Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Hotel Caprici je prvním hotelem vůbec, který jsem ve Španělsku navštívili. Hotel nás zaujal už jen tím, že se nachází na samotném konci...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Caprici je prvním hotelem vůbec, který jsem ve Španělsku navštívili. Hotel nás zaujal už jen tím, že se nachází na samotném konci místní promenády, což znamená, že je zde přes noc absolutní klid, přitom zábava se odehrává jen pár kroků od hotelu. Jídlo, poskytované služby, pláž, bazén, to vše bylo naprosto dostačující a tento čtyřhvězdičkový hotel mohu jen doporučit. Jak rodinám s dětmi, tak i mladým lidem, kteří chtějí zažít pohodovou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 24.04.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 12.8.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Caprici

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi spokojeni s organizací odjezdu z letiště, velmi pestrává a dobrá nabídka jídla, vždy usměvavý,vstřícný personal.S vybavením pokoje...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spokojeni s organizací odjezdu z letiště, velmi pestrává a dobrá nabídka jídla, vždy usměvavý,vstřícný personal.S vybavením pokoje jsme byli spokojeni, u postele byly lampičky,které jsme na Tenerife neměli. Jediná pro nás oba nekukářky, že jsme měli pokoj v 1.poschodí a dole pod námi byla veliká terasa pro hosty, kteří zde kouřili a my jsme museli mít celodenně i celý večer zavřená okno,manžel astmatik,kouř nesnáší, hrozně kašle,takže jsem otevírala okno po půlnoci a ráno před snídani musela opět okno zavřít. To je ponaučení pro nás, kdy pokud pojedeme ještě někdy, tak budeme požadovat vyšší patra,když kouří naráz 10 lidí ,tak 1.patro je nejvíce ohroženo,ale pro nás to byl menší problém, jak když jsme neměli lampy v tmavé místnosti na Tenerife. Celkově byl hotel pro nás příjemným ubytováním, výborné byly autobusové spoje hned od hotelu ve 20 min. intervalech do Palmy, to bylo pro nás výborné, po celodenních túráchDle mobilu jsme ušli 75 km od 1.dne do posledního 7.dne pobytu. Spokojeni ,hodnocení známky 1!!!!!!!!!! Zobraziť celú recenziu

Jitka Bartáková, 19.04.2019, Dátum pobytu: 9.4. - 16.4.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Bay (Cala Mayor)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Hotel dobře situovaný,ale skoro bych řekla, že 4* jsou přehnané

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel dobře situovaný,ale skoro bych řekla, že 4* jsou přehnané Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, bez problémů

Strava
Průměrné, snídaně nestačili doplňovat

Hana Míšková, 27.03.2019, Dátum pobytu: 21.3. - 24.3.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Madrid, Hotel: Praga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Krásný hotel, příjemný personál, dobré jídlo, skvělé místo hned u pláže a nekonečné promenády

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel, příjemný personál, dobré jídlo, skvělé místo hned u pláže a nekonečné promenády Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je krásně zařízený, pokoje čisté.

Strava
Hotelové snídaně byly dobré, večeře se dost opakovaly,ale nebyl problem si vybrat. Skoro každý večer byly plody moře, tygří krevety, slávky... V okolí hotelu je nepřeberné množství restaurací a hospůdek,takze na oběd si vybere každý.

Služby hotela
Super vnitřní bazén a vířivka s krásně teplou vodou

Pláž
Pláž je hned za hotelem, v březnu opravdu přelidněná nebyla :-D

Radka M., 25.03.2019, Dátum pobytu: 15.3. - 20.3.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: MS Amaragua

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto spokojen, a doporučuji tento hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto spokojen, a doporučuji tento hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré.

Strava
Velmi bohaté a pestré švédské stoly, obsluha vynikající

Služby hotela
Velice spokojen

Pláž
Velice blízká vzdálenost k pláži, čisto nejen na pláži, ale i v celém městečku.

Jaromír B., 11.03.2019, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,6 Strávená dovolená v tomto hotelu s CK se rovnala noční můře. Od začátku při ubytování až do konce pobytu při opouštění hotelu jednoduše...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Strávená dovolená v tomto hotelu s CK se rovnala noční můře. Od začátku při ubytování až do konce pobytu při opouštění hotelu jednoduše hrůza. Paní delegátka, starší dáma, neochotná cokoliv řešit, na vše odpověď "to se ještě nikdy nestalo". Do 0.30 h hlasitá živá hudba ze všech koutů hotelu, spát se absolutně nedalo, každý pokoj měl na balkoně světelný reflektor, který rovněž svítil do půl jedné do rána. Děti plakaly nevyspáním. Kapacita lidí u bazénů několikanásobně překročena. Nikdy již a nejen z důvodu selhání jednoho člověka, ale hlavně jejich neochota cokoliv řešit i následně. Přístup této CK jednoduše ubohý...jen vydělat peníze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přebookovaný hotel, dostali jsme malinký pokoj, ačkoliv na voucheru byla uvedena junior suita. Po třídenním dohadování s recepcí a s delegátkou jsme dostali konečně pokoj odpovídající velikosti. Ovšem s dvěma malými dětmi pokoj s otevřeným vstupem na střechu, po odmítnutí nám bylo řečeno, že to je náš problém. Až čtvrtý den jsme dostali konečně pokoj, ve kterém se dalo alespoň otočit, ale až po "hysterické scéně". V původním pokoji poté, co jsme dali kufry na zem a na sebe (skříně nejsou), pokud šel někdo jen do koupelny, ostatní seděli na posteli, jelikož se nedalo "kam šlápnout"

Strava
Jídlo dobré a chutné, ovšem před vstupem do restaurace se musely vystát dlouhé fronty jen na stůl, následně v restauraci neochotný věčně zamračený personál, který nestíhal ve špinavém oblečení. Pití typu sprite, fanta zapáchalo, lidé i vraceli, jelikož se nečistili automaty, z nichž toto pití čepovali.

Služby hotela
Dámy na recepci neochotné a velmi protivné. Vše vyvrcholilo poslední den, kdy jsem si byla minimálně čtyřikrát požádat o pozdní checkout, načež mi vždy řekly, ať přijdu v den odjezdu. V den odjezdu mi řekly, že pokoj není k dispozici. Důvod jednoduchý, uklízečky chodí domů v 16h a neměl by ho kdo uklidit. Po vyklizení pokoje ve 12 h, jsme samozřejmě viděli, že pokoj za celý den nikdo neuklízel ani neobsadili noví hosté. Nabídli nám pouze "sprchovací "pokoj s tím, že máme přijít v daný čas na recepci pro klíč. Na recepci jsme byli přesně na daný čas. Poté, co jsme se šli tedy do tohoto pokoje osprchovat, mysleli jsme, že nás již nic nepřekvapí, ale hotel nám dal pokoj na osprchování, který před námi použilo asi sto lidí. Pomočený záchod, všude voda, vlasy, namlácené ručníky mokré po zemi, k tomuto již není co dodat.

Pláž
CK uvádí kamínky, ale jedná se štěrk a velké množství prachu. U moře se takřka vůbec nedá být. Vítr, moře věčně rozbouřené, obrovské vlny. Pokud se trochu zklidnily vlny, připlulo obrovské množství malých červených velmi žahavých medúz tj. do moře se vůbec nedalo vlézt. Pro děti absolutně nevhodné, pro dospělé téměř také, tj. o pobytu u moře se nedá hovořit.

Anonym, 08.03.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Hotel Mediterráneo Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 CK má na stránkách super ubytování za super ceny. Ale bohužel jen na stránkách. V reálu jsou schopni poskytnout pouze mnohem dražší...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
CK má na stránkách super ubytování za super ceny. Ale bohužel jen na stránkách. V reálu jsou schopni poskytnout pouze mnohem dražší ubytování. Bydleli jsme za více než dvojnásobek ceny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše ok. Jen přikrývky a polštáře katastrofa. Kousavá deka a kus hadru. Doporučuji přibalit vlastní povlečení.

Strava
Bohatě dostačující, chutná.

Petr N., 06.03.2019, Dátum pobytu: 28.2. - 3.3.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Helios

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9 Hotel se nachází u krásné - nekonečné písečné pláže. Oblast Can Picafort je vhodná pro relaxaci, či ke sportovnímu využití - zejména...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází u krásné - nekonečné písečné pláže. Oblast Can Picafort je vhodná pro relaxaci, či ke sportovnímu využití - zejména delším procházkám nebo jízdě na kole. Klientelu tvoří především němečtí důchodci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je moderně vybavený, čistý a zaměstnanci hotelu jsou profesionální a přátelští.

Strava
Bohatý výběr jak u snídaně tak u večeře.

Služby hotela
Služby hotelu - krásný bazén, a spa-centrum.

Pláž
Pláž je pouze pár metrů od samotného hotelu, písčitá - poměrně čistá. Moře úžasné.

Štěpánka H., 06.03.2019, Dátum pobytu: 22.2. - 1.3.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Platja Daurada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,8 Menší hotel rodinného typu.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Menší hotel rodinného typu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj měl nízkou světlou výšku cca od 2,1 do 1,2 m a malé okno ve snížené části. Pokoj byl tedy tmavý. V koupelně výška od 2 do 1? m, ve vaně jsem ani já nemohla stát rovně. Protože jsem ale byla sama, do pokoje jsem se šla jen vyspat, nevadilo mi to.

Strava
V hotelu naprostá spokojenost. Možnost výběru ze tří jídel u dvou chodů a ze dvou jídel u dezertu. Na sjezdovkám mě překvapilo, že míst, kde se dá jíst je jen několik, přestože je zde spousta sjezdovek.

Služby hotela
Já jsem byla spokojená, ale jsem nenáročná. Kromě místnosti s barem je zde sauna (kam nechodím), jinak nic. Ale mně to nevadí.

Zjazdovky
Nádhera!

Hana P., 04.03.2019, Dátum pobytu: 22.2. - 27.2.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Hipotels Cala Millor Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)