Recenzie hotelov
mikroostrovy v Seychelách - Seychely

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Úplne skvele. Zážitok od prvého momentu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úplne skvele. Zážitok od prvého momentu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásne ciste veľké izby. Vybavenie skvele.

Strava
Jedlo výborne, veľa na vyber, chuťovo nemalo chybu.

Služby hotela
Nikdy som nebol v lepšom hoteli. Personál milý, ústretový, všetko čo sme potrebovali tak nám splnili.

Pláž
Nádherná piesočnatá pláž, my sme mali domček na pláži takze sme mali prístup priamo z neho. Voda čistá, o pláž sa starali ľudia niekoľkokrát denne.

Štefan K., 06.10.2021, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2021
Oblasť: Seychely Seychely, mikroostrovy v Seychelách, Hotel: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená byla překrásná. Vše proběhlo, jak mělo. Bez sebemenších problémů. Jak let, tak transfer do a z hotelu. Hotel byl krásný,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla překrásná. Vše proběhlo, jak mělo. Bez sebemenších problémů. Jak let, tak transfer do a z hotelu.

Hotel byl krásný, klidný.

Byli jsme moc spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné. Přesně to co jsme chtěli. Bungalov přímo na pláži.

Strava
Jídlo pestré. Hodně ovoce. Každý večer jiná kuchyně. Super

Služby hotela
Wellness, hodně sportovního vyžití.

Pláž
Dlouhá, krásný bílý písek, čistá, místy korály.

Možnost dlouhých procházet.

Anonym, 11.02.2019, Dátum pobytu: 29.1. - 7.2.2019
Oblasť: Seychely Seychely, mikroostrovy v Seychelách, Hotel: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená byla perfektní. Hned bychom se vrátili zpět. Jeden den jsme podnikli výlet na okolní ostrovy Praslin a LaDigue. I když výlet...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla perfektní. Hned bychom se vrátili zpět. Jeden den jsme podnikli výlet na okolní ostrovy Praslin a LaDigue. I když výlet dosti drahý, nelitujeme. Dále doporučujeme peší výlet na Anse Mondon, což je druhá strana ostrova Silhouette island. Cesta je dlouhá 3km přes kopec bujnou vegetací, ale odměnou pro Vás bude nezapomenutelný zážitek úplně opuštěné zátoky a překrásného moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní v Deluxe hillside pool villas a nic hezčího jsme zatím nezažili. Obrovská vana, vlastní bazén na zahradě, kde máte absolutní soukromý. Prošli jsme si celý resort a opravdu těchto pár vil patří mezi nej ubytování, proto doporučujeme. Hlavně je ke všem restauracím blízko.

Strava
Velmi rozmanitá, každý den jiný druh kuchyně, opravdu vynikající pokrmy a dezerty. Nejvíce nám chybí snídaně, které byly bohaté na všechny druhy ovoce a čerstvé ovocné šťávy.

Služby hotela
Na velmi vysoké úrovni. Každý den krásně uklizeno, obsluha ve všech restauracích perfektní. Večer okolo půl sedmé u Vás někdo zazvoní, zeptají se zda je vše v pořádku a pokaždé jsme dostali malý a milý dárek v podobě malého mýdla, různých semínek koriandru, vanilky apod. Vždy nás potěšili :)

Pláž
Dlouhá, klidná, stále máte pocit, že jste na ostrově sami. Šnorchlování není úplně každou minutu zábavné, musíte hodně hledat, ale viděli jsme dva velké bílé rejnoky. Voda úžasně teplá a ta barva moře....

Hana Dobrkovská, 04.01.2016, Dátum pobytu: 2.12. - 11.12.2015
Oblasť: Seychely Seychely, mikroostrovy v Seychelách, Hotel: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (16) Nie (2)

Celkom: 8.8 Spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo výborné.

Strava
Rozmanitá, velmi kvalitní, široká nabídka.

Služby hotela
100%

Pláž
Pláž a čistota vody pro nás byla trochu zlamáním.

Pavel J., 24.11.2015, Dátum pobytu: 12.11. - 21.11.2015
Oblasť: Seychely Seychely, mikroostrovy v Seychelách, Hotel: Sainte Anne Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel se nám velice líbil, personál úžasný, maximálně nám vycházeli vstříc ještě jsem se s takovou péči o klienta nesetkala. Pláž...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nám velice líbil, personál úžasný, maximálně nám vycházeli vstříc ještě jsem se s takovou péči o klienta nesetkala. Pláž nádherná a opravdu jsme se tam toulali samy. Krasné místo pro relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani pěkné,každý den přicházel manažer s dotazem zda máme čisté ručníky a zda jsme spokojeni s ubytováním.

Strava
Stravování bylo super.Líbilo se nám že jsou snídaně až do 11 h.Výběr jídla rozmanitý,večeře byly pojaty v arabském,kreolském, čínském stylu tak jsme ochutnali spoustu specialit ,které nám připravovali přímo před námi. V jídelně prijemna atmosféra vyborna obsluha .

Služby hotela
Služby opravdu na vysoké úrovni.

Pláž
Pláž jsme měli pár metrů od naší vilky.Na snorchlovani jsme se těšily ale jsou zde velke proudy,takže jsme měli trochu obavy.Při příjezdu jsme museli podepsat poučení o tom jak se chovat ve vodě a že vse děláme na vlastni nebezpečí. Byly celkem Velké vlny ale koupání bylo jinak super.Pláž je opravdu dlouhá a liduprazdná. Záchranář ale bedlive střežil koupajici.

Jan Šibl, 26.09.2014, Dátum pobytu: 13.9. - 23.9.2014
Oblasť: Seychely Seychely, mikroostrovy v Seychelách, Hotel: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (11) Nie (1)

2 fotografie

Celkom: 10 Dovolená na ostrově Silhouette v Hilton resortu byla krásná, celkově splnila naše očekávání, příjemně nás překvapilo, že vše proběhlo bez...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na ostrově Silhouette v Hilton resortu byla krásná, celkově splnila naše očekávání, příjemně nás překvapilo, že vše proběhlo bez nejmenšího zádrhelu podle plánu (vyzvedávání a transfery). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování i ostatní služby v resortu jsou na vysoké úrovni, měli jsme možnost na místě změnit typ ubytování i stravování (samozřejmě za úplatu), personál byl vstřícný a příjemný.

Strava
Strava byla v pořádku, i když cenová úroveň restaurací v tomto resortu je na vyšší úrovni, nevýhoda je možnost zakoupení ubytování pouze se snídaní nebo polopenzí, nápoje a obědy v baru, stejně tak večeře v resortních restauracích navýší pak podstatně celkovou cenu dovolené. V restauracích se musí rezervovat místo tak dva, tři dny dopředu. Kvalita jídla i obsluhy byla výborná, stejně tak dostatek kvalitních vín.

Služby hotela
Klidný, čistý, upravený areál s krásnými vilami ve třech kategoriích, možnost sportovního vyžití, nabídka výletů. Kvalitní úklidový servis několikrát denně.

Pláž
Pláž je naprosto úžasná, máte pocit, že jste tam vlastně sami, každý má k dispozici lehátko a výběr místa. Možnost plavání je ale omezená, pouze když je příliv, při odlivu je voda v zálivu sotva po kolena. Možnost rybolovu i s instruktorem, šnorchlování.

Lenka Prohaskova, 20.02.2014, Dátum pobytu: 8.2. - 17.2.2014
Oblasť: Seychely Seychely, mikroostrovy v Seychelách, Hotel: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (17) Nie (4)

pláž Hilton Seychelles Labriz Resort 1 fotografia

Celkom: 10 Tu absolvujte svoju poslednu dovolenku,pretoze tu je zaverecna.Dokonala priroda,harmonia,naturalne ubytovanie,absolutne spojenie s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tu absolvujte svoju poslednu dovolenku,pretoze tu je zaverecna.Dokonala priroda,harmonia,naturalne ubytovanie,absolutne spojenie s prirodou.Malo ludi,klud,uchvatna plaz,nedotknuta priroda,sluzby,ktore slapu na 100 perc.Neda sa vymazat z pamati tato dovolenka, bude problem byt spokojny inde,pretoze tu sme zazili referencnu porovnavaciu uroven a s nou vsetky ostatne dovolenky budeme porovnavat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Samostatne drevenne vilky,velmi rozlahle s vonkajsou sprchou uprostred pralesa? Interier luxusne prirodne a vkusne zladeny.Vybavenie izieb nakomplet so vsetkym ,co ani nepotrebujete.Loggia,velka vnut. i vonk.sprcha,vana,velka kupelna.Vecerny servis samozrejmostou.

Strava
Polpenzia bola na super urovni.Mini bananiky,ovocie pre nas nezname,ale fantasticke,kreolska kuchyna bola uau.Fantasticke Wc a inter.design priplacanych vecernych restauracii.Doplatky za stravu su tu drahe,ale pre 40 navstevnikov,z toho vacsinu tvorili francuzi,svajciari,belgicania,nemci to bolo tak drahe ako su u nich v lux.rest. zvyknuti.Vtaciky okolo Vas a natura verde.

Služby hotela
Celkovy dojem uchvatny,vsetko funguje tak,ze to nevidite,cize uz to je.Nezbadate,ze ste ubytovaní,neviete kedy sa veci urobili,a tym padom Vas to nerusi. Vnimanie zakaznika je na top leveli,nepredvadzaju sa,nevtieraju sa, je to jemne a dokonale.

Pláž
Najkrajsia na svete..More plytke,vela krabov,tie neublizia,maxi korytnacky,maxi kraby.Palmy previsajuce cez biely piesok do tyrkysoveho mora.To su Seychelly.

Sykorova Martina, 24.03.2013, Dátum pobytu: 3.1. - 13.1.2013
Oblasť: Seychely Seychely, mikroostrovy v Seychelách, Hotel: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (40) Nie (1)