Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7.4 Hotel a jejich služby byl skvělý. Personál velmi ochotný. S CA jsem, byla spokojená do momentu, než jsme odjeli, komplikace nastaly hned...

  • 6.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a jejich služby byl skvělý. Personál velmi ochotný. S CA jsem, byla spokojená do momentu, než jsme odjeli, komplikace nastaly hned při přistání (v sobotu), kdy jsem byla akorát zklamaná z celkové organizace a špatných informací, které nám CA poskytla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme spokojení, čisté a útulné prostředí.

Strava
Velký výběr, pestrá strava, nabízeli i mořské plody, byli jsme nad míru spokojení.

Pláž
Velmi příjemný postup do vody, vyskytovaly se zde medúzy.

Kristýna O., 10.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se nám velice líbila a určitě se vrátíme a to i na stejné místo a do stejného hotelu. Sa Coma má co nabídnout. V místě hned u...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila a určitě se vrátíme a to i na stejné místo a do stejného hotelu.

Sa Coma má co nabídnout. V místě hned u hotelu je nástupiště na loď, která poskytuje velmi krásnou a zajímavou okružní plavbu. Zvolili jsme 4 hod plavbu, cena za osobu krásných 30 Euro, trasa Romantica, po cestě krásné výhledy ostrova, loď Vás zaveze přímo i do jeskyně, také na půl hodinky zastaví a můžete se vykoupat v krásném azurovém moři.

Kousek od hotelu několikrát za hodinu jezdí autobus do hlavního města Palma, cesta trvá něco malinko přes hodinu a hlavní město určitě stojí za návštěvu.

Všude v okolí hotelu jsou supermarkety a restaurace, kavárny, vše na co si vzpomenete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi dobré a překvapilo nás, že pokoj má dvě místnosti obývák a ložnici. Veškeré zařízení je nové, velmi pohodlné, perfektní matrace.

Na pokoji je k dispozici varná konvice a hrnečky, stačilo koupit u hotelu v supermarketu kávu a dát si jí po ránu na balkoně s krásným výhledem na moře.

Též chválím čistotu, vše velmi čisté, úklid pokoje fungoval pravidelně, výměna ručníků atd vše na výbornou.

Prostory hotelu, recepce taktéž, pěkné, čisté.

Strava
Strava byla rozmanitá, velmi dobrá, chutná. Všeho bylo dostatek, stále se bufet doplňoval. Na výběr bylo z ryb, krevet, každý den fungoval gril a buď kuřecí maso, jehněčí maso či vepřové. Pizza byla taktéž k dispozici každý den. Jinak se strava různě měnila, různé omáčky, těstoviny, rýže vše vždy na mnoho způsobů. Stále k dispozici saláty, ovoce, jogurty.

Snídaně výborné, velký výběr všeho možného vajíčka, párky, salámy, sýry atd.

Při obědě a večeři vždy na výběr dva druhy dortíků a k dispozici tři druhy zmrzliny.

Za nás velká spokojenost se stravou.

Služby hotela
Personál velmi milý a to všude od recepce po restauraci či venkovní bar včetně usměvavých uklízeček.

Každý den pořádají animační programy nejdříve pro děti od 20 : 30 hod do 21 : 30 a poté pro dospělé od 21 : 30, bohužel toto není sice chyba hotelu, ale rodičů, kteří by si mohli uvědomit, že večerní program pro dospělé je pro dospělé, jelikož někteří nemají opravdu rozum a mají tam na pozdní večerní program sebou i miminka či děti do věku pěti let, kteří tam všude běhaly, křičely, miminka brečeli, rodiče popíjeli jednu sklenku za druhou a ječící děti tam nekontrolovaně pobíhaly a tím program dospěláků narušovali a ten zážitek z programu taktéž.

Z jiných hotelů máme zkušenost, že fungovali hlídačky pro děti. Sama mám děti, ale tohle chování rodičů bylo pro mě opravdu nepochopitelné. Chápu, že si též rodiče chtějí užít večerní program, ale bylo by dobré mít hlídání ani pro samotné děti už to před půl nocí není zábava, většina děcek už tam jen brečelo a křičelo.

Pláž
Pláž velmi pěkná, čistá s postupným mělkým vstupem do moře, tudíž velmi vhodné pro děti. Pláž je pár metrů od hotelu.

Karin B. B., 09.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Palia Sa Coma Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Mallorca, jeskyně 5 fotografií

Celkom: 9.5 Az na leteckou spolecnosti do Malagi jsme Mel skoro dvouhodinoveho spozdeni a nefungovalo internetove einchecken Tam a dem.Museli jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Az na leteckou spolecnosti do Malagi jsme Mel skoro dvouhodinoveho spozdeni a nefungovalo internetove einchecken Tam a dem.Museli jsme zaplatit Polkutu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice pohodlna postel,prijemny pokojske,ktere Nam vychazeli vstric s nasimi pranimi.

Služby hotela
Bez stravovani

Pláž
Kazde rano upravena Platz i celkove cisto. LP

Zdeňka Vothová, 09.05.2022, Dátum pobytu: 21.4. - 5.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Apartmány Bajondillo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 pekna turistika,ale uz je tam hodne pozemku v soukromem vlastnictvi a pristup na nektere trasy je nemozny.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
pekna turistika,ale uz je tam hodne pozemku v soukromem vlastnictvi a pristup na nektere trasy je nemozny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vse ciste a bez zavad

Strava
stravoval jsem se sam.

Služby hotela
vse co jsem potreboval kladne vyridili

Pláž
cista,krasna

Karel Hrazdil, 09.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Ona Garden Lago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Tuto dovolenou jsme zakoupili za bezkonkurenční cenu tudíž jsme neměli žádné přehnané očekávání. Celkově jsme byli moc spokojeni, pouze...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tuto dovolenou jsme zakoupili za bezkonkurenční cenu tudíž jsme neměli žádné přehnané očekávání. Celkově jsme byli moc spokojeni, pouze pár ale. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný zrekonstruovaný hotel kousek od pláže. Jediný a zásadní problém němečtí dovolenkáři....mysleli jsme, že v dubnu ještě nebude hluk a bujaré noci, ale bohužel. Naštěstí jsme hned druhý den dostali nové sousedy a vše bylo fajn, ale při představě celého týdne....Počítejte s tím, že se jedná o hotel městského tipu tudíž je slyšet i hluk z ulic.

Strava
Výborné jídlo a skvělý personál. Výběr byl menší, ale to nám vůbec nevadilo.

Služby hotela
Vše naprosto v pořádku, moc milý personál. Cestovali jsme s německou agenturou tudíž jsme si vše zařizovali v průběhu samostatně a vždy nám ve všem pomohli. (transfery, dětská postýlka atd.)

Pláž
Voda byla krásně čistá, i když byl poblíž přístav. U hotelu byla městská pláž, ale stačilo se vydat procházkou kousek dál a narazili jste na krásnou přírodu a osamocené pláže.

Eva Holubcová, 09.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Mediodia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9 vše bylo naprosto v pořádku. Na letišti nás čekal delegát a zařídil odvoz na hotel taxíkem. Vše bylo v ceně zájezdu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
vše bylo naprosto v pořádku. Na letišti nás čekal delegát a zařídil odvoz na hotel taxíkem. Vše bylo v ceně zájezdu. Zobraziť celú recenziu

Strava
Obrovský výběr. Vše velmi chutné

Služby hotela
I na začátku sezóny (květen) byl zajištěn animační program.

Barbora B., 09.05.2022, Dátum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Best Siroco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.8 Hotel a služby odpovídají ceně, hotel větší a starší, ale udržovaný, pokoje superrior hezké, krásný výhled na moře i okolí a hory a s...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a služby odpovídají ceně, hotel větší a starší, ale udržovaný, pokoje superrior hezké, krásný výhled na moře i okolí a hory a s ohledem na počet lidí i docela klid. Zobraziť celú recenziu

David H., 07.05.2022, Dátum pobytu: 26.4. - 3.5.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.4 Vše by bylo dobré, pokud by vás každý den v 6:00 h.ráno nebudila venkovní ventilace, která byla puštěná až do 22:00h. Hrozný hukot????...

  • 6.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vše by bylo dobré,

pokud by vás každý den v 6:00 h.ráno nebudila venkovní ventilace, která byla puštěná až do 22:00h.

Hrozný hukot????

Ostatní ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj malý, ale stačil, byl čistý.

Strava
Dostačujicí

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Tu jsme neřešili, byla kousek.

Vladislav P., 03.05.2022, Dátum pobytu: 15.4. - 22.4.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Whala! Isabela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.6 skvela lokaci a sluzby hotelu

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
skvela lokaci a sluzby hotelu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bezvadny obri balkon, vetsi nez pokoj

Strava
pestra, skoda jen ze nebyla podavana paella

Služby hotela
bezvadny kryty bazen, sauna

Pláž
plaz krasna, ale necistena od vyplavenych ras

Simona Hadová, 03.05.2022, Dátum pobytu: 23.4. - 30.4.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: D-H Anba Romani

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Zájezd na poslední chvíli, rozmanité možnosti výletů.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd na poslední chvíli, rozmanité možnosti výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel po částečné rekonstrukci s venkovním i vnitřním bazénem, bar otevřen do půlnoci, na pokoji není lednice.

Strava
Strava na slušné úrovni, jen opakující se nabídka.

Služby hotela
Viz ubytování.

Pláž
Pláž u hotelu, moře čisté.

Alena T., 02.05.2022, Dátum pobytu: 21.4. - 26.4.2022
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Nordeste Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)