Recenzie hotelov
Južné Slovensko - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 ubytovanie v hoteli Diamant bolo dobre, izba mala napr.poskodené žaluzie na balk.dverach a klucka na balk.dverach mala volný kryt co vsak...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
ubytovanie v hoteli Diamant bolo dobre, izba mala napr.poskodené žaluzie na balk.dverach a klucka na balk.dverach mala volný kryt co vsak nebolo až take zavažne, procedury ,stravovanie a služby a ochota personalu to vyvažili.Keb y bolo ubytovanie ako povodne, bol by to dosť velký problem ,nakolko denne dochadzať 1,5 km na procedury ktore boli aj dopoludnia aj popoludni by bolo pre staršich a zle počasie dosť narocné.Každeho tak ubytovaneho je na to treba upozorniť Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Staršie,ale s vkusom zariadene

Strava
Dobra, personal ochotný,výber na obed a večeru bol z troch jedal,ranajky formou bufetu

Služby hotela
Dobre

Eva Adamkovičová, 07.10.2020, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Diamant

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená klidná, bezstarostná, splnila svůj relaxační účel.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená klidná, bezstarostná, splnila svůj relaxační účel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi dobré.

Strava
Strava velmi kvalitní.

Služby hotela
Velmi dobré.

Vladimír V., 29.09.2020, Dátum pobytu: 13.9. - 16.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ač z venku nevypadá hotel nějak extra tak musím říct že uvnitř vše super a hlavně musím vyzdvihnout obsluhu a celkově milí personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ač z venku nevypadá hotel nějak extra tak musím říct že uvnitř vše super a hlavně musím vyzdvihnout obsluhu a celkově milí personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné čisté komfortní

Strava
Jídlo jedním slovem vynikající

Služby hotela
Služby profesionální vstřícné

Pláž
Nebyla pláž

Radek Skořepa, 23.09.2020, Dátum pobytu: 18.9. - 20.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Therma Naturmed & Conference

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Ubytování bylo velmi slušné obsluha hotelu byla příjemná.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo velmi slušné obsluha hotelu byla příjemná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl i s terasou a naprosto mi tohle vyhovovalo.

Strava
Strava formou bufetu snídaně a večeře velice mile překvapila

Služby hotela
Nemám výhrady ke službám v hotelu co jsem potřeboval vědět hezky mě informovali

Jiří Missig, 22.09.2020, Dátum pobytu: 16.9. - 19.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Doporučuji jako dovolenou pro všechny věkové kategorie!!!

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji jako dovolenou pro všechny věkové kategorie!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné, čisté a s klimatizací...

Strava
Dobrá strava, večeře bez nápojů (není součástí PL). Možnost koupě.

Služby hotela
Komplexní a bezchybné.

Pláž
Každodenní úklid.

Michaela B., 17.09.2020, Dátum pobytu: 11.9. - 13.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Thermalpark Hotel a Penzion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Příjemné a čisté prostředí, vstřícný personál, pohoda a klid. Odpočinek jsme si užili.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné a čisté prostředí, vstřícný personál, pohoda a klid. Odpočinek jsme si užili. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 14.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 9.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Penzion Prima

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 V hotelu Orchidea jsme už byli v roce 2018 a po druhé letos. Kvalita hotelu je vždy perfektní. Plánujeme se vrátit i v budoucnu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu Orchidea jsme už byli v roce 2018 a po druhé letos. Kvalita hotelu je vždy perfektní. Plánujeme se vrátit i v budoucnu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté a dobře zařízené. V koupelně vždy čisté ručníky i osušky. Chladnička vždy využívaná, Zajímavostí pro nás bylo, že se hotelové pokoje v horku sami chladí a nemusíme při spaní poslouchat hluk klimatizace jako v jiných hotelích.

Strava
Snídaně i večeře pokaždé pestrý výběr jídel, ovoce i zeleniny. Chuťově výborné a vždy dostatek. V restauraci milý a ochotný personál. Vždy čistě prostřeno a dbá se na hygienu.

Služby hotela
Milé a vstřícné přivítání v recepci. Na všechny dotazy nám bylo ochotně odpovězeno . Všechen personál se staral o bezproblémové ubytování.

Jitka M., 08.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Skvělá dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme již po druhé a byli jsme spokojeni.

Strava
Strava výborná.

Služby hotela
Nepoužili jsme žádné mimořádné služby .

Pláž
V termálech je sice hodně lidí, ale nikde se nedělají fronty. Ani na tobogány, ani v restauracích. Všude čisto a přibývají nové atrakce.

Jana V., 01.09.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 29.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

bazén s lezeckou stěnou a skokanskými můstky. 1 fotografia

Celkom: 10 Dovolená nám vyšla skvěle, Family resort Patince a okolí je v dobré lokalitě, dobře přístupné a značené.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená nám vyšla skvěle, Family resort Patince a okolí je v dobré lokalitě, dobře přístupné a značené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v chatce bylo velice dobré, chatky byly dobře vybavené a zařízené, hlavně čisté, další pozitivum, že areál je oplocen a mají zde přístup jen ubytovaní, takže jsme se nemuseli bát pustit děti ven do areálu

Strava
Dovolenou jsme měli bez stravy

Služby hotela
přilehlý Wellnes hotel nelze hodnotit, zde jsme byli pouze při vstupu do vnitřních bazénů, případně objednání výletu lodí po Dunaji a další třeba pronájem tenisových kurtů a minigolfu, to jsme byli pouze na recepci, ovšem komunikace s recepčními byla velice příjemná a ze strany recepčních velice vstřícné jednání

Pláž
Termální koupaliště Patince i vnitřní termální bazény ve wellnes hotelu byly krásné, kdy vnitřní bazény měly teplotu vody 31-36 stupňů a pro ochlazení byly dobré venkovní bazény kde byla teplota 26-28 stupňů, takže super

Jitka Machalová, 26.08.2020, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Južné Slovensko, Hotel: Family Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)