Recenzie hotelov
Tirolsko - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Parádní oblast pro pohodové lyžování. Přímo u hotelu (cca 100 metrů) lanovka do střediska See, což je menší, ale nádherné centrum, kde...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Parádní oblast pro pohodové lyžování.

Přímo u hotelu (cca 100 metrů) lanovka do střediska See, což je menší, ale nádherné centrum, kde si sjezdovku najde opravdu každý. Velká nadmořská výška zaručuje opravdovou zimní atmosféru - sníh je skutečně všude.

Je možno využít blízkosti střediska Ischgl, které je od See vzdálené asi 17 km. Toto středisko je skutečně top nejen mezi rakouskými středisky, ale i celosvětově. Navíc možnost výhodných nákupů bez cla na švýcarské straně střediska!

Ovšem největší dojem na nás udělalo středisko Kappl, vzdálené asi 7 km od See...největší pohoda na světě!

Parádní široké sjezdovky situované v bezlesé nadmořské výšce, sluncem zalitá oblast na jižní straně Alp, žádní lidé (každý přece musí jet do Ischglu :-) )

Rakušané prostě lyžování umí a ani v této oblasti nebude náročný lyžař zklamán - vše perfektní! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi hezký - sice starší, ale po rekonstrukci velmi vkusně upravený hotel.

Pokoje sice menší, ale plně odpovídají standardu 3 hvězd.

Balkon, koupelna oddělená od WC, televize...nebylo nač si stěžovat!

Strava
Výtečná!!!

Snídaně formou bufetu - každý den k dispozici teplá míchaná vejce se slaninou, nepřeberné množství pečiva, salámů, sýrů...bezedné nápoje, "zdravá snídaně", káva, čaj...

Odpoledne možnost svačiny - polévka plus pečivo, koláče s čajem - parádní bonus, který se nenabízí zdaleka všude!

Několikachodová večeře - vždy možnost výběru mezi jídly s masem, nebo bez...naprosto dokonalé, vybere si každý a každý si i pochutná.

Služby hotela
Vynikající.

Paní na recepci (mimochodem jediná Rakušanka v hotelu) hovořila (mimo němčiny, samozřejmě :-) ) naprosto dokonalou angličtinou.

Personál se skládal z žen ze Slovenska a z Čech, takže s dorozuměním nebyl žádný problém.

Všichni velmi milí, pracovití, vstřícní - cítíte se jako vážený host a jako doma!!!

Petr Dam, 31.01.2020, Dátum pobytu: 20.1. - 24.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Ad Laca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Všechno OK

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Všechno OK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné

Strava
Kvalitní a dostatek

Služby hotela
Vše OK

Zjazdovky
Vše OK

František A., 27.01.2020, Dátum pobytu: 19.1. - 24.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Bon Alpina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá rodinná dovolená.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Skvělá rodinná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v naprostém pořádku.

Strava
Chutné, dostačující:-)

Anonym, 06.01.2020, Dátum pobytu: 18.12. - 22.12.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Sporthotel Fontana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel se nachází v opravdu malém městečku ve kterém vůbec nic není kromě blízkého startu běžkařských stop. Pro lyžaře zde staví ski-bus ,...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází v opravdu malém městečku ve kterém vůbec nic není kromě blízkého startu běžkařských stop. Pro lyžaře zde staví ski-bus , sjezdovky docela blízko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tady není co vytknout, ubytování bylo skvělé.

Zjazdovky
Sjezdovky dostupné ski-busem, my jsem ho nevyužívali. Autem zaparkujete u obou nejbližších středisek v pohodě a zdarma. Ikdyž jsme byli v období vánočních svátků a lidí bylo opravdu dost, na sjezdovkách se to ztratí a fronty téměř nebyly, jen občas u překlenovacích lanovek. Super je možnost projetí více středisek - jsou krásně propojené a vše funguje super.

Lucie, 02.01.2020, Dátum pobytu: 25.12. - 28.12.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Edelweiss (Hochfilzen)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Moc se nám líbilo.

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé. Nové pokoje, vše čisté.

Strava
Snídaně byla naprosto dostačující, večeře byla ok pouze při bufetovém způsobu. Jakmile byla večeře formou menu, tak jsme moc spokojeni nebyli.

Služby hotela
Hotel doporučuji.

Alena H., 31.12.2019, Dátum pobytu: 25.12. - 28.12.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Kosis Sports Lifestyle (ex. Sonne)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Spokojný, personál a služby palec hore.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Spokojný, personál a služby palec hore. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola trocha malá ale čistá.

Strava
Výborná

Služby hotela
Super služby a ústretovosť personálu

Zjazdovky
Bez snehu

Radovan B., 23.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 20.10.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Skvělá dovolená v září, která předčila naše očekávání z hlediska počasí (slunce, modrá obloha bez mráčků), krásného výhledu na Alpy,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená v září, která předčila naše očekávání z hlediska počasí (slunce, modrá obloha bez mráčků), krásného výhledu na Alpy, upraveného prostředí Tyrolska, neponičené přírody a krásných lesů a řek, upravených turistických stezek, vodopádů a v neposlední řadě perfektního servisu a služeb hotelu. Hledali jsme klidnou dovolenou a vzhledem ke staršímu věku klientů hotelu se nám to splnilo. Zaměstnanci hotelu preferují němčinu, anglicky uměla za dobu pobytu jen jedna z recepčních. Prospekt je také v němčině, stejně tak tabule u kabinové lanovky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní na dvoulůžkovém pokoji s možností 1 přistýlky, která je oddělena dřevěnými dveřmi. Dále zde byla koupelna a toaleta. Na pokojích čisto a útulno dle našich představ. Není zde lednice ani minibar, ale vzhledem k typu stravy all inclusive není potřeba.

Strava
Před prvním jídlem je třeba zjistit v plánku na recepci Váš stůl, který Vám určí hotel na celou dobu pobytu. Strava all inclusive byla dokonalá. Bohatá snídaně formou bufetu, obědový kotlík polévky, odpolední snack (výběr z několika různých dezertů) a bohatá večeře formou bufetu. Dostatečný výběr masa a příloh, zeleniny i sladkých dezertů. Po celou dobu pobytu pití (pivo, limo, víno) zdarma. Káva zdarma je u snídaně a během dne lze kávu zakoupit.

Služby hotela
Dokonalá sauna s panoramatickým výhledem na Alpy a bazén zdarma ve vedlejší budově. Sleva na kabinovou lanovku. Parkovaní u hotelu zdarma.

Jana Švecová, 26.09.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 22.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Sporthotel Großglockner

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9 Příjemný pobyt v okolí Achensee, perfektní ubytování a krásná příroda

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný pobyt v okolí Achensee, perfektní ubytování a krásná příroda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné, obývací místnost s kuchyňským koutem, balkonem, další balkon z ložnice. Klidné prostředí, vstřícný a velmi přátelský personál.

Strava
Výborné bohaté snídaně, luxusní večeře. Polopenze zahrnovala i svačiny v 15hod, ale ty jsme nevyužili.

Služby hotela
V areálu se nacházel vnitřní bazén, výřivka, sauna - vše krásně čisté.

Michaela F., 25.09.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 22.9.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Cordial Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše bylo dle představ. Ochota a přístup vynikající. Zejména pracovnice Invie, Nikol měla k našim požadavkům excelentní přístup a tímto ji...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo dle představ. Ochota a přístup vynikající. Zejména pracovnice Invie, Nikol měla k našim požadavkům excelentní přístup a tímto ji patří ještě jednou velké díky. Měli sme odcestovat s jinou CK, díky slečně jsme se rozhodli pro Inviu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v pořádku, odpovídající ceně a místu.

Strava
Výborná kuchyně, ochotná obsluha. Snad jen při zájezdu All inclusive je oběd formou “polévky” nešťastně řešeno.

Služby hotela
V pořádku, ani jsme vše nevyužili.

Pláž
Hory všude kolem, tak jak od zájezdu k nejvyšší hoře Rakouska očekáváte.

Petr Pták, 03.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 29.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Tirolsko, Hotel: Alpengasthof Kals (Kals am Großglockner)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kals am Grossglockner 1 fotografia