Recenzie hotelov
Liptov - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 nadmerná spokojnosť s personálom hotela!Veľká spokojnosť s ponúkanými službami-je si z čoho vybrať!Doporučujeme stráviť dovolenku v tomto...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
nadmerná spokojnosť s personálom hotela!Veľká spokojnosť s ponúkanými službami-je si z čoho vybrať!Doporučujeme stráviť dovolenku v tomto hotely aj s detičkami-je na ne myslené aj so stravou.Radi sa opäť vrátime, aby sme strávili pokojnú a spokojnú oddychovú dovolenku! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi dobrá-priestranné a čisté .

Strava
Spokojnosť so stravou, široký a chutný výber.

Služby hotela
Maximálna spokojnosť so službami hotela.

Igor Gula, 08.10.2021, Dátum pobytu: 27.9. - 3.10.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Družba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dobrý termín, dobré počasí, dobré služby.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý termín, dobré počasí, dobré služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyhovující, čisté.

Strava
Dobrá, dostatečná nabídka i kvalita.

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Termální bazény příjemné, převlékárny, šatny výborné.

Lubomíra Kovářová, 05.10.2021, Dátum pobytu: 20.9. - 23.9.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byli jsme velmi spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nemělo chybu.

Strava
Strava neměla chybu.

Služby hotela
Služby hotele byly velmi dobré.

Pláž
Byli jsme pouze ve vnitřních prostorách - bylo chladno.

František H., 27.09.2021, Dátum pobytu: 20.9. - 23.9.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Bešeňová

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborný hotel. Výborne situovaný. Skvelé raňajky. Pre deti bohatý program. Wellnes výborný, aj pre deti.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel. Výborne situovaný. Skvelé raňajky.

Pre deti bohatý program. Wellnes výborný, aj pre deti. Zobraziť celú recenziu

Zuzana H., 02.09.2021, Dátum pobytu: 26.8. - 29.8.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Družba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Boli sme na predĺženom víkende 4 dní, ale rozhodne sa vyplatí tento pobyt o rok zopakovať aspoň na týždeň, je tam veľa krásnych miest na...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme na predĺženom víkende 4 dní, ale rozhodne sa vyplatí tento pobyt o rok zopakovať aspoň na týždeň, je tam veľa krásnych miest na turistiku, nestihli sme využiť wellness, a určite už máme v pláne ďalšie výlety do okolia Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi príjemné, čisté, kľudné

Strava
Vynikajúca kuchyňa, ochotný usmiaty personál, ktorý vám uvarí, čo si zazelate

Služby hotela
Nestihli sme využiť

Helena Sedláková, 31.08.2021, Dátum pobytu: 19.8. - 22.8.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Družba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8 Veľmi dobré ubytovanie, celkovo sme boli spokojní. Pokojne by som sa tam ubytovala znova.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi dobré ubytovanie, celkovo sme boli spokojní. Pokojne by som sa tam ubytovala znova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba čistá, útulná. Výborný tlak vody v sprche. Bezproblémový televízor. Nenapadá mi nič, čo by som vytkla. Akurát odporúčam - pred odchodom radšej nevyzliekať obliečky v snahe pomôcť chyžným - vtedy sa dojem z čistoty trošku pokazí (na vankúšoch a perinách sú hnedé fľaky, mohlo by to ísť do čistiarne)

Strava
Mali sme iba raňajky. Celkovo som s výberom spokojná, bodol by ale trochu väčší výber teplých jedál na raňajky - dalo sa zvoliť len z dvoch každé ráno. Káva bola instantná, vôbec nechutila.

Služby hotela
Nevyužívali sme

Pláž
10 minút pešo od Aquaparku Bešeňová

Iveta Dorová, 11.08.2021, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Penzion Fontána

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Celková úroveň dobrá, ale chybějící wifi na chatkách v dnešní době je zvláštní.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celková úroveň dobrá, ale chybějící wifi na chatkách v dnešní době je zvláštní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkově dobré, nicméně pár oprav by to už chtělo.

Strava
Měli jsme snídaně a ty jsou SUPER. Všeho dostatek a průběžně je vše doplňováno.

Služby hotela
Chybějící wifi.

Igor Skýpala, 24.08.2020, Dátum pobytu: 16.8. - 21.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Holiday Village Tatralandia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Skvělá cena ubytování v hlavní sezóně na tuto lokalitu, kousek od centra Liptovského Mikuláše. Pro mě bonus ubytování v Liptovském...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá cena ubytování v hlavní sezóně na tuto lokalitu, kousek od centra Liptovského Mikuláše. Pro mě bonus ubytování v Liptovském Mikuláši je, že je to blízko například do Bešeňové (cca 14 km) a také na výlety do Tater. Určitě doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté, kuchyň je dobře vybavená.

Strava
V ubytování se nenabízí strava.

Pláž
Navštívili jsme s dětmi Tatralandii. Pro děti super zážitek, pro moji peněženku už moc ne, protože v Tatralandii je dost drahé stravování a pití. Ale je to jen jednou za rok a pro děti a jejich zážitek to člověk udělá.

Josef Němčík, 19.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 16.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Penzion Fako

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byli jsme velice spokojeni. Snídaně i večeře byly výborné, velký výběr, vždy všeho dostatek. Pokoj pěkný, moderní, čistý.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni. Snídaně i večeře byly výborné, velký výběr, vždy všeho dostatek. Pokoj pěkný, moderní, čistý. Zobraziť celú recenziu

Tereza Z., 18.08.2020, Dátum pobytu: 13.8. - 15.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Galeria Thermal Bešeňová

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)