Recenzie hotelov
Schladming / Dachstein - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Spokojeni. Rakousko nezklame.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojeni. Rakousko nezklame. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování se nám líbilo, čisté, prostorné.

Strava
Snídaně bohaté, výběr velký, večere nám taky chutnaly, je tu večeře ve stylu moderního stravování, klidně bych přivítala více regionální večeře.

Služby hotela
Personál v klidu, při našem příjezdu vše nachystané.

Radana Vyletělová, 14.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 9.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Ferienalm Schladming

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 krásné místo i hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
krásné místo i hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
naprosto perfektní

Strava
naprosto perfektní

Služby hotela
vše bez jediné chybičky

Iveta Nedoluhová, 14.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Almwelt Austria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená podle našich představ

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená podle našich představ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Milý personál, všichni zaměstnanci velice ochotní a vstřícní.

Strava
velice pestrá, rozmanitá a chutná

Služby hotela
V ceně zájezdu byla i tzv. letní karta, kterou jsme maximálně využili. Hotel čistý, služby perfektní.

Pláž
Hotel v centru města v bezprostřední blízkosti lanovky i nákupních možností.

Jana K., 30.08.2021, Dátum pobytu: 22.8. - 26.8.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme moc spokojení, celkově je v Rakousku velmi pěkná dovolená čistota a krásna příroda, nikde jsme nepotkali nepřívětivé lidí.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojení, celkově je v Rakousku velmi pěkná dovolená čistota a krásna příroda, nikde jsme nepotkali nepřívětivé lidí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojení, koupelná čistá a klid na pokoji.

Strava
Se stravou velice spokojeni, všeho dostatek a dobrá kvalita. Dík kuchařům.

Služby hotela
Velice úslužní jak v jídelně tak i v recepci.

Karel Prokop, 14.08.2021, Dátum pobytu: 20.6. - 27.6.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Lokalita, ubytování, jídlo a služby, vše bylo skvělé. Schladming je výborné startovací místo pro nádherné výlety, vše do 15 km.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita, ubytování, jídlo a služby, vše bylo skvělé. Schladming je výborné startovací místo pro nádherné výlety, vše do 15 km. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé jídlo, velký prostorný a čistý apartmán, milá obsluha.

Strava
Bohatý snídaňový bufet, skvěla káva, výborné večeře - výběr ze tří jídel - k tomu salátový bufet, polévka, hlavní jídlo, dezert. Krásná práce kuchaře.

Služby hotela
Se službami, recepcí, úklidem jsme byli moc spokojeni. Chybělo nám jen hřiště pro míčové sporty ;)

Ivana B., 19.07.2021, Dátum pobytu: 10.7. - 16.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Ferienalm Schladming

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Fantastické místo ve všech směrech

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastické místo ve všech směrech Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný srub s atmosférou, fantastický výhled. Pozor, krásný výhled je jen z některých srubů. Na druhou stranu je nádherný výhled je tu i z restaurace nebo z wellness, tak v chalupě ho již člověk nutně nepotřebuje.

Strava
Vynikající. Stojí za to přiobjednat večeře. Jsou až do pozdních hodin a jedná se o pětichodové vynikající menu. Snídaně také výborné.

Služby hotela
Na nejvyšší úrovni. Luxusní wellness

Ondřej K., 12.07.2021, Dátum pobytu: 3.7. - 8.7.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Almwelt Austria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 výborný

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
výborný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
starší,proleželé matrace

Strava
velmi dobrá,rozmanitá

Služby hotela
pruměrné

Jiřina Křížová, 12.08.2020, Dátum pobytu: 6.8. - 9.8.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborná dovolená, fantastická kuchyně-večeře fakt moc dobré. Jeli jsme bez detí, ale příště bychom vzali i děti - jak hotel tak okolí...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, fantastická kuchyně-večeře fakt moc dobré. Jeli jsme bez detí, ale příště bychom vzali i děti - jak hotel tak okolí hotelu je pro děti jako stvořené. Ať v zimě nebo v létě. Zobraziť celú recenziu

Věra K., 11.03.2020, Dátum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Savisalo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásné místo,prima hotel a služby perfektní.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásné místo,prima hotel a služby perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný a čistý pokoj s malou koupelnou a ucpaným odpadem umyvadla.

Strava
Výborné jídlo a velký výběr. Trochu mě překvapilo že v rámci polopenze nám nabízeli k večeři pití a při odchodu to chtěli zaplatit.

Hmmm zvláštní.

Služby hotela
Bazén,sauna a společenská místnost pro děti. Bezva.

Zjazdovky
Naprosto úžasné, akorát ta cena 50e na den.

Pavel Holzmann, 06.03.2020, Dátum pobytu: 19.2. - 22.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 vše bylo OK

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
vše bylo OK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobrý

Strava
výborná

Služby hotela
dostačující

Pláž
zimní dovolená

Zdenka Švimberská, 04.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 28.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)