Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dle mých představ, vše fungovalo, dobré jídlo, ubytování v pořádku, pokoj s lodžii, denně uklizeno. Personál pokud nebyl vyloženě přátelský tak profesionálně korektní. Pokud bych zvažovala dovolenou ve Španělsku, zvítězila by asi Mallorca a pokud bych zvažovala Mallorcu, asi bych volila Hotel BARCELO PONENT PLAYA. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel solidně vybaven, je na něm vidět, že novostavbou byl už před léty, ale udržovaný, čistý. Denně úklid na pokojích, výměna ručníků i povlečení automatická.

Strava
Bohatý výběr. Kuchyně středomořská, španělská i mezinárodní, Večeře v "národních" barvách např: pondělí italská, úterý řecká, středa americká … Dostatek ovoce, spousta jídel z ryb a mořských plodů. Stolní víno (v kvalitě stolního vína) v dostatečném množství, nealkoholické nápoje, voda vše v solidní kvalitě a neomezeném množství, Ve všech provozech (mimo jídelnu) včetně plážového a bazénového baru vynikající káva, alkoholické nápoje španělského původu vcelku solidní chuti, tak jak je ve Španělsku zvykem s nižším obsahem alkoholu (cca 30- 35 %). Míchané nápoje (mojito, piňakoláda) jsou připravované z polotovarů (jen pro otrlé).

Služby hotela
Diskotéka pro mladší, animátoři nevtíraví s nabídkou služeb, jiné služby jsme nevyžadovali. Služby recepce včetně pomocí s aktivitami mimo hotel jsou poskytovány ochotně a uceleně.

Pláž
Pláž má jen jednu chybu, není majetkem hotelu a slunečník a lehátka není možné mít v ceně (platí se někomu jinému). Hotelová lehátka a slunečníky, které jsou poblíž pláže zcela logicky nejsou v ceně (kdo si koupí lehátko poblíž pláže, když si může koupit lehátko na pláži?). Pláž písčitá s pozvolným dnem (ideál pro děti a seniory) umístěna v hluboké zátoce, kde je klidná voda i když je moře rozbouřené.

Anna Kropáčková, 10.12.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Barceló Ponent Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, odpovídá ceně, přímo u pláže, super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při zaplacení navíc výhled na moře super.

Strava
V pohodě, nejedeme na dovolenou jenom jíst. Hlady nikdo nebyl!

Služby hotela
V pořádku, dejte menší spropitné a budete mít vše,

Pláž
Malá, klidná, koupání super, vezměte boty do vody, místy kameny,

Jana Princová, 09.12.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Peymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená se mi velmi líbila a hned bych se tam vrátil. Hotel se sice nachází mezi dvěma letovisky takže do centra každého je to kus, ale...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi velmi líbila a hned bych se tam vrátil. Hotel se sice nachází mezi dvěma letovisky takže do centra každého je to kus, ale kousek od hotelu se nacházela taková kolonáda, která z části nahradila to centrum. Každé úterý a čtvrtek byly trhy, kde se dalo nakoupit celkem za levno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš příjezd do hotelu byl okolo 23.00 a téměř hned jsme dostali pokoj. Pokoj byl optimální pro 2 lidi (sociální zařízení, pokoj + balkónek). V pokoji byla manželská postel, skříň, televize, noční stolky a lednička. Sociální zařízení bylo čisté. Úklid probíhal každý den, vždy bylo ustláno a vynesn koš.

Strava
Strava v hotelu byla typická pro přímořské letovisko. Ryby, ovoce, přílohy, pečivo, nápoje (k večeři se nápoje museli koupit). My jsme měli polopenzi takže jsem většinou chodili na ,, oběd" do plážového baru u hotelu, který má otevřeno cca. od 8.00-23.00. široká nabídka nápojů (alkoholických i nealkoholických), jídel (hranolky, pizzy, mořské plody,...). Mimo hotel také spousta restaurací, malých občerstvení či kaváren.

Služby hotela
Se službami hotelu jsem spokojen, všichni byly vstřícní, ať šlo o problém s pokojem, stravou,... Všichni byly laskaví a snažili se problém co nejrychleji vyřešit. Hotel nabízel ve všechny dny s výjimkou neděle pro děti animační programy, a nepravidelně byly i taneční vystoupení a jiné akce.

Pláž
Pláž se nacházela hned u hotelu, lehátka a slunečníky se nacházely pouze u bazénu, což byla škoda. Pláž se ke konci naší dovolené začala zalidňovat, ale vždycky byli místo kam si dát osušku. Pláž byla celkem čistá což se ale nedá říct o vodě. Voda sice byla čirá, ale plavaly v ní plastové obaly a dokonce i vajgly (ale chápu že za to personál hotelu nemůže). Lepší je do vody chodit v botech protože se tam nachází i ostré kameny.

Anonym, 08.12.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Caprici

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,6 Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější. Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velmi příjemná,hotel útulný, rodinný,strava skromnější.

Špatný dojem jsme měli z delegátky ck ,naštěstí jsme její služby nepotřebovali.

Zoufalá byla i organizace a průběh fakultativního výletu.Okoli hotelu a pláže krásné, čisté. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné

Strava
Skromnější

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Krásná

Anonym, 02.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Sultan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 V jednoduchosti je krása, a proto mi dovolte ohodnotit zájezd jednou větou. "Dovolená v Almerii, v Zoraida Park Hotelu neměla...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V jednoduchosti je krása, a proto mi dovolte ohodnotit zájezd jednou větou. "Dovolená v Almerii, v Zoraida Park Hotelu neměla jedinou chybu." a pozdravujte milého pana Chvílu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez chyby.

Strava
Úžasná.

Služby hotela
Profesionální.

Pláž
Hned bychom se vrátili.

Eva Plevová, 28.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 1.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená se povedla na 100%

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se povedla na 100% Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté

Strava
Chutná, velký výběr, spokojenost

Služby hotela
Dobrá

Pláž
Čistá, každý den upravovaná, krásně široká... V

Monika Mařánková, 25.11.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 4.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Hotel Mediterráneo Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9 Ubytování, jídlo i služby super. Doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování, jídlo i služby super. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Štěpán M., 21.11.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Beverly Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená pohodová, příjemná, odpovídalo popisu, rušnější lokalita.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pohodová, příjemná, odpovídalo popisu, rušnější lokalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel odpovídal, jak bylo uvedeno, pokoj na stranu rušnější ulice, ale nevadilo.

Strava
Strava rozmanitá, množství dostatečné, mohlo být více ovoce.

Služby hotela
Nabídka výletů, večerní animace spíše pro mladší a děti.

Pláž
Pláž čistá, přístup z hotelu dobrý.

Dagmar O., 10.11.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: H TOP Royal Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Lokalita pěkná. Na půlku září překvapivě velké množství lidí. Hotelový komplex slabší průměr. Znovu Mallorca - rozhodně někdy ano. Znovu...

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Lokalita pěkná. Na půlku září překvapivě velké množství lidí. Hotelový komplex slabší průměr. Znovu Mallorca - rozhodně někdy ano. Znovu Bellevue Hotel komplex - rozhodně nikdo znovu ne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš apartmán byl vcelku hezký, nicméně postele rozhodně nebyly pohodlné, a navíc bych si na dovolené s přítelkyní představoval spíše normální velkou dvoulůžkovou postel, nežli dvě obyčejné postele sražené k sobě, se dvěmi matracemi, které navíc neměly žádné boční jištění, takže se neustále rozjížděly. Na pokoji jsme také měli Televizi zavěšenou na zdi, kterou jsme ale vzhledem k absenci nejen ovladače a jak jsme později zjistili, tak dokonce i samotného napájecího kabelu, nemohli využít. Kdoví, třeba to byla jen maketa pro navození "luxusní" atmosféry... Také uklízečky by mohly být trochu vychované a když už na pokoji není k dispozici běžná cedulka "Do not disturb", tak by alespoň mohly zaklepat. Z toho všeho mi ale stejně jako největší nedostatek přišlo placené připojení k WIFI, což mi v roce 2019 na hotelu, kde si platím dovolenou, příjde jako absolutně absurdní už jen z principu.

Strava
ALL-INCLUSIVE strava v pořádku, myslím, že si zde může vybrat každý. Cedulky na barech o omezení ALL Inclusive drinků na 3 drinky/osoba/den bylo nejspíš jen dalším způsobem tohoto hotelového komlexu, jak pobavit své platící zákazníky. (ačkoliv toto "nařízení" personál naštěstí nedodržoval)

Služby hotela
Mimo již zmíněné ubytování a stravu/nápoje bych ještě rád zmínil přinejmenším velmi úsměvný večerní program formou jakéhosi divadla - i my sami, jakožto jedni z diváků jsme se za ty herce styděli.

Dále bych ještě vypíchnul bar, který se nachází a je součástí areálu tohoto komplexu (pozn.pro připomenutí - ve kterém jsme měli zaplaceno ALL-INCLUSIVE). Tento bar je totiž jakousi ALL-INCLUSIVE enklávou komplexu, ve které prostě vaše all inclusive neplatí, a pokud si tam dovolíte vstoupit s drinkem, který jste si vzali z hospůdky vedle (kde vám ho díky all inclusive vydali) a ještě ho jednoduše nestihli dopít, tak budete bez milosti vyhozeni ven, protože v tomhle baru si za své drinky musíte zaplatit (nehledě na to, kolik jste zaplatili za svou all-inclusive dovolenou).

Pláž
Cesta na pláž představuje asi 15 minutovou cestu pěšky podél hlavní silnice obehnané všelijakými obchůdky.

Anonym, 08.11.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 16.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)