Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4,8 Na Mallorce jsme byly poprvé. Hotel byl opravdu veliký. Byl zde i bohatý program. Animátoři se opravdu snažili každý den hosty zabavit :)...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na Mallorce jsme byly poprvé. Hotel byl opravdu veliký. Byl zde i bohatý program. Animátoři se opravdu snažili každý den hosty zabavit :) Byly jsme i na výletu - Marineland ZOO. Výlet byl krásný. Je zde možnost vyfotit se s delfínem 2 fotky stály 30 euro. Dál je možnost si s delfínem zaplavat - zde mají dvě možnosti jedna je za 100 euro a druhá za 160 euro. Zážitek k nezaplacení určitě doporučuji :) Strava na hotelu nic moc. Snídaně, obědy a večeře pořád to samé dokola. Když už nám to nechutnalo je možnost využít i další restauraci v hotelu :) Tam často vařili italskou kuchyni :) Služby hotelu byly v pořádku :) Celkově dovolená splnila účel a člověk si tam odpočinul :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku. V pokoji nám bylo pravidelně uklízeno. Měnili se nám ručníky. Nebyl žádný problém :)

Strava
Co se týče jídla, řekla bych, že je co zlepšovat. Snídaně pořád to samé dokola. Obědy a večere to samé. Občas jsme měli co dělat, abychom si vůbec vybrali. A určitě bych zlepšila pití. Pít po celou dobu slazené nápoje (cola. fanta,...) nic moc :/ A vše jsme si museli ředit vodou opravdu se to nedalo pít.

Služby hotela
Služby hotelů byly v pořádku. Když byl kdykoliv nějaký problém, personál byl ochotný. 2x jsme na recepci měnili kartu od pokoje. Nefungovala nám.

Pláž
Pláž je příjemnou procházkou tak cca 15 minut od hotelu. Když se člověku nechce jít pěšky, jezdí od hotelu vláček :) Pláž byla čistá :) Slunečníky a lehátka na pláži jsou za poplatek.

Andrea Kubišová, 17.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 13.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Globales Bouganvilla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Celkový dojem z dovolené více než pozitivní, Mallorca je krásná, ale je třeba vyrazit po celém ostrově a nezůstávat jen v bezprostředním...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené více než pozitivní, Mallorca je krásná, ale je třeba vyrazit po celém ostrově a nezůstávat jen v bezprostředním okolí hotelu. To je bohužel velmi přelidněné - náš "plán" užít si klidnější začátek června, kdy němečtí spoluobčané ještě nemají hlavní prázdniny, úplně nevyšel. Absolutně si nedovedu představit, jak to tam musí vypadat v hlavní sezóně, když to tam "takhle" vypadalo na začátku června. Pozitivem však bylo, že v porovnání s okolními ulicemi a pláží působil náš hotel jako oáza klidu :-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním vše v pořádku, i když standardní pokoj je poměrně malý - není moc místa na odkládání nebo sušení oblečení.

Strava
Jídlo výborné, výběr pestrý, fronty v podstatě žádné, místo se vždy dalo najít i venku (vevnitř místa spousty). Nejlepší zážitek z jídelny - číšnice, která se směje přesně jako Patrik Hartl. To člověku dokáže zvednout náladu - bavila se celá jídelna :-)

Služby hotela
Půjčili jsme si kola a vše v pořádku. Půjčení aut naopak strašně drahé oproti ostatním půjčovnám v okolí. Jinak pozitivně hodnotíme, že během dne na hotelu nikdo neorganizuje rádoby zábavné animační programy. Jediný organizovaný program byla živá hudba každý večer a to bylo naopak skvělý (občas trochu retro, ale nevadilo...).

Pláž
Pláž hezká, široká, voda čistá a na začátek června poměrně teplá (čekal jsem studenější). Dopoledne množství lidí ještě celkem šlo, odpoledne totální masakr. K pláži opravdu kousek pěšky - zatímco na začátku dovolené jsme umístění hotelu nikoliv přímo u pláže brali jako nedostatek, tak hned první den jsme toto jednoznačně přehodnotili - být ubytovaný přímo u této plážové promenády, tak si to jdu hodit :-). Pokud nejste skupinka 10-15 lidí se stejným oblečením, nenesete si repráky hrající německé "hitovky" a nejste cca od 11 dopoledne na mol, tak jste tam úplně out :-).

Vladimír S., 17.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Occidental Playa de Palma (ex. Barcelo Pueblo Park)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Je to vhodné místo pro rodiny s dětmi, nebo seniory, kteří využívají rádi veškeré pohodlí. Své místo si zde najdou i cyklisti, krásné...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Je to vhodné místo pro rodiny s dětmi, nebo seniory, kteří využívají rádi veškeré pohodlí. Své místo si zde najdou i cyklisti, krásné projížďky okolo moře a do nedalekých hor pro ty zdatnější. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má krásný interier, pokoje čisté a vzdušné, prostorný balkon

Strava
strava neměla chybu, vybrat si mohl každý co má rád

Služby hotela
Služby hotelu bez chyby

Pláž
Pláž blízko hotelu, písčitá, udržovaná ,jenom bylo škoda, že foukal velký vítr, tudíž velké vlny a tudíž moře zakalené. To ale závisí od momentálního počasí, to je vždycky ve hvězdách.

Milada Charvátová, 17.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 9.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Velmi dobrá oganizace zájezdu, výborný přístu na hotelové recepci, jídlo výborné a celkově co jsem od dovolené očekávala to jsem měla.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrá oganizace zájezdu, výborný přístu na hotelové recepci, jídlo výborné a celkově co jsem od dovolené očekávala to jsem měla. Zobraziť celú recenziu

Marta Z., 17.06.2019, Dátum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Condes de Alcudia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená splnila naše očekávání, služby odpovídaly kategorii tříhvězdičkového hotelu, fén nebyl součásti vybavení pokoje, ale bylo si...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání, služby odpovídaly kategorii tříhvězdičkového hotelu, fén nebyl součásti vybavení pokoje, ale bylo si možné zapůjčit za poplatek, který se vracel. Personál byl ochotný a usměvavý. Nejvíce mi vadilo, že se u bazénu kouřilo a to nejen u stolků, ale i na lehátkách. Kulturní vystoupení večer bylo každý druhý den a spíše nižší úrovně. Pro děti nebyly žádné animační programy, ale to ani nebylo v nabídce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl standartní s bočním výhledem na moře a vzhledem k tomu, že je hotel přímo na pláži, tak byl dostačující. Ručníky byly měněny a dvakrát za pobyt bylo provedeno převlečení postelí.

Strava
Strava byla super, hodně ryb a zeleniny. Jen polívka byla jedna a stále stejné šedo zelená barvy s opečenými krutony.

Služby hotela
Služby dobré.

Pláž
Pokud bylo klidné moře, tak byla voda čistá, při větru a menších vlnách se vyplavovala tráva na břeh, která nebyla uklizena, v písku na pláži byly nečistoty - kousky trav a ůzné úlomky dřeva. Měly by více písek pročišťovat a uklízet naplavenou trávu. Jinak pozvolný vstup do moře.

Dana K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 13.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Mix Colombo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Az na stravu super hotel vhodny predevsim pro rodiny s detmi.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Az na stravu super hotel vhodny predevsim pro rodiny s detmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorny a dostatecne vybaveny. Nejvic hvezdicek davam za 280cm sirokou postel, ktera byla navic i pohodlna. Koupelna s vanou take dostatecne prostorna. Pokoj i koupelna byly ciste, vybaveni neopotrebovane, celkove pusobily luxusnim dojmem. Hotel je take prijemne vybaveny, vevnitr je nekolik gaucovych prostoru k sezeni, pokud nechcete sedet venku. Venku velke mnozstvi lehatek i mist k sezeni. Vybaveni hotelu nemam co vytknout.

Strava
Pokud se snazite o zdravejsi stravovani, ktere neobsahuje sladkosti a fritovany olej, nebo chcete jet na dovolenou za gurmanskym zazitkem, pak Vam toto all inclusive nedoporucuji. Je totiz predevsim pro milovniky fast foodu, pripadne peciva. Nejhorsi jsou snidane - smazene vejce, smazena slanina, smazene rajce, pecivo, slazene musli, slazene livance, ovoce a to bylo vse. Zadna zelenina, ani olivy. Po par dnech, kdy uz jsem nemohla smazeny olej ani videt, mi zbyvalo jist jen pecivo s maslem. Obedy a vecere jsou o neco lepsi, ac dobreho jidla je pomalu, za to smazeny obalovany salam mate k dispozici vzdy, stejne jako hamburgery ze salamu misto mleteho masa. Kazdy obed/veceri byly k dispozici steaky, coz bylo fajn az na to, ze je personal delal jak na bezicim pase, takze byla loterie, jestli dostanete dobry kousek nebo neukrojitelny a nerozkousatelny. Nektere veci byly dobre, ale musel si je clovek najit, napr. zmrzlina v restauraci chemicka, v baru vyborna, kafe v restauraci jak z nejakeho prasku, v baru vyborne z profesionalniho pristroje.

Služby hotela
Nejvice musim vyzvednout uklid pokoju. Pani byly rychle, nenapadne, mile, vzdy uklidily dobre i respektovaly, zda je nekdo na pokoji a uklizely, az kdyz byl pokoj prazdny. Personalu v restauraci a barech take nemam co vytknout. V hotelu je dostatek animaci pro vsechny vekove kategorie, kazdy vecer animace nejdrive pro deti - disko, kostymovy muzikal, kouzelnik atd. a po te animace pro dospele - nejcasteji rockova kapela. Vyborny Spanel predtancovaval aquaaerobik, delal takovou show, ze se zvedali i lide z lehatek. Jedine, co mi v hotelu chybelo, je vnitrni prostor pro deti, k dispozici je jeden maly koutek s velmi malym mnozstvim hracek, takze kdyz je spatne pocasi, neni uvnitr s detmi co delat. Baru je pritom uvnitr hned nekolik.

Pláž
PLAZ NENI PISECNA!!! ale kaminkova. Zduraznuji to, protoze pro nas to bylo jedno z kriterii, tak aby se nenechal nachytat nekdo dalsi. Jestli autor popisku nepozna rozdil mezi piskem a kaminky, tak jedine stesti, ze nepracuje ve stavebnictvi.

Mozna jsme tam byli v nejake nepriznive dobe, ale plaz byla plna chaluh a more bylo velmi silne citit rybinou. Nikdo se nekoupal. Zvlastni je, ze na vsech fotkach u nabidky, na kterych je plaz, tak je spise liduprazdna, tak je to mozna tim.

Anonym, 17.06.2019, Dátum pobytu: 8.6. - 16.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 nikdo neupozornil na trvale opilé mladistvé angloičany a švédy,kteří si přijížděli do hotelu zařádit

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
nikdo neupozornil na trvale opilé mladistvé angloičany a švédy,kteří si přijížděli do hotelu zařádit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vyhnout se uvýtahů a v jídelkně opilým skupinám mladistvých angličanů a švédů kteří pořvávali nějaké bojové popěvky bylo velmi obtížné

Strava
byla výborná

Služby hotela
služby dostatečné ,přizpůsobené zvládnout nástup početných rozdováděných cizinců a jejich odjezdy

Pláž
výborná dostupnost

Lubomír Urban, 17.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 13.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Hi Honolulu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Průměrná dovolená. Nic nás výrazně nenadchlo a kromě delágátky ani nenaštvalo.Myslel jsem,že CK díky tradici a také vyšším cenám bude mít...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Průměrná dovolená. Nic nás výrazně nenadchlo a kromě delágátky ani nenaštvalo.Myslel jsem,že CK díky tradici a také vyšším cenám bude mít kvalitnější zaměstance. Její služby neodpovídali cestovce s nejstarší tradicí,ale cestovce na úrovni okresního přeboru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě, ale tak na tři hvězdičky. Kdybychh měl platit za to katalogovou cenu, cítil bych se hodně podvedený.

Strava
Strava v pohodě, ale personál nestíhal uklidit stoly po předchozích strávnících, takže bylo někdy třeba trochu počkat. Oranizace práce 0, Nedovedu si to představit v hlavní sezoně a při plném obsazení hotelu.

Služby hotela
Všechni v pohodě, s úsměvem a snahou vyhovět.

Pláž
K čisté pláži bylo pát metrů. Za studené oře nikdo nemůže.

Petr Srnka, 16.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 11.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: Hotel Puente Real

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Dovolená pěkná. Užili jsme si ji.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná. Užili jsme si ji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel vypadá celkem dobře. Pokoj menší, ale nevadí, stejně tam celý den nejste. Bazén malý , nikdo se tam nekoupal.

Strava
Jídlo bylo docela dobré, jen žádný velký výběr . K obědu nebo večeři byli 2druhy masa, nějaká ryba a těstoviny. Bud byli hranolky nebo brambory. Čekala bych větší výběr příloh nebo salátů.

Služby hotela
3x se nám stalo, že nefungovala karta od pokoje, fén nefungoval a spadl nám závěs z okna. Vždy po nahlášení na recepci,bylo opraveno.

Jelikož jsme odlétali večer, chtěli jsme si doplatit pokoj. Nebylo umožněno, že budou mít plno.

Pláž
Pláž je přímo před hotelem. My jsme ,ale chodili na pláž asi 10 min od hotelu. Moc pěkná,písčitá,čistá, dobrý přístup do vody.

Pavla, 16.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 7.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Peymar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 dovolená se nám moc líbila,ale moře bylo hodně studené tak jsme se ani nevykoupali.jinak letovisko hezké všude čisto a uklizeno i pláže...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená se nám moc líbila,ale moře bylo hodně studené tak jsme se ani nevykoupali.jinak letovisko hezké všude čisto a uklizeno i pláže se denně čistily.sice fouká vítr,ale je to příjemné ochlazuje to vzduch a dobře se dýchá,večer je to na svetřík Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel je moc hezký,krásný pokoj ,výhled jsme měli do ulice,ale moc pěkný,uklízí se každý den,i když byl začátek sezony tak bylo plno,hodne rodin s dětmi,večer byl vždy nějaký program jak pro děti tak pro dospělé.

Strava
jídla bylo dost,každý si určitě vybere.hotel má několik restaurací může se chodit během dne i do těchto restaurací,velký výběr nápojů i alkoholických,během dne ovoce,zmrzlina,káva a jiné dobroty,

Služby hotela
myslím,že pro hotel není nic problém snaží se vyjít vstříc pokud je to možné.

Pláž
pláže jsou veliké čisté,upravené,všude odpadkové koše,voda na umytí nohou,za lehátka a slunečníky se platí 7 euro,když se koupí na celý týden tak 6 euro,pláž je hned u hotelu.moře bylo hodně studené na koupání jen pro otužilce,ale pro jiné aktivity jako třeba jízda na kole,běhání,procházky ideální počasí,promenáda je několik km dlouhá a hned vedle promenády je cyklostezka.lidé zde hodně sportují.

Anonym, 15.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 9.6.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)