Recenzie hotelov
Stredné Slovensko - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolenka splnila moje ocakavania. Oddýchla som si v peknom prostredí s výborným jedlom.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka splnila moje ocakavania. Oddýchla som si v peknom prostredí s výborným jedlom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola čistá a upratana. Nesvietila nám jedna lampa, ktorá nám v podstate ani nechýbala.

Strava
Strava bola rozmanitá a porcie boli dostatočne. Bohatý bol aj vyber bezmäsitých jedál. Kava a zákusky boli k dispozícii v kaviarni ako v hoteli tak aj mimo neho.

Služby hotela
Hotel napriek svojej veľkosti pôsobil útulne. Bol čisty. Personál bol ochotný a vyšiel nám v ústrety vo väčšine našich požiadaviek. K dispozícii nám boli obchody a kaviarne ako aj parkovisko vedľa hotela za maly poplatok.

Nina Šranková, 27.10.2021, Dátum pobytu: 22.10. - 24.10.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Veľká Fatra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 velmi dobré

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídající popisu z nabídky CK

Strava
velmi dobrá

Služby hotela
vynikající wellness

Jiří Trojánek, 13.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 9.9.2021
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Termál Vyhne

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 S pobytom v hotely Termál sme boli veľmi spokojní. Vrelo odporúčame aj ostatným návštevníkom. Pracovníčky milé a ochotné, stravovanie na...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytom v hotely Termál sme boli veľmi spokojní. Vrelo odporúčame aj ostatným návštevníkom. Pracovníčky milé a ochotné, stravovanie na výbornú, wellnes na výbornú, všade čisto, kľud, pokoj, krásna príroda.

Radi sa tam v budúcnosti vrátime. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytovaním spokojnosť.

Strava
Stravovanie na výbornú.

Služby hotela
Služby hotela na výbornú, pracovníčky milé, ochotné.

Pláž
Bez pláže.

Anonym, 28.09.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 25.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Termál Vyhne

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Bojnice a okolý skýtá mnoho sportovního vyžití a kultury. Např. turistika, cyklo traily, koupání, létání,zámek,ZOO,stezka korunami stromů...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bojnice a okolý skýtá mnoho sportovního vyžití a kultury. Např. turistika, cyklo traily, koupání, létání,zámek,ZOO,stezka korunami stromů a kouření vodní dýmky -Šíši Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve stráni nad městem, se zajištěným parkováním.Pokoje čisté s menší koupelnou a WC, televizí lednicí. Doporučuji pokoje s krásným výhledem na město.

Strava
Strava snídaně formou bufetu od zdravých cereálií,jogurtů, zeleniny až po uzeniny, vejce. Ranní nápoje jsou z automatu do hrníčku,sklenice - velký výběr kávy i limonád. Vše neomezené, co sníš a vypiješ záleží jenom na tvojí kondici.

Večeře se skládá z jedné polévky a z jídla , které si při snídani zaškrtneš u vchodu do jídely.Je to výběr ze dvouch hlavních jídel masité nebo zdravé-veganské Je zde také možnost dokoupení obědů.

Služby hotela
Penzion má čistý menší welnes a masérku. Doporučuji využít. Po 15.dnech od procedůry mám stále na zádech modrá kolečka po masáži baňkováním.

Recepční, každý den jiná velmi ochotná mladá žena, která na požádání vyjedná vstupy do různých zařízení.Např.vstup a prohlídku do uhelné šachty Cígel

Pláž
Koupání termální koupaliště, městské koupaliště a cca 10.km přehrada

Radim Lumenda, 17.08.2020, Dátum pobytu: 30.7. - 2.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Penzion Maxim

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Žádný prostor pro děti.

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Žádný prostor pro děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistě ale ne moc útulné.

Strava
Taková jídelna ale super.

Služby hotela
Vířivka skoro nefunguje.

Anonym, 15.08.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 11.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Penzion Maxim

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Pobyt v lázních jsme si užili včetně výletů do okolí. Líbila se nám mincovna v nedaleké Kremnici i výlety do hor.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v lázních jsme si užili včetně výletů do okolí. Líbila se nám mincovna v nedaleké Kremnici i výlety do hor. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování asi odpovídalo nižší ceně, ale umyvadlo a zrcadlo s poličkou ve sprchovacím koutě bych nečekala. Velmi nepraktické.

Miroslava D., 21.10.2019, Dátum pobytu: 13.10. - 18.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Aqua

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné prostředí,klidné místo

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí,klidné místo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně, luxus a nádhera

Strava
Dokonalá,ale být tam týden a mít polopenzí,tak by nebylo z čeho už vybírat jinak jídlo dokonalé

Služby hotela
Vše ok.personal byl milý a nápomocný,velice ochotný

Pavlína Kleinová, 30.08.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 27.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Galicia Nueva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Odpovidajici cena/vykon.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovidajici cena/vykon. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovidajici cene, jenom by bylo dobre zminit, ze ne vsechny objekty jsou ***

Strava
Meli jsme jenom snidani, ktere pripravovala provozovatelka.

Nic lepsiho jsem zatim k snidani asi nejedl.

Kazdy den neco jineho, originalniho, nic takove jako parky nebo michana vajicka.

Pláž
Bohuzel byl bazen v case nasi pritomnosti mimo provoz, s nim by to jeste zvysilo kvalitu.

Miroslav Kostolny, 12.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 8.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Penzion Kremenisko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Jedná se o komplex ubytovacího a lázeňského zařízení, který je rozdělen na několik částí podle druhu ubytování na **, *** nebo ****....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Jedná se o komplex ubytovacího a lázeňského zařízení, který je rozdělen na několik částí podle druhu ubytování na **, *** nebo ****. Určitě v rámci dovolené doporučuji a my jsme měli ubytování ****. Hotel se nachází v podstatě ve středu lázeňské části. Hotel na fotografiích vypadá lépe než ve skutečnosti, některé části zdiva jsou dost oprýskané. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na první pohled hezký, čistý pokoj s manželskou postelí a přistýlkou pro dceru. Po bližším prohlédnutí pokoje jsme zjistili, že je potrhaná a propálená záclona, což jsme ihned hlásili na recepci a paní recepční se nám za toto omluvila, ale to bylo vše. Dále na křeslech a sedačky k TV byly skvrny od vylitého nápoje. Přistýlka, která byla vytvořena z rozkládacího křesla, nebyla ideální, protože uprostřed byla tvrdá hrana, ale na recepci nám zařídili ihned další matraci a vše bylo OK k naší spokojenosti. Úklid byl prováděn denně. Výměna všech ručníků a osušek jednou za dva dny a jednou za pobyt výměna povlečení. Ocenili jsme, že WC a koupelna byly odděleny a ne jako v jiných zařízení, kde jsou společně. Na pokoji TV, wi-fi veřejná bez zabezpečení, fén, lednička, ve skříni na chodbičce uzamykatelná schránka na cennosti, ale ne trezor. V rámci pobytu poskytnuté župany. Pokoj byl s poměrně velkým balkónem s posezením a byl tam i rozkládací sušák na prádlo. V podstatě ubytování hezké, až na pár drobností.

Strava
V rámci pobytu jsme měli polopenzi formou švédských stolů. Doobjednat oběd lze za rozumnou cenu (3e). Personál je příjemný a ochotný. K samotnému jídlu. Pokud jste, tak jako my byli týden před tím v jiném hotelu, kde rozmanitost stravy a kultura stravování byla na úplně jiné úrovni (taky ****), tak to bylo zklamání. Ale i když to nebyla žádná hitparáda výběru, tak ale jídlo bylo chutné. Bohužel komfort v jídelně je velmi malý. Na omezeném prostoru jsou stoly nacpány tak, že když si sednete, tak zády se „boxujete“ s druhým člověkem, nevíte kudy projít a do toho poměrně zaplněná jídelna, že hledáte místo kam si sednout a kudy projít. Čistota stolů byla jakž, takž, i když někdy byly na stole skvrny od jídla, ale zarazili nás hodně špinavé záclony v oknech. Vzhledem k tomu, že dcera je na BZL dietě, tak nás především zajímal výběr BZL jídel. Ke snídani nabídli pouze jeden druh BZL chleba, který nebyl moc dobrý. Na požádání vám ale udělají BZL palačinky. Jinak výběr normálního pečiva byl dostačující. Ohledně sladkého pečiva byly maximálně dva druhy nějakých koláčů nebo něco jiného. Ze zeleniny tak akorát rajčata a papriky. A ovoce, tak o tom bych snad ani nemluvil, protože to byly většinou na půlku oschlá jablka. Jinak standardně párky, vajíčka, pomazánky, uzenina a sýry. Vše bylo doplňováno, ale někdy se muselo chvíli čekat. K výběru nápojů byl pouze jeden druh kávy, nebo horká voda na čaj, z automatu 4 druhy džusu a mléko. K večeři je to obdobné. Je připravena jedna polévka (stejná jako k obědu a ne moc horká) a pak několik hlavních jídel (omáčky, pečená masa atd.) dá se z toho vybrat. Přílohy asi 4 druhy a tak asi i salátů, ale ty chuťově nebyly až tak dobré. Z ovoce opět jablka nebo k tomu trochu pomeranče nebo banánů. Zákusek většinou byl k večeři, ale musíte být opravdu rychlí, abyste něco získali, protože vidíte, jak na talíři má někdo třeba i 10 ks a pak jej vidíte, jak to odnáší v obrousku. Dokonce jsem tam viděl, že někteří se ani nestyděli vzít si s sebou krabičku. Chování některých lidí je zarážející.

Služby hotela
Parkování u hotelu za mírný poplatek, ale máte své místo. V rámci pobytu máte neomezený vstup do hotelového bazénu (25 m – 5 drah), ale to je z procedur vše, pokud nemáte konkrétně lázeňský pobyt. Trochu mě překvapilo, že přímo u bazénu je vířivka, ale pokud jí nemáte jako proceduru, tak do ní nemůžete. V rámci hotelu je dále kavárna a několik obchůdku s různým zbožím. Vzhledem k tomu, že to jsou lázně, tak každý večer je připravený hudební program, ale to jsme nevyužili.

Pláž
U hotelu je velký hezký park, kolonáda a hned naproti hotelu velký SPA Aquapark. Turčianské Teplice je klidné lázeňské město s možností vycházek do okolních lesů a možností výletů (např. Bojnice – určitě stojí za to – ZOO, zámek, ptačí stezka v korunách stromů a další). Pokud máte zaplacený pobyt SPA Aquapark, tak máte podle počtu dnů ubytování vstup na 3 hodiny (když jeden den nejdete, tak jiný den můžete dvakrát). Aquapark je sice hezký s dvěma tobogány, atrakčním bazénem, plaveckým bazénem, vnitřními termálními léčivými bazény, vířivkami, tak ale vždy tam bylo spoustu lidí, řečeno „hlava na hlavě“, což nebylo úplně ideální.

Petr Kopecký, 06.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Veľká Fatra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

20 fotografií