Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Také tentokrát pobyt na Malorce v letovisku Santa Ponsa předčil naše očekávání. Hotely řetězce Globáles přinášejí kvalitní služby,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Také tentokrát pobyt na Malorce v letovisku Santa Ponsa předčil naše očekávání. Hotely řetězce Globáles přinášejí kvalitní služby, překrásné interiéry i exteriéry budov, nádhernou vegetaci i čisté, velmi teplé a klidné moře. Každý detail hotelu Pionier i hotelu Santa Ponsa je promyšlen do posledního detailu. Velkým bonusem byly překrásné koncerty, které umocnňovaly zážitek každého dne. Milá péče, velmi příjemná atmosdéra a pozornost personálu hotelů umocňovaly jedinečný prožitek z dovolené ! Zobraziť celú recenziu

Marie O., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales Playa Santa Ponsa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Velký komplex s dobrým jídlem.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velký komplex s dobrým jídlem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, ale pokoje malé. my byly jenom 2, ale stejný pokoj měli 4-členné rodiny. 2 dvojlůžka, ale 1 dvojlůžko má šířku 135cm. Takže vy co jste zvyklí na větší postele, budete mít problém než si zvyknete.

Strava
velký výběr jídla, samozřejmě snídaně se opakuje, ale pokud si sami uděláte režim, tak každý den můžete snídat něco jiného

Služby hotela
piknik bathy super, safe box OK, jen trochu předražený late check out

Pláž
hrubé kamínky, pro citlivky doporučuji boty do vody. jinak OK. Moře čisté je na krajích řasy.

Petra P., 22.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 15.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Naprosto krásná dovolená , můžu jedině vřele doporučit ;)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto krásná dovolená , můžu jedině vřele doporučit ;) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj , každý den uklizeno a čisté ručníky

Strava
Stravování dokonalé , moooc chutnalo ;)

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu jsou též úžasní a stále s úsměvem na tváři . Jediné co bych vytkla je kouření cigaret v blízkosti bazénu :(

Pláž
Pláže čisté , krásné moře a super odvoz od hotelu zdarma minibusem na vzdálenější pláže ;)

Hana C., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 19.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Eurocalas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená se nám celkově líbila oblast Can Pastilla je výborná na relax a v nočních hodinách tu byl klid takže určitě doporučuji. Výhled...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám celkově líbila oblast Can Pastilla je výborná na relax a v nočních hodinách tu byl klid takže určitě doporučuji.

Výhled z hotelu na pobřeží bylo nádherné a bazén na střeše je takový bonus.

Za návštěvu stojí určitě hlavní město Palma které je 10min cesty autem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli čisté

Úklid každý den

Koupelna byla nová prostorná

Postel taky pohodlná

Strava
Snídaně v hotelu obsahovala vždy vajíčka ,párky,fazole,sýr ,šunky, dále nějaké sladké a ovoce ale každý si vybral příjemná obsluha u snídaně pan co nám dělal livance velice ochotný

Večeře velký vyber masa ryb zeleniny pizza atd akorát pozor na večeři si musíte zakoupit nápoj

Služby hotela
Na střeše je bazén z výhledem na pobřeží velice pěkný.

Personál hotelu byl taky Ok

Pláž
Pláž od hotelu hned 50metru velice dobrá pláž kde není moc lidi a voda je čistá

Spokojenost

Narek V., 22.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 19.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Las Arenas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3 Průměr

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Průměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměr

Strava
Méně než průměr, plastové kelímky a lžičky, obsluha minimální

Služby hotela
Wifi za poplatek a ještě někdy nefunkční

Pláž
Vstup do vody někdy kamenitý, někdy s kaluhy.

Naděžda Slívová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 19.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,2 Krásná dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menší pokoje, čisté, denně úklid a výměna ručníků, ale již jsou patrné známky opotřebení.

Strava
Vynikající, velmi pestrá, chutná. Personál ochotný a milý

Pláž
Menší pláž hned u hotelu, moře průzračně čisté, bohužel v prázdninových termínech spousta lidí. Bar na pláži v rámci all inclusive zdarma.

Alena K., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 19.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Barceló Ponent Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená se nám líbila ,Mallorca je fajn, doporučuji výlet do Hlavního města a na delfíny,zážitek...Hotel odpovídá 3***, jen dveře...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila ,Mallorca je fajn, doporučuji výlet do Hlavního města a na delfíny,zážitek...Hotel odpovídá 3***,

jen dveře vetšinou nedoléhají a proto se s nimi musí bouchnout a kdy jste spali, tak nás každé ráno budili popeláři,ale pokoj jinak krásný.drinky do půlnoci byli fajn...Jídlo se dalo vybrat.Na pláž kousek ,dlouhá jako na obrázku a u ní dlouhá promenáda ,která večer ožívá. Zobraziť celú recenziu

Martina M., 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 17.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Ilusion Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Úžasná dovolená!!!!!!!!!!!!

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená!!!!!!!!!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, všude vždy uklízeno, čisto. Naprostá spokojenost.

Strava
Jídlo super, nabídka pestrá, hodně ryb a zeleniny.

Služby hotela
Služby perfektní, personál ochotný, příjemný, vždy s úsměvem.

Pláž
Na pláž příjemná procházka - asi 5 minut kolem hospůdek a obchůdků. Pláž super, slunečníky a lehátka za poplatek, ale to jsme věděli. Možnost zakoupení výletů, lodiček, šlapadel, prken, kol i motorek - všechno dostupné a u pláže, ceny nízké.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 14.8. - 19.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Hi Honolulu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Veľmi sa nám všetkým páčilo. Čo sa týka organizácie zájazdu, nemám žiadne pripomienky. Všetko čo bolo v zmluve, bolo dodržané.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi sa nám všetkým páčilo. Čo sa týka organizácie zájazdu, nemám žiadne pripomienky. Všetko čo bolo v zmluve, bolo dodržané. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jedine interiér hotela by potreboval renováciu, ale to bola maličkosť. Izba bola čistá a uprataná.

Strava
Čo sa týka stravovania, bol v hoteli veľmi dobrý výber jedál, personál bol ústretový. Najväčší výber bol na raňajky. Nemám pripomienky.

Služby hotela
Personál hotela bol nápomocný, ochotný pomôcť.

Pláž
Dostupnosť bola asi 400 m k pláži, ulica viedla priamo na pláž. Pláž bola viacmenej čistá, priestranná. Boli sme veľmi spokojní.

Lucia Polčicová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: Top Alexis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)