Pláž
Kéž by tam byla..........

Slavomír Darakev, 25.02.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 22.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Penzion Christa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Za ty peníze to splnilo představy.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Za ty peníze to splnilo představy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme přesunuti do samostatné vily nedaleko bez parkoviště. Dlouho trvalo než jsme pokoj vytopili, naštěstí zde byl k dispozici přímotop.

Strava
Večeře chutné,dostatek, možnost salátů zdarma. Snídaně stále stejné, personál ochotný

Služby hotela
Žádné jsem nevyužil. Na recepci, která byla součástí baru se velmi kouřilo stejně jako ve druhé části terasy/jídelny.

Zjazdovky
Sjezdovky velmi brzy ledovaté - technický sníh, ale v tom množství se dalo najít dost pohodových. Doprava skibusEM v pohodě.

Ondřej L., 11.02.2019, Dátum pobytu: 4.2. - 7.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Gasthof Unterwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jezdím na stejné místo již 5 roku a vždy maximální spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Jezdím na stejné místo již 5 roku a vždy maximální spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Paní domácí je ochotná a vše je perfektní.

Strava
Všeho je dost.

Služby hotela
Vše funkční a čisté.

Zjazdovky
Volba ze třech středisek: Zell am See, Karpun a Salbach. V Kaprunu možnost do Aquparku a saunový svět.

Jiří Pešek, 25.01.2019, Dátum pobytu: 16.1. - 19.1.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Penzion Christa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Celkový dojem je pozitivní a to z důvodu velkého množství sjezdových tratí v blízkosti (do 15 minut jízdy autem).

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je pozitivní a to z důvodu velkého množství sjezdových tratí v blízkosti (do 15 minut jízdy autem). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování na depandanci Olga cca 300 m od hlavní budovy penzionu. Náš pokoj byl velmi malý ale na přespání stačil. V domě nebyla žádná lyžárna ani sušárna což byl trochu problém. Na pokoji bylo jedno elektrické topení (wafky) tzn po celodenním lyžování bylo problematické usušení věcí. Na pokoji nebylo žádné nádobí (pouze plastový kartáček na čištění zubů) a byly tam pouze 2 zásuvky. Postele byly krátké (190 cm) a matrace měkké a proležené.

Strava
Veškeré jídlo se podávalo v jídelně mimo hlavní restauraci se dveřmi přímo proti kuchyni tzn do jídelny se natahovaly veškeré "vůně".

Snídaně každý den stejné (šunka, salám, plátkový sýr, máslo, marmeláda, paštika, juice, musli, bílý jogurt) + káva/čaj + 2 čerstvé housky na osobu. Velmi jsem postrádala zeleninu či ovoce.

Večeře ucházející - polévka, hlavní chod (ne vždy nejchutnější), zákusek - zmrzlina, kompot, sladká roláda (kupovaná). Pití u večeře se platilo.

Služby hotela
Penzion jako takový celkem zklamání - až na jídelnu a půl restaurace bylo celé přízemí kuřácké a kamkoli člověk šel procházel dýmem. V penzionu není žádná recepce - při příjezdu je nutno požádat servírku o zavolání šéfové - to vše v zakouřeném baru.

Dle tvrzení některých ubytovaných byly pokoje v hlavní budově nasáklé kouřem. Na naší depandanci se naštěstí nekouřilo.

V penzionu nebyl organizován žádný silvestrovský večer - na návsi vesnice od 23.00 otevřeny 2 stánky a o půlnoci byl ohňostroj.

Wifi byla opravdu pouze v přízemí hlavní budovy ale velmi slabá.

Personál byl milý a ochotný ale mluvil pouze německy.

Zjazdovky
Lyžování úžasné až na mírnou nepřízeň počasí (během 2 dnů napadlo 60cm sněhu :-) ). Při lyžování v Saalbach/Hinterglemm je nutno hlídat uzavírání lanovek/sjezdovek při špatném počasí abyste nezůstali v jiném údolí.

Z vesnice jezdí do středisek skibus který jsme však nevyužili. Použili jsme ho pouze pro odpolední cestu do Zell am See kterou jsme však museli zaplatit (bez lyží se skibus platí :-/ ).

Alena H., 07.01.2019, Dátum pobytu: 28.12.2018 - 2.1.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Gasthof Unterwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Prožili jsme báječné dny plné vánoční atmosféry. Díky spokojenosti uvažujeme o další lyžařské dovolené ve stejném hotelu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prožili jsme báječné dny plné vánoční atmosféry. Díky spokojenosti uvažujeme o další lyžařské dovolené ve stejném hotelu. Zobraziť celú recenziu

Olga Drápalová, 02.01.2019, Dátum pobytu: 26.12. - 30.12.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Ferienhotel Lindenhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)