Recenzie hotelov
Piešťany - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3,8 Hotel i okolní park je krásný, ale personál je spíše nevlídný a amatérský, služby zmatené a nekoordinované. Jen náhodou jsme následující...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel i okolní park je krásný, ale personál je spíše nevlídný a amatérský, služby zmatené a nekoordinované. Jen náhodou jsme následující den neodjeli Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi hezké, odpovídající deklarované úrovni hotelu

Strava
Přes určitou snahu o rozmanitost velmi chudé, nekvalitní, často nikoliv zcela čerstvé. Nesrovnatelné s hotely stejné i nižší úrovně

Služby hotela
Některé informace recepce zmatečné, nekoordinovanost lázní a hotelu. Je nutno se připravit na to, že nejde o dovolenou, ale pobyt řízený ženou v lázeňské recepci a jejími programovými příkazy

Jiří Eibel, 11.01.2019, Dátum pobytu: 21.12. - 25.12.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Danubius Health Spa Resort Esplanade

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkový dojem zvenčí nic moc,protože se jedná o zastaralou výstavbu z dob komunismu. Ovšem vnitřní vybavení moderní. péče o pacienta na...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem zvenčí nic moc,protože se jedná o zastaralou výstavbu z dob komunismu. Ovšem vnitřní vybavení moderní. péče o pacienta na vynikající úrovni, Potřebovalo by opravit balkony a okna. které mají kovotěs a když někdo ze sousedů otevírá balkon. tak je to dosti strašidelné a hlavně hlučné. Byl jsem tam v zimním období. takže okolní příroda spala. ale v jarních. letních a podzimních obdobích to musí být skvělé!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na to jak zvenčí hotel vypadal. tak vnitřní prostory moderně vybaveny, Ubytování skvělé a "chýžné" ( uklízečky ) každý den si plnili své povinnosti, takže žádné připomínky.

Strava
Byla vynikající, ale strašně malé porce, takže kdo je trochu větší jedlík jako já se musel dojídat. Jinak vše v pořádku. Švédské stoly bez problémů, pečivo také bez problémů.

Služby hotela
Využili jsme pouze termální bazény. Vše bylo v pořádku, bez problémů. Myslím si, že i s ostatními službami by nebyl problém.

Pláž
------

Josef Komárek, 07.01.2019, Dátum pobytu: 26.12. - 30.12.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Hotel Splendid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Výborné služby, chování personálu vynikající.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné služby, chování personálu vynikající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na velmi dobré úrovni, každý den úklid, výměna ručníků, personál ochotný a pracovitý.

Strava
Dobrá, ale mohla by být pestřejší. Sladké dezerty bez nápadu a působily hrozně uměle. Někdy i tak chutnaly.

Služby hotela
Bez připomínek

Tomáš Řežáb, 04.01.2019, Dátum pobytu: 26.12. - 30.12.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Hotel Splendid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Hotel hezký, poněkud dále od centra Piešťan, tzv. Na Vidrholci. V okolí hotelu se nenachází nic, co by stálo za pozornost.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel hezký, poněkud dále od centra Piešťan, tzv. Na Vidrholci. V okolí hotelu se nenachází nic, co by stálo za pozornost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hezké. U hotelu 4 hvězdičkové kategorie bych očekával ve dvoulůžkovém pokoji 2 šatní skříně, pro každého ubytovaného jednu. Dále scházely zásuvky u nočních stolků. Přetahovali jsme se o jedinou v koupelně. V době mobilních telefonů, tabletů a přenosných počítačů by to měla být samozřejmost. Jsou tak vybaveny i hotely nižších kategorií.

Strava
Výborná

Služby hotela
Výborné

Pláž
Nemá

Josef J., 03.01.2019, Dátum pobytu: 22.12. - 27.12.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Zájezd se nám velmi líbil. Nenormálně, neobvykle a krásně jsme prožili vánoce v Piešťanech hotelu Park. Vše bylo tak jak jsme byli...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd se nám velmi líbil. Nenormálně, neobvykle a krásně jsme prožili vánoce v Piešťanech hotelu Park. Vše bylo tak jak jsme byli informování při koupi zájezdu. Byli jsme prostě spokojeni a moc děkujeme- libilo se nám to!i Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na počet hvězdiček byl náš pokoj poněkud stísněný bez pohodlných sedaček.

Strava
Velmi dobrá

Služby hotela
bez problémů

Pláž
netýkalo se.

Antonín Bezdíček, 01.01.2019, Dátum pobytu: 22.12. - 27.12.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Hotel je komunisticky, ale cisty. Jedine, co kladne hodnotim, je prijemny personal. Jinak na dovolenou absolutne NE

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 2 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je komunisticky, ale cisty. Jedine, co kladne hodnotim, je prijemny personal. Jinak na dovolenou absolutne NE Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prumer v ramci moznosti, cisto

Strava
Prumer

Služby hotela
Velice prijemny personal a skuzby navic zadne

Anonym, 31.12.2018, Dátum pobytu: 23.12. - 26.12.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Hotel Splendid

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Stav balkonu 2 fotografie

Celkom: 8,4 Celková spokojenost, bylo to mnohem lepší, než jsme očekávali.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost, bylo to mnohem lepší, než jsme očekávali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje sice nejsou úplně moderní, ale naprostá čistota a spokojenost

Strava
Stravování vynikající, pestrý výběr jak na snídani tak večeři a především luxusní domácí zákusky. Bezvadná a milá obsluha.

Služby hotela
Celková spokojenost.

Oldřich B., 10.12.2018, Dátum pobytu: 3.12. - 5.12.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Doporučuji vřele všem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji vřele všem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na úrovni , čistota , kvalita postelí ,úklid

Strava
Páni kuchaři byli skvělí a kreativní

Služby hotela
bez připomínek

Pláž
nebyla v nabídce

Jiří Jagla, 21.11.2018, Dátum pobytu: 11.11. - 18.11.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Penzion Tematín

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Děkujeme paní recepční

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Děkujeme paní recepční Zobraziť celú recenziu

David Proksch, 02.11.2018, Dátum pobytu: 28.10. - 30.10.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Jalta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 maximálna spokojnosť

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
maximálna spokojnosť Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
veľmi dobré - 2 mestnosti s balkónom - 1x obývačka, 1x spálňa 2x televizor, pohodlná kúpelna

Strava
išlo o 3 dňový pobyt + raňajky - formou švédskych stolov - pestré, bohaté a chutné.

Služby hotela
hotel je liečebným domom pre piešťanských pacientov. My sme boli cez Vašu cestovnú kanceláriu ako hoteloví hostia. Spokojnosť, strážené parkovisko, WIFI propejenie a pod.

Pláž
Klasický, zrekonštruovaný hotel - priamo v centre Piešťan, na začiatku pešej zóny - mimoriadne atraktívna poloha

Vladimír Hupka, 12.09.2018, Dátum pobytu: 6.9. - 9.9.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel: Jalta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)