Recenzie hotelov
Zillertal Arena - Rakúsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Ubytování příjemné, personál velice ochotný, skvělé jídlo. Okolí Ideální na zimní i letní dovolenou.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování příjemné, personál velice ochotný, skvělé jídlo. Okolí Ideální na zimní i letní dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Eva Janotová, 21.01.2020, Dátum pobytu: 11.1. - 18.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Tannerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Co se týče ubytování, bylo spíše hezké, nemáme k němu žádné podstatné výhrady. Vše podstatné bylo popsáno v katalogu. Co se nám ale...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Co se týče ubytování, bylo spíše hezké, nemáme k němu žádné podstatné výhrady. Vše podstatné bylo popsáno v katalogu. Co se nám ale nelíbilo, bylo chování majitelky ubytování. Byla neskutečně arogantní, nepříjemná a nebojím se říci, že protivná. Nezajímal ji ubytovací Voucher, stále se nás ptala, čím nám může pomoci. Dávala nám najevo, že pokud neumíme perfektně německy, nemá se s námi o čem bavit. Trvala na třídění odpadu, ale neměla k tomu připravené odpovídající nádoby. Trvala na zaplacení vratné kauce, přitom nám ani nepředala apartmán, ve kterém nefungovala cca. třetina světel. I přes naprostou aroganci a nepříjemné chování majitelky, je ubytování celkem hezké. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K ubytování nemám zásadní připomínky. Ubytování bylo hezké, v apartmánu teplo, bez povlečení a ručníků, což bylo popsáno v katalogu o zájezdu.

Strava
Ubytování bylo bez stravy.

Služby hotela
Žádné služby nebyly poskytovány, nebyly však ani nabízeny.

Zjazdovky
Lyžovali jsme ve středisku Penken, jiné středisko jsme nevyzkoušeli, i když je jich v dosahu poměrně mnoho. Co se týče střediska Penken, dle našeho názoru je skvělé, vybere si v něm každý to své. S tímto střediskem jsme byli naprosto spokojeni.

Anonym, 18.01.2020, Dátum pobytu: 13.1. - 17.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Apartmán Regina (Tuxertal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl úžasně čistý.

Strava
Strav byla velmi chutná a rozmanitá.

Služby hotela
Výborné.

Marcela J., 27.08.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 24.8.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Alpenhof Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Moc prijemny celkovy dojem. Velmi doporucujem sklbit letnu dovolenku/vylet s lyzovackou. Kludne by som si zopakovala.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Moc prijemny celkovy dojem. Velmi doporucujem sklbit letnu dovolenku/vylet s lyzovackou.

Kludne by som si zopakovala. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 29.07.2019, Dátum pobytu: 16.7. - 20.7.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Alpenhof Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 ubytování kvalitní, ale horší dostupnost sjezdovek

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 5 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
ubytování kvalitní, ale horší dostupnost sjezdovek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
penzion byl pěkný, typický rakouský domeček, milá a tolerantní paní "domácí" - akorát uměla pouze německy, vytápěná lyžárna, v přízemí pak plně vybavená kuchyň (2x lednice, mikrovlnka, sporák, konvice, dřez, spousta nádobí, jar, utěrky..) se 2 velkými stoly, ze které hluk tolik nerušil další ubytované. Na pokoji není fén, což mě nevadí. Pohodlná postel. Z každého pokoje se dá vyjít na dlohou terasu, která vede přes 3 pokoje na patře a je propojená, takže jsme se tam mohli sejít, protože jsme byli ve dvou pokojích. TV na pokoji. Penzion nemá saunu, bazén, ping pong ani nic podobného. Zato má svého ducha. Ubytovaných je pouze do 15 zhruba, takže je to komornější penzion.

Strava
snídaně - formou bufetu, spíš menší rozmanitost, ale každý si něco najde... sýr, šunky, sálám, vajíčko na tvrdo, marmelády, med, čaj, káva, džus, křupavé pečivo. Chyběla mi zelenina a ovoce trochu. Rodinná atmosféra, rakouská Panorama v TV.

Zjazdovky
Z penzionu se dá dostat na různé sjezdovky autem, vlakem nebo skibusem. Je tam více areálů. My jezdili vlakem (cca 400 m od penzionu je zastávka) do Mayerhofenu, se skipasem je zadarmo. A z nádraží v Mayrhofenu skibusem k vleku. Odtud jede velká lanovka nahoru, kde se dá jet různými směry. Většina sjezdovek je spíš červená, modré jsou spíš vyhlídkové traverzy. Takže pro pokročilejší. U rampa nebyla upravená bohužel, snowpark a skikross ano. Nevýhodou je, že se musí dolu zase lanovkou (nebo tam byla nějaká neoficiální sjezdovka ale do jinýho městečka, kde neni moc dobré spojení). Poslední den jsme jeli autem do Kaltenbachu - tam bylo hodně lidí, hodně turistický a nahoře silný vítr a sjezdovky užší. Ale neměli jsme čas prozkoumat hodně sjezdovek, tak nevím jak to bylo jinde.

Anonym, 13.02.2019, Dátum pobytu: 7.2. - 10.2.2019
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Pension Reischer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Penzion vzdálen cca 7min od lanovky na ledovec. Umístěn na klidném místě a hlídají ho husy, kachny i kohout :-) V zimě asi hojně...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Penzion vzdálen cca 7min od lanovky na ledovec. Umístěn na klidném místě a hlídají ho husy, kachny i kohout :-)

V zimě asi hojně navštěvován sportovními oddíly. Majitelé jsou aktivní lyžaři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje slušné, čisté, plně dostačující. Možná malý problem s topením, Nebyla úplně Zima, ale některé pokoje jsou chladnější.

V lyžárně vybavení pro opravu lyží.

Strava
Snídaně formou bufetu-ok, večeře polévka, hlavní jídlo, salát a desert. Vše vždy chutné.

Služby hotela
Sauna malá jen pro cca 4 osoby, odpočívací místnost poměrně chladná, sprcha by potřebovala opravit.

Majitelé tipičtí svérázní místňáci, ale hodní lidé.

Jiří Chalupa, 29.11.2018, Dátum pobytu: 22.11. - 26.11.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Gasthof Reuttenhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Do Rakouska jezdím již dlouho jak v létě tak v zimě, troufám si říci, že už mě nic nepřekvapí.Vždy jezdím individuálně a vše si domlouvám...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Do Rakouska jezdím již dlouho jak v létě tak v zimě, troufám si říci, že už mě nic nepřekvapí.Vždy jezdím individuálně a vše si domlouvám sám.Nikdy jsem se nesetkal se špatným chováním ubytovatelů nebo i službami.Vždy jsem dostal to co jsem si objednal.Manželka tentokrát dostala dárkový poukaz od rodiny k životnímu jubileu od Invie.Chtěli jsme ho využít jako obvykle k zájezdu do Rakouska.Při vybírání z nabídky od Invie, ačkoli se zdá bohatá, jsem jen těžko vybíral zajímavou oblast a příslušné ubytování.Když jsem si vybral hotel nebo pension, tak mi bylo sděleno, že už je obsazen a to po zaplacení příslušného doplatku na zájezd.Následovala nabídka vrácení peněz nebo vybrání jiného zájezdu.o to jsem se ještě několikrát snažil, vždy bylo ubytování obsazeno.tak jsem si nechal ze zoufalství peníze vrátit - třeba dotyčná osoba z kanceláře není tak schopná zájezd sehnat.Poté jsem si vybral další ubytování a jiná zaměstnankyně se mi snažila vyhovět, ovšem situace se opakovala !!Nakonec jsem na nabídku kývnul i s tím že budeme bydlet ve vedlejší budově a ne přímo v hotelu, který je samozřejmě lepší.Docházeli jsme na stravu do hotelu cca 200m, což nebylo nejhorší i když ne ideální.Invia mi poslala neskutečných 25 emailů, několik SMS a telefonátů, podotýkám že většinu zbytečných, způsob jejich práce je doslova ubíjející, vypadalo to , že moje nejdůležitější práce je starat se o zájezd. Chápu že ty děvčata za to nemůžou, ale někdo by se měl zamyslet nad systémem jejich práce.Vyberu si kupř. 5 nabídek, oni to obvolají zjistí podrobnosti a když je hotel volný teprve napíší email s nabídkou, já si vyberu, oni zarezervují, zaplatím a je to.Max 2 emaily.Nevím jestli jinde pracují efektivněji, ale s Invií už opravdu ne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vzhledem k tomu, že jsem souhlasil s ubytováním ve vedlejší budově, tak toto ubytování bylo pouze 3* a nebylo tak pěkné jako je hlavní budova (4*), přesto to nebyla žádná tragedie, bylo čisto, pravidelná výměna ručníků, jen drobné nedostatky v koupelně ( vana se sprchou, raději bych sprchu, ztuha ovladatelné pákové baterie - asi starší, na záchodě při spláchnutí vytekla odněkud voda)

Strava
Stravu musím naopak vyzvednout, ta vylepšila celkový dojem, snídaně bohatá, co kdo si vybral a nandal, někteří překvapivě rakouští turisté si chodili i třikrát pro plný talíř ( nevím kam to dali :-) ) namátkou jogurty, mysli,ovoce,zelenina, sladké koláčky,smažená vejce,opečená slanina, bavorské párečky,presso, čaj, mléko,džusy kolik kdo chtěl.Večeře se skládala z předkrmu který nebyl servírovaný a podobně jako snídaně byl bohatý výběr opět v libovolném množství, nasledovala již servírovaná polévka, hlavní chod na výběr ze třech jídel plus jedno dětské,pak dezert na výběr buď káva nebo zákusek nebo schnaps. K jídlu v ceně jeden nápoj 0,5l, pivo,víno, limo,džus...

Služby hotela
Personál tradičně milý a ochotný, nabízené služby jako fitness nebo saunu jsme nevyužili. Po turistice už nebyla na fitness chuť :-) .

Pláž
Dotaz na pláž měním na okolí.To je samozřejmě pěkné, Krimelské vodopády stojí pochopitelně za návštěvu - dokonce vstup zdarma s Gästekarte, hotel poskytuje i mapku turistických cest, možnost jízdy na horském kole, kdo jak má kondici nebo zapůjčení elektrokola - doporučuji - staré babči šlapou jak o závod do prudkých kopců. :-)

Petr D., 04.10.2018, Dátum pobytu: 28.9. - 1.10.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Klockerhaus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vedlejší budova 1 fotografia

Celkom: 8,2 Zell am Ziller je menší městečko v údolí, z něhož lze podnikat pěší i cyklo tůry po okolí. Na nástupní místa je však třeba většinou...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Zell am Ziller je menší městečko v údolí, z něhož lze podnikat pěší i cyklo tůry po okolí. Na nástupní místa je však třeba většinou dojíždět autem, autobusem nebo vlakem. V městečku se nalézá několik menších supermarketů (Interspar, Hoffer, Billa), lékárna, informační centrum, akvapark, vlakové nádraží, banka.

V blízkosti dvě kabinkové lanovky, které je možno využít ke zkrácení nástupu na zajímavé a krásné tůry např. na vrchol Kreuzjoch, Torhelm, Brandberger Kolm. Náročnější turisté mohou vyzkoušet i dva klettersteigy.

Asi 30km od Zell am Ziller se nacházejí krimmelské vodopády. Cesta k nim je ale zpoplatněna (10 Eur). Následně se platí za parkoviště (5 Eur) a samotný vstup k vodopádům (4 Eur). Samotné vodopády jsou sice krásné, ale hojně navštěvované turisty, takže rozhodně nedoporučuji lidem, kteří mají raději klid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní ubytování v dvoupokojovém apartmá se samostatnou koupelnou, WC, TV, ledničkou a balkónem.

Vše čisté, úklid každý den.

Strava
Snídaně podávaná od 8 hod. byla formou bufetu tj. několik druhů salámů a sýrů, máslo, marmelády, balené paštiky, müsli, jogurty, křupínky. Pečivo bílé i vícezrnné, žitný chléb. K pití káva, kakao, juice. Čaj pouze na požádání. Sortiment nabízených potravin se nijak neobměňoval.

Večeře o třech chodech tj. polévka, hlavní chod a dezert. Polévky většinou vývar. Hlavní chod tvořilo vždy jídlo s masem. Nebyla možnost výběru.Třikrát týdně vynikající salátový bufet a jednou týdně bufet sladký sestávající z výborných místních zákusků.

Jídlo velice chutné, poctivá tyrolská kuchyně, nelze nic vytknout.

Večeře se podávala od 19 hod. Časové prodlevy mezi jednotlivými chody byly dosti dlouhé.

Služby hotela
parkoviště, wi-fi, příjemný a ochotný personál

Petr, 28.08.2018, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Tannerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Maximální spokojenost se službami CK, hotel vynikající, obsluha příjemná, ochotná a přátelská. Jídlo na vynikající úrovni. Vlastní bazén...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost se službami CK, hotel vynikající, obsluha příjemná, ochotná a přátelská.

Jídlo na vynikající úrovni. Vlastní bazén v hotelu s výhledem na hory je báječná záležitost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, příjemné, servis vynikající.

Strava
Jídlo výborné, kuchař byl špičkový. Snídaně bohaté a pestré, večeře výběr ze dvou jídel, jeden den grilování s velkým výběrem masa, uzenin, salátů, příloh.

Jakub Havel, 09.08.2018, Dátum pobytu: 28.7. - 2.8.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Zillertal Arena, Hotel: Alpenhof Hubertus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)