Recenzie hotelov
Malá Fatra - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 krásná příroda, spousta přírodních krás, obří socha Jánošíka, vyhlídka v nedaleké obci Terchová, kde je rodiště Jánošíka, hotel není...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
krásná příroda, spousta přírodních krás, obří socha Jánošíka, vyhlídka v nedaleké obci Terchová, kde je rodiště Jánošíka, hotel není možné minout, protože se nachází u cesty, na které jsou poutače. Cyklistika a pěší turistika se sama nabízí. V obci Terchová jsme objevili i půjčovnu kol. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý moderně zařízený, TV, wifi, není třeba vozit ručníky, jsou na pokoji včetně županu a přezůvek, které jsou hygienicky zabalené, v koupelně nechybí fén, kosmetické potřeby, prostorná sprcha, na pokoji byla voda, kávovar s možností si připravit i čaj

Strava
Jedním slovem fantastické, snídaně jsou klasické jako v každém jiném hotelu kde se nabízí polopenze, ale ty večeře...ten se skládal z předkrmu, polévky a hlavního chodu. Byl to gurmánský zážitek, jídlu se nedalo vůbec nic vytknout..tohle nikde jinde není, jejich kuchař by měl pořádat kurzy jak se vaří

Služby hotela
V recepci je velmi ochotný personál, všechno nám trpělivě vysvětlili, je zde možnost, wellness, restaurace a za hotelem je venkovní posezení s příjemnou obsluhou a krásným prostředím s jezírkem se ,,zlatými rybkami,, a vodopádem. V hotelu nechybí výtah, jsou tam salónky, kde je možné i uspořádat oslavu. Pro malé děti je tam koutek ke hraní, pro větší i horolezecká stěna, velké parkoviště

Pláž
:-) není

Andrea Šilhavá, 18.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 15.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Village Resort Hanuliak

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1 Hezky umístěný penzion, klidné místo.

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hezky umístěný penzion, klidné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování, v koupelně byl cítit odpad, výpary z kuchyně, pokoj byl jinak docela v pohodě,. Jinak klidné místo, moc pěkná vesnice.

Strava
Snídaně nic moc, chtělo by to větší pestrost. Výběr jídel k večeři malý, ale to co jsme ochutnali, bylo připravené výborně.

Služby hotela
O žádných nevím, možná vířivka, ale tu jsme nezkoušeli.

Ludmila Hladká, 11.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 8.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: PENZION JAVORINA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 naprostá spokojenost krásný výhled na hory, upravené okolí penzionu

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost

krásný výhled na hory, upravené okolí penzionu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj s balkonem, vše čisté, upravené,nové, TV, kvalitní matrace na spaní, skříň

lednice je na vyžádání

plná spokojenost

Strava
snídaně-pestrá, vybere si každý

Služby hotela
denní úklid, možnost občerstvení, večerní posezení

Zjazdovky
nemohu posoudit, v srpnu nejsou v provozu :-)

Iveta Marešová, 09.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Garni Fatra(Terchová)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Můžeme určitě doporučit

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Můžeme určitě doporučit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi příjemní majitele, pokoj odpovídal ceně.

Strava
Dostačující. Ačkoli nebyl výběr na večeři z více jídel.

Služby hotela
Skvělé wellness, které jsme měli v ceně.

Karolína, 26.08.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 22.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Penzion Vila Kamila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 S ubytováním spokojenost. Dostupné nákupní možnosti. Restaurace v blízkosti.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S ubytováním spokojenost. Dostupné nákupní možnosti. Restaurace v blízkosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavenost pokojů dostačující - výborné.

Strava
Snídaně bufet -každý si vybere. Večeře servírovaná - polévka, hlavní jídlo.

Služby hotela
V penzionu je možno využít aktivity - zdarma - kulečník, stolní fotbal, šipky, a další. Wellness - sauna, výřivka. Majitelé jsou výborní.

Anonym, 19.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 15.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Penzion Vila Kamila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez závad,pouze hlučnější chladnička.

Strava
Dostatečný vyběr a množství jídla,pití.

Služby hotela
spokojenost

Pláž
Hory,tak bez pláže.

Anonym, 16.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Boboty

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Moc se nám líbilo ubytování a okolí hotelu, který je sice poblíž silnice, ale byl v něm klid.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám líbilo ubytování a okolí hotelu, který je sice poblíž silnice, ale byl v něm klid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše pěkné, nové, čisté, velmi dobrá kvalita. Odhlučněné, příjemná obsluha

Strava
Hotel nabízí jen snídaně a ty byly dobré, vyhovující, nikoli luxusní, ale bez připomínek

Služby hotela
žádné služby jsme nevyužili z důvodu nedostatku času

Pláž
--

Hana Plátěnková, 16.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 12.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Penzión Fatra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla výborná, moc se libila

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla výborná, moc se libila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Penzion byl nadstandartně vybaven

Strava
Strava byla v nadprůměrněé kvalitě i množství, s laskavým ohledem na chuť dětí

Služby hotela
Vynikající, majitelé penzionu byli velice milí, vstřícní a pozorní

Dalibor T., 13.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 9.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Penzion Vila Kamila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Z dovolené jsme byli nadšeni. Velmi ochotný a příjemný personál. Překvapila nás vybavenost penzionu - vířivky, posilovna, venkovní...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené jsme byli nadšeni. Velmi ochotný a příjemný personál. Překvapila nás vybavenost penzionu - vířivky, posilovna, venkovní sportoviště, kulečník, dětský koutek, odpočinkové prostory, šachový koutek, hodně zeleně okolo penzionu. Jediné negativum - penzion se nachází poblíž hlavní silnice a do pozdních večerních hodin a brzy ráno již je velký provoz, který působí rušivě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj, ve kterém jsme byli ubytovaní, byl čistý, útulně zařízený, nápaditě řešený interiér (podkrovní místnost). Velká spokojenost.

Strava
Polopenze. Snídaně vydatné, rozmanité, formou bufetu. Večeře velmi vydatné a rozmanité. Nevyhovovaly nám na noc knedlíky se zelím. V penzionu bylo možné zakoupit celodenně chlazené nápoje i kávu. V Terchové je vynikající restaurace Haluškárna, kde je možné si pochutnat na místních specialitách (různé druhy jídel s haluškami) a nejen to. Je zde poměrně mnoho stánků s rychlým občerstvením a nápoji. Také stojí za návštěvu místní pivovar Vršky, kde je vynikající kuchyně a pivo.

Služby hotela
Velmi příjemný personál. Zvláště paní Vanková, která ráda a ochotně vše vysvětlila, doporučila vhodné výlety do okolí. Po celodenní tůře jsme pro relaxaci využili vnitřní vířivku. V celém penzionu bylo čisto a příjemně.

Jana Z., 25.07.2019, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Penzion Vila Kamila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Malá Fatra se nám líbíla.Když není člověk nějaký alpinista,tak bohatě stačí Horné diery a třeba Veký Kriváň lanovkou a pak na vrchol a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Malá Fatra se nám líbíla.Když není člověk nějaký alpinista,tak bohatě stačí Horné diery a třeba Veký Kriváň lanovkou a pak na vrchol a par hřebenů vedle a je toho akorát. Pěkné výhledy za to stojí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj dobrý.Jen v koupelně k umyvadlu by mohlo být víc místa.A umyvadlo by mohlo též být větší.Ale třeba jiné pokoje mají větší prostor.

Strava
Strava naprostá spokojenost.Snídaně formou bufetu,večeře polévka a teplé jídlo.

Jiří L., 09.07.2019, Dátum pobytu: 30.6. - 5.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Malá Fatra, Hotel: Penzion Vila Kamila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)