Recenzie hotelov
Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Byli jsme mile překvapení.Hotel byl hned u pláže kde jsme hned byli v moři a mohli chodit po krásném chodníku na všechny strany....

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme mile překvapení.Hotel byl hned u pláže kde jsme hned byli v moři a mohli chodit po krásném chodníku na všechny strany. Destinace také byla pěkná. Měli jsme štěstí že jsme bydleli v 6. patře na západní straně a ne nad močálem. Procházky a výlety super. Spokojení s hotelem i destinací. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojeni. 6 patro na západ. Celkem klid .Pokoj uklizený čistý příjemný s pěkným balkonem. Super.

Strava
Výborná všeho bylo dost. Velký výběr jídla, pití, ochotný personál. Nato, že končila sezóna, jídelna fungovala jako v létě. Musíme moc chválit pití, přinesli cokoliv jsme si objednali ve velkém množství. Nečekali jsme, že bude takový výběr jídla na konci sezony.

Služby hotela
Služby perfektní. Všichni a všude byli hned ochotní.Sympatický personál.Vše bez problému.

Pláž
Voda už chladná ale to se dá čekat.Jinak musíme zase chválit. Pláže dlouhé a čisté upravené. Moře krásné čisté někdy velké vlny. Jen foukal silný chladný vítr. Ale jinak super. Takové pláže máme rádi.

Karel F., 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 hotel Vik Grand jsme zakoupili dva dny před odletem,a jelikož nám ostatní destinace už nenabídli letenky,brali jsme tento hotel,po...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
hotel Vik Grand jsme zakoupili dva dny před odletem,a jelikož nám ostatní destinace už nenabídli letenky,brali jsme tento hotel,po pročtení recenzí před odletem,jsme očekávali hrůzu děs,ale po příjezdu do hotelu jsme byli mile překvapeni,pokoj velký ůtulný,čistý,boční výhled na moře a hory,čisté moře a pláž,slušná ,normální klientela,z 90 procent angličani,týden jsme si užili v pohodě a bezstarostně a o to šlo,takže,dle našeho názoru,na recenze nedejte,a to cestujem do ciziny každé 3 měsíce, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné

Strava
výborná,chutná.....co nás trochu zpočátku deprimovalo,bylo umístění jídelny lehce v suterénu,ale vliv na čistotu a kvalitu to nijak neovlivnilo

Služby hotela
profesionální,na ůrovni

Pláž
čistá,moře čisté

Marie Pykalová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 19.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Del Sol, Hotel: VIK Gran Costa del Sol (Mijas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,4 Jedinou kvalitou tohto hotela bola jeho poloha inak absolútne nič. V tomto hoteli sme už trávili dovolenku 2 roky dozadu a teda všetko sa...

  • 2 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Jedinou kvalitou tohto hotela bola jeho poloha inak absolútne nič. V tomto hoteli sme už trávili dovolenku 2 roky dozadu a teda všetko sa zhoršilo od stravy po kvalitu ubytovania. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostali sme izbu na 6 poschodí, prvý dojem bol "waw paráda", kým som nevošla do kúpeľne spojenej s wc. Po 1) dvere do kúpeľne boli sklenené a zaťahovacie ale boli padnuté, čiže nedalo sa s nimi manipulovať. 2) vaňa bola špinavá, zájdená vodným kameňom, hrdzou. Tesnenie okolo odpadávalo, na kovových častiach bola hrdza rovnako aj na bodových svetlách v strope. Hrdzavá bola aj sprchová hlavica. Okolo batérie bola diera do steny, dlaždice pod nohami v kúpeľni sa hýbali a o tom, že osadenie balkónovych dveri za závesom (ktorý to zamaskoval dosť dobre) bolo tak zlé že to vydúvalo stenu a odpadávalo z nej ani nevravím. Hygiena, upratovanie a kvalita technických prác v izbe bola obrovským sklamaním nakoľko sme hotel poznali a vedeli sme (teda asi len sme si to mysleli), že do čoho ideme. Rozhodne nikdy viac už!!

Strava
Stravu 4* hotela si teda rozhodne predstavujem inak. Pred 2 rokmi pri dovolenke v tomto hoteli som bola zo stravy nadšená. Tento rok to bol však opak. Častokrát si nebolo čo vybrať, bolo to studené a rôznorodosť teda žiadna. Jediné pozitívum bola strava v okolitých reštauráciách, ktoré boli pomerne dosť blízko a varili fakt chutne.

Služby hotela
Služby hotela sú jedna z vecí, ktoré tiež hodnotím pozitívne. Recepcia a obsluhujúci personál boli super, zlatí a milí ochotní pomôcť.

Pláž
Hotel je hneď pri pláži, ktorá je piesočnatá. Slnečníky a lehátka sú za poplatok, ktorý sa samozrejme z roka na rok zvyšuje. S plážou a dostupnosťou k nej som maximálne spokojná.

Darina D., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Comodoro Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Je úplně zbytečné vyhazovat peníze za služby cestovní kanceláři. Příště si vše zařídím sám. Není zde vůbec žádný delegát, který by vám...

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Je úplně zbytečné vyhazovat peníze za služby cestovní kanceláři. Příště si vše zařídím sám. Není zde vůbec žádný delegát, který by vám poradil kde co je, vše si musíte zařídit sám. Po příletu nečekal žádný transfer na hotel, takže jsme museli sednout na taxi a zaplatit 55 euro ze svého. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo 3*.

Strava
Klasická hotelová strava.

Služby hotela
Odpovídaly 3*.

Pláž
Krásná pláž, moře čisté a klidné, super dostupnost cca 50 m od hotelu.

Libor Demeter, 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Blanca, Hotel: Playas de Guardamar (Guardamar del Segura)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dobrý hotel, ale někteří hosté ruší noční klid

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý hotel, ale někteří hosté ruší noční klid Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduchý pokoj s balkónem, málo úložných prostor, dobré postele, čisté pokoje i hotelový bazén.

Strava
Měli jsme polopenzi, byla formou bufetu, byli jsme spokojeni, v ceně bylo i pivo a stolní víno.

Služby hotela
Čistý hotel, příjemný a čistý bazén, bar na střeše hotelu.

Pláž
Pláž byla blízko hotelu, voda je čistá, ale často písčitá, toalety jsou trochu schované, ale dobré.

Lenka V., 20.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Arenal Tower (ex Torre Arenal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž v Arenal 1 fotografia

Celkom: 9 Příjemná dovolená. Mallorka je překrásná.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená. Mallorka je překrásná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení i celkový dojem hotelu byl skvělý.

Strava
Strava mohla být pestřejší, ale rozhodně jsme si stěžovat nemohli. Jídlo moc dobré a každý si vybere.

Služby hotela
Personál velice příjemný, neměli jsme sebemenší problém.

Pláž
Pláž je asi 300 m pěšky, vzdálenost je akorát. Pláž je krásná dlouhá, moře čisté.

Anonym, 19.10.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Illusion Markus Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Dovolená v 2.polovině září, moře teplé, ke konci se ochladilo tak o 2 stupně, ale koupat se dalo. Salou nemá historickou část, je to...

  • 4 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v 2.polovině září, moře teplé, ke konci se ochladilo tak o 2 stupně, ale koupat se dalo.

Salou nemá historickou část, je to samý hotel a moře butiků s předraženým čínským zbožím.

Hotel-setkali jsme se manžely, kteří zde byli po 2. a říkali, že Čechům dávají nejhorší pokoje. Já se k moři moc těšila, poté, co jsme dostali pokoj s výhledem do dvora na popelnice, přišlo velké rozčarování. Popeláři jezdili do 3.hod do rána, nedalo se spát. Hnus. Další Češi dostali také mizerný pokoj v přízemí vedle výtahové šachty pro uklízečky a další vedle technické místnosti pro opraváře-pořád slyšeli vrtání, pilování . Až 3.den nám pokoj vyměnili. Do tohoto hotelu už nikdy! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou nově zrekonstruované, čistota super, každý den nový ručník, voňavo, příjemně. Pokud budete ubytovaní v přízemí, zamykejte balkón, jedny hosty v noci vykradli - zatímco spali. Pokud dostanete pokoj s balkónem směr jídelna, budete muset poslouchat animační programy do 24.hod.

Hotel a zdá se, že celé Španělsko je plné Rusů. Nám to nevadilo, jsou daleko příjemnější než Němci. Lednička a trezor jsou za poplatek, nevyužili jsme.

Strava
Snídaně zklamání - mizerné uzeniny. Také nikdy nebyla vyhlášená španělská šunka. Jinak od všeho něco, vyberete si. A taky dobré šampaňské ke snídani k dispozici.

Večeře - bomba. Všechny druhy masa na různé způsoby, ani jsme nestačili vše ochutnat. Melouny, ananasy, zákusky, dorty,... úžasné.

Ale - budete stát potupně před jídelnou ve 10-20ti metrové frontě jak za "bolševika na banány" a čekat, až se vás ujme číšník a uvede Vás na nějaký flek. Sami si tam libovolně nevejdete, přestože je jídelna poloprázdná. Na dotaz-co to má znamenat jsme dostali odpověď, že personál čelí "přívalové vlně". To je další důvod, proč do tohoto hotelu NE.

Služby hotela
Služby jsme nevyužili, leda jednou hotelový bazén. Na pokoji funkční fén,televize a 60 cizích stanic cca. Na výlet do Tarragony, La Pinedy, Cambrils jezděte autobusem-dole pod hotelem jsou zastávky, stojí tam většinou člověk v oranžové či žluté vestě a ukáže vám, z které zastávky bus jede. Lístek do Tarragony tam 6E, zpět 6E. Cestovka po nás chtěla za zájezd 29E pro jednoho!!

Pláž
Nej pláž je přímo pod hotelem. Vedou k ní prudší schody ale i klikatá asfaltka, takže schůdné i pro bolavá kolena. Kupte si v obchodě pod hotelem slunečník za 10-12E, a máte vystaráno. Protože lehátko je za 5E a slunečník za 10E na jeden den k pronajmutí. Pláž je písečná-jemný příjemný píseček, který nafouká všude. Moře super čisté, vstup pozvolný. Krááása. Jediná nevýhoda je, že pláž je užší, takže radím chodit dříve kvůli místu.

Simona Černochová, 17.10.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 25.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Dorada, Hotel: 4R Playa Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž pod hotelem 1 fotografia

Celkom: 5 Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé. No s cestovkou .......

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola príjemná, Mallorca je nádherný ostrov. Hotel som očakávala v lepšej kvalite, ale nebolo to take zlé.

No s cestovkou .... už nechce ísť na dovolenku problémy už na letisku neúplné informácie zbytočný chaos. Spojenie s určeným delegátom absolútne žiadne a čo nám cestovná agentura prispela na fakultatívny zájazd absolútne nevyužité nebolo sa na koho obrátiť tak nakoniec sme si všetky výlety platili samy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo v centre panelákov a v bliskosti školy a okna boli smerované na detské ihrisko takze po celodenným opaľovaní na krásnej plazí si človek chce aj oddýchnuť a po otvorení okien sa počúval len krik vesech deti čo mne osobne dosť vadilo

Strava
Strava na španielske pomery veľmi slabé, mám skúsenosti s pestrejšou kuchyňou.

Služby hotela
Služby v rámci toho všetkého personál bol ústretový na 100%

Pláž
Pláž asi 100-200 m od hotela a krásna

Janka Figová, 16.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Blue Sea Arenal Tower (ex Torre Arenal)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené kazí ubytovací ruleta hotelu, při které ubytují dvě osoby v jednolůžkovém pokoji s postelí širokou 120 cm. K tomuto pokoji je sprchový kout asi 60x60 cm s plastovým závěsem. Výhled z balkonu je zamřížován venkovním požárním schodištěm. Pro psa docela slušný apartmán. Stalo se nám v roce 2016, stalo se opět v roce 2019. Naštěstí, pokud si host stěžuje, pokoj vymění nejpozději do dvou dnů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve druhém pokoji velmi dobré, včetně úklidu. Chladnička v pokoji není nabízena, wifi v pokoji stejně jako v celém hotelu za poplatek.

Strava
Strava all-incusive velmi dobrá, jak je ve Španělsku zvykem, přiměřeně pestrá. Nápoje - pivo, víno i nealko. Po večeři stojí za to si vychutnat třeba růžové, které patří k létu, se sýrem, sušenou šunkou a olivami. V baru u bazénu je nabízen snake včetně pizzy (z mikrovlnky) a občerstvení. Káva cortado 4+ z pěti možných bodů. V přpadě deště je otevřen bar v hotelové hale.

Služby hotela
Služby hotelu, s výjimkou ubytovací rulety, jsou velmi dobré a určitě odpovídají kategorii hotelu, strava je snad ještě o půl hvězdičky lepší.

Stojí to za to se sem vracet.

Pláž
Hotel v oblasti Puerto de Alcudia, široká písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem a prakticky bez vln asi 200 m, přístav asi 300 m. Středověké městečko Alcudia se zachovanými hradbami je vzáleno necelé dva kilometry. Každou hodinu jezdí autobus do Palmy.

Aleš H., 16.10.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 23.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Condes de Alcudia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Všechna ujednání smlouvy byla naplněna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Riviera odpovídá standardním podmínkám ubytování, personál je milý, vstřícný. K hotelu patří velký bazén, malý bazén pro děti, sauna, bar a další prostory, kde lze strávit volný čas. Z hotelu je celkem blízko k vlakové zastávce, takže je možné podnikat výlety do okolí. Například do nedaleké Barcelony je možné pohodlně dojet za 5 EUR.

Strava
Stravování v hotelu je na velmi dobré úrovni. Velký výběr a rozmanitost jídel. Pokrmy typické pro španělskou kuchyni vedle klasických evropských jídel dávají každému možnost najít si to své oblíbené.

Služby hotela
V hotelu je čisto, je prováděn pravidelný úklid pokojů i společných prostor. Na recepci hovoří anglicky, katalánsky, rusky a dokonce česky. Ubytování je od 14.00 hod. - při příjezdu dřív je možné uložit zavazadla do úschovny.

Pláž
Písečná pláž je blízko hotelu, je vhodná pro koupání s dětmi.

Olga Z., 16.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 13.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa del Maresme, Hotel: Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)