Recenzie hotelov
Vysoké Tatry - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Ubytování v klidné části Tatranské Lomnice, trochu dále od Vily Beatrice (velmi dobré a bohaté snídaně), kousek od lanovek na Skalnaté...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování v klidné části Tatranské Lomnice, trochu dále od Vily Beatrice (velmi dobré a bohaté snídaně), kousek od lanovek na Skalnaté pleso a Lomnický štít. Spokojenost s ubytováním a vybavením ve Vile Ludmila i se službami ve Vile Beatrice. Zobraziť celú recenziu

Radek Novotný, 03.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 30.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Vila Ľudmila

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Moc hezké, příjemné a čisté ..okolí, dostupné výletní trasy.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezké, příjemné a čisté ..okolí, dostupné výletní trasy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, moderní, pěkné.

Strava
Výborná, dostatečný výběr z nabídky. Nebyl problém si v případě zájmu i přidat.

Služby hotela
Skvělý byl i bazén a sauny. Jediným nedostatkem bylo horší připojení k datům na internet.

Pláž
-

Alena Šimonovská, 26.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 23.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Toliar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherný hotel, skvělé služby, vstřícný personál, vynikající jídla, blízko turistickým stezkám, parádní wellness, naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný hotel, skvělé služby, vstřícný personál, vynikající jídla, blízko turistickým stezkám, parádní wellness, naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše perfektní, není co vytknout.

Strava
Obrovský výběr jídel a všechny naprosto vynikající.

Služby hotela
Wellness byl parádní a musím pochválit skvělý personál.

Marek K., 25.09.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 22.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Horizont

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Personál vynikající jednání, vše jasné, příjemné prostředí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Personál vynikající jednání, vše jasné, příjemné prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusně zařízený, velmi krásně vypadající, v pokoji prostor nad očekávání

Strava
Využití snídaně - live cooking ????????

Služby hotela
Wellnes na terase????

Jarmila M., 18.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 15.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Grandhotel Praha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Výhodná pozice hotelu s krásným výhledem na panorama hor, ochotný personál, čisto.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výhodná pozice hotelu s krásným výhledem na panorama hor, ochotný personál, čisto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje, vybavené, bez ledničky. Koupelna čistá, bez zástěna u vany pro možnost osprchování.

Strava
Vynikající a chutná strava, možnosti výběru, rozmanitá nabídka, ochotný personál obsluhy

Služby hotela
Servis dle potřeb klienta, ochotný personal

Zjazdovky
Nehodnotím, pobyt byl v letní sezoně

Marketa Kaštánková, 18.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 15.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Sorea Titris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni, jeli jsme hlavně za horami a přírodou. Ke spokojenosti přispělo i dobré počasí.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni, jeli jsme hlavně za horami a přírodou. Ke spokojenosti přispělo

i dobré počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení pokoje i hotelu je starší, opotřebovanější, ale čisté.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, z pohledu kvality i množství.

Služby hotela
Dostačující našim potřebám.

Václav Chalupa, 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Morava

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 Dovolená v Tatrách byla příjemná, až na penzion Baďo. Stará Lesná je pěkná ves u Vysokých Tater, ale i zde už žije mnoho romských...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Tatrách byla příjemná, až na penzion Baďo. Stará Lesná je pěkná ves u Vysokých Tater, ale i zde už žije mnoho romských spoluobčanů, kteří bývají hlasití i během nočního klidu. Tatranská Lomnica cca 5 km autobusem, vše se dá zvládnout i bez auta. Doprava funguje, lze se na ni spolehnout, je i levná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré, nijak nenadchne, ani neurazí. Pokoj jsme měli s pěkným výhledem, TV, balkonem a vlastní koupelnou. Vše čisté, ale úklid pokulhával.

Strava
Velmi špatná. Snídaně i večeře servírované, nebyl tedy možný výběr. Rozmanitost žádná, jednou týdně ke snídani ohřívané párky či vejce, jinak samé uzeniny, přeslazený čaj, kterého pro 3 lidi bylo velice málo. K večeři se střídaly brambory nebo rýže především s masem. Opět žádný výběr, ani možnost si vybrat ze salátu. Avšak jídlo bylo chutné. Nedoporučujeme pít vodu z kohoutku. Voda nepříjemně zapáchala i chutnala.

Služby hotela
K dispozici sauna na 1 hodinu, což bylo velice příjemné. Na uvítanou jsme dostali láhev vína zdarma. Majitelé se zpočátku zdáli velice milí lidé, avšak později nás to velice omrzelo a jejich milé jednání nám lezlo na nervy. Zprvu nám jejich rady byly užitečné, ale později jich bylo až nepřiměřeně hodně. Pan majitel měl tendence nám pořád organizovat celý výlet a kritizoval nám veškeré plány. Na konci pobytu jsme jeho rady už nevnímali a jen tiše jeho monology odkývali.

Anonym, 17.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 14.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Penzion Baďo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Veľmi slabý hotel, tu hodiny zastali pred 20 rokmi. Určite sa sem nevrátime.

  • 2,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi slabý hotel, tu hodiny zastali pred 20 rokmi. Určite sa sem nevrátime. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba číslo 215 hrozná. Neutretý prach, špinavé stoličky, koberce fľakaté, tepovač nevideli hrozne dlho. Neforemné paplóny, deravé návliečky. Balkón špinavý a ošarpaný. Televízia 5 kanálov, aj tie stále vypadávajú. Upratovanie pozostávalo len z vynesenia smetí, nikto nepovysával, ani nevytrel kúpeľňu. Naschvál som nechal na koberci aj v kúpeľni na podlahe kôstky, za celý pobyt ich nikto neupratal. V kúpeľni zápach, umyté pri príchode nejakým odporným prostriedkom. Inak ako hrozné sa to nazvať nedá.!!!!!

Strava
To je jediné pozitívum, večere super, raňajky tiež, len tu nestíhali dokladať a kto prišiel neskôr, nemal už taký výber.

Služby hotela
Nič som nevyužil, jedine som si zakúpil Tatry card na recepcií. Izbu vymeniť nechceli, že majú plný hotel. Vôbec to tak nevyzeralo, že by bol plný.

Pláž
Okolie hotela nič nebolo.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 15.9.2019
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Rysy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)