Recenzie hotelov
Piešťany - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,6 Celkove hodnoceni prumerne,moc se mi tam nelibilo.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove hodnoceni prumerne,moc se mi tam nelibilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani nehodnotim kladne,pri prijezdu v koupelne vlasy a spinave ubrusy.Jidlo ale vyborne a personal velice mily.

Strava
Meli jsme polopenzi,snidane klasicka rauty a vecere polevka a hlavni chod,chutnalo nam.

Služby hotela
Velmi negativne hodnotim ubytovani ,vse je slyset.Hluk do 1h do rana.S nami byli v hotelu i skupina mladych sportivcu a ti byli velice hlucni.

Jitka M., 21.10.2019, Dátum pobytu: 16.10. - 18.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Hellene Relax Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 V služby boli v poriadku, až na tú chýbajúcu informáciu o stavebných prácach.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V služby boli v poriadku, až na tú chýbajúcu informáciu o stavebných prácach. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie na izbe bolo v poriadku.

Pred odchodom na pobyt nám nebola poskytnutá informácia, že v hoteli prebieha rekonštrukcia kaviarne.

Tým pádom nám z programu vypadlo piatkové posedenie pri hudbe

Izbu sme mali na 1. poschodí.Posedenie na balkóne nepripadalo do úvahy, nakoľko stavebné práce prebiehali neďaleko balkóna. .

Vladimír Kanás, 17.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 13.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Máj

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená hezká, prostředí a hotel OK, ale personál většinou hrozný - bohužel kazí celkový dojem dovolené.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená hezká, prostředí a hotel OK, ale personál většinou hrozný - bohužel kazí celkový dojem dovolené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší zařízení pokoje, ale celkem v pořádku, odpovídá typu hotelu. Televize měla stovky programů, bohužel z českých jen 4xčt a prima cool, ale dovolená bez televize je fajn. Jiná kapitola jsou recepční - bez úsměvu, strojově vyřizují svoje povinnosti, někteří arogantní, když jsme chtěli o den prodloužit pobyt, ihned to nebylo možné, vše obsazeno, zkoušeli jsme řešit přes cestovku (ta má velkou pochvalu - 2x jsme ji kontaktovali mailem a do hodiny se ozvali), bohužel i ta asi narazila na recepční. Když jsme zkusili další možnost a to rezervační oddělení, tak to bylo za 2min vyřízeno a recepční to ještě komentovala, že na to nemá čas a není to její povinnost. Asi tam je na výstavu, i když ani to ne....

Strava
Strava celkem dobrá, pokud člověk není moc náročný, tak si vždy vybral. Jiná kapitola je opět personál - strojový netečný, nepozdraví, prostě hosté jsou otravný hmyz, který musí strpět.

Služby hotela
Opět ten personál - přivítala nás paní slovy berete nějaké léky, máte v pořádku tlak, tak mi podepište, že nechcete vstupní lékařskou prohlídku a běžte si načasovat procedury. Tam opět kamenné tváře, ale alespoň dámy nebyly arogantní. V kontrastu s tím působili velmi dobře pracovníci při jednotlivých procedurách - milí, úslužní, slušní a většinou usměvaví.

Pláž
Nebyla

Radek S., 01.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 28.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Hotel Splendid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme příjemně překvapeni s umístěním hotelu, se službami i s pestrou stranou. Hotel ma i pujcovnu kol, což jsme využili. V lázních...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme příjemně překvapeni s umístěním hotelu, se službami i s pestrou stranou. Hotel ma i pujcovnu kol, což jsme využili. V lázních je hodně cyklostezek. Využili jsme i hotelový bazén, který ovšem neměl vždy v provozu bazenove trysky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá 4 hvezdickove mu hotelu s krásným výhledem na řeku Vah.

Strava
Pestrý vyber .

Alfons Konečný, 10.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 5.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená se nám míč líbila

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám míč líbila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj menší, ale čistý, balkon O.K. Jen po příjezdu velké překvapeni, pro čtyřčlennou rodinu s malými dětmi 2 pokoje místo jednoho ctyrluzkoveho

Strava
Velký výběr,chutnalo nám, míč dobré

Služby hotela
V pořádku

Simona J., 30.08.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 27.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Příjemné lázeňské prostředí, hodně zeleně, chůzí blízko do centra města.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné lázeňské prostředí, hodně zeleně, chůzí blízko do centra města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý a útulný pokoj. Ještě by to chtělo něco udělat s podlahovou krytinou na balkóně.

Strava
Uvítali bychom na večeři výběr alespoň ze tří jídel.

Služby hotela
Spokojenost s nabídkou lázeňských procedur.

Pláž
---

Vladimír H., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 14.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Hotel Splendid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená super :-)

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě, v podkroví v horkém počasítrochu více tepleji, ale to se dá s ventilátorem přežít :-)

Strava
Stravování bylo fajn i dobu večeře jsme si mohli domluvit na jiný čas :-)

Služby hotela
Služby super, jak na recepci tak i wellnes procedůry.

Pláž
Možnost koupání ve vnitřním bazénku či venkovním krytém 9m bazénu.

Miroslava S., 19.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 15.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Hellene Relax Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená na poslední chvili,ochota cestovní kanceláře.Lépe upřesnit adresu pro navigační vyhledávání.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na poslední chvili,ochota cestovní kanceláře.Lépe upřesnit adresu pro navigační vyhledávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté,vyhovující.

Strava
Strava byla dobrá,velký výběr při snídani i večeři,spokojenost.

Služby hotela
Hotel pěkný.Hodně chlorovaná voda v bazénu.Vyřivka v bazénu nebyla funkční.

Pláž
Bez pláže

Dagmar Rozsypalová, 07.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 3.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)