Recenzie hotelov
Západné Slovensko - Slovensko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Celkom to bolo dobre.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkom to bolo dobre. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v izbe po rekonštrukcii bolo dobre. V starej izbe bolo veľmi horúco. Okná tienenie iba závesom.

Strava
Slušný výber počas raňajok. Dopĺňali chýbajúce jedlo.

Služby hotela
Staršia pani na recepcii s prístupom z doby hlbokého socializmu. Nefungovala vírivka. Dorazila ma kontrola izby pri ukončení pobytu!

Kvetoslava Komanická, 24.08.2018, Dátum pobytu: 19.8. - 21.8.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Damona Regia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,6 Absolutně nedoporučuju tento hotel. Nehodí se ani pro nenáročné klienty, protože chování k platícím hostům je nepřijatelné, ubytování a...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutně nedoporučuju tento hotel. Nehodí se ani pro nenáročné klienty, protože chování k platícím hostům je nepřijatelné, ubytování a strava neodpovídají dnešním standardům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starý panelák, malé pokoje, vybavení mizerné. Stará dřevěná okna, která se nedají otevřít, žaluzie nejsou, závěsy a záclony neprané. Neudržované pokoje, chybí např. alespoň malá lednička. Je zde jen jedna židle. Nábytek pamatuje 70. léta. Koupelna neuklízená, za celou dobu (týden) jednou vyměnili ručníky a doplnili toaletní papír, jinak úklid absolutně žádný.

Strava
Nic horšího si neumím představit. Snídaně prakticky nedoplňované, místo džusu je podávaná obarvená voda - žlutá nebo červená, vaječina nastavovaná těstovinami, párky a uzeniny nejlevnější, které sehnali. V nabídce byla opečená klobása a slanina, ovšem pečená bůhví kdy, všechno studené. Přístroj na kávu ne vždy funguje. A večeře??? První den bez výběru, další dny výběr ze dvou možností. Porce tak malé, že se nenají ani dítě, brambory, rýže nedovařené. Chuťově velmi slabé. Každý den by měla být polévka, ovšem je nutné přijít ihned po otevření jídelny, o půl hodiny později už není. Zažili jsme také polévku uvařenou ze zbylé omáčky z předešlého dne!!! Vrcholem je, že není možnost si k jídlu objednat (a zaplatit) jakékoliv nápoje, nedonesou vám ani vodu! V hotelu "funguje" denní bar, který je na druhé straně vstupní chodby, kde je na výběr jeden druh piva (nepitelné, nechlazené), jeden druh vína a pár balených vod.

Služby hotela
V ceně byl vstup do vířivky - přijeli jsme ve čtyřech, na recepci při příjezdu nám určili! den a hodinu a nacpali nás tam všechny čtyři - prý se známe. Vířivka ne vždy víří, před použitím jsme si museli našroubovat sami trysky :) Obávám se, že vodu vyměňují maximálně jednou týdně, silně zapáchá desinfekcí. Na masáž jsme už ani neměli odvahu jít.

Jednání na recepci s jednou paní recepční naprostá katastrofa - arogance, drzost, dokonce nám bylo řečeno "jezděte si na dovolenou doma". Po hotelu pobíhá jakýsi pán, údajně ředitel, který vydává hostům příkazy a rozkazy. Na nás řval přes půl hotelu kvůli tomu, že jsme si "dovolili" večer sednout na zcela prázdnou "terasu" baru (lavičky před zadním vchodem na zcela neupraveném pozemku) a otevřít si svojí plechovku piva.

V hotelu zcela chybí prostor (vnitřní i venkovní), kde by si hosté mohli večer sednout a třeba zahrát karty, bez toho aniž by si museli objednat jejich nápoje, které jsou nepoživatelné - viz Strava.

Pláž
Bojnice jsou moc hezké městečko, náměstí s množstvím restaurací s výbornou kuchyní. Zámek je krásný, termální koupaliště výborné, i v horkém počasí pojme hodně lidí. Vše čisté a upravené. Možnost výletů po okolí - doporučuji např. Cígel - hornický skanzen.

Anonym, 06.07.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Damona Regia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 bylo uvedeno že snídaně jsou ve vile Trajan, musí se docházet do hotelu Jalta

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
bylo uvedeno že snídaně jsou ve vile Trajan, musí se docházet do hotelu Jalta Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi pěkné

Strava
snídaně formou bufetu

večeře nic moc

Služby hotela
vila Trajan pouze na přespání

Eva F., 05.04.2018, Dátum pobytu: 30.3. - 2.4.2018
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Vila Trajan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,6 Výborná lokalita, pekné okolie, ľahká dostupnosť. Avšak prístupom a servisom jeden otrasný precenený hotel, kde pomer cena/kvalita je...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná lokalita, pekné okolie, ľahká dostupnosť. Avšak prístupom a servisom jeden otrasný precenený hotel, kde pomer cena/kvalita je úplne mimo realitu. Wellness je nádherné, ale to majú aj hotely s oveľa lepšími službami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby v zrubovej časti veľmi jednoduché, malé, bez kanvice, malá kúpeľňa s nemožne riešenou sprchou, aj pri najvyššom stupni opatrnosti je voda všade. Pre nás príjemné matrace. O ničom "housekeeping", upratali len posteľ a vyniesli koš. Papuče, župan k dispozicii. V zrubovej časti je na izbách počuť v pravidelných intervaloch buchot (noc deň), je to veľmi obťažujúce, o čom sme informovali recepciu. Zodpovedný pán nás vysmial, že nikto iný sa nesťažuje. Čítala som nové recenzie na inom portáli, kde sa ľudia opakovane na tento buchot sťažujú.. Odpoveď nejakej asi riaditeľky je zas len v štýle, že v ktorej izbe bývali, aby mohli problém do budúcna riešiť.. No a ty moja pekná, študovaná Zuzanka si už úplne s koňom zrazená? Opakovane to tam ľudia nahlasujú a ešte z nich treba robiť hlupákov, že čo ako kde, mrtvy chrobák?? Otras!! V živote nikdy viac tento hotel, práve pre tento prístup. Služby na úrovni hostela. Za cenu cca 150€ noc. Si po**bte celú Zochovu chatu.

Strava
Strava polopenzia. Za mňa veľmi chutná. Aj keď úplne otrasná káva. Čašníci katatrofa. Hučia po sebe, smejú sa, príde robiť objednávku a kuká do mobilu a pri tom sa pýta čo budeme.. No zapekačku s kukuricou, debil..

Služby hotela
Krásne wellness. Toto naozaj (veď preto sme tam išli) pozdvihlo celý pobyt. Pekný, aj keď studený bazén, super vírivka. Saunová časť tiež nádherná. Dosť malých uvrieskaných detí, šak oddych.... Všetko v hoteli je strašne predražené, či káva, či bársaký drink.. Všetko! Slabé wifi. Vonku dostupné parkovanie, aj platené parkovanie v garáži. Neochotná recepcia, čašníkov som spomínala, celkovo personál akurát tak do výčapu. Videli sme, že akurát tam bol fit pobyt so Zorou Czoborovou, paradoxne tá jediná sa nechovala ako arogatná trubka, bola veľmi milá k hosťom, aj ženám sa ten druh pobytu asi páčil (podľa reakcií a čo sme započuli).

Pláž
x

Lucia A., 04.01.2018, Dátum pobytu: 28.4. - 30.4.2017
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Zochova Chata

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkový dojem z pobytu byl výborný. Jen jsem, bohužel, nemohla využít dalších služeb lázeňského domu - léčebné procedury byly v tomto...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z pobytu byl výborný. Jen jsem, bohužel, nemohla využít dalších služeb lázeňského domu - léčebné procedury byly v tomto termínu beznadějně obsazeny. Mohla jsem využít jen zaplacený relax ve Vodním a saunovém světě. I tak to ale stálo zato. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měla jsem malý, jednolůžkový pokojík s příslušenstvím a vyhovoval mi.

Strava
Byl výběr ze tří jídel, ale vybrat jsem si mohla až jídla v neděli (byla jsem od pátku do pondělí). Přesto si nestěžuji, vařili dobře.

Služby hotela
Kromě zmíněného nedostatku procedur bylo vše v pořádku.

Pláž
Nebyla:-). Ale bazény, páry a sauny byly fajn. A také tam krásně kvetly magnolie a různobarevné lekníny.

Zuzana P., 20.04.2017, Dátum pobytu: 14.4. - 17.4.2017
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: KÚPELE BOJNICE

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

13 fotografií

Celkom: 8,2 Krásné prostředí, ideální místo pro toho kdo vyhledává klidné místo v přírodě.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí, ideální místo pro toho kdo vyhledává klidné místo v přírodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi dobré.

Strava
Strava dobrá, jen bych uvítal větší výběr z jídelního lístku.

Služby hotela
Velmi dobré

Miroslav S., 19.10.2016, Dátum pobytu: 14.10. - 16.10.2016
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Oravský háj

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byli jsme spokojen s ubytováním i poskytovanými službami.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojen s ubytováním i poskytovanými službami. Zobraziť celú recenziu

Zdeněk J., 01.02.2016, Dátum pobytu: 23.1. - 27.1.2016
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Thermal Varga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektní, vše v naprostém pořádku, personál ochotný a vstřícný všude čisto, strava výborná a porce k nesnědení, termální koupání...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní, vše v naprostém pořádku, personál ochotný a vstřícný všude čisto, strava výborná a porce k nesnědení, termální koupání fantastické- prostě nádherný relax Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování čisté pokoje odpovídající zařazení do kategorie

Strava
výborná chutná velké porce

Služby hotela
ochotný a vstřícný personál

Pláž
termální bazény cca. 200 m od hotelu, krásná procházka - koupání nádherné

Pavel Rak, 13.01.2016, Dátum pobytu: 8.1. - 10.1.2016
Oblasť: Slovensko Slovensko, Západné Slovensko, Hotel: Damona Regia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)