Recenzie hotelov
Viedeň - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.2 Jednodenní zájezd do Vídně jsme si náramně užili, hotel čistý, Vídeň nádherná.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jednodenní zájezd do Vídně jsme si náramně užili, hotel čistý, Vídeň nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni pouze jednu noc a tudíž se nemohu vyjadřovat ke všem službám hotelu. Jinak hotel je moc pěkný, čistý, usměvavý pán na recepci. Jediná výtka je k chybějícímu větráku v koupelně.

Strava
Ke snídani byl velký výběr, sladké, slané, ovoce, zelenina, nápoje. Nic nechybělo. Víc nemohu hodnotit.

Služby hotela
Nemohu hodnotit, nevyužili jsme.

Pláž
Dovolená mimo pláž. Nemohu hodnotit.

Andrea V., 20.05.2022, Dátum pobytu: 14.5. - 15.5.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: NH Danube City

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené je na dlouhou dobu nepřekonatelný. Díky cestovní agentuře Invia !!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je na dlouhou dobu nepřekonatelný. Díky cestovní agentuře Invia !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo popisu v nabídce, proto jsme si tento hotel vybrali. Mezonetový apartmán s terasou a kuchyňkou předčil naše očekávání. Tichý pokoj, milí sousedé (o kterých jsme díky tichosti vůbec nevěděli :-)).

Strava
Měli jsme objednané snídaně, které probíhali formou "švédských stolů". Každý den nás vítal s úsměvem pan číšník, který se o nás během snídaně staral (přinesl kávu, čaj, chtěl vědět, zda máme všechno a jsme spokojeni).

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužili, byli jsme stále "v terénu".

Lucie Soukupová, 04.04.2022, Dátum pobytu: 27.3. - 31.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Derag Livinghotel Kaiser Franz Joseph

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Pobyt ve Vídni fajn. Hotel nic moc.

  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt ve Vídni fajn. Hotel nic moc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nás rozčaroval. Takto si zákaznický servis skutečně nepředstavuji.

Strava
Naprosté zklamání. Ačkoliv jsme měli zaplacené ubytování se snídaní v ceně více než 100 EUR/den , tak nám nebylo dovoleno se nasnídat. Zdůvodnění bylo takové, že nemáme plné očkování proti Covid- 19 (chybí 3. dávka, nebo jsme neprodělali Covid v uplynulých 6 měsících) a "pravidla" nám tak nedovolují se v hotelu nasnídat (čerstvý PCR test nebyl dle "pravidel" dostatečný). Toto všechno jsem chápal a přijal s naprostým porozuměním a respektem ("pravidla jsou pravidla"). Co mě však šokovalo bylo, že nám personál odmítl dál i minimální snídaňový balíček (například jablko) na pokoj, nebo abychom si ho snědli na ulici venku. Covidu se evidentně pracovníci neobávali, rádi a sáhodlouze "vysvětlovali", že nemáme na snídani nárok ani v hotelu, ani na pokoj, ani na ven. To, že jsme zaplatili nás prý ke snídaňovém balíčku neopravňovalo...

Služby hotela
Podle mého subjektivního názoru jedním slovem - špatné. Neochota a neflexibilita personálu cokoliv řešit a vyjít zákazníkovi vstříc.

Program poznávacieho zájazdu
Vše jsem si organizovali sami. Poznávací zájezd nebyl součástí ubytování. Nemohu nic vytknout.

Petr Kašpar, 01.04.2022, Dátum pobytu: 26.3. - 27.3.2022
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Lucia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.6 Stylový hotel

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Stylový hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Pestrá

Služby hotela
Milí zaměstnanci

Pláž
Vídeň

Vanda Rozsypalová, 27.12.2021, Dátum pobytu: 20.12. - 22.12.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Kugel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5 Na otázky ohledně organizace, průvodce a zajímavost zájezdu se nedá dobře odpovědět, neboť žádná nebyla. Zájezd jsme zakoupili jen s...

  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na otázky ohledně organizace, průvodce a zajímavost zájezdu se nedá dobře odpovědět, neboť žádná nebyla. Zájezd jsme zakoupili jen s noclehem a snídaní v hotelu, ostatní bylo na nás, v četně dopravy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo výborné. Že to bylo v centru Vídně a v hotelu bylo ticho nám vyhovovalo nejvíc.

Strava
Měli jsme jen snídaně, ale ty vyhovovaly a i organizace snídaní byla vynikající. Nebyl tam chaos, moc lidí (rozfázováno do tří skupin, jak si kdo vybral) a i obsluha byla výborná. Tak že co se týká snídaně, známka 10.

Služby hotela
Vyhovující, žádné problémy.

Program poznávacieho zájazdu
Žádný nebyl.

Jaroslav Anelt, 20.09.2021, Dátum pobytu: 12.9. - 15.9.2021
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: NH Collection Wien Zentrum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9 Hezký pobyt ne půli cesty mezi nádražím a centrem města.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký pobyt ne půli cesty mezi nádražím a centrem města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný čistý pokoj s velikou koupelnou, ledničkou, telkou, wifi a každodenním úklidem.

Strava
Snídaně formou bufetu. Každý den stejná, ale bohatá nabídka jídla. Nedtalo se, že by něco došlo. Personál byl skvělý, usměvavý a pracovitý.

Služby hotela
Hotel je 10 minut od nádraží, 15 minut od centra města, mhd je cca 5 minut chůze. Kousek od hotelu jsou obchody i restaurace, rizkarnu přímo naproti nedoporučuji.

Radek K., 16.12.2019, Dátum pobytu: 8.12. - 11.12.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Austria Trend Beim Theresianum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Byly jsme spokojené.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme spokojené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Kugel má dobré umístění, je zajímavě zařízen ve staromódním stylu, ale celkově je trošku ošuňtělý, tj. cena za 1 noc skoro 4.000 Kč mi přijde trochu přehnaná.

Strava
Výborná snídaně, místní bio potraviny a nápoje.

Služby hotela
Milý personál, se vším pomohli, ochotní.

Pláž
-

Eva B., 12.11.2019, Dátum pobytu: 8.11. - 9.11.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Kugel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Hotel přispěl k naší hezké dovolené

  • 8.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel přispěl k naší hezké dovolené Zobraziť celú recenziu

Anonym, 18.10.2019, Dátum pobytu: 13.10. - 15.10.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Kugel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8.4 Ubytování bylo hezké, snídaně s bohatým výběrem jen chybělo nějaké využití v hotelu

  • 8.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo hezké, snídaně s bohatým výběrem jen chybělo nějaké využití v hotelu Zobraziť celú recenziu

Monika Čaganová, 12.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 7.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Viedeň, Hotel: Austria Trend Beim Theresianum

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)