Recenzie hotelov
Bled - Slovinsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Zájezd se nám velice líbil a byli jsme moc spokojeni. Je to romantická dovolená u jezera. Všem doporučuji.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Zájezd se nám velice líbil a byli jsme moc spokojeni.

Je to romantická dovolená u jezera. Všem doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje prostorné, čisté, denně uklizené, balkon s výhledem na jezero Bled - nádhera!

Strava
Stravování v hotelu snídaně, byli vynikající, opravdu každý si vybere, formou bufetových stolů.

Jediné mínus bylo v tom, že jídelna byla malá, nedostatek místa k sezení.

Večeře byly ve vedlejším hotelu cca 100m, formou bohatých bufetoých stolů, opět vynikající.. každý si vybere a všeho je dostatek.. určitě nezhubnete :-)

Služby hotela
wifi zdarma všude

Zjazdovky
Bohužel od sjezdovek je hotel cca 60km, tudíž na dojezd počítejte 45min..

Odjezdy byli organizované hromadně 1x ráno 1x večer po lyžování, takže nebyla možnost kdykoliv odjet na svah a po lyžování zpět. Skibusy nebyli k dispozici.

Sněhu bylo málo, ale to letos všude.

Slovinsko na lyžování dobré, ale nebyli otevřeny všechny sjezdovky z důvodu nedostatku sněhu.

Itálie - Monte Lisuri - jedním slovem pecka! Doporučuji MOC!!!

Monika M., 19.02.2020, Dátum pobytu: 30.1. - 3.2.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Jadran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel má výbornou polohu v centru města.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel má výbornou polohu v centru města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel, čistý, jen koupelna už by potřebovala rekonstrukci. Bazén je jen malý vhodný jen pro děti, nedá se moc plavat, whirpool klasická. Sauna jen maličká a infrasauna, není ochlazovací bazének ale dá se vyjít ven na terasu.

Strava
Jídlo vynikající, snídaně formou bufetu, od různých sýrů, salámů, pomazánek, zeleniny po fresh džusy, smooty, pečivo chléb vynikající. Večere formou bufetu, bohaté, každý den byla ryba, losos, orada, nebo telecí a kuřecí maso zdravé přílohy jako pohanka, bulgur, rýže , brambory těstoviny. Spousta sladkých dobrot a ovoce.

Služby hotela
Personál jak na recepci tak v restauraci, příjemný a ochotný.

Pláž
Byli jsme v zimě.

Petra M., 06.01.2020, Dátum pobytu: 29.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Kompas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Bled 1 fotografia

Celkom: 9 Hotel je zhruba 3 km od jezera, takže se tam lehce dostanete i pěšky (ne že byste měli jinou možnost, jestliže tam nebudete mít auto)....

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je zhruba 3 km od jezera, takže se tam lehce dostanete i pěšky (ne že byste měli jinou možnost, jestliže tam nebudete mít auto). Kousek od hotelu je spousta krásných míst k navštívení. Pokud nechcete nikam jet, jsou možnosti na výlet hned za hotelem, za pár hodin jste zpět :) . Hotel je situován na samém konci města hned vedle přírody, takže pokud hledáte relax je tohle skvělá volba.

Všechny výdaje, které máte v hotelu platíte až při odhlášení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příchodu k recepci jsme žasli, jak je hotel krásný. Pokoj byl útulný a dobře vybavený. Minibar, velká koupelna, velká postel, která se sice uprostřed odděluje takže se může stát, že se ráno probudíte v díře :D . Měli jsme pokoj s balkonem a musím říct, že bych neměnila. Balkon byl snad stejně velký jako náš pokoj, vybavený židlemi a stolem (pro kuřáky tam je i popelník).

Strava
V balíčku jsem měli pouze snídani. Snídaně byla každý den stejná, ale pokud máte rádi jídlo a různé kombinace, tak by vás to nemělo trápit. Na výběr je toho dost. Vajíčka na všechny způsoby, 4 druhy pečiva, nějaké ty salámy, sýry, džemy, zelenina, ovoce, zákusky, müsli, různé pomazánky, atd.

Pokud nemáte koupenou v balíčku večeři, tak v hotelu je možnost dokoupení, stačí si ji na dny, které chcete, objednat. Večer stojí pro jednoho 18e/osoba. Tuto možnost jsme využili 2x.

Jídla se snaží doplňovat, hlavně večer, ale vždycky nestíhají. Co se týče večerních dezertů tak ty nedoplňují, takže kdo dřív přijde, ten dřív bere.

Služby hotela
Uklízení pokojů - vždy ustlané postele, povysáváno, vytřeno, odpadky vyhozené.

Wellness - 1 větší výřivka, malá infrasauna a malá finská sauna. My měli to štěstí, že tam nikdo v době, kdy jsme šli nebyl, takže když se vám poštěstí, můžete mít celé wellness jenom pro sebe. Každopádně je to pro odpočinek ideální místo v hotelu :) .

Personál - všichni byli velmi milí a ochotní :)

Gabriela Bonczková, 26.12.2019, Dátum pobytu: 16.12. - 23.12.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Ribno

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,4 Znovu tento hotel nenavštívíme a nikomu ho nedoporučím.

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Znovu tento hotel nenavštívíme a nikomu ho nedoporučím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na každém kroku bylo vidět zastaralé vybavení - nejen samotný pokoj+koupelna , ale i další části hotelu ( co jsme viděli ).

Pokoj:

- prach, koberec špinavý, přikrývka na spaní byla jen povlečená deka, v chodbě nefungovalo světlo

Koupelna s wc:

- málo úložného místa na hygienické potřeby, nefunkčnost větráku, při pozdějším sprchování neteče teplá voda, nedostatečný úklid

Ostatní:

- nefungoval výtah

- velký hluk z ulice (pokoj měl balkón - zaprášený nábytek, nedopalky z cigaret)

Strava
Nemohu posoudit - nebylo využito.

Byla nám nabízena strava (chtěli jsme jen snídaně - bylo nabídnuto :za 12 euro/osoba/den) - za tuto cenu si nakoupíte, jinde najíte a to mnohdy i levněji.

Služby hotela
Z CK bylo telefonicky slíbeno, že parkování je zahrnuto v ceně ubytování - NEBYLA TO PRAVDA, MUSELO SE PLATIT.

Jinak služba hotelu v oblasti úklidu byla špatná - pokojská přicházela v 8:00 ráno, některý den vůbec.

Pokojová lednička/bar - prázdný.

Pláž
Čistota pláže ( okolní přírody) má vysokou úroveň. Krásné hory, čistá voda.

Bohužel, pokud se ubytujete v tomto hotelu, počítejte s tím,že dojem bude kazit hluk/smrad z aut a že budete v některých místech hledat marně chodníky.

Anonym, 24.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 21.9.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Trst

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,3 Byli jsme ubytování v apartmánu v klidné čtvrti asi 1km od centra Bledu,nádherná lokalita,byli jsme nadšeni přírodou,jezera,hory,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme ubytování v apartmánu v klidné čtvrti asi 1km od centra Bledu,nádherná lokalita,byli jsme nadšeni přírodou,jezera,hory, jeskyně,opravdu nádhera,doporučuji všem kdo prožít aktivní dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Lidmila H., 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Apartmán Zver

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Naplánovali jsme si takový alpský okruh, několik dnů v Rakousku, pak v italských dolomitech a na závěr pár dnů ve Slovinsku. Možná jsme...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Naplánovali jsme si takový alpský okruh, několik dnů v Rakousku, pak v italských dolomitech a na závěr pár dnů ve Slovinsku. Možná jsme si vybrali špatnou lokalitu, možná jsme už byli přesycení zážitků. Po předchozích destinacích byl pobyt v Bledu spíš zklamáním. Nabídka hodně pokulhávala za cenou. Zobraziť celú recenziu

Hana P., 09.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 6.9.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Savica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel je pěkný, jídlo vynikající a personál velice ochotný. Byli jsme velice spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je pěkný, jídlo vynikající a personál velice ochotný. Byli jsme velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj s balkónem. Co dodat...

Strava
Na výběr z několika druhů jídel. Každý si své najde. Od veganů, vegetariánů až po milovníky ryb a masa.

Služby hotela
Wellness je příjemný a čistý. Pouze ve vířivce bych vodu více ohřála. Ale vzhledem k několika druhům saun chladnější vodu možná jiný ocení.

Pláž
Velice turisticky navštěvovaná lokalita a podle toho to také vypadá. Pokud chcete na svém výletě potkat méně lidí, doporučuji lokalitu v okolí jezera Bohijn.

Zdeňka S., 02.09.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 30.8.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Astoria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 V ceně jsme měli příplatek za pokoj z výhledem na jezero. Ve skutečnosti jediné co bylo vidět byla střecha restaurace. Vzhledem k tomu,...

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
V ceně jsme měli příplatek za pokoj z výhledem na jezero. Ve skutečnosti jediné co bylo vidět byla střecha restaurace. Vzhledem k tomu, že tento benefit byl za příplatek předpokládám, že suma kterou jsme za něj zaplatili nám bude vrácena zpět. Pokud nelze toto stanovisko brát jako oficiální reklamaci, prosím Vaše vyjádření a reklamaci uplatním znovu, dle Vašich náležitostí.

Inzerován byl rovněž vstup do bazénu, bazén byl v rekonstrukci. Jak výhled z pokoje tak bazén jsem si nafotila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v pořádku.

Strava
Slovinsko je nádherné, příště bych raději dala přednost ubytování u jezera Bohinij, jezero není díky stavební uzávěře tak komerční, ale to je náš problém dovolenou jsme zajišťovali na poslední chvíli.

Služby hotela
V pořádku.

Pláž
Jak jsem již psala, víc by mi kvůli množství lidí vyhovovalo jezero Bohinij. Pláž, voda, obojí krásné.

Sylva Trojková, 27.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Bled Rose (ex. Jelovica)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6 Ubytování v hotelu Krim Bledu jsme přijali jako jedinou volnou kapacitu v regionu pro požadovaný termín. Jako výchozí místo pro výlety v...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování v hotelu Krim Bledu jsme přijali jako jedinou volnou kapacitu v regionu pro požadovaný termín.

Jako výchozí místo pro výlety v Julských Alpách bychom po zkušenosti upřednostnili lokalitu u jezera Bohinj.

Bled je pěkné místo, ale jeden den by stačil.

Nicméně ocenili jsme možnost cestovat do atraktivních míst v okolí i autobusem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal 3*** úrovni hotelu, okna s výhledem na nejrušnější ulici v Bledu nás nepotěšila.

Strava
Snídaně málo pestré, zelenina mnohdy nepůsobila čerstvým dojmem, hořké okurky... nic moc.

Večeře 50/50, některá jídla výborná, jiná podprůměrná.

Služby hotela
Naprostý nedostatek parkovacích míst na hotelovém parkovišti.

Naštěstí je v dosahu veřejné parkoviště od 20:00 do 8:00 zdarma.

Pláž
Možnost koupání na malém veřejném koupališti cca 500 m od hotelu.

Mnohem atraktivnější místo na koupání je jezero Bohinj, spousta přírodních pláží, velké travnaté plochy.

Čestmír Burda, 26.08.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 23.8.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Krim

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dobrý hotel v krásné lokalitě.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý hotel v krásné lokalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K plné spokojenosti.

Strava
Snídaně i večeře velmi pestrý výběr.

Služby hotela
Bez připomínek

Pláž
Pláže spíše dostupné autem, případně delší procházka okolo jezera. Vyšší poplatek za parkování auta.

Vladimír V., 26.08.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 17.8.2019
Oblasť: Slovinsko Slovinsko, Bled, Hotel: Savica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)