Recenzie hotelov
Schladming / Dachstein - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 skvělé

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý a útulný pokoj s krásnou vyhlídkou na údolí.

Strava
Velmi bohatá a chutná strava, snídaně formou bufetu, večeře výběr ze dvou jídel, polévka i dezert - vše vynikající.

Služby hotela
Služby hotelu velmi dobré a velmi příjemný personál.

Anonym, 22.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 8.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Kirchenwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Moj celkový dojem z dovolenky sa totálne skazil na konci zájazdu, keď som sa chcel od CHECK-OUT-ovať z hotela.Pracovníci na recepcii...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Moj celkový dojem z dovolenky sa totálne skazil na konci zájazdu, keď som sa chcel od CHECK-OUT-ovať z hotela.Pracovníci na recepcii nemali vobec informáciu, že mám pobyt uhradený a tak my vystavili faktúru na pobyt v sume 828,80 eur.V cestovnej kancelárií my bola vyfaktúrovaná suma 1168 eur.Takže rozdiel bol bezmála 339,20 eur.Po tomto zistení som ostal maximálne rozhorčený, nakoľko som už viac ako 45 min stál na recepcií kde zisťovali a snažili sa overiť, či som si pobyt naozaj uhradil.339,20 eur ako rozdiel nieje málo a ja sa pýtam ?...za aké služby si zaúčtovala túto sumu, keď ja sám som si musel zisťovať kedy mám CHECK-In, kedy mám CHCECK OUT atď. Očakávam že ma bude kontaktovať niekto s CA a navrhne mi kompenzáciu. Originál faktúry vystavenej na hoteli na sumu 828,80 eur mám a taktiež mám aj vašu na 1168 eur a ďalší moj postup závisí len od vás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
super/exkluzívna

Služby hotela
super

Andrej D., 20.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 17.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Falkensteiner Hotel Schladming

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,4 Byli jsme velmi spokojeni, cena naprosto odpovídala.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni, cena naprosto odpovídala. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi prijemny personal

Strava
Vyborna

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 10.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Berghotel Dachstein

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byli jsme velmi spokojení s hotelem a jeho službami,

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojení s hotelem a jeho službami, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je trochu starší a je to patrné na kobercích v recepci. Dále trochu vrzaly postele a bylo to slyšet i z pokoje nad námi. Jinak vybavení je naprosto standardní, pokoj i koupelna jsou dost velké, bakon také.

Strava
Strava perfektní, snídaně i večeře formou bufetu, výběr velký, jídlo neustále doplňované, jídlo bylo chutné. Velký výběr nápojů. Odpolední káva a desertem a nápoji perfektní.

Služby hotela
Nelze nic vytknout, čisto, uklizeno, personál ochotný.

Pláž
V hotelu byl pěkný bazén. Jedná se o horský hotel, takže důležité bylo, že z hotelu je blízko do hor a k lanovkám. Přímo z hotelu lze absolvovat několik tursitických výletů do hor. Blízko je Billa pro nákupy.

Jiří V., 04.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 1.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výborná cena, za celkové dobré služby a úroveň.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná cena, za celkové dobré služby a úroveň. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Postel na pokoji tragická, proležená, stará, jinak čisto a vše v pořádku.

Strava
Na hotelu jídlo chutné, dostatečné množství, spíše jednodušší jídlo. Na místní speciality musíte jinam

Petr U., 03.09.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 31.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Berghotel Dachstein

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vynikající

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Skvělé. Doporučila bych více jídel z ryb a drůbeže

Služby hotela
Skvělé

Pláž
Irelevantní.

Anonym, 28.08.2019, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Waldfrieden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Výborné ubytování za příjemnou cenu. Po zkušenostech s jinou zprostředkovatelskou agenturou jsem byl velmi překvapen přístupem Invie.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné ubytování za příjemnou cenu. Po zkušenostech s jinou zprostředkovatelskou agenturou jsem byl velmi překvapen přístupem Invie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menší pokoj, původně jsme poptávali větší za příplatek, asi už nebyla kapacita. Ovšem nic strašného :)

Strava
Skvělý zážitek z věčeře, kdy si každý host šel "nabrat" jídlo přímo do kuchyně. Milá obsluha, na nic se nečekalo. Jídlo pestré, chutné.

Služby hotela
Hotel je velmi příjemný svou polohou ve svahu nad údolím, až na hýkajícího osla mu není co vytknout. :) Rádi jsme využili saunu (která je zde hned 2x) s odpočívárnou. Všude čisto, hezká alpská architektura.

Jan Fleischner, 26.08.2019, Dátum pobytu: 18.8. - 23.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Almwelt Austria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Každoročně navštěvujeme Rakousko, protože se nám tam líbí. Letos se nám v Alpách rovněž líbilo, avšak byli jsme tentokrát zklamáni z...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Každoročně navštěvujeme Rakousko, protože se nám tam líbí. Letos se nám v Alpách rovněž líbilo, avšak byli jsme tentokrát zklamáni z hotelu (zejména náš vnuk), protože tam nebyl bazén. Byli jsme si jisti dle některých webových stránek, že hotel bazén má. Také Invií jsme byli ubezpečeni, že v hotelu je bazén. Bohužel, nebyla to pravda.

Bylo by vhodné, aktualizovat staré webovky a informovat dle skutečnosti. Byli bychom vybrali hotel jiný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
průměrné

Strava
průměrná

Služby hotela
průměrné

Věra D., 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Alpenhotel Erzherzog Johann

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Přijatelná cena, odpovídající kvalita.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Přijatelná cena, odpovídající kvalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s balkonem a výhledem na hory. Vybavení standardní, čisté.

Strava
Jídlo bylo chutné, k večeři ne salátový bar, ale okurky, rajčata a zelí, které se polily dresinkem. Snídaně stále se opakující klasika - salámy, sýr, máslo, marmeláda. Svačinu si místo oběda chystá každý sám z toho, co bylo na snídani. Slibované ovoce nebo oplatek nebyly, pouze malá voda.

Služby hotela
Úklid skvělý, výměna ručníků také, slibovaná sauna nebyla.

Radmila P., 10.08.2019, Dátum pobytu: 28.7. - 1.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Schladming / Dachstein, Hotel: Berghotel Dachstein

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)