Recenzie hotelov
Východné Slovensko - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,4 Ubytování uvnitř fotbalové tribuny...i když vše nové,hezké,čisté ale i tak. Pokojik jen na spaní. Velmi malý jen postel a mini stolek se...

  • 4 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování uvnitř fotbalové tribuny...i když vše nové,hezké,čisté ale i tak. Pokojik jen na spaní. Velmi malý jen postel a mini stolek se židlí. Sociálka za to nadstandartně velká a pěkná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Myslel jsem si že to bude lepší.

Strava
Příjemně mě nadchla večeře které byly chuťově velmi dobře a velmi kvalitní. Nutno si však postěžovat na placené alko/nealko.

Služby hotela
Snídaně bohaté ale stále stejné...

Pavel Krkavec, 11.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 8.3.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Aquacity

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vnitřek a vybavení hotel super. Jen nahodit novou omítku a bude to super.

Strava
Výborná.

Michal Neruda, 04.03.2020, Dátum pobytu: 28.2. - 1.3.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: HOTEL SATEL

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Moc se mi tam líbilo,cena odpovídá kvalitě.Příště pojedu zase.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se mi tam líbilo,cena odpovídá kvalitě.Příště pojedu zase. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chyběl fén na vlasy,jinak perfektní.

Strava
Skvělé,nemělo to chybu.

Služby hotela
Všude čisto,žádný problém.

Věra Otradovcová, 07.10.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 22.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Bardejovské kúpele

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Celkově hodnotím dovolenou velice pozitivně.Ubytování naprostý luxus a stravování to stejné. Nejenže byl velký výběr, ale všechna jídla...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hodnotím dovolenou velice pozitivně.Ubytování naprostý luxus a stravování to stejné. Nejenže byl velký výběr, ale všechna jídla byla vždy výborná. Za mě 10 bodů z 10. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 19.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 15.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Hotel Seasons

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Umístění hotelu je dobré pro výlety a od Lomničáku pár kilometrů.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Umístění hotelu je dobré pro výlety a od Lomničáku pár kilometrů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasický hotel, žádné překvapení, klasika. Spokojenost.

Strava
Jídlo výborné a výběr dostačující asi každý si vybere, snídali jsme brzy a večeřeli pozdě, takže ani fronty jsme nazažili.

Služby hotela
Co potřebujete to tam je.

Pláž
Aquapark součástí hotelu, opět každý si asi zábavu vybere.

Michal K., 17.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 4.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Aquacity

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super jsme si to užili

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super jsme si to užili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní ubytování

Strava
Vynikající kuchař

Služby hotela
Nad mé očekávání

Pláž
Sauna a wellness naprosto luxusní, určitě ještě přijedu

Miroslav Mertlík, 06.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 1.8.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Aquacity

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 V hotelu se nám velice líbilo. Ideální výchozí bod pro výlety po Tatrách, do Slovenského ráje apod. Kousek do centra, do obchodu, na...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu se nám velice líbilo. Ideální výchozí bod pro výlety po Tatrách, do Slovenského ráje apod.

Kousek do centra, do obchodu, na nádraží... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderně zařízený hotel, má jen pár pokojů, přímo v prostorách fotbalového stadionu (Národné tréningové centrum Poprad).

Pokoj čistý, každý den úklid, výměna ručníků dle potřeby.

Hotel se trochu hůř hledá - špatně označen.

Těšně u Aquacity - stačí přejít parkoviště.

Strava
Snídaně byla podávána v prostorách hotelu Riverside. Dostatečný výběr, vše čerstvé, chutné.

Večeře byla podávána v restauraci High Tatras v prostorách Aquacity. Jídlo vynikající, dostatečný výběr, vždy zelenina, ovoce, dezerty...Příjemná obsluha. Z restaurace krásný výhled na Tatry.

Služby hotela
nevyužívali jsme

Pláž
Po celou dobu pobytu volný vstup do Aquacity. Stačilo nahlásit jméno na pokladně. I přes vysokou návštěvnost se vždy dala najít nějaká volná vířivka :)

Radka L., 31.07.2019, Dátum pobytu: 12.7. - 16.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Riverside

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,2 Celkově dovolená byla hezká. V blízkosti jsou hezké památky a překrásná příroda. Silniční dostupnost je skvělá , kousek od dálnice.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dovolená byla hezká. V blízkosti jsou hezké památky a překrásná příroda. Silniční dostupnost je skvělá , kousek od dálnice. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl malý, avšak dobře zařízený s trezorem a velkou sprchou pro dva. Velký mínus za špatně fungující WiFi, které nedokázali opravit.

Strava
Strava výborná typu švédské stoly. Každý si přišel na své od zeleniny po maso.

Služby hotela
Dobrá recepce, poradí, nebo odkáže na člověka s potřebnými informacemi. Každodenní úklid, jen ten problém s WiFi ( slabý, nebo žádný signál)

Martin T., 31.07.2019, Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Riverside

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Moc se nám líbilo, skvělá dovolená, blízko do hor i do vody.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám líbilo, skvělá dovolená, blízko do hor i do vody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trochu nás zarazilo, jak vypadal hotel Riverside zvenku, CK neměla nikde jeho fotku. Pokoje však byly pěkné, dostačující. Co se mi nelíbilo, tak rozvaděč na elektřinu, po vložení karty nepříjemně v pokoji hučel.

Strava
Výborná, k večeřím není co dodat, skvělé, chutné, velký výběr, sladká jídla, ryby, ovoce, dezerty, sýry, saláty, vše naprosto luxusní. Snídaně také dobré, vadila mi vlažná voda na čaj ve várnici a místo vajíček každé ráno by byla dobrá třeba nějaká pomazánka.

Služby hotela
Bez připomínek.

Pláž
Koupání blízko, čisto, voda teplá, v Aqua City si najde každý, co potřebuje.

Pavlína L., 30.07.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Východné Slovensko, Hotel: Riverside

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)