Recenzie hotelov
Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,6 Ahoj, na dovolené jsme byli začátkem 2020. Ubytování a vybavení pokojů je průměrné. Jídlo byla taková lepší školní jídelna (rozhodně...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Ahoj, na dovolené jsme byli začátkem 2020. Ubytování a vybavení pokojů je průměrné. Jídlo byla taková lepší školní jídelna (rozhodně žádný kulinářský zážitek). Wellnes není v ceně ubytování a není ani nijak ohromující. Navíc v době naší dovolené probíhala rekonstrukce a v šatnách nebylo možné použít sprchy. Okolí hotelu a dostupnost ke sjezdovkám byla super, personál hotelu byl taky příjemný. Celkově to byla fajn dovolená, nicméně hlavně díky prostředí a krásám Štrbského plesa. Co se ubytování a nabídky hotelu týká, tak průměr, spíše podprůměr. Zobraziť celú recenziu

Ivo D., 15.01.2020, Dátum pobytu: 10.1. - 12.1.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Štrbské pleso, Hotel: Sorea Trigan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Do hotelu Thermalpark jsme vrátili po roce, protože se nám zde líbilo. To hovoří za vše.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Do hotelu Thermalpark jsme vrátili po roce, protože se nám zde líbilo. To hovoří za vše. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je čistý, každý den byl prováděn úklid, podle potřeby vyměněny ručníky. Pracovnice, které měly na starost úklid se při setkání ptaly, zda něco nepotřebujeme. Takže spokojenost.

Strava
Stejně jako v loňském roce - strava v hotelu vynikající. Polévky, výběr z hlavního jídla, zelenina, ovoce, zákusky. Ke snídani rovněž velký výběr.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívali. Pouze při příjezdu a odjezdu. Zaměstnanci na recepci byli ochotní a vše dostatečně vysvětlili.

Hana Populová, 15.01.2020, Dátum pobytu: 8.1. - 12.1.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Dunajská Streda, Hotel: Thermalpark Hotel a Penzion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 S hotelem a celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Dle původních recenzí jsme neočekávali žádný zázrak, ve výsledku jsme byli mile...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
S hotelem a celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Dle původních recenzí jsme neočekávali žádný zázrak, ve výsledku jsme byli mile překvapeni. Samozřejmě jde o 2hvězdičkový hotel, tak neočekávejte luxusní ubytování a služby. Poměr cena : výkon a při porovnání s cenovými nabídkami okolních hotelů je vynikající.

Hotel je na kraji celého střediska. Na sjezdovku se dá dojít - cca 200 m, ze sjezdovky k hotelu lze dojet na lyžích. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veškeré vybavení hotelu pochází z 80. let. Ale neobjevili jsme žádné poškozené nebo otlučené věci. Vše je udržované a čisté. Pokoj je standardní hotelové velikosti - předsíň s dostatkem skříní a úložných prostor, WC, koupelna se sprchovým koutem, pokoj, kam se pohodlně vejde letiště, stolek, televize a rozkládací pohovka + balkon. V hotelu i v pokoji bylo teplo (v noci až moc, zapomněli jsme si vypnout topení :-)).

Strava
Asi to nejhorší z hotelu, ale určitě to není propadák. Pokud nejste vyloženě vybíraví, tak se určitě dostatečně najíte. Snídaně je bufetovým způsobem, najdete zde základní výběr uzenin a sýrů, cereálie, něco teplého (2-3 věci z někdy zajímavých kombinací - párky, buřty, jelito, vajíčka s těstovinami, vajíčka se zeleninou, těstoviny s tvarohem...), 3-4 druhy čerstvého pečiva, zelenina, káva, čaj, mléko. Hlavní jídlo k večeři si vybíráte z nabídky 3-5 jídel den předem. Jinak je pak k dispozici nějaký předkrm (např. těstovinový salát nebo větší jednohubka), polévka, několik druhů salátů, sladký kompot, něco sladkého nebo ovoce.

Co bych vytkl, je rychlost doplňování jídla. Běžně se stalo, že došlo jídlo na nějakém tácu a dlouho trvalo, než ho doplnili. Kombinace jídel k večeři mi také nepřišla ideální - např. ze 4 nabízených jídel byl 2x podobný plátek masa, z toho jednou s rýží a jednou s opečeným bramborem a pak 2x jídlo s těstovinami nebo 3 ze 4 jídel byly s bramborem/hranolkami.

Služby hotela
Perfektní je lyžárna, kdy každý má svojí zamykatelnou skříňku, kam dá lyže a lyžáky. Parkoviště je dostatečně velké. Na hotelu najdete bar, kulečníkový stůl, pro malé děti dětský koutek, nabízejí masáže (nevyzkoušeli jsme), internetový koutek. Wifi chytnete na recepci nebo baru.

Zjazdovky
Sjezdovek je dostatečné množství. V naší době nebylo moc sněhu, byl jen technický a bylo v provozu něco málo přes polovinu vleků a sjezdovek. Na dvou lanovkách (Biela Púť a Grand) se tvořily 15-30min fronty, na ostatních to bylo do 5 minut. Ideální bylo lyžování na Lúčkach a Zahrádkach, na vrcholu Chopku byl nepříjmný vítr.

Skipassy doporučuji koupit dopředu na Gopass. My je kupovali cca 1 měsíc předem a ušetřili jsme na dvoudenním skipassu 30 € (74 € vs. 105 € na místě).

Ondřej, 09.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Sorea Marmot (Ján Šverma)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 byla jsem spokojena

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
byla jsem spokojena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
byla jsem spokojena

Strava
byla jsem spokojena

Služby hotela
byla jsem spokojena

Šárka L., 07.01.2020, Dátum pobytu: 29.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Hutník I.

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Jedním slovem spokojenost, tím rozhodně nechci říci, že není co zlepšovat a hlavně je nutné neustále nabízet nové věci i když to budou...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem spokojenost, tím rozhodně nechci říci, že není co zlepšovat a hlavně je nutné neustále nabízet nové věci i když to budou zdánlivé maličkosti jako např. více ručníků na pokoji, když se jedná o wellness hotel a cena zahrnuje volný vstup do bazénového světa. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme naprosto spokojení, vybavení pokojů je dostačující, čistota na dobré úrovni. Postupně bude nutné provést úpravy koupelen, které začínají být pomalu za svým zenitem

Strava
Dostatečný výběr, pestrost a množství.

Služby hotela
Ochotný a milý personál, který se snaží aktivně reagovat na požadavky návštěvníků.

Josef H., 07.01.2020, Dátum pobytu: 29.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Patince wellness hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenou jsme si opravdu užili, všechno bylo bez chybičky, včetně silvestrovskeho programu pořádaného hotelem. Pokoje, wellnes, jídlo,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si opravdu užili, všechno bylo bez chybičky, včetně silvestrovskeho programu pořádaného hotelem. Pokoje, wellnes, jídlo, všechno bylo na jedničku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný hotel s úžasným wellnes. Pokoj i koupelna hezký, čistý.

Strava
Bohaté snídaně i večeře, taky hotelova restaurace s výbornou kuchyní.

Služby hotela
Personál milý, ochotný.

Denisa Zánová, 06.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Horizont Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velice příjemné prostředí, čisto a ochotný personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice příjemné prostředí, čisto a ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, služby dostupné, úklid každý den.

Strava
Strava byla vydatna ,dobrý výběr z nabídky jídel, pouze večeře mohla být teplejší.

Služby hotela
Všechny služby byly na dobré úrovni, jak na recepci, tak u bazénu i v hotelovém baru.

Josef Šmíd, 03.01.2020, Dátum pobytu: 28.12. - 31.12.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: WELLNESS HOTEL PATINCE

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená v Piešťananech se nám moc líbila a můžu všem doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Piešťananech se nám moc líbila a můžu všem doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v tomto hotelu bylo na úrovni, o úklid se zaměstnanci starali velmi dobře.

Strava
Strava byla pestrá, chutná bez jakých koliv výhrad.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci včetně rehabilitačních pracovníků byli úžasní,vstřícní, pozorní.

Jiří Rečka, 02.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 27.12.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Máj

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 10 Super Vánoční relaxace.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Vánoční relaxace. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní a pohodlné.

Strava
Dobrá, pestrý výběr a všeho dostatek.

Služby hotela
Na velmi dobré úrovni. Personál milý, přívětivý, usměvavý a moc ochotný.

Tomáš R., 02.01.2020, Dátum pobytu: 26.12. - 30.12.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Balnea Splendid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Příjemný pobyt v příjemném prostředí za trochu vyšší cenu.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný pobyt v příjemném prostředí za trochu vyšší cenu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušné ubytování s příslušenstvím sestávajícím ze stísněné koupelny a výhledem na střechy a do stráně za hotelem. Z uvedených důvodů se mi cena za den a noc (včetně jedné částečné masáže a symbolického zábalu) převyšující 1.800,- Kč jeví jako vysoká.

Strava
Stamdardní a bezproblémová.

Služby hotela
Krom předlacené masáže a zábalu nebyly čerpány.

Pláž
Nebyla součástí.

Václav Hájek, 02.01.2020, Dátum pobytu: 27.12. - 30.12.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Trenčianske Teplice, Hotel: Flóra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)