Recenzie hotelov
Štajersko - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Nadherne prostredie , krasny hotel, skvele sluzby az na organizaciu cestovnej agentury ale doriesili to nakoniec k spokojnosti

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nadherne prostredie , krasny hotel, skvele sluzby az na organizaciu cestovnej agentury ale doriesili to nakoniec k spokojnosti Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Cistota,utulne mali ame krasny vyhlad

Strava
Uzastna

Služby hotela
Sluzby hotela boli na vysokej urovni

Natália Výbohová, 11.07.2019, Dátum pobytu: 10.6. - 12.6.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Kogler (Ausseer Land)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Všechno v nejlepším pořádku.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno v nejlepším pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pohodlné vč. výborně vybavené kuchyně a parní sprchy. Rušila blízkost frekventované silnice a jednu noc příliš hluční sousedé - není pravidlo dodržování nočního klidu.

Strava
Vařili jsme si sami.

Služby hotela
Poplatek za praní (ložní prádlo a ručníky) a úklid + "obecní" poplatek byl vyšší, než jsme předpokládali (230 EUR). Dostali jsme slevovou kartičku pro některé atrakce - nevyužili jsme ji.

Pláž
Hory byly dostupné vč. sněhu - místy ještě nebyly po zimě zprůchodněné turistické trasy, počasí vyšlo také.

Libuše Obrdlíková, 13.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Feriendorf Hohentauern

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Super odpočinek.Byly jsme mimo zimní sezonu.Všude klid.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super odpočinek.Byly jsme mimo zimní sezonu.Všude klid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherný typický alpský hotel.Majitelé milí, vstřícny.

Strava
Vynikající místní kuchyně.Měli jsme polopenzi.Na nás až moc jídla.

Služby hotela
Jediné mínus, že jsme byli už mimo topnou sezonu a zrovna se ochladilo, takže na pokoji byla zima.Super služby, k ubytování Sommercard, takže jsme na výlety( lanovka, bazén...) chodili zdarma.

Miriam S., 06.06.2019, Dátum pobytu: 29.5. - 2.6.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Herrschaftstavern (Haus im Ennstal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Ramsau je fantasticka destinace pro každého, koho baví běžky. Upravene stopy, jejich rozsah, mirne profily, hodně možností zkrátit nebo...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ramsau je fantasticka destinace pro každého, koho baví běžky. Upravene stopy, jejich rozsah, mirne profily, hodně možností zkrátit nebo prodloužit trasu....běžkařský ráj Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je již starší, drobna renovace interieru a vymena vybavení za modernějsí by neškodila. Ale pokoje jsou čisté a personal - respektive majitele přijemní. Hotel je primo u bezeckych stop.

Strava
Naprosto dostacujíci, ocenili jsme salatovy bar na veceri. Vecere tri chody, vyber z dvou menu.

Služby hotela
Normalni - ubytovani, lyzarna s vyhrivanim bot, schopni zajistit dalsi sluzby v okoli, jizda na konskem sprezeni.

Marketa V., 26.02.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 20.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Gasthof Stockerwirt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Hotel byl v centru vesnicky a kousek od lanovky, ktera ovsem v dobe naseho pobytu nefungovala. Navic blizka dostupnost na lanovku byl...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel byl v centru vesnicky a kousek od lanovky, ktera ovsem v dobe naseho pobytu nefungovala. Navic blizka dostupnost na lanovku byl jeden z hlavnich duvodu vyberu strediska. Pokud clovek filtruje hotely podle vzdalenosti od sjezdovky/lanovky, tak by urcite tento hotel nemel byt nabizen, i kdyz je to v jeho popisu uvedeno, ze lanovka nefunguje, ale neni specifikovano ktera, takze porad mate dojem, ze ta "vase" blizko hotelu funguje. Jinak hotel je trochu bludiste, ale celkem hezky vybaveny, s malym bazenem a saunou, ktera take byla zavrena. Snidane dobre, siroky vyber a vecere take, ale v podobnych rakouskych hotelech jsem uz jedl lepsi rakouskou kuchyni, ale urcita tato nebyla spatna, ale nebyla vynikajici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pekny, velky, cisty s hezkou koupelnou.

Strava
Snidane - velky vyber, vecere by mohli byt trochu rozmanitejsi, temer denne byla stejna hneda omacka.

Služby hotela
Hotel nabizel bazen (maly, ale dostatecny), saunu, byla zamcena, lyzarna katastrofa, mistnost pristupna z ulice, kde se snad nedalo ani rozsvitit, zadne vyhrivane drzaky na boty apod., temer vsechny cedulky v hotelu pouze nemecky, temer zadna anglictina.

Zjazdovky
stredisko je male, ale dobre udrozovane, navic o velikosti jsme vedeli, takze zadny problem.

Pouze modre sjezdovky vypadaji na mape dobre, ale jsou to de facto jen uzke cesticky, ktere vam umozni objet cervenou nebo cernou sjezdovku.

František T., 25.02.2019, Dátum pobytu: 17.2. - 21.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Aktivhotel WEISSER HIRSCH

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená na běžkách se povedla a stála za to, užili jsme si jí.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na běžkách se povedla a stála za to, užili jsme si jí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nový, pěkný, čistý, klidný malý rodinný penzion s velice milou, snaživou a ochotnou obsluhou. Pokoj byl trochu menší ale to nám nevadilo. V TV pouze pár programů v němčině ale zase poměrně svižný internet pře Wifi, s pokrytím jsme neměli problém. Okolo měla vést běžecká stopa ale ta v době naší dovolené ( polovina ledna ) nebyla dostupná a upravená pro příliš velké množství sněhu

Strava
Snídaně formou bufetu byly dobré a poměrně bohaté.

Večeře byly tříchodové, polévka, hlavní jídlo a dezert. Sice si nebylo možné vybrat z více jídel ale velice nám chutnali. Řízky, vepřové steaky.

Služby hotela
Lyžárna, herna, sauna a malý bar s posezením v jídelně

Pláž
Hned u penzionu je autobusová zastávka pro skibus ale mi jezdili cca 3 km do Ramsau autem.

Dalibor H., 01.02.2019, Dátum pobytu: 23.1. - 26.1.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Pension Bartlbauer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Útulný, čistý pensionek se srdečnými hostiteli a výborným jídlem. Domlouvali jsme se německy, česky se nedomluvíte :D - asi jako všude v...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Útulný, čistý pensionek se srdečnými hostiteli a výborným jídlem. Domlouvali jsme se německy, česky se nedomluvíte :D - asi jako všude v Rakousku. Lyžovat jsme jezdili na Haus Kaibling nebo Planai. Manko je že na Haus Kaibling jezdí ski bus jednou ráno 8:35 a jednou odpoledne 16:40, jestliže si ráno chcete přispat musíte se na sjezdovku dopravit sami. Jinak běžkařská dráha je přímo u hotelu což je fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou krásně čisté. Pokoje jsou menší, ten pokoj co jsme měli my byl vybaven ještě rozkládací pohovkou, takže jsme měli trochu více místa. Ale jinak pokoj poskytoval to co jsme potrebovali - šatní skříň, trezor, koupelna s toaletou sice starší spoře vybavená ale perfektně čistá, televize, pro kuřáky je na balkoně integrovaný popelník. Pokoje jsou uklízeny každý den.

Strava
Polopenze: Snídaně se podává formou bufetu, na programu je výběr uzeniny - šunka, salám, lyonský salám ale i regionální speciality (salám z divočiny), výběr sýrů plátkový, hermelín, různé druhy domácích pomazánek, müsli bufet, jogurt, med, rúzné druhy marmelád, moučník, různé druhy pečiva, celozrnné housky, chléb, bílé pečivo a čerstvě uvařená vajíčka. Tento útulný pensionek má i vlastní chov krav a tak se i k snídani podává domácí moc dobré mléko.

Večeře je tříchodová - polévka, hlavní chod a zákusek, někdy je otevřený i salátový bufet.

Stravování nemá chybu paní Herta je výborná kuchařka, moc nám tam chutnalo.

Služby hotela
K dispozici je sauna, ketrá je za poplatek. Jelikož jsme v sauně nebyli nemohu ohodnotit.

Anonym, 07.01.2019, Dátum pobytu: 28.12.2018 - 2.1.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Pension Bartlbauer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme velmi spokojení se vším. Hotel byl perfektní, stejně jako místo pobytu. Jednalo se o rodinný hotel. Celá rodina v hotelu...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojení se vším. Hotel byl perfektní, stejně jako místo pobytu. Jednalo se o rodinný hotel. Celá rodina v hotelu pracuje. Všichni byli vždy velice příjemní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl s balkonem, koupelnou, dostatečně veliký. Na pokoji byly také župany a zvlášť ručníky k bazénu. Úklid byl každý den s výměnou ručníků.

Strava
Jídlo bylo moc dobré. Snídaně formou bufetu. Opravdu velký výběr - míchané vajíčka, volské oka, párky, salámy, sýry, spousta ovoce, pečivo sladké, slané, tmavé, světlé, dále müsli, sušené ovoce, jogurty..., prostě na co si vzpomenete. Večeře se vybírala ze dvou hlavních jídel. Vždy byla polévka, předkrm, zeleninové saláty - formou bufetu. Poté servírovaný hlavní chod a dezert. Často na výběr hovězí maso z vlastního chovu. Jídlo bylo opravdu vynikající. Nápoje k večeři nebyly v ceně zájezdu, což jsme věděli jak s recenze hotelu, tak jsme na to byli při příjezdu upozorněni.

Služby hotela
V hotelu se nachází vnitřní bazén, sauna, solná komora. Dále si lze za poplatek objednat různé masáže. Dostali jsme letní kartu dané oblasti, kde byly zdarma různé lanovky, bazény, muzea a podobně.

Pláž
Pláž zde nebyla, ale okolí nádherné, jak na pěší túry, tak na cyklo výlety. Na kole se dají pořádat horské vyjížďky do kopců nebo taky v údolí podél řeky.

David H., 30.08.2018, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Herrschaftstavern (Haus im Ennstal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Nádherné místo, dobré služby hotelu.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné místo, dobré služby hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní a čisté pokoje

Strava
Bohatý bufet ráno i večer

Služby hotela
Tělocvična, sauna... trochu chyběl bazén.

Pláž
V horském údolí

Radim W., 28.08.2018, Dátum pobytu: 19.8. - 25.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: JUFA Planneralm

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Moc se nám vše líbilo, vše bylo nové (kemp je z roku 2014), čisté, umístěné do nádherné přírody, která je ještě turisticky ne úplně...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám vše líbilo, vše bylo nové (kemp je z roku 2014), čisté, umístěné do nádherné přírody, která je ještě turisticky ne úplně objevená, a tak na žádných výletech nepotkáte davy lidí. Chtěla bych ještě pochválit služby delegátky, která je moc ochotná a která je opravdovou odbornicí na danou oblast. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc pěkný, čistý mobilehome, který disponoval klimatizací i topením.

Strava
Pobyt byl bez jídla, vařili jsme si sami. K dispozici je dostatečně vybavená kuchyňka, sporák, mikrovlnka, rychlovarná konvice, lednička. V kempu je obchůdem, který je trochu dražší, ve vedlejší obci je více obchodů s nejrůznějším sortimentem a ucházejícími cenami.

Služby hotela
Nebydleli jsme v hotelu.

Pláž
V areálu kempu jsou 3 bazény s příjemně teplou vodou, z toho 2 dětské a 1, ve kterém se dalo i plavat. Lidí dost, ale namačkáni jsme určitě nebyli. Co se mi líbilo, byl materiál bazénů i okolí, na kterém se nedalo uklouznout, tedy člověk nemusel mít stach o své běhající děti.

Iva K., 15.08.2018, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel: Prázdninový areál Bella Austria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)