Recenzie hotelov
Costa Brava - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolena byla skvela. Chci podekovat specialistu prodeje zajezdu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla skvela. Chci podekovat specialistu prodeje zajezdu. Zobraziť celú recenziu

Tamara Karavaeva, 25.10.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: Sorrabona

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Celkovo odporúčam. +Krásne výhľady na všetky strany - aj more na dohľad z balkóna izby. Využili sme aj vonkajší detský hotelový bazén a...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo odporúčam. +Krásne výhľady na všetky strany - aj more na dohľad z balkóna izby. Využili sme aj vonkajší detský hotelový bazén a vonkajšie posedenie. V španielskych staniciach TV napr.pútavé kreslené cestovateľské rozprávky pre 5ročného vnuka - chápal aj bez znalosti španielčiny objavné cesty moreplavcov. A španielčina sa mu zapáčila - vraj sa ju bude rád učiť v škole. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojnosť :-).

Strava
Oceňujem hlavne to, že súčasťou obedov a večerí bola vždy aj nejaká polievka. A ostatné jedlá od výmyslu sveta. Skvelá kuchyňa.

Služby hotela
Na prízemí sme mali nielen v medzičase hlavných jedál možnosť voľby nápojov - džúsy a čaje pre vnuka i mňa, pivko(atď.) pre manžela. Aj náhradná strava, keď sme boli dlhšie na výlete loďou a nestihli sme obed. Upratovanie a výmena uterákov pravidelne.

Večer zábava - dobrá hudba, tanec, hry.

Pláž
Nádherná pláž. Po búrkovom dni deň búrlivých vĺn, ale v slnečné dni v pohode. Aj koncom septembra horúce počasie a príjemné more. Popri promenáde atrakcie, pamiatky, hrad, socha "morskej" ženy Marinery v nadživotnej veľkosti atď. V pondelky a soboty otvorené blízke múzeum. V mori možnosť hodinovej jazdy umelými autíčkami na vlastný šľapací pohon. Možnosť dlhších výletov väčšími loďami.

Viera K., 09.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: Blue Sea Montevista Hawai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velmi dobrý dojem. Barcelona vynikající. Celkové hodnocení - velmi dobré!

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrý dojem. Barcelona vynikající. Celkové hodnocení - velmi dobré! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel opravdu blízko pláže cca 200 metrů a přesto je blízko i do centra letoviska k obchůdkům a restauracím. Pokoje udržované v čistotě, součástí je funkční klimatizace což každý ocení. Personál vstřícný.

Strava
Strava pestrá a vybere si každý.

Služby hotela
Služby hotelu na dobré úrovni. Personál je vstřícný. běžně se zde člověk dorozumí rusky, německy a samozřejmě i anglicky. S podivem jsem zjistil, že Ruština je ve Španělsku velice používána. Služby hotelu hodnotím jako velmi dobré.

Pláž
Nádherná, čistá bez náplav jako například v Itálii. Písek je sice hrubší, ale není to na škodu. Poskytuje příjemnou masáž chodidel. Každý den je možný výlet lodí okolo pobřeží. Půjčovny, kajaků, člunů.

Josef Kolář, 04.10.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,8 Výborná dovolená, vstřícnost zaměstnanců. Skvělá, odborně na vysoké úrovni vybavená a sympatická průvodkyně Karolína.

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, vstřícnost zaměstnanců. Skvělá, odborně na vysoké úrovni vybavená a sympatická průvodkyně Karolína. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez závad, vše čisté.

Strava
Dostatečná, všeho v dostatečném množství. Polévky by však mohly být v lepší kvalitě a ne jen jeden druh ! Málo hotových jídel a postrádal jsem jejich lepší servisní nádoby na rozdíl ve srovnatelných hotelích na př. v Holandsku, Řecku i na Kanárských ostrovech ! Balíčky místo oběda i večeře velmi chudé !

Služby hotela
Dobré - nemohu posoudit , využíval jsem hodně výlety mimo hotel.

Pláž
Pláž opravdu velmi blízko, čistá , voda též čistá.

Jan Nohýnek, 02.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolenou jsme si moc užili, hotel pěkný, čistý. Jídlo perfektní. Krásná, velká pláž s prudkým vstupem do hloubky (nevhodné pro děti)....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si moc užili, hotel pěkný, čistý. Jídlo perfektní. Krásná, velká pláž s prudkým vstupem do hloubky (nevhodné pro děti). Dost vyžití v okolí (Barcelona, centrum Lloret de Mar apod). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly takové "zastaralé", ale vše bylo v pořádku, čisté, po příjezdu připravené a vše v pořádku. Denní úklid pokojů samozřejmostí, čisté ručníky atd, což bylo samozřejmě super. Celý hotel působil zastarale, ale vše fungovalo a byli jsme spokojení.

Postele nebyly ale nějak zvlášť pohodlné, takže se člověk nějak extrémně nevyspal.

Strava
Jídlo v hotelu bylo perfektní! To nás překvapilo nejvíce. Vše samozřejmě stylem švédských stolů.

Široký výběr. Snídaně byly jako jediné téměř stejné denně, ale to nevadilo, protože byl široký výběr a perfektní jídla. Snack bar jsme nenavštěvovali, ale byly tam tousty, hranolky, šunka, sýr. Oběd i večeře byly skvělé, každý den něco jiného. I náročný si určitě měl z čeho vybrat každý den. Vždy chutné, i nějaké místní jídla, takže super.

Služby hotela
Hotel ač působil trochu zastarale, tak vše bylo v pořádku. Dost nás zklamalo to, že poplatek za Wi-Fi na týden byl 20€, ale co, byla to dovolená, tak jsme bez toho přežili. Při příchodu dostanete All inclusive kartu, 2ks karty na sklenici - při objednávce na baru musíte předložit all inclusive kartu (což byl někdy problém na ní pořád myslet - určitě by byly lepší pásky na rukou) + zálohovou kartu na skleničku (plastová sklenice), což bylo taky zvláštní, ale naopak super - nikde se po zemi neválely kelímky a sklenice, když je člověk musel vrátit. Výběr z pití taky v pohodě, různé druhy alkoholu, denně jiný "daily drink" atd.

Pláž
1-2 minuty chůze k pláži po pěkné cestě, pláž dost velká, moře bylo úplně krásné. Na pláži je ale hrubší písek, takže nás z toho dost bolely nohy (čekali jsme klasický, jemný písek). Vstup do moře je dost strmý, už po pár metrech člověk nedosáhne nohama na zem (mám 185cm), takže pro malé děti dost nevhodná pláž.

Měli jsme celý týden docela velké vlny, což bylo pro někoho možná špatně, ale my to ocenili - pořádně jsme se vyblbli.

Anonym, 02.10.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Pláže a okolí velmi pěkné i když jsme měli velké vlny a plavat se nedalo.Okolí hezké procházky kolem moře skvělé. Ubytování bylo opravdu...

  • 1 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pláže a okolí velmi pěkné i když jsme měli velké vlny a plavat se nedalo.Okolí hezké procházky kolem moře skvělé.

Ubytování bylo opravdu na vrácení peněz,jelikož nás ubytovali s balkonem na ošklivé a špinavé střeše kde byl výhled pouze na protější vysokou zet.

Ubytovali kolem nás španělskou mládež asi škola,kteří dělali neskutečný rámus....na tuto střechu jen přelezli balkon a udělali si tam diskotéku s hodně hlasitou hudbou a řevem.

to by se dalo ještě snést horší bylo,že odešli kolem 22 h. na diskotéku do města a přišli kolem 2hé hod. ráno a to už jsme nemohli spát až do rána jelikož třískali s dveřmi pokřikovali atd. měli jsme pokoj vedle děvčat a oni si pletli náš s jejich a stále nám bouchali na dveře.Na této dovolené jsme se vůbec nevyspali.

Stěžovat jsme si nemohli,protože nám nerozumněli a anglicky neumíme a tak pro 3 ženy ve věku od 67 do 70 let to bylo utrpení . Proto by nás měla cestovka odškodnit za příšerné ubytování,které bylo nejhorší co jsme kdy zažily. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zcela nevyhovující až příšerné

Strava
po celý týden ráno i večer pouze hranolky a opečené mleté maso v různých tvarech, a jen brambory různě opečené ...jen saláty zeleninové se daly jíst jinak žádné vařené jídlo spíš bufet.

Služby hotela
průměrné

Pláž
Pláž byla pěkná ale moře v září s velkýmy vlnamy kde jsme si nezaplavali pouze namočili po pás. Okolí však skvělé Cesty po skalách a hrad .

Zdenka Pixová, 02.10.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: Villa Garbí

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

ubytování v hotelu pohled z pokoje 3 fotografie

Celkom: 9 Nádherná a slunná dovolená se spoustou zážitků a výletů, které byly velmi dobře organizované a přínosné, jen u delegáta na cestu domů...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná a slunná dovolená se spoustou zážitků a výletů, které byly velmi dobře organizované a přínosné, jen u delegáta na cestu domů vázla informovanost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo 4tyřhvězdičkovému hotelu, nadstandart vířivky na střeše hotelu báječné.

Strava
Odpovídala all inclusive, jen ovoce nebylo úplně vždy čerstvé.

Služby hotela
Výborné

Pláž
Pláž čistá a udržovaná.

Anonym, 01.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Do HTOP Royal Beach v Lloret de mar nás letělo celkem 5 lidí.. Transver z letiště na hotel proběhl v maximálním pořádku. Delegátka Andrea...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Do HTOP Royal Beach v Lloret de mar nás letělo celkem 5 lidí.. Transver z letiště na hotel proběhl v maximálním pořádku. Delegátka Andrea CK byla ta nejlepší.. Jídlo, bylo dobré a chutné ale musím přiznat že i pán kuchař měl své dny ale kdo ne. hotel čistý, úklid pokojů probíhal každý den. Personál byl milí. Co se týče pláže a okolí všude čisto. Využiji jsme od CK dva zájezdy a to do Barcelony a Marineland. Do Marinelandu se jede bez průvodce. Představení s papoušky bylo fajn a vtipný, představení delfínu a lachtanu taky pecka.. Doporučuji. Co se týče Marinelandu tak ceny z vesmíru. Ale jak my říkáme jsme na dovolené.. JInak tobogány super.. A výlet do Barcelony s delegátkou Andreou? Nepopsatelný zážitek. Jde vidět že delegátku dělá od srdce a s láskou ke Španělsku respektivě Katalánsku. Výklad byl maximálně vyčerpávající.. Tuto dovolenou doporučuji... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemám co bych vytknul

Strava
Strava byla formou švédských stolů..Jídlo pestré, rozmanité..Vše bych chutný..I když i pan kuchař měl svůj den to ano..

Pláž
Pláž byla čistá, denně upravována. V Lloret de mar je hrubozrný písek. Vstup do moře je prudčího tipu ale dá se. Šnorchlování doporučuji je to v hodné. Nejlepe na pláži Fenals u skal.

Michal Kosoru, 24.09.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel cisty vse v poradku.Obsluha a zamestnaci hotelu vse v poradku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 1 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel cisty vse v poradku.Obsluha a zamestnaci hotelu vse v poradku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V poradku i kdyz docela hlucno hlavne v noci.Hotel je situovan a dispozicne na tom tak ze je tam vsechno slyset coz hlavne v nocnich hodinach nebylo moc dobre.moc se clovek nevyspal

Strava
vyborna

Služby hotela
vyborne

Pláž
krasna, cista more ciste a krasne

Vilém Gleich, 23.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: Garbi Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Hotel ne zahrnuje ani neda se parkovat v městě pokud bude hosté pujčit auto. Dostal jsem pokutu od městskě policie za 175 za blby...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel ne zahrnuje ani neda se parkovat v městě pokud bude hosté pujčit auto. Dostal jsem pokutu od městskě policie za 175 za blby parkovaci misto okolo plaže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkny vybaveni apartment a celkova klidek

Strava
Snídaní docela dobrý akorat neni open buffet, Vybrani jídlo jak v restaurace a připravuji pro hosty.

Pláž
Docela pěkný a čisté.

Bc. Ahmad Magdalani, 23.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 11.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel: Bolero Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)