Recenzie hotelov
Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 nemá chybu, perfektní ubytování, jídlo i lázeňské procedury

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nemá chybu, perfektní ubytování, jídlo i lázeňské procedury Zobraziť celú recenziu

Pavel S., 19.11.2019, Dátum pobytu: 10.11. - 15.11.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Rajecké Teplice, Hotel: Aphrodite

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Prima odpočinková dovolená, služby průvodkyně a řidiče super.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prima odpočinková dovolená, služby průvodkyně a řidiče super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé, jen by bylo dobré v katalog zmínit, že je ve vybavení také vysoušeč vlasů a varná konvice.

Strava
Strava byla dobrá, ale pokud někdo přišel později, byl menší výběr.

Služby hotela
Hotel čistý, blízko termálu, vybavení nové. V klidné části.

Pláž
Termál - není chyba CK, ale o víkendu velké množství lidí. Výhodou byly "náramky" s možností opakovaného vstupu.

Anonym, 18.11.2019, Dátum pobytu: 15.10. - 20.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Personál v hotelu byl velmi milý a vstřícný, s ubytováním jsme byli moc spokojeni. Pokoje byli útulné a čisté. Jídlo v hotelové...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Personál v hotelu byl velmi milý a vstřícný, s ubytováním jsme byli moc spokojeni. Pokoje byli útulné a čisté. Jídlo v hotelové restauraci bylo vynikající. Poloha hotelu nám vyhovovala. Hotel byl v tiché zahradě, ale jen pár minut pěšky do centra Tatranské Lomnice. Celkově jsme byli moc spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ivana Haluzová, 14.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 21.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Titris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásný relaxační pobyt, doporučuji!

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný relaxační pobyt, doporučuji! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje hezké, čisté, každý den úklid. Pokoje prostorné i s dvěma přistýlkami.

Strava
Strava výborná, velký výběr i tradiční místní pokrmy.

Služby hotela
Služby hotelu výborné. Součástí objednaného balíčku byla čokoládová procedura, ale nebyl volný termín. Hotel ihned nabídnul náhradu v podobě jiné procedury.

Wellness zóna úžasná, několik typů sauny, klidová zóna, vířivky - vše zdarma - součástí zařízení hotelu.

Lucie P., 13.11.2019, Dátum pobytu: 27.10. - 30.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: WELLNESS HOTEL PATINCE

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Supr dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Supr dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, nádherný.

Strava
Strava vynikající.

Služby hotela
Špičková úroveň.

Pláž
Pláž jsme neměli.????

Anna Benschova, 13.11.2019, Dátum pobytu: 8.11. - 10.11.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Horizont Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 VŠE BYLO V POŘÁDKU

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
VŠE BYLO V POŘÁDKU Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
DOBRÉ

Strava
VÝBORNÁ

Služby hotela
DOBRÉ

Jaroslav Hubst, 12.11.2019, Dátum pobytu: 2.11. - 9.11.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Podhájska, Hotel: Pension Max

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 podprůměr

  • 5,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
podprůměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
OK

Strava
snídaně: džus je jen špatně ochucená voda,

večeře: veškeré pití je za poplatek, vegetariánská jídla jsou pouze pikantní

Služby hotela
zavazadlový servis _ neví se, co to je

lékařská prohlídka _ žádná

Robert N., 11.11.2019, Dátum pobytu: 3.11. - 7.11.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Danubius Health Spa Resort Esplanade

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Pobyt se nám velmi líbil. Přestože jsme zde byli v době podzimních prázdnin, bazény nebyly vůbec přeplněné.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt se nám velmi líbil. Přestože jsme zde byli v době podzimních prázdnin, bazény nebyly vůbec přeplněné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme prostorný pokoj. K dispozici byli župany (jen dětské velikosti chyběly).

Strava
Strava byla pestrá a chutná, měli jsme polopenzi.

V bufetu v bazénové části měli v průběhu oběda problém s rychlostí vyřizování objednávek. Dvakrát na nás dokonce zapomněli a museli jsme se připomínat. Jeden člověk na obsluhu v čase oběda bylo málo...

Služby hotela
Procedury byly příjemné, ale byl problém objednat se na ně (byly v ceně balíčku). Termíny byly hodně dopředu obsazené (objednávali jsme vše hned v den příjezdu). Např. čokoládové ošetření pleti nám vůbec z důvodu obsazenosti nemohli nabídnout, ale nabídli jinou alternativu v podobné hodnotě. Masáž zad jsme jsme měli dopoledne až v den odjezdu.

Pláž
Voda v bazénech byla teplá, užili jsme si je my i děti, skvělý relax!

Zdeňka Skaláková, 05.11.2019, Dátum pobytu: 27.10. - 30.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: WELLNESS HOTEL PATINCE

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jezdíme sem pravidelně, sice je dovolená trochu dražší, ale vše je dokonale vyváženo službami personálu, stravováním a wellness zónou.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme sem pravidelně, sice je dovolená trochu dražší, ale vše je dokonale vyváženo službami personálu, stravováním a wellness zónou. Zobraziť celú recenziu

Tomáš Bárta, 01.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 29.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Ski & Wellness Residence Družba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)