Recenzie hotelov
Slovinsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená se nám velice líbila, byli jsme naprosto spokojeni, není nic, co by se nám nelíbilo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila, byli jsme naprosto spokojeni, není nic, co by se nám nelíbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo pěkné, moderní, velmi pohodlné postele. Pokoj byl čistý.

Strava
Jídlo nám chutnalo, velký výběr... Předkrm, polévky, bezmasa jídla, ryby, saláty i moučníky. Měli jsme bufetovou polopenzi s napoji. Sice v nyní v době coronaviru nám jídlo nandaval kuchař, ale to nám vuvec nevadilo. Co jsme chtěli, to nám nandal.

Služby hotela
My jsme všechny služby hotelu nestihli využít. Spíše jsme poznávali okolí a hory.

Pláž
U jezera jsou menší, ale dostačující pláže.

Radka Pisárová, 07.09.2020, Dátum pobytu: 27.8. - 2.9.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bohinj, Hotel: Jezero

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Izola je menší město. Čisté, opravené, moc se nám líbilo. Rezort San Simon je nádherně zelený, čistý. Ubytování v menších budovách nám...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Izola je menší město. Čisté, opravené, moc se nám líbilo. Rezort San Simon je nádherně zelený, čistý. Ubytování v menších budovách nám vyhovovalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, s malou lednicí. Vybavení nové. Pokoj jsme měli s velkým balkónem. Nádhera.

Strava
Snídaně i večeře byli bohaté. Od zeleniny, ovoce po maso a ryby. Večer se podávali zákusky, zmrzliny.

Služby hotela
Nemuseli jsme nic řešit. Při příjezdu nám bylo vše vysvětleno. Personál příjemný

Pláž
Pláž čistá. Koše se několikrát denně vysypávaly. Na pláž z hotelu je asi 30 m.

Růžena Scholasterová, 19.08.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Depandance Sirena (Izola)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,4 Voda tekla chvíli studená, chvíli vařící, sprchový kout o rozměrech 40 X 40 cm byl šíleně malý, nedalo se tam pořádně umýt. Toalety...

  • 4 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Voda tekla chvíli studená, chvíli vařící, sprchový kout o rozměrech 40 X 40 cm byl šíleně malý, nedalo se tam pořádně umýt. Toalety zapáchaly a všude byl prach. Koupelna byla extrémně malá a pokud člověk otevřel dveře, neprošel. Na pokoji není lednice ani minibar, okna nešla otevřít, recepce velice nepříjemná a zaparkovat auto u hotelu bylo nemožné.

Jediné, co mohu pochválit, byla strava a celkově hezká lokalita. Za tuto cenu bych čekala něco jiného. Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborné snídaně, velký výběr. Jen káva se nedala pít.

Služby hotela
O službách nelze nijak zvlášť hovořit. Na recepci čekáte i půl hodiny a nakonec jsou na vás ještě nepříjemní.

Anonym, 17.08.2020, Dátum pobytu: 9.8. - 13.8.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Kranjska Gora, Hotel: Alpina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Výborná dovolená pro ty, kteří nechtějí jezdit daleko, vhodné též pro cyklisty.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená pro ty, kteří nechtějí jezdit daleko, vhodné též pro cyklisty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Premurska Vas apartmány. Bohužel byly do patra, bungalowy dle mého názoru jsou lepší.

Strava
Vynikající, měli jsme polopenzi v hotelu Ajda. Obsluha ochotná.

Služby hotela
Náramky na vstup do termálů fungovaly bohužel jen u hlavního vstupu, nikoli u blízkého Campingu - tam jsme to měli blíž. Toto by mohli napravit. Jinak spokojenost

Pláž
Pro milovníky koupání skvělé, rovněž tak vnitřní prostory.

Marek Džuvarovský, 11.08.2020, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Slovinské kúpele, Hotel: Ajda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Služby i vybavení, strava vyhovující a odpovídající ceně zájezdu. Bazén - welnes centrum v hotelu perfektní ( obzvlášť při nepříznivém...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Služby i vybavení, strava vyhovující a odpovídající ceně zájezdu. Bazén - welnes centrum v hotelu perfektní ( obzvlášť při nepříznivém počasí ), okolí a příroda perfektní, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Naděžda Suchomelová, 11.08.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Kranjska Gora, Hotel: Špik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 pěkná dovolená

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V dané době byly k dispozici za cenu i lepší pokoje-dle srovnávačů. Zároveň se Čedoku podařilo nás ubytovat, kde bylo možné a věříme že k nadstandardním službám by přístup byl. Třeba lázně, hotelový bar atd.

Strava
Skvělá místní kuchyně

Služby hotela
Doporučuji

Pláž
Čisté pláže, program pro rodinu

Anonym, 10.08.2020, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Depandances San Simon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkově jsme byli spokojeni. Personál byl vstřícný a milí.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli spokojeni. Personál byl vstřícný a milí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokoji u vany šly velmi špatně otáčet vodovodní kohoutky na pouštění vody. Na recepci jsme to hlásily, ale k nápravě nedošlo.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Chyběla černá termální voda, kvůli které jsme tam jeli. Nebyla ani v hotelu, ani v aqvaparku Therme 3000 což nás zklamalo.

Pláž
Nebyla, okolí bazénů bylo čisté.

Tomáš Ragulík, 07.08.2020, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Slovinské kúpele, Hotel: Livada Prestige

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla krásná, treky, jezera a různé přírodní zajímavosti jsou v dojezdove vzdálenosti.. Určitě toto místo doporučujeme a i my...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla krásná, treky, jezera a různé přírodní zajímavosti jsou v dojezdove vzdálenosti..

Určitě toto místo doporučujeme a i my zvažujeme, že se sem příští rok znovu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto v pořádku., hotel je po rekonstrukci, takže je vše nové a čisté.. Jediné minus bylo malo parkovacich míst u hotelu - auta stojí úplně všude, je téměř nemožné se s autem otočit.. My jsme měli vždy veliké štěstí na posledni volné místečko, ačkoliv to bylo na trávě..

Strava
Měli jsme zaplacené pouze snídaně a ty byly více než dostačující, každý si zde přijde na své..

Jelikož jsme cestovali v době "koronaviru", tak jsme hodně ocenili, že se člověk nemohl prehrabovat v jídle, ale vše bylo predpripravene na talirkach (např. Dvě housky na jednom talířku)..

Za nás to bylo fajn opatření..

Služby hotela
Služby hotelu jsme nijak zvlášť nevyužívali, takže nemohu posoudit...

Nicméně na recepci i v restauraci byli všichni moc milí a ochotni..

Nemáme co vytknout..

Pláž
Na jezeře jsou dvě hlavní pláže, na jednu z jich je to od hotelu cca 10 minut, na druhou cca pul hodiny.. Voda v jezeře krásně čistá a tepla..

Je možnost si zakoupit povolenku na chytání ryb, případně půjčit lodicku..

Tereza B., 04.08.2020, Dátum pobytu: 30.7. - 1.8.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla skvělá. Ve vnitřních prostorech jsme museli nosit roušky, ale to nevadilo. Hotel byl plný hostů, čekali jsme, že bude...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá. Ve vnitřních prostorech jsme museli nosit roušky, ale to nevadilo. Hotel byl plný hostů, čekali jsme, že bude poloprázdný. Skvělé jsou procházky do historického města Piran, jezdí tam i zdarma autobus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní. Vše nové. Na internetu byly ještě staré fotky, teď je hotel nově, až luxusně vybaven. Krásně jsme se vyspali. Měli jsme pokoj č. 368 až nahoře, krásný výhled na moře a lodě.

Strava
Dobrá, bufet.

Služby hotela
Úklid perfektní. Pokoj jsme dostali až po 14,00 hodině, kvůli důkladnějšímu úklidu (pandemie).

Pláž
Pláž byla čistá, trávník nebo betonové plato. Slunečník se 2 lehátky 20 € za den, tak jsme si kupovali jen za 5 € slunečník a měli jsme svoje karimatky. Nebo jsme chodili před hotel.

Lada R., 04.08.2020, Dátum pobytu: 23.7. - 30.7.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Histrion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel Apollo je součástí hotelového komplexu Life Class. Celkově je moderní, výborně vybavený s mnoha možnostmi využití volného času....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Apollo je součástí hotelového komplexu Life Class. Celkově je moderní, výborně vybavený s mnoha možnostmi využití volného času. Služby zajišťuje dostatek ochotného personálu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v prostorných světlých pokojích s klimatizací. Úklid každý den. Čisto, ticho.

Strava
Strava zajištěna přímo v hotelu nebo v několika restauracích v okolí. Bohaté snídaně i večeře. Vše chutné.

Služby hotela
Inzerované služby vesměs splněny. Bohužel ani jedna z možností využití výřivek nebyla možna. Všechny výřivé vany a vzduchová lehátka mimo provoz.

Ostatní splněno bez výhrad. Parkoviště cca 300m od hotelu 5E/noc, komunikace v Aj, Nj. Několik bazénů vnitřních, jeden vnější, slaná voda. Jeden venkovní bazén na terase hotelu. Možnost dokoupení mnoha procedur.

Pláž
Pláž od hotelu vzdálena cca 200m. Uzavřená pláž Meduza s lehátky, deštníky a ručníky za poplatek (5E, 8E, 6E). Dostatečně prostorná.

Ondřej Kolečko, 29.07.2020, Dátum pobytu: 22.7. - 26.7.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)