Recenzie hotelov
Costa de Almeria - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 celkovy dojem bol dobry, aj ked naslo sa par malickosti ktore by sa dali vylepsit

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
celkovy dojem bol dobry, aj ked naslo sa par malickosti ktore by sa dali vylepsit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
s ubytovanim sme nemali ziadny problem

Strava
jedlo super, ale ziadna obmena jedla , proste cely tyzden bolo v ponuke to iste

Pláž
hotel - plaz bolo asi 30 metrov takze super

plaz piesočnata tak trochu boleli nohy ztoho

voda tepla, no nepriehladna

Ján M., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Playasol Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Na dovolenke sme boli začiatkom septembra. Ide o starší hotel, ktorý postupne renovujú. Izby nezodpovedajú ****. Strava výborná. Od mora...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenke sme boli začiatkom septembra. Ide o starší hotel, ktorý postupne renovujú. Izby nezodpovedajú ****. Strava výborná. Od mora vzdialený max. 5 min chôdze, výhľad na more však z neho nie je. Ide o rodinný hotel, kde 90% tvoria Španieli. Výhodou sú aj malé vnútorné bazény v prípade nepriaznivého počasia. Vonkajší bazén je prispôsobený deťom, tj. je pomerne malý, s plytkou vodou, nie je moc vhodný na plávanie. Tým, že je v hoteli kopec detí, od bábätiek po teenegerov, tak je v hoteli strašný hluk, najmä pri stravovaní, takže nie je vhodný pre kľudnú dovolenku.Ticho v hoteli je až po polnoci. Miestne deti vo veľkom využívali španielskych animátorov a večerný program. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ide o starší hotel, ktorý postupne renovujú. My sme dostali ešte nezrenovovanú izbu. Ubytovanie bolo funkčné, čisté, ale nezodpovedalo ****. K dispozícii bol fén, vaňa (čo sme uvítali, keďže sme boli s malým dieťaťom), v izbe stará skriňa, stará stolička, pochybný trezor za poplatok, starý nábytok, časť nábytku ako stôl - murované. Plusom bol veľký balkón so sušiakom a stoličkami so stolom. Chladnička/minibar na izbe nie je. Televízor malý a starý, ale ten nám nechýbal. Klíma fungovala ok. Upratovanie každý deň, v kúpeľni k dispozícii sprch. gél/šampón, hrebeň, pilník, čiapka do sprchy.Chýbali mi vatové tyčinky a odličovacie tampóny, ale to sú detaily.

Strava
Strava výborná. Raňajky, obed aj večere formou švédskych stolov. Okrem toho pri bazéne boli hamburgery, toasty, hranolky, melón, čo sme nikdy nevyužili. Raňajky boli tie isté, ale s bohatou ponukou: salámy, šunky, syry, jogurty, pečená slaninka, vajíčka, omeleta, volské oká, údenina, rôzne druhy pečiva, sladké veci ako croasanty, donuty, lekváre, palacinky, melóny... Vždy sa dalo vybrať. Pri obedoch a večerách boli niektoré jedlá denne ako palacinky, pizza, hranolky, cestoviny, syry a iné sa obmieňali ako rôzne druhy mäsa, ryby, krevety, mušle.

Služby hotela
Služby hotela sme nevyužívali. Bolo možné si požičať za depozit plážový uterák.

Pláž
Na pláž je to max. 5 minút chôdze. Ide o pláž s jemným štrkom a pomerne strmým zvažovaním, takže je rýchlo hlboká voda. 5 dní zo 7 bolo veterno a tým pádom boli pomerne veľké vlny. Bolo možné sa ešte kúpať, ale vhodné už len pre dobrých plavcov. Z týchto dôvodov nie je more ideálne pre malé deti.

Viera L., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Diverhotel Roquetas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Hezký hotel, bazeny skvele pri deti. Velke pokoje. Uklizena plaz.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký hotel, bazeny skvele pri deti. Velke pokoje. Uklizena plaz. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorny, bohuzel v nasem pokoji bzucela elektrina takovym stylem, ze se nedalo v klidu spat. Byli jsme v druhem patre a vrzani houpacky, ktera byla umistena v hale pod nami bylo take slyset dlouho do noci. Uklid probihal denne, jen nevytirali terasu. Jinak vse ok.

Strava
Vse v poradku, velky vyber.

Služby hotela
Pekne bazeny, obsluha prijemna, i kdyz ne vzdy jste dostali to, co jste si objednali. Asi poslouchali jen jednim uchem nebo neumeli dostatecne anglicky.

Pláž
Uklizena kazdy den, pekna. Blizko hotelu.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Hotel Mediterráneo Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dobrý hotel, milý personál

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý hotel, milý personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše ok

Strava
velmi dobrá

Služby hotela
skvělé....

Pláž
přes jednosměrnou "vozovku" a jste na pláži, minimální provoz

Daniel, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Playadulce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Opravdu výborný hotel, hodně rodiče s dětmi

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu výborný hotel, hodně rodiče s dětmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme s 2 dětmi, pokoj velký dobře vybavený

Strava
Sice každý den, podobný menu, ale dalo se vybrat co kdo chtěl

Služby hotela
Tobogány supr, animátoři též

Pláž
Pláž drobné kamínky, po vstupu do moře jíž písčité dno.

Anonym, 12.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Hotel Mediterráneo Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 uvažujeme že se za rok či dva vrátíme

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
uvažujeme že se za rok či dva vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čistota, ochota, super

2 bazény super. jeden klidnější druhý plný dětí.

stále jsme střídali 1bazen, bar,2bazen,bar, moře, bar

Strava
snídaně jednotvárné, ale 7 dnů bylo z čeho vybírat. obědy dobré, večeře nejlepší. spokojenost

někde jsem četl recenzi že grilované maso je buď vysušené nebo surové... byla to pravda.

kuřecí řízky spálené, kuře nešlo od kosti, maso na grilu nešlo pokousat... jen jeden den kdy griloval mladý kuchař,bylo maso super. každý plátek z obou stran po cca.4 minutách a dělané snad i s láskou ;-)

grilovat či péct tam tedy neumí, ale ostatní dobré až výborné, nebát se zkoušet nové věci...

Služby hotela
max spokojenost, při objevování možností, znalost řeči trochu problém, ale díky překladači v telefonu jsme byli vždy uspokojeni

Pláž
moře snad 20m od hotelu, pláš stále upravená, čistá, prostorná. moře čisté- 4m od břehu jsem si viděl nohy ;-)šnorchlovat ale nešlo, byly spíše vlny

Eduard Matějíček, 12.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: ROC Golf Trinidad

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 naprosto úžasná dovolená ???? pro děti paráda,bez dětí totéž

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprosto úžasná dovolená ???? pro děti paráda,bez dětí totéž Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné nové čisté pokoje ... měli jsme nádherný výhled na moře ... každý den úklid na pokoji :-)

Strava
celý den pořád jídlo :-D jídlo skvělé, paella úžasná:-)

Služby hotela
všichni milý, vstřícní opet palec nahoru

Pláž
překrásná ,široká plaz přímo u hotelu :-)

Michaela Marková, 12.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 8.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Výborný hotel

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající čtyřem hvězdičkám

Strava
Výborná, mnoho ryb a mořských plodů

Služby hotela
Dobré, úklid každý den. Občas vytření podlahy nebylo dokonalé,

Pláž
Přístup na pláž bez problémů. Na pláži hrubý písek. Vstup do moře příkrý, nevhodný pro děti.

Josef H., 11.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 8.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená se nám moc líbila.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejprve nás ubytovali v pokoji č. 528 - koukali jsme do zdi a slyšeli velmi hlasité produkce z animací, které byly přímo pod námi. Požádali jsme o výměnu pokoje - dostali jsme krásný pokoj v 1. patře s výhledem na moře - nemělo to chybu. Pokoj nám vyměnili bez problémů . Jinak myslím , že pokoje 526,527,528 - jsou opravdu ty nejhorší v hotelu ,

něco jako ekonomy ! Musím pochválit také nesmírně pohodlné postele. Také zde nebyly žádné mouchy ani komáři,

repelenty jsem vezla úplně zbytečně.

Strava
Strava byla vynikající, na dovolené jsme přibrali! Nejvíce mi chutnali ryby- v restauraci je gril, kde připravují steaky

z různých druhů ryb, hovězího, vepřového a kuřecího - výborné. Také krevety, mušle, sýry , ovoce , zelenina.

K snídani byl mimojiné i sekt.

Služby hotela
Služby jsou kvalitní, personál milý a ochotný. Všude naprostá čistota.Španělé jsou usměvaví a nic zde není problém.

Pláž
Pláž je několik kroků přes klidnou nerušnou silnici. Moře bylo teplé , pláž každý den uklizená.

Stanislava P., 11.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Playadulce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)