Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Krásný hotel s vynikajícími službami a polohou hned u široké pláže.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel s vynikajícími službami a polohou hned u široké pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je rozdělen na 2 části, starou a rekonstruovanou. Byli jsme ubytováni v té staré, nicméně i tak bylo ubytování krásné, starší byla maximálně skříň a stůl, postel krásná, koupelna také, plochá TV. Pokoj velký a prostorný, s balkonem. Navíc jsme byli ubytováni v nejvyšším patře s výhledem přímo na moře, což pro nás bylo mnohem důležitější, než kvalita nábytku. Uklízeno bylo každý den.

Strava
Strava byla úžasná. Rozmanitá a chutná, téměř každý večer bylo něco extra (uzená kýta, ze které kuchař odkrajoval, stůl plný cukroví a bonbonů (nejen) pro děti). Všeho bylo vždy dostatek, doplňováno bylo i pár minut před koncem. Dalo se sedět i venku na terase. Super byly dlouhé časy na jednotlivá jídla, mezitím svačiny. Oceňuji 2 venkovní bary, v jednom z nich navíc celodenní občerstvení (od croissantů, přes obložené housky po kuřecí stehýnka a hranolky). Pokud bych měla něco vytknout, tak to, že pití se vždy při obědě a večeři objednávalo před vstupem do restaurace, dostali jsme papírek a u stolu jsme museli vyčkat, až si ho nějaký číšník vezme a pití donese. Občas, když byla restaurace plná, se stávalo, že jsme pití dostali o něco později. Jinak nabídka nápojů na hlavním baru skvělá, dobrý výběr jak samotných lihovin, tak míchaných nápojů.

Služby hotela
Super byla česká recepční, která byla k dispozici. Služby byly jinak dobré, úklid pokoje každý den, nonstop recepce, veškerý personál moc milý. Mrzelo nás zavřené fitness centrum, do kterého jsme měli volný vstup (a chtěli jsme tam trošku vyvážit to all in přejídání), bylo v rekonstrukci. Lehátka u baru zdarma, na pláži za poplatek, nicméně pláž byla dostatečně široká a lehátka zabírala jen malou část, takže jsme leželi přímo u moře na osuškách. Ohledně zabírání lehátek u bazénu pozor - občas obcházel pán a na zabraná lehátka dal lísteček s časem, po cca hodině udělal druhé kolo a kde lísteček stále byl, ručník zabavil na recepci, aby nezabíral lehátko - podle mě velice dobrá věc. Pěkný měli také animační program, každé dopoledne vodní cvičení, animátoři byli skvělí, hudba také. Večer vždy nějaké představení pro děti, téměř každý večer před restaurací živá hudba (saxofon, klávesy). Moc příjemná atmosféra.

Pláž
Přístup na pláž byl skvělý, vlastně se jen přešla proménada a byli jsme tam. Pláž byla moc hezká, široká a dlouhá, čistá, každý večer urovnávaná. Hrubší písek, spíš jakoby štěrk. Vstup do moře nebyl příliš pozvolný, takže také super. Často byly velké vlny, my jsme si to užívali, ale pro malé děti asi nic moc, leda s rodiči pohoupat na lehátko. Voda byla čistá (bez řas a tak, ale na dno vidět moc nebylo). Podél pláže vede promenáda, na jednu stranu se dostanete do centra městečka s více hotely a dlouhou promenádou a jakýmsi lunaparkem, na druhou stranu dojdete dál do Roquetas de Mar, do přístavu a ke krásné pevnosti.

Lenka J., 14.12.2017, Dátum pobytu: 29.8. - 8.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Mediterraneo Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

noční výhled z balkonu 8 fotografií

Celkom: 9 Skvělá dovolená, hotel vynikající, na pláž se člověl prošel krátkou procházkou, vůbec to nevadilo.Doporučuji.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, hotel vynikající, na pláž se člověl prošel krátkou procházkou, vůbec to nevadilo.Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jako na obrázku, moc pěkné!

Strava
Rozmanitá kuchyně, bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Pěkný hotel, na 3 hvězdičky luxus.

Pláž
Krátká procházka na pláž, průzračné moře při hezkém počasí, písek, romantická zátoka.

Michaela R., 12.12.2017, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Samoa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 All inclusive s omezenim.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
All inclusive s omezenim. Zobraziť celú recenziu

Strava
All inclusive byl omezen pouze na konzumaci nekterych napoju podavanych v plastovych kelimcich oproti karte..predem nas nikdo o tomto omezeni neinformoval ani nenabidnul pripadne priplaceni za moznost vyuzit plnou nabidku.

Barbora K., 10.12.2017, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Cartago Nova

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Prumerna.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Prumerna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyborne, cisto v [pokoji, na chodbach i v arealu. Ochotni na recepci, na baru.

Strava
Velky vyber, dostatecne mnozstvi, dostatecny cas na to, aby clovek jednotliva jidla v prubehu dne stacil. Bufet super k vyuziti v den odjezdu. Drinky na baru v cene.

Služby hotela
Sluzby super, i uklizecky zdravi, prijemny personal na recepci, v restauraci, na baru. Na pokoji vse v poradku.

Pláž
Zklamani, plaz super blizko, ale mala, neudrzovana, spinava.

Anonym, 07.12.2017, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Eurocalas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 v poriadku

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
v poriadku Zobraziť celú recenziu

Anonym, 04.12.2017, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Almerimar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 Poměr cena-výkon naprosto fantastická dovolená. Město je malé, je zde spousta krámků na nákup suvenýrů, ale i restaurací a barů, pokud...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena-výkon naprosto fantastická dovolená.

Město je malé, je zde spousta krámků na nákup suvenýrů, ale i restaurací a barů, pokud máte zájem posedět i jinde mimo hotel. Určitě stojí za to projít si kousek pohřeží podél skal, hlavně na východ slunce. Dále doporučuji výlet do dračích jeskyní. Agentura nabízí zájezd, ale my jeli autobusem, který má zastávku hned u hotelu. Cenově nás to vyšlo o trochu levněji. Ale pozor na naplněné autobusy, někteří lidé se do nich vůbec nedostali a nemohli jet. Dále jsme měli zapůjčené auto, opět ne přes agenturu, ale od jiné společnosti v centru města. Auto, komunikace vše v naprostém pořádku, cenově jsme na tom ušetřili asi 20euro + jsme si brali lepší auto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokuj čistý, světlý, útulný, s balkonem. Úklid a čisté ručníky každý den. Sejf za poplatek. Lednička zdarma.

Strava
Snídaně: palačinky, míchaná vajíčka, volská oka, fazole, párky, slanina, tousty a ostatní i sladké pečivo, jogurty, spousta ovoce - hlavně ananas, kiwi, melouny.

Obědy a večery vždy velký výběr. Každý den se podává i ryba nebo krevety, což jsem velmi ocenila. Ale na své si přijdou i milovníci masa. Moc se nám líbila čokoládová fontána, která byla jeden večer. Pořád jsou k dispozici saláty a ovoce. Velký výběr dezertů. Nejvíce se nám líbili ve večery v nějakém stylu - např. americký a asijský. Bohužel byly jenom dva.

Nabídka míchaných alkoholických nápojů sice velká, ale po ochutnání se nedali vubec pít, a to ani víno. Pivo a sangria byli fajn.

Služby hotela
Úklid parádní. Všichni zaměstnanci se k nám chovali moc hezky a s úsměvem. Služby animátorů jsme nevyužívali a večerní show byl laciný kýč, ale to záleží čistě na vkusu. My si na takovéto estrády moc nepotrpíme.

Pláž
Jedna menší pláž dostupná 5minut chůze. Placená lehátka a slunečníky, ale možné si lehnout i mimo ně. Bohužel byla celkem dost špinavá od přílivu. Moře u břehu lehce špinavé, ale jakmile člověk kousek plaval tak parádní. I na potápění - krásné útesy, dost rybek (ale asi jen jeden druh). Druhá pláž 15minut chůze, buď přes město (kratší cesta) nebo kolem moře, kde je ale krásný výhled. Tato pláž je velká a čistá. Jezdí na ní každých 15minut minibus zdarma od hotelu. Opět lehátka a slunečníky. Na obou plážích bar.

Karolína V., 28.11.2017, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Eurocalas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

západ slunce na pláži blíže k hotelu 3 fotografie

Celkom: 1,6 Dne 31. 8. 2017 jsem uzavřela s pořádající CK 2 smlouvy o zájezdu. Protože jsme cestovali 4 dospělé osoby (já a manžel + syn a...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Dne 31. 8. 2017 jsem uzavřela s pořádající CK 2 smlouvy o zájezdu. Protože jsme cestovali 4 dospělé osoby (já a manžel + syn a přítelkyně), požadovala jsem, abychom nebyli ubytováni spolu, tzv. pod společným zámkem, a tím jsem raději uzavřela 2 samostatné smlouvy s požadavkem na 2 x 2lůžkový apartmán ve 4* ubytování se stravováním all inklusive. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na místě nám bylo oznámeno delegátkou, že budeme v hotelovém resortu ubytováni společně, a tím že nám bude odpuštěna povinná turistická taxa 2,2 EUR na osobu a noc – tato taxa odpovídá kategorii 4*+/5. Skutečnost ovšem byla taková, že poskytnuté ubytování v jednom apartmánu se 2 ložnicemi odpovídal kategorii nejvýše 2*+, a tím i samozřejmě odpovídající stravování, protože každý areál v resortu měl svoji „jídelnu“.

Strava
Při příjezdu jsme obdrželi večeři přímo na pokoje - 4 talíře překryté potravinovou fólií, plátek salámu, jakési sekané, čtvrtka rajčete, vejce, bageta a banán + lahev vody – hodno all inklusive stravování! Ostatním rekreantům ubytovaných v jiných částech resortu byla večeře poskytnuta v restauraci. Další den se nám obavy potvrdily při snídani, opravdu úroveň a kvalita poskytovaného stravování neodpovídala zaplaceným a objednaným službám. Protože jsme měli možnost navštívit v rámci pobytu i zbývající 2 restaurace, přesvědčili jsme se, že úroveň naší části resortu byla opravdu nejhorší.

Jaroslava M., 27.11.2017, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Menorca, Hotel: Blanc Palace (Vacances Menorca Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,4 Standart v této lokalitě.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Standart v této lokalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel,nicméně služby kvalitní,milý personál.

Strava
Běžná strava v přímořských letoviscích.

Služby hotela
Dobrý.

Pláž
Pláž v dosahu cca 300m ,s místem není problém ,slunečník s lehátky a trezorem za 12eur na den.

Martin H., 26.11.2017, Dátum pobytu: 2.9. - 10.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: ROC Continental Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 hodně detí a hluk u bazénu

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hodně detí a hluk u bazénu Zobraziť celú recenziu

Anonym, 26.11.2017, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Andalúzia, Hotel: Asur Las Salinas Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Ciste pokoje, krasne piscite plaze, vyborne jidlo a mily personál. Bohuzel zdi jako z papiru, slysite nejen deti, ale i souseda, jak...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ciste pokoje, krasne piscite plaze, vyborne jidlo a mily personál. Bohuzel zdi jako z papiru, slysite nejen deti, ale i souseda, jak chrape. Dalsi minus je nesmyslne pravidlo dvou piti na osobu a rady, jez se na nej stoji v pripade all inclusive. Zobraziť celú recenziu

Dagmar V., 26.11.2017, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Blanca, Hotel: Playas de Guardamar (Guardamar del Segura)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220

Teraz viete celkovú cenu hneď!

Už sa nemusíte báť, o koľko sa vaša dovolenka zase navýši.
Od teraz vidíte celkovú cenu zahŕňajúcu všetky poplatky.