Recenzie hotelov
Vysoké Tatry - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,3 Fantastické, ideální položení penzionu odkud je to opravdu kousek do hor. Navíc obec, kde je penzion situován je velmi klidná ideální k...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastické, ideální položení penzionu odkud je to opravdu kousek do hor. Navíc obec, kde je penzion situován je velmi klidná ideální k odpočinku a relaxaci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše co člověk potřebuje, vše čisté pěkné. Parkování prostorné v areálu penzionu.

Služby hotela
Majitelé velmi příjemní, podali informace, které člověk potřebuje, tipy na výlety a výšlapy do hor. Fantastický přístup mohu jen doporučit.

Martin Bednář, 06.10.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 20.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Penzion Lupták

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velice dobry

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Velice dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prijemne a komfortni

Strava
Vyborna velmi chutna dostacujici vyber

Služby hotela
Velmi ochotni

Zjazdovky
Pouzili sme pouze lanovky

Václav Maxa, 30.09.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Grandhotel Starý Smokovec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Velká spokojenost, hotel má skvělou polohu, je de fato v samotném středisku Štrbského Plesa. Od hotelu vede mnoho turistických tras,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost, hotel má skvělou polohu, je de fato v samotném středisku Štrbského Plesa. Od hotelu vede mnoho turistických tras, přičemž jedna přímo na Solisko. V ceně ubytování byla i karta se vstupy na hlavní lanovky (Solisko, Starý Smokovec, Skalnaté pleso).

Ve vzdálenosti cca 15-20 km je Starý Smokovec a Tatranská Lomnice, kde je opět velké množství turistických tras. Ve Štrbském Plese je půjčovna kol a dalšího podobného vybavení.

Pro lidi, kteří mají rádi turistiku naprosto ideální a rozhodně se zde nudit nebudou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V rámci kategorie hotelu (3*) jsem byl spokojen. Pokoje standardně a dobře vybavené, většina pokojů má malý balkon. Je třeba počítat s tím, že hotel je již staršího data a tedy by potřeboval trochu zrekonstruovat (stále jsou patrné některé "socialistické prvky" hotelu), ale to nic dle mého názoru nemění na tom, že v rámci své kategorie dostatečně pokryje požadavky hostů.

Negativně hodnotím pouze cenu ubytování, kdy se domnívám, že ve srovnání s Rakouskem či Itálii (hodnocena stejná kategorie hotelů) je cena v poměru s nabízenými službami a vybavením o něco vyšší než by měla být.

Strava
V rámci ubytování jsme měli zaplacenu pouze snídani. Tato byla formou švédských stolů a nabídka byla opravdu velká a myslím si, že by si vybral opravdu každý (prakticky vše co si ke standardní snídani člověk dokáže představit).

K večeři jsme chodili do hotelové restaurace. Zde v jídelním lístku nebyl příliš velký výběr, ale zato kvalita a chuť jídla byla velmi dobrá, rozhodně doporučuji (cenově "horský standard").

Michal R., 15.09.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 28.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Fis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Doporučenie hotelu a sluzby s nim spojene boli perfektne a personal slušny,prijemny a ochotny poradit

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučenie hotelu a sluzby s nim spojene boli perfektne a personal slušny,prijemny a ochotny poradit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj bol utulny a vždycky uklizeny a nemuseli sme ani o to žiadat,ručniky vymenene a caj neustale doplneny

Strava
jedlo bolo pestre,obohatene o hodne ovocia a vyber vseho mozneho,

Služby hotela
v naprostom poriadku a k velkej spokojenosti

Marcela Čintalanová, 01.09.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Grandhotel Starý Smokovec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,8 V očekávání byl hotel 4 hvězdy plus, realita byla jinde.... Vybavení pokojů byla katastrofa, telefonicky mi z vaší agentury byla...

  • 1 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
V očekávání byl hotel 4 hvězdy plus, realita byla jinde.... Vybavení pokojů byla katastrofa, telefonicky mi z vaší agentury byla potvrzena lednička na pokoji,, coz se nezkldalo ná pravdě. Koupelna nevyhovující, malá vana. Zásuvky u nočního stolku byly špatně dostupné.

Při ceně ubytování 170 EUR za noc kvalita ubytování neodpovídala vysi ceny zájezdu. Velmi mě překvapilo, že ceny vstupu do bazénu jsem musel hradit a nebyly součástí ceny zájezdu.

Z těchto důvodů jsem s pobytem V HOTELU Sorea Trigan velmi NESPOKOJENÝ!!! Očekávám tedy vás návrh kompenzace. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Katastrofa

Strava
Uchazejici

Služby hotela
Nevyužívá jsem

Josef Skuhravý, 31.08.2020, Dátum pobytu: 24.8. - 28.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Trigan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Požadavek na úroveň hotelu nebyl splněn, chtěli jsme do hotelu 4 hvězdy a více. Zaplatil jsem za noc/2 osoby 190,-EUR, což absolutně...

  • 2 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Požadavek na úroveň hotelu nebyl splněn, chtěli jsme do hotelu 4 hvězdy a více. Zaplatil jsem za noc/2 osoby 190,-EUR, což absolutně neodpovídá kvalitě služeb a vybavení pokoje. Předpoklad byl minimálně na vybevení pokojů lednicí, varnou konvicí a balkónem, což obsluha na recepci komentovala se slovy, že takové vybavení nemá žádný pokoj.

Jediná služba, která by snesla lepší hodnocení s úrovmí hotelu 4 hvězdy plus, byl bazén a wellness služby. Bohužel nám bylo sděleno, že tyto služby nemáme hrazeny v rámci ceny za ubytování!!!(připomenu cenu 190,-EUR/noc).

Z těchto důvodů nemohu hodnotit zajištění ubytování a služeb, v poměru cena/výkon, jako uspokojiné...právě naopak, bych vás chtěl požádat o návrh kompenzace za opravdu nepovedenou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podprůměrné, vybavení pokojů hodnotím jako z let 90.Chyběly stnd doplňky jako je lednice nebo rychlovarná konvice.

Strava
Stravování hotelu splnilo očekávání, obsluhující personál byl příjemný. Pouze objednávací systém obědů na druhý den mi přišel předpotopní...

Služby hotela
Nevyužívali jsme žádné služby hotelu, kromě posezení v barech, kde byl personál příjemný.

Libor Palas, 31.08.2020, Dátum pobytu: 24.8. - 28.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Trigan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Byli jsme velice spokojeni ve všech směrech.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni ve všech směrech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Je znát, je hotel je stavěn za minulého režimu - pokoje na první pohled nepůsobí "moderním" dojmem a např. osvětlení by zasloužilo vylepšit. Na druhou stranu to má i své výhody - oddělený záchod od koupelny, v které je vana!, prostorný pokoj i balkon.

Strava
Jídlo v hotelu (polopenze) nám velmi chutnalo a určitě to nebylo jen tím, že jsme na večeře přicházeli většinou po celodenním výletu. K večeři byla vždy polévka, cca 6 různých jídel (z toho typicky 2 sladká), výběr salátů a dezerty - vše formou neomezeného bufetu. Jídla se denně měnila, takže jsme se každý den najedli chutně a do syta. Spíš byl problém se nepřejídat ????

Pití na vlastní účet.

Služby hotela
Výčet služeb zahrnutých v ceně pobytu byl nadstandardní - bazén 15x6m, tělocvična, ping-pong, posilovna, dětská herna...

Za rozumnou úhradu pak masáže, sauna atd.

Wifi (dostatečně rychlá) ale jen ve společných prostorách či jídelně. Na pokojích ne.

Dámy na recepci byly vždy vstřícné a usměvavé a akceptuji platby kartou.

Martin S., 26.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Hutník II.

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)