Recenzie hotelov
Slovenský Raj - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Všetko bolo super, počasie nám vyšlo na jednotku. Hotel sa nachádzal v dobrej polohe, všade sme to mali na skok.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všetko bolo super, počasie nám vyšlo na jednotku. Hotel sa nachádzal v dobrej polohe, všade sme to mali na skok. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V izbách je všetko dostupné, jediné čo nám chýbalo bola aspoň malá chladnička, ale na recepcii sa dá bez problémov požiadať o uskladnenie jedla do chladničky.

Strava
Neviem, mali sme zaplatené bez stravy.

Služby hotela
Super, chválim, umožnili nám uschovať jedlo v chladničke.

Pláž
-

Štefan Ščipák, 09.12.2019, Dátum pobytu: 21.10. - 23.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Čingov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost, velmi milí a přátelští majitelé penzionu, domácí atmosféra v klidném prostředí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost, velmi milí a přátelští majitelé penzionu, domácí atmosféra v klidném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, čistý, vybavená kuchyňka k dispozici, možnost posezení v hezké zahradě, parkování v areálu.

Strava
Možnost pouze snídaně, které chystala a servírovala paní majitelka. Kousek od penzionu možnost zajít si na teplou a dobrou večeři.

Služby hotela
Ocenili jsme hlavně rady ohledně výletů po okolí.

Pláž
0

Martina A., 22.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 15.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Penzion Mária (Smižany)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 s okolím hotelu jsme byli spokojeni, služby ok

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
s okolím hotelu jsme byli spokojeni, služby ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V základním vybavením pokoje nám chyběla i ta nejmenší lednička, , slabé osvětlení, jak v pokoji tak na soc. zařízení, poněkud nevhodné se nám zdálo umístění televizoru a rovněž velmi zvláštní se nám jevilo přidělení pokoje v rámci týdenního pobytu pro seniory. Byl nám přidělen pokoj s výhledem do technického zázemí hotelu kde nepřetržitě hučela klimatizace. Oproti tomu jednorázovým zákazníkům byli přidělovány pokoje s výhledem do krajiny s možností dopadu slunečních paprsků.

Strava
Se stravou jsme byli maximálně spokojeni, byla vynikající a v dostatečném množství.Stejně tak jsme byli spokojeni s přístupem obsluhujícího personálu.

Služby hotela
Byli jsme s nimi maximálně spokojeni.

Pláž
Nebyla.

Eva Šimečková, 15.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Plejsy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Penzion byl velice přijemný a klidny.pani domaci moc milá.neni co vytknout.samá pozitiva.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Penzion byl velice přijemný a klidny.pani domaci moc milá.neni co vytknout.samá pozitiva. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo čisté,prostorné a velmi přījemné.společné prostory prostorné,takže se nas tam mohlo sejit hodně z vice pokojů.

Strava
Snidaně byly skromějšī na vyběr.každý den vyběr ze čtyř možností.chyběl mi tam napřiklad sýr.ale za to když jsme vyráželi ráno dřiv,tak jsme dostali veliky balīček .takže super

Monika D., 20.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Penzion Mária (Smižany)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Výborně strávených pár dní ve Slovenském ráji. Dobrá dostupnost výchozím míst na túry vlakem nebo autobusem (i bez vlastního auta) - v...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborně strávených pár dní ve Slovenském ráji. Dobrá dostupnost výchozím míst na túry vlakem nebo autobusem (i bez vlastního auta) - v sobotu a v neděli jezdí o prázdninách mikrobus ze Spiš. Nové Vsi do Dědinek a zpět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné, bez připomínek

Strava
Poskytnutá snídaně výborná, výběr z několika možností. Paní Kramárová vyšla vtříc i požadavku na velmi brzkou snídani, nebo balíčku na cestu místo snídaně.

Služby hotela
Výborné. Paní i pan domácí v penzionu jsou velmi milí a ochotní. Vše fungovalo, jak mělo, pouze inzerovaná vířivka byla mimo provoz.

Pláž
Nejbližší koupliště je ve Spiš. Nové Vsi. Doporučuji.

Milan Špičák, 15.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 12.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Penzion Mária (Smižany)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Čisté,domácí prostredi. Mila paní majitelka.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Čisté,domácí prostredi. Mila paní majitelka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jako doma. Cistota a příjemné prostředí

Strava
My jsme se stravovali sami

Služby hotela
Bez služeb jen pronajem chaty

Pláž
My byli v lese turistikovat. Pláže tam nebyly.

Michaela Šelepová, 24.07.2019, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Chata Teplička

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Byla to skvělá dovolená, viděli jsme spoustu nových míst

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to skvělá dovolená, viděli jsme spoustu nových míst Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokojů bylo staré, chtělo by to rekonstrukci. Na pokojích bylo čisto. Na to, že jsme se šli na pokoj pouze vyspat, byl dostačující.

Strava
Strava byla vynikající, velký výběr a všeho dostatek.

Služby hotela
Ochotný personál

Ivana Trochová, 23.07.2019, Dátum pobytu: 15.7. - 20.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Čingov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 1 Veľké sklamanie. Nikdy viac.

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Veľké sklamanie. Nikdy viac. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nezodpovedá informáciám, ktoré poskytujú klientom pri zakúpení pobytu. Rada pre ostatných: Riadne si overte vopred čo vám predávajú za drahé peniaze, aký štandard či nadštandard !

Služby hotela
Nepríjemný, arogantný pán majiteľ, ktorý nevie čo je úcta a slušnosť voči iným ľuďom.

Anonym, 22.07.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Čingov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7 Hotel je na pěkném místě u lesa dál od města. Pěšky do nejbližšího obchodu je to asi 20 minut. Vstup do Slovenského ráje je pěšky asi 10...

  • 8 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je na pěkném místě u lesa dál od města. Pěšky do nejbližšího obchodu je to asi 20 minut. Vstup do Slovenského ráje je pěšky asi 10 minut. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je průměrné, v hotelu je slyšet úplně všechno, takže když si večer sousedi povídají, je to jako byste byli s nimi v místnosti.

Nám protékal sprchový kout, tak jsme měli v koupelně neustále mokrou podlahu.

Strava
Měli jsme zaplacené snídaně. Až na dva dny, kdy byli na hotelu ubytovaní američané a tak se musel hotel asi ukázat, byly snídaně formou bufetu s nijak pestrým výběrem. V pondělí bylo pečivo čerstvé, ale ve čtvrtek nám nabídli již plesnivý chléb, ze kterého byl pravděpodobně v pátek připaven k snídani chleba ve vajíčku.

V hotelu je také restaurace, kde jsme si chtěli dát večeři, byli jsme ale odmítnuti, protože se chystal večer zpěváků lidových písní. Tak jsme nakonec po dobu dovolené utráceli peníze v jiném hotelu, kde byla obsluha vstřícná.

Služby hotela
Úklidová služba OK.

Pláž
Nebyli jsme u pláže.

Věra D., 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Čingov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,2 Výborný hotel, služby na úrovni, ochotný personál

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel, služby na úrovni, ochotný personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme novomanželské apartmá (nemuselo být), takže ostatní pokoje nemůžu hodnotit, mimo tvrdých matrací (subjektivní dojem) bez výtek

Strava
Stravování dobré, všeho dosti, dobře upravené (švédské stoly), ve Spišské Nové Vsi jsme nesehnali Spišskou klobásu :-), opravdu, v okolních restauracích příjemná obsluh, ceny jako u nás.

Služby hotela
K dispozici bazén, vířivka, sauny solná, bylinková, finská, infrasauna, u bazénu možno objednat občerstvení.

Pláž
Na severním okraji Slovenského ráje nebylo moře ani pláž k dispozici :-)

Ivan M., 28.05.2019, Dátum pobytu: 22.5. - 25.5.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Čingov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)