Recenzie hotelov
Slovinsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Hotel má výbornou polohu v centru města.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel má výbornou polohu v centru města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel, čistý, jen koupelna už by potřebovala rekonstrukci. Bazén je jen malý vhodný jen pro děti, nedá se moc plavat, whirpool klasická. Sauna jen maličká a infrasauna, není ochlazovací bazének ale dá se vyjít ven na terasu.

Strava
Jídlo vynikající, snídaně formou bufetu, od různých sýrů, salámů, pomazánek, zeleniny po fresh džusy, smooty, pečivo chléb vynikající. Večere formou bufetu, bohaté, každý den byla ryba, losos, orada, nebo telecí a kuřecí maso zdravé přílohy jako pohanka, bulgur, rýže , brambory těstoviny. Spousta sladkých dobrot a ovoce.

Služby hotela
Personál jak na recepci tak v restauraci, příjemný a ochotný.

Pláž
Byli jsme v zimě.

Petra M., 06.01.2020, Dátum pobytu: 29.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Kompas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Bled 1 fotografia

Celkom: 8,8 S dovolenou jsme byli spokojeni. Večeře byly moc dobré a na snídani švédské stoly s velkým výběrem.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni.

Večeře byly moc dobré a na snídani švédské stoly s velkým výběrem. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 02.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 18.9.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Julské Alpy, Hotel: Mangart

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 super dovolená, vynikající jídlo, úžasná termální voda, jen za některé Čechy jsem se opět musela stydět, což CK ani hotel nemůže...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super dovolená, vynikající jídlo, úžasná termální voda, jen za některé Čechy jsem se opět musela stydět, což CK ani hotel nemůže ovlivnit.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
naprostá spokojenost, denně úklid pokoje, čisté ručníky, doplňování minibaru...

Strava
vaří skvěle, jen bylo trochu nepříjemné, když na poslední večeři změnili uspořádání rautu z jednoho místa na dvě. Byť se snažili, aby všude bylo vše, např. zmrzlina a zákusky byly přes celý velký sál na druhé straně, ale to byly zřejmě příprava pro Silvestrovskou zábavu.

Služby hotela
super

Pláž
termální bazény, hotelový byl klidnější, lázně Terme 3000 byly zvláště kolem oběda plné dětí a byl tam docela hluk, takže jsme se vždy přesouvali do hotelových termálů a do Terme 3000 jsme se vraceli až po večeři

Lenka, 01.01.2020, Dátum pobytu: 26.12. - 29.12.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Slovinské kúpele, Hotel: Termal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

24 fotografií

Celkom: 9 Hotel je zhruba 3 km od jezera, takže se tam lehce dostanete i pěšky (ne že byste měli jinou možnost, jestliže tam nebudete mít auto)....

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je zhruba 3 km od jezera, takže se tam lehce dostanete i pěšky (ne že byste měli jinou možnost, jestliže tam nebudete mít auto). Kousek od hotelu je spousta krásných míst k navštívení. Pokud nechcete nikam jet, jsou možnosti na výlet hned za hotelem, za pár hodin jste zpět :) . Hotel je situován na samém konci města hned vedle přírody, takže pokud hledáte relax je tohle skvělá volba.

Všechny výdaje, které máte v hotelu platíte až při odhlášení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příchodu k recepci jsme žasli, jak je hotel krásný. Pokoj byl útulný a dobře vybavený. Minibar, velká koupelna, velká postel, která se sice uprostřed odděluje takže se může stát, že se ráno probudíte v díře :D . Měli jsme pokoj s balkonem a musím říct, že bych neměnila. Balkon byl snad stejně velký jako náš pokoj, vybavený židlemi a stolem (pro kuřáky tam je i popelník).

Strava
V balíčku jsem měli pouze snídani. Snídaně byla každý den stejná, ale pokud máte rádi jídlo a různé kombinace, tak by vás to nemělo trápit. Na výběr je toho dost. Vajíčka na všechny způsoby, 4 druhy pečiva, nějaké ty salámy, sýry, džemy, zelenina, ovoce, zákusky, müsli, různé pomazánky, atd.

Pokud nemáte koupenou v balíčku večeři, tak v hotelu je možnost dokoupení, stačí si ji na dny, které chcete, objednat. Večer stojí pro jednoho 18e/osoba. Tuto možnost jsme využili 2x.

Jídla se snaží doplňovat, hlavně večer, ale vždycky nestíhají. Co se týče večerních dezertů tak ty nedoplňují, takže kdo dřív přijde, ten dřív bere.

Služby hotela
Uklízení pokojů - vždy ustlané postele, povysáváno, vytřeno, odpadky vyhozené.

Wellness - 1 větší výřivka, malá infrasauna a malá finská sauna. My měli to štěstí, že tam nikdo v době, kdy jsme šli nebyl, takže když se vám poštěstí, můžete mít celé wellness jenom pro sebe. Každopádně je to pro odpočinek ideální místo v hotelu :) .

Personál - všichni byli velmi milí a ochotní :)

Gabriela Bonczková, 26.12.2019, Dátum pobytu: 16.12. - 23.12.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Ribno

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Skvělá dovolena, par drobnosti by se dalo vylepšit.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolena, par drobnosti by se dalo vylepšit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velmi malý, ale utulny. Ocenila bych lepší vytápění a druh topení, ke kterému se nedalo moc dostat a téměř nic na nem usušit, což je v zimním období nutnost.

Strava
Výborný vyber. Mrzelo mě, když obsluha na večeři, která byla do 21:00 v 20:55 odnesla úplně vsechno jídlo. Jídelna byla designové úžasná a utulna.

Služby hotela
Personál restaurace i recepce výborný, vstřícní a milí lidé.

Bazén hezky. Wellnes centrum by zasloužilo renovaci- nefunkční skříňky, sprchy a častější úklid.

Lucie Landová, 10.12.2019, Dátum pobytu: 1.12. - 5.12.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Kranjska Gora, Hotel: Best Western Kranjska Gora (ex. Lek)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi krásná dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté ubytování, prostorné. Na pokoji bylo pěkně teploučko a voda taky tekla hned teplá. Bazény čisté. Krásná vánoční výzdoba.

Strava
Výborná, rozmanitý výběr jídel.

Služby hotela
Služby jsme nevyužívali, ale věřím, že by to bylo zase velmi vysoce hodnocené.

Pláž
Byli jsme na horách v zimním období.

Jana K., 10.12.2019, Dátum pobytu: 4.12. - 7.12.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Kranjska Gora, Hotel: Best Western Kranjska Gora (ex. Lek)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Výborná dovolená, vhodná zejména pro rodiny s dětmi (od 0 - ).

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, vhodná zejména pro rodiny s dětmi (od 0 - ). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pěkné, denní úklid. Naprosto v pořádku.

Strava
Vynikající, každý si vybere to, co mu vyhovuje.

Anonym, 31.10.2019, Dátum pobytu: 25.10. - 28.10.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Slovinské kúpele, Hotel: Toplice

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená se nám líbila, ubytování, bazény i prostředí byly skvělé.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, ubytování, bazény i prostředí byly skvělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pro mne pohodové, koupelna i vybavení pokoje standardní. Co mi vadilo bylo, že přístup na pokoj v den příjezdu odblokují opravdu až ve 14.00, jak je psáno, i když je pokoj dávno volný a nachystaný. Další věc co člověku vadí je, že v popisu hotelu se píše, že na pokojích je lednice, ale už se tam nepíše, že si do ní člověk nesmí nic dát, jelikož je plná produktů hotelu za né zrovna nejlevnější ceny ( např. 2dl minerální neslazené vody za 2.50 eur) a výslovně je na papíře napsán zákaz dávat do lednice něco vlastního.

Strava
Strava v podobě polopenze byla exkluzivní, bez výhrad v podobě švédských stolů s velkým výběrem. Opět bych, ale měl malou výhradu, protože když člověk příjde do jídelny a nemá si kam sednout, tak je to špatně, téměř u všech stolů bylo nějaké reservé na různé pokoje a to naprosto chaoticky, vlastní pokoj člověk u žádného stolu nenašel, takže jsme nakonec museli za obsluhou, aby nás někam usadila. Další věc co jsme trochu nechápali byla, že u večeře nebylo žádné pití, jen placené. takže pokud jste měli po večeři žízeň, mohli jste si dát cokoliv, ale koupit si to.

Služby hotela
Personál hotelu byl příjemný a snaživý v tomto směru za jedna.

Pláž
Bazény byly skvělé s dostatečným výběrem a různými teplotami. Výhodou bylo, že nebyly přeplněné a člověk si je mohl užívat plnými doušky. (Podzim)

Miroslav G., 30.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 13.10.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Slovinské kúpele, Hotel: Ajda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Pokoj mohl být líp vybaven.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pokoj mohl být líp vybaven. Zobraziť celú recenziu

Strava
Super

Služby hotela
Ok.

Pláž
Horší přístup.

Martin K., 13.10.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Hotel: Belvedere Ville (Izola)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)