Recenzie hotelov
Costa de Almeria - Španielsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Naprostý ráj na zemi !!!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostý ráj na zemi !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je přímo u moře a naturistické pláž ihned za ním.

Strava
Strava je výborná, pestrá. Ráno začínáme šampaňským u snídaně a večer super drinky.

Služby hotela
Od rána až do pozdních hodin probíhají animace jak pro děti, tak pro dospělé. Různé hry, soutěže, petang, stolní tenis, minigolf.

Animátoři - naprosto fantastičtí - lepší jsme nikde nezažili !!!!

Pláž
Pláž ihned za hotel, upravená, písek a malé kameny. Krásný bazén a fantastická vířivka.

Miloš S., 15.04.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Veraplaya Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Západ slunce 2 fotografie

Celkom: 10 Pobyt v hotelu byl skvělý. Personál byl vstřícný, po problémech s čip kartou jsme okamžitě měli náhradu, po opakovaném problému byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v hotelu byl skvělý. Personál byl vstřícný, po problémech s čip kartou jsme okamžitě měli náhradu, po opakovaném problému byl vyměněn celý zámek. Jídlo velmi chutné, sice se ke konci týdne opakovalo, ale nemám výhrady. Vždy velký výběr během celé doby stravování. Bazén čistý, udržovaný, trochu problém s lehátky,na velikost hotelu je jich málo, ale bylo řešeno personálem tak, že pokud během delšího času nebyla využivána a jen ležely ručníky, okamžitě odnesli. Pláž krásná. Klidná a pohodová dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté a útulné pokoje, přistýlka je rozkládací sedačka, ideální pro děti. Denně výměna ručníků a úklid pokoje.

Strava
rozmanitá jídla, všeho dostatek. Personál v průběhu jídel doplňoval vše potřebné.

Služby hotela
vstřícný personál jak na recepci, v restauraci i barech.

Pláž
Pláž krásná, moře čisté.Větší vlny, v září už chladnější.

Kateřina R., 23.01.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Alegria Colonial Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Boli sme veľmi spokojní, hotel určený skôr pre rodiny, ale aj ako mladému páru ńam tam bolo skvele.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme veľmi spokojní, hotel určený skôr pre rodiny, ale aj ako mladému páru ńam tam bolo skvele. Zobraziť celú recenziu

Martin B., 09.01.2020, Dátum pobytu: 18.9. - 26.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,4 Dovolenou jsme si s dcerou užili.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si s dcerou užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme výhodnou cenu, tomu však odpovídal i pokoj v přízemí bez výhledu. Připlatili jsme si tedy za pokoj v posledním patře ve stylu westernu. Velmi zajímavý pokoj s krásným výhledem.

Strava
Standard na který jsme ve Španělsku zvyklí.

Služby hotela
Bez výhrad. Personál milý, ochotný.

Pláž
Pláž kousek, koupání pěkné.

Michal Novák, 11.12.2019, Dátum pobytu: 30.6. - 7.7.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Playadulce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 V jednoduchosti je krása, a proto mi dovolte ohodnotit zájezd jednou větou. "Dovolená v Almerii, v Zoraida Park Hotelu neměla...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V jednoduchosti je krása, a proto mi dovolte ohodnotit zájezd jednou větou. "Dovolená v Almerii, v Zoraida Park Hotelu neměla jedinou chybu." a pozdravujte milého pana Chvílu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez chyby.

Strava
Úžasná.

Služby hotela
Profesionální.

Pláž
Hned bychom se vrátili.

Eva Plevová, 28.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 1.9.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,6 Dovolená se povedla na 100%

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se povedla na 100% Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté

Strava
Chutná, velký výběr, spokojenost

Služby hotela
Dobrá

Pláž
Čistá, každý den upravovaná, krásně široká... V

Monika Mařánková, 25.11.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 4.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Hotel Mediterráneo Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 Nádherná dovolená, všem můžu doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, všem můžu doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný hotel, pokoje čistý, spokojenost.

Strava
Španělé miluji jídlo a je to opravdu vidět. Jídlo super, nechybělo snad vůbec nic. Velký výběr u snídaně, oběda i večeře. Spousta ovoce i zeleniny, sladké zákusky, zmrzliny, pití alko i nealko, káva atd.

Služby hotela
Personál je úžasný a s úsměvem vždy ochotně poradí.

Pláž
Hned vedle hotelu, což je ideální. K dispozici lehátka, pláž čistá a moře krásně.

Eliška Marková, 05.11.2019, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Best Sabinal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hezká dovolená,

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý a světlý prostředí hotelu udržované.

Strava
Strava na hotelu pestrá, možná doplnit o větší počet dětských jídel.

Služby hotela
služby hotelu standartní.

Pláž
pláž drobné kamínky, čistá sem tam nějaká medúza, voda čistá.

Zdeněk K., 29.10.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 18.8.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Zoraida Park & Garden Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme se vším velice spokojeni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme se vším velice spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké s výhledem na moře

Strava
Moc dobrá,hlavně hodně ovoce,zeleniny ,ryb

Služby hotela
perfektní

Pláž
nádherná,písčitá

Václav Cetl, 14.10.2019, Dátum pobytu: 18.9. - 3.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: ROC Golf Trinidad

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Spokojenost

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté v poradku

Strava
Jídla dost a dobré

Služby hotela
Jazyková vybavenost špatná, mluvili jen španělský a anglicky, ani na recepci nemluvili německý nebo rusky

Pláž
Čistá písčitá, všude sprchy

Jindřich Čermák, 14.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 3.10.2019
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Hotel Mediterráneo Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)