Recenzie hotelov
Schladming / Dachstein - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Výborná dovolená, fantastická kuchyně-večeře fakt moc dobré. Jeli jsme bez detí, ale příště bychom vzali i děti - jak hotel tak okolí...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, fantastická kuchyně-večeře fakt moc dobré. Jeli jsme bez detí, ale příště bychom vzali i děti - jak hotel tak okolí hotelu je pro děti jako stvořené. Ať v zimě nebo v létě. Zobraziť celú recenziu

Věra K., 11.03.2020, Dátum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Savisalo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásné místo,prima hotel a služby perfektní.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Krásné místo,prima hotel a služby perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný a čistý pokoj s malou koupelnou a ucpaným odpadem umyvadla.

Strava
Výborné jídlo a velký výběr. Trochu mě překvapilo že v rámci polopenze nám nabízeli k večeři pití a při odchodu to chtěli zaplatit.

Hmmm zvláštní.

Služby hotela
Bazén,sauna a společenská místnost pro děti. Bezva.

Zjazdovky
Naprosto úžasné, akorát ta cena 50e na den.

Pavel Holzmann, 06.03.2020, Dátum pobytu: 19.2. - 22.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 vše bylo OK

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
vše bylo OK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobrý

Strava
výborná

Služby hotela
dostačující

Pláž
zimní dovolená

Zdenka Švimberská, 04.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 28.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Byli jsme velmi spokojeni,vybaveni hotelu starsi, ale to jsme věděli. Jidlo vynikající, skibus a lyzarske stopy u hotelu, velky bazén...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni,vybaveni hotelu starsi, ale to jsme věděli. Jidlo vynikající, skibus a lyzarske stopy u hotelu, velky bazén uvnitř na plavání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starsi vybavení, mensi pokoje

Strava
Výborná

Gabriela M., 03.03.2020, Dátum pobytu: 23.2. - 29.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše proběhlo v naprostém pořádku

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše proběhlo v naprostém pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Penzion se nachází na okraji Ramsau, na klidném místě. Z oken jídelny je překrásný pohled na lyžařské středisko Planai - Schladming a z druhé strany penzionu můžete pozorovat pohoří Dachstein. Pár metrů od penzionu je umístěna zastávka ski busu, kterým se lze dopravit jak do městečka Schladming, tak i na opačnou stranu, do Ramsau, popřípadě na vyhlídku Dachstein Gletscher.

Strava
Snídaně ve formě švédských stolů, večeře z nabídky 3 jídel, polévka, zákusek. Vše vynikající.

Služby hotela
Majitelka penzionu byla vždy vstřícná.

Petra G., 01.03.2020, Dátum pobytu: 15.2. - 21.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Penzion Sonnenhügel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 hezká dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
hezká dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, hezké ubytování

Strava
výborná, domácí

Služby hotela
snídaně menší výběr

Pláž
ski areál - přístup busem nebo autem

Vilma J., 24.02.2020, Dátum pobytu: 15.2. - 20.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Pension Rötelstein

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 Celkově spokojenost především s polohou apartmánu, jeho saunou a také s lyžárnou. Vybavení apartmánu (Fastenberg) také solidní, jen...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Celkově spokojenost především s polohou apartmánu, jeho saunou a také s lyžárnou. Vybavení apartmánu (Fastenberg) také solidní, jen některé inzerované věci nebyly k dispozici nebo je nebylo možné využívat - např. wi-fi, filtry do překapávače, sáčky na tříděný odpad. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmány jsou velmi dobře vybavené, vybrali jsme si je kvůli poloze na sjezdovce a také kvůli soukromé sauně. Součástí kuchyně je veškeré potřebné kuchyňské vybavení, včetně tablet do myčky, utěrek, jaru, houbiček. Ale překvapilo nás, že nebyly k dispozici filtry do překapávače, což nám neumožnilo ho využívat. Dále bylo problematické třídění odpadu dle návodu cestovní kanceláře, protože nebyli k dispozici sáčky na tříděný odpad. Množství talířů, hrnečků a skleniček nebylo úplně dostatečné - pokud myjete v myčce, tak jich je potřeba více, než jedna sada po 5 kusech.

Mrzelo nás, že do našeho apartmánu (Fastenberg) nedosahovala inzerovaná wi-fi, resp. její signál byl tak slabý, že nešla využívat. Naštěstí nejsme "závisláci", ale CK by to tedy neměla inzerovat. Stejně tak k wi-fi nešel připojit ani tablet, který je ubytovaným k dispozici.

Strava
Pobyt byl bez stravy.

Služby hotela
Komplex apartmánů leží opravdu přímo na sjezdovce, takže lyže nandáte hned u vchodu. Součástí služeb je lyžárna se sušičem bot.

Zjazdovky
Velké středisko, z apartmánového domu dojedete přímo k hlavní lanovce na Hauser Kaibling. Trochu nás překvapilo množství lidí a fronty - hlavně v sobotu. Ale lze přejet dále a tam už se množství lidí rozloží.

Anonym, 21.02.2020, Dátum pobytu: 14.2. - 18.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Apartmány Alpine Living

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Hotel OK, provozní velmi napomocná. Na počátku ale zmatky, nepřesné info o umístění garážového stání a lyžárny. Inzerované WiFi připojení...

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel OK, provozní velmi napomocná. Na počátku ale zmatky, nepřesné info o umístění garážového stání a lyžárny. Inzerované WiFi připojení dostupné jen první den. Zobraziť celú recenziu

Strava
Zájezd bez stravy

Zjazdovky
Výborné místo

Martin Kulda, 20.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 11.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Apartmány Alpine Living

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi se nám pobyt líbil, celkově bylo vše skvělé, neměli jsme s ničím problém.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi se nám pobyt líbil, celkově bylo vše skvělé, neměli jsme s ničím problém. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sice docela měkké postele, ale jinak alpský standard. Pokoje jsme měli ve vedlejší budově, byly dostatečně velké, i se stolem a pohovkou.

Strava
Bufetové snídaně i večeře byly famózní, moc nám chutnalo, výběr byl bohatý ze všech chodů. Obsluha milá.

Služby hotela
Velký bazén, sauna i infrasauna. Spokojenost.

Tereza S., 17.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 12.2.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)