Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Bylo to fajn. Personal milý. Pokoje čisté. Výhled na moře, pláž kousicek.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to fajn. Personal milý. Pokoje čisté. Výhled na moře, pláž kousicek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje. Trochu papírové zdi - hodně toho bylo slyšet :)

Strava
Vždy se dalo vybrat. Jídlo dobré, pestré. Voda hnusná, nápoje předložené. Vodu jsme si nosili svoji, ale vždy jsme se najedli dobre.

Služby hotela
Normalni služby - recepční, který vás ubytuje a Španělska uklizecka, která rozumí jen yes nebo no a uklidi každý den dopoledne. Takže máte porad cisto, což je fajn.

Pláž
Pláž hezká. Píseček. Čisté moře. Kousek i nudaplaz.

Ria Indrová, 20.10.2021, Dátum pobytu: 12.10. - 16.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Nordeste Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Hotel je dobře umístěný hned u pláže, služby a vybavení odpovídá třem hvězdám, nicméně personál je pětihvězdičkový!!! Každý večer západ...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je dobře umístěný hned u pláže, služby a vybavení odpovídá třem hvězdám, nicméně personál je pětihvězdičkový!!!

Každý večer západ slunce v zátoce na pláži. V okolí obchody a restaurace. Bazén s masážními tryskami a dostatek lehátek v okolí bazenu i na terase. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné čisté pokoje odpovídající ceně a třem hvězdám. Bohužel jsme měli balkon na stranu kuchyně, takže občas zápach ze smažených jídel a hučení odpařovačů a klimatizací narušovalo naši pohodu. Nicméně, na pokoji jsme byli v podstatě jen v noci a to byl klid.

Strava
Výborná, velký výběr včetně ryb a mořských plodů.

Služby hotela
Skvělé. Především velmi milý personál, nápomocný v řešení problémů s naším odjezdem, když to nebyla ochotná řešit Invie.

Pláž
Menší, upravená a čistá. Náš pobyt byl v říjnu, takže celé letovisko bylo klidnější. 2x lehátko+slunečník 14 euro na den.

Martina Pavelková, 20.10.2021, Dátum pobytu: 7.10. - 17.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Whala! Isabela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotel byl a hlavně personál byl úžasný.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl a hlavně personál byl úžasný. Zobraziť celú recenziu

Strava
Velký výběr jídla

Pláž
Krásná a čistá pláž.

Eliška P., 19.10.2021, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Pěkný hotel kousek od pláže

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel kousek od pláže Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné nové pokoje

Strava
V pohodě si každý vybere, pořad doplňuji

Anonym, 19.10.2021, Dátum pobytu: 8.10. - 13.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Riutort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování kvalitní ,velmi čisté, jediná nevýhoda našeho pokoje byla, že byl umístěn hned vedle výtahů, což bylo rušivé

Strava
Kvalitní strava, každý den jiná, výběr pro každého. Hodně druhů vynikajících salátů, různá masa každý den, ovoce, sladkosti, italská kuchyně i sushi, zkrátka vše na co si vzpomenete.

Služby hotela
Služby velice kvalitní, personál kmital, každý věděl co má dělat a nikdo nepostával. Vše činěno s úsměvem.

Animační programy i v říjnu každý den.

Pláž
Pláž krásná , písčitá, trochu menší, ale hned před hotelem. Překvapilo nás množství lidí v říjnu, což pravděpodobně bylo způsobeno

mistrovstvím v triatlonu, které se zde mělo konat.

Dana Macková, 18.10.2021, Dátum pobytu: 10.10. - 14.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Condesa De La Bahia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená velmi příjemná.Hory na Mallorce jsou nádherné.A místní lidé jsou velmi srdeční,otevření a laskaví.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená velmi příjemná.Hory na Mallorce jsou nádherné.A místní lidé jsou velmi srdeční,otevření a laskaví. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé.Úklid denně!!!Použité ručníky ihned vyměněny.Velice milá paní uklízečka byla velmi ochotná a zajistila mi třeba i šitíčko na roztrhané kraťasy.

Strava
Jídlo bylo přímo famózní!!!

Velký výběr,česrvá zelenina a ovoce.

Asi nejvíce mě dostala "Sopa mexicana"-to bylo přímo "nebe v hubě".

Číšníci ochotní,kuchaři přímo mistři svého oboru.

Služby hotela
Vše odpovídalo popisu.

Velmi ochotné a nesmírně laskavé recepční.

Velmi vstřícný manažér hotelu,který mi několikrát zapůjčil služební počítač ke komunikaci kvůli problémům s cestovní agenturou.

Pláž
Pláž čistá.

Krásně se kolem ní běhalo po cyklostezce.

Místní lidé velmi vstřícní,srdeční,povídaví.

Zdeněk Flatanovský, 18.10.2021, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: THB Gran Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 9 jsme spokojeni

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
3* úplné odpovídá

Pláž
pláž je 3 minuty pešky od hotelu, čistý a velký

Elena K., 15.10.2021, Dátum pobytu: 6.10. - 12.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Whala! Isabela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Podla mna si hotel svoje hviezdy zasluzi. Krasne a ciste prostredie, mily a napomocny personal. Dovolenku v tomto hoteli urcite odporucam.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Podla mna si hotel svoje hviezdy zasluzi. Krasne a ciste prostredie, mily a napomocny personal. Dovolenku v tomto hoteli urcite odporucam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba mala terasu s vyhladom na more. Vzdy bola pekne upratana a pravidelne boli menene a doplnane uteraky aj to, co bolo potrebne.

Strava
Vyborna strava s bohatym vyberom. Host ma moznost ochutnat tak miestne speciality, ako aj vybrat si z jedal europskeho typu.

Služby hotela
Ochotny, mily personal vzdy pripraveny porad a pomoct.

Pláž
V blizkosti hotela sa nachadza krasne piesocna plaz Sa Coma s lehatkami i slnecnikmi (za poplatok).

Adam Bohiník, 15.10.2021, Dátum pobytu: 4.10. - 10.10.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Playa Dorada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)