Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Hotel je na dobrém místě. Dá se pohodlně dojít na vlakové nádraží. Vlak jede i na letiště. nedaleko hotelu je obchod, restaurace. I když...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je na dobrém místě. Dá se pohodlně dojít na vlakové nádraží. Vlak jede i na letiště. nedaleko hotelu je obchod, restaurace.

I když hotel stojí u hlavní cesty, je tam klid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má 4 hvězdy, ale na naše poměry bych dala 3. Ale čistý a uklízeli kromě prvního dne pak každý den.

Strava
Jídlo je formou bufetu. Výběr jídel byl, takže si mohl vybrat každý. Chťově bylo jídlo dobré. Snad jen u snídaně chyběla nějaká zelenina.

Služby hotela
Služby hotelu byly standartní. Chování personálu bylo přijemné.

Pláž
Pláž je nedaleko hotelu, jen přes cestu. Ale na koupání bylo ještě chladno, takže jsme ji nevyužily.

Zdenka S., 11.03.2020, Dátum pobytu: 1.3. - 8.3.2020
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 krásný výlet, krásné město

  • 1 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
krásný výlet, krásné město Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
okraden na pokoji o všechny doklady, české peníze a kreditní kartu

Strava
dobrá

Služby hotela
na okradení reagovali pouze adresou policie

Jiří Toušl, 11.03.2020, Dátum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblasť: Španielsko Španielsko, Barcelona, Hotel: Catalonia Sagrada Familia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 komunikace s pracovníky - velice špatné cestovní pokyny až po urgenci vrácení finanční hotovosti - až po opakované urgenci při...

  • 4 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
komunikace s pracovníky - velice špatné

cestovní pokyny až po urgenci

vrácení finanční hotovosti - až po opakované urgenci

při ubytování v Barceloně hotel zjistil, že byla uhrazena pouze záloha a nechtěli nás ubytovat

na info lince CA bylo zaměstnankyní sděleno, že nám prostě nepomůže a máme se nějak zařídit

museli jsme odevzdat číslo bankomatní karty, pro případ že by platba nedorazila, aby si peníze strhli z našich prostředků

Celkově - CA výrazně zklamala a prostě již nikdy více!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
při ubytování v Barceloně hotel zjistil, že byla uhrazena pouze záloha a nechtěli nás ubytovat

museli jsme odevzdat číslo bankomatní karty, pro případ že by platba nedorazila, aby si peníze strhli z našich prostředků

Strava
bez problémů

Služby hotela
bez problémů

Linda Kohútová, 04.03.2020, Dátum pobytu: 27.2. - 1.3.2020
Oblasť: Španielsko Španielsko, Barcelona, Hotel: Ibis Meridiana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,5 Kancelář nám vybrala pokoj bez oken a ani nás na to neupozornila. Pokoj byl vyhřán na 30 °C, když jsem byl reklamovat, že nefunguje...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Kancelář nám vybrala pokoj bez oken a ani nás na to neupozornila. Pokoj byl vyhřán na 30 °C, když jsem byl reklamovat, že nefunguje klimatizace (fouká pouze horký vzduch, nech nastavím teplotu na jakokoliv hodnotu), řekli mi, že v zimním období jenom topí. Že když topení vypneme v pruběhu noce se pokoj okolitým vzduchem sám ochladí (bez oken a možnosti větrat). No, za 5 hod se neochladil ani o chlup. Naštěstí personál byl super a dali nám náhradní pokoj, který již ale byl rezervován a zaplacen, no nikdo nepřijel. Zobraziť celú recenziu

Strava
Takový pruměr, i když spětně jsme to zhodnotili, že možná i nadpruměr v porovnání se salonkem na letišti, protože v hotelu měli alespoň jamon, co bylo skvělý :)

Služby hotela
Velmi ochotný personál

Peter T., 04.03.2020, Dátum pobytu: 27.2. - 1.3.2020
Oblasť: Španielsko Španielsko, Barcelona, Hotel: Medium Prisma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 vydarila sa, čo sme mali v pláne, to sme v Madride navštívili

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
vydarila sa, čo sme mali v pláne, to sme v Madride navštívili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel - príjemný, v centre, bez problémov

Strava
spokojnosť

Služby hotela
bez problémov

Pláž
bez pláže, návšteva pamiatok

Lujza Hanová, 24.02.2020, Dátum pobytu: 18.10. - 21.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Madrid, Hotel: Petit Palace Londres

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,4 otrasný hotelový komplex s opakujucim sa jedlom

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
otrasný hotelový komplex s opakujucim sa jedlom Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Recenzia sa bude týkať konkrétne časti Neptuno.Ubytovnaie bolo asi najhoršie aké sme mohli zažiť. Už po príchode na recepciu som videla, že tento komplex bude problémový.Samá pavučina prach na recepcii. Upartovaniu teda veľa nedajú. Po príchode na izbu nás ovanul neskutočný zápach po stuchline a po moči!!. Nábytok starý, kuchyňa celkom dobre vybavená ale upratovaniu tam veľmi neublížili. V kupelni vlasy na zemi, v kuchyni po zemi zvyšky jedla. Na posteli stare prepálené od cigarety prehozy.Na dverách boli známky po vlámaní, nedali sa uzamknúť z vnútornej strany Na balkone stare nestabilne hrdzave zábradlie. Pre deti určite nebezpečné. Kupelna pohrdzavená a vsetko čo sa dalo bolo zoxidované a nachádzala sa tu aj pleseň! Ku koncu pobytu nás navštívili ŠVABY!! Telka nefunkčná, bez ovládača a na WIFI ZABUDNITE. Na deň si pýtali asi 6€!! Recepcia je len jedna tá hlavná, v prípade nejakého problému sa nachodíte. Izbu sme hned na druhy deň reklamovali, avsak na recepcii boli absolutne neochotný. POslali nas prec, že dnes sa neda izba vymenit, tak sme dosli na druhy deň a zas rovnaky scenár. Ke dsme reklaáciu riešili s neochorným delegátom, ktorého sme zjavne otravovali, ponukli nám izbu v inej casati komplexu kde by sme si platili na kazdý deň 50€!! Delegát nám oznámil, že podobné reklamácie rieši každý deň. Každý večer je tam veľký hluk, chodia tam nielen domáci ale aj turisti opitý. Je to otvorené.

Toto nemalo dostať tri hviezdičky ani omylom.NEODPORUCAM tento komplex.

Strava
Strava sa opakovala, jedna jedálen, kde bolo miion ludi asi naraz. Mali sme polpenziu, len nam v cestovke zabudli oznámiť, že pri večeri si musíme pitie PLATIT..uplný vtip. Káva na raňajky total žbrnda. Asi dvakrat sa nám stalo, že sme našli neprepečené mäso a raz pokyslené paradajky, zjavne na raňajky ponuklito, čo zostalo večer. Nejaké extra ovocie typicke pre tuto krajinu nečakajte. Skor mi to prislo take naše. Hrušky, jablka slivky...Na jedlo sa chodí s kartickami, kde vam odskrtavaju casti stravy. Po príchode na hotel v noci sme nedostali žiadne balíčky. Hoci vecera tam mala byť zahrnutá podla informácií. V kantíne mali nie celkom čisté taniere a príbory a povacsine obité.

Služby hotela
Ziadne sme nevyuzili, to velke jazero je smradlave špinavé a bol tam kadejaký materiál nahádzaný.V bazéne boli nahádzané plastové taniere a povacsine sa tam zdržiavali Poliaci. Do tých barov pri bazene sme radsej ani nešli. Okolie moc velmi neudržiavané.

Pláž
Plaž je asi jediné, na čo budeme spomínať. Je síce dalej, ale to sme vedeli preto sme si dali našťastie len polpenziu. Je krásna, ale velmi jemný piesok, ktorý sa dostane všade.Je čistá, dlhá a miesta je tam priveľa. Od hotela je skratka popri jazere,,ale aj tak cesta trvala do 20 minut popri obchodoch. Domáci ponúkaju ovocie. Je to milé. Prechod do mora bol pozvoľný. Idete do dialky a stále je voda po členky. My sme vyskúšali aj plaz CAN Picaford, ktorá je oproti tejto nie taká pekná a čistá. Dvakrát sme boli na pláži v hlavnom meste Palma de Playa(pri letisku), ktorá je hrubozrnná s neskutočne veľkými mušlami a neskutočným množstvom nemeckých turistov. Odporucam.

Anonym, 13.02.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 16.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Bellevue Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

14 fotografií

Celkom: 8 Snídaně mohla být pestřejší a na pokoji byla v únoru zima,nešel vytopit. Jinak vše perfektní,moc se nám líbilo.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Snídaně mohla být pestřejší a na pokoji byla v únoru zima,nešel vytopit.

Jinak vše perfektní,moc se nám líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Viz.vyše

Strava
Viz.výše

Služby hotela
Dobrá poloha,příjemný personál.

Pláž
Krásná čistá městská pláž.

Kamila C., 12.02.2020, Dátum pobytu: 6.2. - 9.2.2020
Oblasť: Španielsko Španielsko, Barcelona, Hotel: Ramblas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Bohužel až na místě jsme se dozvěděli, že uvedené 3 hvězdy u apartmánu nejsou hvězdy ale nějaké klíče. Cena tomu určitě neodpovídala. Za...

  • 3 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Bohužel až na místě jsme se dozvěděli, že uvedené 3 hvězdy u apartmánu nejsou hvězdy ale nějaké klíče. Cena tomu určitě neodpovídala. Za příplatek jsme se domluvili na přesun z apartmánu do hotelového pokoje, ten byl moc pěkný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl na špatné úrovni. Spíše jsme si připadali jako na nějaké chatě. V koupelně bylo rezavé vybavení a celkově to tam s čistou nebylo nic extra. Za příplatek jsme se přesunuli do hotelu a ten již byl moc pěkný, čistý i voňavý.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni. Výběr pestrý, i když bych možná ocenila více zeleninových salátů, většinou byla jen krájená zelenina. Ryby měli výborné a vždy několik druhů. Ostatní maso se dalo, ale většinou bylo tužší.

Služby hotela
Skvělý a ochotný přístup.

Pláž
Pláž pěkná, velmi pozvolný vstup do moře. Krásný jemný písek.

Anonym, 29.01.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Sunna Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Spokojenost

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Spokojenost

Anonym, 29.01.2020, Dátum pobytu: 23.1. - 26.1.2020
Oblasť: Španielsko Španielsko, Barcelona, Hotel: Medicis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pobyt v hotelu byl skvělý. Personál byl vstřícný, po problémech s čip kartou jsme okamžitě měli náhradu, po opakovaném problému byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v hotelu byl skvělý. Personál byl vstřícný, po problémech s čip kartou jsme okamžitě měli náhradu, po opakovaném problému byl vyměněn celý zámek. Jídlo velmi chutné, sice se ke konci týdne opakovalo, ale nemám výhrady. Vždy velký výběr během celé doby stravování. Bazén čistý, udržovaný, trochu problém s lehátky,na velikost hotelu je jich málo, ale bylo řešeno personálem tak, že pokud během delšího času nebyla využivána a jen ležely ručníky, okamžitě odnesli. Pláž krásná. Klidná a pohodová dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté a útulné pokoje, přistýlka je rozkládací sedačka, ideální pro děti. Denně výměna ručníků a úklid pokoje.

Strava
rozmanitá jídla, všeho dostatek. Personál v průběhu jídel doplňoval vše potřebné.

Služby hotela
vstřícný personál jak na recepci, v restauraci i barech.

Pláž
Pláž krásná, moře čisté.Větší vlny, v září už chladnější.

Kateřina R., 23.01.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Alegria Colonial Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)