Recenzie hotelov
Nízke Tatry - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Dovolena byla výborná všem doporučuji tento hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla výborná všem doporučuji tento hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu byla naprostá čistota, pokoj byl dostatečně velký, v hotelu byla spousta možností k sportu včetně bazénu, posilovny a společenských her

Strava
Jídlo bylo naprosto dokonalé, obzvlášť a večeře, které byly čtyř chodové, snídaně byly trošku s omezením kvůli koronaviru. Přístup personálu naprosto profesionální. Děkujeme

Služby hotela
V hotelu byly bazény a to ve dvou patrech spolu se saunami. Dal se zde hrát bowling, stolní tenis, byla zde místnost pro hraní her jako kulečník stolní fotbal, videohry, lego. Nechyběla posilovny a bary. Pro objednávání stačilo žádat pouze číslo pokoje a platilo se vše až na konci v recepci. Jednoduché a rychlé objednávání.

Pláž
nebyla

Jiří, 16.03.2020, Dátum pobytu: 9.3. - 12.3.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Wellness Hotel Chopok

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Hotel je na výborném místě. V nabídce slibují dovoz na sjezdovku skibusem. Ale už neřeknou, že vezme 8 lidí v určitých časech - to by měl...

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je na výborném místě. V nabídce slibují dovoz na sjezdovku skibusem. Ale už neřeknou, že vezme 8 lidí v určitých časech - to by měl hotel vylepšit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal, sice starší vybavení, ale byl čistý.

Strava
Nejsem vybíravá, ale byla opravdu průměrná. Neustále chyběly talíře, jídlo pomalu doplňovali. Jinak jídlo bylo chutné. A co mě přijde nefér vůči hostům účtovat si 2 eura za kohoutkovou vodu s citronem.

Služby hotela
Měli by vylepšit služby skibusu.

Nina, 25.02.2020, Dátum pobytu: 19.2. - 22.2.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Repiská

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Solidní ubytování, přímo na svahu.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Solidní ubytování, přímo na svahu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměr, kvalitní postel

Strava
Výborná.

Služby hotela
Vše bez závad

Karel, 24.02.2020, Dátum pobytu: 16.2. - 19.2.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Sorea SNP

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Kdo nehledá luxus, naprosto v pohodě.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kdo nehledá luxus, naprosto v pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kdo nehledá luxus, jako já, bude spokojený. V ramci možností dobré, akorát bych vyměnil postele na pokojích. Jsou nepohodlné,kvalita spánku je horší.

Strava
Strava klasická, výběr jidel ujde, snad ke snídani bych to rozšířil o vajíčka a volská oka. Ale každý má jiné chutě.

Služby hotela
Hotel starší, ale jak jsme psali, kdo nehledá luxus a jede na lyže a chce de slušně najíst a vyspat se, stačí to, ale chtělo by to lepší postele.

Pláž
Pláž v Tatrách nenajdete ????

Vendula Zlobická, 17.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 14.2.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Sorea Marmot (Ján Šverma)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 S hotelem a celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Dle původních recenzí jsme neočekávali žádný zázrak, ve výsledku jsme byli mile...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
S hotelem a celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Dle původních recenzí jsme neočekávali žádný zázrak, ve výsledku jsme byli mile překvapeni. Samozřejmě jde o 2hvězdičkový hotel, tak neočekávejte luxusní ubytování a služby. Poměr cena : výkon a při porovnání s cenovými nabídkami okolních hotelů je vynikající.

Hotel je na kraji celého střediska. Na sjezdovku se dá dojít - cca 200 m, ze sjezdovky k hotelu lze dojet na lyžích. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veškeré vybavení hotelu pochází z 80. let. Ale neobjevili jsme žádné poškozené nebo otlučené věci. Vše je udržované a čisté. Pokoj je standardní hotelové velikosti - předsíň s dostatkem skříní a úložných prostor, WC, koupelna se sprchovým koutem, pokoj, kam se pohodlně vejde letiště, stolek, televize a rozkládací pohovka + balkon. V hotelu i v pokoji bylo teplo (v noci až moc, zapomněli jsme si vypnout topení :-)).

Strava
Asi to nejhorší z hotelu, ale určitě to není propadák. Pokud nejste vyloženě vybíraví, tak se určitě dostatečně najíte. Snídaně je bufetovým způsobem, najdete zde základní výběr uzenin a sýrů, cereálie, něco teplého (2-3 věci z někdy zajímavých kombinací - párky, buřty, jelito, vajíčka s těstovinami, vajíčka se zeleninou, těstoviny s tvarohem...), 3-4 druhy čerstvého pečiva, zelenina, káva, čaj, mléko. Hlavní jídlo k večeři si vybíráte z nabídky 3-5 jídel den předem. Jinak je pak k dispozici nějaký předkrm (např. těstovinový salát nebo větší jednohubka), polévka, několik druhů salátů, sladký kompot, něco sladkého nebo ovoce.

Co bych vytkl, je rychlost doplňování jídla. Běžně se stalo, že došlo jídlo na nějakém tácu a dlouho trvalo, než ho doplnili. Kombinace jídel k večeři mi také nepřišla ideální - např. ze 4 nabízených jídel byl 2x podobný plátek masa, z toho jednou s rýží a jednou s opečeným bramborem a pak 2x jídlo s těstovinami nebo 3 ze 4 jídel byly s bramborem/hranolkami.

Služby hotela
Perfektní je lyžárna, kdy každý má svojí zamykatelnou skříňku, kam dá lyže a lyžáky. Parkoviště je dostatečně velké. Na hotelu najdete bar, kulečníkový stůl, pro malé děti dětský koutek, nabízejí masáže (nevyzkoušeli jsme), internetový koutek. Wifi chytnete na recepci nebo baru.

Zjazdovky
Sjezdovek je dostatečné množství. V naší době nebylo moc sněhu, byl jen technický a bylo v provozu něco málo přes polovinu vleků a sjezdovek. Na dvou lanovkách (Biela Púť a Grand) se tvořily 15-30min fronty, na ostatních to bylo do 5 minut. Ideální bylo lyžování na Lúčkach a Zahrádkach, na vrcholu Chopku byl nepříjmný vítr.

Skipassy doporučuji koupit dopředu na Gopass. My je kupovali cca 1 měsíc předem a ušetřili jsme na dvoudenním skipassu 30 € (74 € vs. 105 € na místě).

Ondřej, 09.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Sorea Marmot (Ján Šverma)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Hotel na úrovni

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 4 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hotel na úrovni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jediná menší vada, že koupelna s WC není vůbec od pokoje hlukově oddělena (jsou jen posuvné dveře, přes které je všechno slyšet). Podobně je dost slyšet i hluk z chodby. Příčinou jsou chybějící dveře mezi chodbou s pokojem.

Strava
Snídaně formou švédských stolů bohaté, na úrovni. Večeře menší výběr a na vysoké cenové úrovni.

Služby hotela
Asi takové, jaké by v této kategorii měly být.

Zjazdovky
Uměle zasněžena jen jedna trasa (cca 1/10 severní strany Chopku): napřed jen Luková - Priehyba - Jasná (Koliesko) - Biela Půť, pak od soboty i zhora z Chopku. Přitom sjezdovky nebyly denně upravované, připomnělo mi to dávné socialistické časy s permanentními muldami na sjezdovkách (tehdy je srovnával pouze větr).

A za silnějšího větru byl problém se dostat v neděli na Priehybu (spodní stanici Funitelu), protože sedačková lanovka nejezdila a pozemní kabina - šnek to svou pomalostí a malou kapacitou klasicky nezvládala (čekací doba cca 1,5 hod) - hodně lyžařů raději šlapalo hang na Priehybu po svých.

Milan Švábeník, 20.12.2019, Dátum pobytu: 12.12. - 15.12.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Nízke Tatry, Hotel: Grand Jasná

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)