Recenzie hotelov
Stredné Slovensko - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 Pobyt v lázních jsme si užili včetně výletů do okolí. Líbila se nám mincovna v nedaleké Kremnici i výlety do hor.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v lázních jsme si užili včetně výletů do okolí. Líbila se nám mincovna v nedaleké Kremnici i výlety do hor. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování asi odpovídalo nižší ceně, ale umyvadlo a zrcadlo s poličkou ve sprchovacím koutě bych nečekala. Velmi nepraktické.

Miroslava D., 21.10.2019, Dátum pobytu: 13.10. - 18.10.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Aqua

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásné prostředí,klidné místo

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí,klidné místo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně, luxus a nádhera

Strava
Dokonalá,ale být tam týden a mít polopenzí,tak by nebylo z čeho už vybírat jinak jídlo dokonalé

Služby hotela
Vše ok.personal byl milý a nápomocný,velice ochotný

Pavlína Kleinová, 30.08.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 27.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Galicia Nueva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Odpovidajici cena/vykon.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovidajici cena/vykon. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovidajici cene, jenom by bylo dobre zminit, ze ne vsechny objekty jsou ***

Strava
Meli jsme jenom snidani, ktere pripravovala provozovatelka.

Nic lepsiho jsem zatim k snidani asi nejedl.

Kazdy den neco jineho, originalniho, nic takove jako parky nebo michana vajicka.

Pláž
Bohuzel byl bazen v case nasi pritomnosti mimo provoz, s nim by to jeste zvysilo kvalitu.

Miroslav Kostolny, 12.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 8.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Penzion Kremenisko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Jedná se o komplex ubytovacího a lázeňského zařízení, který je rozdělen na několik částí podle druhu ubytování na **, *** nebo ****....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Jedná se o komplex ubytovacího a lázeňského zařízení, který je rozdělen na několik částí podle druhu ubytování na **, *** nebo ****. Určitě v rámci dovolené doporučuji a my jsme měli ubytování ****. Hotel se nachází v podstatě ve středu lázeňské části. Hotel na fotografiích vypadá lépe než ve skutečnosti, některé části zdiva jsou dost oprýskané. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na první pohled hezký, čistý pokoj s manželskou postelí a přistýlkou pro dceru. Po bližším prohlédnutí pokoje jsme zjistili, že je potrhaná a propálená záclona, což jsme ihned hlásili na recepci a paní recepční se nám za toto omluvila, ale to bylo vše. Dále na křeslech a sedačky k TV byly skvrny od vylitého nápoje. Přistýlka, která byla vytvořena z rozkládacího křesla, nebyla ideální, protože uprostřed byla tvrdá hrana, ale na recepci nám zařídili ihned další matraci a vše bylo OK k naší spokojenosti. Úklid byl prováděn denně. Výměna všech ručníků a osušek jednou za dva dny a jednou za pobyt výměna povlečení. Ocenili jsme, že WC a koupelna byly odděleny a ne jako v jiných zařízení, kde jsou společně. Na pokoji TV, wi-fi veřejná bez zabezpečení, fén, lednička, ve skříni na chodbičce uzamykatelná schránka na cennosti, ale ne trezor. V rámci pobytu poskytnuté župany. Pokoj byl s poměrně velkým balkónem s posezením a byl tam i rozkládací sušák na prádlo. V podstatě ubytování hezké, až na pár drobností.

Strava
V rámci pobytu jsme měli polopenzi formou švédských stolů. Doobjednat oběd lze za rozumnou cenu (3e). Personál je příjemný a ochotný. K samotnému jídlu. Pokud jste, tak jako my byli týden před tím v jiném hotelu, kde rozmanitost stravy a kultura stravování byla na úplně jiné úrovni (taky ****), tak to bylo zklamání. Ale i když to nebyla žádná hitparáda výběru, tak ale jídlo bylo chutné. Bohužel komfort v jídelně je velmi malý. Na omezeném prostoru jsou stoly nacpány tak, že když si sednete, tak zády se „boxujete“ s druhým člověkem, nevíte kudy projít a do toho poměrně zaplněná jídelna, že hledáte místo kam si sednout a kudy projít. Čistota stolů byla jakž, takž, i když někdy byly na stole skvrny od jídla, ale zarazili nás hodně špinavé záclony v oknech. Vzhledem k tomu, že dcera je na BZL dietě, tak nás především zajímal výběr BZL jídel. Ke snídani nabídli pouze jeden druh BZL chleba, který nebyl moc dobrý. Na požádání vám ale udělají BZL palačinky. Jinak výběr normálního pečiva byl dostačující. Ohledně sladkého pečiva byly maximálně dva druhy nějakých koláčů nebo něco jiného. Ze zeleniny tak akorát rajčata a papriky. A ovoce, tak o tom bych snad ani nemluvil, protože to byly většinou na půlku oschlá jablka. Jinak standardně párky, vajíčka, pomazánky, uzenina a sýry. Vše bylo doplňováno, ale někdy se muselo chvíli čekat. K výběru nápojů byl pouze jeden druh kávy, nebo horká voda na čaj, z automatu 4 druhy džusu a mléko. K večeři je to obdobné. Je připravena jedna polévka (stejná jako k obědu a ne moc horká) a pak několik hlavních jídel (omáčky, pečená masa atd.) dá se z toho vybrat. Přílohy asi 4 druhy a tak asi i salátů, ale ty chuťově nebyly až tak dobré. Z ovoce opět jablka nebo k tomu trochu pomeranče nebo banánů. Zákusek většinou byl k večeři, ale musíte být opravdu rychlí, abyste něco získali, protože vidíte, jak na talíři má někdo třeba i 10 ks a pak jej vidíte, jak to odnáší v obrousku. Dokonce jsem tam viděl, že někteří se ani nestyděli vzít si s sebou krabičku. Chování některých lidí je zarážející.

Služby hotela
Parkování u hotelu za mírný poplatek, ale máte své místo. V rámci pobytu máte neomezený vstup do hotelového bazénu (25 m – 5 drah), ale to je z procedur vše, pokud nemáte konkrétně lázeňský pobyt. Trochu mě překvapilo, že přímo u bazénu je vířivka, ale pokud jí nemáte jako proceduru, tak do ní nemůžete. V rámci hotelu je dále kavárna a několik obchůdku s různým zbožím. Vzhledem k tomu, že to jsou lázně, tak každý večer je připravený hudební program, ale to jsme nevyužili.

Pláž
U hotelu je velký hezký park, kolonáda a hned naproti hotelu velký SPA Aquapark. Turčianské Teplice je klidné lázeňské město s možností vycházek do okolních lesů a možností výletů (např. Bojnice – určitě stojí za to – ZOO, zámek, ptačí stezka v korunách stromů a další). Pokud máte zaplacený pobyt SPA Aquapark, tak máte podle počtu dnů ubytování vstup na 3 hodiny (když jeden den nejdete, tak jiný den můžete dvakrát). Aquapark je sice hezký s dvěma tobogány, atrakčním bazénem, plaveckým bazénem, vnitřními termálními léčivými bazény, vířivkami, tak ale vždy tam bylo spoustu lidí, řečeno „hlava na hlavě“, což nebylo úplně ideální.

Petr Kopecký, 06.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Veľká Fatra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

20 fotografií

Celkom: 9,6 Klid, pohoda, naprostá spokojenost

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klid, pohoda, naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající. S nástupem teplých dnů jsme trochu postrádali možnost klimatizace.

Strava
Spokojenost, velice chutná.

Služby hotela
Bez problémů, ochota.

Pláž
Služby nabízené SPA aquaparkem na velmi dobré úrovni.

Jaroslav R., 07.07.2019, Dátum pobytu: 8.6. - 13.6.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Veľká Fatra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Sklené Teplice jsou malá obec v údolí Štiavnických vrchů, kde se zastavil čas na konci 20. století a tomu i odpovídala úroveň služeb a...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Sklené Teplice jsou malá obec v údolí Štiavnických vrchů, kde se zastavil čas na konci 20. století a tomu i odpovídala úroveň služeb a ostatních požitků. Teplé koupele byly velmi příjemné, od ostatních věcí jsme očekávali více - viz níže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokud budete ubytovaní na pokoji 114, tak Vás předem lituji, neboť pod oknem pokoje je na zdi umístěn pravděpodobně kompresor nebo něco podobného a v pravidelných intervalech se toto zařízení zapíná, hlučí a vibruje. Vydrželi jsme to pouze jednu noc a ráno jsme na recepci požádali o jiný pokoj. Všechna čest i přes naplněnou kapacitu nám bylo vyhověno kladně (a bez poplatku). Pokoje jsou malé, vybavené stroze a vše již za zenitem životnosti.

Strava
Vzhledem k termínu (velikonoce) bylo dost plno a v jídelně byla strava vydávána na tři etapy. Protože jsme byli až v poslední etapě a někteří důchodci (kteří zde převažovali) se neumí u stravování bufetovým způsobem chovat, byly pro nás snídaně docela utrpením. Ostatní roznášené jídlo již bylo v pořádku, neboť bylo objednávkovým způsobem. Co se týče výběru jídel žádný zázrak a chuťově průměrné.

Služby hotela
Protože se jednalo o typický lázeňský dům, nebylo zde kromě pokojů a jídelny vůbec nic, ani blbý automat na kávu. Centrální recepce byla umístěna v jiném objektu cca 300 m a zde byla i kavárna. Zde musím vyzvednout obsluhu této kavárny - velice příjemná.

Josef H., 26.04.2019, Dátum pobytu: 19.4. - 22.4.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Stredné Slovensko, Hotel: Penzion Alžběta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)